TPS-KÄRPÄT 14.10.2003 KLO 18.30 ELYSEE

  • 8 224
  • 98

Loco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings
Mielenkiintoinen ja tiukka peli tulossa. Täytynee lähteä ravitsemusliikkeeseen katsomaan. Silloin kun Kärpät oli kuuluisalla 11 vuoden korpivaelluksellaan, liigasympatiani olivat tepsin puolella.

Enpäs muista, että oltaisiin voitettu TV-ottelua aikoihin. Vieraspelisarakekkin näyttää nollaa, mutta nyt on sellainen tunne että voitto tulee. Ainakin parissa edellispelissä LIIKE on saatu lähes sille tasolle mihin se kuuluu. Myös fyysiset otteet muiltakin kun Aarniolta ovat yllättäneet positiivisesti. Odotan myös että tässä pelissä ylivoimapelikin alkaa luonnistua.

Minulla alkaa henkilökohtaisesti loppumaan kärsivällisyys näiden kanadalaisVAHVISTUSTEN kanssa. Dawe on Kärppien paskin pelaaja tällä hetkellä ja Smyth hitain.

Piku Viuhkola on tulessa ja täten veikkaan:

2-4

Nurminen
Koivu

Viuhkola 2
SMYTH
Jokinen
 

tonttu83

Jäsen
Viestin lähetti Kärpät#18
Ottelun todellinen mielenkiinto on siinä, onko Jason "Sniper" Dawe edes matkustanut Turkuun? Kohta näemme ja kuulemme.

Näemme jo nyt. Kärpät tänään:

Pyörälä-Palsola-DAWE!!!!
Aarnio-Viuhkola-Smyth
Jokinen-Lievers-Pesonen
Haataja-Saarenheimo-Juntunen

Myllykoski-Vallin
Lehtonen-Mikkola
Stepanek-Korpikari

13.hyökkääjä: Jämsen
7.pakki: Jaakola

Maalissa Bäckström

Onkohan Jämsen pipinä vai miksiköhän Kake heitti Jeisonin ykköseen?
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Onkohan Jämsen pipinä vai miksiköhän Kake heitti Jeisonin ykköseen?
Kake on elementissään. Kake kouluttaa "poikaa".

Veikataanpa vielä lopputuloskin ajankuluksi.

5-4.
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jämsenin paikka olisi tällä hetkellä nelosessa, ei sen korkeammalla. Joten sinällään tuo viltitys ei tunnu pahalta. Onpahan ollut Jämseni pettymys, vaikka paljoa en odottanutkaan mutta silti, luvattoman huono.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Kattos Dawe on päässy kokoonpanoonki. Mut kahdesta surffarista (dawe, jämsen) ei taida olla väliä kumpi siellä heiluu. Ehkä hyvä vaan että jasoni surffaa, jos sillä vahingossa sattus vaikka pysyyn kiekko lavassa ja peli aukeneen. Luulen vaan ettei se koko peliä saa surffata, jämsen surffaa toisen puoliskon:)
Lehtonen - Vallin oli kans hajotettu, mikä voi olla kyllä ihan hyvä juttu. 2 hyökkäypäässä ratkaisuihin pystyvää pakkia on nyt eri kentissä. Pitääpä lähtä tästä vahtaan telkkua, jos sattus peli alkaan vaikka vähä aikasemmin:)
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Ei osu veikkaukset juuri koskaan kohille ainakaan maalien suhteen.. Vaikka veikkais 3-2 tai jotain niin tahtoo mennä ylioptimistisuuden puolelle.. aluksi aattelin veikata tepsille 2-1 voittoa, mutta ei nikke tänää yhtää useampaa imuroi joten veikataan ylläritulosta 1-3 kärpille ja Dawe lataa 2 onnenkantamoista saken syötöistä. Todellisuudessa pelkään että teps vie ja kärpät vinkuu.

ainii Jämsenihän oli alkukaudesta yks pirteimpiä kärppiä, mutta on kyllä vajonnut viime peleissä jonnekin näkymättömiin eikä putkikaan tunnu kulkevan, mutta aina se sitä puukättä parempi tuossa nelosessa ois ollu.
 
Viimeksi muokattu:

tonttu83

Jäsen
Viestin lähetti Eddie
...mutta aina se sitä puukättä parempi tuossa nelosessa ois ollu.

Kumpaa puukättä?

Dawen lähtölaskenta on alkanut. Seuraavan neljän pelin aikana pitää Jeisonin pelin parantua huomattavasti tai kotiinlähtö on edessä.

Tänään Dawe lennättää Kärpät loistavaan 3-1 tappioon, tehden Kärppien ainokaisen ja olemalla jäällä jokaisen takaiskumaalin aikana.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tänään kohtaa Elyseellä

MUSTA SURMA

vs.

Musta Minuutti

Jeah...!!!

Illan kysymyksiä ilmeisesti on, että alkaako kotijoukkue TPS olemaan sen väärti, että lunastaisi lempinimensä musta surma. Vierasjoukkue Kärpille minun mielestä Turku on ollut perinteisesti paha paikka pelata, joten ilman mustia minuuttejakin on odotettavissa vaikea ilta Turussa. Jos käy kuten käy, ottaa TPS kaksi pinnaa kevyesti. Vieraspinna olisi positiivinen yllätys, vierasvoitto suorastaan jättiyllätys.(Tosin nyt olisi Kärppien aika tehdä "lappeenrannansaipat".)
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Kh
Tänään kohtaa Elyseellä

MUSTA SURMA

vs.

Musta Minuutti

Jeah...!!!


Eipä ole Musta surma tänään kentällä. MS on legendaarinen TPS-ketju 80-luvulta, josta paikalla on täydellä varmuudella vain Vuoren Arse, joka scouttaa pelaajia Los Angelesille. Tarkkuutta nyt näihin ilmaisuihin, hämeenlinnatuntuman perusteella oikeampi ratkaisu olisi ollut "ämmälauma" vs. "neitikiekkoilijat".
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eka erä

Eddie voi pistää tuohon allekirjoitukseensa nelosen tilalle vitosen, kun Pessi veivasi kaksi Tepsin äijää EaSports(tm)-harhautuksella kahville ja veti rystyltä yläbörsään tasoittaen pelin 1-1:een. Upea maali jota voitte ihailla sitten HN:ssä myöhemmin.

Tämän jälkeen Sakke tälläsi vastapalloon 1-2 ja näissä lukemissa ollaan eka erän jälkeen.

Laaksonen tuomarina ja eka erän perusteella täysin paska, kaksi täysin omituista jäähyä kun taas esimerkiksi kaikki koukut ja hakkuut puolin ja toisin menevät läpi.

Smyth ollut aika pirteällä päällä, kuin myös neloskenttä ja varsinkin Juntunen. Dawen luistelu näyttää hiukan nopeammalta kuin ennen, kiekollinen peli yhtä surkeaa toki kuin aikaisemminkin.

Ai niin, Tepsin ainokaisen teki Kyynel-Aalto ylivoimalla.
 
Viimeksi muokattu:

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taas tehdään näköjään vastustajan maalivahdista sankari. Ei sinänsä, kyllä Bäckström hyvä veskari onkin mutta silti..kahdessa ensimmäisessä erässä 29 torjuntaa Bäckströmmillä, Karjalaisella vain 12.
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
näyttää näkyvän täällä Tampereellakin toi Tps- Kärpät peli digiboksilla.

eikä ole lisäpalvelua.
 

Will99

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens, Islanders, Pool
Pisteputki jatkuu

Kultaranne tasoittaa kun muutama minuutti peliä jäljellä, on kyllä uskomattoman tehotonta tepsin peli muuten vai mitä voisi päätellä maalivahtien torjunnoista??

TPS
Tuomo Karjalainen 7+5+3=15

Kärpät
Niklas Bäckström 14+15+14=43
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihanasti kävi maalissa kyllä! Kyllä tekee eetvarttia. Muut analysoikoot. Minä olen tilassa.

Viuhkola tekee sen itse!
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja jälleen jatkoaikatappio. Ilmeisesti suhteellisen heppoisesta siirretystä rangaistuksesta.

Ja ottaa kyllä nuo maalivahtien tilastot päähän, Tepsi laukoo per ottelu aikamoiset määrät mutta tuleeko maaleja? Jokaisesta vastustajan molarista tehdään sankari ja paras pelaaja. Jos tätäkin peliä laukauksista katsottaisiin niin voittaja olisi palloseura. Mutta ne kudit kun pitäisi saada maalivahdin ohi _maaliin_ jotta niistä olisi jotain hyötyä..

Noh, on tuo pistekkin parempi kuin nolla pistettä.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jatkoajalla 3-2 turpaan. Maalintekijänä muutaman oululaisen jo etukäteen hehkuttama Viuhkola.
Onneksi Jokerit ei onnistunut jatkoajalla voittomaalia tekemään, joten vahinkoa ei sattunut. Jos vain se Mäki ei olisi tehnyt viimeisellä minuutilla maalia...
Mitään kamalaa ei siis onneksi tapahtunut, onneksi. Sunnuntaina uusiksi ja paremmalla tuurilla!

EDIT: Tapahtuipas sittenkin. Ajatuksissani en tajunnut että HIFK voitti ja siirtyi siten pisteen erolla sarjakärkeen.
 

Kate

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC, Diego Maradona
Maalinteko tokkii kylla pahemman kerran, kylla tollaisesta laukaisumaarasta pitais saada sisaan enemman kuin kaksi maalia. Tieda sitten auttaako Altsin ja Liuksen (mahdollinen) mukaantulo sitten joskus asiaa. Toisaalta kylla tallakin porukalla pitais saada enemman maaleja aikaiseks.

Btw, sain taas pitkan tauon jalkeen kuunnella matsiselostusta netista eika tarvinnu odotella, etta joku tekstaa Suomesta ottelutuloksen. Kun ei itsella nettia ole, niin taytyy etsia joku, jolla sellainen on. Ja eras englantilainen mies ei talla hetkella ole kovin tyytyvainen, koska Tepsin parjaaminen on suoraan verrannollinen seuraavan yon tapahtumien kanssa...
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
YAY!

TULIHAN SE SIELTÄ! Eka vierasvoitto.

Ei mitään kaunista peliä, mutta Bäckström hoiti kaksi pistettä Pohjolan Valkeaan (ei nyt ihan vielä) Kaupunkiin. Matsi alkoi meiltä ihan hyvin, mutta hieman helpon jäähyn seurauksena TPS yv:lle ja AA-Aalto munkilla ylös.

Sitten tapahtui Pesonen. Kuukauden maali, ei muuta. Kulmasta lähdetään kävelemään maalille, TPS Pakki #1:sen ohi heittämällä TPS Pakki #2:selta länget ja rystyltä ylös. Pari minuuttia myöhemmin Pyörälä karvaa loistavasti kiekon maalin takana, syöttö Palsolalle ja one-timerilla 1-2. TPS:ltä paha merkkausvirhe.

Loput 38 minuuttia Bäckström veteli näitä paraatipelastuksia, mutta väärän vaihdon seurauksena Tepsi sai 5 vs 3 ylivoiman ja Hulkkonen, Aalto ja Nurminen kävelivät Kärppä-alueella sisään ja kiekko nätisti reppuun.

Jatkoajalla Vykoukal tinttasi Palsolaa kulmassa kyynärpäällä päähän ja Kärpille tulossa ylivoima. Bäckström 'tajuaa' lähteä maaliltaan pois juuri oikeaan aikaan, Mikkola & Stepanek avaavat pystyyn Jokiselle ja Kärpille 3 vs 2 - hyökkäys, kun Viuhkola tulee ylimääräisenä miehenä kentälle. Kiekko Jokisen reboundista maaliin ja Karjalainen hajottaa mailansa, kaksi pistettä ja Kärpät kiittää.

Hajareita:

¤ Bäckström tosi loistava, aivan liekeissä.
¤ Smyth väläytteli, oli hyvä maalin edustalla. Vittuuntui jumalattomaan kahvaukseen maalin edessä ja otti pari täysin turhaa jäähyä.
¤ Juntuselta kauden paras peli. Pari hyvää taklausta.
¤ Viuhkola taas oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kummasti on loppunut vaikkapa nimimerkkien Jeff ja K#18 kritisointi.
¤ Dawe. Pelaa kenties viimeistä viikkoa meillä? Mitä järkeä pitää noin kallista pelaajaa penkillä?
¤ Wannabe-PF M. Koivu. Voisi opetella taklaamaan, ennen kuin alkaa vetelemään nyrkkipommeja ja niskalenkkejä. Tai sitten voisi opetella tekemään maaleja. Varsinkin tyhjiin.

Seuraavaksi The Pasi Show Raksila Areenassa.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Ensinnäkin onnittelut oululaisille. Parempi voitti tänäänkin.

TPS:n peli lopahti ensimmäisen maalin jälkeen ja Kärpät laskettiin johtoon, kun luistelu ja työnteko hiipuivat. Hienot olivat tosin vastustajan kaikki maalit, mutta aika paljon ne jättivät kysymysmerkkejä jälkeensä. Miten ihmeessä Tepsin peli oli noin helposti revittävissä hajalle?

Palloseura saa olla erittäin tyytyväinen pisteeseen. Joukkue laukoi liki 70 laukausta, mutta sai aikaiseksi vain kaksi maalia. Osumatarkkuudessa lienee parannettavaa?! Mikko Koivulla oli turha tapa pysäyttää vauhtinsa juuri ennen siniviivaa ja tästä seurasi tänään paitsioita, jotka olisivat olleet helposti vältettävissä.

Kärpät pelasi johtoon päästyään erinomaisesti. Tyhmät vääristä vaihdoista tulleet jäähyt tosin sotkivat peliä. Meikäläisillä on tämän ottelun jälkeen syytä mennä itseensä ja tutkistella, miksi ihmeessä paketti ei vieläkään kestä kasassa täyttä aikaa. Onneksi saatiin edes piste. Puuh!
 
Viimeksi muokattu:

kloever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Koivu Bros.
Olipa tylsä matsi. Tuli oltua paikan päällä.

Turkuhalli taas raikui kannustuksista. (not)

Täytyy sanoa että toka maali meni Karjalaisen piikkiin. Onneton avaus laitaan, Kärpät ottaa kiekon ja toimittaa sen maaliin.

Ihmetyttämään jäi myös TPS:n pelin kiemurtelevaisuus. Maalille ei menty suoraan, ylivoimassa laitettiin turhia kiekkoja Bäckströmille ja syötöt hakivat omiaan.

Kärpät eivät voittoa ansainneet, mutta ei olisi TPS ansainnut sitä myöskään.

Mainittakoon vielä, että Vykoukalin ja Hulkkosen täydellinen tuuliajo Kärppien ekan maalin kohdalla. Voisivat miesmerkintää kehittää.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Liikuvaa peliä, mutta kotrollia puuttui, kumma, että maalimäärä jäi noin pieneksi. Molemilla tilanteita enempiin maaleihin, mutta maalivahdit pelasi hyvin tai sitten liigassa ei vaan ole viimeistelijöitä.

TPS:llä erottui Aalto, Eloranta ja Nurminen. Koivu oli pettymys, ei vieläkään läpilyöntiä.

Kärppien selkäranka oli Bäckström. Maalinedusta pelattiin kohtuullisen hyvin. Pakeista parhaimmistoa oli Mikkola, Myllykoski ja Stepanek. Hyökkäyksessä vauhdissa oli erityisesti Jokinen, Pesonen ja Pyörälä joille kuitenkin viimeistelyn mallia näytti Palsola ja Viuhkola, Lievers oli tutun vahva, mutta ei mikään loistopeli. Smyth oli illan ilonaihe, miinuksina kaksi tyhmää jäähyä kahvaukseen kyllästyneenä, mutta mies oli pari kertaa tekopaikalla, hyvä ohjaus ja vääntö maalille josta huitomisjäähy Karjalaiseen. Lisäksi ysi todella vahva nousu maalille jossa kiekko pelattiin maalin eteen, mutta sitä ei saanut sisään Smyth eikä Aarnio. Liäksi pari terävää lämyä, joka alkaa nyt lähteä. Pian alkaa varmasti noita pinnojakin tippua ja mies lunastaa noita vahvistuksen odotuksia.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vähän liian helpolla lähti kaksi pistettä Ouluun. Onneksi sentään hävittiin vasta jatkoajalla. TPS puski päätä seinään, eikä oikein vakuuttanut. Tehoton oli tepsi tänään, vaikka pääsikin pyörittämään peliä. Kärpät toisaalta käytti maalipaikat hyvin hyödykseen.

Peli oli aika puuduttavaa katsottavaa tepsifanien kannalta.
Ensimmäinen erä antoi jonkinlaisen kuvan siitä, miten kotona tulisi aina pelata, lukuunottamatta ihan loppuerää. Jos samalla "draivilla" pelaisi koko ottelun, niin uskoisin että Jokerit on helisemässä ensi sunnuntaina.

Hyvä että saatiin edes se yksi piste. Ja ihan oikeutetusti mielestäni.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Jaahas ja jatkojalla turpaan sitten lopulta hyvän nousun jälkeen.
Peli oli mukiin menevää katsottavaa ei parasta näkemääni tällä kaudella, mutta ei myöskään huonointa.

Kärpille onnittelut voitosta.

1.erä
Peliä pelataan tasaisesti molemmissa päissä, mutta Tepsi hallitsee hienoisesti pelitapahtumia ja laukauksia ja lopulta ajassa 12.22 Aalto iskee ylivoimalla kiekon ohi Bäckströmin ja Tepsin 1-0 johtoon, syöttäjinä Hulkkonen ja Vykoukal. Mutta sitten alkaa Tepsin unissa luistelu ja Kärpät tasoittaa 15.44 Pesosen maalilla 1-1 ja syöttäjinä kunnostautuivat Mikkola ja Jokinen ja erän lopulliseksi kruunuksi Palsola vie Pyörälän syötöstä Kärpät 2-1 johtoon ajassa 18.57.

2.erä
Maalipaikkoja on molemmilla, mutta kumpikaan ei onnistu ratkaisuissa, eikä lisä maaleja tässä erässä nähdä.

3.erä
Tepsi hakee tasoitusta ja Kärpät yrittävät iskeä ratkaisu maalia. TPS ottaa aikalisän 13 minuutin kohdalla. Lopulta Tepsin taistelu palkitaan ja Nurminen pääsee tälläämään avopaikalta kiekon ohi Bäckströmin ja Tepsin tasoihin, maali tehtiin YV:llä ja syöttäjinä Aalto ja Vahalahti ajassa 56.46, Kärpillä kaksi miestä boksissa.

JA.
Ja ajassa 60.55 siirretyn rangaistuksen aikana Viuhkola pistää kiekon reppuun ja Kärpät voittoon, syöttäjänä maalissa on Jokinen ja samassa ajassa Karjalainen ottaa 2 minuuttisen käytöksestä.

Torjunnat:
Karjalainen 7+5+3+1=16
Bäckström 14+15+14+0=43

Yleisömäärä 6566 ei vieläkään rikottu 7000.

Tuomarina toimi Tom Laaksonen
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Silminnäkijöiden ja radioselostuksen perusteella Palloseura olisi jäänyt ilman pistettäkin, jos tuomarina olisi ollut joku muu puusilmä kuin Tom Laaksonen.

Loppujen lopuksi Tompan piiparointikaan ei meiltä kahta pistettä vienyt, vaan ne väännettiin kotiin.

Tekee yllättäen eedvarttia tuollainen voitto. Hämeenlinnassakin oltiin jo lähellä, mutta silloin tulokseksi vain piste.

Kiitän ja kumarran!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös