Tulosveikkaus päivän ottelulle

  • 385 155
  • 5 241

Lht03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nupen Pelicans
Rahm ei saa tänään mitään kiinni eikä KalPalla kasetti kestä, jäähyjä kotijoukkueelle jaetaan 45minuuttia ja Barton nollat kruunaa koko sarjan. Pelicans jatkoon tylysti 0-6.
 

Lapasotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
KalPa tulee vaarrralllisesti sisään ja ottaa kotikaukalon haltuun. 4-1
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei se taida siitä mihinkään muuttua, eli eiköhän tämä 3-2 joko varsinaisella tai sitten jatkoilla mene KalPalle. Tätähän en tietenkään toivo mutta perustuu aiempiin kuopio vierailuihin. Ryöpsähtämisenkin mahdollisuus on olemassa, kun molemmilla alkaa kilometrit painamaan kropassa, suuntaan tai toiseen.

Olishan se nyt hienoa, jos saadaankin poikki tämä sarja tänään. Katkaisupelit on vain aina vaikeita. KalPalla on kaikki paineet, koska me tiedetään että Lahdessa jatketaan vaikka tänään tappio tulisikin.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
@egar oletko hoitanut homman vedonlyönnin osalta? Mulla on yleensä ollut samanlainen karma voittojen suhteen, mutta välillä on tullut voitettuakin, joten voima ei välttämättä ole niin suuri minussa.

Pelicans voittaa 4-3
Tein oman osuuteni, jotenkin se ei vaan toimi Kuopion peleissä. Tiistain matsiin pistän tukevan panoksen.
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Heh, on kyllä noussut tämä kotietu isoon arvoon, kun Kuopiossa ei ole toivoakaan voittaa, ei edes lyömällä isosti KalPan puolesta. Sen lisäksi saadaan maksimaalinen määrä kotipelejä, eli rahallisesti iso vaikutus myös.

Siinä vaiheessa kun varmistui, että KalPaa vastaan pelataan ja enää ratkotaan et kumpi aloittaa kotona, niin en siinä kohdin arvannut miten isosta asiasta onkaan kyse.

Tiistaina olen mukana talkoissa, tosin pakko pelata kohdetta, jossa tasapelia ei huomioida. Tappio jatkoajalla olisi muuten edessä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: egar
Suosikkijoukkue
Pelicans, Darts, LA Rams, AD99
3-2 JE, Kelleher 79:59.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: K.O
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös