TPS kaudella 2015–2016 – Palloseuran kunnianpalautus osa xxx

  • 561 560
  • 1 856

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No huhhuh... Mitäköhän tuohon osaisi sanoa? Loistava pelaaja hyökkäyspäässä, mutta miten riittää into pelata Tepsin eteen pitkän JYP-uran jälkeen tuossa iässä? Ei tämä hankinta, jos pitää paikkansa, tue ihan sitä rakennustapaa mitä täällä on odotettu. Toisaalta myös "lätkäromantikkona" arvostan seurauskollisuutta niin paljon että toivoin ettei Perrin enää Liigassa jatkaisi, toisaalta olisi upeaa nähdä tämä pelimies Tepsissä.

Eipä tässä tiedä mitä ajatella, eikä ehkä kannata liikaa vielä pohtiakaan kun ILn osumatarkkuus näissä jutuissa on vähän mitä on...
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Ihan hyvä kakkossentteri, jos juttu paikkaansa pitää. Viitaluoma-Perrin--VVV-Kume, kai noi sijaan 12 riittää?
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieno homma! Ihan hyvä pelaaja varmaan vaikka ikää onkin.

Jarkko Hattunen pyöri täällä viisi kautta ja lähti pari vuotta sitten sporttiin, Perrin heilui jypissä viisi kautta ja tulee nyt sitten turkuun. Universumi on jälleen balanssissa.
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Jos Perrinin siirto pitää paikkansa niin toivottavasti tekee "Vahalahdet". Eli oman henkilökohtaisen piste-ennätyksen uudessa seurassa :)
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Perrinin seurat Suomessa: Jokerit, HPK, Ässät, JYP. Joten miksei seuraikoni voisi pelata TPS:ssäkin.

Asian voi tietysti ajatella noinkin mutta omasta mielestäni Perrin löysi JYPistä sen oman paikkansa ja palasi sinne takaisin useaksi kaudeksi NHL ja KHL-visiittiensä jälkeen. On poikkeuksellista että noin kovan tason pelaaja jatkaa monta vuotta samassa suomalaisseurassa.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei savua ilman tulta mutta kannattaa rauhassa odottaa pitääkö tieto paikkaansa.
Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä että joko Viitaluoman kanssa tai hänen nykyisen seuransa ei ole päästy yhteisymmärrykseen siirrosta Tepsiin ensi kaudeksi tai jos vastaavasti molemmat sekä Viitaluoma että Perrin tulevat niin todennäköisesti Kummelin pelit ovat pelatut ainakin Tepsissä mutta todennäköisesti silloin koko ura ohi loukkaantumisen vuoksi.
Kuitenkin Vainiolalla jo sopimus, Virtasen paluusta on kohistu ja sitten vielä nämä lahjakkaat junnusentterit kuten Karvonen, Vähätalo jne.
Sentteriosasto on toki ollut yksi Tepsin ongelmista viime vuosina joten ilmeisesti Antsa yrittää tähän osastoon panostaa todenteolla tulevaa kautta ajatellen.
Kylläpä mielenkiinnolla odottelee millaisen joukkueen Niittymäki Selinin kanssa rakentaa ensi kaudeksi. Kovia nimiä, Liigassa kyntensä näyttäneitä ja tulevaisuuden pelaajia ollaan tänne kovin tuomassa kuten Setänen, Tallinder, Järvinen, Nordlund, Ahtola, Perrin, Viitaluoma, Spina, Anttila, Virtanen ja Virta. Kaikkia nimiä näistäkään tuskin tullaan Tepsissä näkemään ensi kaudella jo ihan budjettia ajatellen.
Sitten täytyy muistaa että kovia nimiä myös todennäköisesti poistuu tämän kauden rosterista. Rantanen todennäköisesti siirtyy rapakon taakse, toki täytyy toivoa että vielä pelaisi täällä yhden kauden ja näkisi millaista jälkeä saisi aikaan Viitaluoman tai Perrinin kaltaisten sentterien vierellä. Myös Luceniuksen lähtö on menetys. Kunnossa ollessaan taitava ja ratkaisupelaajia mutta paini koko kauden vaivojen kanssa joka päätyi olkapääleikkaukseen.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Myös Luceniuksen lähtö on menetys. Kunnossa ollessaan taitava ja ratkaisupelaajia mutta paini koko kauden vaivojen kanssa joka päätyi olkapääleikkaukseen.
Luceniuksen menetys ei ole Tepsille mikään menetys. Flegu surffailija jota ei todellakaan tule ikävä.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Viitaluoma - Perrin - Virtanen - Vainiola

Voiko tämä toteutua? Huh jos näin on.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Luceniuksen menetys ei ole Tepsille mikään menetys. Flegu surffailija jota ei todellakaan tule ikävä.

Onko Luceniuksen lähdöstä ilmoitettu jossain?
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Jahas, eli seuraavan tähtisikermän kasaaminen on jo hyvässä vauhdissa?

Aina se on lähtökohtaisesti helpompaa mestaruutta tavoitella hyvillä äijjällä kun paskalla porukalla...

Taitas meittin mestaruus olla jos sais seura kokea aikuistenkin tasolla jatkopelejä....
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Aina se on lähtökohtaisesti helpompaa mestaruutta tavoitella hyvillä äijjällä kun paskalla porukalla...
Vuodesta toiseen sama virsi ja ette te vaan opi... :)
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vuodesta toiseen sama virsi ja ette te vaan opi... :)

Täällä kirjoittavilla ei varmaankaan ole hirveästi päätösvaltaa joukkueen rakentamiseen, sikäli tuo "te ette opi" on naurettavaa... Itse olen useassa viestissä toivonut että joukkue olisi jatkossa tasaisempi, suomalaisempi, eteenpäin menevistä nuorista koostuva ja laajempi ja siksi nämä huhut otan vastaan ristiriitaisin tuntein, ehkä hieman pessimistisenä miehen hintalapun ja iän huomioiden.

Katsotaan nyt pitääkö tämä paikkansa ja mitä Antsa saa aikaiseksi. Vaikea uskoa että joukkue olisi taas yhtä järjettömästi kasattu että ensimmäiseen ketjuun menee puolet budjetista.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Varmasti Perrin olisi huippuhankinta, mutta TPS:n tuurin tuntien ikä koituu kohtaloksi. Tietenkin tähän asti on pysynyt kasassa, mutta eiköhän Ruissalon lenkkipoluilla tai Kuuvuoren portailla tämäkin äijä paskaksi saada.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Aika hiljasta se on teidänkin mestaruusjuhlissa ollut... köh köh...
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results."

- Albert Einstein
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results."

- Albert Einstein

"Älä usko kaikenmaailman paskasitaatteja netistä. Suurin osa niistä on keksittyjä kuten se jostain hulluuden määritelmistä. Tähän haluamme lisätä että Iltalehden hevonpaskauutisiin kannattaa suhtautua varauksella. Niin ja emme usko kenenkään Jatkoajan nimimerkeistä kasaavan seuraavaa Tepsin joukkuetta."

-Keisari Nero, Einstein & Karl Marx
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Kun Perrinin lähdöstä Jyväskylästä ilmoitettiin, niin Jo. Virtanen onnitteli twitterissä Perrinin tulevaa seuraa hienosta kaappauksesta, "oli se sitten mikä tahansa". Myös Jo. Virtasta on huhuttu Tepsiin.... Sattumaako..?
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Perrin on kyllä iästään huolimatta huippusentteri liigatasolle.

Taidetaan tänne kasata ens kaudeksi melko kokenutta kärkikaartia?

Fantasiarosteri ykkös YV:stä:

"Kallio"-"Perrin"-"Vahalahti"

"Tallinder"-"Nummelin"

Siihen sit kokemuksen vastapainoksi muualle rosteria kasa lupaavia junnuja ja "Ahtola" "Jo. Virtanen" yms muutama täsmähankinta...

Vois jopa toimiakin..

Tärkeintä ois nyt vihdoinkin tajuta se että omista hemmetin lupaavista junnuista kasvaa se tulevaisuuden runko, eikä tähän osastolle mitään liian kalliita hankintoja..
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikä vitun @adolf täällä provoaa ja jakaa paskasitaatteja, kipin kapin nyt poika takaisin hiekkalaatikolle. Tuu joskus Turkuhalliin laskemaan viirit katosta.

----

Olen vieläkin ihmeissäni, että Perrinin huhuttu seura ei ole Lukko. Tuo jätkä täyttää kaikki lukkovahvistuksen kriteerit. On vanha, mutta silti vielä pelimies, on JYP-taustaa ja kaiken päälle tämä jätkä maksaa varmaan ainakin sellaiset 200 k? Onkohan uimalakilla ja Perrinillä sitten jotain erimielisyyksiä, mene ja tiedä.

Kyllähän Perrin mun Tepsiin kelpaa, jos nyt ei älyttömyyksiä maksa. Kokenut Liigan kärkitason sentteri, ei noita puissa kasva.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Loistava hankinta ykkössentteriksi. Kuinka käy Viitaluoman hankinnan?
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Yksi kysymys: miksi ihmeessä joku vaihtaisi JYP:n TPS:ään? Kun peilaa paria viime kautta ja tähtihankintoja, niin...no niin, suurin osa on nostanut kytkintä kesken sopimuksen.

Palkan osalta tuskin puhutaan mistään tilin tuplaantumisesta. Perrin lienee saanut Jyväskylässä asiallisen korvauksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös