TPS 2014–2015 – runkosarjan 2. kvartaalin seurantaa, uuden valmennuksen opeilla vierasvoittoihin?

  • 30 990
  • 142

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Järvinen maalissa... Huh-huh.. Toivottavasti Kaarinassa kerätty tuntuma realisoituu hyvänä suorituksena myös Kuopiossa. Pahinta on kuitenkin syytä pelätä.

Muutenkin kun samoilla ketjuilla jatketaan, niin näkisin Kalpan vievän tänään voiton n. 5-0. Vaikka täällä kaikki Paskarantaa dissaavatkin, niin faktahan on se, että juuri Koskiranta-Lasch sai sitä kuuluisaa tulosta aikaan, kun taas Luceniuksen ja Laschin yhteistyö tuottaa huomattavasti heikommin hedelmää. Siiki-Koskiranta-Sointukaan ei myöskään miltään ihan käsittämättömältä neronleimaukselta vaikuta sikäli kun Siiki ei ole vielä liigapeleissä mitään kummoisia kannuksia itselleen hommannut. Smolenakin tasoisen jampan pitäminen huomattavan vähän peliaikaa saavassa kolmosketjussa on kanssa aikamoista shittiä, mut varmaan ollaan vieläkin "aikataulussa". Ja se aikataulu on Jukka Koivun ohjaamaan dösään.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
...mut varmaan ollaan vieläkin "aikataulussa". Ja se aikataulu on Jukka Koivun ohjaamaan dösään.

Nounou, sitten kun ei enää muu auta, niin se on Suoraniemen Sepi, joka sitä bussia ohjaa.

Siihen oman maalin eteen, you know.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Henkisesti komea taisteluvoitto vieraista, jota sain itse olla paikanpäällä todistamassa ja tekeehän nuo 3 pistettä sarjataulukkoonkin gutaa. Peli on edelleen melkoista vuoristorataa eli hyviä jaksoja saattaa seurata huonompi jakso pienistä sijoittumis- ja syöttövirheistä omalla alueella, josta alkavat vaaran paikat. Vastapainoksi kakkoserässä tarjoiltiin todella hyvää ja aktiivista Tepsiä ja sarjan kakkonen oli ajoittain todella helisemässä. Vikassa erässä mentiin täysin puolustus ensisijaisena seikkana ja saatiin aluepuolustuksella pidettyä Kalpa hyvin pois vaarallisilta sektoreilta, vaikka välillä puolustus puhkottiin Järvisen ottaessa ihmeen kaupalla tarvittavat kiinni tai sitten savolaiset räiskivät ohitse. Hienoa, että saatiin neljä maalia tehtyä vieraissa sekä karisteltua entistä enemmän vieraspeliapinoita pois harteilta.

Taistelu jatkuu liigan osalta torstaina Ässiä vastaan, mutta kyllä tämä matsi pelasti viikkoa ja paljon.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Hienosti pelas Smolenak-Kummeli-Rantanen meille pisteet. Rantasella tuntui olevan taas ihan eri tahti pelissä.

Joukkueen ailahtelevaisuus huolettaa ehkä tällä hetkellä eniten, pelko Lassilan loukkaantumisesta tulee kyllä ihan siinä perässä pelkona.

Joukkue pelaa pirun hyvin välillä. Puolustuksessa otetaan ukot ja alue kiinni, eikä vastustaja juurikaan pääse edes maalipaikoille. Tosin se ei tietenkään estä sitä, että seuraavassa vaihdossa voidaankin sitten olla täysin ulapalla molemmissa päissä.

Peluutus on edelleen perseestä, en millään usko noiden kaikkien tähtien jaksavan tuota kuormaa pitkässä juoksussa, mutta näillä mennään kun ei muitakaan valmentajia ole...

Kyllä kylmäsi KalPan puolesta katsoa tuota Pekkakiekkoa. Hyökkääjän saa syötön-luistelu hyökkäyssuuntaan-sitten karros, rintamasuunta omaa maalia kohden-syöttö alaspäin-ja töks.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Kyllähän tämä pelin trendi on pitkässä juoksussa selkeästi nouseva! Tämä olisi voinut olla aika mahtava viikko, jos olisi kulkenut Saipaa vastaan ja Tapparaa vastaan ei oltais luovutettu. Silti vain 4p kun tarjolla oli 9p. Kaikki oli voitettavissa. Mutta tästä on kiva jatkaa.

Elomolta hyvä komentti, että analysoidaan sitten kun kaikki on kunnossa. Eli vaatimustaso on korkea, mitä mä valmentajalta nimenomaan haluankin. Paketti ei ole ehjä ja tuossa on paljon kaikkea, mikä ei toimi. Peluutusta olisi nyt tosi hyvä paikka helpottaa. Eilen tuntui olevan tuo Smolenakin ketju hyvässä iskussa, niin ei muuta kuin vielä isompaa ruutua ensi viikolla. Annettaisiin nyt runkopelaajien kunnolla levätä, kun ensi viikko on hieman kevyempi. Esim. Järvinen maaliin ja Smolen ketjulle paljon peliaikaa. Samaten jos Tukonen tulee, niin myös sille ja Laschille vähemmän. Minä antaisin Lassilan rauhoittua kunnolla ja laittaisin vihdeoin sen Georgievin aukomaan luukkua. Ässät kun ei ole mikään liian kova paikka, niin nyt vois tosiaan koittaa kaikkea.

Kumeliauskas muuten laukoo jäätävällä prosentilla kaappeja.Kaikessa hiljaisuudessa tehnyt jo 7 maalia! Sointukin tehnyt jo 8 maalia. Että kyllä niitä vastuunkantajia oikeastikin on, jos vaan valmennus antaa "kuumien" pelaajien pelata..
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kumeliauskas muuten laukoo jäätävällä prosentilla kaappeja.Kaikessa hiljaisuudessa tehnyt jo 7 maalia! Sointukin tehnyt jo 8 maalia. Että kyllä niitä vastuunkantajia oikeastikin on, jos vaan valmennus antaa "kuumien" pelaajien pelata..

Hys! Koskiranta, Kume ja Sointu ovat kaikki turhakkeita. Ja roolitettu päin vittua.

Ei vaan, mukava löytää onnistujiakin välillä muualta kuin ykkösvitjasta. Lascheria saa kyllä rikkoa aivan vitusti ja miehen huumori oli jokaisessa ottelussa tällä viikolla melkoisella koetuksella tämän vuoksi. Tai siltä ainakin vaikutti. Eiköhän se sisuuntuneena paina 3 pinnaa Ässiä vastaan tiistaina.

Itse antaisin Temen pelata seuraavan, mutta osallistuttaisin toki Järvistä aiempaa enemmän jatkossa kun nyt sai torjuttua vierasvoiton.

Hyvä fiilis vaikka viikko ei tuloksellisesti mikään hyvä ollutkaan.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Hienosti pelas Smolenak-Kummeli-Rantanen meille pisteet. Rantasella tuntui olevan taas ihan eri tahti.
Näköjään toimii edelleen tämä jo Suikkasen aikana kasassa ollut "kakkosketju", toivottavasti toimii yhteistyö jatkossakin. Pikkaraisen voisi pistää Tukosen tervehdyttyä Koskirannan ja Soinnun kanssa samaan vitjaan ja Laurin ykköseen. Siiki on pelannut ihan ok mutta hieman köykäinen poika on vielä liigamatseihin.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Pikkaraisen voisi pistää Tukosen tervehdyttyä Koskirannan ja Soinnun kanssa samaan vitjaan ja Laurin ykköseen. Siiki on pelannut ihan ok mutta hieman köykäinen poika on vielä liigamatseihin.

Juuri näin. Ja Siiki voi olla köykäinen, mutta teki eilen jatkuvasti hyviä ratkaisuja kiekon kanssa, eikä hävennyt yhtään vertailussa muuhun kalustoon. Ehdottoman positiivista peliä mielestäni. Tykkää myös laukoa, ominaisuu jota tuo nippu kipeästi kaipaa.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Juuri näin. Ja Siiki voi olla köykäinen, mutta teki eilen jatkuvasti hyviä ratkaisuja kiekon kanssa, eikä hävennyt yhtään vertailussa muuhun kalustoon. Ehdottoman positiivista peliä mielestäni. Tykkää myös laukoa, ominaisuu jota tuo nippu kipeästi kaipaa.
Kyllä Siiki hyvin pelasi, ei kahta sanaakaan, menee loistavasti kärkiketjuissa paikkaamassa Tukosta ja muita flunssaisia.
 

tamme

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä Siiki hyvin pelasi, ei kahta sanaakaan, menee loistavasti kärkiketjuissa paikkaamassa Tukosta ja muita flunssaisia.

Edellisessä pelissä teki pari väärää ratkaisua ja muutenkaan ei ollut aivan muiden tasolla, vaikka yritystä löytyikin hyvin. Viime peli oli taas selkeästi paras häneltä ja osasi järkätä hienosti paikkoja muille. Eli pari tilannetta pelasi hienosti siten, että imi pelaajan, pari itseensä ja antoi syötön takamiehelle. Hyvä tulee vielä kaverista toivottavasti :)
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika hiljaista ollut Laschiltä viime pelit, ainakin pisteiden valossa. Kolme viime peliä kiikareilla. Tukosella vielä huonommin, viisi viime peliä ilman pisteitä. Voisi auttaa paljon kaksikon peliä jos Tukonen siirrettäisiin Pikkaraisen tilalle ja aina kun Tukosella on flunssaa niin Piku takaisin siihen vasempaan laitaan. Ainoa pelko on tietty se, että kaikki omenat olisi samassa korissa ja muut ketjut kärsisivät tästä, mutta enpä tiedä, en vain tykkää katsoa, kun perinteiset piste per peli -pelaajat ovat kuihtumaisillaan. Ja jos esim Siiki kotiutuu tohon 2. ketjuun, niin voisihan Pikkaraisen laittaa vaikka neloseen Virtalan ja Karvisen kanssa. Lopuksi sanottava, että erittäin tyytyväinen viikkoon, vaikka vain 4 pistettä tulikin.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Itse lähtisin muokkaamaan ketjuja tämän viikon kamppailuihin. Ykkönen on nyt suht. yössä, koska Lucenius ei oikein löydä yhteistä säveltä talkkarin sekä Lässin kanssa. Pikkarainen+Lasch kombinaatio on törkeän hyvä kulmissa, koska talkkarilla on ruho ja Laschillä jalat. Näin ollen Lucenius ei saa pitää kiekkoa, vaikka selvästikkin elää siitä. Kakkoseen palanneen Tukosen Late, jos on nyt vaan pystyy.

1. ketju
Pikkarainen - Koskiranta - Lasch

- Koskiranta pääsisi taas Laschin vierelle kokeilemaan. Lasch saisi oikeastaan pitää kokoajan kiekkoa ja odottaa, että Piku&Tero parkkeeraa siihen maalille. Pikkarainen löytänyt sitä kaivattua maalivirettä ykkösketjussa, joten mielestäni paikka ykkösessä on ansaittu. Taklaa, rouhii, toimii kokovartalokyrpänä ja ylipäätäänkin tekee kaikkea sitä mitä väritön-TPS on kaivannut. Esimerkiksi viime viikon SaiPa-matsi olisi ollut muuten käsittämättömän tylsän harmaa ilman #84:sta, joka piti omaa showtaan rähjäten, rouhien ja taklaten. Ottaa silloin tällöin jäähyjä, mutta kyllähän Ilkka myös niitä hankkii. Hyvänä esimerkkinä juuri mainitsemani SaiPa-matsi, jossa vastustajan Ville Hämäläisellä meni oravaperhe muuntajaan Pikkaraisen juttuja kuunnellessa.

Nimimerkki benicion kuvaus osuu niin mahtavasti, että se on pakko lisätä tähän loppuun:
Jos ei Pikkarainen olisi mulkku, hän olisi miikkatuomainen.

2. ketju
Sointu - Lucenius - Tukonen

- Lucenius jakelee kiekkoa ja Tukonen&Sointu sitten pörräävät miten tykkäävät. Soinnun peli ei vieläkään vakuuta, mutta on saanut todella kiitettävästi häkkejä kasaan, joten Lucenius olisi tästäkin syystä perusteltu vaihtoehto Soinnun rinnalle. Tukosesta on vähän vaikea sanoa mitään, kun juuri nyt ei mene kovin lujaa. Paperilla hyvä ketju.

3. ketju
Smolenak - Kumeliauskas - Rantanen

- Jatkanee mahtavaa duuniaan. Rantanen on selvästi palannut suvantovaiheen jälkeen tasolleen, kuten myöskin Kumeliauskas. Tällä ketjulla nyt kulkee, joten en näe järkeä rikkoa sitä esimerkiksi siirtämällä Smolenakia Laschin vierelle, vaikka epäilemättä sekin toimisi.

4. ketju
Virtala - Vähätalo - Karvinen

- Tekee sitä omaa hommaansa sen verran mitä saa peliaikaa. Tämän ketjun pitäisi kyllä saada enemmän peliaikaa mitä nyt.
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään sitten palataan kotivoittojen tielle kun vieraissa on alkanut kulkemaan lujaa. Muuten tämä homma näyttää hyvältä ja mukava kun ei tarvitse lehdistä kauheasti lukea, että TPS sitä ja tätä. Positiivista tosin ei osata kirjoittaa.

PS Siiki tekee tänään ensimmäisen liigmaalin
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kirvelevä tappio, voitolla oltaisiin voitu "hengittää taas vähän rauhallisemmin" ja eroa olisi taas ollut enemmän takana oleviin, mutta kierros meni nyt niin että meillä, Ässillä, Bluesilla ja SaiPalla on saman verran pisteitä plakkarissa. Bluesilla pelejä tosin pelattuna 29, meillä ja Ässillä 27 ja lappeenrantalaisilla 26. Ei se pelsukaan ole kuin yhdeksän pisteen päässä sijalla 13, joten tässä voi käydä vielä vaikka kuinka ja sarjataulukko kääntyä hyvinkin nurin. Huomenna todella tärkeä matsi Tampereella, josta tulisi tehdä Kuopion matsin kaltainen ihme. Nyt ei ole varaa menettää tässä saumassa pisteitä ja jäädä sarjataulukon pohjille, kun sarjassa kerran pelataan vittumaisesti ristiin.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mitenkähän meidän kärkiäijät jaksaa levänneen Ilveksen vauhdissa perjantaina, oli nimittäin peluutus taas helvetin kuormittavaa osalle porukasta.
Kun on tehty vain maali kahdessa viime kotipelissä niin ei ihan uomissaan peli tällä hetkellä ole,
kauhulla huomista peliä odotellen.
 

läpyskä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kirvelevä tappio, voitolla oltaisiin voitu "hengittää taas vähän rauhallisemmin" ja eroa olisi taas ollut enemmän takana oleviin, mutta kierros meni nyt niin että meillä, Ässillä, Bluesilla ja SaiPalla on saman verran pisteitä plakkarissa. Bluesilla pelejä tosin pelattuna 29, meillä ja Ässillä 27 ja lappeenrantalaisilla 26. Ei se pelsukaan ole kuin yhdeksän pisteen päässä sijalla 13, joten tässä voi käydä vielä vaikka kuinka ja sarjataulukko kääntyä hyvinkin nurin. Huomenna todella tärkeä matsi Tampereella, josta tulisi tehdä Kuopion matsin kaltainen ihme. Nyt ei ole varaa menettää tässä saumassa pisteitä ja jäädä sarjataulukon pohjille, kun sarjassa kerran pelataan vittumaisesti ristiin.


Niin täytyy muistaa sekin, että myös sarjan kärkipaikoille on 6-9 pistettä, joten erot eivät ole sinnekään päin kovinkaan suuret
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Niin täytyy muistaa sekin, että myös sarjan kärkipaikoille on 6-9 pistettä, joten erot eivät ole sinnekään päin kovinkaan suuret

Heh, legendaarinen "onko lasi puolitäysi vai puolityhjä"-vertaus. No joo. Näillä esityksillä me ollaan paljon todennäköisemmin sijalla 13. kuin vaikka sijalla 4. Ei millään pahalla, mutta näin se menee. On noi otteet kuitenkin sen verran heikot ja heittelehtivät. Kaikenlisäksi tosiaan hävitään kaikki nämä 6 pisteen ottelut Ässiä, Saipoja, Tapparoita ja Sportteja vastaan. Anteeksiantamatonta hävitä huonommille, vaikkakin voitetaan ylempänä olevia satunnaisesti.

Viisastenkiveä tuskin löytyy tuohon tekemiseen, mutta kärkiäijille on pakko antaa lepoa paljon. Ihan rohkeasti vois kääntää peluutukset toisinpäin heikompia vastaan. Ykkönen pelais vaikka 3.eniten kentällisistä. Haluan myös lisää laukauksia peliin. Smolenakin tapaiset pelaajat elävät laukauksista ja reboundeista.. Tasaisen kaavan mukaan tänään tapahtuu ihme ja voitetaan Ilves Tampereella?
 

Tazz82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Man Utd
Tämän olisi kaiketi voinut laittaa ketutus ketjuunkin, mutta laitetaan nyt tänne. Eilinen Ässät pelasi huonointa lätkää mitä olen nähnyt PITKÄÄN aikaan. Silti me onnistuttiin häviämään. Voi tietenkin syyttää tuomareita ja liian kirkkaita hallin valoja, mutta tosi asia on että peli olisi pitänyt tappaa jo paljon ennen Ässien toista maalia. Enkä tarkoita että Tepsi olisi ollut hyvä, mutta ÄSSÄT oli vain sysipaska.

Tepsin pelin suurimpia ongelmia ovat:

- Laukasten laatu, käsittämätön määrä ohi, yli, logoon tai muuten vaan luokattomia laukauksia. Tilastot näyttävät että lauotaan paljon, mutta laatu puuttuu.
- Aloitukset. Minulla ei ole eilisen tilastoa tässä, mutta näppituntuma on että aloitukset hävitään keskimäärin aina.
- Ylivoima, en edes jaksa avata sitä tähän, mutta peliä ei saada alueelle ja jos se sitten saadaa niin pyöritään kulmissa ja yritetään jotain Gretzky tason syöttöä josta kaveri saisi laittaa tyhjiin eikä vahingossakaan ammuta.
- Avauspelaaminen, pakki kiekon kanssa oman maalin takana ja 2 hyökkääjä takasinisellä??? Miten sinne voi avata järkevästi? Ei mitenkään, vaan sitten heitellään polvenkorkuisia syöttäjä toivotaan toivotaan menttaliteetilla.
- Alivoima, taas kaksi omiin (ensimmäinen taisi tosin tulla pari sekuntia jäähyn päättymisen jälkeen).


Niin ja mainitsinhan että Ässät oli umpisurkea, siis vielä paljon huonompi kuin palloseura...
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Niin ja mainitsinhan että Ässät oli umpisurkea, siis vielä paljon huonompi kuin palloseura...
Mielestäni eilinen oli kelpo peli TPS:ltä, joka vei peliä tilastollissesti ja myös pelillisesti pääosin. Välillä jopa 5vs.5 -peli näytti ylivoimalta, kun kiekko ja äijät liikuivat ja Ässät oli hätää kärsimässä. Suurin ongelma mielestäni vain siinäkin oli se, että kunnon maalipaikoille ei päästy tarpeeksi ja sitten kun päästiin niin viimeistely oli huonoa.

Oli muuten Mojzisin maalissa huikeaa maskipelaamista Pikkaraiselta (muistaakseni). Paljon tuli vetoja siniviivalta, mutta aivan liian usein ilman kunnon maskia.

Miksi muuten ihmiset usein näkevät, että vastustaja oli paska jos TPS pyörittää peliä, kun tämä saattaisi olla vain illuusio siitä, kun TPS saa oikeasti vastustajan näyttämään huonolta?
 

Toivoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi muuten ihmiset usein näkevät, että vastustaja oli paska jos TPS pyörittää peliä, kun tämä saattaisi olla vain illuusio siitä, kun TPS saa oikeasti vastustajan näyttämään huonolta?
Johtuu vallitsevasta trendistä tällä palstalla;
-Jos Tepsi sattuu voittamaan, on se vastustajan huonoutta
-Jos Tepsi voittaa kärkipään jengin (6 pistettä edellä), ne on kolmen pisteen pelejä
-Jos Tepsi häviää samoilla sijoilla olevalle, ne on aina kuuden pisteen pelejä
-Jos Tepsi voittaa laukaukset, ne on ollu "kaikki" huonoja laukauksia
-Jos Tepsi häviää laukaukset, ne on tullu "ykkössektorilta"

Ja siitä tietää et on voitettu peli jos ei vitutusketjuun tule kuin pari kommenttia.
Ja tiedän varsin hyvin kuinka huonosti on muutama viime kausi pelattu. Mutta itse ainakin mietin vain edellistä peliä ja yritän nähdä positiivisia asioita.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Ja siitä tietää et on voitettu peli jos ei vitutusketjuun tule kuin pari kommenttia.
Ja tiedän varsin hyvin kuinka huonosti on muutama viime kausi pelattu. Mutta itse ainakin mietin vain edellistä peliä ja yritän nähdä positiivisia asioita.
Juu tuo viimekausien huonous tulee usein esille, kun tällaisia ihmettelee. Vaikka kaikki varmaan myöntävät ja tietävät, että eihän täällä hyvin hommat ole menneet viime kausilla, niin voi sen pään ottaa sieltä perseestä ja miettiä tätä hetkeä ihan omanaan, kun kyse on yksittäisistä peleistä tai uuden valmentajan otteista.

Tuo on totta, että jos joukkueessa ei osata regoida nopeasti niin täällä se ainakin onnistuu. Ihmiset laskevat täällä Elomon pistekeskiarvoa ja kun eilen se näytti vielä ihan hyvältä niin tänään taas ollaan rasvaamassa köyttä yhden tappion jälkeen. Kaverilla on alla alle 10 matsia ja sitten yhden tappion jälkeen ihmetellään miksi pistekeskiarvo on taas niin huono. Sehän oli selvää, että kotisaldo tulee laskemaan ja vierassaldo nousemaan, mutta sitten kuitenkin ihmetellään miten voidaan hävitä kotona. Epätasaista tuo pelien laatu kyllä on, mutta nyt verrataan joukkuetta, jolla on se yhdeksän peliä alla uudella pelitavalla, joukkueisiin, jotka ovat syksystä asti reenanneet yhdessä omaa peliään.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Minun mielestä pisteiden laskeminen on pelleilyä. Annetaan kauden päätteeksi jokaiselle todistus pelatusta kaudesta ja vitun hymypoika patsas.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Hyökkäystä tuli jo Suikkasen aikana kritisoitua nimenomaan materialiin nähden. Nyt alkanut miettimään oliko itsellä sittenkin liian kovat odotukset materiaslista, eikö se olekkaan niin hyvä?

Puolustuksenkin pitäisi olla yber kiekollinen, mutta jossain ne sitäkin jemmaa.

Toivotaan ettei mitään totaalista romahdusta tule ja välierissä ollaan.

Elomon pelityylissä pitäisi koko ajan olla kiima päällä, muuten se näyttää vähän laiskalta. Noh, askel kerrallaan.
 

Tazz82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Man Utd
Mielestäni eilinen oli kelpo peli TPS:ltä, joka vei peliä tilastollissesti ja myös pelillisesti pääosin. Välillä jopa 5vs.5 -peli näytti ylivoimalta, kun kiekko ja äijät liikuivat ja Ässät oli hätää kärsimässä. Suurin ongelma mielestäni vain siinäkin oli se, että kunnon maalipaikoille ei päästy tarpeeksi ja sitten kun päästiin niin viimeistely oli huonoa.

Yes, me voitettiin laukaukset, mutta Ässät otti 3 pistettä. Tepsi nimen omaan oli parempi ja hallitsi näennäisesti. Kunnon maalintekopaikkoihin päästiin vain harvoin ja kuten sanoin jo aikaisemmassa viestissä: vetojen laatu oli pääosin surkea.

Pakko sanoa että eilisen kaltaisella avauspelillä ei organisoitua joukkuetta vastaan ole mitään mahdollisuutta. Minun silmääni Tepsin peli oli kaukana kelvollisesta. Voiko sanoa että on pelattu kelvollisesti, jos hävitään eikä päästä maalintekopaikkoihin??

Tuohon kysymykseesi, miksi en ollut tyytyväinen Tepsin peliin ja Ässien huonous saattoi olla illuusiota, on pakko sanoa että sen verran on vuosien varrella eritasoista kiekkoa tullut katsottua ja pelattua, että uskon erottavani milloin joku johtuu hyvydestä ja milloin huonoudesta. Minun ei ole mikään pakko mollata Tepsiä ja olen alusta asti halunnut antaa Elomolle mahdollisuuden. Lainatakseni Tamia: " kyllä peli kertoo".

edit. typo
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös