TPS kaudella 2014–2015 – joko nyt?

  • 670 908
  • 1 669

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Jaaha, nyt sitten aletaan huhuilla Ruutua Tepsiin. Fine.
 

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Lähteekö taas pikkuisen laukalle yhden huhun takia? Ja kuten Ludek kirjoitti, niin aivan sama onko Famu ensi kaudella Tepsissä vai ei. Sillä ei ole mitään vaikutusta Tepsin kauden onnistumiseen/epäonnistumiseen. Ja Ihmettelen jos joku muu liigajengi miehen "ryöstää" tuon varsin heikon kauden jälkeen.

Ja nyt kun tuo aprillipäivä meni, niin lyödään vettä kiukaalle. Jarkko Ruutu.

Huhhuh, kelpais mulle. Vaikka tekeekin melko älyttömiä temppuja välillä, tois ainakin väriä tähän jengiin.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja nyt kun tuo aprillipäivä meni, niin lyödään vettä kiukaalle. Jarkko Ruutu.

Hyi helvetti! Toivottavasti tämä oli jotain myöhäistä aprilliläppää. Ruutu on ehkä oksettavin pelaaja, jonka olen koskaan nähnyt pelaavan. Kunnon rotta olisi hyvä juttu, mutta tuo jatkuva filmaaminen ja piilolinssien etsiminen ja kyvyttömyys vastata teoistaan kuten mies vaan herättää myötähäpeää ja halveksuntaa. Lienee vielä "NHL-statuksen" miehenä järjettömän kallis 3-4 ketjun 20 pinnan mieheksi.

Ei kiitos ikinä meikäläisen Tepsiin.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Eihän Bertrandin huhuilussa takaisin ole mitään ihmeellistä. Hänellä on sopimus Tepsin kanssa ensi kaudesta. FBK:lla on kai oikeus jatkaa Bertrandin lainaamista jos niikseen haluavat mutta päättyneen kauden esitykset huomioon ottaen he sitä tuskin tulevat tekemään.

Tavallaan ei, ymmärsin itse taannoin, että miehen sopimus purettiin ensi kaudesta. Niin se vähän uutisoitiin, kun seurakin toivotti hyvää jatkoa. Mutta, takaisin vaan. Menee samaan kastiin Miettisen kanssa. Eipä ole oikein mitään roolia tarjolla.

Famulare: Ei esittänyt oikein mitään, miksi optio pitäisi käyttää. Tepsistä kuitenkin puuttuu ne voimapelaajat ja rymistelijät, joten tilalle on tultava samaa kaliiberia oleva pelaaja. Mieluiten tietty parempi. Mestaruuskaudesta ei ole mitään jäänyt korvan taakse. Silloin oli heittää kentälle mm. Mäkistä ja aikaisemmin Töykkälää, joka pelasi Tepsissä erittäin hyvin. Vaadin tällaisia pelaajia vähintään 2kpl rikkoviin rooleihin!

Ruutu kyllä sytyttäisi. Edelleen muistan lämmöllä, miten Ruutu ajoi J.Jagrin vuosia sitten naama edellä laitaan, niin että se kuuluisa luu paistoi. Siihen se Tsekin peli sitten hajosikin ja Suomi voitti. Kovaa ja rumaa saa pelata mun joukkueessa aina. Hintalappu on kuulemma mieletön, joten jos nyt jätetään käyttämättä tämä kortti?

EDIT: Alkaa tuo Suikkasen toiminta olemaan jo vittu ihan uskomatonta. Äijä haluaa pitää Vittasmäkeä ja Pullia, muttei esim. Famularea siinä rikkovassa roolissa jota tarvitaan. Kuule Suikkanen, ei sun ainakaan tarvi miksikään skoutiksi ryhtyä, yhtä susia olette Vuoren kanssa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Jarkko Ruutu.

Johonkiin ketjuun taisin jo kirjoitella muutamasen viikkoa sitten, jotta kyykkysylkijä se kruunais koko paskan.

Ruudun pelillinen anti alkoi tällä kaudella hiipua jo aika rankasti, sai kummiskin pelata pelimiestenkin kanssa. Mutta suurempi miinus kaverilla on täydellinen kunniotuksen puute lajia/toisia pelaajia kohtaan ja se jatkuva mussuttaminen tuomareille.

Jos suostuu suomisiin: 250€/peli, itse saa hommata mainoksia jos haluaa ja hölmöyksistä maksaa sakkoa, niin mikäs siinä. Ei se kyllä ole siinä, en tykkää edes vähän alusta asiasta.

Famularen mahdollinen poistumisen aiheuttama vitutus riippuu ainoastaan korvaajasta. Junnuilla ei voida kaikkea korvata, koska pelataan kummiskin miesten pelejä. Eikä se haittaa jos joukkueessa on yksi sydämmmellinen yrittäjä, joka haluaa voittaa joukkueelle. Vielä pienempi haitta olisi jos se pelaa nelosessa.

Tässähän alkaa oikein jännittää tulevat tiedotustilaisuudet, kuinka syvältä sitä voikaan kyykätä?
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Sunnuntailta pelkkää asiaa yllä.

Jotenkin pystyn lähes kaikki perseilyt katsomaan sormien läpi mutta jos Ruutu vetää TPS:n paidan ylle niin sen jälkeen loppuu itseltä koko paskan seuraaminen.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Henkilökohtaisesti en näe Famularelle jatkoa Tepsissä. Suurin ongelma on se, että Famun kiekollinen peli ei oikein toimi, etenkään keskialueen pelaaminen ei edistä viisikon peliä. Yksin ei ole kiekon kanssa riittävän nopea ja taitava, toisaalta kyvyt lyhytsyöttöpeliin ovat riittämättömät. Lisäksi liigatasolla ei voi syntyä sellaista viivettä, joka Famulla on - joka kerta kun syöttö lähtee, jää mies ikään kuin hetkeksi seisomaan ja katsomaan, mitä siitä seurasi ja liike seisahtuu. Kun kiekko on syvällä, Famulla on kiistatta hyviä ominaisuuksia kulmapeliin, viimeinen röyhkeys maalille nousemiseen kuitenkin puuttuu.

Ja kyllä, tämän päivän neloskentälläkin pitää olla kyky kiekolliseen peliin. Tepsin neloskenttä hoiti paikka paikoin hyvin tehtävänsä kiekon syvässä pitämiseen, mutta vastapainoksi sitä oli vaikea laittaa kentälle, jos aloitus oli omassa päässä. Niin vaikeaa se keskialueen ylittäminen yleensä oli. Ja jos Tepsi aikoo aloittaa nousun kohti keskikastia, tulee neloskentästäkin löytyä yli viiden tehopisteen miehiä.

Jarkko Ruutu. Miehestä voi olla mitä mieltä vain, mutta olisihan ainakin nimihankinta. +17 viime kaudella, hei. Jos tämän hetkisessä ripulipaskassa uivaan Tepsiin saadaan tuon tason pelaaja, olen valmis joustamaan periaatteistani. Niin saatanan syvällä me mennään.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En pidä Ruudusta ollenkaan, mutta eipä se pelillinen taso nyt ihan hirveästi hiipumaan alkanut viime kaudellakaan vielä. Teki toki "vain" 21 pistettä, mutta pelasi plusmiinus-valossa paremman kauden kuin aiemmin. Upsidea olisi nimenomaan värin valossa, mutta toisaalta miehessä on helvetisti asioita joita en siedä. Helvetin kallis tuo taitaa tosiaan olla joten sanoisin että ei kiitos. En nyt kuitenkaan mitään ranteita viiltele auki jos sattuisi sopimuksen rustaamaan, ainakaan etukäteen.

Ymmärrän kyllä että periaatteesta monet ovat valmiit vaikka lopettamaan koko homman seuraamisen jos Ruutu saapuu. Ei se kynnys moiseen toki juuri nyt liene kovin suuri muutenkaan, mutta onhan tuo pelaaja pahimmillaan melkoisen kuvottava.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Ei ole Ruutu mikään aprillipila. Siellä on ilmeisesti joku seura lopettanut neuvottelut ja nyt Arsella on syttynyt lamppu, että mehän tarvitaan tuollainen iso suomalainen nimi joukkueeseen. Tosiaan ei vielä kannata innostua koska hieman epäilen Ruudun intoa lähteä Tepsiin, mutta on siellä jotain kuitenkin juteltu. Itse kyllä kelpuuttaisin Jarkon kaikista puutteista huolimatta Tepsiin. Tuollainen rotta on meiltä puuttunut jo pitkään.
 

xPeke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Famularen kautta rikkoi hajanaiset loukkaantumiset ja haluaisin antaa hänelle vielä mahdollisuuden näyttää tepsissä ensi kaudella.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Tuollainen rotta on meiltä puuttunut jo pitkään.

Viittaatko tässä Stouniin?

Vaikea nähdä, että Ruudusta mikään kannattajien suosikki tulee, voin olla väärässäkin. Kyllä ainakin itsellä tulee myötähäpeä ensimmäiseksi tunteeksi, kun miehen edesottamuksia muistelee. Sitä olen monesti ihmetellyt, että miten se pystyy elämään tekojensa kanssa. Huusikos se Famularellekin jossain matsissa että "Let's go" ja sitten keräili kamojaan ja luikki karkuun.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Kovaa pelaavia pelimiehiä kyllä löytyy maailmalta ja Liigastakin, jopa Mestiksestäkin. Ei tarvita siihen Ruutua. Ruudun hintalappu on todella kova, jos puhuttiin summasta 250k/kausi. Sen lisäksi voi motivaatio olla todella alhainen. Tolla summalla me ostetaan koko 4.ketju jostain ja ihan toisentasoisia pelaajia saadaan.

Jos mä jotain positiivista tässä kuviossa näen, niin on todettu Famularen kykyjen olevan ensi kaudeksi liian heikot. Vastaavasti Tepsi selkeästi yrittää rakentaa vihdoin ja vittu viimein rikkovaa ja hidastavaa 4.kenttää. Sitä tukee jo se huhu jostain Tallbergistakin.

Lopputulema: Tuomainen ja Laakso, ei mitään käyttöä. Famulare, siinä ja siinä, mutta saahan niitä parempiakin. Esim. se Ryan Stone veti rikkovassa roolissa tosi hyvin; tsemppasi, taklasi ja vittuili. Iski sivussa +10 maalia, jos muistan oikein. 1.kentän rooliin mihin hankittiin, oli tietenkin täydelline floppi by Arse.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Famulare, siinä ja siinä, mutta saahan niitä parempiakin. Esim. se Ryan Stone veti rikkovassa roolissa tosi hyvin; tsemppasi, taklasi ja vittuili. Iski sivussa +10 maalia, jos muistan oikein. 1.kentän rooliin mihin hankittiin, oli tietenkin täydelline floppi by Arse.

Muistat väärin, teki kymmenen pistettä (6+4) urallaan Tepsissä joka kesti 25 ottelua. Famulare on kuitenkin todella paljon halvempi pelaaja nelosketjuun kuin Stonen meriiteillä liikkuva jannu. Tai no pelasihan meillä Laaksokin nelosessa vaikka palkka oli muuta tasoa.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Millähän pelaajabudjetilla TPS lähtee kauteen? Tällä kaudella taisi virallinen budjetti olla 1,8m €, mutta jossain vaiheessa puhuttiin ilmeisesti jopa 2,4m€ pelaajabudjetista. TPS:n pelaajien myynneissä johto kovin puhui niiden palvelevan tulevaa kautta. Onko TPS pelaajabudjettia nostettu, vai oliko pelaajien myynneissä kyse enemmänkin ylisuureksi kasvaneen budjetin tasapainotuksesta takaisin tuohon 1,8m€ paikkeille? Pitikö johto sanansa?

Jos TPS pelaajabudejtti olisi n.2m€, niin ykkösketju+pakit voisi arvioida 800k€ hintaiseksi, kakkonen 500k€, kolmonen 350k€ ja nelonen 200k€, maalivahdit 150k€. Ykkösen miehet olisi n. 160k€, kakkosen 100k€, kolmosen 70k€ ja nelosen 40k€. Ykkösveskari 100k€ ja kakkonen 50k€. Junioreilla ja verokikkailulla voidaan tietysti hiukan muutella kuvioita.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Muistat väärin, teki kymmenen pistettä (6+4) urallaan Tepsissä joka kesti 25 ottelua. Famulare on kuitenkin todella paljon halvempi pelaaja nelosketjuun kuin Stonen meriiteillä liikkuva jannu. Tai no pelasihan meillä Laaksokin nelosessa vaikka palkka oli muuta tasoa.

Joo, muistin siis väärin. Ja tosiaan, on tämänlainen kaveri kallis, kun tuli hyvästä roolista tänne. Mutta; noin niinkuin ideana OK. Varmasti löytyy rikkovaan rooliin halpoja kavereita, jotka onnistuvat paremmin kun tuo porukka tällä kaudella. Famularen jatko ei minun elämää kuitenkaan pilaisi.

Ruutu toisi muuten kohtuu ison mediavaikutuksen Tepsiin. Samaten oltaisiin aina ihon alla jo etukäteen, kun tiedetään Ruudun touhut...
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Samaten oltaisiin aina ihon alla jo etukäteen, kun tiedetään Ruudun touhut...

Nyt sinä olet ymmärtänyt ihan väärin, pitää olla vastustajan ihon alla, ei omien kannattajien.

Onhan se tietysti posiviista, jotta edes on huhuja. Vetovoiman vuoksi hieman pelottaa ketä hylkiötä sitä sitten loppujen lopuksi saadaan.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Arsella on paniikki päällä, jotta saataisiin iso suomalainen nimi joukkueeseen. Ruutu kelpaisi kyllä mulle, koska hän on liigan viihdyttävin pelaaja. Famularelle heti jatkopahvi käteen. Haaveissa elää ketju Famulare-Talaja-Ruutu. Famulare pelasi ensimmäisen kauden liigaa ja haluaisin tietää, kuinka moni pelaaja on noussut yhdessä kaudessa suoraan divaritasosta loistavaksi liigatason pelaajaksi? Famularella on todella paljon potentiaalia ja antaisin ehdottomasti vielä yhden kauden aikaa, koska ei myöskään ole kallis pelaaja ja munaa on enemmän, kuin muulla tämän kauden joukkueella yhteensä.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Millähän pelaajabudjetilla TPS lähtee kauteen?
Ei ole vielä tuota julkaistu. Eikä kyllä mitään muutakaan ensi kauteen liittyvää, mutta suunnitemana ainakin jossain välissä oli, että tuota budjettia kasvatettaisiin vuosittain, joten kai sen odotusarvon voisi siihen 2 miljoonan pintaan laittaa. Toki tiedä sitten mitä uusi hallitus päättää. Kunhan eivät mitään epärealistista budjettia aseta ja sitä kautta isoa miinusta ensi keväälle.

Ja tuohon esittämääsi arvioon noista eri ketjujen hinnoista en ota sen suuremmin kantaa, mutta tuolla maalivahtien hinnoittelulla ei valitettavasti saa liigatason kaksikkoa. Jos Lassila saapuu, niin mies vie yksinään tuon esittämäsi maalivahtibudjetin.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jotenki alkaa kuulostaan et on paniikki päällä niin seuran kuin ymmärrettävistä syistä myös kannattajien keskuudessa. Kotimaiset niinsanotut kovat nimet kiertävät tän seuran tällä hetkellä todella näköjään.
Ruudun suhteen olisin aika maltillinen vielä. Aika paljon tarvitsisi tapahtua et hän kurvailisi ensi kaudella Tepsin paidassa. Luulisi Vuoren ja kumppaneidenkin tajuavan ettei kyseiseen kaukaloiden pelleen kannata sijoittaa mitään älytöntä summaa.
Enemmän olen huolissani kun on puhuttu seurankin puolesta siitä että pitäisi päästä kiinni pitkäjänteisempään työhön ja joukkuekin koottaisiin sen mukaan. Tähän liittyen seura menetti jo taannoin yhden lahjaimmista helmistään eli A. Lehkosen, tulevaksi kaudeksi isolla rahalla tehtiin tarjous Saarela juniorille ja myös oman kylän pojalle eli A. Hakuliselle ja kummallekkaan ei kelvannut isompi tilipussi vaanlähtivät organisaatioihin joissa homma tuntuu toimivan paremmin ja joissa uskovat pääsevänsä pelaajina jälleen pykälän eteenpäin.
Toinen asia mikä mietityttää on noi Suikkasen lempipelaajat. J. Pullille, Vittasmäelle ja Virtalalle hän toivoo edelleen jatkoa mutta pelaaja joka teki kentällä ollessaan aina sen mitä osasi ja ja yritti 100 lasissa niin sellaisen hän haluaa joukkueesta ulos. Ei käsitä.
Kaitsu manasi pitkin kautta päästettyjä maaleja ja sitä kun ei myöskään saatu tehtyä maaleja. Voisko yksi syy olla juuri noissa kyseisissä hänen mielestään niin pirun hyvissä pakeissa. Puolustussuuntaan pelaaminen löysää asennevammaisten pelailua ja joiden kiekolliset taidot nolla luokkaa. Syötöt kestivät liian kauan hyökkääjille, olivat joko liian hiljaisia tai jäivät aina taakse kun niiden olisi pitänyt napsahtaa eteen vauhdissa olevalle pelaajalle. Myöskään ylivoimissa ei näillä pelaajilla mitään käyttöä. Jos noi kyseiset pelurit jatkavat ensi kaudellakin niin alakerta ei juurikaan muutu miksikään ja eipä tuolta joukkueelta myöskään kauheasti tarvitse odottaa mitään huimaa tasonnostoa.
Tätä menoa alkaa oleen niin että kaupungin toinen joukkue pelaa kaupungin parasta ja viihdyttävintä lätkää. Ainakin tällä hetkellä.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Toinen asia mikä mietityttää on noi Suikkasen lempipelaajat. J. Pullille, Vittasmäelle ja Virtalalle hän toivoo edelleen jatkoa mutta pelaaja joka teki kentällä ollessaan aina sen mitä osasi ja ja yritti 100 lasissa niin sellaisen hän haluaa joukkueesta ulos. Ei käsitä.

Pullista ja Vittasmäestä samaa mieltä mutta eikö Virtalaan sun mielestä päde samat asiat kuin mitä kirjoitat Famularesta? Minusta kyllä ja tämän lisäksi Marko teki sen vajaat kaksikymmentä pistettäkin.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Hahaha, kyllä laittoi hymyn korville Ruudun nimen näkeminen Palloseuraan yhdistetyissä huhuissa.

Täältä ainakin varaukseton yläpeukku Rudille, kunhan on halvempi kuin Koskiranta. Onhan kyseessä ehdottomasti liigan vihatuin ja seuratuin pelaaja, niin mediassa kuin katsojienkin kesken.
Ollaan oltu aivan liian hajuttomia ja mauttomia viimeiset vuodet(jos joku haissut niin paska), niin tässä olisi yksi herra joka toisi kerralla suuren annoksen väriä ja viihdettä. Mikäli koko tuleva kausi menisi muutaman edellisen malliin, niin olisi ainakin jotain seurattavaa koko kauden ajan.

Welcome to Turku Jake The Snake!
 

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
Jotenki alkaa kuulostaan et on paniikki päällä niin seuran kuin ymmärrettävistä syistä myös kannattajien keskuudessa. Kotimaiset niinsanotut kovat nimet kiertävät tän seuran tällä hetkellä todella näköjään.

Itse asiassa kuulin juuri muutama päivä sitten erään Mestistä pelaavan pelaajan suusta, kuinka Palloseuran hänelle tekemä sopimustarjous oli yllättäen rahakkain kaikista hänelle tarjotuista sopimusehdotuksista ensi kaudeksi. Yllätysyllätys, niin pelaaja kertomansa mukaan hylkäsi siitä huolimatta Tepsin tarjouksen.

Tähän liittyen, niin mulle jäi ainakin käsitys, että nyt Palloseura viljelee koviakin sopimustarjouksia liikenteeseen, kun paniikki tuntuu olevan melkoinen joukkueen kasaamisen suhteen. Imua seuraan ei juuri tunnu olevan ja pelaajamarkkinat ovat varmaan tässä kohtaa kautta muutenkin jo aika hiljaiset.

Saapa siis nähdä, että ketä helvetti meillä ensi kaudella oikein pelaa?!?
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Saapa siis nähdä, että ketä helvetti meillä ensi kaudella oikein pelaa?!?

Eipä tuolla kai mitään merkitystä ole kun taitaa olla tavoite ne sijat 10+. Pääasia, että saadaan 3500 katsojaa joka matsiin ja rahaa kirstuun niin, että jäädään muutama euro plussalle. Kyl Össe ja kumppanit osaavat. Tuntuu, että Suikkanenkin on omaksunut firman tavat ja äijän taidot ovat taantuneet totaalisesti. Mun muki on mennyt nyt niin nurin kuin muki voi mennä. Ei ole uskoa, luottoa tai kiinnostuta koko seuraan tällä hetkellä. Kesä saa tulla.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vuori ja kumppanit ovat joutuneet jo vuosia tarjoamaan pelaajille enemmän kuin muualla jotta he tulisivat Tepsiin pelaamaan. Kyseinen asia pitäisi saada nopeasti katkaistua ja käännettyä sellaiseksi mitä se joskus hyvinä aikoina oli eli tänne haluttiin jopa puol ilmaiseksi kunhan pääsi menestyvään joukkueeseen/organisaatioon ja myös hyvään valmennukseen.
Tulevallekin kaudella vahvistukset tulevat pääsääntöisesti Mestiksestä ja joille on tarjottu aivan liian kallista sopimusta heidän tasoonsa nähden. En käsitä mitä Tepsi tekisi esim. jollain Tallbergillä kun omissa junnuissa on tällä hetkellä paljon kovempia tulevaisuuden pelaajia. Mestiksestä uskoisin Hakulisen olleen selvä vahvistus.
Menestyvä joukkue, valmennus ja organisaatio houkuttelee tosiaan huippu ja tulevaisuuden pelaajia vähän halvemmallakin mutta Tepsi on todella kaukana näistä tällä hetkellä.
Seura näyttää vajoavan vaan syvemmälle koko ajan vaikka nää isot pamput yrittävät luoda positiivistä tulevaisuutta minkä ehtivät. Nyt tarvitaan tekoja ennen kuin usko parempaan huomiseen saataisiin vähitellen palautettua Tepsin suhteen. Vuori on tehnyt isojakin tarjouksia isolle määrälle pelaajia( joukossa koviakin pelaajia joita täälläkin lueteltu) mutta epäilen että ainoastaan niistä Lassila ja Tukonen ovat ihmetykseksi valinneet meidän Pursiseuran.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös