TPS kaudella 2015–2016 – Palloseuran kunnianpalautus osa xxx

  • 561 560
  • 1 856

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensi kaudella lähdetään varmaan paljon nimettömämmällä miehistöllä liikenteeseen vrt tähän kauteen. Jotkut ovat huudelleet että ei pitäisi olla yhtään ulkkaria joukkueessa, mutta kun katsoo Selinin aikaisempia joukkueita esim Lappeenrannasta niin kyllä sielläkin on niitä ollut. Intti kiireiltä pistän oman fantasian kehiin.

Pikkarainen - X"Mclean"X - Rantanen
"Kallio" - Vainiola - Tukonen
Simek - Kumeliauskas - "Ahtola"
Sammalmaa - "Vänttinen" - Moisio
Siiki - Karvonen - Vähätalo

"Järvinen" - Nummelin
Nakladal - Mojzis
Seigo - Keskitalo
Pulli - Eronen

Lassila
Setänen
Georgiyev

Maalivahdeissa olisi kyllä todella kova kilpailutilanne jos tollasella kolmikolla kauteen lähdettäisiin.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ensimmäisenä korostan, että kaikki seuraavat ovat pääosin omaa mutuiluani.
Kaikista olen tosin tässä talven/kevään mittaan kuullut jotain ja... wanha sanontahan kuuluu: ei savua ilman tulta!
Maalivahdeissa olisi kyllä todella kova kilpailutilanne jos tollasella kolmikolla kauteen lähdettäisiin.
Ensinnäkin mä en yllättyisi, jos Teemu Lassila vaihtaisi maisemaa (kalliista?) sopimuksestaan huolimatta. Tällaista huhua kuului tuossa tammikuun puolivälissä, kun Lassila oli pari-kolme peliä poissa flunssan (?) johdosta. Oskari Setänen lienee jo varmasti meidän miehemme - eikö siitä ollut jo kerran uutinenkin jossain roskalehdessä? "Iltasanomien tietojen mukaan..." tms. Samaten Kristian Järvisen sopimus ensi kaudesta lienee jo nyt purettu.

Hyvin todennäköisesti alunperin TPS suunnitteli lähtevänsä kauteen 2015-16 maalivahtikaksikolla Lassila-Setänen. Hommaa "sotkee" nyt erittäin pahasti Alexander Georgiev. Hänen ei ollut "tarkoitus" olla näin valmis maalivahti vielä nyt. Sehän on selvää, että Georgievista TPS ei tule luopumaan. Hänhän on Fredrik Norrenan "kummilapsi". Norrellahan on ollut ensimmäinen kosketus Georgieviin jo jossain omalla junnumaalivahtileirillään - jopa kymmenen (?) vuotta sitten. Näin ainakin ymmärsin jostain Norren haastattelusta - olisiko ollut ensimmäisen Georgievin pelaaman TPS-ottelun jälkeen. (*)

Mä oletan näin, että Teemu Lassila on vapaa vaihtamaan seuraa sopimuksestaan huolimatta ja TPS jatkaa tandemilla Setänen-Georgiev.

Tomi Kallio on mielenkiintoinen kestohuhu joka kevät. Mä satun parin mutkan kautta tuntemaan Kallion vanhemmat. Tompan kanssa ollaan joskus 10-kesäisinä kolleina jotain tossulätkää vedelty ehkä pari kertaa, mutta muuten en häntä sen enempää tunne. Kallion vanhemmat ovat sanoneet usein - olisiko ollut viimeksi ehkä kesällä 2013 (?) - että Tomppa tuskin enää koskaan tulee muuttamaan takaisin Suomeen/Turkuun. Hän on kuulemma jo vuosia tuntenut itsensä enemmän ruotsalaiseksi kuin suomalaiseksi. Växjön ajoista en ole täysin varma, mutta Göteborgin aikoina satavarmasti. OK, voihan olla, että mielipiteet muuttuvat, mutta juuri tästä syystä mä en ole koskaan pitänyt Kallion paluuta TPS-paitaan mitenkään hirvittävän todennäköisenä.

Tosin... Kallion poikahan täytti nyt tammikuussa seitsemän vuotta, joten pojan koulun aloitus voi olla se ratkaiseva tekijä.

Ruotsinmaalta voisi olla tarjolla yksi tai jopa kaksi muutakin paluumuuttajaa. Muistaakseni edellisviikolla kuulin, että Örebro haluaa ruotsalaistaa joukkuettaan ensi kaudeksi. Olisiko siellä tällä kaudella kurvaillut jopa kymmenen ulkomaalaista? Brian Willsien sopimus tietysti päättyy nyt keväällä. Toinen mielenkiintoinen nimi on Marko Anttila. Hänen sopimuksensahan kattaa vielä ensi kaudenkin, mutta... mä olen käsittänyt näin, että hänen otteisiinsa ei olla oltu niin tyytyväisiä sen polvileikkauksen (?) jälkeen. Anttilahan kirjoitti kaksivuotisen sopimuksen kausista 2014-15 ja 2015-16 jo tammikuussa 2014. Hyvin todennäköistä onkin, että hän on kevään jälkeen vapaa vaihtamaan seuraa. Tällä kaudella 45 ottelussa tehot 7+6=13, kun vajaalla kaudella 2013-14 tuli 22 ottelussa tehot 13+7=20.

Brian Willsie tuskin jatkaa Örebrossa, mutta myös Marko Anttila on erittäin potentiaalinen lähtijä.

EDIT: (*) löytyihän jotain mitä muistelinkin kuulleeni

15.01.2015 - TS: Norrenalla ja Georgievilla pitkä yhteinen historia
 
Viimeksi muokattu:

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tässä parin viime päivän aikana on muutamastakin eri lähteestä kuulunut juttua, että Ville Viitaluoma olisi Tepsin kiikarissa. Ilmeisesti molempien osapuolien taholta on tähän siirtoon kiinnostusta. Ainut ongelma tässä on tuo Viitaluoman sopimus joka jatkuu vielä ensi kauden. Eli melko hataralla pohjalla ollaan tämän siirron kanssa.

Ja tiedän, että tämä huhu on pyörinyt tuolla Nikkola mediassa jo parikin kertaa, mutta ihan "virallisiakin" kanavia pitkin kuuluu näitä juttuja, joten sen perusteella uskalsin tämän tänne laittaa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täytyy sanoa, että ensi kauden pelaajia nykyrungosta on hankala hahmotella. VVV toki sellainen jo on, ja hän onkin esiintynyt erittäin positiivisesti tähän saakka. 8 ottelun jälkeen kasassa 5 tehopistettä (1+4, plusmiinus +1). On erinomainen palanen ollut omaa ketjuaan.

Sammalmaan Joonaksella on 5 ottelusta 3 pistettä (1+2, plusmiinus +3), ja hän on omaan silmääni ollut kentän näkyvimpiä myös silloin kun ei ole tehoihin pystynyt. Sammalmaa sekottaa sillä tavoin pakkaa, että ei ole oma juniori ja paikkaa joukkueesta on hankala hahmottaa. On toisaalta tavallaan ansainnut tällä kaudella suuremman vastuun ja antaa päteviä näyttöjä joka ottelussa. Onko valmis pysyvään rooliin kakkosen laidalla? Mitä käy kun odotukset ovat kovemmat?

Steven Seigo sitten taas ei omaa muualle sopimusta. On kuitenkin erinomainen yleispuolustaja, vaikka välillä onkin omissa pihalla heikon sijoittumisensa vuoksi. On kuitenkin 15-20 pisteen pakki terveenä ollessaan, mielestäni tätä ei sovi unohtaa.

Viitaluoma olisi hyvä kiinnitys. Ehdottoman hyvä. Willsien paluuhalukkuuteen en usko, Anttila on mielenkiintoinen mahdollisuus, Kallioon en usko itsekään, tosin Rintsin mukaantulo nyt varmaan avaa ainakin yhden oven enemmän tämän kuvion osalta. Teemu Lassila kuulemma jatkaa ensi kaudellakin, Georgiev voidaan aivan huoletta lyödä koko kauden mittaiselle lainalle Mestikseen.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Noita rightin ylempien kenttien laitureita on lähtökohtaisesti Rantanen ja Spina (ilmeisesti aika varma peluri ensi kaudelle), joten Willsie, Anttila ja Kallio akselilta tullee max. yksi jos edes on tullakseen. Kallio on varmasti ykkösenänä kuvitteellisella listalla, jonka jälkeen sitten Anttila ja lopuksi Willsie (jos edes kaikki ovat millään listalla ). Toki sieltä Herra Ketun mainitsemasta Örebrosta voisi tosiaan sitä Viitaluomaa yrittää kalstella, joka varmaan Selinin toivelistalla onkin vanhana tuttuna.

Anttilasta sen verran, että olen kyllä toivonut häntä takaisin siitä lähtien kun täältä lähti. Vaikka monia ärsytti kaverin fyysinen olemus ja joskus laiskan näköinen pelityyli, niin välillä hän teki kentällä mitä halusi, kun pakit eivät saaneet häntä pidettyä. Varsinkin Lukko-matsit ovat jääneet mieleen, kun raumalaiset kaverini pelkäsivät aina kun kaveri sai kiekon. Ja kyllähän sitä Lordin läpimurtobiisiä mielellään kuunteli halilla.

Kyllä se kuulostaisi luontevimmalta maalivahtiskenaariolta, että Georgijev pistettäisiin isolle vastuulle mestikseen vuodeksi kasvamaan korkoa, jonka jälkeen muodostaisivat Setäsen kanssa nuoren mutta kovan tandemin seuraavalla kaudellea ja toivottavsti myös pidemmällä tähtäimellä.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
En nyt tiedä kuka tässä on nyt vähäjärkinen, mutta Mikko Rantanen on leftin kaveri.
No eikös se nimimerkki kerro jo jotain.

Kirjoitin ehkä vähän epäloogisesti kiireessä, mutta tarkoitin siis pääsääntöisesti oikealla pelaavia laitureita. En asiaa edes kauheesti ajattelut, mutta saatoin myös hänet yhdistää meidän RR55:een kun righteista suoraan kirjoitin; sori mun oli. Sentteriksi en Rantasta kuitenkaan pistäisi, mutta kaipa se vasemmallakin pelaa siinä missä oikealla? Nyt kun tarkastelin niin Spinakin on kyllä merkitty Elitessä RW/LW, joten en siitäkään oikein tiedä, mutta muistaakseni pääsääntöisesti on oikealla vetvetänyt.
 

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Nyt kun Jyväskylässä on nähtävästi haluttu lyödä oma, Tepsin viime vuosien vertainen, penailuliike pöytään ja näyttää seuraikoni Perrinille ovea, niin olisiko siinä meille ensi kaudelle sentteri? Kieltämättä tuo ratkaisu ei palvelisi tarkoitusperiä siinä mielessä, että oletettavasti mies tulee enää yhden kauden pelaamaan, mutta vaikea olisi nähdä miehen siirtyvän Suomen rajojen ulkopuolelle tuota yhtä kautta pelaamaan ja olisihan tässä kyseessä kiistatta yksi kaikkien aikojen kovimmista ulkkarivahvistuksista SM-Liigassa.

(Jos joku jyppiläinen sattuu viestini lukemaan, niin rehelliset osanottoni fanien puolesta. Olihan tuo "peliliike" seuraltanne melkoinen arsen vilautus sekä seuraikonia, että kannattajia kohtaan.)
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viitaluoma olisi kyllä aivan mainio naaraus Tepsiin. Tällöin varmaankin joko Koskiranta tai Lucenius jatkaisi pelejään jossain muualla ja esimerkiksi Koskirannan paikalle Viitaluoma tuntuisi hyvältä upgradeaukselta. Lähtökohtaisesti tuntuisi hyvältä sentterikalustolta Selinille viisikko Viitaluoma, Lucenius/Koskiranta, Vainiola, Kumeliauskas ja Vähätalo. Lucenius olisi tietysti aika arvaamaton, että mitä sieltä tulee ja jos ei tulisi mitään olisi tilanne huono mikäli Koskirantakin olisi päästetty pois.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viitaluoma olisi kyllä aivan mainio naaraus Tepsiin. Tällöin varmaankin joko Koskiranta tai Lucenius jatkaisi pelejään jossain muualla ja esimerkiksi Koskirannan paikalle Viitaluoma tuntuisi hyvältä upgradeaukselta. Lähtökohtaisesti tuntuisi hyvältä sentterikalustolta Selinille viisikko Viitaluoma, Lucenius/Koskiranta, Vainiola, Kumeliauskas ja Vähätalo. Lucenius olisi tietysti aika arvaamaton, että mitä sieltä tulee ja jos ei tulisi mitään olisi tilanne huono mikäli Koskirantakin olisi päästetty pois.

Olen samaa mieltä Viitaluoman signaamisesta. Pari viime kautta tehojen puolesta ollut vähän heikompaa, mutta kokeenena suomalaissentterinä olisi aika takuuvarma suorittaja ykkösen keskelle. Lucenius on IMO huomattavasti potentiaalisempi kaveri kuin Koskiranta, vaikka tämä kausi menikin aika vihkoon Lucella mm. loukkaantumisten vuoksi. Jotenkin on kuitenkin vaikeaa nähdä että 25-vuotiaan Lucen ura lähtisi jyrkkään alamäkeen sen varsin mainion viime kauden jälkeen jo näinkin nuorena. Vainiola/Kumeliauskas/Vähätalo -kolmikko täyttäkööt loput sentterin paikat kuten sanoit.

Kusisin hunajaa jos ykkösketjumme syksyllä olisi Spina-Viitaluoma-Rantanen. Yksi taiteilija voidaan ensi kauden joukkueeseenkin ottaa, joka siis olisi Spina. Itse olisin valmis lähtemään max kahdella ulkkarihyökkääjällä ensi kauteen.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Perrin haluaa rahaa ja Tepsillä on rahaa. Kröhöm.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Toivottavasti sinne sentteriosastolle hankitaan oikeasti pelaaja joka on enemmän erikoistunut pelaamaan omassa päässä. Tadas tai Vähätalo ei ole mikään ratkaisu tuohon rooliin. Laakso oli tuollainen, mutta ei se oikein lähtenyt täällä. Joku samankaltainen ukko tuonne olisi hyvä saada.

Ykköseen laadukas sentteri joka pystyy hoitamaan tuon roolin illasta toiseen.

Kakkoseen sitten Tero tai joku ukko korvaamaan Teron

Kolmosessa Tadas ja VVV voivat hoitaa tuota ruutua. Tadas pelaa kuitenkin sen n. 25 peliä, joten siinä on Vilsullekin tarjolla roolia.

Nelosessa sitten pelaaja joka osaa aloittaa ja pystyy pelaamaan vastustajan kärkiukkoja vastaa.

Vähätalolle tekisi hyvää vetäistä kausi divarissa ja sitten valmiimpana liigaan. Lämsä voisi pelata kauden junnuissa ja paikkailla tarvittaessa loukkaantumisia. Luceniuksen jatko täällä ei taida olla kovinkaan todennäköinen.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Viitaluoma olisi varmaan sellainen Selinin näköinen haku. En pistä pahakseni jos tulee, on älykäs pelaaja, erityisesti kiekolliset ratkaisut ovat pääsääntöisesti hyviä.

Sen sijaan Lucenius on kyllä jotenkin taas sellainen peluri, joka ei välttämättä istu Selinin ajatuksiin jääkiekosta. Puolustusvelvoitteet ovat ainakin aikaisemmin olleet iso osa Selinin palapeliä ja Luceniuksella on hieman päivän kunnosta riippuen taipumusta jättää tilanteita kesken omassa päässä. Noh, aika näyttäköön miten käy.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
En usko kyllä hetkeäkään, että joku Perrin tänne tulisi. Tuolla jo spekuloitiikin Ruotsilla ja Sveitsi olisi musta loogisin vaihtoehto.
Viitaluoman kosiskelu on jo aika mielenkiintoinen, jopa kutkuttava tilanne.

Ykköseen laadukas sentteri joka pystyy hoitamaan tuon roolin illasta toiseen.

Kakkoseen sitten Tero tai joku ukko korvaamaan Teron

Kolmosessa Tadas ja VVV voivat hoitaa tuota ruutua. Tadas pelaa kuitenkin sen n. 25 peliä, joten siinä on Vilsullekin tarjolla roolia.

Näinhän se on ja tässä kiteytyy koko sentterien tilanne.
Ykkössentteriksi varmaan haluttaisiin se Viitaluoma. Kakkossentteriksi mulla on esittää Zach Hamill, joka ei jatka Hämeenlinnassa, koska palkkapyyntö on kova (?). Luonteva kakkossentteri meille ja Tero laitaan.
4.sentterin paikkaan Vänttinen, jos vaan voidaan kaapata Sportin nenän edestä.

Hajahuomioita:
-Luceniuksella on tuliset paikat, koska hänen ajattelumallinsa kiekonpeluusta ja asenne on päinvastainen kuin Selinin. En usko että jatkaa.
-Vainiola ja Sammalmaa kumpikin pelanneet nyt hyvin, mutta pitää muistaa, että tämmöisessä joukkueessa on enemmän tilaa menestyä kuin top-6 joukkueessa. Siltikin miettisin Sammalmaan jatkoa - leveyttä on hyvä olla rosterissa.
-Kuten ylläkin, Vähätalo, Siiki, Georgiev Mestikseen koko vuoden pahvilla. Samaan seuraan laittaisin vielä Pullin, Lämsän, Honkasen ja Niemisenkin.
-Pakistosta huhuja naurettavan vähän, oli huonoin osa-alue tällä kaudella. Miksei huhuja?
-Maalivahdisto Liigan kärkeä: Lassila - Setänen - Georgiev, maalivahdistolla pääsee kevyesti top-6
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Siis kai nyt sentään Luceniuksen mukanaolo ensi kauden joukkueessa voidaan unohtaa?
Hyvänä päivänä Lucenius on toki hyvä, mutta muina päivinä totaalisen flegu ja onneton surffailija. Tällä kaudella Luceniuksella on toki ollut loukkaantumisia jne., mutta en kyllä mitenkään voi nähdä että sopisi Selinin jengiin.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Hajahuomioita:
-Luceniuksella on tuliset paikat, koska hänen ajattelumallinsa kiekonpeluusta ja asenne on päinvastainen kuin Selinin. En usko että jatkaa.
-Vainiola ja Sammalmaa kumpikin pelanneet nyt hyvin, mutta pitää muistaa, että tämmöisessä joukkueessa on enemmän tilaa menestyä kuin top-6 joukkueessa. Siltikin miettisin Sammalmaan jatkoa - leveyttä on hyvä olla rosterissa.
-Kuten ylläkin, Vähätalo, Siiki, Georgiev Mestikseen koko vuoden pahvilla. Samaan seuraan laittaisin vielä Pullin, Lämsän, Honkasen ja Niemisenkin.
-Pakistosta huhuja naurettavan vähän, oli huonoin osa-alue tällä kaudella. Miksei huhuja?

  • En usko että Lucenius enää ensi kaudella täällä pelaa.

  • Vaikka kuinka haluttaisiin, niin ensi kauden TPS ei tule lähtökohtaisesti olemaan top-6 joukkue. Näin ollen VVV ja Sammalmaa sopisi hyvin ensi kauden joukkueeseen ja uskonkin myös Sammalmaan saavan sopimuksen mallia 1+1.

  • Muista junnuista en tiedä, mutta Georgijevin laina ensi kaudelle TUTOon on kuulemani mukaan jo sovittu. Tulee saamaan, jos ei täysin penkin alle hommat mene, ykkösvahdin tontin. Olisi varmasti Tepsin kannalta hyvä jos muitakin junnuja sinne menisi samalla lainalle, mutta en usko että se hyödyttäisi TUTOa, koska haluavat jollain tasolla ainakin kilpailla kärkisijoista. Myös TPS tulee tarvitsemaan näitä junnuja, varsinkin niitä jotka ovat pelanneet jo useamman kymmenen peliä Liigaa, "täyte"- ja leveyspelaajiksi.

  • Pakisto tosiaan on iso kysymysmerkki. Jos nyt kuitenkin ajatellaan vielä tällä kaudella seurassa pelaavia pakkeja ja heitä koskevia vähäisiä huhuja, niin jatkot tulisi antaa/pyrkiä saamaan Mojzikselle, Nakladalille ja Seigolle. Näistä kolmesta Seigoa on eniten huhuttu muualle, mutta uskon ja toivon jatkavan täällä. Myös Mojziksen jatkosta on ollut jotain huhuja ja toivon niiden pitävän paikkansa. Nakladal on näistä suurin kysymysmerkki. (Selinin "luottomiestä" ?) Antti Bruunia on huhuttu ensi kaudeksi tepsiin.
Näiden toiveiden ja huhujen tapahtuessa pakisto voisi näyttää seuraavalta ensi kaudella:

1. Mojzis - Nakladal
2. Bruun - Eronen
3. Kesktialo - Lehtonen

res. Nemecek, Pulli​

Keskitalo on nyt muutamassa pelissä esittänyt hyviä otteita ja uskon, että saa kesän aikana lisää voimaa ja vauhtia. Nemecek on myös aika siirtää ensi kaudella Liiga miehistöön. Ja kunnossa ollessaan Pulli voisi kilpailla minuuteista Nemecekin ja Keskitalon kanssa. Kyllähän siihen vielä joku kokeneempi pakki mahtuisi/tarvittaisin, mutta en tiedä tai keksi kuka siihen tulisi. Meinasi unohtua Lehtonen, kenen kanssa olisi erittäin tärkeä tehdä jatkosopimus ja joka mahtuisi mainiosti Keskitalon/Nemecekin/Pullin kanssa kolmos pariin. Näin ollen ensi kaudella olisi pääosin tuttuja miehiä. Mikään top-6 pakisto tuo ei paperilla ole, mutta ovat kehittyviä ja varmasti pärjäisivät hyvin viisikkona pelaavan (puheiden mukaan Selinin kaltainen joukkue) ja 7.-10. sijoista pelaavan joukkueen pakistona.​
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei noilla pakeilla pärjää edes Mestiksessä. Kyllä sinne on pakko saada niitä +30v. suomalaisia kokeneita pelaajia. Esim. Honkaheimo, Tikkanen tai Kankaanperä. Myös lupaavia puolustajia Mestiksen puolelta esim. Santeri Lukka.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Kankaanperähän olisi aika mielenkiintoinen haku Tepsiin, koska muistetaan se että sukunimi Kankaanperä on nähty Tepsissä aiemminkin velipoika Mikon muodossa, joten siinähän olisi yksi potentiaalinen vaihtoehto.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Honkaheimon uskon jatkavan Tsadissa. Nyt kun mainitsit, niin Tikkasen sopimus on katkolla ja pelasi Saipassa Selinin valmennuksessa ja voisi hyvinkin olla ensi kaudella palloseuran mies. En kyllä tiedä mitä tarjottavaa Tikkasella olisi, mitä omat saman kokoiset palloseuran junnut ei pysty tarjoamaan..!? Ja eikös tuo Kankaanperä tehnyt juuri jatkon Tapparan kanssa. Jos nyt kuitenkin nämä kaksi ensimmäistä kaveria tulisi, niin olisiko seuraavaa pakisto jotenkin ihan älyttömän hyvä, vaikkakin Nakladal, Mojzis ja Seigo(kenet itseasiassa unohdin tuosta aikaisemmasta sommitelmastani) tekisi jatkot :

1. Mojzis - Nakladal
2. Honkaheimo - Tikkanen
3. Seigo - Lehtonen

Tällä sommitelmalla ei ainakaan päästäisi omia junnuja kehittämään, eikä varmasti ole tällä yllä mainitulla kakkos parilla yhtään sen enempää annettavaa kuin Keskitalolla, Erosella, Nemecekillä saatika Bruunilla.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Junioreiden arviointi näiden paineettomien pelien perusteella on yhtä fiksua kuin palkata joukkueeseen ratkaisijoiksi näitä lasinilkkoja. Parasta näiden junnujen kannalta olisi vetää täysi kausi Mestistä. Esim. Forssa/Kupittaa olisi pojille sopiva paikka.

Eronen on pelannut ihan ok, mutta ei se fysiikka oikein riitä. Toki kyseessä on kiekollinen pakki, mutta olisi silti hyvä hiukan omata voimaakin. Toisaalta vajaata fysiikkaa pitäisi tuossa tilanteessa pystyä paikkaamaan loistavilla kiekollisilla ominaisuuksilla. Erosen kohdalla nekin ovat vähän vaajaavaisia. Laukaukset ovat vielä melkoisia lehmänhönkäyksiä tällä tasolla. Luistelu on rehellisesti sanottuna ainut liigatason asia tuossa pelaajassa ja silti se painaa isoja minuutteja. Saa nähdä palveleeko tämä seuraa/pelaajaa tulevaisuudessa.

Keskitalo on tällä kaudella ollut A-nuorten paras pakki, kun puhutaan kokonaisvaltaisesta pelaamisesta. Ensi kaudella voitaisiin huoletta laittaa Eronen, Keskitalo ja Pulli pelaamaan Mestistä. A-nuoriin saadaan kuitenkin B-nuorista ihan ok-tason pakkeja muutama, joten ei tuota mitään ongelmaa, jos sieltä raapaistaan nuo kolme herraa pois. Toki taso saattaa hieman laskea, mutta Reunasen Tare hoitaa homman vaikka yksin.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Eronen on pelannut ihan ok, mutta ei se fysiikka oikein riitä. Toki kyseessä on kiekollinen pakki, mutta olisi silti hyvä hiukan omata voimaakin. Toisaalta vajaata fysiikkaa pitäisi tuossa tilanteessa pystyä paikkaamaan loistavilla kiekollisilla ominaisuuksilla. Erosen kohdalla nekin ovat vähän vaajaavaisia. Laukaukset ovat vielä melkoisia lehmänhönkäyksiä tällä tasolla. Luistelu on rehellisesti sanottuna ainut liigatason asia tuossa pelaajassa ja silti se painaa isoja minuutteja. Saa nähdä palveleeko tämä seuraa/pelaajaa tulevaisuudessa.

Nohnoh! Kyllä se pääkin toimii aika hyvin.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
toivottavasti TPS tajuaisi tehdä Mikko Lehtosen kanssa jatkosopimuksen ja tässä skenaariossa Lehtonen olisi myös aloituskuusikon pelaaja.
Tämä taitaa valitettavasti olla jo myöhäistä. Taisi Arsen viimeinen palvelus Tepsille olla se, että herra pelaa jatkossa muualla.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Tämä taitaa valitettavasti olla jo myöhäistä. Taisi Arsen viimeinen palvelus Tepsille olla se, että herra pelaa jatkossa muualla.

Tämä kyllä nakertaa, tekisi mieli käydä vääntämässä Arsen kotiovelle ns. tortut kiitoksena tästä kaudesta.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Olen käsittänyt, että Arse ja Molomo grillasivat Lehtosen ulos. Enkä voi kuin ihmetellä noita vanhoja puuhasteluja. Miten hemmetissä oma junnu on saatu vittuiltua ulos joukkueesta? Ei Tepsiin kai liikaakaan tunkua ole?

Lehtonen on taatusti kova tekijä ensi kaudella missä sitten pelaakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös