Tomek Valtosen ura on ohi

  • 58 509
  • 183

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Erittäin harmittava juttu. Vituttaa...

Kiitos Tomek, toivottavasti viihdyt jatkossakin Jokereissa, jos/kun veri vetää valmennushommiin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Valitettavaa, mutta odotettavaa. Valtonen oli yksi ainoista 2000-luvun narripelaajista, joka herätti jonkinasteisia tunteita. Pelityyliltään juuri sellainen pelaaja, jota ainakin meikäläinen arvostaa suuresti. Omassa joukkueessaan arvostettu, naapurien mielessä vihattu.

29-vuotiaana uran lopettaminen on kova juttu kenelle tahansa. No, toivotaan Valtoselle hyvää jatkoa.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
#11 punakeltainen sydän

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Tomekin 10 vuotinen ura Jokereissa ei jättänyt ketään kylmäksi. Suru on puserossa, mutta ei me Tomekista eroon varmsti päästä. Antaa miehen ottaa hetki happea ja sen jälkeen 110% panos, mitä mies sitten haluaakaan tehdä! Nyt on varmasti aika nollata tilanne.

Kiitos Päällikkö!

---------------------------------------------------------------
Modet: Kirjoitatteko ketjun aloitusviestiin, että otsikko jossa paljastetaan tiedotteen sisältö ei ole minun kirjoittamani vaan teidän jälkikäteen lisäämä. Sisältöä en halunnut sovitusti paljastaa etuajassa.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taas häipyi pala Jokereista historiaan. Ei taida tulla toista samanlaista.

Vietävästi harmittaa. Onnea ja menestystä miehelle, mihin sitten ryhtyneekin.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huono uutinen Jokereille, mutta vielä huonompi Tomekille itselleen. Harmittaa vietävästi miehen puolesta.

Kiitos kaikesta (tähänastisesta) Tomek ja onnea jatkoon!
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
=( Soturi has the left the building, mutta ei sydämmistä! Tomekille suuret kiitokset ja tsemppiä uran jälkeiselle elämälle!
 

sofronieva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Soturi on poistunut areenalta. Kiitos kaikista vuosista ja väsymättömästä taistelusta punakeltaisten puolesta.

Menestystä jatkoon mitä ikinä teetkään!
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Kiitokset Tomekille! Voimia ja onnea eteenpäin!!

Paita kattoon heti!
 

Filosofem

Jäsen
Onpa surullinen olo.

Odottaisin, että Tomelle järjestetään vuoden sisällä jokin duuni Jokeriorganisaatiosta. Se, miten mies siitä sitten selviää, on uuden ketjun asioita.

Mahtava pelaaja!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Taitaa olla eka kerta, kun kirjoitan Jokeri-osioon... Aina on Tomekkia tullu morkattua polakiksi, läskiksi ja sen sellaiseksi, mutta totuus on, että mielelläni olisin nähnyt Valtosen jatkavan uraansa. Hieno pelaaja, kaikenlaisia tunteita herättävä voimahyökkääjä, jota tuli arvosteltua lähinnä siksi, että mieluiten olisi nähnyt Tomekin kaltaisen jätkän omassa suosikkijengissään. Kaikkea hyvää Tomekille.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Mulle tää Tomek on ollut aina yhdentekevä pelaaja mutta tiedän toki, miten tärkeä kaveri omalle jengille. Ei se koskaan mukavaa ole kun hyvässä iässä oleva pelaaja lopettaa vammojen vuoksi.
 

Gandalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täällä on kaikki jo sanottu... bozikin kirjoituksen allekirjoitan täysin.

Kiitos Tomek ja hyvää jatkoa elämässäsi !
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Kiitokset Tomekille kaikesta! Paita kattoon. Se sanoo mielestäni kaiken olennaisen.

Toivottavasti ura jatkuu Jokeriperheessä ja jääkiekon parissa jollain tavalla.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Vai että läskipään ura on sitten paketissa. Että osasikin olla saatanan ärsyttävä pelaaja. Sitä aina oikein toivoi että esim. Mäkiaho ja Tomek sattuisivat samoille raiteille Rinkelinmäellä. Harvemmin sattuivat vaikka useampaan kertaan pikku yritystä olikin. Lähimpänä taisi käydä silloin kun Tomek järjesti Metrolle mahdollisuuden luikkia sikailujaan karkuun aitioon.

Eli pakkohan sitä edes jonkun verran oli arvostaa. "They don't boo for nobodies" ja kaikkea hyvää jatkossa kaukalon ulkopuolelle.
 

boretus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hoki Klupi, Saipalle sympatiaa
Suuri menetys!

Huonoa tuuria. Viime kaudella meni Kuparinen ja nyt Tomek!

Yksi harvoja pelaajia jotka taistelevat suurella sydämellä! Tomek tulee säilymään Jokerimuistoissa ikuisesti! Toivottavasti löytäisi paikan organisaatiosta ja voisi siten antaa nuoremmille oppia siitä miten taistellaan, noustaan ja voitetaan.

Tomek oli kädetön ja hidas lupaus kun siirtyi meille aikanaan. Vuosien varrella mies taisteli itsensä kokoonpanoon ja nosti jatkuvasti myös myös kiekollista rooliaan. Viimeisellä Jokerikaudella ennen Ruotsin keikkaa näytti siltä että kaverista kehittyy vielä tasainen 20 maalin Power Forward. Kohtalo kuitenkin päätti nyt toisin.

Toivotetaan onnea ja salaa Eavesin kaltaista ihmeparantumista!

Jokerille isolla J:lla!
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Kiitoksia ja onnea jatkoon!

Todellisen soturin ura loppui.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitokset Tomelle kaikesta mitä on Jokerien hyväksi tehnyt ja tsemppiä jatkoon.

Kuitenkaan en olis ihan varma jäädytyksestä. Se on kuitenkin niin spesiaali juttu...
 

Outsider

Jäsen
Ikävä, joskin jo vähän odotettu uutinen. Tomek on ehdottomasti yksi suurimmista suosikeistani kaikkien urheilijoiden joukossa. Ensimmäisen kerran nimi tuli esille jo Kiteen aikoina ja hienoa, että mies päätyi lopulta pelaamaan omaan suosikki joukkueeseeni SM-liigaa. Haikeat on fiilikset, mutta elämä jatkuu.

Ehdottomasti paita kattoon, kun aika on oikea.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Kiitos Tomek kaikesta! Sun takias sitä jaksoi tulla hallille vaikka pää kainalossa katsomaan peliä! Hieno pelaaja, Hieno mies.

Vituttaa, kun odotin koko saatanan kauden alun, että pääsee näkemään Tomekin tositoimissa ajelemassa vastustajia laitoihin ja kiittämässä fanikatsomoa pelin jälkeen. Se ei nyt sitten koskaan enää tapahdu.

Ehdoton suosikkini, #11, now and forever. Tomekille tsemppiä jatkoon!
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Tomek hieno taistelija! Ehdottomasti ansaitsee paidan areenan kattoon!
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Tomek oli aina suosikkipelaajiani Jokereissa. Harmitti kun mies ei Pohjois-Amerikasta tullessaan palannut Ilvekseen. Juuri sopiva paketti taitoa ja aggrea, arvostan.

Toivottavasti peliuran jälkeinen elämä lähtee hyvin käyntiin.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Todella ikävä uutinen. Valtonen on vastustajan, etenkin IFK:n, kannattajan näkökulmasta todella ärsyttävä pelaaja, mutta juuri sellainen yksilö ja persoona, jollaisia SM-liiga tarvitsee.

Toisaalta tällainen uutinen pistää toivottavasti myös ne ihmiset, jotka aina valittavat urheilijoiden ja jääkiekkoilijoiden hirmutuloista tai ovat patistamassa heitä "oikeisiin töihin", hieman miettimään. Todellisuudessa lähes jokainen kontaktitilanne jääkiekko-ottelussa on sellainen, että se voi päättää pelaajan uran ja jokaisessa ottelussa jääkiekkoilijat laittavat oman kroppansa täysillä likoon. Tässäkin tapauksessa 29-vuotias Tomek Valtonen ei enää pysty tekemään työtään, pelitilanteessa tulleen olkapäävamman takia.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tuntuu tulevan vain huonoja uutisia Jokerileiristä, tämä oli odotettu mutta silti niin tyrmäävä uutinen. Kiitos Tomekille Jokerivuosista, harmi että se päättyi näin. Onnea ja menestystä kaukalon ulkopuolelle, mitä sitten ikinä onkaan ohjelmassa.

Kiitos Tomek!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös