TPS-Ilves Turkuhalli la 4.10. klo 17.00

  • 4 860
  • 43

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
SM-liiga jatkuu Artukaisten ydinreaktorissa. Sarjataulukon joku lienee kääntänyt nurinniskoin sillä Ipa penailee sarjan kärkisijoilla, ja TPS... eh, alemmassa keskikastissa.

Mikko Koivua odotetaan takaisin tähän otteluun Turkusessa, Mansesterissa rohkeimmat veikkaavat Raimon lämäävän. Tästä lähdetään ja näillä mennään!
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viestin lähetti HN
Kyseessä on Ilveksen kolmas peli viiden päivän sisään ja kuudes yhdessätoista päivässä.

Ja Ilves on hävinnyt SM-liigaottelun Turku-hallissa 21 kertaa (TPS 17+2 + TuTo 2) peräkkäin...
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Mane
Ja Ilves on hävinnyt SM-liigaottelun Turku-hallissa 21 kertaa (TPS 17+2 + TuTo 2) peräkkäin...
Kovinhan te tampesterilaiset optimistisia olette. Onhan tämä Tepsillekin kolmas peli viiden päivän sisään ja 6 peliä tulee 12 päivään. Ja mitä tulee tuohon hienoon tappioputkeen, niin tuossa on jo yritystä. Oikein täytyy hattua nostaa tuollaiselle penailulle.

Jos ette itse usko moisen putken jatkuvan, niin vaikea se on paikallisenkaan ihmisen siihen uskoa. Uskon silti.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Viestin lähetti HN
Kyseessä on Ilveksen kolmas peli viiden päivän sisään ja kuudes yhdessätoista päivässä.

Ja takana pitkä ja puuduttava Oulun reissu, jossa kuitenkin on junnattu kaksi viimeistä erää kolmella ketjulla saalistaen raivokkaasti Kärppien johtoasemaa.

Pisteet kotiin.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
No niin. sitten ei muuta kun hakemnaan päänahkaa sarjakärjestä. yllätääkö sarjan hännillä keikkuva TPS Tampereen ylpeyden ja runkosarjaa johtavan Ilveksen. Sillä ainahan se on yllätys jos sarjakärki kaadetaan. Vai mitä?

Itse peliin. Tepsillä on kolme pisteen ottelua takana. Olisihan se mukava päästä kahden pisteen putkeenkin jossaina vaiheessa. Nyt olisi paikka ottaa kaksi pistettä ilveksen kustannuksella. Ipan peli on ollut hyvää tällä kaudella eikä TPS varmasti pääse helpolla. TPS puolestaan on pelannut kotona kohtalaisesti lukuunottamatta hetkiä IFK matsista.

Karjalainen jatkaa meikäläisten maalilla ja hyvä niin. Pelasi loistavan ottelun Raumalla sitä yhtä kämmiä lukuunottamatta. Tasainen tulee tästäkin ottelusta niinkuin Tepsillä on lähiaikoina ollut tapan pelata. paukkunen ei liiemmin penaillut Raumalla. Nyt lienee aika palata päiväjärjestykseen ja kerätä osapuilleen -3 saldo.
 

Thranduil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle ja Toronto
Heh.. Kuulostipa hyvältä tuo "Tampereen ylpeys". Enpä usko että Tepsi kovin helpolla antautuu. Varsinkaan kun on vielä alla koitos Oulun Raksilassa. Olisihan se hieno nähdä jonkunmoinen taistelu tupsukorvilta, kun ei oikein tuo Turun matkailu ole pisteitä viime vuosina tuottanut. Ehkä vaivaudun itsekin paikalle kun on Tepsillä kuulemma uusi maskottikin.

Ja Ilveksen nelokentän peliä on ollut ilo seurata kun sen nyt voi kentälle heittää ilman suurempaa riskiä. Mikko Suvanto on esittänyt koht. hyviä otteita. Toivotaan että ne jatkuvat. Jos vaikka tehojakin rapsahtais.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Toimitus
Otteluennakko luettavissa täällä.

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?ottelu=57&versio=ennakko

Kah, olemme näköjään Sokan kanssa samaa mieltä TPS:n ongelmista. Pelisysteemi ei ole syyllinen takaiskuihin vaan yksilötason kämmäilyt. Herrasmiehenä Sokka jättää mm. Nurmisen, Mikkolan, Kauppisen, Paukkusen ja monen muun nimet mainitsematta.

Ipa-matsi on hyvä mittari joukkueelle. Takkuturkeilta ei ole tullut kelloon Turkuhallissa käytännössä noin sataan otteluun, joten kunniatasolla ainakin asennetta pitäisi löytyä.

Ottelu on varmasti täysin voitettavissa kunhan M. Koivu onnistuu alusta saakka ja saa Vahan mukaan karuselliin, Aalto & Eloranta jatkavat noususuuntaista trendiään, Tuomo onnistuu verkoilla ja kun Paukkunen ajaa Zambonia.

Kyllä tämä tästä, varsinkin vielä kun allekirjoittaneen giganttinen syysflunssa hellittäisi. Edes jallu (juoma, ei lehti) ei auttanut eilen kaffen kanssa, mutta periksi ei anneta prkl...
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Pressiboxi
Edes jallu (juoma, ei lehti) ei auttanut eilen kaffen kanssa, mutta periksi ei anneta prkl...

No voi nyt kerpele! Mitä sinä siihen sitä kahveeta sotket? Eihän tuollaisilla rohdoilla ole toivottua vaikutusta. Vettä sen verran, että kupinpohja peittyy ja loput sitten sitä koomikon alkuainetta. Kyllä siinä pöpöt saavat kyytinsä.

P.S. Muista ottaa kapeapohjainen ja korkea keppu.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Oloneuvos
P.S. Muista ottaa kapeapohjainen ja korkea keppu.

OK, eiköhän homma pelitä näillä neuvoilla! Toivottavasti matsi kiinnostaa laajaa yleisöä enemmän kuin Jatkiksen lajifriikkejä. Tällä keskustelun määrällä väkimäärä hallissa on huomenna noin 2500 luokkaa.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Oikeastaan odottaa jo tuota lauantain ottelua. TPS:n kauden alusta tulee jotenkin mieleen 98-syksy, jolloin kanssa hammasta purtiin, mutta kaudenloppu olikin sitten mukavampi. Koivu, joka on kentällä ainakin toivottavasti tuo kyllä tärkeän lisän joukkueeseen. Vaikka huonosti on mennyt, niin viimeisestä neljästä ottelusta on kaikista tullut vähintään tuo piste.

Paikalla on kuulemma saapumassa Ilveksen kannattajia, mikä on todella positiivinen asia, sillä saadaan aikaan jotain huutokilpailua hallissa piristämään lauantai-iltaa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Jotenkin se vain tuntuu mahdottomalta, että Ilves Turussa voittaisi, siitä alkaa kuitenkin jo hetki olla, kun näin on viimeksi tapahtunut.

Järjellä ajateltuna Ilves voi voiton tällä kertaa ottaakin, mutta helppoa se ei tule olemaan. Kun katsoo turkulaisten kokoonpanoa, niin tyhmempikin tajuaa, ettei todellista TPS:ää ole vielä nähty. Jos homma lähtee huomenna toimimaan niin pahalta näyttää. Ja kuten mainittua on Turkuun muodostunut Ilveksen voittamisen -kulttuuri.

Tulosta en uskalla lähteä veikkaamaan, sehän nähdään huomenna. Pistäkäähän ipalaiset sitten kunnon huudot pystyyn Elyseellä, itse en matkaan prkl soikoon pääse.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Pressiboxi
Edes jallu (juoma, ei lehti) ei auttanut eilen kaffen kanssa, mutta periksi ei anneta prkl...
Etkö tiedä, että tuollainen yletön kahvinjuonti ei ole lainkaan terveellistä. Se voi jopa aiheuttaa riippuvuuden.

Vanha hyvä konsti on pullo rommia. Jos se ei tehoa, niin ainakin lentsu on miellyttävämpi potea.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
KMTT - Nelostie

Suomen valtateitä tukkiva kulkue on herättänyt ihmetystä takanaan matelevista autojonoista alkaen ympäri Suomea; Ilves-fanit lähtivät Oulusta kohti seuraavaa pysäkkiä. Kyseessä lienee pisimmän reitin kulkeva suomalaisista koostuva fanikulkue koko sm-liigan historiassa.

Tempauksen julkisuusarvosta huolimatta se on aiheuttanut lähinnä hilpeyttä julkisilla lätkäfoorumeilla. Monet ovat kuitenkin loppujen lopuksi tietämättömiä tosiasioista ja sille perustallehan KMTT aikoinaan pystytettiinkin. Joten seuraavassa kulkueen virallinen marssijärjestys:

Joukon kärjessä tahtia henkseleillään paukuttelevat valikoima tuhdissa kännissä hoipertelevia herrasmiehiä Helmisen nimellä (ja tietysti nimmarilla) varustettuine fanipaitoineen.

Muutama metri näiden takana seuraa uskollisesti suutaan jokaiselle vastaantulijalle soittava suht näteistä neidoista koostuva teinikvartetti - pienessä maistissa hekin.

Joukon koossa pitävä voima kulkueen hännillä on Puomilan Paavo muilta osin tyhjine fanibusseineen. Ääntään (ja vauhtiaan) nopeasti menettävä faniliideri on huhujen mukaan huudellut kuljettajan avoimesta ikkunasta koko kuluneen matkan - 20 kilometriä:

"Jätkät oikeesti, nyt ***** bussiin sieltä, että päästään huomiseksi perille!"

Sekalaisen sirkuksen arvioidaan asiantuntijalausuntojen perusteella saapuvan Elysee Arenan lippuluukulle varhain lauantaiaamuna - 11. päivä kuluvaa kuuta. Toki liigakärki Ilves on ehtinyt ottaa tähän mennessä turpaansa niin Turun PalloSeurasta kuin stadin ykkösseura HIFK:stakin. Onneksi tuleva mestari kuitenkin ottaa yhteen toisen stadilaisjoukkueen kanssa kyseisenä päivänä vain 165 kilometrin päässä samaa rantaviivaa seuraten. KMTT on paikan päällä ja raportoi ensimmäisenä fanikulkueen kurssinmuutoksista.

Hyvissä ajoin sitä ennen kuitenkin TPS-Ilves -pelin tulosveikkaus rahannälkäisille. Tupsukorvien selkäranka ja kainalokeppi eli kannattajien ydinporukka lienee jossain Pulkkilan ja Viitasaaren välissä, kun Mikko Eloranta pyyhkäisee huurteet kiekon pinnasta Ilveksen tyhjän maalin edessä. Odotettavissa on siis kylmää kyytiä ja tamperelaiskurkkuihin jäätyneitä turkulaisvitsejä. TPS 31 - Ilves 0.
 
Viimeksi muokattu:

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Turussa siis peli, yleensä tämä tarkoittaa, että kotiinpäin lähdetään tappio niskassa. Turku-hallista ei todellakaan ole tullut voittoa moneen vuoteen, tuskin tulee tänäänkään.
Ilves on ollut rankalla matkalla Oulussa ja kunto on poissa. Joukkue tuhlasi kunnon jo nyt, vaikka sitä kannattaisi olla keväällä jäljellä (by: eräs Tapparan kannattaja).

TPS peliongelmistaan huolimatta on ottelun ennakkosuosikki. Vaikka joukkueen peli ailahtelee, ei se voi olla häviämättä "liigajumbolle". Jukka Koivu huutaa kurkustaan tarvittavat siirrot jääkentän shakissa ja Vaclav Sykora ei löydä tsekki-suomi-sanakirjaansa. Homma on sitä myöten selvä.

Itsehän olen myös paikalla pelissä. Uskokaa tai älkää, tänään on ensimmäinen kerta, kun olen ko. hallissa jääkiekko-ottelussa.
Olen säästynyt turkulaiselta ahdistukselta, nyt se on viimein tullut eteen. Valitettavasti vain tälläkin kertaa joutunen lähtemään kotimatkalle tyhjin käsin, pisteitä ei tule yhtään mukaan.
Onneksi ensi viikolla on Ilves - HIFK-peli kotona. Pääasia, että siitä pelistä ei lähde yhtään pistettä Turkuun.
 

krobbe

Jäsen
Täytyy tunnustaa, että pidän HN:n tavasta lähestyä asioita omaan vaatimattomaan tyyliinsä. Jonkun asteista hengenheimolaisuutta tunnen tähän Ilves-ikoniin, sillä siksi häntä mielestäni voidaan varauksetta kutsua.

Miksikö hengenheimolaisuutta, no tapa jolla hän kerrasta toiseen avautuu ennen ja jälkeen (jopa hävittyjen) ottelujen jälkeen kertoo suuresta kiekkosydämmestä, joka sykkii valtaisalla voimalla tuolle Tampereen jälleen jääkiekkoa pelaamaan alkaneelle joukkueelle, tälle (nyt voi jopa sanoa sen ilman ironista sävyä) legendaariselle ja taiturimaista kiekkoa pelaavalle joukkueelle.

Olen tänään menossa Turkuun ja todennäköisesti menen todistamaan HN:n faktana kertomaa Ilveksen voittojuhlaa. Mielenkiinnolla odotan kuinka käy, onko Ilves jo kenties kylläinen, ei tuo karvaturri jaksanut enää popsia edes kärppää loppuun Oulun vierailullaan.

Ilveksen kausi on alkanut paremmin kuin hyvin, täytyy tunnustaa, että paljon paremmin kuin osasin pahimmissa painajaisissanikaan pelätä. No katsotaan kuinka pitkälle kissa jaksaa kirmata, kärkitila liigassa on ainakin tällä hetkellä tukevasti naapurin tassuissa.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Viestin lähetti HN
Mitä sää BeeYkkönen oikein selität? Jätetään nöyristely vähemmän legendaaristen kiekkoseurojen kannattajille.
Takaa on kiva tulla, sanotaan jo vanhassa lauseessakin.
Ei vaan, vielä en ole saanut sitä menneisyyden kunniaa takaisin. Viime kausi vei siitä osan pois, onneksi se on tulossa takaisin.
Siinä kyllä HN on oikeassa, että Ilves ON Suomen legendaarisin jääkiekkojoukkue. Ei ole vielä tullut toista, tuskin tulee kun Ilves jatkaa.

Kokoonpanosta. Marko Luomala ja Teemu Jääskeläinen poissa.
Tommi Jäminki pelaa tsekkien kanssa. Tämä on mielenkiintoista. Luomala on yrittänyt pelata kuin Gretzky, vaikka hänen olisi pitänyt pelata kuin...kuin...ei tule nyt sopivaa pelaajaa mieleen. Kuin likaisen työn tekijä :)
Jäminkistä ei ole Gretzkyksi ja hän tietää sen. Josko nyt myös tämän ketjun peli tasoittuisi oman pään osalta? Jäminkille laitetaan varmasti tarkat puolustusvelvoitteet ja Radim saa nyt ottaa yksin hyökkäävämmän roolin.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Viestin lähetti krobbe
Olen tänään menossa Turkuun ja todennäköisesti menen todistamaan HN:n faktana kertomaa Ilveksen voittojuhlaa.

Olet siis havainnut sen tosiasian, minkä niin monet muutkin jääkiekon kannattajat ympäri Suomena. Ilves on kiinnostava joukkue ja sen takia sitä kannattaa seurata.
Varmasti tuon ruotsalaisjoukkueen seuraaminen ottaa välillä koville, joten syytäkin katsella välillä kunnon jääkiekkoa.
 

Fedsy91

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit Red Wings, Leijonat, Fedorov #91
Viestin lähetti Optimisti
Odotettavissa on siis kylmää kyytiä ja tamperelaiskurkkuihin jäätyneitä turkulaisvitsejä. TPS 31 - Ilves 0.

Optimisti on nimensä veroinen heilutellessaan Ipan lippua.

Itse luotan omiini, lopputulos 5-1. Maalit TPS: Koivu 2, Vahalahti, Eloranta, Vykoukal. Ipa: Rajamäki

Mainittakoon vielä, että Karjalainen pelaa loistopelin tänään maalilla.

Täältä tähän
 

#41#

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Kyllä on nyt muutaman kerran pataansa Ilves turussa ottanut, mutta tänään IPA pöllyyttää TPS:ää numeroin 0-6. Helminen paukauttaa 3+3 tehot, Vesku ja Leino kirjauttavat 1+2 kumpikin.
Viimeisen maalin tekee Miettinen.
 

krobbe

Jäsen
Viestin lähetti B1
Olet siis havainnut sen tosiasian, minkä niin monet muutkin jääkiekon kannattajat ympäri Suomena. Ilves on kiinnostava joukkue ja sen takia sitä kannattaa seurata.
Varmasti tuon ruotsalaisjoukkueen seuraaminen ottaa välillä koville, joten syytäkin katsella välillä kunnon jääkiekkoa.

En yleensä alennu vastamaan tasoisillesi tuhertajille, mutta teen nyt poikkeuksen, sillä harvoin saa lukea noin alokasmaista tekstiä. Tarkoituksenasi on ilmeisesti matkia kirjoittajia jotka pystyvät tuottamaan lauseita ja kokonaisuuksia, joissa on sitä aitoa tekemisen riemua. Kirjoittajia joiden sivallukset näytölle saavat hymyn suupieliin ja tunteen, että tuossa on sitä jotakin.

Kuten sanoin, kauas jäit jälleen kerran. Tuotoksesi oli jälleen sitä samaa säälittävää isojen poikien matkimismantraa surkeilla ajat sitten loppuunkalutuilla tasapää-yleistyksillä.

Jos sinulla on ala-asteikäisiä lapsia, pyydä ensi kerralla, että he kirjoittavat puolestasi, lopputulos on takuulla meille lukijoille paljon antoisampi.

Monet jääkiekon seuraajat ovat todellakin huomanneet, että Ilves on aloittanut kautensa hienosti, niin minäkin. Sinä vaan et tunnu kannattamasi joukkueen tekemisiin luottavan, kuten tuossa ylempänä paniikissa vauhkoilet, sullehan nauraa omasikin.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Viestin lähetti krobbe
En yleensä alennu vastamaan tasoisillesi tuhertajille, mutta teen nyt poikkeuksen, sillä harvoin saa lukea noin alokasmaista tekstiä. Tarkoituksenasi on ilmeisesti matkia kirjoittajia jotka pystyvät tuottamaan lauseita ja kokonaisuuksia, joissa on sitä aitoa tekemisen riemua. Kirjoittajia joiden sivallukset näytölle saavat hymyn suupieliin ja tunteen, että tuossa on sitä jotakin.

Kuten sanoin, kauas jäit jälleen kerran. Tuotoksesi oli jälleen sitä samaa säälittävää isojen poikien matkimismantraa surkeilla ajat sitten loppuunkalutuilla tasapää-yleistyksillä.

Jos sinulla on ala-asteikäisiä lapsia, pyydä ensi kerralla, että he kirjoittavat puolestasi, lopputulos on takuulla meille lukijoille paljon antoisampi.

Monet jääkiekon seuraajat ovat todellakin huomanneet, että Ilves on aloittanut kautensa hienosti, niin minäkin. Sinä vaan et tunnu kannattamasi joukkueen tekemisiin luottavan, kuten tuossa ylempänä paniikissa vauhkoilet, sullehan nauraa omasikin.

Hihi...osui ja upposi.
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
TPS:n ketjut illan otteluun:

1. Nurminen-Aalto-Eloranta
Hulkkonen-Vykoukal

2. Vahalahti-Koivu-Mikkola
Peltonen-Schneider

3. Tuokko-Rautee-Sykkö
Paukkunen-Kauppinen

4. Metsäranta-Kankaanperä-Kiviharju
Timonen-Seikola

Maalissa tänään Karjalainen, varalla Ari Reunanen

Lähteenä hc.tps.fi

Veikataan nyt vielä että Ilves voittaa ottelun 3-1, viiminen maali tyhjiin.

EDIT: Sykön ja Tuokon paikat vaihdettu.
 
Viimeksi muokattu:

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti TPS4Ever
TPS:n ketjut illan otteluun:

1. Nurminen-Aalto-Eloranta
Hulkkonen-Vykoukal

2. Vahalahti-Koivu-Mikkola
Peltonen-Schneider

3. Sykkö-Rautee-Tuokko
Paukkunen-Kauppinen

4. Metsäranta-Kankaanperä-Kiviharju
Timonen-Seikola

Maalissa tänään Karjalainen, varalla Ari Reunanen

Lähteenä hc.tps.fi


Timonen ei ole mukana, Suoraniemi otetaan kehiin 13. hyökkääjänä. Lisäksi Sykön ja Tuokon laidat on käsittääkseni väärinpäin?
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Pressiboxi
Timonen ei ole mukana, Suoraniemi otetaan kehiin 13. hyökkääjänä. Lisäksi Sykön ja Tuokon laidat on käsittääkseni väärinpäin?

Valmennuksesta kerrottiin eilen, että he miettivät joukkueen peluuttamista joko seitsemällä pakilla ja kolmellatoista hyökkääjällä tai 8/12 -versiolla. Tuohon siis päädyttiin. Tavallaan ihmetyttää edelleenkin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös