TPS-SaiPa Turkuhalli to 20.2. klo 18.30

  • 5 693
  • 63

Veteraani

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja suomalainen jääkiekko yleensä
Kyllä YLE tietää

Voitte siellä länsirannikolla olla huoletta tämän viikon SaiPa-pelien osalta. Aamun TV-lähetyksessä toimittaja totesi melko sanatarkasti: "IFK:n saatua HPK:lta vain yhden pisteen, on Lukolla tänään ja TPS:llä huomenna hyvä mahdollisuus nousta IFK:n ohi sarjataulukossa".

Näin SaiPan kannattajana harmittaa, kun jännityksen aiheeksi jää vain se minkälaiset tappiolukemat taululle ilmestyvät. Tosin onhan SaiPallakin ko. uutisen mukaan ilmeisesti mahdollisuus yhteen tasapelipisteen, ohi IFK:n ei kuitenkaan.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TPS tänään:

35
Teemu Lassila, Maalivahti AK

39
Jason Elliot, Maalivahti


1. kenttä

4
Kimmo Peltonen, Vasen puolustaja AK

33
Tuomas Grönman, Oikea puolustaja AK

21
Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK

18
Joni Lius, Keskushyökkääjä AK

24
Mikael Holmqvist, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

6
Marko Kauppinen, Vasen puolustaja

45
Markku Paukkunen, Oikea puolustaja

28
Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä

9
Mikko Koivu, Keskushyökkääjä

30
Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

12
Markus Seikola, Vasen puolustaja

38
Pasi Petriläinen, Oikea puolustaja

13
Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä

7
Mikko Rautee, Keskushyökkääjä

74
Jani Kiviharju, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

29
Juho Lehtisalo, Vasen puolustaja

5
Jussi Timonen, Oikea puolustaja

34
Mika Suoraniemi, Vasen laitahyökkääjä

15
Matias Metsäranta, Keskushyökkääjä

44
Niko Mikkola, Oikea laitahyökkääjä

Lassila jatkaa siis maalilla mikä on hyvä juttu. Mikkola nelosessa. Mielenkiintoista.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Lassila maalilla.....

Elliot on pelannut viimeksi 18.1. (???) Tapparaa vastaan, mutta valmennus ottaa näköjään riskin Upporikas-rutiköyhä ja TPS voittaa tai kaatuu Lassilan mukana.
OK, ei siinä mitään. Kyllä TPS konttaaminen on ollut enemmän kiinni jostain muusta kuin mv-pelistä.
Mitenkään Saipaa aliarvioimatta: Saipa on helpoin vastustaja loppukaudesta (Saipa, Blues(v), Kärpät(v), JYP(k), Tappara(v), Jokerit(k), Ilves(v), HPK(k)) pl. Ilves vaikka tavoitteleekin samaa PlayOfss paikkaa kuin me.

Nyt kun joukkueen peli on kasassa(???) niin soisi toisellekin maalivahdille mahdollisuuden käydä tolppien varassa vaikka ei tässä olla mestaruusvuosien tilanteessa: tyyliin Norrena-Niittymäki.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Dodih, tänään olisi melkeinpä parempi voittaa. Mikkola tosiaan nelosketjussa. Ei välttämättä mies itse ole tyytyväinen, mutta sanokaapa joku viisas, minne muualle hänet olisi voinut asettaa?

Johan oli erikoinen ennakko. Varsin monessa kohtaa ainakin allekirjoittaneella on eriävä mielipide.

Mutta, nyt voitto kotiin. Lopputulos olkoon 2/3-1/2.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taas on romahtaneet unelmat voitosta koottu kasaan ja toivotaan että se voitto napsahtaisi nyt sitten tähän saumaan. Paha juttu, koska nykytilanteessa TPS on vaikeasti päihitettävä tapaus ja nimenomaan kotijäällään. SaiPa ei tunnetusti ole Turussa onnistunut ja muutenkaan vieraissa. Maalinteko on se osa-alue jossa SaiPa iskee päätään seinään. Mitä syytä on iloita ilta toisensa jälkeen että luotiin niitä tuhannentaalan paikkoja, jos mistään ei saada sitä lätykkää pömpeliin? Joku mättää ja pahasti.

Noh yhtä kaikki, altavastaajia ollaan ja pistekin olisi hieno juttu, vaikka voittoja kaivataankin. Saa nähdä, en uskalla toivoa mitään... katson ainoastaan... radion välityksellä...
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä ihmeen itkemistä täällä oikein pidetään elliotin ja mikkolan takia? Elliotti on toistaiseksi näyttönsä antanut, eikä niillä näytöillä mies pudottelisi kiekkoja yhdessäkään liigajoukkueessa. Palataan asiaan sitten, kun Lassilan torjuntaprosentit on laskenut lähelle 90:ä ja joukkue ottaa kaikilta kuokkaansa - vastustajasta riippumatta.

Mikkola on tällä kaudella tehnyt yllättävän monta maalia, mutta jossain tökkii pahasti, jos mies majailee SM-liigan tehotilaston kymmenen huonoimman joukossa. Neloskenttä on varmasti ihan oikea paikka opetella hyökkäyspäästä puolustupäähän luistelua.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Viestin lähetti t4
Mitä ihmeen itkemistä täällä oikein pidetään elliotin ja mikkolan takia?

nyyh nyyh....

Sitä vaan että jos TPS kohtaa PlayOffs:ssa 1. kierroksella erään tietynlaisen pelityylin(kin) osaavan joukkueen ja (TPS) johtaa ottelusarjaa yllättäen 1-3 niin olisi hyvä että meillä olisi toinenkin vahti joka olisi tehnyt tammikuun puolivälin jälkeen muutakin kuin avannut ovea jos vaikkapa Lassila loukkaantuu/vast.

Mikkola voi puolestani olla vaikka viltissä.... tai tulilla rommi-kaakaon kanssa.

Täältä tähän ja tästä aiheesta.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Rosoh
nyyh nyyh....

Pahoittelut tuon "itku"-sanan käytöstä - se otetaan jostain syystä lähes poikkeuksesta vittuiluksi. Asetan siis kysymykseni uudelleen, "mitä täällä oikein ihmetellään elliotin ja mikkolan (peli)paikkoja?"

Viestin lähetti Rosoh

Sitä vaan että jos TPS kohtaa PlayOffs:ssa 1. kierroksella erään tietynlaisen pelityylin(kin) osaavan joukkueen ja (TPS) johtaa ottelusarjaa yllättäen 1-3 niin olisi hyvä että meillä olisi toinenkin vahti joka olisi tehnyt tammikuun puolivälin jälkeen muutakin kuin avannut ovea jos vaikkapa Lassila loukkaantuu/vast.


Olisihan ihan hyvä, jos meillä olisi kaksi maalivahtia, joita voisi peluuttaa vuoron perään tai vaikka jopa satunnaisessa järjestyksessä, mutta kun ei nyt vaan satu olemaan. Elliotin laittaminen kentälle tarkoittaa samaa, kuin antaisi vastustajalle luovutusvoiton.

Tepsin mahdollisuudet mahdollisissa pudotuspeleissä lepää täysin Lassilan kapeilla harteilla. Mikäli Lassila loukkaantuu, Tepsin lento katkeaa siihen paikkaan - oli Elliot sitten pelannut maalilla tammikuun jälkeen eli ei.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tässä tilanteessa voi antaa vastustajalle yhtään tasoitusta laittamalla maalille kakkosvahtia, joka Elliot nykyisin on. Pelejäkin on sen verran harvakseltaan, että paremman veskarin on syytä pitää pelituntumaa yllä.

Mikkola tulee nyt ravikielellä sanottuna tauolta, joten nelosketjua ylemmäs ei ole asiaa. En minäkään neljän peräkkäisen voiton jälkeen lähtisi valmentajana muutoksia tekemään. Voittavaa joukkuetta ei vaihdeta (vanha mailaviidakon sananlasku).

Tulosveikkaus TPS 5 - SaiPa 1.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti t4
Tepsin mahdollisuudet mahdollisissa pudotuspeleissä lepää täysin Lassilan kapeilla harteilla. Mikäli Lassila loukkaantuu, Tepsin lento katkeaa siihen paikkaan - oli Elliot sitten pelannut maalilla tammikuun jälkeen eli ei.

Niinhän se kieltämättä taitaa olla. Lassilan pelatessa joukkue luottaa maalivahtiinsa. Elliotin osalta en oikein uskaltaisi mennä lupaamaan mitään. Molemmille tietysti olisi hyvä saada peliaikaa, mutta peluuttaisin Lassilaa kunnes mahdollinen pleijaripaikka on selvä. Sitten - jos mahdollista - lepoa ennen pleijareita ja takaisin tolppien väliin ensimmäiseen pudotuspeliin. Ei tässä ole paljon varaa kikkailla.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Viestin lähetti Murmeli
Silloin tällöin hakkaa pikkurumpua, muutoin poppoo on hiljaa paitsi oman mainoksensa kohdalla huudetaan "hei!". Jos se on esimerkillistä kannustamista niin.. hyvä on sitten.

No joo ei ne ääntä pidä, mutta tarkoitan sitä ettei ne ole hylänneet SaiPaa huonoinakaan hetkinä ja sellaista.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eka erä takana

Olipahan jännä erä. Paikanpäällä saattoi näyttää erilaiselta kuin radion ja Taurun välityksellä. Alussa tuntui TPS vievän ottelua ja kun SaiPa sai vielä jäähyn, niin olin varma, että TPS ja kultaranne rankaisee, mutta Saipa kesti hienosti. Myöhemminhän SaiPa tuntui jopa hallitsevan peliä ajoittain. Luulenpa kyllä, että Taurun keltamustat lasit hieman värittävät...
Torjunnat kuitenkin "vain" 13-8 ja SaiPalla kuiteskin kaksi alivoimaa. Kun muistaa jossain HIFK pelissä taisi tulla lähemmäs 20 torjuntaa.
Kun vain saisi SaiPa pari maalia ja ONNISTUISI SÄILYTTÄMÄÄN JOHTOASEMAN! Jos TPS tekee maalit, niin alkaa taas se tuskainen pakkomaalien tekeminen ja se ei oikein tunnu tämän hetken SaiPalta onnistuvan. Toisessa päässä kun on vielä liigan ehkä paras maalivahti...
Kohta taas jännäämään...
 

theref

Jäsen
Voi Änkälän Ähkämöisen paskakikkare!

Taas näytti hyvältä, mutta sitten yksi naurettavan tuskainen ja hyvin pimeä minuutti ja kolme maalia omiin!

Ei kerta kaikkiaan voi olla totta.

Nyt on hämmennetty viime viikolla IFK:ta ja Bluesia vastaan, Ässistä tuskainen jatkoaikavoitto, Lukkoa vastaan nollille ja sitten vielä tämä!

Anna mun kaikki kestää.

Pleijaripaikka näyttää karkaavan, kun tällä kierroksella voiton ottivat kaikki pahimmat kilpailijat. Kiitti ja heippa.
 

Vaicci#63

Jäsen
Voi helvetti että vituttaa! Onko tässä se energisyys, mitä Skriko lupasi? ONhan se hyvä että valmentaja luottaa ja uskoo joukkueeseensa, mutta ennen pitkää Petenkin on tunnustettava että joukkueen materiaali ei riitä. Hankintoja olisi pitänyt tehdä, kun niihin oli vielä aikaa. Tästä kritiikki ylemmälle henkilölle. Muut satsaa pelaajiin, Ilkka natsaa ylivarmasti.
Kun radiost kuuntelin peliä, ja Tepsi teki kaksi maalia, kuului yleisön reaktiot taustalta. Mulla meinas tulla tippa linssiin.

Hyvää seuraavaa kautta! Tämä oli taas tässä!
"Kentälle luistelee SaiPan joukkue, luvattu play-offjoukkue...."
Ja p***kat.


ps. Himputti, missä hemmetissä mun rantapallo on? Ois voinu pistää sen kiinni toimiston oveen, mukana ihanat terveiset Ilille.

Miksi meille käy aina näin?

52.19
Mika Alatalo 1-1 (Mikko Koivu, Niko Mikkola)
53.01
Kai Nurminen 2-1 (Mikael Holmqvist) ,VoM
53.14
Mikko Rautee 3-1 (Jani Kiviharju, Ville Vahalahti)

Turmion hetket tällä kaudella. Mitäköhän sitten ensi kaudella.
 
Viimeksi muokattu:

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Juha Salminen
Dodih, tänään olisi melkeinpä parempi voittaa. Mikkola tosiaan nelosketjussa. Ei välttämättä mies itse ole tyytyväinen, mutta sanokaapa joku viisas, minne muualle hänet olisi voinut asettaa?

Johonkin kolmesta muusta ketjusta...? Tuskin miehen sopimus sitä kieltää :) Hyvin Mikkola kyllä neloseen sopi.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti t4
Olisihan ihan hyvä, jos meillä olisi kaksi maalivahtia, joita voisi peluuttaa vuoron perään tai vaikka jopa satunnaisessa järjestyksessä, mutta kun ei nyt vaan satu olemaan. Elliotin laittaminen kentälle tarkoittaa samaa, kuin antaisi vastustajalle luovutusvoiton.

Jaa? Viimeksi kun minä tarkistin, niin TPS onnistui jotenkin ihmeellisesti tilastoja uhmaten voittamaan pelejä Elliotin ollessa maalissa. Taitaa miehellä pari nollapeliäkin olla. Muistan vissiin väärin?
 

nro.44

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, VG-62
olipas yllättävän paljon ihmisiä ladossa tänään, vaikka yleisö olikin pari erää hiljaa kun kirkossa..

Sitten tuomari jätti pari koukkua viheltämättä yleisö innostu huutaan ja tepsin peli lähti kulkeen, Duballe musta hetki kolme vetoa kolme maalia, ja tepsi voitti.. (eikös ole hyvä kuvaus pelistä)
ei siihen paljon tarvittu jotta yleisö innostui, alkupelistä fanikatsomo sai aika yksin huudella "Tepsi tepsi" huutoaan, mutta onneksi tuomarikin nukkui hetken..

jätän suuremmat peliselostukset paremille kirjoittajille.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Nämä matsiennakot ovat kyllä (tahattoman?) komiikan merkkipaaluja... Rahaa noista pitäisi ottaa kun aina naurattaa. Valikoituja highlightseja:

"Kelle on kauhalla annettu, siltä ei pidä lusikalla vaatia. "

Miksei? Jos on kauhallinen ruokaa niin siitäkö ei lusikallista voi ottaa? Jos ei mitään muuta niin tämä (runneltu) sananlasku osoittaa liiallisen nokkeluuden vaarat. Mitä seuraavaksi? "Joka katajaan kurkottaa, se kuuseen kapsahtaa"?

"Älköön kukaan silti tehkö sitä erehdystä, että alkaisi pitää Lassilaa oikeasti liigan kuumimpana vahtina."

OK... Tulokaskaudellaan 12 liigaottelustaan 5 nollapeliä pelannut mies, joka tuli täysin puun takaa maalivahtitilaston kärkeen ei ole tämän hetken kuumin nimi. Ehkä kuitenkin teen tämän virheen. Woe is me.

"Puolustus on tiivistynyt ja Teemu Lassila on torjunut perusvarmasti maalilla."

Odottakaamme siis innolla sitä päivää, kun Lassila innostuu pelaamaan hyvin. 99% torjuntatehot ovat silloin arkipäivää! Toisaalta tällaista se on täällä peltohiirten luvatussa maassa. Emmehän me ressukat ymmärrä edes pelätä sitä mahtavaa voimaa, joka yllämme leijuu ja elättelemme illuusioita hyvistä maalivahdeista heti kun ne nousevat tilastojen kärkeen...
 
Viimeksi muokattu:

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Vaikka tps voitti illan ottelun niin helpolla voitto ei irronnut.
Saipa piti kurinalaisella puolustuksella tepsin pois maalilta ensimmäiset kaksi erää. Saipan ainokainen lipsahti muuten hyvin pelanneen Lassilan selän taakse.
Kolmannen erän alussa tps yritti tehdä maalin erän alkuun mutta Duba piti maalin tyhjänä. Kolmannen erän puolivälissä tps heräsi ja saipa nukahti vajaaksi minuutiksi.
Ensiksi Alatalo poikittais liikkeeseen Duba ja hallitusti maaliin.
Hetkeä myöhemmin Nurminen haki kiekon maalin takaa nousi siniselle ja ampui HIRVITTÄVÄN lämärin maaliin.
Kolmannessa maalissa saipan puolustus nukkui ja pahasti.
Vahalahti kiekko alueelle Kiviharju maalin takaata syöttö maalin eteen missä Rautee odotteli ja heitti kiekon ylämummoon.
Lopun tps pelasi järkevästi riskejä välttäen.
Paljon parannettavaa blues peliin. Espoossa pitää olla hereillä koko ottelun. Ei riitä että kolmannen erän puolivälissä tehdään maali tai kaksi.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Wares
Kannattaisiko muuten tehdä jonkinlainen keräys, jonka tuotolla ostettaisiin kukkapuskia, jotka Ansas voisi jakaa pelaajille ennen seuraavaa peliä. Toimii ilmeisen hyvänä motivaattorina, nytkin kaikki kolme kukitettua pamauttivat kiekon maaliin.

Ainakin matsin viihdearvo oli korkealla! Saibu sumputti 52 minuuttia onnistuneesti kunnes mustavalkoinen ketsuppipullo viimein aukesi, "55 sekuntia jotka seisahduttivat maailman, kiitos Pensaksen puskien!"...

TPS vei laukaukset 57-30 koko ottelussa, joten ei lopputulos sinänsäkään ihan mahdoton ollut. Näissä loppukauden matseissa on muutenkin turha arvioida tyylipisteitä, pääasia että voittoja tulee.

Alatalon, Nurmisen ja Rauteen ohella myös Koivun, Seikolan ja Timosen otteissa oli ratkaisuhetkillä hyvää sähinää, joskaan en ihan välttämättä hokannut mitä Kojo viimeksimainitun suhteen pressi-infossa tarkoitti. Jussille kun tuli aika massiivinen määrä harhasyöttöjä ottelussa. Toisaalta SaiPa-matsissa kolmikko pelasi rohkeasti eikä vain tyytynyt jauhamaan passivisesti koneiston osana, tästä pisteet kaikille, kuten myös vilkkaasti kaukalossa kiitäneelle mailakikka-Miihkalille.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi murheenkryyni... Tälläistä tämä on, ei sille kaiketi mitään mahda? Paljon ei voinut toki odottaa, mutta johdettiin kuitenkin ja sitten taas kerran näin? Pelillisistä tapahtumista ei minulla taas ole juuri muuta tietoa kuin että TPS:n kaikki kolme maalia livahti viimeisen kymmenen minuutin aikana joka kielii erittäin huonoa.
Paha sanoa, mutta nyt alkaa olla ne kuuluisat jöötit jo housuissa koska vaikeammaksi homma menee joka hetki. Riittävää ytyä kääntämään ne tärkeimmät ottelut (onko enää muita kuin tärkeitä?) voitoiksi ei yksinkertaisesti ole. Taidoissa puutteita kenties tai sitten henkisessä kantissa tai kenties molemmissa? Aletaan olla siinä pisteessä että kaikki loput ottelut todellakin on voitettava ja sekään ei ehkä riitä vaan muidenkin apuja kaivataan. Nyt tarvittaisiin ihmettä... idän ihmettä?
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Tärkeät pisteet tuli, mutta valitettavasti niin tuli kilpakumppaneillekin. Yleisöä oli ihan mukavasti paikalla (n.9100) ja ottelun lopussa oli jopa havaittavissa turkulaista kuorohuudantaan, kun muu halli yhtyi faniporukan huutoihin. Jos pelit menevät tällä tavalla, niin loppukaudesta on ihan hyviä yleisömääriä luvassa. Missä ovat muuten aina kaikki Saipa kannattajat Turkuhallista. Tärkeä peli eikä siellä tainut olla kuin kaksi keltaista paitaa?

Ottelussa TPS taisi ensiksi puristaa mailaa vähän liikaa. Sudittiin ohi kiekosta, kun sen olisi voinut laitaa pömpeliin. Saipa kyllä puolusti (lue kahvasi) hyvin ja sai tapettua TPS:n liikkeen. Suurin osa laukauksista tuli aika kaukaa ja Duba ne ihan mallikkaasti ottikin kiinni. Saipan maali tuli vähän yllättäen ja lirui hitaasti maaliin Lassilan sitä yrittäessä kauhoa alleen.

Ottelu ratkesi nopeasti, kun kolme peräkkäistä laukausta upposi Duban taakse, ei hän niille oikeastaan mitään voinut. Alatalo oli hyvässä liikkeessä yksin maalin edessä, Nurminen latasi maskista viivalta ja Rautee veti suoraa syötöstä yläpesään. Vaikka Palloseura sortuikin liialliseen siirtelyyn ja rusettiluisteluun välillä, niin Nurmisen ilmeestä ja tuuletuksesta maalin jälkeen näki paljon. Ainakaan lopuista peleistä ei tule taistelua uupumaan.

Oikeastaan ainoa, mikä ottelussa harmittaa oli se, että Honkkenin hieno jalkakikka ei mennyt maaliin. Siinä olisi ollut vuoden maali. Ottelun sitaatti tulee Paukkuselta, joka kommentoi pelin jälkeen Ringbomia: Ainahan tuo Reijo ihan pihalla on ollut.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
MTV3: "loisto-ottelun pelannut Koivu..."

En päässyt koko iltana radion ääreen joten Hietarinnan kommentit jäi kuulematta. Hockey-night:ssa kehuttiin Koivun otteita ja nyt kiinnostaisikin pelasiko Koivu ihan oikeasti loisto-ottelun vai meneekö tuokin lausauhdus perinteiseen Maikkari-kastiin???

Mites on paikalla olleet: onko Mikko viihdoinkin nousemassa häneltä odotetulle tasolle???
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Taistelu play-off paikasta jatkuu kiivaana. Saipa pitikin voittaa ja se tehtiin. Hifk meni ja teki kovan tempun lyömällä Kärpät Oulussa. Ei saatu siis etua Lukkoon ja Hifkiin vieläkään.
Tepsin peli on siltä osin kunnossa, että tiukat matsit käännetään voitoksi tällä hetkellä, toisin oli ennen tätä voittoputkea, jossa nyt eletään. Lassilalle yksi aika halpa maali, mutta muuten varma peli. Laukauksia ei paljoa tullut, joten vaikea ottelu Teemulle. Onnistujiin voidaan laske maalintekijät Alatalo, Nurminen, Rautee ja lisäksi Holmkvist, Koivu ja pakeista Seikola. Kimmo Peltoselle tuli taas huolestuttavan paljon kämmejä. Jos play-offseihin päästään niin harhasyöttöjen määrää on karsittava huomattavasti. Kyllä HPK ja Jokerit rankaisee välittömästi.
Hieno voitto kuitenkin ja osoitus siitä, että taistelumielialalla ollaan liikkeellä. Toivottavasti ryhtiliike saa jatkoa Espoossa la:na.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös