Trevor Gillies, HIFK

  • 789 539
  • 2 155

Itäpuu

Jäsen
Siis tä? . Jos Rami ei saa sitä pidettyä aisoissa, niin sitten Gillies ei voi olla kokoonpanossa, [/I]

Tässä Nybari pelaa melkoista peliä: Kaverin, joka ei pysty hillitsemään itseään, pitäisi hillitä kaveria joka ei pysty hillitsemään itseään... Pahalta näyttää näin etukäteen. Toivotaan parasta meidän kaikkien lätkää seuraavien kannalta. Ja onnea hankinnasta, kun tunnutte niin innoissanne siitä olevan.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan tämä kyllä vekkulia.

Mielestäni Liiga ja Liigan kurinpidollinen uskottavuus on tässä melkein ainoa naurunalainen osapuoli. Todettu tässäkin ketjussa monta kertaa.

Toinen naurunalainen on Leuaton. Kuten monissa viesteissä on todettu, Jokerit haluaisi olla mediataivaan valtias ennen Venäjän liigaan siirtymistään ja nyt shown on vienyt TG. Parasta, siis parasta mahdollista vittuilua.

Aion olla perjantaina paikalla.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Monessa yhteydessä tästä on puhuttu, että eihän sillä ole väliä, kelle tuo tapahtuu. Samat kirjoitetut ja kirjoittamattomat säännöt koskevat kaikkia pelaajia. Mutta kyllähän fakta on, että Peltonen ON erityinen pelaaja. Tälle liigalle ja tälle maalle. Se tosiseikka vain korostaa tämän teurastuksen sairautta. Ei Ben-Amorin kuuluisi saada enää pelata koko sarjaa. Jokerit on onneksi lähdössä sinne minne kuuluukin.

Peltonen on erityinen pelaaja, mutta Peltonen ei ole sen erityisempi ihminen kuin kukaan muukaan jäällä oleva pelaaja. Ja siinä juuri on se pointti. Se, mitä viime syksynä tapahtui, meni yli sen mitä jääkiekossa saa tapahtua. Mentiin yli siitä, missä keskustellaan, mitä pelaaja saa tehdä toiselle pelaajalle ja siirryttiin alueelle, mitä ihminen saa tehdä toiselle ihmiselle.

Kun puhutaan siitä, mitä pelaaja saa toiselle tehdä, niin puhutaan asioista kuten se, että maalivahtia ei saa taklata, vaikka kenttäpelaajaa saa. Että joukkueen taitopelaajaa (tai junnua) ei haasteta poikapainiin. Näissä asioissa keskustellaan siitä, missä menee hyväksytyn raja pelaajien välillä. Mutta Peltosen tapaus meni yli tästä jääkiekon sisäisestä maailmasta ja sille alueelle, jossa ei keskustella siitä, saako vastustajan tähtipelaajaa tai nelosketjun laituria haastaa poikapainiin, vaan siitä, mikä on laillista ja laitonta, oikein ja väärin, kun sen tekee toiselle ihmiselle. Ja siinä kohtaan ei enää ole mitään väliä, onko se ihminen pelaajana erityinen vai kerrassaan helposti korvattavissa, koska ihmisinä ovat molemmat yhtä erityisiä ja korvaamattomia.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis Gillesiin pitäisi soveltua erilainen rangaistusasteikko kuin johonkin Tuppuraiseen? Millä ihmeen perusteella? Eiköhän rangaistukset tule edelleenkin jakaa tekojen perusteella, ei taustojen.
Ei liigan johtoporras ja kurinpito tarvitse mitään sen kummempia perusteita, jos se haluaa lätkäistä Gilliesille ensimmäisestä myllystä 10 ottelua ja HIFKlle sakot päälle. Ja jos nyt haluavatkin jotenkin perustella, niin voivat vedota vaikka Liigalle koituviin imagohaittoihin tai muuhun vastaavaan.

Lisäksi penaltteja jaetaan myös seurausten perusteella. Jos joku liigapeluri lähtee kisailemaan Gilliesin kanssa lentopallomailojen heiluttelussa, on iso riski joutua nenä poskella unten maille. Iltapäivälehdissä komeileva kuva verisestä naamasta ja vieressä irvistelevästä Gilliesistä pistää kurinpitoelimen bingoloton pyörimään ja pelikiellon pituus ei jää yhteen peliin.

Mielenkiintoista olisi nähdä, lähtisikö Lostedt Gilliesin kanssa hippasille, jos vielä pelaisi liigassa. Heleniukselta luupää-Pate otti vapaaehtoisesti kuonoonsa, mutta Trevor ei ole mikään Heleniuksen tapainen "gentle giant", vaan siinä saattaa oikeasti sattua.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Peltonen on erityinen pelaaja, mutta Peltonen ei ole sen erityisempi ihminen kuin kukaan muukaan jäällä oleva pelaaja. Ja siinä juuri on se pointti. Se, mitä viime syksynä tapahtui, meni yli sen mitä jääkiekossa saa tapahtua. Mentiin yli siitä, missä keskustellaan, mitä pelaaja saa tehdä toiselle pelaajalle ja siirryttiin alueelle, mitä ihminen saa tehdä toiselle ihmiselle.

Kun puhutaan siitä, mitä pelaaja saa toiselle tehdä, niin puhutaan asioista kuten se, että maalivahtia ei saa taklata, vaikka kenttäpelaajaa saa. Että joukkueen taitopelaajaa (tai junnua) ei haasteta poikapainiin. Näissä asioissa keskustellaan siitä, missä menee hyväksytyn raja pelaajien välillä. Mutta Peltosen tapaus meni yli tästä jääkiekon sisäisestä maailmasta ja sille alueelle, jossa ei keskustella siitä, saako vastustajan tähtipelaajaa tai nelosketjun laituria haastaa poikapainiin, vaan siitä, mikä on laillista ja laitonta, oikein ja väärin, kun sen tekee toiselle ihmiselle. Ja siinä kohtaan ei enää ole mitään väliä, onko se ihminen pelaajana erityinen vai kerrassaan helposti korvattavissa, koska ihmisinä ovat molemmat yhtä erityisiä ja tasa-arvoisia.

Puhut eittämättä asiaa. Inhimillinen puoli yleisessä keskustelussa unohtuu valitettavan usein, kun aiheena on jääkiekko. Tässä ylitettiin joka tapauksessa rajat kaikilla mittareilla.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nämä Gillies -uutiset/videot alkaa olemaan aika eeppisiä, nyt eye of the tigerit soi kun meidän mörkö hakee lämpöä.
Onko IFK:n kohulaituri jääkiekkoilija vai vapaaottelija? Katso video lämmittelystä! | SM-liiga | Iltalehti.fi

Toivottavasti ei lähde sooloilemaan, eikä nähdä mitään kyynärpääajoja missä vastustaja murjotaan pleksistä läpi.
Odotan jo huomisia otsikoita.

Huomenna iltiksen verkkosivujen videopätkällä Gillies juoksee alkulämmittelyään Töölön Urheilukadulla, otsikko kiljuu: "Onko IFK:n uusi vahvistus vittu soikoon maratoonari vai jääkiekkoilija!?!?!?"

Seuraavana päivänä Gillies on sisätiloissa ja toimittajilta piilossa treenaamassa noita linkissäkin nähtyjä hengenvaarallisia kurkipotkuja ja muita sivuheilureitaan, joten Iltalehti seuraa puolestaan Juuso Puustisen ja Tony Salmelaisen lämmittelyä futista pomputellen. Otsikko kiljuu: "IFK:n profiilihankinnat olikin jumavittulauta jalkapalloilijoita eikä jääkiekkoilijoita!!!!"

Kauden avausmatsin alla perjantaina 13.9 UFC-Gillies on taas löytynyt, toimittaja katselee epäuskoisena kaverin hikoilevan kuntopyörän selässä pukukoppikäytävällä. Otsikko huutaa "IFK:n kohuhankinta onkin saatana soikoon pyöräilijä eikä jääkiekkoilija!!!!"

Vittu mitä paskaa, katellaan kun pelit alkaa onko Gillies otsikoidensa väärti, jokatapauksessa epäuskohan tässä hiipii puseroon kun ei taas muistanut miten korvaamattoman mielikuvituksellista jengiä toimittajakuntaan kuuluu kun otsikoita ja skeidaa pitää väkisin vääntää vaikka sitten täysin hanurista revittynä. Yhtä helppoa urheilutoimittamista saa hakea, mäkin voisin seuraavat pari viikkoa tuottaa vastaavaa laatujournalismia vaikka tuhannen artikkelin edestä. KOHUARTIKKELIN!

Toivottavasti Gillies ei tee yhtään mitään normista liigatouhusta poikkeavaa kaukalossa, pelaa omaa peliänsä vaan ilman ylilyöntejä ja kyselee joskus lokakuussa toimittajilta, että mikäs vittu teihin oikein meni silloin elokuussa.
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelaaja, joka ei pysty hallitsemaan itseään laatikossa, on oikeasti riski niin omille kuin vieraille.

Ainakin Pelsuissa Helenius oli ensisijaisesti rauhallinen ja järkeviä avaussyöttöjä jakeleva puolustava pakki. Tarvittaessa osasi ansiokkaasti puolustaa pieniä taitopelaajia.

Mutta mitään puolustuskyvyttömän pelaajan hakkaajia en kaipaa mihinkään lajiin.

Juu juu! Gillies ei ole tehnyt Suomessa vielä mitään. Miksi osaamaton ja käytännössä pisteitä tekemätön hyökkääjä ostetaan suomalaisseuraan?
 

Carlos

Jäsen
Narrien joukkue, valmennusjohto, ja nykyinen pääpomo ovat kaikki niin ****päistä sakkia, että siellä todennäköisesti halutaan näyttää heti kärkeen ettei Gillies heitä pelota, eikä Gillies voi heille yhtään mitään. Vähän sama kuin Ustrnulin ensikohtaaminen narrien kanssa, heti käytiin "noutamassa".

Näin ollen veikkaan että heti ensimmäisen kerran kun TG astuu jäälle, SBA (tai joku muu) hyppää myöskin jäälle ja käy ottamassa pataan TG:ltä. Ihan sama miten TG on ohjeistettu, niin ei hän kyllä kutsusta kieltäydy jos joku pelle tiputtaa hanskat. Siinä samalla ko. pelle-pelaaja saa itselleen melkoisesti rispektiä joka suunnalla, loppupeleissä kipeä nenä on aika mitätön hinta siitä sekä Hifkin täsmäohjuksen nollaamisesta. Saattaapa ko. pelaaja saada jopa extra sovitun rahallisen korvauksen tästä. Nyt vielä ruskien hääriessä mukana ****päisyys ja rikollinen toiminta ei ainakaan yhtään vähene narreissa.

Sitten loppupelin hevoslauma rynnii ympäriinsä kuin sonnilauma, ajaen varsinkin joukkueen kapteenia, ja JR varmaankin käy kusemassa Hifkin maalivahdin syndeille. Sattaa jopa tehdä sen kyykky-jutunkin, kun asento on niin tuttu.

TG vetänee narripelaaja sen verran rumannäköisesti pataan (kun on vielä isokokoinenkin, niin näyttää pahemmalta), että saakin sitten sen tuttavalliset 15 peliä kieltoa, narri-lehdistön vaatiessa vankilatuomiota kissankokoisissa lööpeissä, mustilla taustoilla tottakai.

Ja näin, narrit jatkaa Hifkin nöyryyttämistä ämmämäisillä tempuilla, keskittyen kaikkeen muuhun kuin jääkiekkoon. Se varmasti narrien päätehtävä tulevalla kaudella, ei ko. kädetön jengi muuhun edes pysty ja omistajalla tuntuu olevan niin vahvat Hifk-antipatiat että tuskin edes muuta pystyy rajallisella pollallaan prosessoimaan.

Tämän takia toivon että hankitaan vielä toinen TG:n profiilin omaava kaveri. Toinen voi aina jäädä kentälle / olla pelivuorossa kun toinen on duschessa tai pelikiellossa.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mites tää nyt menee, kun täällä ollaan jo etukäteen jakamassa Gilliesille kovia pelikieltoja? Eikös sitten kenelle tahansa tappelijalle pitäisi olla samanlaiset rangaistukset?
Ei se nyt niin voi mennä että Gillies saa myllystä 5 peliä ja Tuppurainen 2 peliä, koska on urallaan ennenkin tapellut.

Ainoastaan Liigassa suoritetut aiemmat rikokset lasketaan tuomioon raskauttaviksi seikoiksi, siis periaatteessa. Esimerkiksi aiempia NHL-hanskauksia ei siis pitäisi laskea mukaan tähän.

Koska kyse on pääkaupunkiseudun toisesta isosta, niin tappelun tai muun ylilyönnin sattuessa koko valtakunta on kauhusta kankeana, Päivi Räsänen haluaa kieltää jääkiekon ja jotenkin kummassa Gilliesille saadaan arvottua pidempi pelikielto jo ensimmäisestä tapauksesta, kuin muille.

Ks. Markus Norlundin pelikielto viime kaudelta: todettiin ensin puhtaaksi taklaukseksi, ja sellaiseksi se jäikin, mutta kun osui Ville Peltoseen ja sai mediahuomiota, niin pakkohan siinä oli suhmuroida ja etsiä kissojen ja koirien kanssa joku ympäripyöreä pykälä sääntökirjasta, että kaverille saatiin määrättyä kakkua.

Toivottavasti HIFK ja Jokerit eivät pilaa jääkiekkoa muilta toistamiseen jo harjoituskaudella. Tämä kausi kun vielä kestetään niin Jokerit siirtyy Siperiaan ja nämä munanmittauskilpailut loppuvat.

Rangaistuskäytännöt muuttuvat sitä mukaa, kun median huomio nousee, se on ainakin huomattu, joten toivottavasti näitä ylilyöntejä ei ainkaan tsadin paikallisissa nähdä.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Ei Ben-Amorin kuuluisi saada enää pelata koko sarjaa. Jokerit on onneksi lähdössä sinne minne kuuluukin.

Miksei kuulu? Mies sai rangaistuksen niin liigalta kuin yleiseltä tuomioistuimelta ja kärsi sekä maksoi ne pois. Molemmat seuraamukset olivat vallitsevien sääntöjen ja oikeuden mukaisia. Teko oli lajille, joukkueille ja pelaajan maineelle vahingollinen, mutta siitä ei synny erillistä rankaisuvaltaa.

Vanha sanonta: "Don't hate the player, hate the game..." lienee osuva tapa ilmaista itkemisen turhamaisuutta jostain teosta annettujen rangaistusten jälkeen.

Kaikki muut paitsi Summanen ja HIFK tuntuvat hyväksyneen mainitut rangaistukset sopivina sanktioina ja jatkaneet eteenpäin. Sinänsä on hauskaa että "noutamisen" Suomeen tuonut isopahahifk sai tässä tapauksessa maistaa omaa lääkettään ja on selkeästi nyt lähdössä kostamaan kärsimäänsä vääryyttä siinäkin tilanteessa, että seuraa pyörittävä osakeyhtiö ja sen osakkeenomistajat tulevat tämän seurauksena kärsimään huomattavaa taloudellista vahinkoa sanktioiden muodossa. Kenties brändin saaman julkisuuden kuvitellaan kattavan mahdolliset taloudelliset vahingot, kun Gilliesillä keittää yli.

Seuraukset olivat: Ben-Amor huilaa 18 peliä, kukaan ei ota mitään vastuuta ja elämä jatkuu. Oksettaa!!

Ben-Amor hyväksyi tuomionsa liigan lisäksi myös tuomioistuimelta. Linkit alla SM-Liigan kurinpitopäätökseen ja MTV3:n uutiseen koskien Ben-Amorin pahoinpitelytuomiota.

Kurinpitopäätös Semir Ben-Amorin asiassa - SM-liiga

Jokerien Ben-Amorille tuomio pahoinpitelyst - MTV3.fi - Uutiset - Rikos

Mitä tässä täytyy enää kostaa? HIFK ja Summanen voisivat muistaa että hiekkalaatikkomaiset uhoamiset eivät kuulu aikuisten elämään eikä varsinkaan liiketoimintaan jota SM-liigassa pelaaminen pitäisi olla.
 

Sleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko kai se on omakin lusikka tähän soppaan heittää. Kuulin huhua HIFK:n olevan Gillieksestä kiinnostunut ensimmäistä kertaa toukokuussa, mutta en silloin tiennyt oliko sillä miten suura totuuspohjaa. Sopimusta ei sitten kuulunutkaan ja HIFK ilmeisesti yritti muitakin kovanaamoja tuossa välissä. Liekö sitten Gillies yrittänyt saada rahakkaampaa diiliä esim. KHL:stä ja kun ei saanut, niin tämä kontakti heräsi uudelleen eloon. Toinen vaihtoehto on se, että HIFK ja Gillies ovat tehneet diilin jo aikaa sitten, mutta tämä sopimus haluttiin tarkoituksella julkistaa juuri tällä viikolla. Sopivasti ennen Jokerit otteluita.

Väkisinhän se suu sitten hymyyn väänty, kun sopimus julkistettiin. Samalla päässä pyöri ajatus, että ei helvetti. Mitä järkeä tässä tilanteessa palkata tälläinen gooni, kun ministereitä myöden kaikki ovat varpaillaan ja SM-liigan kurinpitoryhmä haluaisia antaa 20-ottelua pelikieltoa jo siitä, kun kaveri vetää ensipiirtonsa liigajäillä. Toisaalta HIFK on vääntänyt mediahuomion itseensä aika lahjakkaasti. Jokainen media on kirjoittanut tästä hankinnasta useita artikkeleita. Kaikki mediat ovat paikalla, kun Gillies vetää ensipiirtonsa suomessa. Liigaseuroja on uhkailtu viime syksyn tapahtumien jäljiltä ja HIFK vääntää tälläisen kanin hatusta. HIFK tekee selväksi, että se haluaa olla erilainen, välittämättä siitä mitä muut ajattelevat ja tämä on se juttu mistä itse tykkään. HIFK:ta ei saa valjastaa samaan tylsään muottiin muiden kanssa.

Tässä on kuitenkin myös riskinsä. En halua Gillieksen repivän Ben Amorilta tai Ruudulta päätä irti ensimmäisessä pelissänsä. Siitä seuraisia sellainen paskamyrskyn kierre, että koko HIFK:n kausi saattaisi olla vaarassa. Tämä pitää hoitaa fiksusti ja se on mahdollista. Kaikki ennustavat, että Gillies ei kymmentäkään peliä pelaa ennen, kuin HIFK antaa kaverille kenkää. Gilliestä pitää käyttää oikein. Esim. nyt nämä kaksi narripeliä vain patsastella isäntänä kentällä ja katsoa mitä tapahtuu. Sitten kun se Gillieksen pakollinen nyrkkihippa käynnistyy niin sen pitää jollain tavalla olla pelitilanteeseen sidottu ja sitä hetkeä pitää vain malttaa odottaa. Mikäli Gillies käy Ben Amorilta kohteliaasti kysymässä, että kiinnostaako ja homma hoidetaan siististi, niin selvitään ehkä sakoilla ja niillä muutamilla peleillä. Päällekarkauksista pamahtaa niin rumat tuomiot, että niiden suuruuksia en lähtisi testailemaan, koska HIFK:lla on ihan mielenkiintoinen kausikin tulossa.

Oma teoriani on että Jonne Virtasta kaavailtiin samaan tonttiin. Hän ei kuitenkaan halua tapella(ennen kyllä näytti maistuvan) ja tulla käskytyteksi mutta kun Jonnella meni pupu pöksyyn, palkattiin ammattilainen tilalle.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Oma teoriani on että Jonne Virtasta kaavailtiin samaan tonttiin. Hän ei kuitenkaan halua tapella(ennen kyllä näytti maistuvan) ja tulla käskytyteksi mutta kun Jonnella meni pupu pöksyyn, palkattiin ammattilainen tilalle.

Eikös Jonnen pitänyt tulla enemmänkin Liivikin tilalle (jonka takia Liivik pois päästettiinkin) eli siis pääasiassa pelaamaan alempiin ketjuihin sentteriksi, mutta tarvittaessa myös pudottaisi hanskat. Tavallaanhan Gillies Jonnen korvaakin, vaikka ei täysin samassa roolissa pelaakaan.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Narrien joukkue, valmennusjohto, ja nykyinen pääpomo ovat kaikki niin ****päistä sakkia, että siellä todennäköisesti halutaan näyttää heti kärkeen ettei Gillies heitä pelota, eikä Gillies voi heille yhtään mitään. Vähän sama kuin Ustrnulin ensikohtaaminen narrien kanssa, heti käytiin "noutamassa".
Identifioitko muuten saman kusipäisyyden joukkueessa, valmennusjohdossa ja pääpomossa, kun Nielikäinen nouti VandenBusschen?
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Nyt on siis viimeinen mahdollisuus kalavelkojen maksuun ennen Jokereiden KHL-siirtoa ja Summanen & HIFK tarttuivat tietenkin tilaisuuteen. Ase on nyt hommattu ja enkä epäile hetkeäkään ettei sitä myös käytettäisi. Ihmettelen todella jos Jokerit & Miljardööri ei tee mitään. Kylmä sota vaatii kauhun tasapainon. Tällä hetkellä sitä ei ole, vaan nämä kahelit (Summanen & Mörkö) voivat halutessaan teurastaa kenet haluaa. Jokereiden peli saattaa seota jo pelkästään täydelliseen pelon ilmapiiriin. Ihmettelen todella jos Jokerit ei lyö jotain korttia pöytään lähiaikoina. Se olisi halpa hinta siitä ettei peli sekoa täysin.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämän takia toivon että hankitaan vielä toinen TG:n profiilin omaava kaveri. Toinen voi aina jäädä kentälle / olla pelivuorossa kun toinen on duschessa tai pelikiellossa.

Ennakkoluuloton avaus. Trevorille henkivartija. "Revin pääsi irti jos kosket meidän poliisiin".

Vakavasti puhuen luulen että Trevorille teroitetaan Raimon toimesta aika tarkkaan mitä kentällä tehdään, mitä ei tehdä ja mistä/kenestä on lupa hermostua. Se vasta HIFK:n puolelta amatöörimäistä puuhastelua olisikin, jos Trevorille tulisi jäällä yllätyksenä että onpas tuo Jarcco Rutu ärsyttävä jätkä ja täytyykin tästä vetää sitä heti turpaan pelikiellon arvoisesti.
 

Carlos

Jäsen
Identifioitko muuten saman kusipäisyyden joukkueessa, valmennusjohdossa ja pääpomossa, kun Nielikäinen nouti VandenBusschen?

En puhunut sanallakaan kusipäisyydestä, jos itse täytit tähdet kirjaimilla k-u-s-i niin se on oma ongelmasi.

Mutta asiaan liittyen niin mainitussa tilanteessa asia oli eri. Kuten oli myös eri asia Halinalle-Ustrnul. Ja Vopat-Sämpylä. Toivottavasti ei tarvitse avata miksi.
 

MiksuMan

Jäsen
Erittäin hyvä ja tarpeellinen hankinta. Kyllä ifk sitten osaa. Voin jo kuvitella kuinka vastustajien pukukopissa täristään pelonsekaisin tuntein, puhumattakaan Jokereista. Iso Paha HIFK on taas täällä!

Tästä sai kyllä hyvät naurut

Tämän uuden "noutajan" hankinta saa varmaan koko ifk organisation kalut niin koviksi, että ihan sääliksi käy heidän tyttöystäviä/vaimoja.

Nyt vain Peltoselle huomioliivit ylle ja Gilliesin taakse taitoluistelemaan niin hyvä tulee.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Erittäin hyvä ja tarpeellinen hankinta. Kyllä ifk sitten osaa. Voin jo kuvitella kuinka vastustajien pukukopissa täristään pelonsekaisin tuntein, puhumattakaan Jokereista. Iso Paha HIFK on taas täällä!

Tästä sai kyllä hyvät naurut.

No ei toi sun juttus niin hyvä ollut, että sille pitäisi itse nauraa..

No mietitäämpä vaikka narrien Leif Lambergia, kyllä kaverin vikat potkut on varmaasti luokkaa hitaammat kuin aikaisemmin, jos Trevornaattori on kehissä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
No mietitäämpä vaikka narrien Leif Lambergia, kyllä kaverin vikat potkut on varmaasti luokkaa hitaammat kuin aikaisemmin, jos Trevornaattori on kehissä.

Omasta mielestäni Trevor on tehnyt duuninsa silloin hyvin, kun lambergit sun muut sittiäiset hidastavat piirun verran vauhtia laidan lähellä tai miettivät kahdesti, pommittaako meidän ykköstähtiä vai ei. Tapella ei välttämättä tarvitse ollenkaan, mutta toisaalta siitä ensimmäisestä sikailijasta pitää tehdä koko joukkueen voimin sellainen esimerkkitapaus, ettei muilla vastaavaa houkutusta enää esiinny.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Identifioitko muuten saman kusipäisyyden joukkueessa, valmennusjohdossa ja pääpomossa, kun Nielikäinen nouti VandenBusschen?
HIFK:ssa oli tuolloin:

valmentaja: Francis, muistaako edes käyneensä täällä
jengin kasaaja & pääpomo: Matikainen, yks vitun pokaalien pöllijä

En tiedä onko kusipäisyyttä, mutta osaamattomuutta kyllä.
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Aikoinaan kun Carl Brewer toi tämän ''Fyysisen'' kanukkityylin HIFK:iin, niin en tiennyt, että HIFK:iläiset olisivat teroittaneet sitä tälläisilla älyttömillä sioilla, jotka tapaavat tappaa pelaajat jäällä keinolla millä hyvänsä. Ettei oisi hankittu kostotoimenpiteeksi Ben-Amoria vastaan? Jaa-a jokatapauksessa se on varmaa, että derbyissä kiehuu ja **tun varmasti niinku se kuulusa pomppu nousee. Vaikka Nybondas kuinka kiistää sen, ettei tällä ole mitään tekemistä Jokereihin niin varpilla tulee joku ''tyyliin 08 Helenius - Brennan'' battle tällä kertaa Ruudun ja Gilliesin välille.

Ei muutakun onnea nyt sitten jos auttaa niitä teidän ''tähtipelaajia''. Wait a sec mitä tähtipelaajia, onko teillä edes?
 
No ei toi sun juttus niin hyvä ollut, että sille pitäisi itse nauraa..

No mietitäämpä vaikka narrien Leif Lambergia, kyllä kaverin vikat potkut on varmaasti luokkaa hitaammat kuin aikaisemmin, jos Trevornaattori on kehissä.

Tätä olen usein ihmetellyt, varsinkin IFK:n peleissä, että miksi IFK:n pelaaja saa takalata kovaa, mutta sitten kun vastustaja taklaa samalla tavalla, niin heti on joku perkeleen pölvästi tökkimässä ja uhoamassa? Söderholm hyvä esimerkki, aina mussattamassa ja sitten vetää samalla tavalla itse.

Muiden joukkeiden kohdalla en ole samaa havannoinnut. Onko IFK:n pelaajat koskemattomia vai tekeekö punanuttu pelaajasta narsistisen luonteen?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Ei muutakun onnea nyt sitten jos auttaa niitä teidän ''tähtipelaajia''. Wait a sec mitä tähtipelaajia, onko teillä edes?

Aivan jumalattoman huono provo, varsinkin Tappara-fanilta. IFK:lla on sentään kevyesti liigan Top3-hyökkäysmateriaali. Mitä teille jää kuin kun Barkov lähti rapakon taakse? Nemo Nieminen, Tomas "6+5" Plihal ja pari hasbeen-pakkia?
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
TG vetänee narripelaaja sen verran rumannäköisesti pataan (kun on vielä isokokoinenkin, niin näyttää pahemmalta), että saakin sitten sen tuttavalliset 15 peliä kieltoa, narri-lehdistön vaatiessa vankilatuomiota kissankokoisissa lööpeissä, mustilla taustoilla tottakai.

Ja näin, narrit jatkaa Hifkin nöyryyttämistä ämmämäisillä tempuilla, keskittyen kaikkeen muuhun kuin jääkiekkoon. Se varmasti narrien päätehtävä tulevalla kaudella, ei ko. kädetön jengi muuhun edes pysty ja omistajalla tuntuu olevan niin vahvat Hifk-antipatiat että tuskin edes muuta pystyy rajallisella pollallaan prosessoimaan.

Miksi toi edellämainittu kuulostaa niin tutulta toiminnalta ifk:n puolelta koko viime kauden ajalta? Tosta ei tarvitse kuin vaihtaa SBA TG:n paikalle ja jokaisen narri-maininnan kohdalle ifk ja toisinpäin.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Ei muutakun onnea nyt sitten jos auttaa niitä teidän ''tähtipelaajia''. Wait a sec mitä tähtipelaajia, onko teillä edes?

Porkkanaperseet kerran päässeet pleijareihin 2000 luvulla niin ai että keulii mukavasti. Lähinnä säälittää nämä ihmiset, jotka puhuvat jostain tappamisesta. C'mon herätkää nyt jo tähän maailmaan. Ben-Amor teki yhen Sm-Liiga historian iljettävimmistä tempuista viime kaudella ja uskon, että Trevornaattori ei vastaavaa täällä tule tekemään. Eri asia on, jos kiskoo jotain turpaan kunnolla rehdissä 1vs1 myllyssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös