Trevor Gillies, HIFK

  • 788 303
  • 2 155

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Silti toisiksi isoin minuuttimäärä per matsi (jäi toiseksi vain Artyukhinille) ja isoin per minuutti kentällä isolla erolla, nollalla pisteellä. 127 peliminuuttia siis ja 95 jäähyminuuttia kaudessa. Ei nyt mistään hirveästä pistehaista sm-liigassakaan voida puhua. Vaikka monta matsia viime kaudella tuli seurattua en kyllä voi sanoa että mies olisi muuten kuin Karalahden telomisesta jäänyt mieleen.

edit: ettei nyt tulisi liian monta postia putkeen niin vastataan renegadelle. Koko edellisen viestisi pointti oli että Gilliesistä olisi jotain pelillistä apua ja että olisi muka vähemmän sika kuin Daniil Markov joka pelaa 763 minuuttia melkein samoilla jäähyminuuteilla kun gillies 127:llä. Se että tästä olisi muuta pelillistä hyötyä kuin se että tuo "turvaa"/kostoa on ihan täyttä paskaa.

Miksi tässä maassa uskotaan, että jokaisen pelaajan panos pitää olla jotenkin täysin "pelillinen"? Sitä en ymmärrä. En missään nimessä väitä että Gillies tuo kiekollisesti mitään extraa. Harvoilla 4-ketjun hyökkääjillä on mitään kovin "pelillistä roolia", kun peliaika pyörii kolmen minuutin kohdalla. En nyt kauheasti ymmärrä mitä joku täysillä päin seiniä kimpoileva lamberg tai vastaava tuo "pelillisesti" verrattuna tähän mieheen.

Kostosta on turha puhua, Brennan hankittiin Kojon toiveesta ja kostoista ei ollut silloinkaan kyse. Tilanne on toki toinen nyt kiitos 01.09.2012, mutta silti tämän miehen rooli on muuta kuin kostaminen.
 

ARGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit?
Viime kaudella tämä tappelija ei kuitenkaan tapellut kuin muutaman kerran

Pitää muistaa minkälaisilla sanktioilla khl uhkasi Vityazia ja nähtiinkö sm-liigassa edes neljää tappelua viime kaudella? Totta kuitenkin on ettei kaveri "vain" tappele, tuskin edes muita joukkueita kuin jokereita vastaan paljoa pelailee.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Tässä esimerkki Gilliesin "miehisyydestä".

Linkki Youtubeen.

Voiko joku please laskea kuinka monta kertaa tämä linkki on laitettu tänne Jatkoaikaan? Kuinka monta kertaa tullut narrien toimesta? Mielenkiintoinen tilasto varmaan.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Kausi näyttää mikä se Gilliesin työnkuva oikein on.

Se tuskin on arvoitus nytkään. Tuskin ainakaan kakkosylivoiman laituriksi. Näillä meriiteillä ei tule voittamaan Ketola-palkintoa. Pisteet uralla 1.11p/s. <-- tuo s on season, harvemmin käytetty lyhennys jääkiekosta puhuttaessa.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitää muistaa minkälaisilla sanktioilla khl uhkasi Vityazia ja nähtiinkö sm-liigassa edes neljää tappelua viime kaudella? Totta kuitenkin on ettei kaveri "vain" tappele, tuskin edes muita joukkueita kuin jokereita vastaan paljoa pelailee.

No niin eli olisi typerää olettaa, että tämä pelaaja tulisi vain tappelemaan tänne, koska se ei onnistu. Jopa HIFK:n tiedotteesta on luettavissa miksi pelaaja X hankittiin. Ei mitään liirumlaarumeja kehityksestä yms.. Rauhoittava vaikutus ---> tappelu/höykytys valikoiduissa tilanteissa, jos tarvetta on. Kostamista ei ole vielä tapahtunut ja syytön tässä suhteessa, kunnes toisin todistetaan. Mä en nyt oikein ymmärrä mikä on ongelma?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Voiko joku please laskea kuinka monta kertaa tämä linkki on laitettu tänne Jatkoaikaan? Kuinka monta kertaa tullut narrien toimesta? Mielenkiintoinen tilasto varmaan.

Voiko joku please laskea kuinka monta kertaa Jarkon kyykkäämiset on mainittu täällä jatkoajassa? Kuinka monta kertaa tullut jullien toimesta? Mielenkiintoinen tilasto varmaan.
 

ARGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit?
Mä en nyt oikein ymmärrä mikä on ongelma?
Ei mitään ongelmaa, vastasin vain alussa renegaden viestiin jossa jotenkin yritettiin maalata kuva pelaajasta joka saa vähemmän jäähyjä kuin muuan Daniil Markov ja että herrasta olisi jotenkin apua pelillisesti vaikkei tosiasiassa tiedä khl:n viime kaudesta paskaakaan. Tottahan myös on ettei jokerit käy päälle koko kautena on siellä Gillies tai ei, eihän jokerit vieläkään ole sitä mieltä että he aloittivat koko homman, toiset syyttelee ruutua ja ben-amoria, toinen puoli taas melarttia ja filppulan noutoyritystä joka ei vain onnistunut.
Kyllähän ifk tietää ettei jokerit voi lähteä tahallaan sikailemaan viime kauden jälkeen mitenkään ilman isompia sanktioita, varsinkin kun meidän viime kauden rangaistut pelaajat ovat vielä remmissä, siksi tämmöinen ulkopuolinen haku haiskahtaa hieman kostoyritykseltä kun ei ole mitään miltä pitäisi suojata.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näin Jokerit-HIFK -akselin ulkopuolisena tottakai pääasiallinen toive on ettei tapahtuisi aiemmin linkattujen videoiden (NYI-PIT ja Karalahti) kaltaisia järjettömyyksiä. Ei sillä että kostoa Jokereiden suuntaankaan kannattaisin. Huvittavaa vaan lukea erinäisiä kommentteja mm. siitä että "Gillies tuli suojelemaan, ei kostamaan". Mistäs tiedätte?
 

Jokerobin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Capitals
Otetaan nyt vähän kantaa.

Ensinnäkin tuolla jossain "ricon" väittämä, kukaan jokerihenkinen ei pidä Peltosen lahtausta oksettavana on täyttä paskaa ja sen tiedät itsekin. Itse en ole missään vaiheessa hyväksynyt sitä ja se oli oksettavinta, mitä itse olen koskaan SM-Liigan tai siis Liigan historiassa nähnyt (case-Lähteenmäen aikaan olin vielä niin nappula, etten voi sanoa muistavani asiaa). Häpesin tuossa vajaa vuosi sitten "oman" joukkueeni pelaajan tekoa enemmän kuin voisin koskaan kuvitella, enkä halua, että sellainen toistuu kenenkään toimesta kehenkään enää koskaan.

Sitten Gilliesistä. Mielestäni aika turha hankintana, jos ei sitten käy pelkästään vetämässä oikeutettua kuittia Ben-Amorille/Rudille, jonka mielestäni voi hyvin tehdä. Toivottavasti kuitenkaan tämäkään ei tapahdu mitenkään tyyliin Ben-Amor vs. Peltonen tai Gillies vs. Tangredi, vaan rehellisesti tapellen ja jo siinä sattuu Beniä tai Rudia, se on sitten voivoi. Mutta koko kauden hankintana "pelotteeksi" täysin naurettava.

Sitten tähän pippelinvenyttelyyn ja tekopyhyyteen puolin ja toisin. Vituttaa tämä osan Jokeri- ja HIFK-fanien lässytys siitä, mikä oli oikein ja mikä olisi nyt oikein. Se, mitä tapahtui oli todella oksettavaa paskaa ja toivottavasti sitä ei nähdä koskaan enää. Jokerifanien turha väittää kenenkään, että se olisi ollut oikeutettua jonkun varoituksen tai muun perusteella ja HIFK-fanien mielestäni turha väittää, että pelkästään Jokerit syyllistyi raukkamaisiin juttuihin tuossa vajaa vuosi sitten, vaikka se on totta, että pahimman raukkamaisuuden esitti valitettavasti Semir. Toisaalta olen sitä mieltä, että Salmi olisi esittänyt vastaavanlaisen, jos olisi siinä onnistunut.

Kuten totesin, asia voitaisiin kuitata rehellisellä tappelulla, jossa Jokeripelaaja saisi sitten ehkä kunnolla turpaansa ja case finally closed.

Nämä toki vain minun mielipiteitäni ja toivon, ettei kukaan näistä suuria herneitä nenään vedä tai tule sanomaan minulle, että mielipiteeni ovat vääriä tai oikeita. Ne ovat vain mielipiteitä. Tai voihan sen kuka tahansa sanomaan tulla, mutta se on täysin turhaa.

Ps. Anteeki vieraisiin pöytiin huutelu.

Pps. Kyllähän tämä hankinta ainakin kirjotettujen viestien perusteella kiinnostaa ja herättää tunteita, joten siinä mielessä propsit HIFK:lle. :D

E: Niin ja sen verran vielä unohtui tuosta, että varmuuden vuoksi tarvittava hankinta, koska Jokereista ei koskaan tiedä... Jos oikeasti kävisi niin, että Jokerit toistaisi tekemänsä asian viime vuodelta, joutuisin omalta osaltani ensimmäistä kertaa elämässäni miettimään arvostukseni sekä suhtautumiseni Jokereihin, jota olen rakastanut jo kaksikymmentä vuotta.
 
Viimeksi muokattu:

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On totta, että joukkue kaipasi työrauhan takaajaa. Siihen reagoitiin ja näkisin että IFKta vastaan ei viime kauden tapaisia apinointeja enää nähdä, mikä tarkoittaa sitä että hankinnan avulla päästiin haluttuihin tavoitteisiin.

Uskoisin myös, että tämän aseen pelkkä olemassaolo riittää ettei sitä tarvitse tällä kaudella käyttää. Toivottavasti IFK ja Summanen ei hölmöile tämän hepun kanssa.

Olin aluksi vastaan tämmöisen mörön hankinnassa, kun huhut tämäntyyppisen hankinnan ympärillä alkoivat velloa viikonloppuna. Joudun periaatteessa kääntämään rotsia, jos Trevor Gilliesin käyttötarkoitus on mitä Nybondas hankinnasta sanoi - työrauhan takaaja, peloite. Edelleenkin olen täysin vastaan päällekarkauksien suhteen, toivottavasti tätä vatipäätä ei usuteta KENENKÄÄN päälle ellei kaukalossa ole tapahtunut apinointia. Siinä tapauksessa muikkari on oikeutettu. Menneet on menneitä, niitä ei pidä enää muistella ja kostaa. Kuitin aika oli ja meni, tiedätte mitä tapausta tarkoitan.

Pelottavahan tuo on kuin perkele.

Tervetuloa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
KOKO TEKSTI

Olen täysin samaa mieltä, naapurista löytyy siis fiksujakin ihmisiä! :)

Onhan tuon Gillesin arvo joukkueelle aika arvoitus, siis tuon mahdollisen Jokeri koston lisäksi. En ole nähnyt kaveria lainkaan (paria youtube väläystä lukuunottamatta), joten ei mitään käsitystä millainen mies on kyseessä, onko hänestä mitään arvoa hanskat kädessä. SM-liigassa, eiku siis Liigassa, kun ei kokoonpanossa saa olla yhtään ylimääräistä pelaajaa tulisi Gillesin pystyä pelaamaankin, muuten hankinta on vähän turha, jos sen takia joudutaan pelaamaan epätasapainoisella kokoonpanolla (=yhdestä ketjusta uupuu kokoajan mies, kun Gillesiä ei uskalla päästää jäälle)

Mutta olen kuitenkin onnellinen siitä että IFKssa pelaa jälleen yksi erittäin mielenkiintoinen pelaaja ja hesarikin kirjoittaa jo pelaajan julkistuksen yhteydessä että pelkäävät muiden pelaajien terveyden puolesta. :)
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Näitä pidetään täysinä sekopäinä yms. on lääkkeiden väärinkäyttöä ja muuta, Kannattaa lukea joskus Bob Probertin elämänkerta ja miksei myös Marty McSorleyn jotta ymmärtää näiden kavereiden sielun elämää. Noiden kahden yllä olevan ollessa kentällä aikanaan ei tapahtunut yhtään TAHALLISTA päähän kohdistunutta takalusta. Enforcerien aikakaudella aivotärähdyksiä oli todella paljon vähemmän kuin nykyään.

Trevor Gillies on varmasti hankittu työrauhan takaajaksi, mutta en epäile yhtään etteikö viikonloppuna muutamaa kaveria muistuteta, Aika paljon riippuu kokoonpanosta. Nyt sitten muistetaan vielä, että V-P Kautonen tietää tasan tarkkaan mitä kaverista saadaan.
Ainoa kysymysmerkki tässä on se osaako Summanen käyttää tätä "raskasta" asetta oikein.
 
On totta, että joukkue kaipasi työrauhan takaajaa. Siihen reagoitiin ja näkisin että IFKta vastaan ei viime kauden tapaisia apinointeja enää nähdä, mikä tarkoittaa sitä että hankinnan avulla päästiin haluttuihin tavoitteisiin.

Moni on ollut tyytyväinen että tämä hankinta lopettaa viime kauden kaltaiset apinoinnit. Pois lukien 1.9 ylilyönti, mitä viime kaudella tapahtui sellaista, minkä takia tämä hankinta oli tehtävä? Ei tule itselle mitään mieleen vaikka kuinka yritän miettiä.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Pitää muistaa minkälaisilla sanktioilla khl uhkasi Vityazia ja nähtiinkö sm-liigassa edes neljää tappelua viime kaudella? Totta kuitenkin on ettei kaveri "vain" tappele, tuskin edes muita joukkueita kuin jokereita vastaan paljoa pelailee.

Kyseiset sanktiot taisivat kuitenkin koskea noita Vityazin harrastamia ylilyöntejä, joita ei viime kaudella edes pahemmin sitten onneksi nähty. Puhtaita tappeluita KHL ei todellakaan ole yrittänytkään kitkeä, iso kiitos siitä naapurimaahan.

Aika yksitoikkoista luettavaa tämä ketju kyllä. [KÄRJISTYS]Joka toinen viesti keskittyy Gilliesin ja HIFK:n kivittämiseen, joka toinen puolestaan keskittyy jauhamaan SBA:sta ja viime syyskuusta.[/KÄRJISTYS] Saahan niistä keskustella toki, mutta kun tulisi edes joskus jotain uusia näkökulmia asioihin, nämä samat liibadaabat on luettu jo useampaan otteeseen ympäri palstaa.

Gillies on hankintana vähintäänkin mielenkiintoinen. Tykkään "Old school"-kiekosta ylitse kaiken ja mielestäni tappelut kuuluvat ehdottomasti jääkiekkoon, vaikkakin fakta alkaa valitettavasti olla, että puhtaiden goonien aika alkaa olla ohitse. Kuten ollaan kuitenkin jo useampaan otteeseen sanottu, niin Gillies on oikein roolitettuna todellinen pelote ja pitää pelin pelkällä läsnäolollaan puhtaana ja vaikka sieltä nyt näppärät niilot kaivelevatkin jotain "Islanders-Pens"-pätkiä Youtubesta niin kannattaisi myös muistaa tuon kyseisen pelin muutkin asiat. Ensinnäkin tuo peli nyt ei ollut ihan sieltä tavallisimmasta päästä vaan sitä väritti koko ottelun ajan jatkunut ylilatautunut ilmapiiri, kovat niitit, jatkuvat torikokoukset, useampikin "cheap shot", useampi tappelu.. Tälläinen toiminta sytyttää varmasti jokaisen rivimiehenkin ja entäpä sitten pelaajan, jonka adrenaliinin juoksu on jo muutenkin jotain ihan muuta kuin JohnTavaresilla tai SidneyCrosbylla? Oliko teko oikeutettu? Ei. Oliko teko fiksu? Ei. Voiko tekoa puolustella juurikaan? Ei. Sen minä kuitenkin sanon, että A) Gillies ei todellakaan ollut ottelun ensimmäinen tai ainut pelaaja joka siellä kentällä sikaili. (Tavares veti viikatteella Letangia, Godard aiheutti muistikuvieni mukaan Hillenille aivotärähdyksen kyynerpäällään, Fleury sohaisi maalinedustilanteessa mailallaan Frans Nielsenia..) B) Muistikuvieni mukaan Tangradikaan ei ihan puhtaimmasta päästä tuossa ottelussa ollut ja jotenkin hatarasti muistelen jotain poskisoitantaakin tapahtuneen jossain kohtaa. Hillenin ainakin kertaalleen torppasi matsissa puhtaalla niitillä, mutta jotain muutakin siellä muistaakseni oli..

Ja jos nyt oikeasti jaksettaisiin paneutua ja tutustua Gilliesin pelaajahistoriaan muutenkin kuin noiden parin kämäisen YT-pätkän kautta niin voitaisiin kaikki varmasti todeta, että rooliinsa nähden Gillies on ollut urallansa harvinaisen kiltti pelaaja ja harvoinpa niitä ylilyöntejä on noiden lisäksi nähty. Nuo nyt ovat jääneet näköjään hyvin ihmisten mieliin, kun herra sai perätysten ensin 9- ja sitten 10-pelin pelikiellot ja viime kaudella vielä rohkeni rusikoida puhtoista pulmusta, Jere Karalahtea, KHL-liigassa. Tosiasiassa tuossakin (case-Karalahti) hän antoi joukkueelle mitä joukkue halusi ja suojeli joukkuekaveriaan..

Edelleen toistan itseäni: Oikein käytettynä Gillies on pelaaja joka pitää pelin siistinä. On HIFK:n ja Gillies'n omalla vastuulla osataanko häntä käyttää myös näin..
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se tuskin on arvoitus nytkään. Tuskin ainakaan kakkosylivoiman laituriksi. Näillä meriiteillä ei tule voittamaan Ketola-palkintoa. Pisteet uralla 1.11p/s. <-- tuo s on season, harvemmin käytetty lyhennys jääkiekosta puhuttaessa.

Mun mielestä on outoa, että jatkuvasti vaahdotaan siitä, miten TG ei ole mitään hyötyä pelillisesti? Joo ei varmaan olekaan, mutta onko muka SBA yhtään sen enempää hyötyä pelillisesti? Ei todellakaan ole. Pelannut liiga kymmenen vuotta ja kasassa 62 pistettä. Huhhuh.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Näkemättä Gillesin pelaavan tämä kommentti on tietysti vähän hölmö, mutta joku saa sen minut kuitenkin tänne kirjoittamaan.
Luetun perusteella mies ei osaa käytänössä pelata tai luistalla lainkaan. Miten että miten mahtaa treeneissä sujua, turhautuuko muut pelaajat kun tämä puukäsi ei saa mitään kiinni ja sössii kaikki harjoitteet. Itse muistan junnuna kuinka vitutti kun joutui treeneissä sen joukkueen paskimman pelaajan pariksi tekemään jotain harjoitetta, eihän siitä tullut mitään.

Toisaalta pitää muistaa että Gillies on pelannut NHLssäkin joten ei se varmaan ihan niin puukäsi ole mitä lehdistä on saanut nyt lukea.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Häkellyttävän hankalaa on narrikannattajien kirjoittaa tänne fiksuja viestejä. Yllä olevaan Jokerobinin viestiin, sekä Cobolin pohdinnoille pari sivua takaperin, voi yhtyä. Nostan hattua sille että järkevääkin sanottavaa löytyy vaikka kannattaakin naapurijengiä. Sitten täällä on näitä ilmeisesti 15-kesäisiä räkänokkia jotka linkittelevät muna pystyssä YouTubeen ja manaavat Gilliesin miehisyyttä. Siis vittu miehisyyttä. Lainausmerkeissä. Ei helvetti kun hävettää.

Gilliesin hankinta on, kuten jo todettu useaan kertaan, vähän kaksipiippuinen juttu. Jos mies on pelkkä kostoase, joka haastaa jonkun muun kuin Ruudun tai SBA:n myllyyn pelkässä kostomielessä, niin ei voi kuin nauraa IFK:lle. Tuo olisi naurettavinta pelleilyä vuosiin tässä liigassa.

Jos taas kykenee pelkällä olemuksellaan kitkemään koiruuksia vastustajien otteista, on hän erittäin järkevä signaus. Surullista toki että sen täytyy mennä tähän, mutta syy ei ole tässä vaiheessa IFK:n.

EDIT. Täytyypä vielä kehaista FutureHockeyn viestiä erikseen. Mainiota tekstiä.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
IFK:n kunniakkaat perinteet viiksekkäiden henkilöiden henkisenä kotina saa tämän hankinnan myötä arvoisensa jatkon. Ehdin jo luulla, että Bob Francis ja Pentti Matikainen olivat viimeisiä mohikaaneja todellisen viiksekkyyden saralla, mutta Gilliesin saapumisen myötä viiksekkyys nousee jälleen arvoiseensa kukoistukseen.

Tsekatkaapa Gilliesin faijaa (linkki vie YouTubeen. VAROITUS: jos pelkäät viiksiä, älä avaa):

http://www.youtube.com/watch?v=w8ts5kaI5SM
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös