Tulevan kauden kujeet

  • 378 700
  • 1 336
Tila
Viestiketju on suljettu.

Zigismund

Jäsen
Ja nythän niitä sopimuksia on jo julkaistukkin! Uusia pelaajia Kerhossa on ainakin, Teemu Lassila (Djurgården), hyökkääjät Pasi Tuominen (Fribourg), Roni Anderson (Jokerit), Pasi Salonen (HIFK) sekä puolustajat Harri Tikkanen (SaiPa) ja Mikko Palomäki (SaiPa). Tampereelta Hämeenlinnaan suuntaa vuonna 1988 syntynyt hyökkääjä Jan-Mikael Järvinen.

Ihan hyvä mielihän näistä hankinnoista jäi. Teemu Lassila ilmeisesti 1.veskariksi, ei lainkaan huono juttu. Tikkanen-Palomäki pakkiparilta odotan paljon. Nämä hyökkääjät olivatkin mielenkiintoisia hankintoja. Pasi Tuominen, Roni Andersson, Pasi Tuominen ja Jan-Mikael Järvinen.

Pasi Tuominen on varmasti yksi liigan kovimmista vahvistuksista. Teki viime SM-Liigan kaudella Ässissä 42 tehopistettä, kausi oli 04-05.
Roni Andersson on kehityskelpoinen pelaaja. Teki Jokereissa nyt tulokaskaudellaan 10 pistettä. Toivotaan että puhkeaa kukkaan HPK:ssa.
Pasi Salonen teki HIFKissä 12 tehopistettä. Vähän samaan kastiin kuin Andersson. Kuka muistaa Mikko Laineen? Mies tuli HIFKistä, jossa teki vain 4 tehopistettä, mutta puhkesi kukkaan HPK:ssa, Salonen tekee saman tempun?
Jan-Mikael Järvinen todella yllättävä hankinta. Miehellä on vielä tulevaisuus edessä. Kokoa ei ole ainakaan liiaksi (173cm).
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Pillu-UK-Vihko

Hassinen-Andersson-Andersson

Tuominen-Loikas-Salonen

Väisänen-Hokkanen-Sailio

Jaa-a..Enpä tiedä sitten, kovaa ulkomaalaissentteriä tuo huutaa. Samoin pakistoon on pakko tulla pari kovaa ulkomaalaista. Taitaa ehkä sittenkin Loikas kyllä ajaa Anderssonin ohi. Kutkuttaa tuo Mr.Andersson-ketju! Voisi jostain Ruotsista vielä yhden Anderssonin hankkia, ihan vain vitsitksi.
 

Reno^^

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tulevaisuuteen on taas katsottu kerhon toimistossa, paljon potentiaalia on nyt joukkueessa pitkällä tähtäimellä.

Tuominen kyllä arveluttaa ankarasti, maalejahan mies mätti edellisellä liigakaudellaan paljon, mutta hämärien muistikuvieni mukaan vierellä viipotti silloin mies nimeltä Jason Williams. Siinä saa olla aika tunari jos ei onnistu pistetehtailussa.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Sopimusten pituudet? Nyt täytyy taas kyllä ruoskia tuota Kerhon tiedottamista. Olisivat sitten vaikka lykänneet huomiselle, että olisi ehtinyt panostaa. Vaikka tuollainen nyt pitäisi vedellä vanhoihin pohjiin max. viidessä minuutissa. Ihan perseestä tuo www.hpk.fi etusivun juttu.

Siinä nyt ei olisi mitään järkeä, että kaikilla olisi vain yhden vuoden laput. Jos saa toivoa, niin:
3v Järvinen
2-3v Salonen, Andersson, Tikkanen, Palomäki
1-2v Lassila
1v Tuominen
+ try-outit
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Ei tosiaankaan ainoatakaan yllätystä uusien pelaajien suhteen. Vähemmän innostunut olen Tuomisen ja Lassilan soppareista. Toivottavasti Tuomisella tuo hinta/laatu-suhde olisi kunnossa, onnistuessaan varmasti varsin kykenevä maalintekijä, mutta jotenkin epäkerhomainen hankinta... Vaikea uskoa, että Lassilaa hommattiin luukkua aukoon, joten maalivahtiosastolle tuskin lisähankintoja tehdään. Lassila tuskin hirveän kallis on, mutta mielestäni maalivahtiosastolle olisi voinut pistää perunoita huoletta menemään hiukan enemmänkin esim. Chiodon muodossa.

Ihan hyvä runkohan tuossa on kasassa mutta todellisia joukkueen ratkaisupelaajia ei mielestäni ole sopimuksen alla kuin Mäenpää. Se on liian vähän se, mutta luottoa löytyy edelleenkin johtoon.

puuha-pete kirjoitti:
Onko sillä Virralla nyt sitten sopimus vai miten se menee? Odotellaan Jokerien saunomiset vai mitä häh?

Eiköhän se sopimus olisi julkistettu tuossa samalla, joten tuskin on sopparia. Tai sitten löylyt oli Andersonin Ronille liian kovat.
 

J.Petke

Jäsen
Jäähykunkku kirjoitti:
Ilkka Heikkinen ei jatka Lukosta, joten kannattaisiko HPK:n tarttua tähän mieheen? Mielestäni olisi loistava hankinta!

Jos LUKKO ei ole halukas maksamaan Heikkiselle hänen vaatimaa palkkaa niin luulen ettei Hpk:kaan kannata siihen suostua. Hyvä mies olisi mutta ei todellakaan palkkapyytönsä arvoinen.

Pari miestä vielä kun tuohon saadaan niin vaikuttaa ihan suhteellisen ok joukkueelta. Chiodolle sopimus ja pari hyökkääjää ja pakkia.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pasi Tuomisen hankintaa en oikein ymmärrä, mutta en minä jääkiekosta mitään tajuakaan. Kuitenkin tuntuu oudolta hankkia jo 33-vuotias kaveri, jolla on vain yksi onnistunut kausi alla. Ruotsissa ja Sveitsissä pelattujen kausien tilastot eivät ole mitenkään hohdokkaat.

http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=857

Muilta osin minun mielestä ihan pätevät hankinnat.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Jäähykunkku kirjoitti:
Pasi Tuominen on varmasti yksi liigan kovimmista vahvistuksista.

Sori nyt vaan, mutta kunkulla taitaa olla kruunu nyt vähän kenollaan... Kuten tuossa jo sanottiinkin, alla oikeastaan vain yksi kunnollinen pistekausi. Huikea floppipotentiaali, onnistuessaan voi tosin nousta hyväksi hankinnaksi, saa olla tähdet aika ylivoimaisessa järjestyksessä, että Tuomisesta "liigan kovin vahvistus" tulisi. Ei siis tapahdu. Itse odotan oikeastaan jopa R. Anderssonilta paksumpaa pistepussia runkosarjassa.

Todella mukava runko on joukkueessa kasassa, leveyttä on, kärki puuttuu oikeastaan kokonaan. Ainoastaan Mäenpää luettakoon tässä vaiheessa "kärkeen". Tosin kiekkokausi päättyi EILEN, eli joka kortta ei vielä ole niitetty.

Edessä on nyt hyvin turvonnut hiivaleipä, siihen tullaan vielä sipaisemaan Creme Bonjourit levitteeksi päälle. Hyvä tästä tulee.

Roni Andersson, hänen esityksiään odotan innolla! Kelpo kombinaatio käsiä, kroppaa ja kypsää peliä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Tästähän ei puutu nyt kuin nimim. Morrow10:n vahvistus siitä, että Tuominen on ihan paska, niin voidaan alkaa sovittelemaan kultakypärää Pasi kupoliin, heh. Jos nyt vähän enemmän tosissaan ajattelee, niin Tuominen on näyttänyt, että pystyy tekemään kovaa jälkeä kun kaikki palaset saadaan kohdalleen. Nyt ne vaan pitää taas saada.

Onhan tuo nyt sentään muutamana kautena tehnyt toistakymmentä maalia ja sellainen on nytkin ihan minimivaatimus.

Mäkiahon korvikkeeksi ylivoimaan ja rankkareita pussittelemaan, juu.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sistis kirjoitti:
Ruotsissa ja Sveitsissä pelattujen kausien tilastot eivät ole mitenkään hohdokkaat.
No, 15 pelissä Sveitsissä 10 pistettä. Mielestäni ihan hyvä saldo Tuomisen kaltaiselle yleispelaajalle. Duunia tekee kovaa molempiin suuntiin. Uskon, että kauden mittaa HPK-fanit tulevat olemaan tyytyväisiä. Laukaus on todella kova, joten sitä kannattaa hyödyntää ylivoimalla.
 

Decimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Pasi Salosen hankinnasta. Miehellä on potentiaalia olla 1.kentän pelaaja liigassa. Loistava mailataituri, lukee hyvin peliä, jakelee joskus niin ovelia syöttöjä että ketjukaverit ei pysy ihan mukana. Liikkuu myös hyvin ja hakee taklauksia melko hanakasti, vaikka ei olekkaan mikään mörssäri. HIFK:ssa ei jostain syystä koskaan saanut edes kunnolla luottoa ja loppukausi menikin sitten jo katsomokomennuksella.

Jos Saloselle tarjotaan paikkaa kahdesta ensimmäisestä kentästä, sekä luottoa ylivoimalla, uskon että hän lyö itsensä läpi ja pelaa 30-40 pisteen kauden 07-08.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Erholtz

Nyt kun huomasin nuo try-outitkin, niin täytyy kyllä ihmetellä tuota Erholtzin nimen löytymistä niiden joukosta. 30v mestisjyrä, joka on vielä raameiltaankin pieni. Olkoonkin kyseessä vain try-out, niin en silti kuitenkaan ymmärrä mitä Kerhon johto tällä try-outilla hakee. Leveyttähän toki hankinnalla varmasti saataisiin, mutta ennemmin näkisin sitä leveyttä tuomassa hiukan fyysisemmän nuoren kaverin. No ei olisi ensimmäinen kerta, kun hiukan varttuneempikin pelaaja nousisi parrasvaloihin Kerhossa. Katsellaan...
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Wiking kirjoitti:
Nyt kun huomasin nuo try-outitkin, niin täytyy kyllä ihmetellä tuota Erholtzin nimen löytymistä niiden joukosta. 30v mestisjyrä, joka on vielä raameiltaankin pieni. Olkoonkin kyseessä vain try-out, niin en silti kuitenkaan ymmärrä mitä Kerhon johto tällä try-outilla hakee. Leveyttähän toki hankinnalla varmasti saataisiin, mutta ennemmin näkisin sitä leveyttä tuomassa hiukan fyysisemmän nuoren kaverin. No ei olisi ensimmäinen kerta, kun hiukan varttuneempikin pelaaja nousisi parrasvaloihin Kerhossa. Katsellaan...
Tässähän nyt ei voida ainakaan hävitä yhtään mitään ja itsekin vastaat itsellesi tuolla viimeisellä lauseellasi. Kaikkienhan nyt pitäisi tietää, että koolla ei ole juurikaan merkitystä, vaan sillä miten sitä käyttää.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Tuon Hämeen Sanomien jutun mukaan siis laituriosasto on tuossa. Täytyy kyllä sanoo, että pettymys on kova. Philström vielä rapakon toiselle puolelle, niin avot.
Toisaalta Kerho on kyllä haalinut muista seuroista potentiaalisia laitureita, ja eihän siitä sadosta pääse koskaan nauttimaan, jos ei kylvä ensin... Kuitenkin huippukärkiosaaminen puuttuu laidoilta lähes täysin. Vihkon ja Hassisen olis syytä räjäyttää potti ens vuonna.

Olisi tosiaankin kiva tietää noiden sopimuksien pituudet. Kaiken järjen mukaan nuoremmalle porukalle on sorvattu vähintäänkin 2v-sopimuksia, mielellään osalle pitempiäkin. Niiden tulevan kahden pakin ja 1-2 sentterin on syytä olla _todellisia_ pelimiehiä, sillä uusista hankinnoista tai jatkosopimuksista tuskin ainutkaan hirvittävän kallis on. Pohjan ei siis pitäisi ihan heti näkyä perunalaarista.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Wiking kirjoitti:
Nyt kun huomasin nuo try-outitkin, niin täytyy kyllä ihmetellä tuota Erholtzin nimen löytymistä niiden joukosta. 30v mestisjyrä, joka on vielä raameiltaankin pieni. Olkoonkin kyseessä vain try-out, niin en silti kuitenkaan ymmärrä mitä Kerhon johto tällä try-outilla hakee. Leveyttähän toki hankinnalla varmasti saataisiin, mutta ennemmin näkisin sitä leveyttä tuomassa hiukan fyysisemmän nuoren kaverin. No ei olisi ensimmäinen kerta, kun hiukan varttuneempikin pelaaja nousisi parrasvaloihin Kerhossa. Katsellaan...

Hyvä peruspakki Mestikseen ja nakuttanut hyvin tehoja. Pienikoko aiheutti myös Mestiksessä sen, että ajoittain oli vaikeuksissa "isojen miesten" kanssa.

Itse odottelin Markkua JYPin-paitaan, kun kuulin huhua liiga try-outista, sillä kuului Dufvan ehdottomiin luottopelaajiin.

No, kahellaan. Enpä olisi uskonut Mäenpäänkään nousevan tuolle tasolle millä pelasi ja toissa kaudella Jukureissa Erholtz oli kirkkaasti Mäenpäätä parempi.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Rontti kirjoitti:
Tässähän nyt ei voida ainakaan hävitä yhtään mitään ja itsekin vastaat itsellesi tuolla viimeisellä lauseellasi. Kaikkienhan nyt pitäisi tietää, että koolla ei ole juurikaan merkitystä, vaan sillä miten sitä käyttää.

Tottahan sekin, että koolla ei sinäänsä ole väliä. Kuitenkin näen yhden suurimmista syistä Kerhon putoamiselle pleijareissa juuri todella heikon oman maalinedustan pelaamisen. Vaikka voimaa olisi kuinka, niin 175cm varrella ei Tomekkeja siirretä maalilta mihinkään. Hietanen hyvä esimerkki. Kärpät nollas Jokereiden hyökkäyspelin lähes täysin tehokkaalla maalineduspelaamisella.
 

TobiasG

Jäsen
Suosikkijoukkue
MuLLets...
Erholtz

Mielestäni tämä on yksi mielenkiintoisimmista try-out sopimuksista Kerhossa ikinä. Hienostihan tuo pelasi spåran alakerrassa männä kaudella ja oli mielestäni selkeä johtohenkilö puolustajista. Eikös tämä herra ole tuttu myös ex-jukurtti Mäenpäälle? Malttamaton on mieleni päästä seurailemaan kuinka "mestisjyrä" asettuu Rinkulalle...
 

M10

Jäsen
Rontti kirjoitti:
Tästähän ei puutu nyt kuin nimim. Morrow10:n vahvistus siitä, että Tuominen on ihan paska, niin voidaan alkaa sovittelemaan kultakypärää Pasi kupoliin, heh.

Värehän riittää.

*****
Hyviä hankintoja kaikki tyynni. Tuomisen kokemuksesta on varmasti hyötyä, vaikka ei ennätystehojaan tekisikään. Maaleja toki on lupa odottaa.

Kerho on kilpailukykyinen joukkue ensi kaudellakin. Anderssonissa näen paljon potentiaalia.

Voi kun se pillu pysyis..
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Jäähykunkku kirjoitti:
Ilkka Heikkinen ei jatka Lukosta, joten kannattaisiko HPK:n tarttua tähän mieheen? Mielestäni olisi loistava hankinta!
Kyllä miestä tarjottu on sinne suuntaan, mutta johtaako se sitten sopimukseen, on kokonaan toinen tarina.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Tolppa kirjoitti:
Hämeen Sanomien mukaan "HPK hakee joukkueeseensa vielä kahta puolustajaa ja yhtä tai kahta keskushyökkääjää."

http://www.hameensanomat.fi/telegram.jsp?article=53609
Aika mielenkiintoista että haetaan hyökkäykseen yhtä tai kahta sentteriä.

Ovatko laiturit siis tässä?
Vihko, Väisänen, J. Andersson, Hassinen, Salonen, Tuominen, Karevaara ja sitten varauksin Pihlstöm. (Järvinenhän on käsittääkseni junnu ja pelannee siellä ensi kaudella)

Mielestäni tuo osasto ei voi olla tossa. Olikos Roni Andersson muuten sentteri vai laituri? Kuitenkin, aika kapealta tuo näyttää laitureiden osalta.

Ja mitä näihin hankintoihin tulee, niin ihan mukavilta vaikuttavat, etenkin R. Andersson ja Salonen. Tuominen on varmasti myös ihan pätevä ja kuten tuossa todettiin, niin voi hyvinkin paikata Mäkkärin paikan jos kaikki on kunnossa.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Aeroman kirjoitti:
Kyllä miestä tarjottu on sinne suuntaan, mutta johtaako se sitten sopimukseen, on kokonaan toinen tarina.

No tuskinpa, jos palkkavaatimus on todellakin tuo mitä siellä Lukko-ketjuissa on puhuttu. Onhan Heikkinen hyvä puolustaja ja ura noususuunnassa. En silti oikein usko, että kotimaisesta liigasta kukaan sijoittaisi 180 kiloa Heikkiseen. Noh, ei sitä sitten tiedä. Jotenkin tuntuu, että tuossa hinnassa on jonkun verran kalamiehen lisää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös