Trevor Gillies, HIFK

  • 789 176
  • 2 155

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Tyhjä arpa, ei toimi edes pelotteena. Jopa Bluesin junnu viskoi Gilliesiä seinille tänään...

Joo-o, kyllähän tuo Gilliesin pelotevaikutus on melkoinen vitsi. Jokainen liigajoukkue tietää viimeistään nyt, että tätä kaveria kannattaa käydä vähän härnäämässä, koska sitä kautta pääsee jauhamaan melko varmasti vitosen YV:tä.

Noh, tuskinpa edes Summanen on niin sekaisin, että päästäisi enää Trevoria kaukaloon.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Eli pihalle Gillies ja se henkilö, jonka ajatus oli palkata tämä kaveri jengiin. Kaikkien aikojen huonoin hankinta Liigaan.

Lukeeko sulla Ilves vai Hifk vasemmassa pylpyrässä?

Liigahan on ollut vasta tämän kauden, että tosiaan joo

Ihanaa, siis Nybari, Raimo ja Gillies pihalle. Hommasitte väärän kaverin
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Voi käydä pukemassa kamansa jossain siivouskomerossa ja suksia sieltä suoraan lentokentälle. HIFK:n pukukoppiin ei ole enää mitään asiaa. .

Vain Raimo voi kirjoittaa näin. Terve Rami

Oletko muuten ollut Ifk:n kopissa. Olin siellä viimeeksi pari viikkoa sitten.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Gillies pelaa juuri sitä peliä, mitä Summanen haluaakin tämän pelaavan. Roolina tässä vaiheessa kautta on antaa mahdollisimman räjähdysherkkä ja arvaamaton kuva. Tänäänkin kaverilta ihan hyvä peli ja 5 minuutin jäähystäkin oli lähinnä seurauksena momentumin siirtyminen HIFK:n suuntaan, ihan kuten Jokerit-pelissäkin.
Joka päivä sitä oppii uutta Raimon luontoäitilätkästä. Ajatuksena ilmeisesti tällaisen täsmäaseen avulla hankkia viiden minuutin alivoimia, joilla puolestaan käännetään momentum omalle joukkueelle (ja hävitään peli). Veikkaan, että tulevassa vaiheessa kautta Gilliesin rooli on esittää boarding pass lähtöporttivirkailijalle ja astella Finskin koneeseen.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Käsittämätöntä että Ville Peltosen joukkueessa sallitaan tämänkaltainen jatkuva sikailu. No, aivan sama mulle, Villen ja muutaman herneen vetäneen fanin marttyyripuheet näyttävät naurettavilta kaiken tämän jälkeen, ja ennenkaikkea TG on vastustajalle vain hyödyksi. Nyt niitä valoja taas päälle, se että 5 minuutin ylivoimalla ei tulosta synny, on kyllä sen YV-joukkueen omaa heikkoutta ja jos 5+20 takaisi IFK:lle varman momentumin siirtymisen aina, niin luulisi äijää kokoajan lentävän pihalle tarkoituksella.
 

waakneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Kingit IFK ja Penguins, ManU
Unohtakaa nyt IFK fanit tää vitun trevori, ei mitään käyttöä, ainakaan tässä IFKn pelillisessä tilassa. Jos peli toimisi kuin Lada pakkasessa niin ehkä sitten jotain hyötyä penkin pässä olisi miehellä. Miksi kuluttaa aika yhden saatanan turhakkeen thriidissä kun peli ei kulje ollenkaan.
IFK fanit pois täältä ja pohtimaan (suremaan) tärkeämpiä asioita.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Täällähän alkaa olemaan yhtä hyvätasoista kirjoittelua kun jääkiekkotoimittajilla; Pärnänen, Liljaniemi, Wennström ja Onnela. Edellämainittujen tasoa ja Gilliesin tasoa valittaessa valitsisin ehdottomasti Gilliesin, hetkeäkään epäröimättä.

Tsemppiä BigRedBob !
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Olihan tuo munille lyöminen nyt turha temppu. Tappelut ja kovat taklaukset on ihan ok ,mutta kyllä nämä temput pitää saada pois kiekosta. Keskittyisi nyt pelaamaan yksinkertaisesti ja puhtaasti, mutta paikan tullen taklaisi vastustajilta paskat ulos ja hiilostaisi sääntöjen puitteessa niin olisi hyödyksi ifk:lle. Jatkuva jäähyllä istuminen auttaa lähinnä vastustajia.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Gilliesin Suomen vierailusta voisi kyllä käyttää Pulkkisesta tuttua fraasia: " Releet on viimeisen päälle, mutta sisällä on pelkkä tuhnu". Yleisesti ottaen voisi todeta että tässä tapauksessa IFK:n edustajat jatkoajassa ovat ottaneet tämän tapauksen niin kuin se kuuluukin, eli halveksuen. Muutama uninen tietysti löytyy mutta se on ihan normaalia. Pakko kyllä tunnustaa että nostan hattua suurimmalle osalle IFK:n jatkoaikalaisista tämän keissin suhteen, arvostan!
 
Suosikkijoukkue
scholl
Gillies on näemmä ottanut tukevasti antabus kapselin paikan narrifanien ihon alta. 80% ketjuun kirjoittaneista on Ilmalan poikia joita huolettaa Gilliesin HIFK:n rosteria heikentävä vaikutus. Luulisi että mieluummin riemusta pomppisivat tasajalkaa a'la eteläpääty ja taputtaisivat karvaisia käsiään.

Jos eilisestä täsmäiskusta kasseihin puhutaan, niin olihan taas turha liike. Ei muuta kuin semirmäisesti pelikieltoa lusimaan ja fanien suosikkina takaisin kehiin. Pöysti on kuitenkin joskus edellisessä elämässään ollut rotta ja kaikki niinQ oikeesti sen tietää ja se vaan feikkaa olevansa herrasmiespelaaja ja tää oli niinQ kosto. Go mörkö go. Ja kaikille alle 15-vuotiaille tiedoksi jotka eivät osaa lukea hymiötöntä tekstiä, niin tämä oli osittain sarkasmia.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikea sanoa mikä on Gilliesin kohtalo IFK:ssa, selvä on että tuolla tyylillä ulosajoja tökkimällä ja jatkuvasti jäähyllä istumalla ei paljon jengiä auteta.

Ihmetyttää sen sijaan nämä varmat tiedot Gilliesin 200 000 euron liksasta. Joo, on isoissakin liigoissa pelannut oman hommansa erikoismies, mutta jos esim. vuonna 2012 Siim Liivik tienasi IFK:ssa n. 44 000 euroa, tuntuu aika oudolta jos näin minimaalisen hyödyn äijälle olisi tuollainen liigan top 10 -tason liksa luvattu.

Veikkaan olevan merkittävästi huhuiltua halvempi, ja kun panostansa katselee niin olisihan tuo 200 000 euron liksa aika hyvin Gilliesiltä toistaiseksi nähdyillä näytöillä. Ei siinä IFK mitään menetä, jos kaveri pakkaa releensä ja lähtee, mutta jos kerran käyttöä on ja halutaan täällä pitää niin niillä mennään.

Siinä tapauksessa voisi kyllä eilisen kaltaiset typeryydet jättää väliin, ei ns. fyysisen pelotteen tule sitä olla että siellä joutuu porukka jotain kiviensä keihästämistä pelkäämään.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Alkaa tämä Gillieskin vituttamaan, kaiken muun ohella. Ruudun tapaus vielä meni, koska ei sitä pelleä saa kuitenkaan kunniallisesti teoistaan vastaamaan, ja pelaa muutenkin "normikoodiston" vastaisesti tarkoituksella, joten häntäkin voi kurmottaa miten huvittaa.

Eilinen sen sijaan oli uskomatonta skeidaa. Tyhmiä jäähyjä, ja lopulta ulosajo keihästyksestä. Siis keihästyksestä, tuosta kiekon ehkä raukkamaisimmasta ja kuvottavimmasta teosta. Olen pitänyt Gilliestä ihan tarpeellisena pelaajana, joka käy tarvittaessa vähän juttelemassa vastustajan pelaajien kanssa jos aihetta ilmenee. Ja jos puhe ei tehoa, niin ottaa matsin ja voittaa sen. Tällaista möhellystä en kannata, jossa vintti pimahtaa yhdestä puhtaasta(en nähnyt kyllä tuota lehdessä mainittua Malmivaaran taklausta, vain 3. erän ehdin katsoa) taklauksesta, ja sitten vielä toimet ovat tuollaisia raukkamaisia mailalla tökkimisiä. Jos tyyli ei muutu, niin lentolippua persiiseen.
 
Suosikkijoukkue
scholl
Ihmetyttää sen sijaan nämä varmat tiedot Gilliesin 200 000 euron liksasta.

Edelleen, tämä 200k läppä on lähtöisin Ilta-Sanomien jutusta elokuulta, jonka mukaan HIFK tarjosi tälläistä liksaa Darcy Hordichukille. DH:llä on sentään vyöllään yli 500 NHL peliä ja osaa jopa pelata. Tästä jatkoajan pellekollektiivi loi palstatotuuden että Gilliesin palkka on 200k, eli melkein sama kuin Jarkko Ruudulla.

Edit: siinä alla priima esimerkki...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Vaikea sanoa mikä on Gilliesin kohtalo IFK:ssa, selvä on että tuolla tyylillä ulosajoja tökkimällä ja jatkuvasti jäähyllä istumalla ei paljon jengiä auteta.

Ihmetyttää sen sijaan nämä varmat tiedot Gilliesin 200 000 euron liksasta. Joo, on isoissakin liigoissa pelannut oman hommansa erikoismies, mutta jos esim. vuonna 2012 Siim Liivik tienasi IFK:ssa n. 44 000 euroa, tuntuu aika oudolta jos näin minimaalisen hyödyn äijälle olisi tuollainen liigan top 10 -tason liksa luvattu.

Oudolta tuntuu koko sainaus kun miettii, että kaveri hankittiin pitämään pelin siistinä, mutta onkin itse syyllistynyt sikailuihin. Lisäksi Märkä-Simo on vähän eri kaliperin jätkä kuin TG . Tuskin HIFK:n tuskaa helpotti sekään, että Ruutu veti Märkää-Rättiä poskille tuossa surullisen kuuluisassa ottelussa.

Kyllä luulen, että maailman top10 jätkät jopa kiekkotissiläpsyttelyssä saa ihan hyvää liksaa.
 

Avenue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harmittaa todella paljon. Olin niitä jotka puolustivat Gilliesiä kun tiedote sopimuksesta julkaistiin. Halusin kovasti uskoa siihen mitä Gillies sanoi roolistaan ja siitä mitä tulee kaukalossa tekemään. Teot eivät vain tue enää puheita. Joukkueen auttamisen halu on varmasti kova mutta intensiteetti menee reilusti yli. Jos ottaisi rauhallisemmin olisi varmasti hyötyä joukkueelle nelosketjussa taklaamassa, mutta siihen rooliin ei tarvitse Gilliesiä hankkia.

Samalla käy sääliksi Gilliesiä joka pelaa aivan väärässä sarjassa. Koska uraa ei ole enää montaa vuotta jäljellä, kannattaisi kaudet viettää AHL:ssä/ECHL:ssä. Siellä olisi mahdollisuus pelata omilla vahvuuksilla eikä kuppi ehdi mennä nurin.

Ärsyttää että kaikki etukäteen arvostelijat näyttävät olleen oikeassa. Gillies ei pitänyt peliä siistinä vaan pelasi itse likaisesti. Tiedä sitten kuinka suuri rooli häntä peluuttaneella Summasella on asiaan. Luulisi kuitenkin tehty selväksi että Gillies ei saa olla se joka vetää ensin.

Trevor, thank you for visiting HIFK, but for yours sake, don't waste your time in Finland.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Typerä teko Gilliesiltä.

Alan itsekkin olemaan aitä mieltä, että ehkä HIFK:n ja hänen teiden on aina erota. Sääli sinänsä, olisi ollut kiinnostavaa nähdä olisiko hän kehittynyt nimenomaan jääkiekkoilijana suomalaisessa kiekkokulttuurissa. Ties vaikka jätkä olisi saatu sellaiseen tikkiin, että käyttöä olisi ollut muuhunkin kuin irvistelyyn.
 

Fordél

Jäsen
Lukeeko sulla Ilves vai Hifk vasemmassa pylpyrässä?

Ilves ja mitä sillä on merkitystä?

Liigahan on ollut vasta tämän kauden, että tosiaan joo

Voidaan varmasti laittaa ihan perustellusti myös SM-liigan huonoin hankinta.

Ihanaa, siis Nybari, Raimo ja Gillies pihalle. Hommasitte väärän kaverin

Sunko mielestä koko kolmikko on onnistunut? Meetkö kaverit tavatessaan sanomaan kaikille, että helkkarin hienoa työtä ootte tehneet ja jatkakaa samaan tapaan?

Harmittaa todella paljon. Olin niitä jotka puolustivat Gilliesiä kun tiedote sopimuksesta julkaistiin. Halusin kovasti uskoa siihen mitä Gillies sanoi roolistaan ja siitä mitä tulee kaukalossa tekemään.

Mutta kun se ongelma on jo siinä, että lähtökohtaisesti tällaisilla pelaajilla ei vaan tee meidän kototisessa Liigassa yhtään mitään. Meillä on erilainen kiekkokulttuuri kuin vaikka NHL:ssa ja siksi tällaisista pelaajista on vain haittaa joukkueelleen. Etenkin kun nykyisin tappelutkin ovat aikalailla kortilla. Tällaiset pelaajat kääntyvät vain joukkuettaan vastaan, koska kukaan ei lähde tällaisten pelaajien toilailuihin mukaan. Toiset jengit käyttävät tilannetta vain hyväksi. Siksi tämä hankinta oli niin helppo tuomita jo etukäteen enkä käsitä mitä ihmettä HIFK-johdon päässä on liikkunut.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Ilves ja mitä sillä on merkitystä?

Voidaan varmasti laittaa ihan perustellusti myös SM-liigan huonoin hankinta.

Sunko mielestä koko kolmikko on onnistunut? Meetkö kaverit tavatessaan sanomaan kaikille, että helkkarin hienoa työtä ootte tehneet ja jatkakaa samaan tapaan.

Sillä on merkitystä.

Huonoin hankinta se ei ole. Heitän vaikka minuutissa kymmenen huonompaa, esim. Peter White. Gillies on kuitenkin A-luokkaa poliisina.

Olen mennyt. Sanoin Nybarille viime viikolla suoraan, että hän on epäonnistunut pahasti tehtävässään. Kerroin myös, että olisi aika saada parempaa osaamista.

Gillies jatkakoon mun puolesta. Toki olen sitä mieltä, että olisi pitänyt hommata kaveri joka olisi ollut pelillisesti parempi. Paremmalla tuurilla Trevor olisi tehnyt eielen kaksi maalia. Gilliesin tärkein tehtävä oli viedä Pirkolle viesti.
 

veivari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston,Jokerit
Hei, antakaa Gillesille vielä 40 peliä aikaa näyttää, kyllä siellä tulee vielä onnistumisia, ihan hyviä luovia ratkaisuja niissä 1 minuutissa ja 37 sekunnissa on näkynyt mitä on ollut jäällä ja ne muut hämmennykset millä on naurattanut vastustajan vaihtopenkkiä !!! HAH,HAH,HAA
 

Fordél

Jäsen
Sillä on merkitystä.

Sisällöllä on merkitystä, ei sillä kuka sen tuottaa.

Huonoin hankinta se ei ole. Heitän vaikka minuutissa kymmenen huonompaa, esim. Peter White. Gillies on kuitenkin A-luokkaa poliisina.

Jos kriteerinä on saatu hyöty suhteessa käytettyyn panostukseen, on vaikea keksiä huonompaa sijoitusta kuin Gillies. Mies istuu paljon pelikiellossa, ottaa typeriä pitkiä jäähyjä joukkueelleen, on pelillisesti surkea ja eikä edes toimi minään poliisina kuin joitain kymmeniä minuutteja kauden aikana. Todellakin huonoin hankinta, koska ei auta millään tavalla joukkuettaan voittoon, päinvastoin heikentää mahdollisuuksia. Ja tällaiselle kaverille maksetaan 100-200k.

Olen mennyt. Sanoin Nybarille viime viikolla suoraan, että hän on epäonnistunut pahasti tehtävässään. Kerroin myös, että olisi aika saada parempaa osaamista.

Nybari on epäonnistunut, Gilliesin olis pitänyt olla pelillisesti parempi ja eipä toi HIFK:n pelikään näytä sujuvan. Eli tosiaan kuten sanoin, pihalle Nybari, Gillies ja jos resursseja riittää niin Raimo samalla ovenavauksella.

Gilliesin tärkein tehtävä oli viedä Pirkolle viesti.

Kovin on kallis viestinviejä. Tekstari tai sähköposti tai jopa laulettu sähke tulisi huomattavasti halvemmaksi. Suosittelen ensi kaudeksi jotain näistä!
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Gilliesin tärkein tehtävä oli viedä Pirkolle viesti.

Tämä on surullista.

HIFK on jääkiekkojoukkue jonka tärkein tehtävä on voittaa mestaruus. Nyt kuitenkin joukkue on johdon, valmentajan ja osan pelaajista toimesta vain kallis, toimimaton ryhmä ihmisiä jotka määrittävät kaikkea tekemistään Jokereiden kautta. Pitää viedä viesti jne.

Hyvin on tämän virstinvienti edesauttanut joukkueen menestystä.

Säälittävää on myös se että yllättävän isolle osalle faneista tämä on ok. Että kunhan Ruutu ja Jokerit jossain vaiheessa kärsii.

Onneksi Jokerit poistuu ensi vuonna Liigasta. HIFK saa taas alkaa olla HIFK ilman tarvetta miettiä mitä Jokerit tekee. Samalla on hyvä hetki tuulettaa tiettyä taakkaa kantavat henkilöt pois organisaatiosta. Raimo, Nybondas, Peltonen varmasti lopettaa mikä on tähän liittyen myös hyvä homma.

Tällä hetkellä meno on säälittävää. Tää ei oo mun HIFK.

Ensi kautta odotellessa. Jos sitten oltaisiin taas jääkiekkojoukkue joka tavoittelee menestystä. Ei kostoa
 

Fordél

Jäsen
Onneksi Jokerit poistuu ensi vuonna Liigasta. HIFK saa taas alkaa olla HIFK ilman tarvetta miettiä mitä Jokerit tekee.

Juuri näin. Onhan tämä surullista, että yhden Suomen ykkösseuran täytyy miettiä mitä joku muu tekee ja laittaa samalla oma toiminta sekaisin. Kertoo seuran epävarmuudesta. Viimeksi omaan tekemiseen on taidettu keskittyä kunnolla Jalosen aikana. Silloin oli itsevarmuutta ja selkeä ajatus mihin päin hommaa lähdetään viemään. Lopulta tuli myös tulosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös