TPS - Tappara 5.3.2002 Elyse Areena Turku

  • 6 891
  • 67

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Tiukkaa tulee

Pisteet ovat molemmille tosi tiukassa tiistaina Elyseellä. Meikäläisillä on kait porukka terveenä Tuokon loukkaantumista lukuunottamatta.

Tapparalla ollut menossa vaisumpi kausi Tepsin parantaessa koko ajan peliään. Toivottavasti ei komea putki mene kotona Tapparaa vastaan poikki. On tosi mielenkiintoista päästä mittaamaan Palloseuran nykykunto kirvesrintoja vastaan. Jotain voidaan jo päätellä kevään voimasuhteista tämän pelin perusteella.

On sitten maalissa Norrena tai Niittymäki on Tepsin maaliin nykyisin erittäin vaikeaa saada kiekkoa useammin kuin kerran pelissä. Kanukit ovat hurjassa iskussa ja varsinkin Schaeffer alkaa lunastaa häneen kohdituneita odotuksia. Näin ollen veikkaankin tamperelaisten vaisuhkojen esitysten jatkuvan Turussa kotijoukkueen viedessä pisteet maalein 3-1. Tosin tämän pelin saattaa viedä aivan kumpi tahansa. Olympiatauolla käytyyn harjoitusotteluun ei kannata liikaa tuijottaa, sillä nyt ollaan liikkeellä likipitäen parhaalla miehistöllä.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan peli on ollut tauon jälkeen yhtä taapertamista. Positiivista kerrottavaa ei kyllä juuri löydy vaikka mistä näkökulmasta asiaa yrittäisi katsoa. Rautakorpi voisi ainakin ketjuja muutella ennen Tepsi peliä jos se vaikka auttaisi. Kaikesta huolimatta kuitenkin Elyseelle peliä katsomaan kun on pienen pieni mahdollisuus olemassa että voitto sieltä irtoaa.
 
Viimeksi muokattu:

Rebound

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vain yksi voittajaehdokas

Ja se on TPS. Valitettavasti.
Tappara tulee jatkamaan rypemistään, kuten Hpk ja Ässä-otteluissa. Pelkään pahoja lukemia.
Tappara-faneille, jotka otteluun aikovat, suosittelen hurttia huumoria ja nitroja taskuun (tai ainakin rahaa muutamaan ylimääräiseen olueen). Tappara jatkannee huonoa puolustus- ja ylivoimapeliä.
Tulosvetoon: 6-2 (jos ei pahempaakin)
Olisiko aika ottaa Jokeri-kortti käyttöön ja keskittyä vähän muuhunkin kuin pelaamiseen? Purettais hieman kuonaa jaloista, käsistä ja ennen kaikkea päästä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tapparalaisten on turha yrittää kasata ennakkosuosikin paineita Tepsille. Tappara on SM-liigan voittajasuosikki numero Uno.

Hyvä esimerkki on viimeviikolta jolloin Tappara pieksi tämän hetken kovakuntoisimpiin ryhmiin kuuluvan HPK:n pelkällä pelailulla - mahtoiko edes hiki tulla?

Tiistaina Tepsillä on omat mahdollisuutensa tasoittaa voitot, mutta se vaatii valtavasti työtä ja onnea sekä puolustus- että hyökkäyspäässä.

Tapparan ylivertainen hyökkäyskalusto tulee pyörittämään peliä Tepsin päädyssä ja Tepsin tehtäväksi näin ollen jää iskeä ainoastaan vastaiskuista. Ja mikäli Tepsi ei saa nopeaa syöttöpeliään toimimaan, Tepsin hyökkäyspeli tyrehtyy heti alkumetreille vahvojen tapparalaishyökkääjien taklauksiin. Mikäli hyökkäysalueelle päästään Tapparan puolustus ajaa Tepsin nurkkiin ja mahdolliset vedot huonoista vetopaikoista Draper napsii kuin kypsät marjat, josta osoituksena maalivahtien kärkipaikka! 8 nollapeliä kertoo omaa karua kieltään...

Toivotaan, että TPS pystyisi edes kiusaamaan suurenpaansa eikä luovuttaisi heti alkumetreillä - voittihan se Daaavitkin sen Goljatin?

Oma veikkaus Tepsille unelmapelillä 2-1 tai 1-0!

Muuten 0,1,2-4,5,6,7,8,9
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Life is life. (eli katoavaista on manselainen kunnia)

Viime kotipeli Tapparaa vastaan (joskus marraskuussa) oli yksi parhaista peleistä jonka olen Elyseellä tällä kaudella nähnyt. Sen jälkeen TPS-juna on parantanut vauhtiaan ja noussut taas kaikkien kauhistukseksi yhdeksi vahvimmista ennakkosuosikeista Pojan kantajaksi.

TPS pelaa tällä hetkellä Euroopan parasta kiekkoa (Lehkonen, lauantaina pelin jälkeen): kuusi peräkkäistä voittoa maalierolla 29-8, kaksi nollapeliä. Tepsiin peliin on tullut ilo takaisin. Pelaajilla näyttää olevan kentällä hauskaa. Hauskaa, vaikkei aina tulisikaan onnistumisia. Tehot jakautuvat nykyään laajemmalle kalustolle, eikä joukkue ole enää Shearer-Alatalon kaksikon varassa.

Tapparan pelissä taas on tapahtunut Olympiatauolla jotain. Aikaisemmin niin takuu varma ja dieselmäisesti eteenvievä tappara-kone on yksinyt viime aikoina oudosti. Onko kysessä rankan treenijakson aiheuttama väsymys vai mikä?

Tepsin pelissä on tällä hetkellä kaikki, yv:tä lukuunottamatta, kunnossa. Suomen paras maalivahtikaksikko ja rankasti työtätekevä puolustus pitävät oman pään puhtaana. Tämän hetken kuumin hyökkääjä Peter Schaefer ja muu TPS-hyökkäys tekee työtä ja pitää kiekkoa siihen malliin että maaleja tulee väkisinkin se yksi enemmän kuin vastustajalla. Luottamus omiin on tällä hetkellä faneillakin huippiluokassaan, eikä kukaan enää purnaa huippusentterien perään. Näillä mennään... loppuun asti.

Tiistain peliä odotan kuin kaksi kymmentä vuotta sitten pikku-Jii odotti joulua. Elyselle tulee porukkaa taas lähemmäksi 10000 kiekkofania. Tapparan isot miehet herättävät edelleen kauhistusta, mutta liikeellä ne on ennenkin kaadettu. Olympiatauolla TPS otti nokkiinsa Tapparalta 3-0. Enää niin ei käy.

Lopputulos: TPS 3,4,5 - Tappara 1,2,3

Ottelun suurin jännityskohta: tekeekö Eke ekaa kertaa sm-liigassa kymmenen pistettä kaudella. Enää yksi piste niin maaginen kymppi olisi rikki.
 

Lust4life

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joko tuo t4:n analyysi oli tehty täysin kieli poskessa (jolloin se oli hauska) tai sitten kaveri ei seuraa jääkiekkoa ollenkaan.

"Tapparan ylivertainen hyökkäyskalusto tulee pyörittämään peliä Tepsin päädyssä". Hah, joulutauon jälkeen on keskialueenkin ylittäminen ollut useimmiten ylivoimainen tehtävä.
"Tepsin hyökkäyspeli tyrehtyy heti alkumetreille vahvojen tapparalaishyökkääjien taklauksiin". Tuplahah, Ässä-pelissä Tapparan väkivahva nelosketju taklasi 1 kerran, Kerho-pelissä ei sitäkään.
"Mikäli hyökkäysalueelle päästään Tapparan puolustus ajaa Tepsin nurkkiin ja mahdolliset vedot huonoista vetopaikoista Draper napsii kuin kypsät marjat". Aina vaan paranee. Tapparan puolustus on oppinut luistelemaan takaperin, ja sen te tulette Turussa näkemään. Pakit peruuttavat hyökkääjien edestä pois vaikka katsomoon asti jos vaan jotenkin pääsee. Ja Tompan kypsät marjat on viime aikoina jääneet mättäälle.

Mikäli menneistä tapahtumista voi mitenkään ennustaa tulevaa, (kuten yleensä on tapana) on turkulaisilla mukavaa huomenna.
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Mutta kyllä Tappara-pelaajille TPS-pelipaita vastapuolella sytyttää aivan takuulla! Viimeisiä kolmea ottelua on turha katsoa - näiden joukkueiden kohtaamisessa asenne on molemmilla 100.

Ja kalustopuolella TPS on etumatkaa kuronut umpeen. SaiPa-ottelun viimeinen erä näytti TPS:n heikkouden - viimeinen silaus puuttuu. Tuohon Tappara tarttuu ja vie yhden maalin turvin vierasvoiton. Ehkäpä jatkoajalla.

:cool:
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tapparan Jokeri-kortti

Eli ei muuta kuin peli kunnolla rähinäksi, siitä ne paikat aukesi Jokereillakin - hölmöilyä vain oikein urakalla ja Tervoselle kunnolla videon katselu hommia. No en tiedä olisiko tuo nyt ratkaisu mutta ainakin Jokereiden kohdalle se paineiden purkaminen toimi melko hyvin, ainakin voittoja alkoi tuon jälkeen tulla.

Tuossa riehumisessa on vain se ongelma että siitä tulee todennäköisesti pelikieltoja ja niitä ei enää tässä vaiheessa kautta ole pahemmin varaa saada, ei ainakaan pitkiä pelikieltoja.

Tapparan nykyotteilla peli on selvä 10 minuutissa Tepsin karattua reiluun johtoon, ruosterannekin saa jälleen paranneltua maalisaldoaan. Eli tämän pitäisi olla varmaakin varmenpi kotivoitto ja tästä voinee kerätä hyvät rahat satsaamalla Tepsiin.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
TPS:n kiihtyvä PlayOffs-juna saa todellisen kokeen kun vastaan asettuu todellinen joukkue.
Kärpät ovat taas ajautuneet jonhonkin (mini)kriisiin ja otteet ovat lähes kopio synkimmältä syksyltä.
Saipa pelissä ei näköjän asenne riittänyt loppuun vaikka olisi ollut mahdollista päästä kaksinumeroiseen lopputulokseen. Onneksi aitiossa oli herrasmiesvalmentaja eikä Jortikka. Voin kuvitella kuinka Hannu olisi naama punaisena ripittänyt matsin jälkeen. Oliko sitten samaa tahmeutta vai mitä mutta Lukkoa vastaan peli ei ainakaan tilastojen valossa ollut mikään riemujuhlaa.
- YV: yhtä huonoa kuin ennenkin
- Jäähyt: liian monta pelaajaa jäällä.

Mutta viikko oli kuitenkin menestys. 6 pisteen tulos puhuu puolestaan.
ja paljon hyvääkin mahtui kuluneeseen viikkoon:
-Nurmisen tehot 2+1 Kärppä-pelissä on jo häivähdys menneisyydestä ja antaa toiveita josko tällä kaudella nähtäisiin vaikka yks kypärätemppu.
-Rauteen ympärille on saatu kokoon kolmas hyvä ketju.
-Molemmille mv:lle tuli nollapeli.
Mutta nyt on tilanne nollattu ja nähdään missä kunnossa TPS todellakin on. Toivottavasti huomenna tulee voitto hyvällä pelillä (vaikka vain voitot ratkaisevat).

Tapparalla lienee väsy painanut Pispalan portaista vai mistä mutta kotitappio Ässille ei ole ihan normaalisuoritus. Jos treenaus on ollut syynä niin siitä toipumiseen on ollut aikaa.
Asenne tuskin on kummallakaan ongelma kun molemmat saavat "kenraalin" pleijareiden alle. Tappara-TPS on aika mahdollinen pleijaripari keväällä.
Itse uskon että Tappaa haluaa voittaa Turussa edes joka toinen kausi ja aikoo yrittää sitä huomenna ihan tosissaan.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin no, kyllähän TPS pienenä ennakkosuosikkina peliin lähtee. Tapparan peli on takkuillut viime aikoina välillä pahastikin, kun taas TPS on tällä hetkellä yksi liigan kovakuntoisimmista joukkueista. Kaikenlisäksi Elysee areena on ollut tällä ja viime kaudella paha paikka Tapparalle.

Mihinkään ketjujen täydelliseen sotkemiseen ei mielestäni kannata ruveta. HPK peli näillä samoilla ketjuilla ennen Ässät ottelua oli kuitenkin ihan hyvä peli Tapparalta, enkä oikein usko, että siitä olisi hirveästi apua. Peli voisi vain seota entisestään. Pienet muutokset ovat sitten ihan eriasia.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisi kyllä kivaa nähdä viime pelien yv-prosentit, lienevät melko hyvät Tepsillä. Mutta ei taida saada mistään, Lukon edellä ollaan jo.

Tasainen peli tulossa, mutta taitaa Tapparan viime aikaisten esitysten perusteella Tepsille mennä 2-1.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Lust4life
Joko tuo t4:n analyysi oli tehty täysin kieli poskessa (jolloin se oli hauska) tai sitten kaveri ei seuraa jääkiekkoa ollenkaan.

Silkkaa pyhää kunnioitusta kauden pahinta vastustajaa kohtaan - toivottavasti kohtaamme huomisen jälkeen vasta finaaleissa.

ps. Joku on sanonut(kirjoittanut) täällä, että hymiöiden käyttö on lapsellista.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Mikäli suunta ei vaihdu ja mielialat muutu, on meillä kylmä tuuli persuksissa. Tepsi on saanut pelinsä kulkemaan ja ratkaisijoita rupeaa löytymään jo kolmesta kentästä. Tapparalla taas on kolmen kentällisen verran ratkaisijoita, mutta kukaan heistä ei halua ratkaista. Yv:llä siirrellään vastuuta ja syyllistytään pikkunäppäryyteen, missä on nopeat siirrot ja laukaukset???? Puolustuspeli on pakittelua ( niinkuin yllä joku jo mainitsikin) ,jossa vältellään kontaktia. Hyökkääjät harjoittelevat kesää varten oikeita tekniikoita surffikisoihin, joihin Tarvainen kuulemma lähtee ennakkosuosikkina. Saasnährä voittaako, ei ainakaan kuvioita voi moittia.

Tosiaan, joulusta asti on pakka ollut hakusessa ja taisi enemmän vielä kadota kun Meluzin tuli jakajaksi. Moni on ihmetellyt kun liike on kadonnut ja pelaaminen on ollut päämäärätöntä. Ennen joulua peli eteni tasaisesti ja varmasti, koska ketjut olivat sopivat. Tarvainen pelasi Barkovin kanssa ja miesten ajatukset menivät täydellisesti yhteen. Siihen vielä kun lisäsi MOjasen, niin avot. Ykkönen toimi hienosti akselilla Hassinen-Ojanen, jota säesti Reijonen/Alanen/Venäläinen kukin vuorollaan. Parhaiten noista ykkösessä pärjäsi Venäläinen. Kolmosen vaikeus oli alkukaudesta pisteiden vähyys ja kummakos tuo jos katsoo Pirneksen vierellä olevaa maalitykkiä. Sitähän ei ole, paitsi nyt kun Meluzin palasi joukkueeseen. Ainoa ongelma on siinä kun Jukka peluuttaa Melua Sashan eikä Pirin vieressä. Nelonen (siis ketju) saa melkein puhtaat paperit, joskin taklaukset ovat kadonneet johonkin mystiseen velttouteen.

Pakeista en viitsi edes mainita muuta kuin, että päästävät saman verran laukauksia kuin syksylläkin, mutta nyt ne ovat vaarallisia. Draper on pelannut hyvin vaikka torjuntaprosentti ei sitä kerrokkaan. Mutta jos tulee ottelua kohden selvästi alle 20-laukausta ja ainahan sitä kiekkoja maaliin menee, niin eipä prosentit millään pysy hyvinä. Kun kiekko menee Draperin taakse voidaan melkein aina syyttää pakkeja lepsusta ja laiskasta pelaamisesta.

Mihinköhän vielä purkaisi pahaa oloaan? No, vaikka oikeaan käteen:D

Luottamus on vieläkin ja huomenna saa TPS turpaansa oikein isän kädestä. Tulosveikkaus: 2-7
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Viestin lähetti t4
Tapparalaisten on turha yrittää kasata ennakkosuosikin paineita Tepsille. Tappara on SM-liigan voittajasuosikki numero Uno.

Hyvä esimerkki on viimeviikolta jolloin Tappara pieksi tämän hetken kovakuntoisimpiin ryhmiin kuuluvan HPK:n pelkällä pelailulla - mahtoiko edes hiki tulla?


Juu, mutta pelailu ei enää riittänyt Ässiä vastaan. Sen verran kovakuntoinen porukka Porissa tällä hetkellä viilettää.

Ottelun kulusta sen verran, että Draper torjuu paljon eteensä ja pakit eivät enää alkukauden malliin pysty siivoamaan maalinedustaa vaan TPS saa tehdä kakkoskiekoista 2-3 maalia. Tapparan hyvä ali- ja ylivoima on enää muisto vain ja alkukauden surkein ylivoimajoukkue TPS parantelee tilastojaan 2-3 ylivoimamaalilla. Vai olisiko sittenkin ihme tapahtunut....
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Älkää nyt tapparalaiset olko niin murheellisia. Nämä ovat näitä runkosarjan viimeisiä pelejä, joilla ei ratkaista paskan vertaa. Vaikka Tepsi voittaisi huomenna Tapparan 31-0, ei Tepsi olisi yhtään sen lähempänä kannua kuin nytkään. Playoffit ovat aivan oma maailmansa ja saattaa hyvin olla, että Rautakorpi on keksinyt uuden tavan varmistaa "pojan" matkaamisen Tampereelle - täydellinen keskittyminen hyvissä ajoin?

Kaikista typerintähän on ruveta ennustamaan jommankumman playoff-menestystä huomisen pelin perusteella - toivottavasti siihen ei alennu kukaan!
 

Rebound

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
t4: Lyödäänkö vetoa, niin joku alentuu kumminkin?!

Vaikka näillä runkosarjan peleillä ei tosiaankaan ratkaista mitään jatkossa, on turkulaisille häviäminen kuitenkin aina, missä oloissa ja tilanteessa tahansa, niin paha juttu, ettei tosikaan.
Jos haluaa, tässä voi käyttää hymyileviä ympyröitä.
Itse en käytä.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rebound on oikeassa. Ei tamperelaisille voi eikä saa turkulaiset hävitä missään olosuhteissa. Jos muuten lepsuillaankin, niin näissä keskinäisissä otellaan tosissaan. Sikäli huominen näyttää ainakin nykyisen paremmuuden.

Veikkaan kotivoittoa 4-2.
 

Arttu_A

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Inter, TuTo, TPS
Olen vahvasti sitä mieltä, että TPS vie matsin! Menen itse paikanpäälle katsomaan, ja olen taas luultavasti muutaman kaverin kanssa aitiossa katsomassa matsia :D

Tulosvetoon voisi laittaa TPS:lle 2,3,4 ja Tapparalle 1,2
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Marko Kiprusoff joutuu valitettavasti tänään huilaamaan Lukko pelissä tulleen nivusvamman vuoksi.

Edit: Sen sijaan Lukko pelissä kolhuja saaneet Marco Tuokko ja Ville Vahalahti ovat mukana kokoonpanossa.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Ei sul sunkka mittä knagei olis?

... näillä sanoilla aloitti Mikael Agricola, Turun arkkipiispa, ensimmäisen alkeellisella suomen kielelllä kirjoitetun Uuden
Testamentin. Tätä kieltä puhutaan edelleen syrjäisillä rannikkoseuduilla, mihin modernin ajan kotkotukset eivät vielä ole pesiytyneet.

Tänään tiistaina Tampereelta saapuu siis Tappara-merkkinen kaukalosurffausjengi etsimään kadonnutta motivaatiotaan Suomen Turun OnkOnk-areenalta. Viimeaikaisten esitysten valossa Tappara-surffajien kannattaisi säästää itsensä turkulaiselta nöyryytykseltä ja nauttia kahvinsa esim. Puutorin grillillä. Masokistisimmat Tappara-fanit voivat elävöittää iltaansa esim. seuraavalla tavalla: istutetaan humalaisin matkakumppani Jan Calounin pelipaita päällä soutuveneeseen keskelle Aurajokea ja myydään alkuasukkaille kananmunia 1 euro/kpl.

Toisaalta Tapparan järkyttävä räpellys ei voi enää huonommaksi mennä, joten biorytmit ovat noususuuntaisia. Optimisti minussa (meissä kaikissa asuu sellainen) veikkaa, että Tappara yllättää Turun Painiseuran numeroin 1-2. Tapparan maalit syntyvät 3. erän viime minuuteilla, kun Norrena kuorsaa räkä poskella maalinsa suulla koskettuaan kiekkoon kerran 2. erässä.

Jos Tapparan räpellys jatkuu samanlaisena (numeroin 5-1), ehdotan, että koko joukkue pistetään hyppimään Turun Kauppatorille tasajalkaa. Ihme kyllä, vaikka koko joukkue taklaa kuin anorektinen kiinalainen sirkusakrobaatti, massaa on varmasti yhteenlaskettuna sen verran, että Turun vajoaminen mereen edistyy.

Tämä viesti on tarkoitettu provokaatioksi kielipoliiseille sekä maakuntarasisteille.

muaddib
 

YSI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Muaddib on siis aivan mykistyttävän hyvä! Jatka samaan malliin!

Itse pelissä ei Tappparalla paljon sanottavaa ole, jos Pohjanmaan painileirillä menetetyt mehut ei pian ala palautumaan.

Äh, kai se on pakko radiosta kuitenkin kuunnella, onneksi on luontaisesti alhainen verenpaine, ehkä pelien aikaan paineet nousevat normaalille tasolle!
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voi voi teitä Manselaisia, teillähän on heti alkuunsa kauhea tappiomieliala päällä! Älkää nyt noin maanne myyneitä olko, eihän matsia ole edes pelattu vielä. On kyllä totta, että Tapparan suunta on ollut alaspäin (Ässä-tappio:D), mutta luulisi äijien syttyvän hallitsevia mestareita vastaan? Hakametsässä meikäläisiä on tällä kaudella viety kolme kertaa (2 liigapeliä, 1 harkkamatsi) 3-0, ja täällä Turussakin tulos oli niukasti 2-1 Tepsille. Eli siis, 2 maalia Tapparan verkkoon neljässä pelissä, ei hyvä. Tässä onkin tänään parannettavaa.

Tepsillä on tosiaan nyt paikka näyttää, miten hyvässä iskussa ollaan kärkijoukkuetta vastaan. Viimeksi Tampereella liigapelissä TPS oli suht' tasaväkinen Tapparan kanssa, mutta kiekkoa ei vain millään ilveellä saatu sisään. Tänään odotan vastuunkantoa erityisesti ketjulta Peter Schaefer-Robert Shearer-Mika Alatalo. Enkä yhtään epäile, että tämä porukka pelkäisi vastuun ottoa.

Tiukka peli tulossa, erikoistilanteet ovat yksi avainosa. Tepsin yv on ollut paranemaan päin, joten silläkin rintamalla voidaan odottaa ratkaisuja.

Veikkausta kehiin, eli meille 5-2. (olen rohkea)
Schaefer jälleen Tepsin kunkku, tehot 2+1.

Enpä usko silti, että Tapparan poikia tarvitsee tämän jälkeen pistää torille hyppimään tasajalkaa, muaddib. :D
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Ei me täällä Wanhan Hyvän Ajan Pääkaupungissa tuollaisista...

...kateellisiahan te työväen ihmiset olette aina olleet.

Tervetuloa Turkuhalliin kannustamaan Tappara voittoon!
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:n aloituskokoonpano

Tässä vielä Tepsin kentät illan matsiin:

1. Nurminen - Immonen - Vahalahti
Joseph - Kauppinen

2. Schaefer - Shearer - Alatalo
Petriläinen - Lehtinen

3. Tuokko - Rautee - Holmkvist
Eronen - Seikola

4. Suoraniemi - Koivu - Kiviharju
Kangasalusta

13. hyökkääjä: Hannus

Maaliin Norrena, Niittymäki luukulla.

Lähteenä jälleen kerran Auran Aallot.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös