Tommi Taimi HIFK:hon

  • 142 882
  • 618

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Kyllähän koko ketjun tuuletuksesta näki, mikä on Tommin tilanne. Halua parempaan on, mutta kun ei kulje niin ei kulje. Tommoiset pelaajat elää tehoista. Aika riemastunut oli ketjun tuuletus. Jengi seisoo Taimen rinnalla. Halutaan tukea kaverin comebackiä. Ja uskon vakaasti, että se tulee. Tommi on sitoutunut kaveri ja Stögön luottomiehiä. Ei se ole tullut IFKhon laskettelemaan loppu-uraa, vaan haluaa kehittää peliään.

Noi taitonikkarit Raipea lukuunottamatta on aina vähän ylimielisiä. Pieniä versioita Zlatanista. Omalla pelaajauralla aina vitutti ne hieman nokka pystyssä pelaavat, mutta kun ne yleensä takoi joukkueen kovimmat tehot, niin eipä tuo haitannut. Mikä erotti mulkut pelimiehistä oli se miten joukkueen ja muiden onnistumista juhlittiin. Taimi juhlii muiden onnistumista, kuten Aaltonen. Eli ehkä snadisti (oikealla tavalla) ylimielisiä, mutta joukkuepelaajia. Lempisitaatiksini noussut Artun viime kevään ratkaisevan JYP-pelin haastattelussa sanoma: "Tässä joukkueessa annetaan kaikkien pelaajien pelata omalla vahvuuksillaan ja olla omia itsejään. Se on se voima."

Mun jengiin mahtuu aina nää hieman nokka ylhäällä menijät Caloun, Aaltonen ja Taimet yms. Kun ne on joukkuepelaajia. Se JCnkin riemu oli niin ihanaa katsoa kun se juhli omiensa onnistumista. Silloin parhaimpina päivinä.

Hyvä maali Tommille! Way to go!
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Siinä on vaan sellainen juttu, että Taimi on "puolivaloillakin" parempi kuin Saku Salmela ja Juuso Salmi.

Toivottavasti se homma lähtisi tästä nyt pyörimään viime kauden malliin! Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että Taimi tarvitsee paremman pakin rinnalleen kuin Tepon, joka edelleen polkee paikallaan kehityksensä kanssa.
On toki. Ja Grilli kävisi pariksi. Teppo on taantunut mielestäni viime kaudesta.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taimi-Grilli-paria ei todellakaan pidä pistää yhteen. Ainakaan vielä, kun kumpikin pelaa ehkä 6/10-tasollaan.

Tommissa on jotain ylimielistä, which is kind of nice. Sen verran kokenut pelimies, ettei tässä vaiheessa stressanne, mutta varmasti hasardien määrä on yllättänyt itsensäkin. Yrittää ylirentoudella kompensoida virheitään ja sehän näyttää leijumiselta kentällä. Dumareille vinkumisesta en tykkää minäkään, jos nyt ei ihan oikeusmurhaa ole kokenut.

Finleytä voisi kokeilla tovin Tommi kanssa samassa parissa, kun Heiskanen näyttää pärjäävän parhaiten pakkiparista huolimatta.
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mä en jotenkin tykkää tuosta Taimen ylirennosta pelityylistä. Kyllä ne asiat(syötöt, vastaanotot jne.) saa tehdä terävästikin ja täysillä keskittyen. Josko ne hasarditkin sitten vähenisi. Mutta eiköhän Taimi paranna vielä paljon, ei ole vielä lähelläkään viime kauden parasta tasoaan.
 

doppelgänger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
On kyllä aivan käsittämättömän huono tällä hetkellä. Kruununa tepsin 3-2 maali äsken. Pitäs ruveta pikkuhiljaa heräämää tähän kauteen...
 

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Olihan varmaa suorittamista. Oikeen kardinaalimunaukset taas tänään.
 

Johan Kesti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Poppareillehan Stögö ei Taimea tule laittamaan joten Finley voisi herätellä Tommia vähän treeneissä ja ajella pystyyn.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiiä mikä miestä vaivaa, koska ei näytä siltä että kesä olisi mennyt kaljaa juodessa. Kyllä se kunnossa on, mutta miten vitussa se tekee noin karseita virheitä koko ajan? IFK:n surkein pakki ihan selkeästi ja vetää jo vertoja Lauri Taipalukselle.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Epäilen Tommin korvien väliä. Tuntuu kuin finaalipaikka olisi ollut miehen mestaruus ja nyt on kuvitellut, että kaikki sujuu omalla painollaan viime kauden statuksella paistatellessa. Edariainesta.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Partanen on alkanut särmäämään ja oli eilenkin oikein jees. Sitä vastoin tämä Porin lahja vaan vajoaa yhä syvemmälle tossa ylimielisyytensä suossa.
Järkyttävän huonoa tekemistä.
Oikeesti ulos kokoonpanosta kunnes alkaa kiinnostaa. Eilen oli kahteen maaliin pääsyyllinen.
Ja aiheutti ainakin puolenkymmentä vastahyökkäystä niillä kuningassyötöillään.
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Joo, tää on vähän ihme juttu, mikä näitä huippujätkiä pudottaa tavistakin alemmas vrt. esim. Taipalus? Nyt on E.Heikkisellä kova kilpailija peräpään sijoituksista.

Ettei vaan pelais klesana, joku paikka puudutettuna, näistä kun ei hiiskuta?? Jos on terve, poppariosasto pariksi matsiksi saattaisi herätellä. Taas ois E.Heikkinen tosin kentällä...
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
MTV Katsomo
Tosta koosteesta näkee vielä uudelleen esimerkiksi sen 2-3 maaliin johtaneen Taimin koomailun (ajasta 4min eteenpäin)... Tollasia syöttöyrityksiä ja liikkeitä ei vetele Taimin tasoinen kiekkoilija silloin, kun tazi on kohdillaan ja peli kulkee.
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Edariainesta.

Nimenomaan! Taimi on kyllä tän vuoden selkeä edari hahmo. Kyllä näitä pitää aina meidän jengissä olla. Toivoisi vaan että hasardeilu loppuisi ja mies keskittyisi hommaan vähän enemmän. Taitoa löytyy, mutta tällä hetkellä virheiden määrä on aivan liian iso. Tämän hetken näytöillä en jatkoa antaisi ensi kaudelle. Mutta aikaa on kääntää kurssi.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Miehen ilmeistä ei ainakaan näy tuska vaan ylimielinen hymy. Ei näy mailanhakkaamista epäonnistuneen suorituksen jälkeen.
 

doppelgänger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mikä se mystinen loukkaantuminen miehellä viime keväänä oli? Voisiko olla että vaikuttanut miehen kesäharjoitteluun tai henkiseen puoleen jotenkin? Ei vaan ole taidoiltaan noin surkea puolustaja kuin tällä hetkellä on. Hyvä vertaus tässä kohtaa on varmaan Henrik Forsberg sähläyksineen...
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Taimi on koko syksyn ajan ollut niin huono, että on vain yksi tie : ulos ! Tuskin kellään tulee ikävä. Äkkiä ajatellen huonoin pakki mitä meillä on ollut vuosikausiin.
 

tomechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä en olis kyllä Taimea heittämässä ulos jengistä, pari matsia poppareilla/mestiksessä jos mahdollista. Uskon että kyllä tässä kauden edetessä parantaa roimasti, nythän peli on ollut hirveetä kuraa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka Taimi olikin eilen TPS:n paras pelaaja, niin hyvä puoli on se, että tuosta voi vain parantaa. Ainakin luulisin niin. Ja olihan mies lähellä kuitata hölmöilynsä, mutta veto kilahti tolppaan.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Taimi on koko syksyn ajan ollut niin huono, että on vain yksi tie : ulos ! Tuskin kellään tulee ikävä. Äkkiä ajatellen huonoin pakki mitä meillä on ollut vuosikausiin.
Tästä vahvasti erimieltä vaikka perusteluita onkin vaikea esittää :) Ramstedtin hasardeista saisi vähintäänkin yhtä näyttävän videokoosteen aikaiseksi. Heikkisen, Salmen, Tepon, Finleyn kaltaisia puukäsiä on käytettävissä ihan tarpeeksi. Aaltonenkin tulee saamaan mokailuistaan ja kynäilyistään valtavasti kuraa vielä niskaansa. Nämä on kuitenkin niitä pelaajia joita me tarvitaan.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jos ollaan ajauduttu tilanteeseen että TT:n edesottamuksista pitää lähteä etsimään jotain positiivista niin YV:llä on edelleen se ykkösmoottori viivalla, Heiskanen jopa ideoiltaan parempi mutta TT:n laukaus mitä eilenkin haettiin useaan otteeseen on kyllä jäätävä. Ei ollut kaukana että olisi siihen TT:n pommiin päättynyt ottelu, osui putken alaosaan josta tuli takaisin jäähän. Heiskasella ei ole vielä tälläistä vetoa, Erosella on, mutta ei juurikaan muilla YV:ssä viivalla, JMA:kin on ollut hiukan kömpelö ja yksiulotteinen viivapelissään.

Puolustuksessa TT on ollut valitettavan surkea ja siihen tarvitaan ryhdistystä, ei riitä että tutukapari hoitaa kaiken ja TT vain ilmestyy mukaan sitten kun kiekko on hallussa ja taas avataan hyökkäystä.

_
 
Viimeksi muokattu:

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No tämähän on nyt ihan naurettavaa edes idean tasolla, että Taimea oltaisiin johonkin potkimassa. Kaveri alisuorittaa pahasti tällä hetkellä ja kritiikkiä saa antaa, mutta liika on liikaa. Kaverin merkitys esim. viime kevään oli iso joukkueelle ja menetys finaaleissa näkyi. Siellä alisuorittaa moni muukin tällä hetkellä. Taimin pelityyli on sellainen, että hänen kohdallaan se näkyy radikaalisti. Jonkun Åstenin tyylisen pelaajan pelamaamisessa se näkyy marginaalisesti.

Taimin laukauksesta piti sanoa itsekin, että on kyllä vihaisessa kunnossa. Eilenkin lopun ylivoimalla taisi raudat kolista. Jos siis jotain haluaa positiivista hakea.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei vittu täällä on kyllä idiootti porukkaa. Vajaa 10 peliä pelattu ja yksi sarjan parhaista kiekollisista pakeista on alisuorittanut ja pitäisi antaa potkut. Ei jumalauta. Käyttäkää hei vähän järkeänne ja ajatelkaa asioita välillä pidemmällä aikavälilläkin.

Mikä se mystinen loukkaantuminen miehellä viime keväänä oli?

Mä olen ollut siinä käsityksessä, että kyseessä ei ollut minkään sortin loukkaantuminen, vaan jonkinasteinen sairaus josta Tommi ei halunut enempää antaa medialle tietoa.

E: Eihän se Taimi viime kaudellakaan pelannut kuin pinna per peli tahtia, eikä se kaudella 2013 ollut kuin johtamassa Ässät Suomen mestaruuteen. Noh, kait se on yksi surkeimpia pakkeja koskaan IFK:ssa.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Ettei vaan pääsis liikaa valahtamaan tämä topikki.
Aikaa oli levittää maalintakaa toiselle puolelle. Mitä tekee Tommi, polkee sitä kulmaa kohti ja heittää kiekon kulmaan mistä oli poistunut. Saipalainen ensin kiekkoon, syöttö keskelle ja ylämummoon.

Jos peli ei suju niin eikö silloin kannattaisi yksinkertaistaa sitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös