TPS kaudella 2015–2016 – Palloseuran kunnianpalautus osa xxx

  • 561 321
  • 1 856

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Veikkailen myös hankalaa kauden alkua Tepsille. TPS:n peli ei mitenkään voi olla valmista heti kauden alusta, sillä vaihtuvuus joukkueessa on ollut suurta ihan valmennusta myöten. Eivätkä CHL -ottelut Keski-Eurooppalaisia joukkueita vastaan ole optimaalista valmistautumista Liigaa varten. Avausvastustaja HPK on veivannut harjoituskaudella liigajoukkueita vastaan ja on siten valmiimpi kohtaamaan toisen liigajoukkueen. TPS joutuu tavallaan opettelemaan miten tätä kotimaista liigaa oikein pelataankaan.

Olen eri mieltä. TPS on kuitenkin pelannut harjoitusmatseja KooKoota, HIFK:ia (x2), Sportia, Tapparaa sekä Pelicansia vastaan. Tämän lisäksi DEG:kin oli melko fyysinen ja rankka vastustaja TPS:lle, joten tavallaan mistään höntsäämisestä ei ollut kyse vaikka jälkimmäinen peli olikin melko suurta paskaa.

HPK vie Tepsiä avausottelussa. Oulusta saadaan yksi piste. Sportia vastaan TPS oli viime kaudella vaikeuksissa, uskoisin samojen vaikeuksien jatkuvan tälläkin kaudella. KooKoota vastaan jatkoajalla voitto. HIFKiä vastaan 0 pistettä. Oma ennustus siis ensimmäisen viiden ottelun jälkeen on 3 pistettä. Sen jälkeen pisteitä alkaa kuitenkin tulla parempaan tahtiin.

Ite veikkaan, että ekassa matsissa 3p, Oulussa hävitään jatkoajalla, Sportia vastaan voitetaan jatkoajalla, KooKoolta 3p ja IFK:lta saadaan tasan 0 pongoa. Täten kasassa olisi viiden matsin jälkeen 9 pongoa, joka olisi ihan kelpo lukema.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Eivätkä CHL -ottelut Keski-Eurooppalaisia joukkueita vastaan ole optimaalista valmistautumista Liigaa varten. Avausvastustaja HPK on veivannut harjoituskaudella liigajoukkueita vastaan ja on siten valmiimpi kohtaamaan toisen liigajoukkueen. TPS joutuu tavallaan opettelemaan miten tätä kotimaista liigaa oikein pelataankaan.

Tästä olen melko lailla samaa mieltä, toki TPS on HPK:lle uusi tuttavuus, etu tulee varmaan niitä vastustajia vastaan, joista on kokemusta ihan lähiajoilta. TPS:llä on taas melkein kuukauden väli edellisestä pelistä Liigan joukkuetta vastaan.

HPK vie Tepsiä avausottelussa.

Mutta tästä en. Itse uskon, että TPS vie tilastojen näkökulmasta, mutta viekö sen tärkeimmän? Kuten jo aiemmin kirjoitin, niin nyt pitäisi oman pelin kehittämisen lisäksi tutkia avausvastustajan pelaaminen, erityisesti yli- ja alivoimat, joilla alkukaudesta pystyy pelaamaan ylimääräisiä pisteitä. Itsellä on ainakin kuva, että erikoistilanteita on enemmän alkukaudesta. Kauden edetessä linja muuttuu sallivammaksi.

HPK:lla on kuitenkin Antti Miettistä, Riku Hahlia yms., jotka pystyvät olemaan Liigassa hyviä molemmilla yv:llä ja av:lla. Erityisesti Hahl pitää saada häviämään aloitukset tai kiekko on saatava tasurista omille, kun oma yv -tilaisuus tulee, ettei kiekkoa tarvitse joka kerta lähteä hakemaan omista. Ja sama omassa av:ssa, mutta toisin päin.
 
Suosikkijoukkue
TPS
...
Nyt kun TPS on ollut viiden vuoden aikana neljä kertaa sarjan toiseksi viimeinen, odotan ennen kaikkea sitä, että seuran uskottavuus palautetaan. Tämä on pidempi, vuosia kestävä prosessi. Tuleva kausi kiinnostaa itseäni vain siitä näkökulmasta, miten se palvelee pidemmän aikavälin tavoitetta TPS:n nostamisesta sarjan pohjamudista ylös. Jos nyt nähdään peruutuspeilissä ne neljä kolmattatoista sijaa, mitä siellä näkyy viiden vuoden päästä? Yksittäisen kauden (saati yksittäisen alkukauden) tuloksilla on tällaisessa pitkässä juoksussa vain rajallinen merkitys. Tässä seurassahan on todistetusti mahdollista sekin, että yhdellä kaudella voitetaan mestaruus ja heti seuraavalla ollaan rankkarimaalin päässä karsinnoista. ...

Hyvin pitkälti samoilla linjoilla koko tekstin kanssa. Silti mielestäni alkusyksyn merkitys on korostetun suuri tässäkin tilanteessa. Palloseuran sidosryhmien toleranssi lähentelee olematonta ja tappioputki heti alkuun kadottaa orastavan toivonkipinän ja sitä mukaa yleisön.

Tavallaan ymmärtää palloseuran päätöstä panostaa edelleen joukkueeseen, koska tarve parantaa on suuri. Olisiko turkulainen yleisö valmis esim. viiden vuoden projektiin, joka alkaisi 2006-2007 kaltaisella joukkueella?
Sitä mitä en ymmärrä, on tämä linjattomuus. Mikä on nyt on siis strategiana? Mikä on oikeasti pelaajabudjetti? Missä on luvattu avoimuus? Tavoitellaan siis lähtökohtaisesti puolen miljoonan tappiota.. OK. Kuka maksaa? (Supercell?). Miksi tavoite on olla kannattamaton (ks. kysymys strategiaan)? .. jnejne. Näitä kysymyksiä kysyessä on väsynyt jo itse. Antaa nyt Selinin näyttää mihin pystyy vaikeassa tilanteessa. Tulokset näyttävät sitten lopulta kentällä ja tilinpäätöksessä, johon on hankalampi muunnella totuutta.
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Setänen kuukauden lainalle TUTOon. Kai tämäkin yksi ongelma on, että liikaa maalivahteja jotka voi tarvittaessa maalille istuttaa. Sinänsä varmaan hyvä veto TPS:n kannalta, että alkuun hyvä saada ykkösmaalivahdille sekä kakkosmaalivahdille pelejä alle. TUTOn kannalta en siirron viisautta tiedä muutoin kun, että saadaan kova maalivahti hetkeksi, tosin omien maalivahtien kustannuksella pelaamaan.

Linkki uutiseen:
http://hc.tps.fi/uutiset/ajankohtaista/oskari-setanen-lainalle-tuto-hockeyn-riveihin/
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt kun TPS on ollut viiden vuoden aikana neljä kertaa sarjan toiseksi viimeinen, odotan ennen kaikkea sitä, että seuran uskottavuus palautetaan. Tämä on pidempi, vuosia kestävä prosessi. Tuleva kausi kiinnostaa itseäni vain siitä näkökulmasta, miten se palvelee pidemmän aikavälin tavoitetta TPS:n nostamisesta sarjan pohjamudista ylös. Jos nyt nähdään peruutuspeilissä ne neljä kolmattatoista sijaa, mitä siellä näkyy viiden vuoden päästä? Yksittäisen kauden (saati yksittäisen alkukauden) tuloksilla on tällaisessa pitkässä juoksussa vain rajallinen merkitys. Tässä seurassahan on todistetusti mahdollista sekin, että yhdellä kaudella voitetaan mestaruus ja heti seuraavalla ollaan rankkarimaalin päässä karsinnoista.
Seuran ja sen toiminnan uskottavuuden palauttaminen sille hyvälle tasolle, jossa se on joskus ollut, on tietysti tärkeää. Olen samaa mieltä myös siitä, että se on pidemmän aikavälin tavoite ja sitä varten seurassa tulee olla laadittuna pidemmän aikavälin strategia, miten se toteutetaan. Mutta uskottavuuden palauttaminen on samalla myös nopean tähtäimen tavoite, sillä seura ei yksinkertaisesti kestä enää sitä, että tulevakin kausi menee rämpiessä sarjan pohjamudissa. Tuote, joka myy, on joukkue jäällä. Jos seura haluaa tavoittaa kannattajat ja parantaa uskottavuuttaan, tuotteen on menestyttävä aiempia vuosia paremmin heti kauden alusta lähtien. Tämän vuoksi tulevan kauden alku on ehkä tärkeämpi kuin koskaan. Joukkueen on menestyttävä pelillisesti.

Edellistä paljon isommassa kuvassa tulee sitten se, millainen TPS on ja millainen se haluaa olla tulevaisuudessa. Tämä vie aikaa. Vaikka meillä on näennäisesti paperilla hyvä joukkue, on hyvä pitää mielessä, että muutos tapahtuu hyvin harvoin sormia napsauttamalla ja nopeasti. Joukkueen nostaminen tuotteena liigan kärkikahinoihin ei tapahdu tällä kaudella vaan sen on oltava pidemmän aikavälin tavoite. Kivijalka pitää rakentaa tukevasti, minkä vuoksi nuoriin pelaajiin ja junioreihin pitää panostaa. Seuran rakenteita on myös uudistettava. On lisäksi selvä, että TPS:n pitää tuntuvasti nuorentaa joukkuettaan kaudelle 2016-17. Tuleva kausi menee osin uskottavuuden ja kannattajien luottamuksen palauttamisessa, minkä vuoksi pelilliset tavoitteet pitää asettaa realistisiksi toteuttaa. Ei TPS pelaa tulevalla kaudella realistisesti mitalisijoista eikä minusta kyllä edes suorasta pudotuspelipaikasta. Realistisempi tavoite on sijoilla 8-10. Se on mahdollista saavuttaa ottaen huomioon sen, miten hankala lähtötilanne on viime keväänä ollut.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Minä äänestän vaihtoehtoa 7-8 pistettä viidestä ensimmäisestä ottelusta. Avauspeli on aina arvaamaton ja Tepsille se on ollut vuosikausia nihkeä, siispä 0-2 pongoa HPK:lta. Kärpiltä samat sanat, Sportilta ja KK:lta 3p sekä HIFK:lta se yksi pakollinen pisteetön peli. TPS:lla on hyvä ja laaja materiaali joten tuo tavoite ei vaadi kuin rutiininomaista suorittamista. Ehkä mielenkiintoisin peli pelataan ensi viikon perjantaina kun TPS kohtaa Sportin Kuparisaaressa. Onko viime kauden peikko voitettu? Tunnelman luulisi jälleen olevan kohdallaan perjantaipelissä Vaasassa.

Voisiko joku muuten avata 1. kvartaalin seurantaketjun? Minulla on vain puhelin käytettävissä joten en kykene kyseiseen toimenpiteeseen.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kunhan saataisi kausia kunnialla läpi, niin ettei meille nauraisi kaalimaanaidan seipäätkin, se riittäisi minulle tältä kaudelta.

Enemmän olisin tietysti tyytyväinen jos jouluna edes muka taisteltaisiin pääsystä jatkopeleihin. Ja yhtään pelaajaa ei pitäisi myydä kauden aikana. Muutama puolustaja saa tulla sisäänpäin.

Aika maltillisin odotuksin kauteen....
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Setänen kuukauden lainalle TUTOon. Kai tämäkin yksi ongelma on, että liikaa maalivahteja jotka voi tarvittaessa maalille istuttaa. Sinänsä varmaan hyvä veto TPS:n kannalta, että alkuun hyvä saada ykkösmaalivahdille sekä kakkosmaalivahdille pelejä alle. TUTOn kannalta en siirron viisautta tiedä muutoin kun, että saadaan kova maalivahti hetkeksi, tosin omien maalivahtien kustannuksella pelaamaan.

Linkki uutiseen:
http://hc.tps.fi/uutiset/ajankohtaista/oskari-setanen-lainalle-tuto-hockeyn-riveihin/

Setänen paikkaa TuTossa loukkaantunutta Petteri Similää, joka on joukkueen selkeä ykkösmaalivahti. Laina kestää juuri niin kauan, kunnes Similä on pelikunnossa eli 3-4 viikkoa. Ellei ihmeitä satu. Eli kyllä tämä taitaa olla win-win-tilanne molemmille seuroille. Ja voi hyvin olla, ettei Setäsen laina jää edes kauden viimeiseksi jos/kun Lassilalla koppi tarttuu hyvin. Sääli sinänsä Setäsen kannalta, koska siirtyi Turkuun käsittääkseni nimenomaan peliajan perässä ja tavoitteena lienee edelleen vallata ykkösmaalivahdin paikka kauden aikana TPS:ssä. Toisaalta yhteistyöseura löytyy tällä kertaa samasta kaupungista, eikä tarvitse Keuruulle tai Mikkeliin asti matkustaa, niin kuin parina viime kautena Lukossa. :)
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Setänen paikkaa TuTossa loukkaantunutta Petteri Similää, joka on joukkueen selkeä ykkösmaalivahti. Laina kestää juuri niin kauan, kunnes Similä on pelikunnossa eli 3-4 viikkoa. Ellei ihmeitä satu. Eli kyllä tämä taitaa olla win-win-tilanne molemmille seuroille. Ja voi hyvin olla, ettei Setäsen laina jää edes kauden viimeiseksi jos/kun Lassilalla koppi tarttuu hyvin. Sääli sinänsä Setäsen kannalta, koska siirtyi Turkuun käsittääkseni nimenomaan peliajan perässä ja tavoitteena lienee edelleen vallata ykkösmaalivahdin paikka kauden aikana TPS:ssä. Toisaalta yhteistyöseura löytyy tällä kertaa samasta kaupungista, eikä tarvitse Keuruulle tai Mikkeliin asti matkustaa, niin kuin parina viime kautena Lukossa. :)
Jompi kumpi, mahdollisesti molemmat Georgijev ja Setänen tulee TuTossa tällä kaudella vierailemaan. Peliesitysten mukaan aika lailla menee. Setänen ei ole ainakaan mua vakuuttanut vielä missään kohtaan tällä kaudella toisin ku Georgijev. Kausi on nuori, mitä vaan voi vielä tapahtua.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sääli sinänsä Setäsen kannalta, koska siirtyi Turkuun käsittääkseni nimenomaan peliajan perässä ja tavoitteena lienee edelleen vallata ykkösmaalivahdin paikka kauden aikana TPS:ssä.
Setänen tuli TPS-organisaation ulkopuolelta tavoitteenaan haastaa Lassila ja Georgijev kahden pelaavan maalivahdin paikasta. Se ei ole helppo tehtävä, sillä Georgijev pelasi jo viime keväänä niin hyvin, että hän on ansainnut paikkansa Lassilan kakkosena. Setänen ei kyennyt vielä haastamaan Georgijevia - toki rehellisyyden nimissä on sanottava, ettei Setänen ole saanut siihen mahdollisuutta juuri muutoin kuin harjoituksissa. Kilpailutilanne maalivahtiosastolla on vain tällä hetkellä näin kova. Se on meille vain positiivinen ongelma. Hieno juttu, että tässä tapauksessa peliaikaa löytyy TuTosta.
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Setänen tuli TPS-organisaation ulkopuolelta tavoitteenaan haastaa Lassila ja Georgijev kahden pelaavan maalivahdin paikasta. Se ei ole helppo tehtävä, sillä Georgijev pelasi jo viime keväänä niin hyvin, että hän on ansainnut paikkansa Lassilan kakkosena. Setänen ei kyennyt vielä haastamaan Georgijevia - toki rehellisyyden nimissä on sanottava, ettei Setänen ole saanut siihen mahdollisuutta juuri muutoin kuin harjoituksissa. Kilpailutilanne maalivahtiosastolla on vain tällä hetkellä näin kova. Se on meille vain positiivinen ongelma. Hieno juttu, että tässä tapauksessa peliaikaa löytyy TuTosta.

Mitä väliä sillä on, mistä tulee? Parhaat pelaa.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Setänen tuli TPS-organisaation ulkopuolelta tavoitteenaan haastaa Lassila ja Georgijev kahden pelaavan maalivahdin paikasta. Se ei ole helppo tehtävä, sillä Georgijev pelasi jo viime keväänä niin hyvin, että hän on ansainnut paikkansa Lassilan kakkosena. Setänen ei kyennyt vielä haastamaan Georgijevia - toki rehellisyyden nimissä on sanottava, ettei Setänen ole saanut siihen mahdollisuutta juuri muutoin kuin harjoituksissa.
Niin ja kannattaa muistaa että Norren suosikkipojan syrjäyttääkseen täytyy olla todella paljon parempi kuin Alex.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Niin ja kannattaa muistaa että Norren suosikkipojan syrjäyttääkseen täytyy olla todella paljon parempi kuin Alex.

Joo-o. Ei taida mennä silleen ihan tasan, että tosiaan Setäsen pitäisi varmaan melkein syrjäyttää pikemminkin Lassila ennenkuin Georgievin tontille olisi mitään asiaa.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Summa summarum: TPS:lla on erinomainen tilanne maalinsuulla. Periaatteessa Lassilan loukkaantuminenkaan ei heilauttaisi voimasuhteita välttämättä mihinkään, eikä varsinkaan Georgijevin tai Setäsen. Toivotaan kuitenkin ettei kukaan loukkaannu vaan Lassila pelaa omalla korkealla tasollaan ~40 peliä ja Alexandar sekä Oskari loput päivän kunnon mukaan. Kaiken kaikkiaan voisi sanoa että Tepsillä on liigan laajin molarimateriaali.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Näkisin tilanteen niin, että Alex on se joka tuosta pitäisi lainata muualle. Kyseisen ryhmän lupaavimpana molarina herra tarvitsee niitä pelejä mahdollisimman paljon ja tuossa Lassilan takana niitä tuskin on hirveästi tulossa. Toki en pistä vastaan, jos mennään tandemina, mutta Lassila on kuitenkin maalivahti joka on tottunut pelaamaan paljon ja on silloin myös parhaimmillaan. En tiedä päättääkö Norre näistä peluutuksista, mutta järkevämpää se saisi tällä kaudella olla kuin viime syksynä. Ja niille jotka sanovat, että Alex voi pelata junnuissa voidaan todeta, että siellä on Kaarlehto joka lupaavana maalivahtina tarvitsee paljon pelejä junnuissa ja olisi järjetöntä lyödä Alex syömään niitä minuutteja.

Toki tämä Setäsen laina on ihan fiksu päätös. Saadaan Oskulle pelejä alle, niin silloin voi turvallisin mielin laittaa miehen maalille. Toisaalta ei Oskari oikein kunnon mahdollisuutta edes saanut. Ensimmäisissä harjoitusotteluissa pääsi aivan sekaisin olleen joukkueen taakse kokeilemaan. Joku foliohattu voisi epäillä, että Norre ainakin jossain määrin peluutuksista päättää...
 
Viimeksi muokattu:

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mutta uskottavuuden palauttaminen on samalla myös nopean tähtäimen tavoite, sillä seura ei yksinkertaisesti kestä enää sitä, että tulevakin kausi menee rämpiessä sarjan pohjamudissa. Tuote, joka myy, on joukkue jäällä. Jos seura haluaa tavoittaa kannattajat ja parantaa uskottavuuttaan, tuotteen on menestyttävä aiempia vuosia paremmin heti kauden alusta lähtien. Tämän vuoksi tulevan kauden alku on ehkä tärkeämpi kuin koskaan. Joukkueen on menestyttävä pelillisesti.
No joo, tätä samaa virttähän tässä on veisattu jo monta vuotta siitä miten alkukausi on nyt tärkeämpi kuin koskaan, koska enää seura ei kestä yhtä huonoa kauden aloitusta lisää. Silti se vaan on aina alkukausi ollut kehnohko ja siitä sitten talvea kohden mentäessä on yleensä syväsukellettu oikein kunnolla niin, että keväällä on voitu huomata, että loppujen lopuksi se alkukausi olikin koko kauden parasta antia oikeastaan. Ja kesällä sitten on taas puhuttu "nyt tai ei koskaan" -kunnianpalautuskaudesta, kun enää ei kestetä sitä, että orastava toivonkipinä sammuisi. No, katsotaan miten Selinin käy, tuleeko hänestä kymmeneen vuoteen ensimmäinen TPS-valmentaja, jota ei potkita (viimeistään) kesken toisen sopimuskauden ulos. Vastaus saadaan vasta kevääseen 2017 mennessä, ei vielä nyt heti alkukaudesta.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
No ei nyt oikeastaan, liittyi kuitenkin melko myöhään joukkueen vahvuuteen.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä väliä sillä on, mistä tulee? Parhaat pelaa.
Siinä määrin sillä on merkitystä, että organisaation ulkopuolelta on aina vaikeampi tulla ja ottaa pelipaikka kun sinua ei etukäteen niin tunneta. Georgijev on hyötynyt siitä, että organisaatio ja valmennus tuntee hänet jo viime kaudelta. Setäsen olisi pitänyt harvoissa todellisissa näyttöpaikoissa onnistua todella hyvin, jotta olisi heti alkukaudesta napannut paikan pelaavaan maalivahtikaksikkoon.

Joku foliohattu voisi epäillä, että Norre ainakin jossain määrin peluutuksista päättää...
Tämä on luonnollista koska maalivahtien valmentaminen on Norren vastuulla. Väitän, että Selin ja Pikkarainen kuuntelevat Norren näkemystä maalivahtien keskinäisestä tilanteesta ja asemasta.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin fb-sivulle on ilmestynyt klippi jossa haastatellaan Markus Kojoa, ajatuksella "mitä TPS-pakki lupaa tuoda kaukaloon". Kuitenkin sekä Tepsin että Tuton pelaajalistoissa Kojo on edelleen TuTon pelaaja. Tietääköhän edes toimiston väki kummassa jengissä mies kauden alettua pelaa? CHL-näyttöjen perusteella ilman muuta mahtuisi Liigajengiinkin.

E: Nyt kun tuon pystyi kuuntelemaankin niin toimittajan kysymys pitsiturnaukseen tappeluun liittyen oli "nähdäänkö vastaavaa Liigassa", johon vastaus oli että "katotaan". Eli vuokrasoppari ilmeisesti purettu(?)
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tänään on julkaistu Markus Kojon haastattelu:

10.09.2015 - Markus Kojo

Haastattelun yhteydessä tulee esille mielenkiintoinen kysymys/kysymyksenasettelu:
"Räväkkä sisääntulo heti Pitsiturnauksessa, eka peli ja hanskat jäähän. Nähdäänkö vastaavaa myös runkosarjassa tällä kaudella?"

Kysymys: Onko Kojo kykenevä paikkaamaan mahdollisia loukkaantumisia ensi kaudella?
Vastaus tähän: Kojon lainasopimus Tutoon on koko kauden mittainen eli samanlainen soppari kuin Matias Pullilla. Eli Kojo ei pelaa ensi kaudella Tepsissä, ei edes loukkaantumisten sattuessa.
Niin mitä tuosta haastattelusta ja erityisesti lainaamastani kysymyksestä voidaan päätellä?

Miksi TPS:n Community Manager kysyy tuollaista asiaa Kojolta TPS:n tiloissa ja TPS:n virallisella Youtube-kanavalla?
Onko TPS:n Community Manager ja/tai TPS:n kannattajat oikeasti kiinnostuneita siitä, että aikooko Markus Kojo pudottaa hanskansa kaudella 2015-16 TuTo:n paidassa ja Mestiksen runkosarjassa?
Vai... onko taustalla jotain muuta?
 
Viimeksi muokattu:

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itsekkin jo aikaisemmin haikailin Kojon perään ja mielestäni olisi paljon parempi 6. pakki kuin esimerkiksi Eronen/Friman. Toinen kaksikosta voitaisiin TuToon lähettää vastikkeeksi, mutta se on eri asia sopiiko tämä TuTolle ja minkälainen sopimus TPS:llä ja TuTolla oikeasti on koskien Kojoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös