TPS World-Wide Watch 2016–2017

  • 49 483
  • 162

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkaa nyt kyllä kutisemaan jotta mahtaako Kaitsulle tulla saapikasta kohta persuksille, vähän käy kyllä sääliksi.

Jos nyt kenkää tulee kärpistäkin niin saakohan vielä jostain uuden mahdollisuuden vanhojen meriittien perusteella?
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkaa nyt kyllä kutisemaan jotta mahtaako Kaitsulle tulla saapikasta kohta persuksille, vähän käy kyllä sääliksi.
Siellähän Kärpät vieläpä ui todella syvissä vesissä verrattuna vaikka siihen miten Tepsillä kulki Kaitsun saadessa monoa. Tepsihän keikkui silloin sarjan keskivaiheilla noin 1,5 ppg keskiarvolla ja otti mm. seitsemästä kotiottelusta peräkkäin kolme pistettä vieläpä sangen kelvollisella pelillä. Sitten tuli vain kahdessa peräkkäisten päivien peleissä molemmissa 5-1 tukkaan ja samoin lukemin vielä CHL:n ottelussa niin se olikin sitten yhtäkkiä siinä.

Kärpillähän on vähän samantyylinen joukkue kuin Kaitsulla oli Tepsissä viimeksi, eli kovalla rahalla on haalittu kovia ulkomaalaisia kärkirooleihin kunnon muukalaislegioonan hengessä. Tulokset ovat vaan olleet tähän mennessä paljon heikompia kuin Tepsissä sillä kaudella, jolloin kenkää tuli.
 

Pirkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tekisi mieleni kysyä kumpi on tänä kautena kehittynyt enemmän, Kai Suikkanen valmentajana vai Mikko Koivu pelaajana. Mutta en kysy.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Niclas Lucenius pohtii Twitterissä, eikö mistään löydy pelipaikkaa. Ei ole oikein soppareita saanut.
 

Superper

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niclas Lucenius pohtii Twitterissä, eikö mistään löydy pelipaikkaa. Ei ole oikein soppareita saanut.
Jotenkin veikkaan Lucen työmäärän olevan turhan löysä hyviin liigoihin. Jos oikeasti treenaisi kuin ammattiurheilija, eikä vetäis viihteellä jatkuvasti, niin uskoisin paikan löytyvän jokaisen liigajoukkueen kärkipäästä. Taitoa on, entä todellista tahtoa.?
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Ranelle viime yönä tehopisteet 0+2 kun Avs hävisi Edmontonille lukemin 6-3. Rantanen syötti Nathan MacKinnonin tekemän 0-1 osuman sekä Rene Bourquen tekemän 2-3 johtomaalin ja oli tehotilastossakin plussalla yhden pykälän ottelussa. Rantanen on nyt kolmen ottelun pisteputkessa, jonka aikana herra on kerännyt tehot 1+4=5!

Myös Mikko "VitunPaskaNykyäänEiMitäänKäyttöäNHLssäTajuaisTullaPoisSieltäKunSeOnNiinPaskaJaHidastaaGranlundiakinVaan" Koivu iski maalin viime yönä.

Edmontonin paidassa pelaava Kris Russell esitti taannoin varsin komean niitin Chicagon Tyler Motteen: Kris Russell huge hit on Tyler Motte 11/21/2016 - YouTube
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Myös Mikko "VitunPaskaNykyäänEiMitäänKäyttöäNHLssäTajuaisTullaPoisSieltäKunSeOnNiinPaskaJaHidastaaGranlundiakinVaan" Koivu iski maalin viime yönä.
Kun se Mikko on niin paska ja Korpikoski myös, niin ehkä sitten ensi kaudelle tänne jäähdyttelemään. Mikolla taitaa olla vuosi sopparia jäljellä, mutta eiköhän Minnesota ole valmis siitä luopumaan ja maksamaan jopa pois.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jäämiehet ja erityisesti Ika intoutuvat kehumaan Raunon suorituksia, Duchenen poissaollessa Rantanen on Ikan mielestä Coloradon vaarallisin yksilö ja mikäs meikäläinen on olemaan eri mieltä. Coloradon sentteriosaston ohuuden vuoksi Ika paitsi haluaisi nähdä Rantasen kokeilevan keskellä, niin meinaa, että Avalanche on jopa pakotettu tämän liikkeen tekemiseen. Mikäs siinä, mielenkiintoistahan se olisi nähdä mitä Rantanen saisi aikaan. Eikä siitä nyt ainakaan tässä vaiheessa uraa haittaa olisi jos näyttäisi, että (tulosketjun) sentterinkin hommat onnistuvat.

Suomalaisesta NHL-superlupauksesta tulossa vastustajien painajainen – ”Joukkueensa vaarallisin yksilö!” | NHL | Urheilulehti
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Rantanen taas yöllä 1+1. Alkukauden pistekeskiarvo 0,625 ja käyrä sojottaa mojovasti yläviistoon. Suomi-media ei ole tuntunut Laine-hysteriassa Mikkoa tai muitakaan nuoria läpimurtoaan tekeviä pelaajia huomaavan. Rantaselle viiteen viimeiseen matsiin 2+5 = 7 sekä +2. Veikkaanpa, että kauden lopuksi Rantasen ja Laineen pistekeskiarvot ovat melko lähellä toisiaan.

Harmi Mikon kohdalla, että jengi on taas kerran sysihuono.
 

Superper

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ristolaisellekkin 0+2 siellä tekee tosiaan muutenkin suomalaiset lupaukset hyvää jälkeä. pakko se on tunnustaa, että itsekkin hunttaan Laineen pisteitä ains ensimmäiseksi. on se Suomelle hyvä juttu. Jos Pate kerää paineet, niin muut voi keräillä suht paineettomasti sitten hedelmät esim mm-kisoissa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Savonlinnan "tepsiläisistä" tein pientä kartoitusta tehojen suhteen, kun SaPKo on pelannut alkukauden lähes historiallisen kovalla pistetahdilla mestis-taipaleellaan. Melko vaihtelevasti ovat meidän ex-junnut siellä kaahanneet.

Jarno Pavenin, joka oli yksi Jukureiden edelliskauden mestarijoukkueen kulmakiviä, kausi päättyi käytännössä jo 7 matsin jälkeen ja olikin hyvässä pistetahdissa tehden 7 peliin viisi pistettä. Pavenia oli suunniteltu joukkueen ihan ykköspakiksi. Paljon meteliä Tepsissä pelatessaan aiheuttanut Matias Pulli on ollut vähän pettymys. Kuitenkin liigapelejä nippu takana verraten vaikka Paveniin ja 19 pelissä tehnyt "vain 7 pistettä" ja plusmiinukset plussalla vain yhden verran, kun muistaakseni joku savonlinnalainen listasi, että on ollut reilusti toistakymmentä, lähes parikymmentä, kertaa kentällä vastustajan tehdessä maalin. Toki saanut pelata isolla vastuulla, mutta olisin Pullilta tähän mennessä jo odottanut enemmän. Noh, vielä on kautta jäljellä. Lisäksi Atuhan lähetti Markus Kojon taas Savonlinnaan peliaikaa hakemaa, joka tekee varmasti hyvää tässä vaiheessa.

"Bobby" Lehtosen pikkuveli Matias Lehtonen on myös valitettavasti loukkaantuneiden kirjoissa. Lehtonenkin ehti Pavenin tapaan pelata vain 7 peliä tehden yhden maalin, kun joutui pidemmälle saikulle. Sen sijaan Niklas Salo on säilynyt ehjänä ja tehnyt 21 peliin 7 pistettä hänkin. Ei Salo luontaisesti mikään tehomies ole, mutta varmasti divaripelit tehneet hyvää Salolle, jonka vahvuus on nimenomaan suoraluistelu. Ollut ilmeisesti viime aikoina SaPKon ihan ykköshyökkääjiä.

Noh, joukkuepeli kyseessä ja kun SaPKo kärjessä on, niin ei siellä paljoa vapaamatkustajia ole ollut. Potentiaalisia pelimiehiä tuolla olisi ensi kaudelle testattavaksi ihan SaPKoonkin, kun suhteet sinne vielä Selinin myötä ovat kunnossa. Esim. Niklas Salo, Teemu Lepaus ja Kalle Saramäki siinä missä Jonatan Tanuskin ovat pelaajia, joilla liigatasolle voisi olla annettavaa.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Storhamarilla pelattuja matseja 24 ja Nummelinilla 10.
Totuttuun tahtiin Petu näköjään Norjassa vetelee.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Taitaa Sami Salo täyttää jo pian 60, ainakin jos miehen ulkomuodosta Timosen pelin haastattelusta voi jotain päätellä. Olipas jo ehtinyt vanhentua.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Corey "Lokin Kori" Locke suorastaan dominoi kuin nuori varsa Itävallan pääsarjassa. Villachin joukkueessa 22 peliin 7+22=29 pistettä. Nyt Niitty puhelin käteen ja.....vitsi vitsi.

Rasmus Kulmala sen sijaan käynyt Valko-Venäjällä Shahtar Soligorskissa kääntymässä 10 pelin ja 7 tehopinnan verran ja nyt joukkue löytynyt niinkin kovasta kiekkomaasta kuin Puola ja joukkue nimeltään Orlik Opole. Ammatikseenko se Rasse tuolla vääntää? Väitän, että liigassakin menisi johonkin Ilvekseen ihan heittämällä.
 

Pioni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja TPS Juniors
Sami vetää nykyään hienosti Tepsin D1-juniorien yhtenä valmentajana, missä myös hänen oma poikansa pelaa. Nuoret pakin alut ei voi parempaa mentoria toivoa...Toi kesäparta kieltämättä tuo sen +15v. lisää vuosirenkaita..
 
Suosikkijoukkue
TPS
Koivun Mikko hurautti Kimmo Timosen ohi NHL:n kaikkien aikojen pistepörssissä ja on nyt suomalaisten listalla sijalla 7. Seuraavana ohitusvuorossa on Esa Tikkanen 59 pisteen päässä.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Ruotsissa tapahtuu: Örebro vaihtaa valmennusta ja uudeksi luotsiksi astuu Niklas Sundblad, entinen Euroopan mestari ja SM-finalisti TPS:n paidassa kultaisella 90-luvulla. Sundbladhan on tehnyt valmentauraa toistaiseksi lähinnä Saksan maalla, jossa meriitteihin on kertynyt mestaruuskin.

Parina tulee työskentelemään ruotsinsuomalainen entinen olympia- ja MM-tason pakki Petri Liimatainen.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Ylläoleva oli hauskaa sen yhden ketjun ajan.. Olisi hyvä osata lopettaa ajoissa kun vitsissä on vielä jotain järkeä..

Ja pahoitteluni offtopicista.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Mikä vitun "hauska" trendi täällä on kaivella näitä ex-pelaajien ketjuja ylös, kun niille on tuo oma ketjunsakin. On todella hauskaa. Koskee samoin sitä Perkaajaa, alkaa olla jo aika kulunut läppä.

Mutta kaivakaa suu vaahdossa Paukkusen Markun thread ja jos jostain Narvanmaan vastaavan löydätte, niin eikun vaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös