TPS kaudella 2015–2016 – Palloseuran kunnianpalautus osa xxx

  • 561 342
  • 1 856

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Oletetaan että kun Lassila nyt on ilmeisesti kaupan (???) ja ei tule pelaamaan Tepsissä, niin miten Setänen & Georgi ovat millään tasolla Liigan eliittiä?

Onko? Lähteenä mikä? Urheilulehden rikkinäinen puhelin?

Nikkolamediassa luki että Joonas Järvinen on tulossa Tepsiin pakiksi. Sitäkin on syytä epäillä.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oletetaan että kun Lassila nyt on ilmeisesti kaupan (???) ja ei tule pelaamaan Tepsissä, niin miten Setänen & Georgi ovat millään tasolla Liigan eliittiä?

Ensinnäkin Georgiev on Liigatasolla loistava kakkosveskari ja hyvänä päivänä lukeutuu ykkösveskareiden joukkoon. Setänen taas on Rauman loistavasta maalivahtikoulusta ja tunnetusti sieltä ollaan jalostettu Liigatasolle paljon ykköskassareita. Muistuu mieleen eräs Atte, joka juuri valittiin MM-kisoihin. Setäsestä olen myös kuullut pelkästään positiivista tuntemiltani raumalaisilta. Potentiaali on molemmilla valtava ja Norrena pystyy varmasti jalostamaan heistä molemmista kovat maalivahdit. Lisäksi tuossa on vielä Teemu Lassila tuomassa kokemusta ja esimerkkiä nuoremmille. Tällä hetkellä ei ole myyty mihinkään, joten turha spekuloida. Vaikka myytäisiin, niin ei olisi kuitenkaan maailmanloppu. Kun näin Georgievin otteita kauden lopussa, olin jo valmis antamaan ykkösvahdin paikan hänelle. Loistava hankinta kuka ikinä sen tekikään. Harvoin TPS on maalivahteihin muutenkaan kaatunut. En jaksa alkaa enempää perustelemaan, miksi Tepsillä on mielestäni jopa parhaat maalivahdit tällä hetkellä. Jos se ei sun päähäsi mene niin olkoot. Turha tässä on alkaa sen enempää kinaamaan.
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eihän tämä Ari Vuoren haamun kokoama joukkue nyt vakuuta millään tavalla. Sentteriosasto ykkössentteriä lukuunottamatta silkkaa paskaa. Viisi liigakelpoista puolustajaa jos hankittaisiin, niin taisteltaisiin pleijaripaikasta. Maalivahtipeli oletusarvoisesti toimii, mutta ei se tässä sopassa pelasta mitään.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Aika ihmeellistä tietoa TPS:stä tulee ulos suunnalta jos toiselta.

Valitetaan toisaalla, että katastrofaalisen taloudellisen mahalaskun seurauksena ei voida tehdä esimerkiksi sellaisia hankintoja puolustukseen, mitä ehdottomasti tarvittaisiin, ja ollaan joukkueen rakentamisessa jälleen kerran pahasti myöhässä, ties monennettako kerran. Eikö toimistolla vieläkään tiedetä, koska seuraavan kauden sopimukset pitää tehdä?

Toisaalta kerrotaan, että rahaa on kassassa kuitenkin niin paljon, että ensi kaudeksi voidaan rakentaa sellainen joukkue, joka ei enää sijoitu Liigassa jämäsijoille. Rahan riittävyydestä on esimerkkinä joukkueen nelosvalmentaja/joukkueenjohtaja, joka on palkattu tehtäväänsä Liigan mittakaavassa mottipäisellä summalla. Luulisi sitä rahaa tällöin voitavan käyttää myös riittävään määrään liigatason puolustajien hankintaan. Jos on varaa pitää joukkueessa neljä valmentajaa, pitäisi olla varaa hankkia myös kahdeksan pelikuntoista pakkia, eikö vain?
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kukaan, ei helvetti siis kukaan voi kuvitella lähdettävän kauteen 2 budjettipuolustajan hankinnallla pelkästään. Sieltä on pakko tulla vielä 2 +25min äijjää ykköskorista, sitten ehkä vielä ne budjettipuolustajat.

Eihän tässä saatana oo päätä eikä häntää....

Keskitalo ajaa Frimanista ohi oikealta ja vasemmalta vilkkua käyttämättä.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
vähän samaa kuin @aurajoki ihmettelen minä.. Miten voi olla aikaa kasata hyökkäys jos ei ole aikaa puolustukselle. Vai onko tämä mennyt niin, että Vuori kaikessa neuroudessaan oli hommannut vain hyökkääjiä.

Kyllä minun kirjoissani joukkueen kasaaminen lähtee puolustuksesta, koska puolustuksen tyyli määrää millaista kiekkoa tullaan pelaamaan. Tosin minä en olekkaan TPS:n urheilutoimenjohtaja. Mutta kädettömillä pakeillä on paha pelata kiekonhallintapeliä ja toisin päin. Ilman pakkeja jääkiekon peluu on suhteellisen haastavaa tyylistä riippumatta.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Kukaan, ei helvetti siis kukaan voi kuvitella lähdettävän kauteen 2 budjettipuolustajan hankinnallla pelkästään. Sieltä on pakko tulla vielä 2 +25min äijjää ykköskorista, sitten ehkä vielä ne budjettipuolustajat.
Kyllä uskon, että ne kaksi pakkia ovat näitä ykköskorin pakkeja. Toki siitä huolimatta pakkikalusto on äärimmäisen kapea, mikäli jäädään näihin kahteen. Nummelinin jatkosoppari on julkistamatta, joten toki voi olla mahdollista, että joku muukin vielä jatkaa sieltä. Siihen vielä jos saataisiin laajutta Liiga-tason ihan peruspakilla tai kahdella niin näyttäisi jo ihan hyvältä.

Nämä toki ovat omia mutuja, mutta kyllä Selinistä sai käsityksen, että kyllä enemmänkin pakkeja ollaan hakemassa mikäli sopivaa löytyy. Toki vaikkapa kahdella uudella pakilla ja jollain jatkolla jo voitaisiin kausi aloittaa, mutta kyllä ennen pitkään tarvitaan sitä laajuutta, mutta ei kannata kuitenkaan mitään paniikkihankintoja ottaa. Toki hyvä, että junnuillekin on tilaa kokoonpanossa, mutta ei pelkästään niiden varaan voi jättää vaikka loppukausikin meni ihan hyvin Pikkaraisen alaisuudessa.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Setänen taas on Rauman loistavasta maalivahtikoulusta ja tunnetusti sieltä ollaan jalostettu Liigatasolle paljon ykköskassareita. Muistuu mieleen eräs Atte, joka juuri valittiin MM-kisoihin. Setäsestä olen myös kuullut pelkästään positiivista tuntemiltani raumalaisilta.
Pitää kuitenkin muistaa, että Setänen on pelannut Liigassa yhteensä 14 peliä. Viime kaudella 12 ja sitä edellisellä 2 peliä. Itse en ainakaan uskaltaisi kovin paljoa rakentaa hänen varaansa noin pienellä kokemuksella. Kakkosena menee varmasti paremmin kuin hyvin mutta ykkösenä mielestäni aivan liian keltanokka vielä, etenkään jos se Lassila ei jatka.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Ennenkuin porukka viiltelee ranteensa auki niin Selinhän sanoi tuossa Auran Aaltojen haastattelussa että vähintään kaksi pakkia tulee vielä.
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Älkäähän panikoiko vielä, kyllä sieltä varmasti muutama pakki vielä tulee.

Nummelinilla näyttää olevan 2016 vuoteen asti sopimus tepsin nettisivujen mukaan.

E. Täytyy kuunnella haastattelusta podcasti ennen kuin poltan hihani ja edellä joku mainitsikin, että vähintään kaksi pakkia tulee vielä.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä luotan Tepsin maalivahteihin. Viimeiselle mestaruuskaudellekin TPS lähti maalivahdeilla, jotka olivat pelanneet yhteensä uriensa aikana seitsemän SM-liigaottelua statseilla GAA ~3.19 ja torjuntaprosentti ~89%. Lopulta tämä kaksikko dominoi pudotuspeleissä.

Nyt meillä on kaksi huippulahjakasta tulevaisuuden huippumaalivahtia, jotka jo nyt pystyvät kliseisesti sanottuna antamaan joukkueelle mahdollisuuden pelata voitosta lähes joka ilta ja lisäksi lähtökohtaisesti maalivahtiosastolla on vielä todella kokenut ja hyvällä tasolla kiekkoja torjuva Lassilakin.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Aina kun puhutaan että rosteri ei riitä, on niitä ja näitä täynnä täysin paska jengi, niin tulee mieleen tulla toitottamaan että ei ne nimet ei ne nimet.
Tottakai lähtökohtaisesti helpompi on menestyä nimekkäällä joukkueella, mutta viime kauden jälkeen en oikein enää jaksa siihenkään uskoa. Ennemmin toitottaisin että roolit, nälkä ja tahto, näitä kun löytyy niin voisi aueta, roolit ei toki ainakaan vielä itseä miellytä, mutta toivoa sopii. Loppuun voidaan tehdä vertailu SaiPan viimeisen runkosarjaottelun kokoonpanoon. SaiPa taisteli tällä porukalla sijalle 8, joka pitäisi kyllä meillekkin ensi kaudella riittää jos sellainen saavutettaisiin. Tuosta voi sitten verrata meidän rosteriin että kumpi on paperilla paska. Itse olen ainakin läpeeni täynnä sitä että sama minkälainen jengi saadaan kasaan niin porukka toitottaa että paska, kyllä me luultavasti osattaisiin ryssiä kausi vaikka saataisi anaheimin avausviisikko artukaisiin, ei tämä nyt muutemalla nimimiehellä tämä laiva käänny se on nähty. Tottakai nimettömämpi joukkue vaatii tähdet kohdalleen jotta menestystä tulee, mutta viime kautta muistellen voisi esittää seuraavanlaisen kysymyksen. Kumpi on helpompaa, saada tähdet pelaamaan joukkueena ja joukkue menestymään, vai saada nimettömämpi joukkue pelaamaan yhteen niin että jokainen nousee seuraavalle tasolleen?

Rau - Järvinen - Spina
Björkstrand - McIntyre - Mankinen
Virkkunen - Koho - Venäläinen
Jokinen - Hämäläinen - Leivo

Ahonen - Löfqvist
Salcido - Vainonen
Backman - Larsson
Lappalainen

Bernard
(Lipiäinen)
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä luotan Tepsin maalivahteihin. Viimeiselle mestaruuskaudellekin TPS lähti maalivahdeilla, jotka olivat pelanneet yhteensä uriensa aikana seitsemän SM-liigaottelua statseilla GAA ~3.19 ja torjuntaprosentti ~89%. Lopulta tämä kaksikko dominoi pudotuspeleissä.

Silloin meillä oli maalivahtivalmennuskin vähän eri tasolla. Tämä kaikella kunnioituksella Norrenaa kohtaan, jonka todelliset taidot tällä saralla ovat vielä arvoitus. Upin saappaat ovat joka tapauksessa suhteettoman suuret täytettäväksi kenelle tahansa.

Tämä nyt ihan yleisemminkin vastauksena niihin usein näkemiini toteamuksiin, että TPS ei yleensä ole maalivahteihin kaatunut. Ei olekaan, mutta en usko tämän johtuneen Turun vesijohtovedestä tai Turkuhallin oikeasta valaistuksesta vaan siitä, että sen tontin valmennukseen oli Tepsissä tarjolla valtakunnan parasta osaamista. Ja kun tuo osaaja on nyt poistunut ansaitulle eläkkeelle, tekemisen taso laskee väistämättä ainakin hetkeksi.

Itse asiasta kuitenkin samaa mieltä, tuskin ensi kausi maalivahteihin kaatuu, ainakaan nykyisellä kolmikolla.

Lassila on muuten siitä mielenkiintoinen tapaus, että hän breikkasi (ainakin minun silmissäni) lopullisesti vasta Turun, so. Upin koulun, ulkopuolella. Tämä näin vastapainona yo. nostalgialle, ei Upillakaan aina täydellisesti natsannut.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos pelaajabudjetti on tuo 2 miljoonaa euroa, mistä Eskola puhui HS:n jutussa, niin eihän meillä edes ole enää varaa puolustajiin. Itse otan mieluusti vastaan vaikka neljä "Jani Forsströmiä" kuin yhden "Joonas Järvisen". Mojziksen ja Seigon jatkot olisivat todennäköisesti suhteellisen halpoja, joten ne kannattaisi käyttää. En usko että HT tai JJ puolustuksessa ensi kaudella häärii. Liian kovat hintalaput.

Eiköhän se ole seuraavanlainen:
Mojzis - Nummelin
Seigo - Forsström
X - Friman
Keskitalo - Karhu

Tuohon "X":n paikalle voisi olla aika hyvä haku menneellä kaudella SHL:ää pelannut Joonas Rönnberg. Ilmeisesti on huhuissa siirtymässä jonnekkin, mutta mihin? Olen pihalla kuin seinäkello. Kelpaisi tosin mun Tepsiinkin.

Puolustus olisi tässä formaatissaan todella nimetön, mutta liigatasolla ihan ok. Ei me tarvita liian kiekollista puolustusta, mielummin vaikka ne 6 omanpäänluutaa. Ja onhan tossa Nummelin, Seigo ja Mojzis, joilta pisteitä voi odottaa. Nuorten nousua toivotaan, niin kuin muillakin liigapaikkakunnilla.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Jos pelaajabudjetti on tuo 2 miljoonaa euroa, mistä Eskola puhui HS:n jutussa....

Tässä on vaan sellainen juttu, että en usko sanaakaan mitä Eskola tai TPS:stä ylipäätään puhutaan talouden osalta. Jo viime vuoden pelaajabudjetista tarinoitiin aivan pölypäisiä. Noin kolmannes puijattiin ja luultiin, että kukaan ei huomaa. Meille siis voi aivan yhtä hyvin tulla ne 2-3 ainakin kallista (laatu ei TPS:ssä tietenkään korreloi em kanssa) pakkia tai sitten ne voivat olla tulematta. Jalasvaara kertonee ilmansuunnat mistä rahastajat saapuvat.

Lisäksi meillä voidaan säästää erkkarissa ja samanaikaisesti ostaa konsultilta vetoapua strategiaan, joka tietysti osoittautuu Ujo Piimän referaatiksi. Ja totta kai meillä säästetään fysiikkavalmennuksessa, mutta ostetaan kalliita pelaajia, jotka ovat kauden aikana huonossa kunnossa. Siinä silmä lepää, kun 300 keuron muulla menestyneet haukkovat happea maitohappoisin reisin johdon kertoessa Ujo Piimä -tason visioita kuinka tästä seurasta vielä taiotaan saatana kolmenkymmen syyskauden tappion jlk musta hevonen kevään peleihin. Eskola taas ei myy omilla taidoillaan ilman käsiasetta kenellekään täysjärkiselle tuotetta palloseura, mutta ostaa varmasti kaiken mihin lupa annetaan ja mitä pari vkoa sitten tet-harjoittelunsa päättänyt urheilutoimenjohtaja vinkkaa. Puhumattakaan siitä, että apuvalmentajaksi keksittiin hankkia Suomen kallein salakuuntelulaite, Kiviharju.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tällä kertaa aiemmin sivuilla löytynyt aurajoen propagandaviesti oli ihan osuva muuten, mutta tämä Kiviharjun kohta mietityttää. Itse olen saanut käsityksiäni korjatuksi tätä koskien pariinkin otteeseen. Ensin sopimuspituudesta (jotkut puhuivat neljän, jotkut kolmen vuoden sopparista) sekä lisäksi tuosta palkastaan, joka ei kyllä mikään mottipäinen taida kuitenkaan lopulta olla. Eri asia tulisiko siltikään Stounin olla Tepsin peräsimessä, ei ehkä, toisaalta olikos tuolla joskus ollut ihan positiivinenkin vaikutus esim. alivoimiin?

Eli vituttaako tuossa jätkässä ehkä eniten meitä nyt persoona ja habitus? Jos nämä em. asiat vituttavat liikaa ja joidenkin syväkurkkujen mottipäinen-kommentit niellään joka vitun kerta koukkuineenkin niin Stounillahan on edessä kollektiivinen ristiinnaulitseminen ensi kaudella. Meillä on uusi sylkykuppi, jee! Vai annettaisiko kaverille kuitenkin sauma?

Stounin klaanilaisuudesta vielä sen verran, mieshän oli Jugin kanssa ilmiriidoissa taannoin. Mistä me voimme tarkistaa klaanilaisuuden nykytilan? Ja pitäisikö näitä asioita edes punnita vähän jollain tasolla ennen kuin huudellaan ja kuohitaan suuntaan ja toiseen?
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Eiköhän se ole seuraavanlainen:
Mojzis - Nummelin
Seigo - Forsström
X - Friman
Keskitalo - Karhu



Puolustus olisi tässä formaatissaan todella nimetön, mutta liigatasolla ihan ok. Ei me tarvita liian kiekollista puolustusta, mielummin vaikka ne 6 omanpäänluutaa. Ja onhan tossa Nummelin, Seigo ja Mojzis, joilta pisteitä voi odottaa. Nuorten nousua toivotaan, niin kuin muillakin liigapaikkakunnilla.

Miten tuo puolustus on liigatasolla ok? Ei yhtään omanpäänluutaa ja kiekollinen puolustaja on poissa vähintään 30 peliä.

Mojzis oli todella suuri pettymys tällä kaudella. Yleensäkkin on tainnut olla kiekollinen kerran junnuna ja meillä yhtenä kautena.
Nummelin on poissa vähintään se 30 peliä, eikä osaa puolustaa yhtään.
Millään en tekisi tästä paria ykköseen, Ennemin Keskitalo ja Eronen.

Seigo oli heikohko tällä kaudella, mutta siellä saattaisi jopa olla parantamisen varaa. Oikean kaverin kanssa voisi olla ihan ok.
Forsström ei tietääkseni millään tavalla dominoinut divarissa, joten aika helvetin moinen työ nousta perusdivariäijjäistä pelaamaan liigaa voittavasti.
Voisi olla ihan ok kolmospari.

Friman, no voi helvetti sentään. Sanonut ennen ja sanon nyt, porukka menee ohi oikealta ja vasemmalta, niin omat kuin vieraatkin.
X - Pitää olla saatanallinen taikuri tuossa puolustuksessa.

Kyllähän tuossa puolustuksessa on tekeminen Selinillä ja kaveleilla. En edelleen ymmärrä tuota joukkueen rakennetta, Hyökkäys ihan ok kuosissa, mutta puolustus jätetty täysin kohtuun.

Suomen kallein kuuntelulaite, hih.
 

Tazz82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Man Utd
Tässä on vaan sellainen juttu, että en usko sanaakaan mitä Eskola tai TPS:stä ylipäätään puhutaan talouden osalta. Jo viime vuoden pelaajabudjetista tarinoitiin aivan pölypäisiä. Noin kolmannes puijattiin ja luultiin, että kukaan ei huomaa. Meille siis voi aivan yhtä hyvin tulla ne 2-3 ainakin kallista (laatu ei TPS:ssä tietenkään korreloi em kanssa) pakkia tai sitten ne voivat olla tulematta. Jalasvaara kertonee ilmansuunnat mistä rahastajat saapuvat.

Lisäksi meillä voidaan säästää erkkarissa ja samanaikaisesti ostaa konsultilta vetoapua strategiaan, joka tietysti osoittautuu Ujo Piimän referaatiksi. Ja totta kai meillä säästetään fysiikkavalmennuksessa, mutta ostetaan kalliita pelaajia, jotka ovat kauden aikana huonossa kunnossa. Siinä silmä lepää, kun 300 keuron muulla menestyneet haukkovat happea maitohappoisin reisin johdon kertoessa Ujo Piimä -tason visioita kuinka tästä seurasta vielä taiotaan saatana kolmenkymmen syyskauden tappion jlk musta hevonen kevään peleihin. Eskola taas ei myy omilla taidoillaan ilman käsiasetta kenellekään täysjärkiselle tuotetta palloseura, mutta ostaa varmasti kaiken mihin lupa annetaan ja mitä pari vkoa sitten tet-harjoittelunsa päättänyt urheilutoimenjohtaja vinkkaa. Puhumattakaan siitä, että apuvalmentajaksi keksittiin hankkia Suomen kallein salakuuntelulaite, Kiviharju.

Allekirjoitan joka sanan! Aivan upea teksti. Kiitos, nyt on kahvit sinun takia rinnuksilla...
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eli vituttaako tuossa jätkässä ehkä eniten meitä nyt persoona ja habitus? Jos nämä em. asiat vituttavat liikaa ja joidenkin syväkurkkujen mottipäinen-kommentit niellään joka vitun kerta koukkuineenkin niin Stounillahan on edessä kollektiivinen ristiinnaulitseminen ensi kaudella. Meillä on uusi sylkykuppi, jee! Vai annettaisiko kaverille kuitenkin sauma?

Stounin klaanilaisuudesta vielä sen verran, mieshän oli Jugin kanssa ilmiriidoissa taannoin. Mistä me voimme tarkistaa klaanilaisuuden nykytilan? Ja pitäisikö näitä asioita edes punnita vähän jollain tasolla ennen kuin huudellaan ja kuohitaan suuntaan ja toiseen?

En voi muiden puolesta puhua, mutta yksikään näistä mainitsemistasi asioista ei ole se villakoiran ydin. Stounin palkkaaminen valmennukseen on malliesimerkki tepsiläisestä perseilystä johtotasolla.

Heti Eskolan nimityksen aikoihin alettiin kuiskimaan, että odottakaas vaan niin hetken päästä on Stouni valmennusportaassa. Ja kah, tovi tästä niin miestä ajetaan kuin käärmettä pyssyyn valmennusporukkaan päävalmentajan tahtoa vastaan.

Henkilökohtaisesti Stounia vastaan ei ole yhtään mitään ja kaikesta huolimatta toivon että mies onnistuu täydellisesti penkin takana.

Kuitenkin helvetin omituinen sekoilu taas taustalla käynnissä ja se taas ei nosta lainkaan luottamusta seuran tekemiseen. Tässä haluaisi vihdoinkin toivoa, että kyllä me tästä noustaan, mutta pelkällä toivolla tulos on taas samaa paskaa kuin ennenkin. Organisaatio huutaa osaamista ja tällä hetkellä näyttönsä antaneet ammattimiehet ovat töissä jossain muissa seuroissa.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten tuo puolustus on liigatasolla ok? Ei yhtään omanpäänluutaa

Itse laittaisin puolustajat kategorioihin seuraavanlaisesti:
Puolustavat: "Rönnberg", Forsström ja Karhu + "Anssi Virkki"
2-Suunnan: Friman, Keskitalo ja Mojzis
Hyökkäävät: Nummelin ja Seigo

Joku taisi myös tässä vähän aikaa sitten puhua Anssi Virkistä, että olisi hyvä haku puolustukseen. Pelaavasta kuusikosta Friman sivuun ja Virkki tilalle, niin näyttäisi jo aika hyvältä. Friman pelannut kumminkin yli 100 liigapeliä, en ihan vielä olisi valmis laittamaan täysjunnuja hänen ohi. Enkä myöskään lähtisi tuomitsemaan Mojzisia huonosti menneen kauden takia, koska tuli kesken kauden mukaan. Teki 2011-12 visiitillä sen 32 pistettä. Mitä jos annetaan mahdollisuus pelata kauden alusta asti ennen kuin tuomitaan? Mojzis on myös hyvä omassa päässä. Ja tosiaan ihan ok meinaa tässä sitä, että olisi mahdollisuudet menestyä. Jos on hyvä maalivahti puolustuksen takana, se auttaa jo todella paljon.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Joku taisi myös tässä vähän aikaa sitten puhua Anssi Virkistä, että olisi hyvä haku puolustukseen.

Nyt sitten ihan oikeasti. Kävi Ässissä kokeilemassa tällä kaudella ja oli koko ajan täysin hukassa. Ei vakuuttanut edes TUTOssa ja varsinkin playoffeissa oli joukkueen heikoimpia lenkkejä. Tilastot näyttää kivalta, joten en ihmettele miksi tarjosit Virkkiäkin TPS:ään.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tilastot näyttää kivalta, joten en ihmettele miksi tarjosit Virkkiäkin TPS:ään.

Lueppa viestini uudelleen. Siinä sanotaan, että JOKU hänestä oli puhunut. Itse en ole kaverin pelejä nähnyt ja totta tosiaan tilastot näyttävät todella hyvältä. Esikoulu hoi!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kertoo Tepsin nykytilanteesta tavallaan tätäkin kautta tuo, että täällä edes pitää pyöritellä jotain divaripakkien nimiä liigajoukkueen pelaavaan kuusikkoon, jotka ovat todistetusti olleet hankaluuksissa jopa divarissakin kovavauhtisissa peleissä ja liigatason matseissa jo aivan pujottelukeppejä. Sen ja sen tilastot mestiksessä hyvät, niin....mestiksessä. Niitäkö Tepsiin todella halutaan? Miksei sitä samaa roolia voi pelata vaikka Keskitalo, Reunanen, Berger tai Nemecek tai vaikka kaksikin edellämainituista? Ai niin, pitäähän sen Markku Paukkunen-trophyn saada taas uusi osoite.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kertoo Tepsin nykytilanteesta tavallaan tätäkin kautta tuo, että täällä edes pitää pyöritellä jotain divaripakkien nimiä liigajoukkueen pelaavaan kuusikkoon, jotka ovat todistetusti olleet hankaluuksissa jopa divarissakin kovavauhtisissa peleissä ja liigatason matseissa jo aivan pujottelukeppejä. Sen ja sen tilastot mestiksessä hyvät, niin....mestiksessä. Niitäkö Tepsiin todella halutaan? Miksei sitä samaa roolia voi pelata vaikka Keskitalo, Reunanen, Berger tai Nemecek tai vaikka kaksikin edellämainituista? Ai niin, pitäähän sen Markku Paukkunen-trophyn saada taas uusi osoite.

Oikeastaan se ei kerro Tepsin nykytilanteesta vaan tilanteesta jossa me kannattajat heittelemme fantasiarostereihin nimiä, joita sylki suuhun tuo. Todellakin pitäisi mennä omilla suomenmestareilla parissa pakkiparissa toisena osapuolena mieluummin kuin Mestis-jyrillä tai Liigassa kolmosparissa luutineilla ynnämuut-sarjan jämillä näissä samaisissa rooleissa.

En voi muiden puolesta puhua, mutta yksikään näistä mainitsemistasi asioista ei ole se villakoiran ydin. Stounin palkkaaminen valmennukseen on malliesimerkki tepsiläisestä perseilystä johtotasolla.

Kyllä, jos Eskola ja Stouni ovat keskenään hyvää pataa niin mikä tahansa frendien nostaminen framille on sitä itseään. Ilmeisesti näin on tapahtunut. Kuitenkin tämä klaanihöpöttely on mielestäni tällä hetkellä ainakin vähän kyseenalaista sillä a) Jugi riehui Eskolalle kuulemma melko tavalla helvetisti saatuaan Eskolan nimityksen jälkeen siirtyä väljemmille vesille TPS-ytimestä ja saatuaan jonkinlaisen aika suoran epäluottamuslauseen juuri Eskolalta, sekä lisäksi b) Kiviharju ja Jugikaan eivät ainakaan omien tietojeni mukaan ole aivan ylimpiä ystäviä ollut viimeisen vuoden tapahtumien aikana. Jälkimmäisestä en omaa kovin paljoa lisätietoa mutta tuo ensimmäinen on melko tarkkaa tietoa. Ja Klaanihan henkilöityy Jukka Koivuun.

Saunakerhoja tuolla edelleen on, kukaan ei sitä kiistä, mutta kun puhutaan klaaneilusta ja juuri tällä kyseisellä terminologialla kaadetaan paskaa tuulettimeen niin mielestäni viimeistään tässä kohtaa kannattaisi tarkistaa viimeisimpien olosuhteiden detaljit. Se oli ainoa pointtini, ihan sama mistä kohtaa villakoiran perävakoa kenenkin mielestä tämä mielipide on tai ei ole.

Tässä haluaisi vihdoinkin toivoa, että kyllä me tästä noustaan, mutta pelkällä toivolla tulos on taas samaa paskaa kuin ennenkin. Organisaatio huutaa osaamista ja tällä hetkellä näyttönsä antaneet ammattimiehet ovat töissä jossain muissa seuroissa.

Tähän sama. Supercell-jätkiin silti luottoa löytyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös