Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 303 407
  • 6 186
1-0 Ässille jatkoajalla.

Ajassa 69.00 alkaa Rambo Määtän seksishow. Ensiksi spin-o-rama omalla alueella, josta kaksi TPS-hyökkääjää vipuun ja Ässille 4-3 ylivoimahyökkäys. Hyökkäysalueella Rambolta loistava lätty takatolpalle Rohdinille, jolla tyhjä maali edessä mutta veto painuu plekseihin. Kiekko palaa Määtän haltuun ja ratkaisu kylmänviileästi ilmaveivillä Hiseyn tapaan. Uran ensimmäinen maali ja Ässille jatkoaikavoitto 1-0 niin voiko tuuletuksena olla mitään muuta kuin kiipeäminen Uden tapaan plekseihin ja perään Nickersonin kurkunleikkaus samalla, kun toisella sormella näytetään keskisormea Korpparin tyylillä Rauman suuntaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät-TPS pakko uskoa jatkoon 3-1

Joensuu, Barach ja Talaja
 

Pukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
1-0 ja. Ajassa 82.23 Sevänen heittää määrämittaisen päätyyn. Tuomisto lähtee omasta päädystä hakemaan kiekkoa ja huomaa Jessen lähestyvän jäätävällä vauhdilla seisomakatsomon vaatiessa kovaa taklausta. Tuomisto paskoo housuun ja antaa suosiolla Jessen mennä kiekkoon. Jesse löytää maalin edestä hyvässä vireessä olevan Turgeonin, joka upottaa kiekon Lehtisen kainalosta sisään.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
5-4ja.

Joensuu Ruuttu Matinpalo Hämeenaho

Jatkoajalla voittomaalin tekee Joensuu jollain seksiwau maalilla.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mä en paljoa ole veikkaillut näitä, mutta jospa nyt jatkoon menon kunniaksi. 3-1 Lenni, Derek ja Jesse tekee maalin mieheen.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelottaa kyllä että tehottomuuteen kaatuu, ylivoimista täytyis alkaa osumaan.
Mutta, kotiyleisö pitää sen verran meteliä että hurmoksessa mennään ja jostain kaivetaan se 2 maalia. Eli kai se 2-1 sitten on. Talaja & Matinpalo.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kaksi futislukemaa pellailtu. Tänää repeää. 6-1.
Jesse, Ian, Roope, Jan-Mikael, Alexander, RAMBO
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ässät - TPS 4-1
Ruuttu, Graber, Matinpalo & Määttä

Illan JJ: 0+1 & 2 min.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös