Toronto-Ottawa -sarja

  • 8 563
  • 88

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noniin Toronto sai vähän peliä koottua. Jäähyt meni aika tasan, tais Ottawa ottaa yhden tai kaks kaksiminuuttista enemmän. Tosin pelin päätyttyä jaettiin viisi kakkosta, kaksi Torontolle ja Ottawalle kolme, pientä kähinää.

Voiton takuumies oli täällä parjattu Ed Belfour. Muutama todella tärkeä torjunta Toronton puolustuksen nukkuessa, mm. Alfredsson pääsi ampumaan one-timerin aivan vapaasti b-pisteen kaaren kohdalta, mutta Eaglen hanska kävi. Tilastoja katsellessa pisti silmään, että Toronto on onnistunut aloituksissa ihan hyvin.

Torjunnat: Lalime 26, Belfour 31

Tästä jatketaan, Sundinkin alkaa heräilemään(tänään 0+2)
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Olipa melkoiset laidanpaukuttajaiset männä yönä! Varsinkin ottelun ensimmäisessä erässä mentiin aivan päätöntä vauhtia, ja miestä otettiin kovaa mutta reilusti. Alussa näytti siltä, että Toronto jyrää Ottawan mennen tullen sekä vauhdissa että fyysisyydessä, mutta kun Senators heräsi, se ei hävinnyt tippakaan Torontolle taklauspelissä.

Domin nitti aivan selkeästi toi Hossan peliin hieman varovaisuutta lisää. Marian kuljetteli hienosti kiekkoa vastustajan maalin takaa, ja alkoi kääntyä laukomaan suunnilleen B-pisteen kohdalta, kun Domi tuli täysin puun takaa ja pamautti Hossan jäihin. Hossa kyllä toipui iskusta aika nopeasti, mutta samanalaisia kiekonkuljetuksia ei enää nähty.

Darcy Tucker häipyi samalla tavalla pimentoon, kun joku Ottawan pelaaja niittasi äijälle pimennosta komean mustan silmän. Aivan viime minuuteilla Tucker sitten oli varmistelemassa Toronton voittoa, ja hääri vaarallisesti Ottawan maalilla. Toronton ykkösnyrkki ja telaketju pelasivat molemmat mallikkaan matsin.

Belfour kyllä tällä kertaa pohjusti Toronton voiton, sillä Ottawalla totta vie oli maalipaikkoja ainakin niihin kahteen, jolla ottelu olisi jatkoajalle viety. Typerät jäähyt koituivat tällä kertaa Ottawan turmioksi, jos ensimmäisessä ottelussa niihin sortui Toronto. Jos ottelusarja jatkuu tällaisena, kumpi tahansa voi viedä sen. Kerta kaikkiaan mahtavaa lätkää!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Olipa ilotulitusta

Ei maalien muodossa mutta fyysisesti, kaamea määrä hurjia taklauksia ja yhdestäkään niistä ei annettu jäähyjä.

Hieno peli vaikka voittaja olikin väärä. Ottawa loi kaksi erää aivan huikeita paikkoja mutta Toronton maalilla Ed Belfour oli aivan uskomattomassa vedossa. 3.erässä kun Ottawa ei onnistunut hyödyntämään noin minuutin 2 miehen yv:tä niin sen jälkeen Toronto jäädytti pelin ja Sensin yritykset jäi suhteellisen ponnettomiksi.

Saa nähdä muuttuuko sarjassa mikään kun siirryttiin Ottawan puolelle, suuria muutoksia tuskin on luvassa ja taisto jatkunee yhtä tiukkana.

Tämä sarja on ollut niin hyvä kuin siltä odottikin, kaksi aivan huikeaa joukkuetta vastakkain ja on sääli että toinen näistä (Toronto) joutuu lopettamaan kautensa jo näin aikasessa vaiheessa.

Todellista huippukiekkoa parhaimmillaan.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Leafsin esitys sitten ensimmäisen ottelun parani muutaman tärkeän asian myötä: Tucker ja Klee palasivat sairastuvalta, Roberts ja Sundin pelasivat omalla tasollaan, Belfour todisti jälleen kaikinpuolisen surkeutensa torjumalla vain 31 laukausta ja puolustus tiukensi otettaan. Suomalaisittain on tietenkin ikävää, että tämä merkitsi Aki Bergin joutumista vilttipuolelle, mutta hän tullee vielä varmasti pelaamaan pleijareita vereksin jaloin.

"Ilman muuta me yritimme olla fyysisempiä kuin ensimmäisessä pelissä", Roberts lausui Toronto Star -lehdessä. (Ottawa Sun -lehden kolumnisti muuten kaipasi Senatorsin pelaajilta samanlaista kipinää, mitä Roberts esitti paitsi viime yönä, myös aina Ottawaa vastaan. Kukaan ei kiellä kaipaamasta.)

Erääksi voiton avaintekijöistä Roberts nostaa sen, että hän ja Sundin onnistuivat nyt pelaamaan Senatorsin Charan ulottumattomissa. "Hän on iso kaveri, eikä häntä vastaan voi pelata kuin pakottamalla hänet liikkumaan. Charan kanssa ei pärjää, jos ryhtyy painimaan. On päästävä hänen ohitseen."

Päävalmentaja Pat Quinnin mukaan Sundin ja Robertsin ketju hyötyi kaukaloon palanneen Tuckerin energiasta ja nopeudesta (Tuckerin fyysisyys on kaiketi niin itsestäänselvää, ettei sitä tarvitse tässä edes mainita).

Seuraavaksi pelataankin sitten Senatorsin kotihallissa, jota Torontossa myös "ACC:n itäsiiveksi" kutsutaan - kotietuhan Leafsilla on sielläkin, ilman ACC:n paineita. Senatorsin pelaajien keskuudessa liikkuukin vitsi, jonka mukaan heidän on pelatessaan omassa hallissaan Leafsia vastaan hoidettava tavalla tai toisella ensin kotiyleisö puolelleen. Toivottavasti sitä ei yritetä kuten Varada viime yönä ACC:ssa eli hakien Sundinin kauden päättävää polvitaklausta.

EDIT: lyöntivirhe
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Maple Leaf
Senatorsin pelaajien keskuudessa liikkuukin vitsi, jonka mukaan heidän on pelatessaan omassa hallissaan Leafsia vastaan hoidettava tavalla tai toisella ensin kotiyleisö puolelleen. Toivottavasti sitä ei yritetä kuten Varada viime yönä ACC:ssa eli hakien Sundinin kauden päättävää polvitaklausta.

Se Varadan taklaus ei ollut polvitaklausta nähnytkään, vaikka se loppujen lopuksi osuikin varomattomasti pelannutta Sundinia jalkoihin. Varadan jalat oli sen taklauksen yhteydessä niin yhteen puristetut kuin vain pystyy ja varmasti siinä ei haettu polvitaklausta. Sundinin ja Toronton onneksi Sundin huomasi tuon taklauksen tulemisen hetkeä ennen osumista ja Mats kerkesi hieman varautua. Jos se olisi osunut niin kuin Varada sitä haki niin en ihmettelisi vaikka Sundinin kausi olisi päättynyt tuohon, aivotärähdykseen ei polvivammaan.

Ensi yönä sota taas jatkuu ja Ottawa pääsee näyttämään osaamistaan kotiyleisön silmien eteen. Go Sens Go.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Belfour on tulessa

Ja toisaalta Sensin hyökkääjät ovat lähes umpijäässä ja jos Ottawa ei kohta ala saamaan painostuksestaan myös maaleja palkinnoksi niin pelillisesti selkeästi altavastaajana ollut Toronto marssii tästä parista jatkoon. No vielä tilanne ei ole katasrofaalinen vaikkakin vaikeaksi tämä on Senatorsille menossa, varsinkin jos Lalime jatkaa samanlaisia imaisua mitä Sundinin 2-0 maalissa.

Tästä sarjasta on muodostumassa varsinainen Ottawa vastaan Eddie the Beagle sarja ja Eddie on kääntämässä sitä itselleen. Belfour on siis ollut selkeästi Toronton ja koko sarjan paras pelaaja, Ottawasta mainiosti on esiintynyt Marian Hossa, joka viime yönäkin yksin laukoi 1.erässä enemmän kuin koko Toronton joukkue. Molempien kapteenit, Sundin ja Alfredsson, on olleet, ainakin vielä, suhteellisen näkymättömiä.

Ottawan on siis voitettava seuraava peli ja saatava se kiekko Eddien selän taakse vaikka sitten väkisin.

Joka tapauksessa Jutin sanoja lainaten, tää on hyvää hokia.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
On kyllä huikeaa vauhtia ja taklauspeliä, varsinkin kun vertasi tätä matsia samaan aikaan tulleeseen Colorado-Dallas-matsiin. Vielä kun joukkueet pystyisivät luomaan maalipaikkoja, niin peli olisi täydellistä viihdettä. Ottawa on kyllä taas jälleen kerran osoittanut pärjäävänsä fyysisessä taklauspelissä. Varsinkin Chara on kentän kuningas esiintymisellään jäällä (Tuckerille propsit edes jonkinlaisesta Charan taklausyrityksessä, muiden yrityksiä ei voi edes yrityksiksi sanoa).

Niewendykin veto oli loistava. Myöskin Belfour on ollut loistava, tosin puolustus hänestä (kuten maalivahdeista melkein) aina myös osaltaan hyvän tekee.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Re: Belfour on tulessa

Viestin lähetti flintstone
Molempien kapteenit, Sundin ja Alfredsson, on olleet, ainakin vielä, suhteellisen näkymättömiä.

Kapteeneista siis toinen on ollut suhteellisen näkymätön. Toinen on tehnyt keskimäärin pisteen per peli, toinen ei. Toinen on plussalla, toinen ei. Toinen on taklaillut jopa niin, että omat joukkuetoverit ovat naureskelleet kapteenin innostuneen, toisen kapteenin joukkuetovereita ei paljon naurata.

Sundin 3 1+2=3 +2
Alfredsson 3 0+1=1 -1
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Re: Re: Belfour on tulessa

Viestin lähetti Maple Leaf
Kapteeneista siis toinen on ollut suhteellisen näkymätön. Toinen on tehnyt keskimäärin pisteen per peli, toinen ei. Toinen on plussalla, toinen ei. Toinen on taklaillut jopa niin, että omat joukkuetoverit ovat naureskelleet kapteenin innostuneen, toisen kapteenin joukkuetovereita ei paljon naurata.

Sundin 3 1+2=3 +2
Alfredsson 3 0+1=1 -1

Mä puhuin näkymättömyydestä, en tehoista ja plus/miinus tilastosta. Sundin on tehnyt kahdessa viimeisessä pelissä hyvät tehot ottaen huomioon että omasta mielestäni Sundin ei todellakaan ole ollut normaalin dominoiva voima kentällä. Ottawa on suurimmaksi osaksi hallinnut kiekollista peliä joten ehkä siitä syystä Sundinin otteet on olleet hieman näkymättömiä. Ei se Sudden silti huono ole ollut ja mitä sen on loppujen lopuksi väliä näkyykö koko ajan jos tehot on noin hyvät kuin Sundinilla on olleet. Daniel Alfredsson sen sijaan oli suhteellisen hyvin esillä 1.pelissä mutta kahdessa viimeisessä Daniel on hävinnyt lähes kokonaan massaan, muutamaa huippu maalipaikan hukkaamista lukuunottamatta.

Ja jos se nyt sinua yhtään lämmittää niin Sundin on ilman kahta sanaa ollut noista kahdesta kapteenista se parempi.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Ontarion kaksikko se jatkaa edelleen huikeiden otteiden esittämistä. On kyllä kiekkoviihdettä parhaimmillaan tämä sarja, niin kuin ennakkoon kovasti povailtiinkin. Ottawalla on tällä hetkellä King Kongin kokoinen apina selässä, ja se lähtee sieltä vain survomalla maali Belfourin selän taakse. Joukkeella ei periaatteessa ole pelillisesti mitään hätää. Nyt on kyse siitä, uskooko Ottawa omaan peliinsä ja siihen, että tuolla laukaisumäärällä Belfour murtuu.

Jos Ottawa murtaa Belfour-lukon, Torontolle voi olla ongelmia tiedossa, koska pelin hallinta on ollut Ottawalla suurimman osan ajasta. Toisaalta jos Toronto jatkaa tehokasta viimeistelyään ja Belfour huimia otteitaan, Ottawan taival jää tähän. Toronto ei ole vielä onnistunut kahta maalia enempää Ottawaa vastaan tekemään, joten mitenkään mahdoton tehtävä Senatorsilla ei ole edessään.

Jotenkin minusta tuntuu, että tässä sarjassa nähdään tämän kauden parasta lätkää riippumatta siitä, ketkä Stanley Cup -finaaleissa pelaavat.
 
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers,ManU,jääkiekko,Brittifutis
Pakko sanoo että huh huh mitä peliä!!! Kunnon old time hockeyta. Millonkohan sm-liigassa nähtäisiin tuollasta peliä mitä Ottawa-Toronto sarja on...

Alkaa tuntumaan että Toronto on saanut fyysisyydellä pehmennettyä Ottawan taitopelaajat ja taas vastaavasti Ottawan telaketju-osasto ei ole pystynyt vastaamaan samalla mitalla. Saattoi olla ottelu sarjan kannalta jopa aika ratkaiseva tuo Domin Hossan jyrääminen. Miettikääpä mitä Suomessa kyseisestä taklauksesta olisi tullut.... Kolmen vuoden linnatuomio kakolassa?Maalivahtipelissä Toronto on kanssa ollut parempi...
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Eddie taitaa lukea jatkoaikaa *tähän muutama hymiö* Pettynyt olen kyllä Ottawan hyökkäykseen, toisaalta eihän tämän otteluparin voittajalla ole mitään jakoa kun The Cuppia jaellaan, mutta kuitenkin olisi Ottawa ollut kiva nähdä jatkossakin, nyt näyttää huonolta.
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Viestin lähetti Broad Street Bullie
Alkaa tuntumaan että Toronto on saanut fyysisyydellä pehmennettyä Ottawan taitopelaajat ja taas vastaavasti Ottawan telaketju-osasto ei ole pystynyt vastaamaan samalla mitalla. Saattoi olla ottelu sarjan kannalta jopa aika ratkaiseva tuo Domin Hossan jyrääminen.
-Jaapa jaa. Ottawa on tähän mennessä hallinnut pelejä. Domin "pehmentämä" Hossa laukoi eilen yksistään ensimmäisessä erässä enemmän kuin Leafsin joukkue yhteensä. Nuo pehmeyspuheet olisi saanut jättää jo sen kevään jälkeen, kun "pehmeä" Sens pudotti "kovan" New Jerseyn. Ja kuinkas "kovalle" Phillylle kävi viime keväänä...

Tässä sarjassa ei ole Toronton eduksi ollut vasta kuin yksi ainoa (mutta sitäkin merkittävämpi) tekijä, nimittän Belfour. Edes Lalimea ei voi syyttää, sillä nolla tehtyä maalia vastustajan päädyssä ei tuo voittoa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Aivan mahtavaa kiekkoa pelaa kumpikin joukkue. Tämä sarja on ehdottomasti ollut parasta mitä kaukaloissa on tällä kaudella nähty. Kumpikin joukkue taistelee ensimmäisestä minuutista viimeiseen minuuttiin. Ja mitä taklauksia! Pahoin vaan pelkään että tämän sarjan voittaja putoaa seuraavalla kierroksella. Kyllä niin mahdoton vauhti/tempo/taklauspeli tässä sarjassa on ollut. Minusta taklauspeli/fyysinen peli on mennyt aika tasan. Mutta Belfour on kertakaikkiaan ollut mahtava. Ja vielä yksi mies joka voi kääntää sarjan Torontolle pitää mainita. Darcy Tucker. Haastaa riitaa jokaisen kanssa ja tekee mitä tahansa oman joukkueen eteen. Tuollainen kaveri pitää olla omassa joukkueessa mutta vastustajat inhoavat miestä. Toronto saa olla onnellinen että saivat Tuckerin mukaan peliin..
 

acidjam

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Milan
Ollaankohan me Broad Street Bullien kanssa katsottu edes samaa ottelusarjaa? Sanoisin, että Senators on ollut joukkueista jopa fyysisempi ja taklannut paremmin / enemmän ottelusarjan aikana. Sens on myllyttänyt peliä Leafsin päädyssä herkeämättä ja Leafs on ollut pahastikin jyrän alla.

Ainoa asia miksi otteluvoitot ovat 1-2 Torontolle, eivätkä 3-0 Ottawalle seisoo Leafsin tolppien välissä...
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti acidjam
Ainoa asia miksi otteluvoitot ovat 1-2 Torontolle, eivätkä 3-0 Ottawalle seisoo Leafsin tolppien välissä...

Ollaakseen niinkin huono maalivahti kuin mitä jotkut täällä väittävät on Belfour pelannut aika hyvin. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa syy siihen, että Toronto ottelusarjaa johtaa, vaan kyllä kiittäminen on myös koko joukkueen kokemusta (jota myös ikääntymiseksi on kutsuttu). Eräs torontolainen kolumnisti kirjoitti hyvin Ottawan saattavan olla nopeampi ja taidokkaampikin joukkue, mutta Leafsilta löytyy harmaantuneiden hiusten lisäksi jokunen määrä SC-sormuksia - eli kokemusta siitä, miten pelit hoidetaan.

Belfour on muutaman päivän päästä 39-vuotias, edellisen pelin voittomaalin tehnyt Joe Nieuwendyk 37, ja tuohon maaliin syötön antanut Ron Francis 41. Edellisessä ottelussa maalit tehnyt Gary Roberts onkin sitten jo hieman nuorempi, vain 38-vuotias. Selvää on, että nämä miehet paitsi ymmärtävät jo olla hötkyilemättä silloin kun siitä ei ole hyötyä, he myös osaavat iskeä paikan avautuessa. Nuoruudella voi olla jalat, mutta kokemuksella on myös pää.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Maple Leaf
Eräs torontolainen kolumnisti kirjoitti hyvin Ottawan saattavan olla nopeampi ja taidokkaampikin joukkue, mutta Leafsilta löytyy harmaantuneiden hiusten lisäksi jokunen määrä SC-sormuksia - eli kokemusta siitä, miten pelit hoidetaan.

Belfour on muutaman päivän päästä 39-vuotias, edellisen pelin voittomaalin tehnyt Joe Nieuwendyk 37, ja tuohon maaliin syötön antanut Ron Francis 41.

Belfourin lisäksi Joe Nieuwendyk on todellakin suurien pelien mies ja Nieuwendyk todellakin tietää mitä tuo SC-sormuksen voittaminen vaatii. Toronton kokemusta ei voi missään määrin vähätellä ja kun nuo papat osaavat edelleen pelata niin hyvä niillä on mennä. Siirtorajalla hankittu Brian Leech on myöskin Toronton pakistoon oiva vahvistus.
 

jykke

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensinnäkin harmittaa ihan pirusti kun ei ole canal plussaa kun poikkeuksetta kaikki ovat olleet tästä otteluparista sitä mieltä että aivan huikeaa hokia. Uskon ja toivon että tuolla määrällä laukauksia ja hallinnalla (lukemani mukaan) senaattorit kääntää sarjan itselleen. Ja ei kai se kenttäpelaajien kokemus ja yhteenlaskettu ikä muuta sitä tosiasiaa että jos Ed ei olisi tuollaisia otteita esittänyt, johtaisi Ottawa tätä sarjaa ainakin 2-1, ehkäpä 3-0. Ei näitä otteluita ole ratkaissut mikään muu kuin mv-peli joka on Torontolla ollut kahta astetta parempaa.
 

acidjam

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Milan
Saapas nähdä mitä keinoja Martinilla on sarjan trendin kääntämiseksi. En ihmettelisi lainkaan, jos ensi yönä nähtäisiin tolppien välissä Lalilmen sijasta Prusek. Ei niinkään siksi, että Lalime olisi mitenkään erityisen huono ollut.

Luulenpa, että mikäli Sens saa ensi yönä pari kiekko Eddien selän taakse, niin se ketsuppipullo aukeaa ja kingkong yskäistään selästä jään rakoon. Seuraavankin pelin ratkaiseva tekijä taitaa olla vain ja ainoastaan Eddien päivän vire. Muuten niin pirteästi pelannut Hossa tehnee ihmeitä ensi yönä...

Niin... vaikka nuo idiootit ovatkin keksineet pelata tuota kiekkoaan keskellä yötä lienee valvominen pakollista ensi yönäkin. Tämän ottelusarjan matseja ei oikein voi jättää katsomatta. Jos Ottawa vielä ensi yönäkin turhailee ja ottaa pleksiinsä, niin se on goodbye...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tulihan ne maalit sieltä

Eddien magia ei sitten enää riittänyt ja Sens iski kiekon reppuun neljästi ottaen selvän 4-1 voiton ja tasoitti samalla sarjan 2-2. Daniel Alfredsson kasasi komeat 1+1 tehot iskien tuon vapauttavan 1-1 tasoituksen 1.erän lopussa ja kun vielä Hossa 2.erän puolessavälissä siirsi Sensit 2-1 johtoon alkoi tilanne näyttää taas Ottawan suunnalta paremmalta.

Toronto on nyt ollut jokaisessa neljässä pelissä altavastaajana ja sen tilanne ei ainakaan viime yönä parantunut kun Joe Nieuwendyk ei pystynyt edes pelaamaan ja sen lisäksi vielä Mats Sundin loukkaantui 3.erässä eikä enää palannut takaisin niin tilanne alkaa olemaan Toronton kannalta jo melkein huolestuttava.

Seuraava peli on sitten suuri peli sillä sen voittaja saa kaksi ottelupalloa sarjan katkaisemiseen. Uskotaan (ja toivotaan) että se on Ottawa, joka on ainakin tällä hetkellä ollut pelillisesti varsin selvästi Torontoa edellä.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Olihan vaan melkoista rytinää ja ryskettä ensimmäinen erä ja myös ihan hienoa, mutta vähän tehotonta ylivoimaa Ottawalta. Jotenkin ois odottanut Leafsien vastaavan kovemmin Ottawan pelaamaan (yllätti minut) fyysiseen peliin.

Oli kyllä jälleen hieno osoitus siitä kuinka hyvää kiekkoa NHL:ssä voidaan pelata kun tosipelit alkavat. Vertailu SM-Liigan roikkumispleijareihin ei olisi edes reilua...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Black Adder
Oli kyllä jälleen hieno osoitus siitä kuinka hyvää kiekkoa NHL:ssä voidaan pelata kun tosipelit alkavat. Vertailu SM-Liigan roikkumispleijareihin ei olisi edes reilua...

Tuo vertailu olisi epäreilua, kun tämä kyseinen sarja on NHL-kiekoksikin poikkeuksellisen hyvää ja tämä sarja saattaa olla koko tämän vuoden pleijareiden paras. Ja enpä yllättyisi vaikka tämä olisi koko tämän kauden parasta kiekkoa kaikki sarjat ja kisat mukaanlukien.

Hienoa mainosta lätkälle.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Ottelun tähdet menivät kyllä täysin oikealle kolmikolle: Hossa, Fisher ja Lalime. Hossa oli koko ajan häärimässä vaarallisesti hyökkäyspäässä, iski voittomaalin ja ehti siinä välissä vielä puolustamaankin. Pilasi esim. Sundinin loistavan maalipaikan viime hetkellä muistaakseni ensimmäisessä erässä.

Fisher oli loistava alivoimalla, ja tuo äijä heitteli tässäkin matsissa sinivalkoisia rättejä jäihin. Todellinen taklaava työmyyrä, jonka jokainen joukkue tarvitsee.

Lalime torjui sitten kaiken, minkä pystyi. Robertsin ohjurille mies ei voinut mitään.

Darcy Tuckerin jäähyjenkalastelut ottelun loppua kohti alkoivat jo huvittaa, mikä oli varma merkki siitä, että Toronto oli jo epätoivoinen. Ottelusarjan suunnaan ratkaisee todennäköisesti se, miten Sundin ja Nieuwendyk pystyvät pelaamaan, ja miten Belfour tokenee seuraavaan otteluun. Ottawan itseluottamus ei näyttänyt kuitenkaan missään vaiheessa horjuvan, vaikka maaleja ei tullut, joten nyt näyttää taas pahalta Toronton kannalta. Alfredssonhan uhosi jo ennen matsia, että Belfour ei kolmea nollapeliä pelaa, ja sanojensa vakuudeksi mursi itse Eddien nollan. Asenne on ainakin kohdallaan.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kas kun kukaan ei ole maininnut että ottelussa jopa tapeltiin.

Mainio sivujuoni koko sarjassa , kun Domi on kentällä on myös Neil, yksi härskimpi taklaus ja miestä alettiin lyömään. Neil vaikutti isoveljeltä tässä asetelmassa, kun Domi änkesi johonkin kahinaan niin sekunnin sisällä Neil oli vieressä virnuilemassa. Heh.

Laukaukset 4 ottelun jälkeen taitavat olla 135-85 Ottawalle, melko suvereenia hallintaa. Jokohan muuten "toinoi" Berg pukee seuraavaan ? Kyllä Aki aina yhden Marchmentin korvaisi.
 

jykke

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No niin, ei onneksi Edi enää ollut samalla tasolla kuin kaksi edellistä matsia. Huvittaa kun koko kauden on medioissa moitittu Ottawan pehmeyttä joka kostautuu pleijareissa kun muut joukkueet vielä koventavat otteitaan. Nyt joukkue pelaa kovuuden ruumiillistumaa Torontoa vastaan ja millaista peliä.. No, ehkä Fisherin ja Varadan kuntoutumisella on osuutta tähän meininkiin.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Slovakia vs Puola
  • 1.04
  • 14.00
  • 24.00
Sveitsi vs Iso-Britannia
  • 1.02
  • 16.00
  • 30.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös