Tom Nybondas HIFK:n urheilutoimenjohtajan tehtävässä

  • 1 465 733
  • 5 037

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Haluaisin lausua kauden lopuksi kanssakirjoittajille, että olette kaikki kuvottavia paskapäitä, ettekä tajua lätkästä hevonvittua verrattuna meikäläiseen. On todella surullista olla täällä ainoa asiantuntija, olo on usein hyvin yksinäinen. Toivoisin, että luopuisitte kaikki kirjoitusoikeuksistanne ja pääsisin odottelemaan tänne asiantuntevampaa ja mukavampaa porukkaa. Yksi ystäväni ammattikouluajoiltani, Keijo Goggelstrom, on odottanut jo pidemmän aikaa kirjoitusoikeuksien myöntämistä ja hänestä tulee todella kova luu. Hän osaa ulkoa kaikki Suomen maajoukkuekokoonpanot vuodesta 1956 alkaen ja lisäksi hän on aivan kauhea panomies, mutta helvetin mukava jätkä! Ensi kauden mestari tulee olemaan Mikkelin Jukurit. Tämäkin pitää vääntää teille rautalangasta. Nyt pitää lopettaa, mun on pakko käydä kakalla.
 

Stigu

Jäsen
Haluaisin lausua kauden lopuksi kanssakirjoittajille, että olette kaikki kuvottavia paskapäitä, ettekä tajua lätkästä hevonvittua verrattuna meikäläiseen. .
Vittu että tässä on taas osoitus näistä jatkoajan kirjoittajien tasosta! Oksettavaa. Siis tuo sanajärjestys tuossa alussa. Haluaisin lausua kauden lopuksi..... Perkele, tuo pitäisi mennä: Kauden lopuksi haluaisin.. Muutenhan tuo kirjoitus on ihan OK.
 

Joosef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Vittu että tässä on taas osoitus näistä jatkoajan kirjoittajien tasosta! Oksettavaa. Siis tuo sanajärjestys tuossa alussa. Haluaisin lausua kauden lopuksi..... Perkele, tuo pitäisi mennä: Kauden lopuksi haluaisin.. Muutenhan tuo kirjoitus on ihan OK.

Joo ja pata kattilaa soimaa! Itse et tiedä montako pistettä laitetaan kuvaamaan jatkuvaa lausetta. Vinkki: niitä on ...
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, ei se välttämättä ole kiva homma. HIFK on mun tietääkseni palkannut jo Rindellin scoutiksi (!) ja tosta jos laskee 1+1, niin tulisiko kivasta utj...?

Siis mitä? Ei kai nyt puoli kautta Valtosen kanssa hengailleesta tyypistä voi oikeasti tulla meille ensi kaudeksi scouttia tai urheilutoimenjohtajaa? No, saas nähdä, omissa toiveissa on ollut hiukan vahvemman pelaajatarkkailijataustan omaavia henkilöitä. Samoin kuin urheilutoimenjohtajaksi toivoisin HIFK-taustaisen, liike-elämässä osaamisensa vuosien ajan todistaneen persoonan...

PS: Olen kuulemma kanssa Jatkoajan vajakkeja - viittaan yläpuoliseen viestiin...
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Kuulin äsken erittäin luotettavalta taholta, että Nybari tullaan siirtämään toisiin tehtäviin kauden päätyttyä.

Hyvä uutinen, mikäli toteutuu, niin maksan sun sierainten avarrusleikkauksen. Minä voin vielä zoomailla sun kitalakeasi leikkauksen jälkeen.

Siis ei vittu mitä pelleilyä! Yhdestä paskasta kun päästään eroon, niin toinen tilalle. Kiva-Harri, tuo Mona Lisamaisesti hymyilevä vajakki tulisi korvaamaan tuon ylimielisen pikku paskan.

Jesus, SAVE ME!!!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kausi ei vielä loppunutkaan, joten saan vielä hetken jatkaa yhteistä taivalta kaikkien teidän mukavien ja asiantuntevien kollegoiden kanssa. Tämä on minulle suuri etuoikeus, kiitän teitä kaikkia tänä hienona päivänä ja olen hyvin otettu siitä, että meitä on kokoontunut paikalle näin suuri joukko tänä merkittävänä hetkenä. Nyt on kuitenkin hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään, kuinka olemme päätyneet tähän. Yhtiömme historia alkoi koskenuiton aikaan Lapin karuissa olosuhteissa ja nyt olemme dynaaminen, maailmanlaajuinen ja innovatiivinen markkinajohtaja. Emme enää tee pelkkiä kumisaappaita. Olemme laajentuneet kumin monialaosaajaksi ja tänäkin syksynä moni koululainen pakkaa penaaliinsa meidän hajukumimme. Puhumattakaan siitä, kuinka moni nainen ottaa penaaliinsa meidän nypyläkondomiamme tälläkin hetkellä.

Tähän väliin kuitenkin sananen jääkiekkoseura HIFK:sta: Harri "kivaharri" Rindellhän patsastelee hallilla jo HIFK-aitiossa ja olen miettinyt hänen tulevaa scoutin pestiään. Kuten olen todennut, tulemme näkemään historian ensimmäisen scoutin, joka tulee olemaan paikalla varmastikin jokaisessa HIFK:n ottelussa. Niinpä hän scouttaa eniten omia pelaajiamme. Tämä on nerokas oivallus! Tätä voidaan verrata yhdysvaltalaiseen kestävyysjuoksuvalmennukseen, joka on ensimmäisenä maailmassa kiinnittänyt huomionsa 10.000 metrin ja maratonjuoksun lähtöön. Moni luulee, että on aivan sama miten matkaan lähdetään. Tämä ei pidä paikkaansa. Ottamalla lähtötelineet mukaan, voittaa kanssakilpailijoitaan ainakin sekunnin! Ja miettikää kuinka moni kymppitonni tai maraton on mennyt loppusuoralla sekuntipeliksi. Pidän omien pelaajien scouttaamista vastaavanlaisena uuttaluotaavana innovaationa!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä juttu tää Rindellin UTJ-pesti on? Pelkkä Jatkoaika-huhu vai "luotettavasta lähteestä saatu tieto". Kummallekin annan yhtä paljon arvoa. Ei sillä, että mulla olisi itsellänikään mitään tietoa, mutta aiemmin tänä vuonna puhuttiin, että Kiva olisi tulossa junnupuolelle. Tosin se oli yhtä luotettava tieto, kuin nämäkin.

Noh, kaipa näitä jotain tietoa - siis ihan oikeaa tietoa - jossain vaiheessa tulee. Tosin IFK:ssa ei ole pahemmin tapana ilmoitella keskeneräisistä asioista ja tämäkin asia on keskeneräinen niin pitkään, kun työntekijän työura on kesken. Potkut saatuaan hän luonnollisesti ei ole enää organisaatiossa töissä, eikä ulkopuolisten asioista ole mitään syytä tiedottaa. Piiri pieni pyörii, dinot siinä hyörii...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viherpuiston Ruoska: Se on Jatkoaika-huhu. Mutta korostan, että Rindell tulee joka tapauksessa HIFK-organisaatioon duuniin. Se ei ole huhua. Kaikki alkoi huhu numero ykkösestä: Nyba siirretään muihin tehtäviin utj:n paikalta. Itse vastasin, että jos näin tapahtuu, niin epäilen/veikkaan HIFK:n tuntien, että uusi utj haetaan omasta firmasta ja silloin valinta osuisi Rindelliin.

Leikatkaa tämä viesti irti. Tässä se on pähkinänkuoressa. Varmaa on se, että kiva tulee ja tarkoitus on, että hän tulee scoutiksi. Kaikki muu siitä eteenpäin on päättelyä ja itse en ole kuullut, että Nyba siirrettäisiin utj:n tehtävistä. Valitettavasti näin. Ei tätä Jatkista kannata lukea kuin äärimuslimi Koraania. Mun mielestäni se, että tämä utj-kuvio on silkkaa spekulaatiota, on kyllä tullut hyvin esille aiemmissa viesteissä. Toivottavasti nyt ainakin mun osaltani.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Antaa ymmärtää mutta ei ymmärrä antaa. Bulldog laittoi vain liikkeelle tiedon että Nybari siirtyy muihin tehtäviin. Eipä hän maininnut Kivaa vaikka tieto tuli jostain sisäpiiristä. Mitä tulee tekemään Ville? Siinä olisi UTJ.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Minun ymmärtääkseni kyse on vain ja ainoastaan huhusta, jonka toivon ja uskonkin olevan paikkansa pitämätön.

Tää on kaksipiippuinen juttu. Se, että Rindell utj:ksi kumoutuu sillä perusteella, että Nyba jatkaa, ei kuitenkaan ole mikään mielettömän hyvä uutinen. Jos utj:n paikalle olisi ehdolla Nyba tai Kiva, niin valinta olisi samanlainen kuin ottaisitko syövän vai ruton.
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tähän väliin kuitenkin sananen jääkiekkoseura HIFK:sta: Harri "kivaharri" Rindellhän patsastelee hallilla jo HIFK-aitiossa ja olen miettinyt hänen tulevaa scoutin pestiään. Kuten olen todennut, tulemme näkemään historian ensimmäisen scoutin, joka tulee olemaan paikalla varmastikin jokaisessa HIFK:n ottelussa. Niinpä hän scouttaa eniten omia pelaajiamme. Tämä on nerokas oivallus!
Toteutuessaan tämä on loistava uutinen jos näin on tosiaan saatu asiat sovittua. Tällä kaudella ongelma on taas ollut sm-liigan jatkuva pakonomainen tarve aikatauluttaa pelit ilta- ja viikonloppuaikaan. Eli varsinaisen työajan ulkopuolelle, jolloin koko scouttaus on jo lähtökohtaisesti mahdotonta.

Ymmärtääkseni toimistolla on ansiokkaasti kyllä löydetty nelosen clippejä, mutta avaahan tuo aivan uusia ulottuvuuksia scouttaukseen. Täytyy muistaa että jotkut vierasjoukkueetkin käyvät Nordiksella jopa 3 kertaa kaudessa, joten siinäkin voi jäädä jo nimetkin mieleen.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Se naistenpäivä oli ja meni niinkuin Nybari. Onneksi siellä johdossa on jollain järkeä ja lemppaa tuollasen syövän helvettiin. Epäonnistunut UTJ = paskajengi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pidän omien pelaajien scouttaamista vastaavanlaisena uuttaluotaavana innovaationa!

Turha tästä on vääntää vitsiä. Onhan omien pelaajien scouttaaminen huomattavasti halvempaa ja helpompaa kuin matkustaa ulkomaille asti seuraamaan pelaajia. Aikaakin säästyy mielettömästi. Mieti nyt: ensin junalla Pietariin, keisarikunnan lähimpään suurkaupunkiin. Sieltä edelleen junalla Keski-Eurooppaan ja laivalla yli Englannin kanaalin. Southamptonissa noustaan laivaan ja valtamerihöyryllä Amerikkaan. Olen tosin kuullut - luotettavast lähteestä totta kai -, että lähiaikoina pitäisi tulla joku uusi nopea laiva, joka puikkelehtii jäävuorten välissä yhtä ketterästi ja sulavasti kuin norsu posliinikaupassa. Laivan miehistöä scoutataan parhaillaan. Siinä menee kuule äkkiä monta viikkoa, ja jos satutu myöhästymään jostain jatkoyhteydestä, on Amerikan sarjat jo kesätauolla, ennen kuin IFK:n scouttausosasto ehtii perille.

Sitä paitsi: eihän pelaajien pelipaikkoja voi tietää etukäteen. Kaikkihan ovat lähtökohtaisesti ykkösketjun pelaajia omissa seuroissaan. Ei IFK:n tasoinen seura alennu hankkimaan alempien ketjujen pelaajia. Niinpä IFK on kehittänyt systeemin, jossa jokainen pelaaja pelaa ykkösketjussa. Näin ei kenellekään tule paha mieli. Sekaannusten välttämiseksi ykkösketjut on numeroitu ja pelaaja saatetaan omissa peleissä tehdyn scouttauksen jälkeen sijoittaa esimerkiksi neljänteen ykkösketjuun. Jokaiselle voidaan kuitenkin taata kaikille paikka ykkösketjussa ja tämän arvostuksen mukainen palkka. IFK onkin pelaajien keskuudessa arvostettu työpaikka palkanmaksukykynsä ansiosta ja jo pelkkä seuran nimen mainitseminen saa mottipäiset summat välkkymään pelaajien silmissä. Voiko joku kuvitella, että joku SaiPa olisi pystynyt hankkimaan O'Sullivanin tai Perraultin kaltaisia ykkösketjun pelaajia?
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Se, että Rindell utj:ksi kumoutuu sillä perusteella, että Nyba jatkaa, ei kuitenkaan ole mikään mielettömän hyvä uutinen.

En näe asiaa siten, että nybis jatkaa, jos Kivakiva ei tule UTJ:ksi. Vailla tietoa uskon, että nybis ei jatka UTJ:nä, koska häneen ei todellakaan olla kaikilla tasoilla tyytyväisiä. Jos ei jatka, uskon haettavan parempaa kuin Kivakiva.

Toisaalta, eihän meistä kukaan tiedä kuinka Kivakiva pärjäisi UTJ:nä. Ei se ainakaan kovin paljon huonommaksi voisi mennä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Voiko joku kuvitella, että joku SaiPa olisi pystynyt hankkimaan O'Sullivanin tai Perraultin kaltaisia ykkösketjun pelaajia?

Saipalla ei ole tämän tyyppistä osaamista ollenkaan. Hehän löysivät aikanaan huippupelaaja Redenbachin ja olivat niin typeriä, että päästivät tämän helmen menemään. HIFK iski heti kiinni kuin sika limppuun ja loppu on silkkaa historiaa.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toteutuessaan tämä on loistava uutinen jos näin on tosiaan saatu asiat sovittua. Tällä kaudella ongelma on taas ollut sm-liigan jatkuva pakonomainen tarve aikatauluttaa pelit ilta- ja viikonloppuaikaan. Eli varsinaisen työajan ulkopuolelle, jolloin koko scouttaus on jo lähtökohtaisesti mahdotonta.

Ymmärtääkseni toimistolla on ansiokkaasti kyllä löydetty nelosen clippejä, mutta avaahan tuo aivan uusia ulottuvuuksia scouttaukseen. Täytyy muistaa että jotkut vierasjoukkueetkin käyvät Nordiksella jopa 3 kertaa kaudessa, joten siinäkin voi jäädä jo nimetkin mieleen.

Käsittääkseni Rindell tuo mukanaan aivan uudenlaisen työskentelytavan. Enää ei tarvitse ulkomaalaisia skoutatessa arvuutella pelkästään nimen ja Noora Karman laatiman profiilin perusteella pelitaitoja ja ominaisuuksia. Harri on käyttänyt jo vuosia European Hockey.Net - Ice Hockey News and Stats for Europe -sivustoa josta voi katsoa pelaajan useamman kauden työnantajat, eräänlainen CV-portaali siis. Tämä tulee mullistamaan IFK:n skouttauksen ja jatkossa myös pelaajien aiemmat meriitit tullaan ottamaan huomioon. Vielä ei ole selvinnyt mikä numerolitania keskellä CV:tä merkitsee, mutta jo nyt tiedetään, ettei Nelosen videoita tarvitse jatkossa käyttää.
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäs jos neuvottelut Rockyn kanssa oli naamioitu valmentajapalavereiksi, mutta todellisuudessa neuvoteltiinkin UTJ:n pestistä, ainakin silloin kun Töppö ei ollut paikalla.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäs jos neuvottelut Rockyn kanssa oli naamioitu valmentajapalavereiksi, mutta todellisuudessa neuvoteltiinkin UTJ:n pestistä, ainakin silloin kun Töppö ei ollut paikalla.

Voi hyvin pitää paikkaansa sillä Rocky oli käsittääkseni halukas siirtymään Ässien UTJ:ksi.

Vai että Rindell scoutiksi/UTJ:ksi. En tiedä mitä sanoisin. Taas kerran tuntuu, että mentäsiin sieltä mistä aita on matalin. Tai sitten tässä on kyse pelkästään scoutin roolista, koska itse en tässä vaiheessa kautta lähtisi uutta UTJ:tä hakemaan, sillä joukkueen rakennus on tällä hetkellä kulisseissa kiivaimmillaan. Ajoitus olisi äärimmäisen huono. Toisaalta Summasen rooli ensi kautta ajatellen voi olla niin suuri, että tämän tyyppiseen ratkaisuun on päädytty. Hänellä saattaakin olla lähes rajoittamattomat kädet joukkueen rakennuksessa ja Tomppa lähinä neuvottelee yksityiskohdat. Summanen tuntien tämä voikin olla ainoa toimiva vaihtoehto.

Nybari tehnyt kyllä huikeata duunia, kun miettii että 500k turskaa ja vielä näillä yleisömäärillä. Peliesitysten perusteella yleisökeksiarvon kuuluisi olla alle 6000. Kiitämme yleisömäärista Granlundia ja myytyjä playoffs kausikortteja. Ensi kaudella näillä ei enää ratsastella. Taisi sentterin metsästys tulla kalliiksi, kun miettii, että olisi jättänyt O´Sullivanit, Redenbachit, Perraultit, jne. hankkimatta ja hankkinut kesällä vaikka 400k eurolla ykkössentterin, niin olisi säästynyt ensinnäkin rahaa ja runkosarjasijoitus olisi todennäköisesti ihan toinen.

Tilannetta voisi verrata siihen, että joku päättää ostaa vuoden 2008 Audi A6:sen. siinä sitten selaillaan nettiautoa ja hinnat pyörii +20 000 eurossa. Sitten silmään pistää yksi yksilö. Saksan tuontiauto, jolla on ajettu vain 25000 km ja hinta on 14000. Siihen kiinni. Tosiasiassa autolla veivattu turkkilaisen taksikuskin toimesta 300 000 ja rahaa sa laittaa kiinni ainakin 10000 euron edestä kaikenlaisiin remontteihin yms. Tulipa säästö ja lisäksi tuote ei silti ole samassa kunnossa, kuin se 20000 euron lähes takuuvarma suomiauto.
 
Viimeksi muokattu:

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikenlaisia höpöhuhuja täällä liikkuu. Jossakin vaiheessa pidettiin varmana, että Rocky Rautakallio tulee valmentajaksi. No eipä tullut. En usko pätkääkään tuohon että Nybari siirrettäisiin muihin tehtäviin, ennenkuin siitä on virallisesti tiedotettu.

Kuka sitä paitsi tulisi tilalle. Ei ainakaan Rindell, ei ole riittävän kova nimi. En nyt kovin viisaana liikkeenä näe tuotakaan jos hänet on scoutiksi palkattu. Parempiakin olisi takuulla saatavilla. Tuohonkaan en usko, ennenkuin asiasta on virallisesti tiedotettu.
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saipalla ei ole tämän tyyppistä osaamista ollenkaan. Hehän löysivät aikanaan huippupelaaja Redenbachin ja olivat niin typeriä, että päästivät tämän helmen menemään. HIFK iski heti kiinni kuin sika limppuun ja loppu on silkkaa historiaa.

Jep. Eikä vaan kerran vaan kahdesti. Ehkä logiikan suurin riemuvoitto ikinä.
Pelaaja ei mahdu saipaan-ostetaan meille kolmoseen-ei pärjää kolmannessa ykkösketjussa-nostetaan palkkaa ja siirretään ensimmäiseen ykkösketjuun.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös Kiva-Harri tule junnupäälliköksi? Siihen hommaan hän lienee kuitenkin ihan asiallinen haku.

Uskoisin, että Nybondas tullaan siirtämään muihin tehtäviin, mielellään jopa ihan muuhun yritykseen, muttei tässä ja nyt, vaan lähin aikamääre lienee välittömästi. Eli uskoisin, että Nyba kasaa yhdessä Ramin kanssa ensi kauden jengin ja kauden 2014-15 kasaa joku muu. Eli käytännössä ensi syksynä taustalla pyörii joku, jolla on näkemystä, suhteita, muttei välttämättä järjettömästi kokemusta kuitenkaan.

Nybondaksesta tulee päästä eroon, mutta suureen paniikkiin kenkimisen suhteen ei mielestäni ole aihetta, koska paniikista seuraa usein täysin typeriä ratkaisuja. Ja perse edellä puuhun on tässäkin seurassa menty niin monta kertaa, että paniikkiratkaisujen ajan soisi olevan ohi. On ajateltava vähän isompaa kuvaa. Ja kauden 2013-14 rakennuksen suhteen ollaan jo auttamattomasti myöhässä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Eikös Kiva-Harri tule junnupäälliköksi? Siihen hommaan hän lienee kuitenkin ihan asiallinen haku.

Niin mäkin luulin, mutta kyllä hänestä scoutti meinataan tehdä. Nybahan hoitaa vasemalla kädellä yhden junnupuolen utj:n hommien ohessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös