Tunnelma HIFK:n kotiotteluissa ja siihen liittyvät asiat

  • 1 089 788
  • 4 629

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä ihmeen fanikatsomo? Se joka normaalipeleissä ölähtää ottelun aikana muutaman kerran ja lyö käsiä yhteen aikavälillä 59:30-60:00? Kun sinä puhut takana seisomisesta, niin eihän se konkreettisesti tarkoita mitään muuta, kun hallissa hengaamista kun kerta kausikortista on maksettu. Ääntähän ei viitsitä käyttää ja jos joku uskaltaa näyttää katsomossa tunteita, niin heti leimataan idiootiksi jne.

Totta toinen puoli. Tosin on siellä hullujakin, jotka oman itsekunnioituksensa ja maineensa menettämisen uhallakin jaksavat kannustaa illasta toiseen. Se tosin ei riitä, että siellä muutamat altistavat itsensä naurunalaisiksi, vaan suuremman joukon pitäisi kaivaa sisäinen hullunsa ja antaa palaa.

IFK:n fanikatsomo on totuuden nimissä nykyään kyllä suhteellisen flegmaattinen ilmestys. Eipä taida nuo hupiklubin vetäjätkään enää jaksaa suhtautua kannustamiseen sen vaatimalla vakavuudella. Joitain yksittäisiä faneja ja kaverijoukkojahan näitä tifoja ja muita ovat kehitelleet osoittaakseen tukeaan joukkueelle.

Faneihin liittyvissä asioissa saisi kyllä The Officenkin porukka aktivoitua. Joskus olisi hyvä, että kyselisivät muiltakin kuin Fan Clubin viralliselta edustajistolta, miten menee. Skarppauksen paikka monella.
 

HemmoP

Jäsen
En nyt väitä, että tarjoilu olisi ollut mitenkään hidasta ainakaan Main Streetillä kun ei pahemmin jonoja ole ollut, mutta jos niitä joskus kumman syystä tulisi, niin kaljan laskemiseen on kehitetty pohjasta täytettävä tuoppi:

Linkki valmistajan sivuille http://www.grinonindustries.com/

ai montako minuutissa ? 44 tuoppia yhdestä laitteesta...
 

Bedrock

Jäsen
Paljon on tullut annettua kauden aikana pyyhkeitä HIFK:n fanitoiminnalle, mutta pakko antaa myös kiitosta silloin, kun sen aika on. Tänään fanikatsomo nukkui kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmannessa erässä meno oli yksinkertaisesti loistavaa ja laulut kuuluivat erinomaisesti myös E5:sen yläriveille. Mitä siellä oikein tapahtui vai päätittekö vain alkaa kannustamaan :) Sattumaa tai ei, mutta samainen kolmas erä oli myös pelillisesti HIFK:n paras erä.

Oli miten oli, samanlaista menoa ja meininkiä toivoisi kaikkiin koti-otteluihin ja mielellään koko ottelun ajaksi. Jatkakaa samaan malliin!
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Mitä siellä oikein tapahtui vai päätittekö vain alkaa kannustamaan :) Sattumaa tai ei, mutta samainen kolmas erä oli myös pelillisesti HIFK:n paras erä.

Oli miten oli, samanlaista menoa ja meininkiä toivoisi kaikkiin koti-otteluihin ja mielellään koko ottelun ajaksi. Jatkakaa samaan malliin!

Meillä oli niiiin tylsää siellä fanikatsomossa(kin), että päätettiin pistää äänellä ja jalalla koreasti... ; ) Niin ja jos tarkkoja ollaan, niin kyllä me aloitettiin breno tokan erän vikalla viidellä minsalla. =) Kelattiin, että tässähän voi samalla "harjoitella", muistella eri lauluja talviklassikkoon.

Oli kyllä erityisen hauskaa ja nyt pitää antaa speciaalikreditit "vanhusosastolle" B5:n!!! Kyllä lähtee! =D

Jatketaan torstaina harjoituksia! ; ) Mulle kelpaa tollanen meno aina myös, vaikka keuhkot huutaakin hoosiannaa!
 

ORK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitokset myös minulta kaikille mukana laulaneille. Kylläpä lätkämatsissa voikin olla mukavaa. Jos aina olisi tällaista niin hallillehan raahautuisi mielellään, eikä puoliväkisin niin kuin viime vuosina...
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Siirretään peliesitykset ketjusta tänne(kin), kun se paremmin tänne kuuluukin.

Suuri plussa ja kiitos fani-katsomoon. Ilman sitä toisen ja kolmannen erän laulamista ja bailaamista koko ottelu olisi ollut äärimmäisen unettava ja tylsä. Toivottavasti pelaajat ymmärsivät ironianne... Tuskinpa ;)
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Meillä oli niiiin tylsää siellä fanikatsomossa(kin), että päätettiin pistää äänellä ja jalalla koreasti... ; ) Niin ja jos tarkkoja ollaan, niin kyllä me aloitettiin breno tokan erän vikalla viidellä minsalla. =)
Kyllä juuri näin, tokassa tehtiin äänenavaus ja kolmannessa jatkettiin. Oli NIIIIN tylsä peli, että jotain oli keksittävä. Paita oli aivan läpi märkä. Tästä on hyvä jatkaa lauantaina.
 

Antib

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, old time hockey, Florida Panthers
Tänään oli paras meno katsomossa pitkään pitkään aikaan. Kiitos fanikatsomolle ja hyvin se fiilis tarttui :).
 

Red Tiger #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vihdoin fanikatsomo näytti olevansa fanikatsomo! Kiitokset hyvästä fiiliksestä, joka ulottui myös toiseen päähän hallia. Mutta miksi ihmeessä vasta nyt?? Ollaan kuitenkin jo helmikuussa... No, pitäkää tollasta meininkiä yllä JOKAISESSA matsissa niin ottelutapahtumien viihdearvo nousee huimasti..
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta miksi ihmeessä vasta nyt?? Ollaan kuitenkin jo helmikuussa...

Johtuisko siitä, että vasta eilen vedettiin pelilliseltä- ja viihdearvoltaan tämän kauden ennätyspohjat?

Fans got to do what fans got to do, to keep themselves awake :)
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Johtuisko siitä, että vasta eilen vedettiin pelilliseltä- ja viihdearvoltaan tämän kauden ennätyspohjat?

Fans got to do what fans got to do, to keep themselves awake :)

Sitä mä ihmettelen, että miksi pitää kannustaa hyvällä meiningillä vasta kun on tylsää? Fanikatsomoon lienee saa vielä näinä päivinä reilun alennuksen kausariin, joten yrittäkää kovemmin. Itselläni oli viimeksi kausari fanikatsomoon (B2) n. 15 vuotta sitten ja silloin ainakin edes kannustuksen yrittäminen lähti matsista matsiin tai sitten aika kultaa muistot. Anyway, HIFK:n johdon pitäisi alkaa tarjoamaan fanikatsomolle jotkut pullakahvit ennen jokaista matsia ja hienovaraisesti pyytää josko tänään nuoriso avaisi vähän äänijänteitään. Ja ei tartte alkaa kyselemäään minun äänijänteistä. Ne avautuvat edelleen ikääntymisestä huolimatta, mutta olisi ihan hauskaa jos fanikatsomo tekisi "työtään" muutenkin kuin HannesHyvönen -vaihteella. ;)
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Eilisestä loisteliaasta menosta saa nyt kärsiä muut. Eräs ihminen lähipiiristäni äyskähti tuossa äsken, että voitko jo lopettaa??? Olin, että mitä helvettiä, kun en mielestäni ollut tehnyt mitään. "Sä oot nyt neljättä tuntia hyräillyt surumielisesti Oi iiefkoooo lalalalalalaaa lalalalalaaaa...Oi IIEFKOOOOO.... alkaa piisaamaan kiitos!"

:D
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sitä mä ihmettelen, että miksi pitää kannustaa hyvällä meiningillä vasta kun on tylsää?

Olisiko se sitten niin, että IFK-fanit myös vaativat pelaajilta jotain kannustuksensa eteen? Vähän niinku Kanadassa, tietsä ;). Otteluiden alussahan fanikatsomo aina huutaa ja sitä huutoa sitten jatketaan, jos meininki kentällä sytyttää. Jos taas ei sytytä, ollaan hiljempaa. Eikä meilläkään pelkkään tulostauluun tuijoteta, vaan eletään joukkueen mukana ja jos aistitaan, että jätkät aidosti yrittää, kyllä sitä tukeakin tulee. Mutta joku tuloksentekovelvollisuus pitää pelaajillakin olla. Ei sinne voi vaan tulla munkki suussa, perse pitkällä höntsäämään.

Halvemmilla lipuillahan siellä istutaan, mutta kalliita ne ovat silti. Henk.koht. maksan sen, mitä pyydetään ja istun fanikatsomossa siksi, että siellä on sentään mahdollisuus kannustaa ja tavata muita hulluja. Mutta ihan jokaisella taloudellinen tilanne ei anna myöten. Ja mitä enemmän hallilla käyt, sen matalampi kynnys on huutamisella yms. Näin siis Suomessa. Miksi muualla hallissa katsomaan kieroon, jos joku riekkuu?

Ja eipä IFK:takaan tunnu kauheasti fanien asiat kiinnostavan, siis niinku sillee oikeesti. Kivahan se on kehua, että on hienot fanit. Tai perhe, niin kuin pruukataan sanoa. Kivahan se on, että jengi kiertää mukana, mutta ei olen siinä valistuneessa uskossa, että Oy HIFK Hockey Ab ei tue faneja esim. taloudellisesti ollenkaan, joten HIFK on ainoastaan hyötyvänä osapuolena. Tai sanotaanko, että välillä tuntuu, että emme kulje kaksisuuntaista tietä. Onneksi seurarakkaus on sairaus :). Siis IFK:n onneksi.

Tämähän ei tietysti saisi näkyä kannustamisessa, mutta fakta on se, että esim. uusien nuorten kannattajien mukaan saaminen on nykyhinnoista johtuen hankalampaa kuin esim. naapurilla. Ja kyllä nuoret nyt vaan jaksaa vanhoja paremmin. Tai ainakin useimmiten. IFK:ssa pitäisi olla pitkäkatseisuutta ja nähdä, että jonkinlaisten junnu-/opiskelijakausareiden mukaanotto toisi rahaa seuraavat 40v. Hinnassa joustetaan alussa, mutta se on sijoitus pitkälle ajalle.

Kyllä siellä monikin laittaa itsensä likoon suurimmassa osassa normipeleissäkin. Se ei ehkä riitä kaikille, mutta jokainen voi omalla hallikäytöksellään nostaa sitä tunnelmaa. Katsomosta riippumatta.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisiko se sitten niin, että IFK-fanit myös vaativat pelaajilta jotain kannustuksensa eteen? Vähän niinku Kanadassa, tietsä ;).

Paljon oli asiaa koko tekstissä, milady. Itselläni oli aikanaan se mentaliteetti istuessani paikalleni fanikatsomoon, että kannustusta pidetään esityksestä riippumatta yllä. Toivoisinkin faniklubin löytävän sopivan himon ja halun itsestään ja itsensä edustamisesta, jotta kannustus ei olisi vain riippuvainen joukkueen tekemisestä. Faniklubi on hallin pieni sielu, joka saattaa sytyttää sen kokonaan liekkeihin. Nykyaikana on kaikenlaista tifoa, tilpehööriä ja laulukirjahöttöä, että ehkä pieni yksinkertaistaminenkin muutamassa pelissä kannatuksessa toisi uutta potkua kehiin.


Ja tuosta junnu/opiskelijahinnasta mä olen puhunut vuosikaudet. On vaikea sitouttaa tulevia sukupolvia faneiksi, kun lippujen hinnat ovat tähtitieteelliset skidien kukkarolle. Itse kun oli skidi, niin seisomakatsomoon pääsi lastenlipulla maksamalla 10 markkaa tai jotain vastaavaa ja hallilla tuli käytyä usein yksinkin. Inflaatiot ja muut härpäkkeetkin laskettuna ero on nykyiseen valtava.
 

scholl

Jäsen
Tämähän ei tietysti saisi näkyä kannustamisessa, mutta fakta on se, että esim. uusien nuorten kannattajien mukaan saaminen on nykyhinnoista johtuen hankalampaa kuin esim. naapurilla. Ja kyllä nuoret nyt vaan jaksaa vanhoja paremmin. Tai ainakin useimmiten. IFK:ssa pitäisi olla pitkäkatseisuutta ja nähdä, että jonkinlaisten junnu-/opiskelijakausareiden mukaanotto toisi rahaa seuraavat 40v. Hinnassa joustetaan alussa, mutta se on sijoitus pitkälle ajalle.

Itse olen sitä mieltä, että varsinkin muita kuin nykyisenlaisia kausareita pitäisi myydä nuorille halvalla. Jos ajatellaan eilisen tyylisiä pelejä niin hallissa on hirvittävästi tyhjää joka tapauksessa, joten on aika sama paljonko niistä lisälipuista saataisiin fyrkkaa. Oppilaitosyhteistyö voisi olla yksi juttu eli johonkin tiettyyn peliin kutsutaan vaikkapa oppilaskuntien kautta porukkaa.

Toinen juttu voisi olla osakausari. Porkkanana siihen joku 1-2 parempaa peliä ja suurin osa sitten näitä täyteotteluita, joihin on vaikea myydä lippuja. Hinta olisi aivan mitätön, jolloin henkilö pääsisi fanitoiminnan pariin ja voisi sitten myöhemmin päättää haluaako hän aktiivisesti alkaa lajia seuraamaan ja hankkia oikean kausikortin.

Kolmas vaihtoehto nuorille voisi olla halpa paikaton kausikortti. Hinta olisi todella halpa, mutta vasta ottelupäivänä näkisi mihin katsomoon saa lipun. Silloin jos matsi on myyty huonosti niin henkilö pääsisi jonnekin huippupaikalle, jos taas kotipääty on myyty loppuun niin joutuisi vieraspäätyyn ja jos halli olisi about loppuunmyyty niin henkilö joutuisi näkörajoitepaikalle, mutta tosiaan hinta voisi alkaa ykkösellä.
 

scholl

Jäsen
Toivoisinkin faniklubin löytävän sopivan himon ja halun itsestään ja itsensä edustamisesta, jotta kannustus ei olisi vain riippuvainen joukkueen tekemisestä. Faniklubi on hallin pieni sielu, joka saattaa sytyttää sen kokonaan liekkeihin.

Niin siitä tulee se ero pelataanko kotona vai vieraissa. Ongelma on vain se, että taitaa olla jo 30 kotipeliä, ei niihin kai kukaan jaksa kaikkiin syttyä. Herääkin kysymys, että voisiko faniklubi itse jakaa katsomossa porukan ykkös-, kakkos- ja ehkä jopa kolmosketjuun. Vähän kuin Kojolla niin numerot eivät tarkoita mitään, vaan kolmonen voi olla ykkönen, mutta lähinnä sitä ajattelin, ettei kannustuksen johto olisi yhden tai yksin harteilla aina, vaan joku porukka A johtajanaan henkilö x vastaisi kannustuksessa osassa peleistä ja porukka B johtajanaan henkilö y osassa peleistä. Silloin jokainen siellä katsomossa voisi ainakin puolet matseista olla vähän passiivisemmin taputtava, kun vastuu olisi jaettu. Nyt jos jollain kannustuksen johtajalla ei ole joka kerta "pöljäpäivä" niin istuvat kuin kirkossa.

BOL on täysin oikeassa siinä, että jokainen saa ostaa lipun siihen katsomoon mihin haluu. IFK on kyllä aika tavalla epäonnistunut siinä kuinka muut katsomot brändätään ja mille asiakassegmenteille ne suunnataan, kun sitä siirtymää fanikatsomoista pois ei niin paljon synny ja fanien keski-ikä on korkea. Pitkille sivuille ei pitäisi myydä lainkaan lippuja vieraskatsojille, vaan tehdä erilaisia katsomoita erityyppisille kannattajille, jotta jokainen löytäisi juuri siihen elämäntilanteeseen sopivan paikkansa.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Yksi mikä edesauttaisi tuota kannustusta myös näissä "eilisen kaltaisissa" peleissä, että edes fanikatsomon KAIKKI jäsenet lähtisivät huutoihin ja lauluihin mukaan. Siinä kun vedät 5-25 hengen voimalla ja muut kattelee vähän kieroon, niin ei tee mieli alkaa apinaksi. Eilen oli hyvä breno ja moni lähti ns. "tempaukseen" mukaan. Jos vaan saadaan jengi (fanit) taas uuteen nousuun, niin ehdottomasti mun puolesta sama jatkuu. Siinä tulee hiki ja on hyvä olla vaihto t-paita mukana, mutta huomattavasti oli kivempi jälkimmäinen 1,5 erää kuin alkupuoli.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Herääkin kysymys, että voisiko faniklubi itse jakaa katsomossa porukan ykkös-, kakkos- ja ehkä jopa kolmosketjuun. Vähän kuin Kojolla niin numerot eivät tarkoita mitään, vaan kolmonen voi olla ykkönen, mutta lähinnä sitä ajattelin, ettei kannustuksen johto olisi yhden tai yksin harteilla aina, vaan joku porukka A johtajanaan henkilö x vastaisi kannustuksessa osassa peleistä ja porukka B johtajanaan henkilö y osassa peleistä. Silloin jokainen siellä katsomossa voisi ainakin puolet matseista olla vähän passiivisemmin taputtava, kun vastuu olisi jaettu. Nyt jos jollain kannustuksen johtajalla ei ole joka kerta "pöljäpäivä" niin istuvat kuin kirkossa.

Ihan hyvä suunta tällä idealla. 30 peliä on rankka suoritus varmasti jo faneille, joten jonkinasteinen jaettu "vastuu" voisi toimiakin. Itselläni ei ole tietoa faniklubin sisäisestä dynaamikasta, toimivuudesta tai ristiriidoista, mutta kyllä tuosta toimivammankin kokonaisuuden saisi. Eikä nyt ole tarkoitus pahoittaa kenenkään mieliä, koska en itse siellä klubikatsomossa ole, vaan heittää lähinnä ulkopuolisia ajatuksia ja kritiikkiä, jotta asioita saatettaisiin kehittää eteenpäin.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Itselläni ei ole tietoa faniklubin sisäisestä dynaamikasta

Omasta mielestäni siellä on samat vanhat naamat ja paljon porukkaa B2:sta n.10-15 vuoden takaa. Eli vanhoja jarruja alkaa kaikki olemaan. Nuoremmat ovat sitten yläkerrassa. Jokaisen siellä istuvan ja jotka tuntevat, että kannustaminen on se oma juttu, tulee ottaa vastuu siitä. Ei siellä ole enää silla lailla, että joku johtaa ja vetää vaan yritetään kimpassa hoitaa sitä hommaa. Mutta niin kuin aiemmin sanoin, niin vaatii, että moni muu lähtee mukaan, jotta jaksaa vetää koko pelin.

BOL:lta erittäin hyvin kiteytetty, että alkuun ääntä ja peli paskaa (tai ei ole asenne kohdallaan) niin porukka hiljenee. Ennemmin se on pelaajien asenteesta kuin itse esityksestä kiinni. Tsemppi, yritys, repiminen, raastamine ja taklaaminen herättää. Nysvääminen ei. Mieluummin nysvää muijan kanssa kotona kuin kattoo sitä skeidaa.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mieluummin nysvää muijan kanssa kotona kuin kattoo sitä skeidaa.

Mutta eikös eilinen ollut hyvä esimerkki, että sen pienen sisäisen huligaanin itsestään kun löytää, niin hallilla nysväpelissäkin saattaa olla hauskempaa kuin vaimon/miehen/tyttöystävän/poikaystävän kanssa himassa? ;)
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Mutta eikös eilinen ollut hyvä esimerkki, että sen pienen sisäisen huligaanin itsestään kun löytää, niin hallilla nysväpelissäkin saattaa olla hauskempaa kuin vaimon/miehen/tyttöystävän/poikaystävän kanssa himassa? ;)

Se menee nimenomaan näin! :) Mutta vaatii muita huligaaneja mukaan. Vanhat vertyy kevättä kohti. Vähän niin kuin Janne, paranee kevättä kohti.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seisomalipuilla....

10 ottelun seisomakausari opiskelijat/alle18v/varusmiehet/työttömät yms. 70€ 10 ensimmäistä ma-to kotipeliä (ei Jokeripelit).
Joulumyyntiin 10 joulun jälkeistä ma-to illan kotipeliä (ei Jokeripelit) samaan hintaan... Tai sitten "tiistai"kausari á5€ ja lasketaan montako ma-ke peliä on runkosarjassa ja hinta sen mukaan... (ei Jokerit)

Vaihtoehtoisesti yläkulman viereiseen istumakatsomoon. n.120€:n hinnalla nuo setit...

Pääasia, että saadaa nuorempaa faniporukkaa halliin, koska tuommoiset eiliset laulusessiot kyllä sai fiilistä muuten aina "hajuttomaan" tiiistai-iltaan...
 

scholl

Jäsen
Mutta eikös eilinen ollut hyvä esimerkki, että sen pienen sisäisen huligaanin itsestään kun löytää, niin hallilla nysväpelissäkin saattaa olla hauskempaa kuin vaimon/miehen/tyttöystävän/poikaystävän kanssa himassa? ;)

Eikös ole sanontakin olemassa: "kyllä se aina kotiolot voittaa". Huonosti täytyy mennä, jos ottelun antamat elämykset ovat heikompia kuin kotona nysvääminen.

Ei siellä ole enää silla lailla, että joku johtaa ja vetää vaan yritetään kimpassa hoitaa sitä hommaa.

Ei tuu onnistumaan, ainakaan jos edes harjoituksissa ei ole ketään johtajaa/johtajia. Uskon siihen, mitä Felix Magath viime keväänä sanoi Wirtschaftswochen haastattelussa, ettei kukaan vapaaehtoisesti huippusuoritusta tarjoa/tee/toimita (en tiedä mikä verbi suomenkielessä kuuluu yhteen huippusuorituksen kanssa). Rivimies menee otteluun sitä peliä seuraamaan, johtaja miettii taktiikkaa ja valmistautuu siihen, miten se käytännössä toteutetaan. Ei rivimies siellä ala mitään showta oma-aloitteisesti vetämään. En millään jaksa uskoa siihen.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Tuollaiset Hegun ehdottamat "tietyt päivät" kortti olisi varmaan muutenkin hyvä veto. Joillakin on tiettyjä päiviä, milloin ei missään tapauksessa pääse ja joku päivä on milloin pääsee. Noita tsettejä myytäisiin yläkatsomoihin ei kausaripaikoille. Faxia officelle!
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Ehdottamasti. Eilen pohdin kaksi erää syitä siihen, miksi tiistaina pelattava SaiPa-matsi maksaa halvimmillaan 15 euroa ( ovelta ostaessa 12,5€+2,5€ palv.maks).
Kolmannessa erässä tunnelma oli erittäin hyvä ja pelikin siedettävää, joten tunsi saavansa jotain vastinetta rahoilleen.
Peleissä, jotka eivät etukäteen houkuta porukkaa, esim. Tiistai-ilta yleensä, pl. Jokerit, torstaisin jotain Pelicansia vastaan, pitäisi hintojen alkaa 8€+ palv.maksu.
Kausareihin pitäisi saada joitain alennuksia. Naapurissa kausareita myydään halvimmillaan 99€/29 kotiottelua.
Eteläpäätyyn kausarin saa hintaan 239€.
Meillä kausarin F1-fanikatsomoon saa hintaan 300€ ja B5-katsomoon 440€ ilman edellisen kauden playoffs-hyvityksiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös