Trevor Gillies, HIFK

  • 789 658
  • 2 155
Tätä jo tuossa aiemmin kysäisin ja malttamattomana kärtänkin vastausta. Olisi mielenkiintoista saada vastaus miksi juuri Ifk tarvitsee tällaista suojelijaa kun kukaan muu 13:sta muusta Liiga -joukkueesta ei tarvitse? Jokerit on tuskin niin typeriä, että enää toistamiseen alkavat hölmöilemään.

Miksi siis joukkeeseen tarvitaan pelaamaan kykenemätön kaveri viemään potentiaalisten junioreiden kallisarvoista peliaikaa? Eikä mies varmaan Helsinkiin ihan ilmaiseksikaan saapunut.

Vaikka kysymystä ei minulle suunnattu, niin vastaanpa silti. Kyllähän näitä suojelijoita löytyy muistakin seuroista. Jypillä on Virtanen, joka on ihan TV-haastattelua myöten ottanut itselleen tämän suojelijan roolin. Ja kyllähän Semir Ben-Amor menee myös tuohon samaan kastiin. Vaikka Semir ei huono kiekkoilija olekaan, niin kyllä hänen paikalleen olisi mahdollista saada parempiakin pelaajia. Kyllä Semir on paikkansa liigakiekkoilijana lunastanut nimenomaan tuolla mukanaan tuomalla suojelulla. Ja pelasihan viime kauden mestarijoukkueessakin muuan Jani Honkanen, joka ei näyttöpaikkaa liigassa ole pelitaitojensa vuoksi saanut. Trevor Gillies menee tässä kohtaa samaan kastiin em. pelaajien kanssa. Pelitaitojen puolesta varmasti huonoin, mutta vastaavasti paras ja tehokkain suojelija.

Linkki vie youtubeen.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Mielenkiintoinen hankinta liigaan. En oikein ymmärrä, että miksi Hifk ei voinut hankkia jotain pelaamaaankin kykenevää kovanaamaa...

Yritys oli ihan tekijämiehestä, mutta sellaiset kaverit enintään nauravat sm-liigan 250.000 egen tarjouksille... Esim. Chris Simon tiettävästi tienaa KHL:ssa noin about miljoonan kaudesta puhtaana.
 

MattiM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Pelaakos Gilies tänään? Kaveri on herättänyt mielipiteitä paljon puolesta ja vastaan. Itse toivon hartaasti, että Gillies käy hoitelemassa Ben-Amorin vanhalla kunnon 1 vs. 1. Turpaan rehellisesti ja mielellään reilusti. Toivottavasti kuitenkin pahemmilta ylilyönneiltä vältytään. Niin sikamainen temppu tuo kuitenkin, että ei mitään järkeä. Jos Ben-Amorissa on yhtään miestä niin kaverin pitäisi ottaa haaste mukisematta vastaan.

Sen jälkeen tämän asian voisi haudata lopullisesti ja toivottavasti mitään vastaavaa ei tarvitsisi nähdä enää ikinä.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
On merkitty kokoonpanoon 13. hyökkääjäksi, eli eiköhän tuo nähtäne kentällä.

Nykopp enteilevästi nelosen laidassa. Voisi luulla, että Gillies tulee vuorottelemaan tuolla paikalla.
 

roskis

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Detroit Red Wings
En dumaa millään tasolla etukäteen kaveria. Historia puhuu puolestaan, mutta ite toivon ettei kaveria olla hommattu pelkästään hanskauksen takia. Siihen saadaan vastaus aika nopeesti, ku näkee kaverin pelaavan. Toivon niin paljon, et kaverista olis vähän pelillistä hyötyä, koska tolla taustalla ja noilla mitoilla ei parempaa maskimiestä oikeen löydä ja tollanen mörkö ku puskee karvaamaan pakeilta kiekkoa, ni niitä paniikkisyöttöjä rupee lähtee ja paljon. Jos siis on ees kohtalainen liike eikä tyyliin Brennan. Yhtään peliä en oo kaverilta nähny, ni ei sitä voi oikeen haukkuakkaan vielä. Vaikka moni sitä tekeekin, mut tuntuu että kaverin duunit on jo melkeen tehny, ku suurin osa on jo kalsaripyykillä vaikkei kaveria oo ees ilmotettu kokoonpanoon. Väärin hankittu ja koko Kalen rakentama Suomikiekko räjähti atomeiks. On se kova!

Kostoon en usko tippaakaan. Melkeen toivon, että pelais Ruutumaista peliä vaan eli provosoi ja sikailee sopivasti ja kun se joku onneton poloinen tulee pudottelee hanskoja, niin ei lähekkään. Siitä se myrsky vasta nouseekin ja hankinta on maailmanlaajusesti huonoin ikinä. Kova tappelija, joka ei uskallakkaan tapella! Ainoo mitä en halua nähdä, on toi änärityylinen poliisitoiminta joko poliisit toisiaan vastaan hippasilla tai puhtaan taklauksen jäljiltä noutaminen. Ne noudot kuitataan antamalla isompi pommi takas. (EI tartte laittaa linkkejä, kiitos.)

Historiansa vanki vai jatkuuko historian kirjotus, se jää nähtäväks. Toivon ekaa. Ja toivon kyllä, että edes kerran kaudella pudottais hanskat. Syystä.

PS. Tää on kauhee ketju. Ignorelista turpoo jo jankkaajia. Kohta loppuu bitit maailmasta.
 

Mikehunt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kyröskosken Pärske
Jypillä on Virtanen.. Ja kyllähän Semir Ben-Amor menee myös tuohon samaan kastiin..

Meinasin aiempaan viestiini laittaa, että Virtaset sun muut SBA:t ovat kuitenkin jääkiekkoilijoita, jotka pystyvät auttamaan joukkuettaan myös hanskat kädessä. En tosin laiskuuttani jaksanut, perhana.

En kuitenkaan pysty ajattelemaan näitä edellä mainittuja samassa lauseessa "pelaajan" kanssa, joka on tehnyt urallaan yhteensä 11 maalia.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Tosiasia kuitenkin on, että hanskojen pudotessa harvalla paikalla olevalla on perse penkissä, ja vielä harvempi on taputtamatta käsiään yhteen. Myös pelaajat todennäköisesti "aploodeeraavat" mailoillaan kaukalon seinää. Silti, asiaa käsitellään mediassa ja suuren yleisön kesken etukäteen jotenkin lajille haitallisena, tunteen tappavana ja pääosin paheksuttavana ilmiönä. Sitä epäkohtaa mun on vaikea käsittää.

Epäilemättä, koska näytät käsittäneen huolen aiheen ihan väärin. Kyse ei ole mistään yksittäisestä spontaanista tappelusta, vaikka nuokin epäilemättä Gilliesin kohdalla tulevat nousemaan otsikoihin ja ISOLLA. Kyse on siitä, että JOS nyrkkisankari on hankittu koston enkeliksi, niin tuleepahan taas ankea liigakausi (viime kausi anyone?) taklausten osalta. Homma tulee tuollaisesta lähtemään niin ankarasti lapasesta, ettei mitään järkeä, koska viime kausi. Sitä tässä pelätään, toivottavasti syyttä. En tosin Raadon kyseessä ollessa hämmästyisi juurikaan edes tuosta pelätystä lopputulemasta ja sitten loppukausi hiihdeltäisiin kananmunat kainalossa.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Kyllä, olet asian ytimessä. Kaikki Jokerikirjoittajat ovat pelkkiä pellejä, mutta onneksi IFK-leiristä tulee täyttä asiaa. Tässä esimerkki:

...joka oli Penan Klooni tms randomnimimerkin heikkolaatuinen uhitteluviesti, eli olisiko ollut sitten peräti kolmas IFK-fani joka tässä ketjussa tuollaista tuubaa suoltaa. En minä sanonut että IFK-leiristä tulee täyttä asiaa, minä vain luettelin mitä 750 viestin aikana oli sanottu, ja hyvin harva IFK-fani tällaisia viestejä on kirjoittanut. Sen sijaan lähes jokainen jokerifani on kirjoittanut ala-arvoisia viestejä joissa tekevät perusteettomia olettamuksia.

Hyväksyyköhän Ville Peltonen tällaisen toiminnan? Kovasti kun oli moralisoimassa koston tiestä Jokereita vuosi sitten...

Nythän asia on niin, ettei Ville Peltosen tarvitse välittää yhtään mitään Penan Klovnin kirjoituksista, eikä hänellä ole minkään valtakunnan intressejä hyväksyä tai olla hyväksymättä kyseisiä kirjoituksia...

Sen sijaan Ville Peltonen aivan varmasti hyväksyy sen, että on hankittu Gillies, jottei 1.9.2012 tapahtumat toistu. En usko, että häntä on hankittu kostamaan, ennen kuin omin silmin näen. Olisi minusta melko typerää tapella nyt viikonloppuna, kesken suurinta kukkahattutätien vallankumousta. Tuossa ~20 sivua sitten kirjoitin, etten usko Gilliesin tappelevan kolmessa ensimmäisessä paikalliskamppailussa (30.8., 31.8. ja lügassa 15.9.), sen sijaan 18.10. aika voisi olla jo kypsä rehdille mano e mano -tappelulle, ja toivon SBA:ssa olevan riittävästi munaa haastaakseen Gilliesin ihan itse. Kaksiminuuttisia ja mustelmia sen sijaan on varmasti luvassa niin tänään kuin huomennakin.

JOS Gillies viikonloppuna ajetaan suihkuun, se luultavasti tulee tilanteesta, jossa narri hyppii silmille, Gillies lyö hänet poikkarilla jäähän ja tuomarit ylireagoivat.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
noilla mitoilla ei parempaa maskimiestä oikeen löydä

Jep, ja juuri tämän takia asiassa ei pitäisi olla mitään outoa, jos IFK marssittaa ylivoimalla Gilliesin kentälle. Samaa asiaahan on menestyksekkäästi suorittanut myös narrien Ben-amor...
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Tätä jo tuossa aiemmin kysäisin ja malttamattomana kärtänkin vastausta. Olisi mielenkiintoista saada vastaus miksi juuri Ifk tarvitsee tällaista suojelijaa kun kukaan muu 13:sta muusta Liiga -joukkueesta ei tarvitse? Jokerit on tuskin niin typeriä, että enää toistamiseen alkavat hölmöilemään.

Miksi siis joukkeeseen tarvitaan pelaamaan kykenemätön kaveri viemään potentiaalisten junioreiden kallisarvoista peliaikaa? Eikä mies varmaan Helsinkiin ihan ilmaiseksikaan saapunut.

Jokereissa pelaa uusia "torpeedoja" (ATyrväinen, JK), jotka eivät olleet viime vuotisessa mukana ottamassa oppia ja joista kuulemma yksi oli aiemmin tänä kesänä ehtinyt uhota ajavansa kylmäksi HIFK-pelaajia. Riittää, että yksikin uusi typerä löytyy, niin taas viedään HIFK-pelaajaa pitkälle saikulle. Esimerkiksi Jere tuskin haluaa uudestaan samalla tavalla alistetuksi saman henkilön toimesta kuin viime kaudella.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
On merkitty kokoonpanoon 13. hyökkääjäksi, eli eiköhän tuo nähtäne kentällä.

OK, eli kuulemani huhu ei pitänyt paikkaansa => toivottavasti TG ei ole sitten jo pelikiellossa huomenna...
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Gillies on kyllä järjettömän kokoinen ja helvetin kovassa tikissä! Kehonhuollosta voisi jokainen HIFK:n pelaaja ottaa Gilliesiltä mallia, sillä uskaltaisin väittää 107 kiloisen Gilliesin olevan kehon liikkuvuudeltaan yksi koko liigan parhaista, mikä on aika huima suoritus yli 100-kiloiselta jampalta.

107 kiloa painoa ja heittää jalkansa ylös siten, että se osuu olkapään kohdalta suoraksi ojennettuun käteen, aivan uskomatonta. Vastakohtana tuli mieleen ne kuvat eräästä Tappara-pelaajasta viime kaudelta...
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Onko tietoa Gilliesin pelinumerosta? KAMRAT 51 ?

Miten olisi nro. 10 Trevorille ja sitten t-paitoja myyntiin. Joku vastaava Warning kyltti http://img.rakuten.com/PIC/13902556/0/1/300/13902556.jpg (linkki koiran varoitus kylttiin) ja sitten Trevorin kuva The most intense 8 seconds ever - YouTube (linkki Trevorin 8 sekunnin intensiiviseen rähjäämiseen) paidan keskelle. Heti lähtis tilaukseen.

Sen verran, että oikeasti toivon Trevorin pelaavan koko kauden ja olisi kulttipelaaja tyyliin Bob Halkidis tai Roman Vopat meidän mestaruusjengissä ja mielellään vaikka vielä uutta lappua uran loppuun. Näitä jäi Vopatista kaipaamaan ja samantyylistä näyttäisi tuossa aikaisemmassa videossa löytyvän myös Trevorilta Roman Vopat - YouTube (Linkki Vopat huutaa Mikko Elorannalle, polvitaklauksen jälkeen).
 
Viimeksi muokattu:

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Epäilemättä, koska näytät käsittäneen huolen aiheen ihan väärin. Kyse ei ole mistään yksittäisestä spontaanista tappelusta, vaikka nuokin epäilemättä Gilliesin kohdalla tulevat nousemaan otsikoihin ja ISOLLA. Kyse on siitä, että JOS nyrkkisankari on hankittu koston enkeliksi, niin tuleepahan taas ankea liigakausi (viime kausi anyone?) taklausten osalta. Homma tulee tuollaisesta lähtemään niin ankarasti lapasesta, ettei mitään järkeä, koska viime kausi. Sitä tässä pelätään, toivottavasti syyttä. En tosin Raadon kyseessä ollessa hämmästyisi juurikaan edes tuosta pelätystä lopputulemasta ja sitten loppukausi hiihdeltäisiin kananmunat kainalossa.

Voi todella olla, että olen käsittänyt väärin. Vaikea sitä on sisäistää muiden huolia, kun itse en tämän kaliiberin asioista yleensäkään jaksa huolta kantaa. Sen suhteen me ollaan kaikki vähän eri puusta veistettyjä.

Tunnustaudun huolettomaksi pessimistiksi. Ensi kausi hiihdellään joka tapauksessa kananmunat kainalossa, tapahtuipa tämän ja/tai huomisen illan otteluissa mitä tahansa. Jokainen kovempi taklaus tai ylilyönti päätyy otsikoihin, eikä kehitystä "oldtimehockeyn" suuntaan ole havaittavissa, vaikka yhä useamman hallin kaukalot ovatkin joustolaitaisia. Onneksi IFK:ssa on sentään lähtökohdiltaan yksi kaveri, joka voi murtaa tämän tasapaksuuden kaavan, ja paskat välittämättä alposuhosten kitinöistä heittää ukkoa laidalle, kipeyttää neniä sekä tarvittaessa jopa ylilyö, jos siihen aihetta annetaan.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
107 kiloa painoa ja heittää jalkansa ylös siten, että se osuu olkapään kohdalta suoraksi ojennettuun käteen, aivan uskomatonta. Vastakohtana tuli mieleen ne kuvat eräästä Tappara-pelaajasta viime kaudelta...

Kun pituutta on yli 190cm ja paino reilut 0,1 tonnia niin ei tunnu missään. Normaali fyysisen urheilijan pituus/paino -suhde.

Yön yli asiaan tuumattuna on oikeasti odottava ja toiveikas tunne. En usko vanderbushkepashamaisiin ylilyönteihin vaan ennemmin jodyshelley-tyyliin.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun pituutta on yli 190cm ja paino reilut 0,1 tonnia niin ei tunnu missään. Normaali fyysisen urheilijan pituus/paino -suhde.

Voi olla, että astun tässä pahasti vipuun, mutta jos otetaan vastaavalla pituus/paino-suhteella varustetut SM-liigapelaajat riviin, niin moniko heittelee jalkaansa vastaavalla tavalla? Joku Ville Nieminen ehkä, mutta taitaa useammalta pelaajalta jäädä vastaava tekemättä.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Hirveän odottava ja toiveikas tunne on minullakin tämän Trevor Gillenianin suhteen.
Jääkiekkohan on gladiaattorien taistelua ja nyt voidaan kivasti toivoa, että trevori tappaa jonkun.
Tervetuloa kovasti liigaan. Kyllä tätä on ilo seurata. Se on niin hienoa. Ja nyt kukaan ei uskalla ifkin pelaajille. Sekin on hienoa.
 

Penan klooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
.
Nythän asia on niin, ettei Ville Peltosen tarvitse välittää yhtään mitään Penan Klovnin kirjoituksista, eikä hänellä ole minkään valtakunnan intressejä hyväksyä tai olla hyväksymättä kyseisiä kirjoituksia...

Mikä ihmeen velliperse susta on tullut?

Just tollasten takia jääkiekko Liigassa on mitä on. Täysin rehtiä ja asiallista käydä kostamassa kyseinen juttu, niinhän se toimii normaalissakin elämässä. Sen perusteella mitä kirjoitat niin luulen, että olet se jota tönittiin ringissä ala-asteella.

Kyllähän homman pitää mennä niin, että kantapäät tukevasti tonttiin ja taka-askelia ei oteta.

Harvoin tuolla kukaan tappelee, mutta kun sikaillaan niin siitä maksetaan. Piste.

Loistohankinta Nybarilta!
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Viänänen osaa ajella pienempänsä päin maalirautoja ja sellaisesta pelistä voi tällä kaudella tulla (ainakin IFK:ta vastaan) nenä kipeäksi.

Pienempiä ei saa taklata! Maalin eteen täytyy saada mennä ilman, että pelkää saavansa mustelmia. Teidän brändi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös