Tom Nybondas HIFK:n urheilutoimenjohtajan tehtävässä

  • 1 462 594
  • 5 037

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Persettä, Nybondas, persettä. Ei muuta voi sanoa. Kyllä tuo Hagmanin mokaaminen on sen sortin Tomppailun riemuvoitto, että ei tosiaan paremmasta väliä edes Penan aikana.
IS:n Hagman-uutisoinnissa ehkä mielenkiintoisin kohta oli "sopimus Jokereihin syntyi pikavauhtia sen jälkeen, kun Hagmanin ja HIFK:n neuvottelut olivat ajautuneet umpikujaan: Jokereissa ymmärretään, että huippupelaajista pitää myös maksaa huippuhinta, mutta Tompan pitäisi saada halvalla. Ja samaa "lauantaimakkara"-neuvottelustrategiaa käytetään vuodesta toiseen huolimatta siitä, ettei se ole koskaan ennenkään toiminut. Helppo uskoa, että Ässienkin tarjous on ollut parempi kuin IFK:n.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hirso: tosipeleissä täysi lapanen.
Joukkueen kapteeni pudotuspeleissä keväällä 2010; 6 ottelua, 3+6=9 pistettä. Hyvän alun jälkeen (otteluvoitot IFK:lle 2-1 HPK:ta vastaan) IFK oli täysi lapanen, mutta Hirso teki kyllä hyvää duunia tosipeleissä. Ja ei, en ottaisi Hirsoa enää IFK:hon.

Jokereissa ymmärretään, että huippupelaajista pitää myös maksaa huippuhinta, mutta Tompan pitäisi saada halvalla.
Liiga-HIFK:n tulee pystyä maksamaan samoja liksoja kuin KHL-narrien? Ei helvetissä.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Ainakin yhdessä asiassa ollaan The Liigan ykkösiä. Meillä on sarjan paskin UTJ! Äijä on puhaltanut menemään yli 3 milliä, tuloksena kasapäin ulkkiksia jotka eivät kelpaa edes Mestikseen. Vituttaa katsoa esim Saipan ulkkareita, aivan eri tasoisia kun meillä pelaavat/pelanneet.

On tämä HIFK;n kannattaminen aika saatanan raskasta välillä kun tuntuu että väkisin yritetään huolehtia siitä että menestystä tule, vaikka resursseja olisi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainakin yhdessä asiassa ollaan The Liigan ykkösiä. Meillä on sarjan paskin UTJ! Äijä on puhaltanut menemään yli 3 milliä, tuloksena kasapäin ulkkiksia jotka eivät kelpaa edes Mestikseen. Vituttaa katsoa esim Saipan ulkkareita, aivan eri tasoisia kun meillä pelaavat/pelanneet.

Varmasti vituttaisi myös katsoa samoja äijiä punanutussa hiihtelemässä, kun Summasen mother nature hockey ei mene jakeluun tai Nordiksen kirkkaat valot häikäisevät, jolloin Blockin sijaan kentällä surffailevat Davisit sun muut. Kun pelaaja sitten siirtyy (takaisin) maakuntiin, niin ketsuppipullo aukenee. Näinhän yleensä käy. Otetaan vaikka parin vuoden takainen fanien "suosikki" Tyler Redenbach, joka oli alusta asti meidän IFK-fanien hampaissa, mutta on tällä kaudella vetänyt Pelsuissa melkein Harkinsmaiset tehot 36 2+27=29. Harmi, että pussinokat taistelevat samoista sijoista IFK:n kanssa, eivätkä varmaankaan luovu Retiisistä. Siinähän olisi perinteinen stigaukko-scouttaus: maakunnissa syntyy kovalla tahdilla pisteitä, joten roudataan äijä vaakunapaitaan ja oletetaan, että pisteitä syntyy entiseen tahtiin. Joskus näin käykin - Rafu ja Murphy tulee ensimmäisinä mieleen - mutta taitaa olla pikemmin poikkeus kuin sääntö.

En puolusta varauksetta Nybaria, vaan epäilemättä liigajengin kasaamisessa - junnupuolen touhuista en sano mitään, kun en tiedä siitä paljonkaan - on tehty paljon virheitä keväästä 2008 alkaen, mutta vastaavasti sinä aikana Nyyperi on hankkinut meille mm. Granlundit, Fernholmin kahdesti, Wirtasen, Hamiltonin, Kangen ja Maran, Elkinsin, Pakarisen, Puustisen ja lukuisan määrän huippuveskoja sekä kotiuttanut Peltosen ja Salmelaisen. Tony nyt oli ennestään klesana ja se tiedettiin, mutta voi sitä itkun määrää, jos pikku-Buffalo olisi päästetty maakuntiin tai jompaan kumpaan naapuriin. Tietysti toisessa vaakakupissa painavat nämä lukuisat hutihankinnat, faneille naljailut ym. ym., joten kyllä Nybarilla on paljon parannettavaa. Loukkaantumiset - viimeisinä Söde ja Puustinen - tuskin kuitenkaan menevät Tompan piikkiin.
 
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
Persettä, Nybondas, persettä.


Tämä nyt haiskahtaa pahasti sille, että Hagman on ollut alun perinkin menossa Jokereihin ja sitten heitti vain ongen Nybarille, että paljonko IFK olisi loppupelissä valmis maksamaan hänen palveluksistaan.

Onhan Hagman ollut hyvä, muttei välttämättä mikään 350 000 arvoinen.

Tämä nyt vain tällaista pohdintaa.
 

Animal

Jäsen
Liiga-HIFK:n tulee pystyä maksamaan samoja liksoja kuin KHL-narrien? Ei helvetissä.

Ei todellakaan. Jos tuo Jokerien sopimuspohja mikä IS:ssa totena julkaistiin pitää paikkansa, niin ei sieltä mitään kärkipään liigajengiä kovempaa porukkaa ole tulossa. Jos hankinnat on toistaiseksi luokkaa Ohtamaa, Huhtala ja joku Elitserienin jenkkipakki niin aika ihmemiehiä saa olla tulossa että paperilla saadaan edes tämän kauden Kärppiä kovempi nippu kasaan. Olennaisin ero tämän kauden liigan kärkiporukoihin tulee olemaan se, että joukkue on vitusti kalliimpi.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei liity tippaakaan Pikku-Hakkiin tämä mielipide: Ulos vaan kauden jälkeen. Ihan tarpeeksi evidenssiä siitä ettei sen voittavan tasapainoisen jengin rakentaminen onnistu. Tuolla paikalla ei voida nojata siihen että vastuuvalmentaja on aina auttamassa.

Pikku-Hakin tuominen ei muuten olisi pelastanut tältä mun tuomiolta. Vituttaa jo katsoa näitä epäfyysisiä geriatria/mikkihiiri jengejä. Ei saatana. Lisäksi tämä 'vain 2v soppareita max' on alkanut kyrsimään. Typerä periaate.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Nybondas jatkaa hienosti Penan penailuperinteitä jos kyseistä Jatkoajan uutista käy uskominen: Linkki Jatkoajan uutiseen.

Onhan tuo harmittavaa, jos tuo jäi noinkin lähelle toteutumista, mutta voiko tuota nyt sanoa uskomattomaksi saituudeksi mikäli HIFK:n tarjous olisi tehnyt Hagmanista todennäköisesti liigan parhaimmin palkatun pelaajan ensi kaudella. Todennäköisesti siellä ei uskottu Hagmanin tekevän sopimusta muualle niin nopeasti tai noiden uutisten olevan vastapuolen neuvottelutaktiikkaa (mikä ei olisi tuulesta temmattua), mutta olikin lopulta totta.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Olipas paska kirjoitus etusivulla. Jos kerta Hagman valitsi Jokerit noinkin mittavan ja rahakkaan uran jälkeen "neloskentän miehen palkan" suuruisen summan perusteella, niin antaa palaa. IFK on tarjonnut Liigan mittakaavassa kovan diilin, ja jos ei nappaa niin ei nappaa.

Ei sillä, että muuten olisin Tomppaan jotenkin tyytyväinen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
HIFK:n ja Jokereiden välinen taistelu painetaan pauselle tämän kauden jälkeen, joten voin ihan vakavissani kirjoittaa hyvästä pelaajasta näin:

Olisin todella toivonut HIFK:n saavan Hagmanin, enkä todellakaan olisi halunnut miestä Jokereihin. Tämä kahdesta syystä: 1) Hagman olisi jotenkin sopinut kivasti HIFK:hon, siinä olisi ollut hyvän tarinan kaikua. 2) Jokerit tarvitsisi mielestäni toisenlaisia pelaajia, vaikka eittämättä Pikku-Hakki hyvä pelaaja onkin.

Ottamatta kantaa siihen, kuinka paljon naapurissa olisi Hagmania tarvittu (Summanenhan puhui aika selvästi siihen suuntaan), veikkaan, että tästä kun syntyy keskisuuri mediahässäkkä, on Nybarin palli aika hutera esine istumiseen...

PS. Jatkoajan huhut pettävät ani-ani-harvoin.
 

Lumimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Avs,NUFC
Taidettiin jutussa myös kertoa Nybarin tarjonneen sitä palkkaa jolla Nikke olisi suostunut tulemaan. Tarjous vain tuli liian myöhään.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Minusta tuo näyttää juuri siltä, mitä on epäiltykin. Hagman käytti HIFK:ta vain taktisesti hyväkseen mahdollisimman hyvän Jokeri- diilin saadakseen. Ihan kuin Hagmankaan olisi oikeasti niin kärsimätön, että asiat jäisivät ihan pikkuhiluista kiinni, jos todellista tahtoa sopimukseen olisi ollut.Ja sitä paitsi, jos HIFK:n tarjous olisi tehnyt Hagmanista liigan parhaiten palkatun, niin siinäkin on jo liikaa. Hyvä pelaaja, kärkiketju- kamaa. Liigan paras tai edes parhaita? Not anymore. Mutta lopullista totuuttahan tästäkään tarinasta ei kuulla kai koskaan.
 

Stigu

Jäsen
Onhan tuo harmittavaa, jos tuo jäi noinkin lähelle toteutumista, mutta voiko tuota nyt sanoa uskomattomaksi saituudeksi mikäli HIFK:n tarjous olisi tehnyt Hagmanista todennäköisesti liigan parhaimmin palkatun pelaajan ensi kaudella.
Samaa mieltä. Tosin tässä miettii, että jos noi about 10 tämän kauden hutia olisi jätetty karavaanaroimatta (penailun vastine), olisi fikassa ensi kaudelle vähintään 200 keuroa esim. Hagmanin kaltaiselle supertähdelle.

No, elämä on.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitäisi saada enemmän tietoa yksityiskohdista ja neuvottelujen kulusta, jotta voisi osoittaa jotain tiettyä tahoa sormella.
 

faro

Jäsen
Hyvä pelaaja, kärkiketju- kamaa. Liigan paras tai edes parhaita? Not anymore.

Kyllä Hagman on ehdottomasti tällä kaudella ollut Liigan parhaita pelaajia siinä missä Peltonenkin. Maalipörssin kakkonen ja pistepörssin kutonen Liigan pohjamuta jengissä pelejä vähemmän pelanneena ei ole hassumpi suoritus.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Kyllähän tämä kaiken liikemieslogiikan mukaan viittaa siihen, että IFK:ta on käytetty ainoastaan vipuvartena palkkatason nostamiseksi Jokereiden kanssa tehtävää sopimusta kohtaan.

Ei sinänsä Nybarin piikkiin.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
No mutta nythän tiedetään että rahaa siis on pelaajahankintaan, joskin vaan nelosketjun pelaajalle joita meillä jo on enemmän kuin yhteen ketjuun mahtuu! Nooh, eiköhän Töppö saa haalittua mr. Beginningin jostain Walesin pubisarjasta meille, jotta voi sitten kauden päätyttyä avautua siitä miten parhaansa teki joukkuetta rakentaessa.

Veikkaan että Summanen on aika saatanan pettynyt HIFK;n urheilutoimenjohdon toimintaan. Tämä tuskin voi olla näkymättä kevään peleissä= säälärit ja lomille lomps!!
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Kyllä Hagman on ehdottomasti tällä kaudella ollut Liigan parhaita pelaajia siinä missä Peltonenkin. Maalipörssin kakkonen ja pistepörssin kutonen Liigan pohjamuta jengissä pelejä vähemmän pelanneena ei ole hassumpi suoritus.

Juuri tuollaisessa jengissähän on helpompi niitä pongoja tehtailla. Hirso aikanaan voitti pistepörssin heikohkossa IFK:ssa ja kääntäen esim. Kärpissä on monta vähintäänkin Hagmanin tasoista kaveria heikommilla tehoilla. Eliittipelaaja toki Liigaan, sitä en kiistä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tämä kaiken liikemieslogiikan mukaan viittaa siihen, että IFK:ta on käytetty ainoastaan vipuvartena palkkatason nostamiseksi Jokereiden kanssa tehtävää sopimusta kohtaan.

Ei sinänsä Nybarin piikkiin.

Voihan sen noinkin nähdä. Tai sit niin et Nybari oli lopulta valmis maksamaan pyydetyn hinnan ja olisi saanut haluamansa pelaajan, jos vaan olisi viitsinyt olla ajoissa lopullisen tarjouksen kanssa. Eihän tossa toisaalta sitäkään sanottu mitä Jokerit tulee maksamaan ja oliko joukkueiden tarjouksissakaan edes selvää eroa, muuta kuin et Jokerit oli ajoissa valmis maksamaan mitä pyydetään, tai ennemminkin löytämään yhteisymmärryksen pelaajan kanssa.

Kyllä toi penailun piikkiin vaan menee Nybarilta. Olis halunnu pelaajan ja olis maksanu pyydetyn hinnan, mut päätti odottaa ja missasi siksi diilin. Siinä tapauksessa ei olis penailua, mikäli olis ilmoittanu hinnan minkä ifk on valmis maksamaan ja pitää kiinni siitä loppuun asti, eikä viime hetkellä nosta tarjousta jo pyydetyksi summaksi.
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Mun mielestä Nybondas ei ole ollut tehtäviensä tasalla moneen vuoteen. Hänellä ei vaan ole näkemystä, kokemusta eikä intohimoa vaativaan tehtävään. Uskon ja toivon että pääsemme hänestä eroon tämän kauden jälkeen. Seuraajan haku onkin sitten vaikea prosessi, näitä kunnon ehdokkaita kun ei kauheesti löydy. Nordiksen officelta, puhumattakaan lähipiiristä ei vaihtoehtoja ole. Rindell, Kautonen, Kortelainen, Ruuttu. Näistä kukaan ei tule kysymykseenkään. Holtari olis hyvä, mutta häntä tuskin Nordikselle saadaan. Jos Ruudun Jarkko lopettaa pelaajauransa tämän kauden jälkeen, hän voisi olla Musta hevonen.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kummallista on myös se miten täällä JA;lla osataan kääntää asiat hyvin usein Jokereiden ja Hjalliksen tms syyksi kun jokin pelaajahankinta menee vituiksi. Tuntuu olevan helvetin vaikeaa osata tunnustaa että HIFK;n johto tekisi virheitä tai muuten vaan ylimielisyytensä vuoksi sössii hommat. Tällä saralla mikään ei ole muuttunut sitten Frankin ja Kifen ajoilta!
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Kyllä Nybaria voi syyttää monesta asiasta tällä kaudella, mutta pakko sanoa että en haluaisi maksaa Hagmanille "liigan kovinta palkkaa". En nyt, enkä ensi kaudella. Ei ole johtaja tyyppiä alkuunkaan ja vertaukset Peltoseen on naurettavia. Pikku Hakki ei ole IFK ikoni tai edes pientä murusta siitä. Palkkasoturi ja thats it. Onnea Hakin loppu uralle, missä ikinä pelaakaan.
 

faro

Jäsen
Juuri tuollaisessa jengissähän on helpompi niitä pongoja tehtailla. Hirso aikanaan voitti pistepörssin heikohkossa IFK:ssa ja kääntäen esim. Kärpissä on monta vähintäänkin Hagmanin tasoista kaveria heikommilla tehoilla. Eliittipelaaja toki Liigaan, sitä en kiistä.

Joo mene kysymään vaikka Kalpan pelaajilta kuinka helppo niitä pisteitä on tehdä huonossa jengissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös