TPS kaudella 2023–2024

  • 665 508
  • 4 329

Koirankoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kesken kauden, tästä on huhua liikkeellä.
MoDo aika hankalassa tilanteessa ja odotettu joskin epäonnistunut tulospelaaja lähdössä heiltä kiertoon, eli Fröberg olisi stuntti hänelle. Kyseessä siis Logan Hutsko.
Voitais ottaa oma poika Sampo Ranta vaihdossa. Rannallakin kohtuu erikoiset statsit... 19 peliä 3+6 ja -11. Tosiaan alempana on jo sanottu että Logan Hutsko on Oskarshamnin miehiä.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos Fröbergistä nyt luovutaan niin lienee todennäköistä että korvaaja pitää olla tiedossa. Potentiaalisia laitureita varmasta enemmän tarjolla kuten mm. jo mainittu Hutsko mutta sen jälkeen keskikaista ei kyllä kestä loukkaantumisia eli luultavasti sentteri vaihtuisi sentteriin. Laatu kärkisenttereitä ei tuosta vaan löydäkään tässä kohtaa kautta. Ruohomaa ilmeisesti on nyt toista peliä putkeen kokoonpanon ulkopuolella mutta en tiedä onko oikeasti lähtökuopissa.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Niin, mielestäni sekin on kuitenkin itsensä huijaamista, jos ajattelee, ettei tilastoilla olisi mitään merkitystä. Voitot ratkaisee, se on totta, mutta mikäli tavoite on kehittää peliä, pitää myös sitä peliä pyrkiä analysoimaan ja löytämään sieltä ne kehityskohteet. Jos kiekonhallinta ja laukaukset ei kiinnosta pätkän vertaa, niin aivan yhtä tyhjän kanssa on tarjota reseptiksi ongelmaan että tehdään vaan maaleja enemmän. Jollain ne maalitkin pitää tuottaa. Kyllä tuota peliä pitää pystyä palastelemaan, mikäli sitä haluaa kehittää. Eikä tämä tarkoita, että huonoa peliä voisi puolustella sillä, että voitettiin kiekonhallinta ja laukaukset. Ennemmin kysyisin miksi ei saatu maaleja, vaikka voitettiin kiekonhallinta ja laukaukset? Viimeisien pelien näyttöjen perusteella kysyisin miksi peli tuottaa hallinnasta huolimatta vähän maalipaikkoja suhteessa vastustajaan. Koko kauden perusteellakin hyviä mittareita löytyy, josta ehkä voisi olla jotain apua kun yrittää löytää lääkettä ongelmiin. Edelleen Corsi % on liigan kolmanneksi paras, mutta laukaisuprosentti on huonoin. PDO on SaiPan jälkeen toiseksi huonoin.
Hyvä kirjoitus. Sen lisäksi,että monena iltana joukkueelta puuttuu hyvä viisikkopeli sekä etäisyydet päin Brinkkalaa. Sen lisäksi minusta joukkueesta puuttuu selkeät maalintekijät. Palmu tänne sellaiseksi otettiin ja häneltä siihen on näytöt. Nurmella on hyvät pistestatsit Pärssisen viimeiseltä kaudelta. Siinö maaleja tuli 0.33 maalia/peli.

Kasasin alle joukkueen ulkoa tulleita hyökkääjiä eli usein sitten vahvistuksia maalintekoon.

Dudaksella OHLssa kaksi viimeistä kautta maaleja tuli n.0.2 maalia/peli.

Fröberg SHL 2 vikaa kautta < 0.2 maalia/peli.

Intosen viime kausi 0.25 maalia/peli (junnuissa kausi jossa maali /peli kausi)

Aarne Talvitie Uticassa kaksi viimeistä kautta n. 0.1 maalia /peli

Wernblom Malmössä viime kaudella 0.08maalia/peliä

Munkilla ja Koskisella on Tepsin junnuissa liki maalin / peli kausia

Aaron Hakalalla on kaksi 0.5 maalia / peli junnuissa.

Hemming on kantanut joukkuetta junnuissa yli maali / peli tahdilla tällä ja viime kaudella.

Junnu peleistä sanottakoon, että ne tottakai ne antaa osviittaa mutta moni junnu on aikuisten peleissä fysiikassa jäljessä. Lisäksi jos pelaat kauden ainoastaan junnuissa pelejä tulee vähän vs liigan tahti. Se tulee monesti ns. yllätyksenä junnuille. Vaikea jaksaa liigan tahtia kun on fysiikassa usein jäljessä ja pelitahti kova.

Lindstenin, Tobbe, Jasun tiedämme. Itse asiassa Jasu kahdella Tappara kaudellaan on "takonut " 0.25 maalia / peli tahdilla ja on Tepsin nykyjoukkueessa tuolla ihan maalintekijä.

Kalle Väisänen joka on siis kauden poseja maalien määrässä ja oikeasti parantuneella laukauksella on tehnyt junnuissa 0.5 maalia /peli. Nyt n 0.25 maalia/peli.

Jos käyttää soveltavaa matematiikkaa niin 4 hyökkääjää 0.25 maalin keskiarvolla saisi aikaan pelissä maalin. 0.2 maalin ukoilla tarvitsemme jo 5 pelaajaa peliin yhden maalin tekoon.

Hyökkääjiä on 12-13 /peli. Jos kaikki olisi 0.25 maalin ukkoja tulisi maaleja pelessä kolme.

Kun katsoo pelaajien lukuja,niin meillä näitä aikuisten peleissä edes tuon 0.25 maalia tehneet ovat harvassa. Eli hyökkääjiltä maaliodottama tipahtaa alle kahden maalin / peli.
Tällä on vaikea voittaa pelejä. Ja sitähän se on ollut. Toki pakkien "tulituki"päälle mutta aika pientä tuo on.

Hyvät yksilöt luovat tyhjästä itselleen maalipaikan silloin tällöin, mutta hyvällä viisikkopelillä siihen keskimäärin pääsee varmasti.

Tässä Tepsi on välillä onnistunut,mutta silti ykköskorin paikat jäävät vähiin ja kun siihen otetaan sitten nuo hyökkääjien maalistatsit niin ei voi odottaa paljoa maaleja.

Nurmen kohdalla lisäksi hänen parhaalla kaudella lättyjä jakeli Pärssssinen.

Ehkä tähän pitäisi paneutua vielä paremminkin kun tällaista väittää mutta pelaajien fleguus on tarttunut itseenikin.

Henk. koht minun on vaikea uskoa että tällä kaudella siis mätetään maaleja enää. Ainoa tie playoffeihin on tuo viisikkopeli molemmissa päissä ja oman pään tiiveys. Silloin voidaan voittaa vähämaalisia pelejä kuten pari kautta sitten.
Tätä uskoa ei vahvista mv -tilanne.

Eteenpäin ⏩ . Kauden jälkeen tulee aina uusi kausi.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Jos nyt Fröberg lähtisi ja tilalle hankittaisiin joku, niin sen on oltava sellainen pelaaja, joka on tarvittaessa mahdollista kiinnittää myös ensi kaudelle. Tälle kaudelle on ihan turha satsata yhtään mitään vaan mieluummin säästää kaikki roposet ensi kauteen.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viimeisien pelien näyttöjen perusteella kysyisin miksi peli tuottaa hallinnasta huolimatta vähän maalipaikkoja suhteessa vastustajaan.

Mun mielestä tämä on ollut koko kauden ongelma pl. yksittäiset pelit. Hyökkäyspeli näyttää siltä että TPS:n tavoite on pitkät hyökkäyspään pyösitykset eikä maalinteko. Röyhkeys, luovuus ja päättäväisyys loistavat poissaolollaan.
 

Manlow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mun mielestä tämä on ollut koko kauden ongelma pl. yksittäiset pelit. Hyökkäyspeli näyttää siltä että TPS:n tavoite on pitkät hyökkäyspään pyösitykset eikä maalinteko. Röyhkeys, luovuus ja päättäväisyys loistavat poissaolollaan.
Näin on ja tähän voisi vielä lisätä sen, että kiekko menetetään usein jo ennen kuin saadaan edes sitä vetoa maalille/rauhoitettua peli.
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Kuinka paljon se muu organisaatio on päivittäin tekemisissä joukkueen kanssa, että vetää ihan alakuloon kun pitää kotona pelata? Apuvalmentajat toki, jos heitä tarkoitit, mutta on se jännä etteivät he vaikuttaneet joukkueen ilmeeseen viikonlopun vieraspeleissä.
No tuskin paljoakaan, tai ainakaan ei pitäisi olla. Kunhan "värittelin". Kauden jälkeen kuitenkin kantautuu taas jotain hämäriä juttuja Uraman tai jonkun muun "sekaantumisesta" jäätason toimintaan.

Tuo koko kuvio on todella hämmentävä.
Toki muistaakseni Jasu puheli jo viimekaudesta, ettei joukkuetta saatu tarpeeksi yhtenäiseksi, mutta musta se vastuu on ennenkaikkea kapteeneilla ja päävalmentajalla.
Juuri näin. Onhan näitä historiassa, että paperilla ei-niin-nimekäs jengi meneekin päätyyn saakka, tai ainakin pitkälle. Mutta tämä vaatii tosiaan täydellisen yhteenhitsautumisen.
 

Jass0

Jäsen
En sitten tiedä, miten tuota henkistä lukkoa lähtisi avaamaan. Ajattelin, että Hifk- ja Tappara-pelit olisivat antaneet sen kauan odotetun boostin ja uskon joukkueelle.
HIFK-pelin jälkeen jo ajattelin, että nyt se lähtee, mutta Tappara-pelin jälkeen olin jo aivan varma, että nyt.
Mutta sitten tuli iso ja paha HPK ja palautti maan pinnalle minut ja varmaan jonkun muunkin.
Ihan lupaavaa, että vieraissa pystyy tosissaan haastamaan ja ottamaan pisteitä sarjan kärkijoukkueilta, mutta sitten kotona otetaan kunnolla pataan Jukureilta ja HPK:lta.

Tänään olisi sitten taas vierasottelu ja vastus suoraan sarjakärjestä.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tänään olisi sitten taas vierasottelu ja vastus suoraan sarjakärjestä.

Jos vielä kultakypärä olisi poissa TPS:ltä niin, silloin voisi veikata lähes varmaa tasapeliä. Mutta nyt voi olla, että kääntyy Ilvekselle.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täällä kun puhutaan, miten Tepsillä oli asenne kohdillaan viikonlopun vieraspeleissä HIFK:ta ja Tapparaa vastaan, kun taas arkikotipeleissä HPK:ta ja Jukureita vastaan asennetta ei ollut, niin mun mielestä tämä tällainen "asenteen" taakse piiloutuminen on vähän itsensä pettämistä. Sama juttu oli, kun Rafkin "myönsi" taannoisen Ässät-voiton jälkeen, että edellisessä tappio-ottelussa Vaasassa homma oli jäänyt asennepuolella vajaaksi, mutta Ässiä vastaan tässä oli skarpattu. Totta kai voittopelin jälkeen on helppo sanoa, että asenne oli riittävällä tasolla, ja samaan tapaan on helppoa tappiopelin jälkeen piiloutua sen taakse, ettei yritetty tarpeeksi kovaa.

Tai voi ollakin, että alkukauden voittoputken jälkeen meni joku peli niin, ettei ihan yritetty täysillä, kun kuviteltiin, että vähän vähempikin yritys riittää voittoon, mutta varmasti tästä ei ole ollut kysymys enää pitkään aikaan yhtään vastustajaa vastaan. Jos leikitään, että vika on kuitenkin "asenteessa" niin miksi sitten asenne jää vajaaksi? Väittäisin, että syynä on voitontahdon ja tappionpelon välinen kamppailu pelaajien päiden sisällä. Ja tällä hetkellä joukkueen itseluottamus näyttäisi olevan heikoissa kantimissa, jolloin tappionpelko valtaa helposti mielen. Toki kukaan ei tätä sano ääneen, vaan haastatteluissa korostetaan, miten uskotaan siihen, että tällä joukkueella voidaan menestyä, ja varmaan näin vielä voi ollakin, mutta yksittäisissä otteluissa joukkue tällä hetkellä vaipuu silti helposti apaattiseen pelkotilaan. Hyvä indikaattori tästä on juuri se, mitä valmennus ihmetteli HPK-ottelun jälkeen, miten penkki oli hiljaa toisin kuin viikonlopun peleissä. Voitontahtoinen penkki on äänekäs, tappionpelkoinen apaattisen hiljainen.

HIFK:ta ja Tapparaa vastaan vieraissa ei ollut mitään hävittävää ja joukkue uskalsi pelata. HPK puolestaan makasi träpissä ja vetäytyi, ja TPS pyrki hyökkäämään heittämällä kiekkoa punaiselta päätyyn ja lähtemään voittamaan päätykamppailuja. Tämä ei käsittääkseni ole ihan se Miettisen pelifilosofian omin tyyli, että heitetään kiekko päätyyn ja pyritään kamppailemalla voittamaan se takaisin, mutta HPK:n träppiä vastaan tämä oli kuitenkin selkeästi valittu tapa pelata, koska kuljettamalla kiekkoa ei edes yritetty alueelle viedä. Aina heitettiin kiekko heti punaiselta päätyyn, paitsi silloin, kun pyrittiin saamaan pelin painopiste hyökkäysalueelle laukomalla jo omalta kenttäpuoliskolta kiekko vastustajan maalivahdin syliin, jota sitäkin kokeiltiin useamman kerran.

Päätypelin kautta kiekon voittaminen ja hyökkäyspelin rakentaminen vaatisi sitä, että vastustajan pakkeja lähdetään rohkeasti ja oikea-aikaisesti paineistamaan vähintään kahdella miehellä. Tässä tuleekin ongelmaksi tappionpelko. Kun kaikilla on vähän pelko puserossa, ja kukaan ei halua olla se, joka mokaa, päätykiekkoihin ei ole asenteella menijöitä, kun takaraivossa jyskyttää pelko ylihyökkäämisestä ja kenttätasapainon pettämisestä. Tuloksena on haluttoman näköistä neppailua. Muutenkin väittäisin, että se, mikä näyttää heikolla asenteella pelaamiselta, on tappionpelkoa, eikä suinkaan ylimielisyyttä siitä, että oltaisiin muka niin hyviä, ettei jakseta syttyä alemman kastin joukkueita vastaan. Enemmän siellä pelätään, että hävitään vittu taas näillekin.

HIFK:ta ja Tapparaa vastaan tappionpelkoa ei ollut, koska lähtökohtaisesti olisi ollut ihan hyväksyttävää hävitä näille vieraissa. Toki molemmilla noista joukkueista on myös vähän vaikeampi jakso menossa oman pelinsä kanssa, ja molemmat tuudittautuivat ensimmäisen erän ylivoimaisen esityksen jälkeen helppoon voittoon, jolloin TPS pääsi yllättämään vastustajat housut kintuissa. Tuloksethan jäivät silti aika heikoiksi, kun vain kolme pistettä kuudesta saatiin, vaikka molemmissa otteluissa kokonaisuutenaan TPS oli parempi joukkue kentällä.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan alkukaudesta muuten, kun oli pari peliä pelattu kysyttiin Palmulta jossain haastattelussa odotuksista kauteen, ja Palmu vastasi kutakuinkin niin, että "(omat) odotukset (omaa peliä kohtaan) ovat todella kovat." Palmu antoi siinä aika selvästi ymmärtää, että odottaa olevansa ja haluaa olla tällä kaudella koko sarjan paras pelaaja. On varmaan aika lailla pää jumissa tällä hetkellä.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan alkukaudesta muuten, kun oli pari peliä pelattu kysyttiin Palmulta jossain haastattelussa odotuksista kauteen, ja Palmu vastasi kutakuinkin niin, että "(omat) odotukset (omaa peliä kohtaan) ovat todella kovat." Palmu antoi siinä aika selvästi ymmärtää, että odottaa olevansa ja haluaa olla tällä kaudella koko sarjan paras pelaaja. On varmaan aika lailla pää jumissa tällä hetkellä.

Tästä tulikin mieleen tuo liiga wam podcast jossa kysyttiin kiekkohenkilöiltä että mikä on liigan alkukaudesta jäänyt mieleen. Muut vastaisivat tietysti jotain jääkiekkoon liittyvään niin Palmu vastasi että vapaapäivän kalastusreissu.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Tästä tulikin mieleen tuo liiga wam podcast jossa kysyttiin kiekkohenkilöiltä että mikä on liigan alkukaudesta jäänyt mieleen. Muut vastaisivat tietysti jotain jääkiekkoon liittyvään niin Palmu vastasi että vapaapäivän kalastusreissu.
Onko joku sanonut jotain väärää herra taiteilijalle ja on vetänyt pavut? Ja sitten se ilmenee tällaisena.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tästä tulikin mieleen tuo liiga wam podcast jossa kysyttiin kiekkohenkilöiltä että mikä on liigan alkukaudesta jäänyt mieleen. Muut vastaisivat tietysti jotain jääkiekkoon liittyvään niin Palmu vastasi että vapaapäivän kalastusreissu.
Ihan helvetin ääliömäinen kommentti. Koska tällainen on tullut ulos? Aattelin että voiko olla syy ja seuraus tuohon penkitykseen? Toma ajatellut antaa herra vätys taiteilijalle sitä mistä eniten nauttii. Tänäänkin olis voinut mennä vaikka heittää perhoa entiseen delfinaarioon.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan helvetin ääliömäinen kommentti. Koska tällainen on tullut ulos? Aattelin että voiko olla syy ja seuraus tuohon penkitykseen? Toma ajatellut antaa herra vätys taiteilijalle sitä mistä eniten nauttii. Tänäänkin olis voinut mennä vaikka heittää perhoa entiseen delfinaarioon.

Reilu kk sitten. Kauden neljäs jakso.

Mun mielestä aika harmiton kommentti enkä tuosta nyt herneitä vetäisi nenään mutta täytyy myöntää että kyllähän se täälläkin korvaan särähti että ensimmäinen asia mikä tuli mieleen oli vapaapäivä.
 

Wimrfin

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Vaikka kaikki muu onkin paskaa paitsi kusi niin tosiasia on se että TPS on voittanut tällä kaudella enemmän kuin hävinnyt. 14 voittoa, joista 9 lisäajan kautta, 13 tappiota, joista 2 lisäajan kautta. Ero tulee juurikin siinä että kolmen pisteen voittoja ei vaan perkele saada sitten millään.
 

Hokifani25

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Vaikka kaikki muu onkin paskaa paitsi kusi niin tosiasia on se että TPS on voittanut tällä kaudella enemmän kuin hävinnyt. 14 voittoa, joista 9 lisäajan kautta, 13 tappiota, joista 2 lisäajan kautta. Ero tulee juurikin siinä että kolmen pisteen voittoja ei vaan perkele saada sitten millään.

Tämä johtuu mielestäni juuri siitä, että Tepsin maalinteon tehokkuus on niin onnetonta. Vaikka pelataan hyvin, niin hallintajaksoja ei riittävällä tehokkuudella pystytä kääntämään maaleiksi. Vielä kun ylivoimakaan ei oikein ota toimiakseen.

Tämä Ilves-TPS oli hyvä esimerkki tästä, että vaikka TPS oli kiekonhallinnassa, ajassa hyökkäysalueella sekä xG-maaliodottamassa Ilvestä edellä, niin silti etupäässä luokattoman ylivoiman ja heikon viimeistelyn takia peli päättyi varsinaisen peliajan jälkeen tasatilanteeseen.

Ainakin yhden kunnon maalintekijän hankintaa kaipaa sekä suoraviivaisempaa ajoa maalille. Ainoa varsinainen 5 vs. 5 maalikin syntyi siitä kun Nurmi ajoi rohkeasti maalille ja kiekko saatiin toimettua hänelle sinne.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä johtuu mielestäni juuri siitä, että Tepsin maalinteon tehokkuus on niin onnetonta. Vaikka pelataan hyvin, niin hallintajaksoja ei riittävällä tehokkuudella pystytä kääntämään maaleiksi. Vielä kun ylivoimakaan ei oikein ota toimiakseen.

Tämä Ilves-TPS oli hyvä esimerkki tästä, että vaikka TPS oli kiekonhallinnassa, ajassa hyökkäysalueella sekä xG-maaliodottamassa Ilvestä edellä, niin silti etupäässä luokattoman ylivoiman ja heikon viimeistelyn takia peli päättyi varsinaisen peliajan jälkeen tasatilanteeseen.

Ainakin yhden kunnon maalintekijän hankintaa kaipaa sekä suoraviivaisempaa ajoa maalille. Ainoa varsinainen 5 vs. 5 maalikin syntyi siitä kun Nurmi ajoi rohkeasti maalille ja kiekko saatiin toimettua hänelle sinne.
Valitettavasti tämän kauden budjetti on kuulemani mukaan jo käytetty ja mikäli ovesta astuisi sisälle vahvistus niin mitä todennäköisemmin se tarkoittaisi sitä että ovet kävisivät myöskin toiseen suuntaan eli ulospäin.
 
Valitettavasti tämän kauden budjetti on kuulemani mukaan jo käytetty ja mikäli sisään tulee uutta verta niin mitä todennäköisemmin se tarkoittaisi sitä että ovet kävisivät myöskin toiseen suuntaan.

Eikös se ole vähän niinkuin tarkoitus, että joukkuetta vahvistettaessa huonompia siirretään sivuun, jotta saadaan uusia ja parempia tilalle?
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikös se ole vähän niinkuin tarkoitus, että joukkuetta vahvistettaessa huonompia siirretään sivuun, jotta saadaan uusia ja parempia tilalle?
Totta puhut mutta onhan tuo joukkue rakennettu jo lähtökohtaisestikin laadullisesti liian vajavaiseksi ja varsinkin hyökkäyksen suhteen.
Nyt siellä peluutetaan jotain Lindsteniä jonka oikea paikka olisi Mestiksessä ja poppareilla paikkaa kyttäävät Je. Jokinen sekä Koskinen.
Ennemmin näiden tilalle laittaisin välillä kentälle junnuista Koivun ja Pikkaraisenkin.
17v Hemming alkaa olemaan tuon joukkueen parhaimpia maalintekijöitä ja toivottavasti häntä ei enää laitettaisi minkään Jasun vierelle pelaamaan vaan annettaisiin pelata noissa kolmessa muussa ketjussa.
Itse laittaisin hyökkääjistä kiertoon Fröbergin, Dudaksen, Lindstenin sekä Je. Jokisen ja näiden tilalle 2 selkeästi kovempaa hyökkääjää.
 

pullaristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS sekä muut yritteliäät ja joukkueet
Totta puhut mutta onhan tuo joukkue rakennettu jo lähtökohtaisestikin laadullisesti liian vajavaiseksi ja varsinkin hyökkäyksen suhteen.
Nyt siellä peluutetaan jotain Lindsteniä jonka oikea paikka olisi Mestiksessä ja poppareilla paikkaa kyttäävät Je. Jokinen sekä Koskinen.
Ennemmin näiden tilalle laittaisin välillä kentälle junnuista Koivun ja Pikkaraisenkin.
17v Hemming alkaa olemaan tuon joukkueen parhaimpia maalintekijöitä ja toivottavasti häntä ei enää laitettaisi minkään Jasun vierelle pelaamaan vaan annettaisiin pelata noissa kolmessa muussa ketjussa.
Itse laittaisin hyökkääjistä kiertoon Fröbergin, Dudaksen, Lindstenin sekä Je. Jokisen ja näiden tilalle 2 selkeästi kovempaa hyökkääjää.
Kyllä minäkin voisin laittaa ainakin Dudaksen,Lindstenin ja Je. Jokisen muualle kiertoon, ehkä myös Fröberginkin mutta ei ole mitään takuita että Kallio ja kumppanit hommaavat parempaa tilalle, luultavasti samalla rahalla mitä noilla palkoilla säästäisi kun vapauttaisi nuo 4 pelaajaa ei saisi parempaa tilalle, varsinkaan Kallion ja kumppaneitten näytöillä. Surullista mutta luultavasti ja valitettavasti todennäköistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös