Tomi Lämsälle kenkää

  • 281 629
  • 785
Suosikkijoukkue
HIFK
No hyvä että naapurissa tehdään jotain, mutta olisin odottanut että tilalle tulee joku "kova nimi". Mutta tietysti reagointi on aina askel eteenpäin, joten hyvä niin.

Miten muuten rakkaat naapurit, kun aika lämpimästi suhtaudutte Nurmisen pestaamiseen, niin perustuuko se lämpö mihin? Itselläni on aina ollut sellainen suhtautuminen Nupeen (siis leijona-ajoilta), että Nupe oli vähän niinkuin sellainen tsempparityyppi, eikä mikään pelillinen nero.

Toki toivon siis että naapurissa saadaan asiat kuntoon ja joukkue hilattua lähemmäksi kärkeä. Muutenkin, tunnustan toivovani Jokereille myötätuulta myös KHL:ssä. Mutta se nyt ei varsinaisesti kuulu tähän, mutta selvennyksksi siitä etten nyt ole millään provosointijalalla liikenteessä kun Nupesta kyselen.
 

hashomer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
Hyviä uutisia näin viikon alkuun heti! Kiitokset Lämsälle hyvästä työstä Jokereissa parin kauden ajan, mutta nyt oli tosiaan aika lähteä.

Mielenkiinnolla odotan myös Nupea valmentajana meillä! Toivottavasti saavat kurssin kääntymään!
 
Valtonen ja Nupe vastuu valmentajat Jokeri leirissä. Saako nauraa?

Täälläkin naurattaa, kun Valtonen ja Nupe ovat vastuu valmentajia jokeri leirissä, eli siis jää kiekko joukkueessa.

Vakavissaan puhuen, kyllä on Jokerit-penkin takana semmoinen pariskunta, että tästä suhteesta ei ainakaan tunnetta puutu. Varmasti viihdyttävää kiekkoa luvassa.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
On muuten

pikkuisen ristiriitaiset fiilikset. Jotain piti tapahtua ja jotain tapahtui. Mites se meni vanha lähtee, paska jää tai sinnepäin.
 

marakatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers, Suomi
Tuskinpa on edes Erkankaa kanssa. Milloin viimeksi joku seura on edes voittanut suomessa mestaruuden niin, että uusi koutsi on hypännyt kesken kauden ruoriin?

Jokerit keväällä 1994?

Itse muuten odotan, toisin kuin muutamat riekkujat täällä, että Tomek ja Pasi LISÄÄVÄT kiekkokontrollia.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
...No hyvä että naapurissa tehdään jotain, mutta olisin odottanut että tilalle tulee joku "kova nimi".

...Mutta se nyt ei varsinaisesti kuulu tähän, mutta selvennyksksi siitä etten nyt ole millään provosointijalalla liikenteessä...
Veikkaan, ettei ketään "kovaa nimeä" olisi kiinnostanut tämä välivalmennuspesti. Ei ainakaan järkevällä hinnalla.

Suurin osa IFK-kirjoittelijoista on asiallisia, sinä kuulut heihin.

Ja Nupe on vaan niin äijä, siinä kai se suosion salaisuus.
 

Gemondo

Jäsen
Mä en ihan ymmärrä että miten tästäkin saadaan leivottua Hjalliksen vika? Joo, sentteri(t) pitäisi olla parempia mutta on siellä kuitenkin maalivahti- ja puolustusosasto paremmassa kondiksessa kuin viime kaudella.

Ainiin, Lämsän viimekaudella peluuttama pelitapa ei toimi tällä kokoonpanolla. No oisko kenties vittu kannattanut sitten muuttaa sitä pelitapaa? Harvassa on sellaiset joukkueet jotka pystyvät aina kasaamaan juuri sellaisen joukkueen kuin valmentaja haluaisi. Kyllä se on niinpäin että valmentajan tehtävä on ottaa kaikki irti siitä rosterista joka on käytössä! Ja Lämsä ei saanut tuosta irti enää mitään.

Ja kun vauhtiin päästiin niin sitäkään en tajua että mitä tässä on hävittävää? Ei ole todennäköistä että Tomekin johdolla kannua keväällä nosteltaisiin, mutta ei siihen kyllä Lämsästäkään ollut, ainakaan vielä. Joten miksi Lämsää olisi kannattanut tuossa roikottaa mukana jos miehellä ei ole mitään annettavaa tämänhetkiselle joukkueelle.


Yksi asia mikä tässä uudessa(kin) valmennuksessa huolestuttaa on se että löytyykö sieltä tarpeeksi taktista osaamista joka korostuu varsinkin kun pelataan playoffeja? Vai pyyhkiikö Dufva/Rautakorpi taas tosipeleissä märkäkorvilla jäätä? Erkan kokoinen aukko tuossa olisi..
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Jää nähtäväksi onko Valtosen pelikirja sen paksumpi kuin esim. Raipen valmentamalla Ilveksellä. Palikat ainakin hieman eri luokkaa jolla operoida.
 

ludvig

Jäsen
Alasajo ja sählääminen alkoi, kun Hjallis palasi operatiiviseen johtoon. Lämsä on Jokereissa collateral damage -osastoa.

Toivotaan, että Jokereiden 2000-luvun pelikienttien värikkäimpiin persooniin kuuluneet Valtonen ja Nurminen saavat ämmälauman pelaamaan. Toivotaan. Hjallis. Toivotaan. Virmanen. Ehkä. Toivotaan.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Miksei Nupea suoraan päävalmentajaksi? Nyt tämä vaihdos jäi ulkopuolisen silmin ns. suutariksi.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Tuli päivällä manailtua ettei mitään tapahdu niin eiköhän sit heti kun ehtii avautumaan. Täysin oikea päätös ja vielä on toivoa tämänkin kauden suhteen. Eiköhän myös Valtonen olisi potkittu pihalle jos häneen ei uskottaisi. Mielenkiinnolla odotan minkälaista peliä pelataan tauon jälkeen. Itse uskon että peli tulee suoraviivaistumaan huomattavasti. Pelataan nykymateriaaliin sopivaa kiekkoa. Vielä kun ne puuttuvat palaset löydetään tohon niin kaikki on vielä mahdollista. Nurminen oli kyllä yllätys joskin positiivinen. Varmasti saa jätkät hereille ja sanoo asiat niin kuin ne ovat.

Lämsän puolustukseksi on sanottava että joutui operoimaan heikoilla senttereillä ja loukkantumisia oli kiitettävästi. Voi olla että paikka Lahdesta avautuu jo tämän kauden aikana.
 

Etelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Veikkaan, ettei ketään "kovaa nimeä" olisi kiinnostanut tämä välivalmennuspesti. Ei ainakaan järkevällä hinnalla.

Suurin osa IFK-kirjoittelijoista on asiallisia, sinä kuulut heihin.

Ja Nupe on vaan niin äijä, siinä kai se suosion salaisuus.

Yksi kova nimi itselleni olisi ollut Antti Törmänen. Herra taitaa olla vieläkin ilman uutta työpaikkaa ja Jokerit olisi voinut tarjota loppukauden sopparia, sillä muut saman liiga-tason organisaatiot eivät ole apajilla tämän kauden osalta ja Törmäsellä tuskin on vaikeuksia löytää seuraa ensi kaudeksi.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Todella isot kiitokset Lämsällä näistä vuosista. Viime vuonna Jokerit pelasi mahdollisesti parasta kiekkoa koko seuran olemassaolon aikana. Tälläkin kaudella menestystä olisi varmasti tullut enemmän, jos Hjallis olisi Jerejen sijaan panostanut niihin senttereihin. Propsit vielä Lämsälle hänen käyttäytymisestään haastatteluissa ja muualla mediassa. Kyllä sai olla ylpeä, kun äijä vähät välitti Summasen säälittävistä huuteluista ja provosoinnista. Hieno mies, kaikkea hyvää jatkoon.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
pikkuisen ristiriitaiset fiilikset. Jotain piti tapahtua ja jotain tapahtui. Mites se meni vanha lähtee, paska jää tai sinnepäin.

Liittyykö tämä Tomekiin? Mistä tuo sinun ajojahtisi Tomekia kohtaan johtuu? Mielestäni olet myös aiemmin kritisoinut Tomekin touhuja. Onko tästä ihan jotain faktaakin vai onko Tomek kussut muroihisi?
 

fakiiri

Jäsen
Antti Törmänen ei tule suurella todennäköisyydellä koutsaamaan Suomessa tällä kaudella. Siitä jo pitää yksin veroasiat huolen. Sveitsissä Törmänen on mestari, ei liene kaukaa haettua, että hän hakee pankkisalaisuuden, suklaan, optiikan, natsikullan ja käkikellojen maasta uutta valmennuspestiä.

Törmänen on osoittanut pärjäävänsä Sveitsissä, miksi ihmeessä hän ei hakisi maasta uutta, erittäin hyvin palkattua duunia? Ymmärtääkseni Törmäsen perhekin viihtyy maassa.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kekäläiseltä oli virhe ottaa Lämsä valmentajaksi. Kaverista jäi käteen käskytys + menestymättömyys. NHL miehillä sentään voitti muutaman pelin.
 
Viimeksi muokattu:

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tyylikäs äijä

Lämsä kommentoi Maikkarilla tyylikkäästi potkujaan, ei itkenyt kohtaloaan ja kiitti vielä ajastaan Jokereissa. Tyylikäs äijä loppuun saakka. Keskittyy siihen, mihin voi itse vaikuttaa ja antaa muun olla. Kiitos Lämä ja hyvää jatkoa urallesi.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
No niin, nyt reagoitiin ja mielestäni tehtiin ihan viisas siirto. Aikaa ei ole rakentaa uusia pohjia ja opettaa mitään mullistavaa pelisysteemiä, vaan nousun avain on että mentaalipuoli pitää saada kuntoon. Seuraava kaksinkamppailu on mentävä voittamaan ja sitä kautta tulee myös maalipaikkoja, maaleja ja itseluottamusta. Tähän tehtävään kaksikko Valtonen+Nurminen sopinee hyvin. Luulen että Jokerit tulee ainakin lähiaikoina pelaamaan nopeampaa ja suoraviivaisempaa jääkiekkoa jossa vahvat ja agressiiviset laiturit saavat pelata enemmän vahvuuksillaan. Välillä tulee tapahtumaan värikkäitä asioita, mutta jos tunne saadaan tuotua takaisin Jokereihin niin siitä voi pitkässä juoksussa seurata vain hyvää. Puolustus- ja maalivahtipeli on onneksi ollut kunnossa koko ajan, joten perusta on olemassa.

Tässä tulee todennäköisesti tapahtumaan sama asia kuin HIFK:ssa Summasen astuttua ruoriin viime vuonna: sekaisin oleva joukkue ryhdistäytyy ja tiivistyyy. Sitten on ihan joukkueen johdosta kiinni että mitä tavoitellaan. Jos ei tule senttereitä niin ylempi keskikasti on se mihin puukäsillä ja hyvällä asenteella tullaan yltämään, mutta jos taitoa saadaan lisää keskikaistalle niin on mahdollista nousta myös välieriin kamppailemaan uskottavasti.

Lämsälle kiitos menneistä vuosista! Minua miellytti asiallinen käyttäytyminen median edessä kun naapurista provosoitiin ja Lämsällä saattaa olla kaikkien aikojen paras saldo kisumirrejä vastaan, joten ei tää nyt ihan vihkoon mennyt. Aika ei ollut oikea ja jääräpäinen usko omaan tyyliin oli lopulta se johon tämä projekti kaatui. Syy on tosin vähintään yhtä paljon Hjalliksen, joka osti Lämsän tyylille erittäin hankalat pelinappulat.
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Eiköhän myös Valtonen olisi potkittu pihalle jos häneen ei uskottaisi.
Moni on miettinyt tässä ketjussa, että miksi vain Lämsä sai potkut? Oma veikkaus on, että huhut Lämsä vs. joukkue ja Lämsä vs. Tomek asetelmista pitivät paikkaansa. Tomekilla on siis oltava joitain muutosajatuksia, joita Lämsä ei halunnut toteuttaa ja nyt toimistolla päätettiin antaa Tomekille mahdollisuuden näihin toimiin. Puhdasta spekulaatiota, mutta mun mielestä järkeenkäypää.

Edit: Sinänsä vielä ok ratkaisu, että aikaa meillä ei ole rajattomasti. Tässä mielessä hyvä luottaa jo pelaajille tuttuun kaveriin. Hävittäväähän meillä ei enää oikeastaan ollut.
 
Viimeksi muokattu:

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei taida olla senttereitä tulossa, joten jotain joukkueenjohdon oli tässä tilanteessa tehtävä, jotta uskottavuus tälle kaudelle vielä säilyisi. Olen erityisen tyytyväinen Nurmisen liittymiseen joukkueeseen, ehkä häneltä tulee uusia ideoita valmentamiseen ja pelikuvioihin.

En kuitenkaan usko, että tämä vaihto tekee Jokereista haastajaa mestaruustaistossa. Kuuden parhaan joukkoon yltäminen on tälle joukkueelle kovan työn takana. Todellisia mestarikandidaatteja on tällä kaudella ollut vain yksi melko ylivoimainen joukkue. Siihen kelkkaan tuskin on muilla asiaa.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lämsälle kiitokset ajastaan ja harmi kun ei menestyksen osalta natsannut tämän paremmin. Tsemiä jatkoon, tyylikäs koutsi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös