TPS World-Wide Watch

  • 504 487
  • 2 266

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi muuttuisi ehdolliseksi? Ei kai tähän mitään automaatiota ole, että raiskaajat päästettäisiin ehdonalaiseen hovissa.

Vituttaa, että tommonenkin ihmisperse on joskus Tepsissä pelannut.
No Turussakin taisi viettää omilla teillään enemmän aikaa kuin kaukalossa. Ilmeisen vastenmielinen tyyppi kaikin puolin.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Miksi muuttuisi ehdolliseksi? Ei kai tähän mitään automaatiota ole, että raiskaajat päästettäisiin ehdonalaiseen hovissa.

Vituttaa, että tommonenkin ihmisperse on joskus Tepsissä pelannut.
SIksi, että täyttä arpomista on usein eri oikeusasteiden tuomiot. Ei ole automaatiota, mutta onhan tossa paljon eri vaihtoehtoja vielä tarjolla. Ei oo ollenkaan tavatonta, että käräjät tuomitsee ja hovi jopa vapauttaa tai toisinpäin.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Välipäivän TPS-huumassa tuli katseltua viime kauden jengistä lähteneiden ukkojen urakehitystä tämän kauden osalta. Kokonaisuudessaan voisi sanoa, että huomattavasti paremmin on mennyt niillä, jotka joukkueeseen jäivät kuin niillä, jotka lähtivät. Tässä pientä listausta:

Josh Kestner - Admiral Vladivostok (KHL) 37 ott. 5+10

Itänaapurin toiseksi heikoimmassa joukkueessa viisi maalia on viime talven tykityksen jälkeen järkyttävä pettymys. Koko joukkue teki selvästi vähiten maaleja KHL:ssa ja Liigastakin tuttu Libor Sulak vei sisäisen pistepörssin voiton aika selkeälläkin marginaalilla. Kestneriin varmasti lyötiin odotuksia tuloksenteon suhteen, kun ulkkarina tuone meni, mutta oli ilmeisesti osan matseista poppariosastolla asti. Mahtoiko mennä Usheninien rekry niin, että Kestneriä kyseltiin, mutta kaksoset saatiin tuolta jengistä? Yhtä kaikki, hirveä kausi ja hauska nähdä mistä löytää itsensä seuraavaksi.

Lauri Pajuniemi - Hartford Wolf Pack (AHL) 49 ott. 11+12

Odotetusti kausi edennyt AHL:n puolella ja pitkä on matka Rangersiin, joka on vielä aika hyvässäkin lennossa tällä hetkellä. Farmijengi puolestaan on jäämässä pleijareista ulos, eikä Paju ole kovin kummoista tulosta tuolla pystynyt takomaan. AHL:n jämähtämisen uhka on vahvasti läsnä, joten palaa erittäin todennäköisesti Eurooppaan. SHL-huhut lienevät ihan realismia, en tosin ole ollenkaan varma, onko Paju sielläkään tähtiluokkaa. Näkisin urakehityksen kannalta järkevänä nyt siirron sinne Lukkoon, vaikka en tieteenkään sitä toivokaan. Isossa roolissa kokonaisvaltaisen pelin kehittäminen olisi varmasti tarpeen.

Ruslan Iskhakov - Adler Mannheim (DEL) 25 ott. 7+15

Loukkaantuminen pilasi syyskauden, jonka jälkeen pisteiden valossa hyvää suorittamista ja joukkue eteni juuri välieriin. Pleijareissa vetänyt nelosen sentterinä ja eilen ei ollut kokoonpanossa ollenkaan, joten rooli vielä pienentynyt kauden edetessä. Ehkä se jatko Turussa olisi kuitenkin ollut urakehitykselle viisaampaa, mutta rahan perässä siirto Saksaan ei ainakaan toistaiseksi ole edesauttanut NHL-unelmia. Tuon kokoisena pelaajana breikkaaminen Islandersiin tuntuu vielä aika kaukaiselle, uran seuraavat askeleet ovat nyt todella tärkeitä.

Lauri Korpikoski - EHC Biel-Bienne (NLA) 11 ott. 0+1

Kausi meni Törmäsen valmennuksessa melkoisen vaisuissa merkeissä. Ei pleijareissa mahtunut kuin kertaalleen kokoonpanoon ja Bielin matka päättyi puolivälierissä. Tepsin seurahistorian epäonnisinta sopparia olisi vielä pari vuotta jäljellä, mutta luulisin, että nyt keskusteluja käydään lähinnä siitä, että miten homma saatetaan maaliin mahdollisimman hissuksiin. Luulisi uran jatkon olevan todella vaakalaudalla. Ihan puhtaasti pelillisesti kun katsoo niin sen viime kauden pahan loukkaantumisen jälkeen Lauri ei ole päässyt ollenkaan vauhtiin. Ehkä jossain DEL:ssa voisi vielä pari kautta pyöriä, Sveitsistä tuskin paikkaa löytyy, ellei siellä nuo ulkomaalaiskiintiöt muutu tms. en ole niiden tilanteesta ihan kartalla.

Henrik Larsson - BIK Karlskoga (Allsvenskan) 19 ott 2+6

Filppulalle kiekon ylivoimalla tarjoamalla keräsi Liigasta 38 pinnan kauden, mutta sen jälkeen ollut vaisumpaa. Tällä kaudella ilmeisesti loukkaantumiset vaivasivat ja steppi kohti SHL:aa jäi ottamatta. Jatkaa Karlskogassa tahkoamista myös ensi kaudella.

Joel Janatuinen - HPK 57 ott 10+14

Tasaisen kehityskaaren mies, jossa ainesta liigajyräksi. Tasapainoinen pelaaja, joka istuu HPK:n kaltaiseen jengiin oikeinkin mallikkaasti ja jatkaa Hämptonissa ensi kaudellakin. En näkisi mahdottomana, että Kerhon hyvässä valmennuksessa kehittyisi 35-40 pisteen mieheksi, mikäli saa YV:ltä paikan. Ihan hyvä juttu kuitenkin, että lähti Tepsistä, kun Turussa roolia ei olisi ollut hirveästi tarjolla.

Timur Ibragimov - San Jose Barracuda (AHL) 23 ott 1+1

Kausi mennyt ilmeisen penkin alle, välillä käynyt myös ECHL:n puolella pyörähtämässä ilman tehomerkintöjä. Pelaaja, josta ei oikein saa kiinni, että millaiseen rooliin hänestä voisi olla. Tepsissäkin oli vähän irrallinen pala kokonaisuutta. Vaikea sanoa tulevaisuudesta mitään, mutta 21-vuotiaana yhden maalin kausi ei lupaa hirveästi tulevaisuutta ammattilaiskiekkoilijana.

Petteri Wirtanen - HIFK 46 ott 1+7

Puolivälierissä ajeli pari kertaa Tepsin ukoista ohitse itsensä seinille todella näyttävästi. Loukkaantui kauden viimeisessä pelissä, mutta muuten ainakin tuossa sarjassa teki omaa duuniaan tuttuun tyyliinsä. Ura auttamatta ehtoopuolella, saapa nähdä kuuluuko enää HIFK:n suunnitelmiin, mutta eiköhän tuo Liigasta jostain vielä paikkansa löydä.

Oliver Bohm - Timrå IK (SHL) + HV71 (Allsvenskan) yht. 41 ott 0+7

Vaihtoi kesken kauden sarjatasoa alemmas. HV71 pelaa vielä noususta SHL:n ja siellä Bohm painaa ykkösparissa. Sinne myös soppari ensi kaudeksi. Sympaattinen kaveri, toivottavasti pääsee SHL:n puolelle sopivaan rooliin vielä.

Hannu Kuru - HK Spisska Nova Ves (SVK) 50 ott 12+18

Slovakiasta löytyi liigajyrän paikka vähän kiekollisempaan rooliin. NiemisOton kanssa painoivat molemmat ihan kelpo kauden. Eiköhän poikien urat jatku noilla leveleillä myös jatkossa. Hyvä juttu, että kiekolla pystyvät itsensä elättämään samalla vähän Eurooppaa katsellen.

Austin Ortega - EHC München (DEL) 51 ott 25+25

Aivan loistava kausi Saksassa. Ehkä tuo Saksan pikkuisen hitaampi pelityyli on ratkaisevan eron tekijä siihen, että Ortega on pystynyt ottamaan siellä sen roolin, jota Turussa hänestä odotettiin. Keski-Euroopassa pistemiehenä uraa tahkoamalla kerkiää vielä 28-vuotiaana tehdä kelpo tilin jääkiekolla.

Evan Weinger - San Jose Barracuda (AHL) 60 ott 12+12

Ihan mukiin menevät tehot saanut aikaan siihen nähden, mitä Turussa hänestä irti saatiin. AHL-jyränä vähän ongelmallisessa tilanteessa, kun NHL on kaukana ja edellinen visiitti Eurooppaan meni vihkoon.

Leevi Teissala - HIFK 11 ott 1+1

HIFK kävi ryöstämässä viime keväänä Teissalan Turusta, mutta debyyttikausi jäi valjuksi. Tutossa 15 peliä, joissa 4+5. Mestiksen kautta nousua hakemalla voi portit Liigaan vähitellen aueta. Siirto HIFK:n näyttää tässä kohdin olleen vähän turhan korkea hyppäys.

Alen Bibic - lopettanut

Karri Rämö - ERC Ingolstadt (DEL) 11 ott 85,7%


Tilastojen valossa katastrofaalisen heikko kausi, joka päättyi loukkaantumiseen ja jo joulukuussa sopimuksen purkuun. Ei ole sen jälkeen työpaikkaa löytänyt, vaikka pelihaluja edelleen ilmeisesti on. Saa nähdä mistä tarjoutuu seuraava näyttöpaikka. Epätoivoisista tilanteista Rämöllä on jo sen verran paljon kokemusta, että eiköhän se tuolta vielä ainakin yhden comebackin tee.
 
Viimeksi muokattu:

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

Fattsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
LinkedINissä tuli vastaan päivän vanha ilmoitus, jossa Karri Rämö oli vaihtanut työtehtäväkseen myynti/HR johonkin henkilöstöfirmaan. Hokkarit naulaan?
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
LinkedINissä tuli vastaan päivän vanha ilmoitus, jossa Karri Rämö oli vaihtanut työtehtäväkseen myynti/HR johonkin henkilöstöfirmaan. Hokkarit naulaan?
Eilen kakkosella kertoi että katselee loppukesästä missä kunnossa on ja jatkuuko ura. Eli kuntoutus loukin jälkeen on menossa.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Eliteprospectsin "Doubtful Rumours" osiossa huhu Ekeståhl-Jonssonin siirtymisestä NHL:ään. Lämmöllä muistellen!
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
On muuten EJ:tä ikävä ylivoimallekkin, kun katsoo Lajusta tai Erosta.
Monet muistelevat 2016-2019 ylivoimaa, mutta ei silloin missään finaaleissa kahdesti oltu, vaikka ylivoima näyttävämmin toimikin. Vika oli jossain muualla.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Mikko Lehtosen soppari SKA:han purettu.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom

Enjoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pajuniemi on nostettu ylös Rangersin miehistöön. Saa nähdä irtoaako peliaikaa pleijareissa? Entinen TPS-tähti nostettiin NHL-miehistöön
Ei ilman korona-aaltoa tai järkyttävää loukkaantumissumaa. AHL-seuran kausi on päättynyt, joten sama siirtyä ylös treenaamaan. Laurille itselleen sinänsä hyvä, että saa siellä ollessaan parempaa liksaa, vaikkei pelaamaan pääsekään.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eipä kai tarvi spekuloida enää onko Lehtonen puuttinin kätyri vai eikö ole. Aika harva sieltä olis tuossa tilanteessa lähtenyt pois.

 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Eipä kai tarvi spekuloida enää onko Lehtonen puuttinin kätyri vai eikö ole. Aika harva sieltä olis tuossa tilanteessa lähtenyt pois.

Lehdistössä ja somessa olleet käsitykset pelaajien oikeusturvasta ovat myös olleet hyvin naiivilla tasolla. Eivät ole verrattavissa muihin liigoihin välttämättä nykyäänkään. Ja vielä kymmenisen vuotta sittenhän itäsuunnasta tultiin kesken sopparin ulos lähinnä haulikon piippua silmiin katsellen. Tepeksessäkin oli yksi esimerkki. Tietäjät tietää.
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös