TPS kaudella 2015–2016 – Palloseuran kunnianpalautus osa xxx

  • 561 335
  • 1 856

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Ei ole kukaan seuran puolelta vielä kommentoinut ulkkarien määrää jatkossa? Mietin vaan, että nyt on jo sopimus Georgievin, Kumen ja ehkä Mojziksen kanssa. Sen lisäksi Nakladalia halutaan pitää myös jatkossa, jos onnistuu. Tuohon vielä kylkeen Seigo, joka on pakeista lähes ainoa onnistuja. Sitten ollaankin jo 5 ulkkarissa (!!). Tuohon kylkeen jos vielä on tulossa esim. 1.kentän sentteri ja/tai laituri + ehkä joku pakkikin, niin onhan siinä määrää. Spinaa jo huhultiinkin. Mojzis voi olla hyvin se kiekollinen ykköspakki ja Nakladal se peruspakki siinä vieressä. Tällöin ei tarvita mitään Schiraa.

1.sentteri jos on suomalainen, en tiedä mitä sanoa. Kuka se voisi olla jos ei ulkkari? Miksi joku Filppula tulisi tänne Turkuun? Naiset?
HUOM! Tällä kaudella sentterit olleet Koskiranta-Kume-Lämsä/Vähätalo ja sijoitus on 14. Jatkossa semmonen ei saatana vetele. Kume on OK, mutta jarrukenttään pitää saada joko Virtasen Jonne tai se Selinin suosima Vänttinen. Koskiranta ehdottomasti laitaan, jos edes tulee takaisin. Noin paskaa aloittajaa ei voi pitää 2.kentässä sentterinä, laiturina ok eikä luo miehelle mitään paineita.

Ei ole helppoa "Nittyllä" sen verta pahoja aukkoja on. Nyt otetaan miehestä mittaa. Vuori sai koittaa löytää sentteriä monta kautta ja samaten myös puolustavia pakkeja. Jarrukenttään ei edes yritetty löytää ketään..
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
http://www.sportsciencelab.fi/fi/etusivu

Minkälaista menoa tuolla on, osaako joku tarkemmin kertoa? Olisiko tuolta saatavissa uusia ideoita? Ilmeisesti TuTo käyttää ja referensseissä on kovia nimiä.

Ja vaikka ei joukkueena, niin luulisi ainakin yksittäistä urheilijaa kiinnostavan kaikki saatavilla oleva tieto.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Tästä uudesta Moisiosta en tiedä mitään, voi olla ihan pirteäkin kaveri, mutta eikö sille Karviselle nyt vois sen vuoden lapun antaa kouraan jollei välttämättä itse halua lähteä muualle!? Noita 4 kentän jätkiä ei turhan paljoa ole tälläkään hetkellä ja Karvinen ainakin pela täysillä joukkueelle, vaikka ei taito Liigaan riittäisikään. Eikö ensi kaudeksi haluta juuri joukkueeseen sitoutuvia ja luistelevia pelaajia!? Turha tänne on mitään Filppulaa tai McLeania kuvitella. Ja vaikka tulisivat niin neloseen tarvitaan silti jätkiä, eikä kehittyvien junnujen paikka ole pelata nelosta. Toki jos Sport tarjoaa varmuudella 1-2 kentän roolia Karviselle, niin ehkä sitten sen kannattaa oman uransa vuoksi lähteä sinne.
 
http://www.sportsciencelab.fi/fi/etusivu

Minkälaista menoa tuolla on, osaako joku tarkemmin kertoa? Olisiko tuolta saatavissa uusia ideoita? Ilmeisesti TuTo käyttää ja referensseissä on kovia nimiä.

Ja vaikka ei joukkueena, niin luulisi ainakin yksittäistä urheilijaa kiinnostavan kaikki saatavilla oleva tieto.

Kaikki kuulemani on positiivista. Jos tuolla saa paikkansa rikki voimaharjoittelulla, niin ei kannata pelata edes Kimbleä. Lisäksi kuntoutus on todella toimivaa. Tämä ei ole siis mainos, vaan kaikki perustuu kuulopuheisiin ko. paikkaa käyttäneiltä pelaajilta.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Ensi kaudella ei mielellään näkis hirveesti ulkkareita, varsinkaan uusia nimiä. Jos tältä kaudelta jonkun ulkkarin toivoisin jatkavan olisi niitä Mojzis, Nakladal ja Seigo. Tsekki pariskunta voisi toimia 1-2 pakkiparina tuoden kokemusta, kiekollista taitoa ja kohtuullisen määrän kovuutta. Seigo ei tällä kaudella ole loistanut, mutta ei myöskään ole mielestäni epäonnistujien joukossa. Saaden vierelleen selkeästi puolustavan pakin, voisi hän toimia 2 pakkiparissa ja ilman tätä puolustavaa pakkia olisi hän kelpo mies kolmos pariin.

Koitin tossa katsella Liigan ja SHL:n ensi kaudeksi vapautuvia pelaajia ja tällaisia löysin:

Cam & Chriss Abbot:
Eliteprospects.com - Chris Abbott

Ole-Kristian Tollefsen:
Eliteprospects.com - Ole-Kristian Tollefsen

Näiden kolmen ulkkarin kohdalla en osaa sanoa yhtään, mikä on palkkataso, mutta ovat kaikki pelanneet vähintään kolme kautta euroopan pääsarjoissa(ruotsissa), mikä osoittaa että kaverit pystyvät sitoutumaan joukkueeseen. Abbotin veljeksistä tuo sentteri on mielenkiintoisempi, koska ainakin EP:n mukaan pelaa energisesti ja osaa aloittaa. Velipoika voisi olla tutkaparina oiva...laitureita täällä kyllä jo on. Tollefsen taas olisi juuri sellainen oman maalin luuta ja puhtaasti puolustava pelaaja. On myös tällä hetkellä joukkueensa kapteeni, mikä vuoksi saattaa olla vaikeammin irroitettavissa, mutta osoittaa että ainakin "johtamistaitoja" löytyisi.

Myös Vihkoa ja Viitaloumaa on huhuttu pakettina ensi kaudeksi tänne Turkuun ja olisivatkin mielenkiintoinen tutkapari. Tähän Laitaan vaikka, myös huhuttu, Mankinen, niin kuulostaisi hyvältä. Seuraavan rosterin kokoan sen mukaan, mitä toivon ja keitä uskon näkeväni Tepsissä ensi kaudella:

Hyökkäys:

1. Vihko(Abbot) - Viitaluoma(Abbot) - Mankinen
2. Ahtola - Vainiola/Kumeliauskas - Tukonen
3. Vähätalo - Lindsten - Ruuttu
4. Pikkarainen - Kumeliauskas/Jo. Virtanen - P. Moisio

Pakisto:

1. Mojzis - Nakladal
2. Lehtonen - Tollefsen
3. Seigo - Seikola

Maalivahdit:

Lassila & Setänen

Abbotin veljekset ovat tuossa vaan sen vuoksi, että mainitsin heidät aiemmin. Mielummin melkein näkisin Viitaluoma-Vihko parin täällä. Näin joukkue olisi mielestäni, mitä nyt Seliniä olen ehtinyt ymmärtämään, ensi kauden päävalmentajan näköinen joukkue ja siinä olisi myös ketjullinen omia junnuja, jotka ovat jo Liigaa enemmissä määrin pelanneet.

Loput pelaajat ja junnut, kuten Nieminen, Siiki, Pulli, Eronen, Lämsä, Friman jne. voisivat olla reservissä tai TUTOssa lainalla ja stuntata, kun tarve on. Maalivahtien osalta toivoisin, ettei ilman näyttöjä luotettaisi Lassilaan, vaan annettaisiin sille Setäselle kunnon näytöpaikka. Viimeksi esimerkiksi kun tuli mestaruus maalivahdit pelasi kauden osimoilleen fifty-fifty ;)
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kumeliauskasille soisi ehjän treenikesän. Mies on parhaassa tapauksessa jopa kakkossentteriksi kykenevä, ainakin hyvä kolmonen. Tämä loppukausi olisi hyvä sauma parannella henkilökohtaista itseluottamusta esim. ykkösen keskellä kun jo täysin läskiksi heitettiin.

Runkopakkeina Mojzis ja Nakladal menisivät. Siihen sitten pääosin kotimaisista koostuva nelikko ympärille, toisaalta esim. Seigoa voisi myös jatkossa katsella Turussa.

Ykkössentterin tulee olla kova, mutta toisaalta farmijyriä en jaksaisi täällä katsella. Kotimaisuusasteen tulisi olla ensi kaudella korkeampaa luokkaa kuin aiemmin ja Jerry Ahtolan paluusta Turkuun on paljon kuiskuteltu myös allekirjoittaneen korviin kylillä, hän edustaa sellaista hankintalinjaa jota haluankin nähdä. Ahtola-Kumeliauskas-Tukonen olisi parhaimmillaan hyvä kakkosketju, ihan vain esimerkkinä. Ville-Vesa Vainiola on tähän asti edustanut pelaajatyyppinä sellaista joka TPS:stä on pitkään puuttunut, on oikeasti todella hyvä hankinta ollut tähän saakka. Jos saa tasonsa pidettyä niin on Kumen kanssa hyvä kombo kakkos-kolmossentteri-akselille.

Junnuja en istuttaisi tosiaan itsekään enää koskaan nelosen minuuteille, vaan siellä pelatkoot karviset, moisiot ja vastaavat. Vähätalolle kolmosketjun sentterin paikka olisi hyvä pedata, mikäli kesä sujuu hyvin ja homma luistaa treeneissä ja esimerkiksi Vainiola ei jatka tai Kumeliauskas loukkaantuu. Nelosen keskelle sitten sellainen pelaaja joka on puolustavana esim. Töykkälän TPS-ajan veroinen.

Mitään fantasianimiä en jaksa itse iskeä pöytään. Ahtola todennäköisesti tulee, samoin Setänen kakkoseksi. Ykkössentteriksi tulisi hommata joku joka oikeasti on tasonsa osoittanut. Rantanen tämän vierelle permanentisti ja tsekeistä fyysisempi ykköspariin. Lassila maaliin. Tässä on hyvä perusta. Lisäksi hankintalinjaa tulee oikeasti ohjata ne arvot joista Selin mediassa on jauhanut eli työmoraali, urheilullisuus ja luisteluvoima.

Mitään abbotteja ei täällä tulla näkemään. Lisäksi täytyy viikon hassuttelu-palkinnolla palkita Lord Nikonin fantasiarosteri. Se meni jo ihan huikeaksi.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Seigon tosiaan toivoisi jatkavan, vaikka vähän sophomore slumpia pukkasikin tällä kaudella. Ehkäpä juuri siksi voisi ensi kaudella odottaa isoakin askelta parrasvaloihin, kuitenkin hienon ensimmäisen kauden jälkeen. Tilastojen puolestahan tuossa ei edes mitään kummempaa eroa ole, mutta ainakin muisti- ja mielikuvissa ensimmäinen vuosi oli melko selvästi parempi.

Olisihan se ykkössentteri hieno löytää, mutta enpä tiedä toisiko Elkins tuohon lähtökohtaisesti mitään uutta entiseen verrattuna. Vieläkin olen sitä mieltä, että nuo kauden alun sentterit olivat riittävät liigaan. Se johtuu siitä, että liigassa on nykyään suhteellisen paskoja keskushyökkääjiä. Ainoat hyvät ovat juuri näitä kahdensuunnan miehiä tai nousevia kykyjä. Ilmeisesti homma on rahasta kiinni, mutta kieltämättä TPS olisi voinut tällä kaudella valita toisinkin sijoituskohteensa, ei sitäkään voine kiistää. Jälkiviisautta se silti vähintäänkin on, kun tässä on helkkarin paljon isompiakin mutkia ollut matkassa.

Ykkössentteriin kyllä sinänsä kannattaisi käyttää rahaa jos sitä yleensäkin käytetään, eikä säikähtää yhtä Lockea. Jos Laschin hinta olisi vielä varaa pistää ensi kaudelle, niin riittäisikö oldschool yv-maestroon? Taitavat olla kalliita ja uhanalaisia nykyään.
 
Viimeksi muokattu:

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rantanen-J.Koskiranta-Tukonen
Giliati-Dixon-Spina
Ahtola-Kemppainen-Pikkarainen
J.Virtanen-Kumeliuskas-Kolehmainen
Moisio

Järvinen-Seikola
Mojzis-Nakladal
Schira-Kankaanperä

Lassila
Setänen

Miksi tyytyä näin vähään? Ihan varmasti saadaan parempi kakkosketju jalkeille ja pakistosta Järvinenkin on jo kerran todettu rotsiksi.

Mää lähtisin veljespareilla. Koskirannat, Moisiot, Abbotit ja Sweattit nyt ainakin. Ja Elomot tietty!

Loppujen lopuksi ihan sama ketä sinne raijataan. Ei tää huonommin ainakaan voi mennä.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Toistan ehkä itseäni, mutta aika kovat puhemiehen lahjat saa Niittymäellä olla jos Jonne Virtaselle saisi myytyä idean roolista nelosessa.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Tällainen tänään, huomenna sitten erilainen.
Omien junnujen paikkoja voi vaihdella, laitoin nyt näin.

Rantanen-J.Koskiranta-Spina
Pikkarainen-Kume/Vainiola-M.Aaltonen
Nieminen-J.Virtanen-Ahtola
Moisio-Vähätalo-Lämsä/Honkanen jne.

Nakladal-Kivistö
Seigo-Lehtonen
Pulli-Keskitalo

Lassila/Setänen

Tuskin nyt älyttömän kallis joukkue.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Tuollaisenaan sentteriosasto ei riitä millään. Koskiranta toivottavasti jatkaa jossain muualla, ja saataisiin siihen tilalle joku toinen. Lisäksi kun Kumeliauskas on risky business loukkaantumishistorian myötä, niin kyllä sinne syvyyttäkin vähän kaivattaisiin. Mun puolestani J.Virtanen sekä Vähätalo voivat täyttää alempien ketjujen sentteripaikat, kunhan kahteen ekaan ketjuun löytyy Kumen ja Koskirannan/hänen korvaajan lisäksi joku kolmas ukko.

Pakistokin näyttää turhan nuorelta tuossa hahmotelmassa. Mitä tapahtuisi parin loukkaantumisen jälkeen?
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Tuollaisenaan sentteriosasto ei riitä millään. Koskiranta toivottavasti jatkaa jossain muualla, ja saataisiin siihen tilalle joku toinen. Lisäksi kun Kumeliauskas on risky business loukkaantumishistorian myötä, niin kyllä sinne syvyyttäkin vähän kaivattaisiin. Mun puolestani J.Virtanen sekä Vähätalo voivat täyttää alempien ketjujen sentteripaikat, kunhan kahteen ekaan ketjuun löytyy Kumen ja Koskirannan/hänen korvaajan lisäksi joku kolmas ukko.

Pakistokin näyttää turhan nuorelta tuossa hahmotelmassa. Mitä tapahtuisi parin loukkaantumisen jälkeen?

Huomaa Koskirannan etunimi, joka tuossa Boulericen hahmotelmassa on, eli Jarno. Mutta muuten olen samoilla linjoilla. Kumella ei taida pää kestää iskuja enää lainkaan, mutta Vainiola on muutamassa pelissään osoittanut olevansa kelpo playmaker, joka voisi tuon kakkosketjun keskustan täyttää. Lisäksi Rantasen kanssa käy varmaan Ristolaiset, eli halutaan heti P-Amerikkaan saamaan kokemusta. Uskoisin myös, että Ahtolalle on varattuna tontti kahdessa ylemmässä ketjussa. Hyvä myös muistaa Patrik Virran saapuminen Turkuun, sillä siinä on kova prospect, joskaan hänellä ei vielä miesten peleistä ole kokemusta lähes lainkaan.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Huomaa Koskirannan etunimi, joka tuossa Boulericen hahmotelmassa on, eli Jarno. Mutta muuten olen samoilla linjoilla. Kumella ei taida pää kestää iskuja enää lainkaan, mutta Vainiola on muutamassa pelissään osoittanut olevansa kelpo playmaker, joka voisi tuon kakkosketjun keskustan täyttää. Lisäksi Rantasen kanssa käy varmaan Ristolaiset, eli halutaan heti P-Amerikkaan saamaan kokemusta. Uskoisin myös, että Ahtolalle on varattuna tontti kahdessa ylemmässä ketjussa. Hyvä myös muistaa Patrik Virran saapuminen Turkuun, sillä siinä on kova prospect, joskaan hänellä ei vielä miesten peleistä ole kokemusta lähes lainkaan.

Joo Jarnoa siis tarkoitin.
Virta unohtui kyllä kokonaan, my bad.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Minkä takia Jarno Koskiranta tulisi Tepsiin? Kuullut broidiltaan pelkkää hyvää seurasta vai? Oikeesti jotain realismia näihin fantasiahahmotelmiinkin voisi laittaa, EHT-tason sentteri joka on KHL:ssä tällä kaudella tehnyt lähes 40 pistettä pelaa ens kaudella Turun Palloseurassa, not gonna happen sano ameriikkalainen.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Minkä takia Jarno Koskiranta tulisi Tepsiin? Kuullut broidiltaan pelkkää hyvää seurasta vai? Oikeesti jotain realismia näihin fantasiahahmotelmiinkin voisi laittaa, EHT-tason sentteri joka on KHL:ssä tällä kaudella tehnyt lähes 40 pistettä pelaa ens kaudella Turun Palloseurassa, not gonna happen sano ameriikkalainen.
No laitetaan siihen sitten se "X" niin tulee hyvä mieli.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Juuso Ikonen vapautnee ensi kaudeksi JYP:istä. Tästä oikeasti lahjakas nuori pelaaja, pyyhkii jäätä jollain ruutuilla vaikka pelaisi vain yhdellä kädellä. Olisikohan saumaa saada Ikosta Turkuun?

Lisäksi kartoittaisin ihan toden teolla nyt sellaisia pelaajia joita Selinin alaisuudessa on aiemminkin nähty. Jesse Saarinen on pelaaja, joka aiemminkin on seurannut Seliniä joukkueesta toiseen siirtyessään SaiPasta Kerhoon kaudeksi 2012-2013. Lisäksi Juha Kiilholma on tehnyt samaisen tempun. Kiilholman tämä kausi on ollut haastava Ässissä, joten olisiko hän irroitettavissa kasitietä pitkin etelämmäksi?

Puolustus voisi aivan huoletta rakentua Nakladalin ja Mojzisin ympärille, tosin näiden osalta jotain virallista olisi hyvä julkaista jo mahdollisimman pian. Pakistoon kartoittaisin nuoria kotimaisia, eteenpäin urallaan menossa olevia puolustuspäässä osaavia, silti jollain tavalla kiekolla pärjääviä kavereita kuten esimerkiksi joku nelikosta Rasmus Rissanen, Petteri Nikkilä, Jyri Niemi, Juho Tommila.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ole-Kristian Tollefsen

Tässä olisi kyllä Nittylta sellainen haku pakistoon, että näyttäisi muille liigan utj:lle harvinaisen pitkää kolvia. Tässä olisi ilkeä, vittumainen ja helvetin kovaa pelaava luuta, jolta löytyisi kiekon kanssakin tähän sarjaan jonkinlaista osaamista, mutta joka toisi kokemusta, karismaa ja makuupaikkoja maalineteen samalla. Tollefsen on johtajapelaaja, jota tuonne laiskojen lokkien joukkueeseen juuri tarvittaisiin, mies ei siedä mitään löysäilyä ja pelaa tilanteen kuin tilanteen aina loppuun saakka. Välillä homma on mennyt ylilyönneiksikin rumilla niiteillä ja hanskatkin on tiputettu, mutta olisi puolustukseen vankka henkinen sekä tietyllä tapaa pelillinen liiderikin, vaikkei miestä ole Sweattin ominaisuuksilla siunattukaan.

Noin muuten pakistosta sen verran, että Seigoa ei ole syytä päästää muualle. Ei ole niin paska kuin tämä kausi on osoittanut vaan on vajonnut muun joukkueen tasolle. Potentiaalia on ja edelleen nuori kehittyvä pakki. Mojzis on ollut kaukana siitä Tomaksesta, joka kaudella 11-12 teki lähes mitä tahtoi, mutta ei ne taidot ole muutamassa vuodessa hävinneet. Jos suht edullisesti jatkaa, niin mikä jottei sillä kuti lähtee napakasti. Naklan jatko olisi Plihalin jatkon kaltainen ihme, joka aikanaan koettiin. Saas nähdä. Lisää vain peliaikaa Keskitalolle ja Tarmo Reunaselle ja kaikenmaailmat kalliit Seikolat pois rahastamasta.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Saku Koivu 93-94: 10 pistettä, 94-95: 55 pistettä. Mikä mahtaa olla Rantasen ensi kauden saldo, jos on kunnon ketjukaverit.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Saku Koivu 93-94: 10 pistettä, 94-95: 55 pistettä. Mikä mahtaa olla Rantasen ensi kauden saldo, jos on kunnon ketjukaverit.

Kannattaa tarkistaa vuosiluvut, sinänsä asiassa lienet jäljillä. Itse en kyllä usko mihinkään huippupistemääriin, koska 90 -luvun puolivälin TPS takoi maaleja ihan eri tahdilla. Mutta 30 pistettä voisi olla mukava tavoite, jos kesä menee hyvin ja tosiaan jää tänne. Aika lähellä se kuitenkin on, että herra menee ensimmäisellä kierroksella draftissa. Sitten voikin olla jo sopimuspaperi edessä, josta voi olla vaikea kieltäytyä vaikka farmiin tie veisi.
 
Kannattaa tarkistaa vuosiluvut, sinänsä asiassa lienet jäljillä. Itse en kyllä usko mihinkään huippupistemääriin, koska 90 -luvun puolivälin TPS takoi maaleja ihan eri tahdilla. Mutta 30 pistettä voisi olla mukava tavoite, jos kesä menee hyvin ja tosiaan jää tänne. Aika lähellä se kuitenkin on, että herra menee ensimmäisellä kierroksella draftissa. Sitten voikin olla jo sopimuspaperi edessä, josta voi olla vaikea kieltäytyä vaikka farmiin tie veisi.

30 pistettä on aika varovainen tavoite kun ajatellaan, että jo nykyisellä tämän kauden pistekeskiarvolla päästään 60 ottelun kaudella 23 pisteeseen. Joel Armia esimerkiksi teki varausta seuranneella kaudella 38 pistettä 54 otteluun. Tuohon suuntaan voisin Rantasenkin ennustaa kykynevän. Eli noin 40 pinnaa.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
30 pistettä on aika varovainen tavoite kun ajatellaan, että jo nykyisellä tämän kauden pistekeskiarvolla päästään 60 ottelun kaudella 23 pisteeseen. Joel Armia esimerkiksi teki varausta seuranneella kaudella 38 pistettä 54 otteluun. Tuohon suuntaan voisin Rantasenkin ennustaa kykynevän. Eli noin 40 pinnaa.

Kaudella 2011-2012 Ässät teki 189 maalia, eli 3,15 per peli. On ihan eri asia tehdä 40 pinnaa joukkueessa, joka tekee yli kolme per peli, vastaan TPS, joka tekee hädin tuskin 2 per peli, keskiarvo viime vuosilta ollut jossain 2,2 - 2,4 välillä. Jos ensi kaudellakin TPS:n maalisaldo pyörii 130 - 140 nurkilla, niin 30 pinnaa on lähempänä toteutumista. Pisteodotukset pitää suhteuttaa koko joukkueen suorittamiseen.

Jos taas (ah, tämä jokavuotinen JOS) TPS onnistuu hinaamaan maalisaldonsa 150 paremmalle puolelle, sanotaanko lähemmäs 170, niin sitten voidaan puhua 40 pisteestä (, peliajan ollessa n. 20 minuttia per peli ja ketjukavereiden kanssa löytyy yhteinen sävel).
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kannattaa tarkistaa vuosiluvut, sinänsä asiassa lienet jäljillä. Itse en kyllä usko mihinkään huippupistemääriin, koska 90 -luvun puolivälin TPS takoi maaleja ihan eri tahdilla. Mutta 30 pistettä voisi olla mukava tavoite, jos kesä menee hyvin ja tosiaan jää tänne. Aika lähellä se kuitenkin on, että herra menee ensimmäisellä kierroksella draftissa. Sitten voikin olla jo sopimuspaperi edessä, josta voi olla vaikea kieltäytyä vaikka farmiin tie veisi.
No tietenkin 92-93, ja 93-94 olivat kyseessä.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Eliteprospects.com - Evan McGrath

Tossa olis Tepsille kakkossena. Euroopan kiekkoon tottunut peliä tekevä sentteri. Arpa, mutta halpa sellane. Strozyk kirjottanu ihan osuvasti kuvauksen.
Taitaa touhuta jotain Doug Gilmourin tyttären kanssa.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Toivottavasti Jonne Virtanen jatkaa Lukossa tai jossain muualla. Mies on huono aloittaja ja todella verkkainen liikkumaan, ja nämä kaksi on sellaisia ominaisuuksia jota ei toivottavasti ensi kauden TPS:ssa nähdä. Ihan sympaattisen oloinen kaveri, mutta en todellakaan toivo häntä ensi kauden joukkueeseen.

edit: Onko P.Moisiolla muuten jo ensi kaudenkin lappu taskussa?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös