TPS 2014–2015 – runkosarjan 1. kvartaalin seurantaa, miten kausi käynnistyy?

  • 90 190
  • 332

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Koskiranta on senttereiden ehdoton palkkakunkku joukkueessamme. Joten hänen pitäisi minusta palkkaluokallaan olla ehdoton liideri alueellaan, muttei todellakaan ole. Ei pysty yhtään kantamaan joukkuetta jos siihen on tarvis. Tähän hätään nyt en kerkeä katsomaan kuinka paljon Lasch on on Koskirannan pisteissä mukana, veikkaisin aika korkeaa prosenttia.

Niin no se sama pätee kyllä toiseenkin suuntaan Koskirannan auttamana on myös Lasch päässyt pisteitä tekemään tai Koskirannan syötöstä maalia laittamaan.

Eikä Koskiranta varmaan itse päätä missä ketjussa pelaa ja pelaako ykkössentterinä vai kakkosena vai kolmosena? Se, että Koskiranta pelaa meillä ykkösessä johtuu siitä, ettei ole parempaakaan pelaajaa sille tontille ja se taas on sen vika joka joukkueen on kasannut, oli hintalapussa mitä tahansa. Mikä se palkka nyt sit muuten on kun kerran on vitun kallis eikä kyllä täytä millään mittarilla vitun kalliin pelaajan kriteereitä, silti siellä joukkuetta rakentaneet todennu, että jatkon arvoinen?
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Mitään muuta "muiden kirjoittajien haukkumista" tai vastaavaa ei tuo ylläoleva kirjoitukseni sisällä. Koskien Koskirantaakin kirjoitin että omassa tekstissäni kyseessä oli oma mielipiteeni.

Eikös täällä jokainen kirjoita mielipiteitään?

Ja tuo tutulta tuntuu listahan ei ollut tarkoitettu vain sinulle, vaan yleensä. Ylemmät vastaukset oli lainattuun osaan ja sitten ihan yleistä kirjoittelua.

Liian aikaisin poistuvat kannattajat on jo mollattu ja kyllähän siellä nyt vaan yritetään ehdotella miten pitäisi kirjoitella. Jos ei minun maalaisteksti uppoa, niin eihän sitä ole pakkoa lukea.

Koskirannasta olen jo aikaisemmin kirjoittanut ja kirjoitan kai sitten uudelleen. Oikein kavereiden avulla pystyy nousemaan lähes hyväksikin, mutta Koskiranta ei pysty nostamaan muiden pelaajien tasoa pelatessaan heidän keskellä, ei siis tee heistä parempia.

Mikä huolestuttavampi asia, niin Lasch on ollut muutamissa peleissä vähän väsyneemmän oloinen. HIFK pelissä monin paikoin tuplattiin, mikä aiheutti siellä "heikkoutta", mutta nyt on vain ollut "väsynyt". Toivottavasti piristyy ja saa syötöt lähtemään. Ja ennen kaikkea, toivottavasti Tukonen jaksaisi pysyä terveenkirjoissa vähän pidemmän ajanjakson, on ykkönen hänen myötään aikasta paljon vaarallisempi.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Joukkue varmasti näki vastustajan toimesta miten puolustajat laukovat kiekkoa. Varmaan kolmasosa JYPin hyökkäyksistä päätyi pakin toimittamaan kiekkoon maalille. Puolet maaleista tulikin näistä tilanteista (vai enemmänkin? En muista mistä Pihlmanin ohjaama kiekko lähti.)
Lauotaan sitä kiekkoa saatana. Ei tarvitse aina pelata kulmaan Laschille tai Kummelille. Näitä kiekkoja odotan jatkossa näkeväni.

Minusta pelaajat ovat laukoneetkin paikoitellen ihan reippaasti, mutta ongelma on ollut se laatu. Esim. HIFK pelissä ensimmäiset 6 vetoa jäi ensimmäiseen pelaajaa, sen jälkeen lopetin vitutuksessa laskemisen. Nakladal taas yrittää tappaa sitä halliin päässyttä pikkulintua.

Miksi Nakladal muuten pelaa edes ylivoimaa? Annettaisiin levätä aaveetä varten ja tietty tasakentällisiä varten. Ei juurikaan tuo mitään ylivoimaan, kyllähän ylivoimassa pitäisi 5 voida puolustaa 4 vastaan vaikkei siellä meidän ainut puolustava puolustaja pelaakkaan.
 

juaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Päätin tähän väliin hieman tilastoniiloilla näin syysloman kunniaksi. Otin tutkittavakseni, miltä näytti Palloseuran tilanne viime syksynä 14:n pelin jälkeen. Tuolloin kotona oli pelattu seitsemän ottelua, kuten myös vieraissakin. Tällä kaudella ollaan pelattu kahdeksan ottelua kotipubissa ja kuusi vieraissa.

Seuraavassa tekstinpätkässä on suluissa esitetty edellisen kauden vastaavat luvut. Kuluvalla kaudella kotona on kerätty 21 pistettä (12), vieraissa 1 piste (4), joista saadaan yhteensä 22 pistettä (16) pistekeskiarvon ollessa 1,57 (1,14) ottelua kohden. Maaliero on 37-42 (29-41).

Huomionarvoista oli se, että viime syksynä TPS oli kolmessa ottelussa jäänyt kokonaan maaleitta, mitä ei ole tällä kaudella nähty vielä kertaakaan. Onko nyt asian laita niin, että puolustuksen taso ei ole viime kaudesta noussut, mutta hyökkäyskalustolla pystytään pinnoja kairaamaan paremmin? Loukkaantumisista ollaan toki kärsitty (muistaakseni?) viime kautta enemmän, etenkin puolustusosastolla.

Pahoitteluni jos/kun kerrontatyyli oli epäselvä.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Puolustuspeli toimi aiemmin hyvin Lassilan vahvan vireen säestämänä, mutta nyt kahteen peliin kymmenen maalia omiin. Kyllä eilenkin Jyp teki maaleja aivan liian helposti. Toisaalta myös eilen näkyi aika suuri ero joukkueiden hyökkäämisessä. Jypin hyökkäykset tuntuivat vaarallisilta, Tepsin hyökkäykset päätyivät yleensä kulmiin. Paljon suoraviivaisemmin tarttis pelata, kun pystytään kuitenkin kiekolliseen peliin mitä tahansa joukketta vastaan.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puolustuspeli toimi aiemmin hyvin Lassilan vahvan vireen säestämänä, mutta nyt kahteen peliin kymmenen maalia omiin. Kyllä eilenkin Jyp teki maaleja aivan liian helposti. Toisaalta myös eilen näkyi aika suuri ero joukkueiden hyökkäämisessä. Jypin hyökkäykset tuntuivat vaarallisilta, Tepsin hyökkäykset päätyivät yleensä kulmiin. Paljon suoraviivaisemmin tarttis pelata, kun pystytään kuitenkin kiekolliseen peliin mitä tahansa joukketta vastaan.


JYPin hyökkäykset näyttivät mielestäni ajoittain todella vauhdikkaalta, sen mitä pätkivästä suttustriimistä näin niin olikohan tuo 2-0 maali missä vaihtoivat kiekkoa pelaajalta toiselle hirveässä vauhdissa ja luisteli porukkaa aikalailla solmuun. TPS:n meno taas näytti pariinkin otteeseen todella kankealta..
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mietteitä?
Mun odotukset on, että seuraavista kuudesta pelistä HIFK:lta tulee tauon jälkeen Nordiksella takuulla turpaan ja muut pelit ovat melko ympäripyöreitä. Eli niistä voisi tulla noin 1,5 pistettä keskimäärin plakkariin. Tämä tarkoittaisi koko kuuden ottelun rupeamalta 7-8 pisteen saalista, jota pidän todennäköisimpänä odotusarvona. CHL-matsit Lukkoa vastaan tosin hiukan sotkevat kuvioita ja siksipä TPS ei välttämättä ole aivan syväjäässä tuossa Nordiksen matsissa.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
En tiedä onko tää nyt oikea ketju tälle mutta laitetaa ny tänne. Eli muutama tilasto;

Kolme miestä lähellä sadan pisteen rajaa liigassa;

Sointu 39+60=99
Nummelin 35+63=98
Smolenak 57+39=96

Lisäksi Koskiranta rikkoo tämän kauden aikana (toivottavasti) kahdensadan pisteen rajan, sekä vyölle tulee näillä näkymin seuraavassa HIFK matsissa 400 runkosarjaottelua, Koskirannan saldo tällä hetkellä 395 66+122=188

Vittasmäellä on tällä hetkellä tilillään 296 runkosarjaottelua joten sataset paukkuvat myös Turun Paul Coffeylle kohta puolin.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Liian aikaisin poistuvat kannattajat on jo mollattu ja kyllähän siellä nyt vaan yritetään ehdotella miten pitäisi kirjoitella. Jos ei minun maalaisteksti uppoa, niin eihän sitä ole pakkoa lukea.

Tosissasiko olet? Menee taas aivan hassutteluksi tämä touhu jos tällaista vauhtia jatkat. Minä jätän tähän tämän viestin jälkeen, kiistän toki sen että ehdottelisin mitä sinä kirjoittaisit. Koskien noita tupsuhupsy- ja SuomenAikuisVaippa-juttuja ei voi kuin todeta että en tajunnut tällä kertaa yhtään mitä ajoit takaa ja kalskahtavat ala-astetyyppisiltä itkuilta. Mitä termejä nuo niinku sillee ovat ja mitä haet niillä takaa? Niihin osoitin kritiikkini, joka oli täysin validia sorttia. Se ei missään nimessä ole sama asia kuin että minä kertoisin mitä sinä saat kirjoittaa. Olipa vain ensimmäinen kerta kun Jatkiksessa törmää pissakakka-juttuihin, mutta toki, jatka ihmeessä niitä jos ne tuntuvat ominaisilta.

Koskien tuota liian aikaisin poistumista niin miksi otat sen henkilökohtaisesti? Se oli jonkun mielipide ja voihan sen myös tavallaan todeta siitäkin perspektiivistä validiksi että en minä ainakaan halua missata loppuhetkiä sen takia että jonkun tuulitakki on minun naamassani toisten katsojien karatessa samalta penkkiriviltä kesken kaiken pois. Jos jollain on kiire jonnekin niin asia täysin kunnossa mutta en minäkään henkilökohtaisesti ymmärrä lähtemistä kesken kaiken jos joukkue on voitolla ja peli on tiukka. Toki, taas kerran, jokainen tekee just niinkuin tahtoo. Ja tuo mitä täällä on kirjoitettu niin ei se ole minkään kannattajatyypin mollaamista sanan varsinaisessa merkityksessä omaan silmääni ollut. Sinähän käytännössä nyt yrität rajoittaa, eli määrätä, mitä muut kirjoittavat aikaisin pelistä lähtemisestä. Mielipiteitä, mielipiteitä.

Kerhon on kaaduttava huomenna. Alkaa vaan vanne kiristymään vieraspelien osalta sellaiseksi että kotona ei kohta saa hävitä ja mikäli hävitään niin negatiivinen lumipalloefekti on syntymäisillään. Kiven Karri sai fudut, jospa sieltä saataisiin Turkuun vieraspelien taitaja? No vitsi vitsinä, mutta vähissä alkavat hyvät vitsit olemaan.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka runkosarjaa on vasta pelattu vajaa 1/3 niin kyllä nuo kaksi peräkkäistä kotiottelua ensin Kerhoa ja Lukkoa vastaan ja sitten neljä vieraspeliä Sporttia, Ässiä, IFK:ta ja Kerhoa vastaan( välissä vielä CHL pelit Lukkoakin vastaan) näyttävät jo suunnan mihin tämän kauden joukkue on menossa.
12-14 pojoa noista kuudesta pelistä niin ollaan edelleen taistelemassa sijoituksista ylempään kastiin mutta vastaavasti 5-8 pojolla kuuden joukkoon pääsystä tulee vaikeaa. Vaikka pelejä toki on noiden jälkeenkin vielä paljon jäljellä niin suuntaa nuo pelit silti jo antavat. Kuitenkin mitä nyt olen kuullut niin hallitus olisi asettanut runkosarjatavoitteeksi juuri tuon kuuden joukkoon pääsyn.
On totta että peli on paremman näköistä kuin viime kaudella mutta täytyy huomioida että myös joukkue on materiaaliltaan kovempi verrattuna viime kauteen. Jos vieraspelaaminen on umpisurkeaa niin näkisin kyllä kotipelaamisessakin silti paljon parannettavaa vaikka voittoja on tullutkin ja jos meinataan kauden lopulla pelata vielä vähän kovemmistakin sijoituksista.

- yv pelaaminen ottelusta toiseen todella surkeaa vaikka joukkueessa pelaajia joiden pitäisi siinä olla Liigan huippuja.
- suoraviivaisuus puuttuu. Pelaajat hakeutuvat toistuvasti nurkkiin pyörimään sen sijaan kun suorilla hyökkäyksillä hakeuduttaisiin maalintekosektorille ja lauottaisiin heti kun on vähänkään paikka. Lasch tyypillinen esimerkki. Ajautuu aina maalintaakse mutta Ässiä nopea vastahyökkäys, sinisen yli ja veto suoraan luistelusta ja maali. Pikkarainen on pelaaja joka pyrkii maalia kohti eikä nurkkiin. Niin koti kuin vierasotteluissakin Tepsin laukaisumäärät todella pieniä. Pelaaminen on enemmän sellasta neppailua.
- vieläkin tulee otteluita/tilanteita joissa kaikki pelaajat eivät anna kaikkeansa kentällä. Tilanteisiin mennään varovasti, vähän mailalla kurkotellaan jne. Harvoin näkee sitä että heittäydytään laukausten eteen, viedään taklaus loppuun asti tyyliin Pikkarainen ja ennenkaikkea että uskallettaisiin mennä varsinkin hyökkäyspäässä sinne todelliselle sotatantereelle eli maalin eteen hakattavaksi. Myös oman maaliedustan pelaaminen ollut ajoittain heikkoa.
- joka ottelussa tulee mielestäni liikaa tilanteita jossa hyökkäyspäässä menetetään kiekko siten että vastustaja pääsee nopeeseen vastahyökkäykseen 2v1,3v1 tai 3v2.
- Pelaajien peluuttaminen ja valmennuksen pelin sisällä tapahtuviin tilanteisiin reagoiminen. Kentällisistä voidaan olla mitä mieltä tahansa mutta esim. yv:llä ja av:lla tiettyjen pelaajien pelaaminen aiheuttaa hämmästystä. Nummelinin ja Pullin ollessa kokoonpanossa heidän paikkansa on pelata yv:tä ja tasakentällisin eikä todellakaan av:lla ja vastaavasti en edelleenkään näe Virtalaa menestystä janoavan joukkueen kakkos yv:n pyörittäjänä vaan alivoiman johtajana.

Edellämainituissa asioissa on juttuja joissa pelaajien pitäisi asennoitua paremmin ja myös pystyä tekemään ne itse selvästi paremmin mutta myös valmennuksen pitäisi saada tuosta porukasta kyllä enemmän irti ja hehän tuon pelityyliin päättävät vaikkakin Suikkasella kun ei kauheasti mitään tiettyä pelityyliä edes ole. Jos pelaajilla valtava gorilla selässä kun ei saada mistään paikoista sisään niin kyllä valmentajan pitäisi pystyä auttamaan jotta tuo pelaajan tai koko joukkuetta vaivaava kipsi saataisiin murrettua ja joukkueen pelaamiseen saataisiin tiettyä rentoutta jne.
Tässä oli omia näkemyksiäni ja varmasti moni on näistä eri mieltä mutta sehän vain osoittaa että porukkaa kiinnostaa itse laji ja mitä meille merkitsee nuo kolme mustavalkoista kirjainta.
Valmennusjohto ja varsinkin Suikkanen tietää itsekkin varsin hyvin että tää kausi on joko tulos tai ulos. Viime kaudella hän kitisi ku ei ollut haluamiansa pelaajia ja nyt hänelle hankittiin kaikki jotka hän halusi joukkueeseensa. Myös tää valtava hypetys tästä kaudesta tuo omat paineensa eikä varmasti noita paineita helpota tieto Venäjän suunnasta josta Karri Kivi sai juuri kenkää. Onko hän seuraava Tepsin käskyttäjä, jää nähtäväksi. Toki J. Jalonen myös vapaana ja jos Tepsi maksaa nyttenkin pääkoutsille Liigan kovimpia liksoja niin uskoisin että sillä saisi tänne myös Jalosenkin. Eri asia haluaako hän itse tänne.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikä helvetti siinä on ettei voi joukkueen ykkösmiestä puolustaa? Nätisti Lasch kyllä kosti pelillisesti.
 

jake64

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja ROKI
Nyt ku ei enään hoideta kotonakaan näitä pelejä, ni kohta ollaan taas siellä missä ei pitäs. Mikä vittu tossa on niin vaikeeta. Taas vaihteeksi av maali meille.
 

juige

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, Florida Panthers
Nyt ku ei enään hoideta kotonakaan näitä pelejä, ni kohta ollaan taas siellä missä ei pitäs. Mikä vittu tossa on niin vaikeeta. Taas vaihteeksi av maali meille.
"Mikä teitä turkulaisia oikei vaivaa?" :D hyvä ja tiukka pelihä toi oli. harmi että tappio tuli, mut ei voi mitää, niitä tulee joskus. putketkin päättyy ennen pitkää; sekä tappio- että voittoputket.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
- Neljänneksi huonoin ylivoima.
- Huonoin alivoima.
- Kuudenneksi vähiten tehtyjä maaleja.
- Neljänneksi eniten päästettyjä maaleja.
- Eniten päästettyjä maaleja omiin omalla ylivoimalla.
- Neljänneksi surkein maaliero
- Ylivoimasta puuttuvat vedot (mitenköhän suhteutuu muiden ylivoimiin?)
- Alivoima on erittäin passiivista
- Jatkuvia merkkausvirheitä omassa päässä
- Hyvin harvoin omista päästään tasapainoiseen hyökkäykseen. Pääasiassa hyökkäykset tulevat yksilösuorituksien avulla tai "pitkä päätyyn ja kulmavääntövoitto" tilanteista.

*edit, meinasi unohtua*

- Huonoin vieraspelisaldo pisteiden osalta.
 
Viimeksi muokattu:

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
- Neljänneksi huonoin ylivoima.
- Huonoin alivoima.
- Kuudenneksi vähiten tehtyjä maaleja.
- Neljänneksi eniten päästettyjä maaleja.
- Eniten päästettyjä maaleja omiin omalla ylivoimalla.
- Neljänneksi surkein maaliero
- Ylivoimasta puuttuvat vedot (mitenköhän suhteutuu muiden ylivoimiin?)
- Alivoima on erittäin passiivista
- Jatkuvia merkkausvirheitä omassa päässä
- Hyvin harvoin omista päästään tasapainoiseen hyökkäykseen. Pääasiassa hyökkäykset tulevat yksilösuorituksien avulla tai "pitkä päätyyn ja kulmavääntövoitto" tilanteista.
Faktat lyöty pöytään. On se karua taas kerran.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ei kai se taaskaan menny niinku piti.

- kotona vastustajan maalivahdilla 17t meillä 30t, kyllä nyt pelisysteemissäkin mättää kun tämä on toistuva ilmiö.
- kukas se siinä ylivoimassa tötöili? Koskiranta tais olla, ruuhkassa menetti kiekon alaspäin ja puolustamaan luisteli kuin halvauspotilas, ei yhtä nopeasti, mutta innottomasti.
- ja siellähän se oli ykkönen ottamassa vastaan lopun tasoitustakin, Koskirsnnan eduksi on sanottava miehekäs poikkari junnun selkään maalin edessä, mutta tietysti kohtalon ivaa, jotta kaatumisen johdosta meni kiekko maaliin.
- mikä helvetin fiksaatio tuo Virtala on Suikkaselle? Koskirannan kympin aikana ykkösen keskelle ja jatkoajalla pelas Laschin kanssa.
- kakkonen oli aika yössä, koska Smolenakkia ei kiinnostanut, joten sen hajottaminen ei juuri olisi meidän peliä huonontanut.

Nyt on pelattu 15 peliä, joko saa huolestua vai onko se raja nyt 30?

Se on poijjat muuten sillä tavalla, jotta jos ei tällä kaudella pelata oikeita pleijjareita, niin ensi kauden joukkue tulee olemaan taas talousvetoinen....
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Ykkös yv: syöttö maalin takaa maalin eteen. Siinä se on. Ei laukauksia tai mitään muutakaan härdelliä saada aikaiseksi. Kunhan nyt siirrellään kiekkoa ja toivotaan että se paikka aukeaa.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Tätä Lukon YV-peliä ihaillessa tuli mieleen kirjoitetella Tepsin vastaavasta. YV on Tepsille tällä hetkellä suurin ongelma. Niin kauan kuin Lucenius on sivussa, Tepsillä ei ole ainuttakaan pelintekijää. Tai no voihan Laschin sellaiseksi laskea, mutta hän turvautuu melkeinpä useammin omaan ratkaisuun. Jos YV toimisi edes vähän paremmin, niin väittäisin Tepsillä ois pari paunaa enemmän. Paremmalla yv-pelillä olisi TPS eilenkin saanut 3 paunaa.

Milloin TPS:n ylivoima on viimeksi ollut hyvää? 2011-2012? Plihal-Birner-Vahalahti-Anttila-Mojzis oli pirun hyvä YV:llä ainakin omissa muistikuvissani. Tuo viisikko pelasi hienosti takakolmiolla, Plihal oli maalilla, Birner pörräsi irtokiekkojen perässä, Vahalahti oli pelintekijänä ja Anttila/Mojzis laukoi.

Itse lähtisin rakentamaan ensi viikon keskiviikon Lukko-matsiin kahta toimivaa ylivoimaa ja hajoittaisin nuo "kaikki munat samaan koriin" ja "kaikki mitä jäi" -yv:t.

Ykkösylivoimaan laittaisin;
---------*maali*--------------
--------Koskiranta----------
--Lasch------Tukonen-------Rantanen---
---------------Mojzis---------------

Mozjis rakentaa peliä viivalta ja heittää kiekkoa maalille. Jos mennään vasemman kautta, niin Lasch rakentaa peliä. Jos taasen mennään oikealta, niin rohkeasti annetaan Rantasen rakentaa peliä. Koskiranta pelaa tällä hetkellä sen verran surkealla tasolla, että on käytettävissä ainoastaan maalin edessä. Toki jos Lucenius on tervehtynyt keskiviikoksi, niin suoraan tuohon Rantasen paikalle.

Toive-skenaariossa Lasch tuo kiekon viivan yli ja rauhoittaa pelin, jonka jälkeen jakaa viivalle Mojzikselle, joka leipoo hetken aikaa. Tämän jälkeen A) pistää Rantaselle, B) pistää Laschille, C) Heittää maalille ohjurin. Jos b-kohta toteutuu, niin Rantasella on sen jälkeen mahdollisuus A) lätty Tukoselle, B) lätty Laschille, C) palautus viivaan, D) veto. Mielestäni aika simppeli tapa pelata yv:tä, en ymmärrä mitä valmennusjohto on oikein neuvonut, että tämän tason pelaajilla kustaan YV noinkin pahasti mitä nyt.

Kakkosylivoimaan tyrkkäisin;
------------*maali*--------------
-----------Pikkarainen---------
-Kumeliauskas--------Smolenak-------
---------Seigo----------Gysbers----------

Aika perinteinen yv, vetoja vaan niin perkeleesti. Nimien puolesta näyttää siltä, että nämä kaverit ei millään saa kiekkoa alueelle. Ja vähän pahaa pelkään etteivät myöskään saa, joten siis Gysbers/Seigo tuo kiekon keskialueelle, josta veto päätyyn ja Pikkarainen sekä Kumeliauskas pikaisesti päätyyn samalla kun Smolenak lipuu huomaamattomasti maalille. Piku/Kummeli kaivaa kiekon maalille ja Smolenak räväyttää. Jos tämä ei onnistu, niin pikaisesti omille paikoille ja vähän perkeleesti vetoja maalille missä sitten Pikkarainen päivystää ja ohjailee minkä kerkeää.

Eiköhän Suikkis jatka samoilla systeemeillä, mutta kunhan nyt aikani kuluksi kirjoittelin.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muut alkaa saamaan peliään kuosiin pikkuhiljaa, pitäisi täälläkin alkaa saamaan. Ei nimittäin riitä kohta enää pelkkä yksilötaito vaikka sitä paljon löytyykin.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Joo olishan näistä tärkeä kaapia pisteitä. Vielä ollaan porukassa mukana, mutta playoffjuna on lähdössä ja mukaan olisi pakko päästä. Ja vieravoittokin olisi hyvä, muuten gorillasta kasvaa king kong.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on semmoset kolme peliä joista käytännössä jokaisesta olisi mahdollisuus ottaa 3 pistettä, se, että tehdäänkö näin onkin aivan eri asia. Lukko on voitettavissa sillä kotipelillä millä täällä on voitettukkin jo melkein kaikki muut joukkueet jotka tänne eksyny.

Sitten taas Ässät vetelee tällä hetkellä tappioputkessa eikä Sportinkaan peli ruusuilla tanssimista ole ollut, suurin kiima lienee laskenut Vaasassa ja siellä on todennäköisesti aivan eri mielenlaadulla varustettu joukkue vastassa kuin silloin kauden ekassa pelissä. Tämä Sport-peli pitäisi olla kauden toistaiseksi paras mahdollisuus vierasvoitolle. Viimekerrasta oppineena sinne mennään aivan varmasti täysin eri asenteella kuin viimeksi, nyt ainoa pelko onkin se, että jos tuossa onnistutaan jostain syystä johto-asema nappaamaan niin se muuttuukin läpsyttelyksi, kun sinne nimeomaa pitäisi mennä sillä asenteella, että ne kolme pojoa sieltä otetaan vaikka väkisin pelaamalla täysillä sen 60 minuuttia oli pelin tilanne mikä tahansa.

Mahtavaa saada Mojzis messiin ja kattoa miten vaikuttaa esim. YV:hen.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Negatiivisen ajattelun malli tarjoilee tappion särjakärjelle, joka olisi mielestäni ihan odotettua. TPS on pelannut kotona ajoittain hyvin, mutta puolivaloilla pelaaminen ei Lukkoa vastaan riitä. Se nähtiin myös HPK pelin lopussa miten käy jos paketti ei pysy kasassa.
Vaasassa perjantai-ilta ei varmasti ole taaskaan Tepsille mikään mieluisa matsi. Sport pelasi hyvin Kärppiä vastaan ja jos jatkavat kotonaan samalla tasolla on Tepsillä vaikeaa. Pori ja lauantai-ilta, ei ole liiemmin tuolla yhtälöllä juhlittu. Sieltä sisuuntunut patapakka vastaan ja neppariin.

No toivottavasti nuo positiivisemmat skenaariot toteutuvat kuitenkin. Lassilan täytyy pelata paremmin ja erikoistilanteet kuntoon. Kyllä se siitä sitten.
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No toivottavasti nuo positiivisemmat skenaariot toteutuvat kuitenkin. Lassilan täytyy pelata paremmin ja erikoistilanteet kuntoon. Kyllä se siitä sitten.

Mielenkiintoista nähdä miten maalivahteja peluutetaan. Tänään tietenkin Lassila pelaa, mutta ylihuomenna pitää pelata jo Vaasassa ja lauantaina Porissa. Pistetäänkö Järvinen maaliin Sporttia vastaan vai pelaako Lassila kaikki pelit, kun on taukokin tulossa.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Mielenkiintoinen putki luvassa. 6 p on nyt mun mielestä minimi, mitä tulevista kolmesta pelistä pitäisi jäädä käteen, ja millä voisi tyytyväinenkin olla. Itse veikkaan, että nykykuntoinen Lukko lienee TPS:lle aivan liian vahva, mutta Sport ja Ässät ovat ihan voitettavissa, ja jos ei Vaasasta ja Porista vieraspisteitä ole otettavissa, niin ei niitä ihan helposti muualtakaan tule.

Sarjataulukkohan se nyt on niin sekaisin kuin olla voi, kun pelimäärät vaihtelevat TPS:n 15:stä aina peräti 20:een (Kärpät), mutta parilla voitolla tilanne näyttää TPS:n osalta ihan mukiinmenevältä, noin kuin alkukaudeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös