TPS-Jokerit 24.11

  • 1 744
  • 16

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Vaikka torstain kierrosta ei ole vielä pelattukaan, niin aloitan tämän topicin. Turkuusessa pelataan siis lauantaina viime vuosien "klassikko" Tepsi on päässyt kovaan kuntoon ja Jokerit on omalla tasollaan, kaikille tulee joskus huonoja päiviä, kuten Jokereille tiistaina. Jokereilla on jälleen paha otteluruuhka, joten veikkaan että Tepsu vie voiton... 5-2 maalintekijät: Tps: Holmkvist, Alatalo, Petriläinen, Sheefferi ja Vahalahti,
Jokerit: Rosa, Pesonen, Ram jokereiden maalissa, Norrena Tepsun maalissa
 
Viimeksi muokattu:

Malla

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - ei sen enempää
Vaikka pahalta tuntuukin, niin veikkaan:

TPS- Jokerit 2-3

Tässä vaiheessa on vielä epäselvää ainakin allekirjoittaneelle, saako Schaeffer lisärangaistuksia, joten veikataan siinä mielessä
sydämen ja mielen vastaisesti.

Toivottavasti olen totaalisen väärässä ;) !
 

-human

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Jukurit
Tiukkaa tulee olemaan. Jokerit on niin hyvässä vedossa, että pelkään pahoin pisteiden matkaavan Helsinkiin. Saa nähdä vaikuttaako suhteellisen helppo voitto Ässistä Jokrujen peliin.

Veikkaan tasuria 2-2 ja jatkoajan jälkeen 2-3. Toivottavasti olen väärässä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vaatimus

Kun minä kerran aion matkustaa Turkuun (niinkuin toivottavasti moni muukin Jokerifani) asti, niin haluan nähdä rankkaa taistelua ja hyvän tuloksen. Vastustajaa ei pidä aliarvioida. On hyvä että ketjuja kierrätetään, jotta kaikilla säilyy tasaisen korkea motivaatio. Loistavaa, että Frank, joka on tottunut maalintekoon, sai onnistumisia. Ehkä kahta maalinsylkijää Pavel #55 ja Frank #39 ei kannata peluuttaa samassa ketjussa. Hienoa, että laajaa materiaalia jaetaan! Seanille #10 lisää peliaikaa, poika on nuori, mutta pelaa aina "sata lasissa".

TPS:llä on paljon vaarallisia "käsiä" Kari #22& co. tarkkana, ja luita eteen!

0-5 (eihän Jokerit nyt sentään maaleja päästä, ei ole tapana!

:) :D :) :D )
 

Iceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti rasmus
Ja nyt Rami ei vaihdeta voittavaa maalivahtia, eli Lehtonen maaliin.

Ehdottomasti samaa mieltä. Lehtonen maaliin niin hyvä tulee vaikka Tepsi kaikesta huolimatta tulee tarjoamaan kovan vastuksen.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Tps on vahvistunut hyvien uusien pelaajahankintojensa ansiosta, mutta kokaisuutena Jokerit on vahvempi. Viimeksi Jokerit hävisi kovan peliputken jälkeen, mutta onneksi nyt saatiin alle kunnon maali-iloittelu, joka helpottaa latautumista lauantaita varten. Lehtonen veskaan ja täysi rähinä päälle.
 

Milou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tiukka matsi tulossa.
Se kumpi jaksaa pelata ottelun loppuun asti alku sekunneista lähtien, on kaiken järjen mukaan voittaja.
TPS on selvästi piristynyt kanukkiensa myötä ja onkin vahvassa nousussa kohti liigan kärkinelikkoa. Käsittääkseni kotijoukkueelta puuttuu Joseph, jonka poissaolo heikentää puolustusta huomattavasti. Kumminkin on sellainen kutina, että Marko Kauppinen esiintyy Turku-hallissa niin hyvässä kuin pahassakin...

Jokereiden osalta saattaisi olla oiva tilaisuus kiilata piikkipaikalle mikäli liigan tämän hetken kovakuntoisin joukkue Blues rökittää Tapparaa. Summanen luultavasti pitää Ässät matsiin muokkaamansa ketjut samoina, mikä on todella paha uutinen TPS:n viisikkopuolustukselle; Peltosen ja Rosan tähdittämät kentät eivät ole helppoja pysäytettäviä.

Käsittääkseni peliin meiltä päin lähtee pari bussillista Jokerifaneja, joten tunnelmasta ei pitäisi tulla suurempia moitteita.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS - Jokerit lauantaina

Tämä on se ottelu jonka vuoksi Salminen on hihkunut keskiviikosta asti ja melkein heittelee parhaillaan popcorneja pitkin seiniä.
Klassikoilla hellytetään turkulaisia nyt ahkerasti. Tiistaina oli vuorossa 80-luvun versio TPS-Tappara ja huomenna Turkuun saapuu lauma Helsingistä. Se logoltaan värikkäämpi. Näinpä sitten tänne veikkausia.

-Ensimmäisen maalin tekijä ja missä verkko vinkuu...ja tietenkin maalintekoaika
-Kuinka kuuma ottelusta tulee?
-Herääkö K.Nurminen?
-Pitääkö TPS Peltosen kurissa?
-Kuinka paljon Jokeri-faneja
-Lopputulos
-Hallin täyttöaste

Nyt niitä sitten on siinä vähän enemmänkin. Omat veikkaukset:

-12.58, Peteeeeer Schaefeeeeeeeer!!!
-Loppua kohden lämpenee
-Pelaa paremmin kuin aiemmin, muttei ole vielä totutussa vireessä.
-Kysymysmerkki. Täytyy toivoa, että Lehtinen pystyy Peltosen hoitamaan
-Muutama bussillinen
-5-4
-11820 eli niin paljon kuin halliin mahtuu.

Kommentteja kaivataan. Jii, anyone?
 

Big mama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ny Rangers,Kärpät ja Mestis-joukkueet
Lehtonen maaliin jatkamaan nolla peliään, eiköhän TPS kaadu Karin torjunnoilla!:D
Mitenköhän on maalivahtivalinta otteluun? Vieläkö Lehtonen harjoittelee 20- vuotiaiden maajoukkuetta varten. Haloo Raimo!?
TPS häviää 0 - 2, sorry!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ja voitto tuli

1-3, loistavaa!!! En ollut katsomassa, joten voisitteko kertoa, ketkä ottelun näitte että mitä tapahtui tilanteessa kun Elomo sai 5+20 korkeasta mailasta, ei kai siinä loukkaantunut ketään?!?
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Ja voitto tuli

Viestin lähetti Ikijokeri
1-3, loistavaa!!! En ollut katsomassa, joten voisitteko kertoa, ketkä ottelun näitte että mitä tapahtui tilanteessa kun Elomo sai 5+20 korkeasta mailasta, ei kai siinä loukkaantunut ketään?!?

Aallolla oli naama auennut ja ilmeisesti lievä aivotärähdys. Näin kertoo ainakin Maikkarin sivujen otteluraportti. Ei varmaankaan pelaa sitten huomenna.
 

Milou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Matsissa olleet, oliko ottelussa minkälainen tunnelma?
Ainakin ne kaksi bussillista Jokerifaneja näytti ainakin YLEn urheiluruudussa vetävän ihan suhteellisen näyttävää meininkiä, tosin radiosta kuunneltuna muutamaan otteeseen vahvat T-P-S huudot tunkeutuivat selostukseen. TV kuvasta vielä sen verran, että meikäläisillä näytti reissulla olevan mukana tämä tutuksi tullut ja monen joukkueen kopsaama jättilakana, sekä kaksi jättimäistä heilutuslippua. Hyvä arsenaali vieraspeliin, tosin nämä Turun reissut ovat aika klassikoita, harmi vain, että jouduin jättämään väliin.

Pelistä sen verran, että taisi matsi ratketa TPS:n (Melomon) törttöilyyn viimeisessä erässä. Aallon saitte meiltä pois, mutta tämä ei ole mikään ratkaisevasti heikentävä tekijä. Summanen on pikku hiljaa ajanut ykkös-kakkosketjuihin Tuomo Ruudun lisäksi Pesosta ja Valtosta, joten taso säilyy loukkaantumisista huolimatta. Tätä kirjoittaessa tuli mieleen, että miten kova miehistö meillä saadaankaan kasaan keväällä, jos mittavia loukkaantumisia ei enää tule ja Sape sekä alkukauden loistavasti aloittanut Niko Mikkola palaavat ruotuun.

Piikkipaikka tuli arvioiden mukaan otettua Bluesin lyödessä Tapparan Espoossa. Nyt huomenna voitto Jyväskylässä ja sarjataulukossa olisi kahden pisteen etumatka tasapelein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös