Ilmoitukset

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Tommi Huhtala Jokerien haaviin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana -Ville-, 07.04.2014 klo 12.48.

 1. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues loppuun asti
  Lainaus:
  Ei tämä oma arvio aikoinaan Huhtalan saavuttua Jokereihin niin kauheasti ole pieleen mennyt. Yhtään suurempaa negakohuakaan ei ole tainnut olla, eli ei ole pahemmin räiskynyt yli?

  Tälläiset kommentit pistävät kyllä hymyn naamalle:
  Lainaus:
   
 2. Helsing#65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ei-venäläisessä sarjassa, Sens, Blackhawks
  Jep, Huhtalalle kyllä voi antaa isot propsit näistä kolmesta kaudesta, mitä on Jokereissa nyt pelannut. Osasin kyllä jo kun hankinta julkistettiin silloin kolme vuotta sitten, niin odottaa, että Hotsista kuoriutuisi yksi fanien isoista suosikeista. Pelaa isolla sydämellä ja oikeasti antaa kaikkensa jäällä koko ajan. Siinä sivussa syntynyt ihan kivasti pisteitäkin, ja tietysti playoffeissa ollut Jokerien ihan parhaita pelaajia. Sääli, että joutui nyt poffeissa pelaamaan paskojen ketjussa, olisi ollut mielenkiintoista nähdä, mitä olisi saanut CSKA:aa vastaan aikaan Reginin ja O'Neillin rinnalla. Kun aina näistä palkkasotureista KHL-Jokereissa puhutaan, ja itsekin olen niitä kovaan ääneen kritisoinut, niin pitää kyllä sanoa, että Huhtala tuntuu nyt jo melkein samalta (mutta ei ihan, koska KHL ja oman fanitukseni hiipuminen) kuin vaikkapa Liiga-ajoilta Heino tai Hardt.

  Toivottavasti jatkaa Jokereissa vielä pitkään, ja on mukana sitten silloinkin, jos/kun siirrytään lähitulevaisuudessa takaisin Liigaan pelaamaan. Hieno mies!
   
 3. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Postilaatikosta on kuoriutunut hieno pelaaja. Antaa aina kaikkensa jäällä, vaikka taidot ovatkin rajoitetut. Valitettavasti ei vain voi olla yhtään 3.ketjua ylempänä, jos meinataan joskus jotain voittaa. Mielummin jopa 4.ketjussa, jonne sopisi tyyliltään loistavasti, mutta sellaista budjettia ei taideta koskaan nähdä.
   
 4. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Jos ei pidä pelata Huhtalan kolmosketjua ylempänä niin samaa voi sanoa kyllä Joensuusta ja Pillustakin. Ja aika vaikeaksi menee, jos näitä kaikkia ollaan tunkemassa alempien ketjujen vasempaan laitaan.
   
 5. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues loppuun asti
  Lainaus:
  Eri mieltä. Kyllä mä pystyn näkemään Hotsin KHL:ssä menestyvän joukkueen ykkös- tai kakkosketjussa tälläkin hetkellä. Ei hän ole sen ketjun maalipyssy vaan taklaaja ja tilanraivaaja, joka myös pystyy osumaan maalipuiden väliin tarjoilun osuessa kohdalle. Ei nuo CSKA:n ja SKA:n vastaavassa roolissa olevat pelaajat ole mitään yli-ihmisiä. Se on sitten ihan toinen asia, pystyykö Jokerit koskaan kasaamaan tuollaista nippua kasaan, tuskin.