TPS kaudella 2015–2016 – Palloseuran kunnianpalautus osa xxx

  • 561 345
  • 1 856

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Juu, luulisin et juurikin tuon takia nyt "normaaleja reittejä" pitkin tulee huhut.
Ei ole aiempina vuosina jo ennen runkosarjan loppua ollu näin paljon huhuja mitä nyt on ollu ja ku vielä moni niistä on varsin uskottavia.
Mä googlasin nopeasti seuraavaa: "Etunimi Sukunimi" + TPS + "tietojen mukaan" - kyllähän niitä juttuja näemmä viime keväänäkin oli jo kohtuullisen aikaisessa vaiheessa. Tosin kesällä 2014 Ryan Lasch, Jakub Nakladal ja Radek Smolenak (+ myöhemmin Tomas Mojzis) taisivat kaikki tulla vähän puskista ilman sen suurempia savumerkkejä ennalta. Kesällä 2013 ilman suurempia ennakkovaroituksia taisivat tulla Francis Pare, Steven Seigo ja Dan Sexton? Palstalla nimistä "tiedettiin" jotain, mutta muistaakseni mihinkään lehtihuhuihin "N:n tietojen mukaan..." nämä nimet eivät koskaan päätyneet. Myöhemmin loppukesästä tuli vielä Shaone Morrisonn kaikessa hiljaisuudessa TPS:n takalinjoille.

21.01.2014 - MTV3: Teemu Lassila
06.03.2014 - UL: Lauri Tukonen
18.03.2014 - IS: Simon Gysbers
16.04.2014 - IS: Ilkka Pikkarainen
23.04.2014 - IS: Petteri Nummelin
05.05.2014 - TPS: TPS:lle kovia vahvistuksia tulevan kauden joukkueeseen
05.05.2014 - JA: TPS vahvisti ensi kauden joukkuettaan

11.03.2014 eli tasan vuosi sitten tulijoita "tiedettiin" kaksi: Teemu Lassila ja Lauri Tukonen.
11.03.2015 eli tasan tänään tulijoita "tiedetään" jo neljä: Jerry Ahtola, Eric Perrin, Oskari Setänen ja Dave Spina

16.01.2015 - IS: Oskari Setänen
09.03.2015 - IL: Eric Perrin
09.03.2015 - MTV3: Dave Spina
09.03.2015 - IS: Dave Spina
10.03.2015 - MTV3: Jerry Ahtola

Iltasanomat ja MTV3 näemmä noita huhuja pukkaavat ilmoille lähes vuorotahtia.
Oletin alun perin kaksikon "Kunnari/Maikkari" olevan tässä huomattavasti enemmän edustettuna.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Mr. Foxin teksti.

Eiköhän 16.4-5.5.15 välillä tule jotain varmistuksia Tepsinkin puolelta.
Hmmm.. Lassila, Tukonen ja Gyspers.. Vetääkö noi vertoja nyt huhuttuihin? Tarvii unohtaa se, että Gyspers oli aivan paska. Uutisen ajankohtana kuitenkin Ipan johtava pakki.
Omasta mielestä nykyiset huhut parempia ja paljon. Vielä ku ottaa mukaan Kallion, Tallinderin, Viitaluoman, Virtasen ja Virran.

Löysin Kallion tuloon liittyvää matskua Maikkarilta. Linkki uutiseen -->
Tomi Kallio ei tyrmää paluuta TPS:ään - SM-liiga - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Perhana, jopas on liikennettä huhurintamalla. Mikäs siinä, hyvä hommahan tuo vain on. Se lienee jokatapauksessa selvää, että vaihtuvuus pelaajistossa tulee olemaan todella suurta, sekä tulosyksikköön että myös alempiin ketjuihin. Kun sitä nyt meinaa pikkupoikamaisesti innostua kaikista huhuista, niin tuolla Nikkola Mediassa on noussut esille Andreas Jämtinin nimi. Olisi todella kova haku rikkovaan rooliin. On niin vittumainen pelaaja vastustajalle että kupit kääntyy nurin pelkästään kaverin naaman nähdessä.

Kun suuri osa huhuista(perrin,ahtola, spina) on hyökkäyksen tulosyksiköissä, niin olisi hyvin Arsemaista jättää joukkueen rakentaminen siihen. Nyt olisi tärkeää saada valmis pelaaja rikkovaan rooliin, tyyliin Vänttinen,Jämtin etc. Hieman skeptisesti suhtaudun Jämtinin tuloon, sillä herran edellisellä visiitillä antoi kuraa Turkuun siirryttyään takaisin Ruotsiin kesken kauden. Silloin puikoissa oli Jore ja Jortsu antoi paskaa Jämtinin niskaan samalla mitalla median(kin) välityksellä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Koska vaihtuvuus on suurta niin tärkeää olisi saada runko kasaan jo hyvissä ajoin, että tulevasta joukkueesta saadaan joukkue, mitä TPS ei Antsan mukaan ollut tänä kautena eikä se sitä taaskaan katsomoon heijastellut myöskään. Lisäksi olen oppinut myös sen, että aina kun valmentaja sanoo, että meillä on joukkueessa nyt pirun hyvä henki, parempi kuin viime vuonna=tulipaloja jo sammutellaan sisäisesti keskinäisissä kemioissa kaikin tavoin.

Olisiko TPS myös oppinut jotain näistä loukkaantumissumista, jotka eivät ole meitä rauhaan jättäneet mestaruuskauden jälkeen? Rinki on oltava laaja, joten Keskitaloille, Pulleille, Reunasille ja Sammalmaallekin löytyy ihan varmasti käyttöä jatkossakin, koska Tukonen on lasia jatkossakin ja Ahtola vaikuttaa vähän samantapaiselta tapaukselta.

Jämtin? Kuulostaa juuri kalliilta jäähdyttelijältä, joka palkataan myrkyttämään joukkueen ilmapiiri. Mun tietojen mukaan Kallio on niin ruotsalaistunut, että vaikea nähdä miestä jotenkin Suomessa enää, noh mene ja tiedä.

Seuraava huhu, jonka haluan täällä nähdä on se, että Hannu Rautala olisi Tepsin uusi fysiikkakoutsi. Perustelut tälle löytyvät aiemmin tästä ketjusta.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Nyt taas on Nikkolamediassa sama Vaha-huhu esillä, sopimus kuulemma muka purettu jo tammikuussa. Vahalahti-Perrin-Rantanen. No kai tommonen nyt pitkin hampain menis.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Nyt taas on Nikkolamediassa sama Vaha-huhu esillä, sopimus kuulemma muka purettu jo tammikuussa. Vahalahti-Perrin-Rantanen. No kai tommonen nyt pitkin hampain menis.
Erikoinen sattuma, että sama huhu nousi Nikkolamediassa samana päivänä sen jälkeen, kun asiasta yksi tyyppi täällä mainitsi. Toki se kumottiinkin Nikkolassa, mutta yhteenlasketut äänet tuovat Vahan takaisin tuloksella 3-1.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Unohtakaa jo se Vaha. Sopimuksen loputtua pienet mahdollisuudet paluuseen, ei vielä ensi kaudella.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Seuraava huhu, jonka haluan täällä nähdä on se, että Hannu Rautala olisi Tepsin uusi fysiikkakoutsi. Perustelut tälle löytyvät aiemmin tästä ketjusta.
Tätä vastaan ei minullakaan mitään ole, Selin on sanonut kysyttäessä että valitsee itse miehet ketä tähän hommaan otetaan. En lähtisi silti Kujasta moittimaan, meillä on ollut kesäreenien vetäjien kanssa ongelmia edellisillä kausilla, oli mestaruuskrapulaa sekä Virran aikana ei kuntopohja ollut hyvä, huono oli myös viime kausi. Tällä kaudella en kuitenkaan ole pistänyt merkille että kuntopuolella olisi ongelmaa, esim Elomon aikana jalka riitti kyllä ihan hyvin vaikkei järkeä pelissä ollutkaan. Nyt viimeiset viikot koossa olleesta rosterista ei moni ole kesää täällä vetänytkään, mutta minusta kuntopuoli on ollut parempi mitä esim neljänä aiempana kautena.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivotaan että jos Rantanen sattuisi täällä ensi kaudella pelaamaan niin Selin istuttaisi hänet sentterin paikalle missä hänen pelinrakentelutaidot pääsisivät vielä paremmin esille. Senttereitähän ensi kaudella on varmasti ihan riittävästi mutta tämä olisi mielestäni ehdottomasti katsomisen arvoinen kortti. Eli mitä mieltä jos sentterit olisivat jotain luokkaa: Perrin/Viitaluoma, Rantanen, Vainiola, Virtanen, Kumeliauskas?. Jos kaikki sattuisivat olemaan terveenä niin Kumea voisi koittaa laidalla mistä hän voisi pyssyttää niitä rannareita vähän useamminkin.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Unohtakaa jo se Vaha. Sopimuksen loputtua pienet mahdollisuudet paluuseen, ei vielä ensi kaudella.

Siis mitä? Nämä Vahalahti-jututhan kuulostaa 100% faktoilta. Joku on kuullut Nummelinilta Fortessa että Vaha tulee takaisin. PAKKO OLLA TOTTA! Myös "liigapelaajan" kertomana homma kuulostaa aika saletilta. Nikkolamediassa uumoiltiin myös että Leggio palaa Turkuun. Ehtaan Cluedo-tyyliin arvaan että: Lähteenä Molomo Bamboo Gardenissa tuopin äärellä. Muita vahvoja vaihtoehtoja syväkurkuksi olisi ollut tietystikin Eskola lunssilla Hesessä tai Kostaja Kostajan kiskalla.
Mistään paskapuheista EI VOI olla kyse.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Keskisuomalaisen toimittaja ja Neloselle pelejä selostava Tuomas Heikkilä kertoo twitterissä, että Tomi Kallion sopimus olisi varmistunut. Ei tuo nyt mitään takaa, mutta ei savua ilman tulta kaiketi voidaan tässäkin tapauksessa todeta.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mihins pakistosta on se huhuissa joskus pyörinyt Kivistö hävinny..

Tehnyt ja todistettavasti sopimuksen muualle?
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Vähän tietysti haisee sekin että jokunen huhu on saatettu laskea liikkeelle jo senkin vuoksi että saadaan edes vähän paremmin kausareihin kiinnostusta taas yhden floppikauden jälkeen.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Vähän tietysti haisee sekin että jokunen huhu on saatettu laskea liikkeelle jo senkin vuoksi että saadaan edes vähän paremmin kausareihin kiinnostusta taas yhden floppikauden jälkeen.
No sitten koko helvetin toimisto vaihtoon. Kausarit tuskin tulevat myyntiin ennen "massiivista" ja siellä kun läväytetään Virtalan jatko ja uusina miehinä Mikka Tuomainen ja Henri Tuominen niin johan rysähtää koko A-katsomo myydyiksi. Eiköhän ainakin nämä Nikkolanhöpöhöpöblogi "huhut" kannattaisi jättää ihan kokonaan huomiotta. Joku jonne siellä naureskelee, kun täällä ajetaan suoraan katiskaan.
 

läpyskä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä luulette, että minkälaisia kontakteja Niittymäellä on? Musta jotenkin tuntuu, että on Arsea paremmat. Lienee olevan hyvissä väleissä näiden Kallioiden ja Vahalahtejen kanssa, en tiiä sitte oonko aivan hakoteillä

Toinen juttu: oon ite myös sitä mieltä ja varmaan moni muukin täällä, että niistä pelaajista nyt olis päästävä eroon jotka täälä on ollut vuodesta toiseen häviämässä. Etunenässä nyt esim. Virtala ja Koskiranta. Joistakin on jo kylläkin päästy eroon.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Virtala voitti täällä suomenmestaruuden ja potentiaalia on tehdä uudet T. Laaksot (ja vaikkapa vielä em. laiturina) jos täältä lähtee.

Virtalan pitäisin edelleen ensi kaudella alaketjujen laiturina ja alivoiman tappajana, joka siinä sivussa antaa kaikkensa joka vaihdossa ja tekee jopa pisteitäkin. Lisäksi voi tarvittaessa korvata ylempien kenttien kavereita kokemuksellaan ja nopeudellaan..

Ymmärrän kyllä toisaalta kaverin omaa päätöstä jos nyt muualle lähtee isomman roolin ja rahan perään..
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Hiukan kannattaa jo laittaa jäitä hattuun näiden huhujen kanssa. Tuntuu että kaikki mediat on nyt tarttuneet syöttiin ja hakevat otsikoita Tepsin kustannuksella. Varmaan on totta, että Niittymäki on neuvotellut suurimman osan jos ei kaikkien noiden nimien kanssa, ketä media nyt tänne on tuomassa. Yhtään nimeä ei kuitenkaan ole julkaistu. Tepsin parin viime kauden ala-arvoiset suoritukset jäällä ja kulisseissa kyllä panevat ihmettelemään, miksi kukaan noista valitsisi juuri Tepsin ensi kaudeksi.

Ahtolan, Kallion, Setäsen ja Virran tilanteen näen selkeimpänä.
Kallio haluaa kotiin vihdoin ja viimein. Tepsi saa tästä loistavan liiderin kentälle ja koppiin. Rutkasti kokemusta ja edelleen kova pelimies Liigaan.
Ahtola palaa takaisin, kun kulisseista on vittuilijat lähteneet muualle. Ahtolasta saadaan hyvä 2-suunnan voimahyökkääjä, mutta ei ole mikään sateentekijä. Selvästi tasokkaampi haku 2-3.kenttiin, kuin mikään Sointu tai koko ajan rikki oleva Tukonen.
Setänen taas tekee "Engrenit". Ei tarvitse lähteä kotoaan kauas, niin jo pääsee organisaatioon jossa on aina ollut loistava maalivahtien valmennus. Tarjolla on Lassilalle hyvä kirittäjä, mutta uskon että tässä haetaan 50-50 pelaamista. Voi olla että Lassilakin on tätä halunnut. Hyvä kilpailutilanne pitää vireen korkealla. Hyvä haku tämäkin.
Virta on saanut isältään hyvän suosituksen tulla tänne. Samaten on Lehkosesta viisastuneina tarjottu kunnon sopimusta. On erittäin lupaava pelaaja ja tulevaisuudessa voi olla kova pistemies. MUTTA kyseessä on kuitenkin junnu, joka on hyvin kokematon ja vajavainen peliltään. Suora Liiga-sopimus on kova veto, mutta sopivan roolin löytäminen voi olla vaikeaa. Parhain ratkaisu olisi 50-50 Mestiksessä ja tuuraisi Liigan puolella aina kun Tukonen on poissa. Saisi kuitenkin pelata yli puolet peleistä ylhäällä.

Kaikki muut haut ovat mun mielestä epävarmoja. Spina, Perrin, Tallinder, Järventie.
Spinalle ja Perrinille on tarjota rahaa. Ulkkareina heille on yhdentekevää, missä pelaavat kun eivät kuitenkaan ole kotonansa. Tepsi ei kuitenkaan näköjään maksa heille enempää kuin Laschille ja Smolenakille, joten minä näen kummatkin kaupat erittäin hyvinä. Jos siis tulevat.
Tallinder olisi toteutuessaan kova hakua. Voi olla Liigan kovin peruspakki. Mutta miksi tänne, eikä esim. Ruotsiin? Sinnekin on huhuttu.
Järventie oli täällä jo takavuosina. Jalka ei tunnu riittävän minnekkään enää ja tekee paljon virheitä. Ollut kalliskin. Hyväksyn jos lappu on halvempi kuin Ilveksessä. Joutuu joka tapauksessa tinkimään palkastaan, jos meinaa vielä Liigaa pelata. On kuitenkin todella iso upgrade Frimaniin ja Seikolaan verrattuna omassa päässä. On huhuttu vissiin muuallekin?

Koskirannasta kun vielä päästään eroon, niin näyttää hyvälle. Toki onhan hänkin kykenevä tekemään oikeita asioita kentällä. Färjestadin kanssa voitaisiin junailla Koskirannan vaihto Shawn Lalondeen. Saataisiin kovaotteinen hyvä joukkuepelaaja joukkueeseen, joka osaa tehdä myös pisteitä. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=11246 - linkin takaata tietoa kaverista.

Se että näinkin paljon on suht luotettavia huhuja, kertoo aika isosta vuodosta kulisseissa. Mitä sitten onkin ajateltu, niin ainakin minuun se tehoaa positiivisesti. Paskassa ollaan ryvetty monta kautta putkeen ja usko on tekemiseen mennyt aikoja sitten. Nyt kun tietää että tällaisia nimiä on haettu markkinoilta, niin kyllä se saa aikaan luottoa ensi kaudelle.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Aika outo hankinta. Jos Lassila ei jatka niin miksi ei mentäisi vaan Georgiev-Setänen kaksikolla?
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Aika outo hankinta. Jos Lassila ei jatka niin miksi ei mentäisi vaan Georgiev-Setänen kaksikolla?

Saapa nähdä mikä tässä on homman nimi. Saako Gerogiev Mestis komennuksen ja Toivonen-Setänen olisi pelaava kaksikko Tepsissä. Eniten kyllä kiinnostaa Lassilan tilanne. Loppuuko ura vai jatkaako vielä jossain?
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Mielestäni sinänsä ihan ok siirto, jos tosiaan Teemu ei ole jatkamassa ja Gerogieville olisi parempaa käyttöä Mestiksessä. Ei kuitenkaan voida lähteä kauteen Setänen-Junnu kokoonpanolla.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos noita huhuja päästellään jostain seuran suunnalta luodakseen positiivista "hypeä" seuran ympärille ja osa niistä jopa toteutuu niin why not, mutta jos huhut ovat pelkästään "lähetettiin tarjous tonne, ei saatu mitään vastausta"-luokkaa ja huhutuista ainoa, ketä tulee on Setänen ja Ahtola niin sit ei oo enää hirveen hauskaa. Eli kivempi tämä, että näitä nimiä pyörii ja Antsa "näyttäytyy" aktiivisena noilla markkinoilla. Tässä on pitkä kesä edessä jonka ainoa anti on käytännössä siirrot ja spekulaatiot siirroista, toivottavasti siis huhuja riittää ja oikeanlaisia pelaajia hommataan joka kenttään ja tarpeeksi.

Eikai tuo Toivonen nyt oikeesti oo Iltasanomilta muuta kuin huono vitsi? Jostain twitteristä jäänyt joskus kuva, ettei Lassila olisi tosiaan mihinkään menossa.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aikamoinen riski olisi lähteä kauteen Setänen-Georgiev kaksikolla. Molemmat erittäin lupaavia mutta liigatasolla hyvin vähän näyttöjä vielä. Toivonen nyt ei mitään riemunkiljahduksia herätä, välillä pelaa loistavasti ja välillä taso romahtaa, omasta mielestäni olisi heikennys Lassilaan verrattuna vaikkei Teemunkaan kausi ole täysin putkeen mennyt.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Minä epäilisin juuri tätä hypeä huhujen taustalla, koska hirveästi välttämättä olla mediassa pelien kautta seuraavan reilun kuukauden aikana...

Mutta jos nämä positiiviset huhut pitävät paikkansa ja nelonenkin saadaan ruotuun, niin voi olla, jotta sitä joutuu Mäntsälästä lähtemään kauden kotiavaukseen ihan vain kannatusmielessä.

Mutta tunnustan, jos joukkue on luokkaa Toivonen ja Virtalan jatko, niin kyllä vähän masentaa....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös