Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Topless-joululaulut

Viestiketju osiossa 'Testialue' , aloittajana Ikävänkantaja, 22.12.2015.

 1. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  "Top-joululaulut"-ketjun vastapainoksi lienee perusteltua perustaa ketju myös topless-joululauluille, jos jollakulla on sanottavaa niistä.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2015
 2. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
 3. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Miksi tämä tärkeä ketju on täällä junkieyardilla?
   
 4. MegaForce Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Itä-Helsingin Kiekko
  Wham!'n Last Christmas alkaa soida jo yli..
   
 5. septi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ketjun otsikon luettuani odotin jotain ihan muuta... olen nyt syvästi pettynyt...

  Mutta ketjun aiheeseen, joululauluista n. 98% menee tähän kategoriaan.

  Ehkä kaikkein eniten korvia polttavat ne jenkkiläiset jazz/pop-versiot perinteisistä joululauluista. Entistä enemmän väännetään ja kiljutaan noita miljoonakertaa versioituja joululauluja, yrittäen tehdä omasta versiosta jotenkin persoonallinen, mutta lopputulos kuulostaa erittäin väkinäiseltä.

  Noita kuulee aamuisin kun avaa ykköskanavan katsoakseen tekstitvltä NHL-tulokset, en tiedä mikä radiokanava siinä soi taustalla aamukuuteen asti. Kappaleiden tai esittäjien nimiä en osaa sanoa, painan mutea heti kun kuulen näitä väkinäisiä kiekumisia.
   
 6. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit