To 4.2.2010 KalPa-HPK

  • 8 857
  • 40

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Kaippa se on hallille mentävä. Ilmakin on kuin morsian.

Luvassa 60 minuuttia HPK:n lanseeraamaa hevosenpaskakiekkoa joka on viihdyttävintä seurata pistekirjoitusmuodossa. Jopa Hämeenlinnassa ovat tajunneet tämän ja palkanneet jonkun Harrin ensi kauden valmentajaksi. Pahinta kaikessa on että KalPa saattaa jopa hävitä tämän vaikka onkin vienyt kaksi suht pahaa vieraspeliä.

Dear UkkoyliKalPa,
Anna vielä viedä tämä ja JYP peli niin sitten voidaan ottaa vaikka seuraavat 5 peliä turpiin.

Hirvonen ja Kukkonen edelleen erikoisseurannassa, näistä kavereista riippuu se miten KalPa pärjää pitkässä juoksussa.

Vihko käy taas rankaisemassa parista vastahyökkäyksestä, Ströbä ja Jallu jäävät 5 metriä kaukalonmitalla kilpaluistelussa.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Vartti aikaa...

Pitkästä aikaa oikein odottaa pelin alkavan. Oon tainnu langeta ansaan että Kerholla kulkee (?), saattaa olla kova pudotus tänään, vedot lyöty ja nettiradio viritetty. Nyt olis hyvä iskee KalPan puolustukseen lujaa alusta loppuun asti.

Ei, Kerho ei voi hävitä tänään ;)
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onneksi olkoon, pisteet jäivät sitten Kuopioon. Tosin tuollaisella määrällä ylivoimaa ei vain voi hävitä... En sitten tiedä mitä siellä oikein tapahtui, mutta toi ekan erän kasa nyt vähän pistää miettimään, että mitä siellä on ollut tuomareilla mielessä.

Käytännössä tälläinen perinteisesti tiukka vääntö on taas kuitenkin tuohon ensimmäiseen maaliin ratkennut...
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
toi ekan erän kasa nyt vähän pistää miettimään, että mitä siellä on ollut tuomareilla mielessä.

Missään nimessä eka erän jäähysuma ei pistä miettimään sitä, että mitä on HPK pelaajilla ollut mielessä? Ei se nyt voi aina olla ensimmäisenä mielessä, että jos mun joukkue saa paljon jäähyjä, on se ensisijaisesti tuomarin mokailua. Siellä oli joukossa väärää vaihtoa jne..

Ei päässyt HPK missään vaiheessa pelottelemaan. Ei ainakaan KalPan pelaajien pään sisällä ollut ketään Hämeenlinnasta. Helppo iltapuhde. Nyt siirretään katse lauantai-iltaan.
 

mullikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onneksi olkoon, pisteet jäivät sitten Kuopioon. Tosin tuollaisella määrällä ylivoimaa ei vain voi hävitä... En sitten tiedä mitä siellä oikein tapahtui, mutta toi ekan erän kasa nyt vähän pistää miettimään, että mitä siellä on ollut tuomareilla mielessä.

Käytännössä tälläinen perinteisesti tiukka vääntö on taas kuitenkin tuohon ensimmäiseen maaliin ratkennut...

Mikä lie ollu porukka, joka oli eka erässä vastassa? Harvoin näkee noin ylivoimaista esitystä tällä tasolla, mitä kotijoukkue esitti. No, kolme pointsia taas kotiin!
 
Olihan tuo eka erä KalPalta varsin suvereeni näytös, kiekonhallinta luokkaa 90/10% kotijoukkeelle. Viimeseen erään sai sitten kerho hyvän draivin päälle, kun vähän rohkeemmin karvasi, ei ollut myöskään tasotus etäällä 5minuuttia ennen loppua. Kukahan se oli joka täysin tyhjästä maalista suti hienon kuvion päätteeksi roppakaupalla ohi?

Pisteet kuitenkin melko helpolla jäi kuopioon, muutama lisämaali ois voinut YVllä napsahtaa, mutta voitto on aina voitto.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Eka erä oli jo hieman liiankin ylivoimaista, Järvisen 0 torjuntaa kertoo kaiken oleellisen.
Jäähyt nyt menivät suht oikein, aina sinne joukkoon mahtuu pari fiftisixti tapausta. Eivät uskaltaneet mm. antaa KalPalle 5-3 YV:tä vaikka olisi ollut muutaman kerran tilaisuus.

Dahlman vilautteli jo Helsingin peleissä muutamaan otteeseen ja nyt rupesi tulemaan tehojakin. Omassa päässä ei ole vielä kuvioissa mukana mutta ihan juonikas kaveri hyökkäyspäässä.
Hirvonen ja Kukkonen pari ei eronnut yhtään muista pakeista. Kapaselta myös jälleen huikea esitys.

HPK oli vaan niin sysipaska siihen asti kun KalPa piti kiekkoa. Lopussa KalPa ryhtyi roiskimaan ja HPK sai mahdollisuuden. 2-1 tilanteessa jollakin HPK hyökillä oli aivan tyhjä maali mutta ei vaan saanut sisään.
Järvinen otti muut kiinni ja hymy suussa poistui jäältä käytyään pokkaamassa kunniakierroksen fanien edessä.

Jukka Rautakorpi, joko olisi aika antaa Harrille tilaisuus?

Kukaan ei varmaan pistäisi pahakseen noiden väsyneiden kommenttiesi ja tuomareille 65 minuutin inisemisen jälkeen(oli 5 minuutin verran asiaa jo ennen peliä, ennakoi tulevaa ensimmäistä erää??).
HPK:lla olisi muuten potentiaalia ihan kiekolliseksi joukkueeksi mutta ei tällä valmennuksella.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Vartti aikaa...

Pitkästä aikaa oikein odottaa pelin alkavan. Oon tainnu langeta ansaan että Kerholla kulkee (?), saattaa olla kova pudotus tänään, vedot lyöty ja nettiradio viritetty. Nyt olis hyvä iskee KalPan puolustukseen lujaa alusta loppuun asti.

Ei, Kerho ei voi hävitä tänään ;)

Itse itselleni: Vitun idiootti, älä lankea enää noihin. Hävisit rahas ja nyt vituttaa taas sopivasti.

Onnittelut Kapasille.
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyvä peli. Hienot pisteet. Miettinen oli todella iskussa! Dahlman olisi paremmalla tuurilla tehnyt toisenkin kaapin, oli useasti paikoilla. Kyllä siitä vielä maalari tulee. Laakso ei saanut Kapasen syötöstä sisään avopaikasta 2.erässä, se jäi harmittamaan, mutta pisteet lämmittää =) Kaatuihan se HPK:kin tällä kaudella!!! Kolmannessa erässä HPK:lla oli omat paikkansa ja hyvin pyörittikin ne omat hetkensä, mutta se ei enää riittänyt. Jos samanlainen mylläkkä ja peli-ilo olisi löytynyt aiemmin niin pisteidenjako olisi saattanut mennä uusiksi. Parempi näin! Huomenna Jyppilään!
 

d2uce

Jäsen
Ihan tyytyväinen pitää kai olla, että ihan sysipaska jengi hinkkasi kuitenkin vain yhden maalin tappion ylivoimaista sarjakakkosta vastaan, vaikka pelasi puolet pelistä alivoimalla. Tasoituskin oli kuulemma lähellä lopussa.

Johan se voittoputki olikin venynyt, ihan hyvä palautella ukot takaisin maantasalle, ettei tule mitään leijumisia. Seuraavaksi onkin sitten mukava lauantaipeli kotona HIFK:ta vastaan.

Kuntopuntarissa kärkytään hyvissä kyttäysasemissa piikin takana.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Huomiot:

- Järvisen ensimmäinen torjunta ajassa 21.59
- ensimmäisessä erässä KalPan liike oli upeaa, HPK pystyi vain roikkumaan ja rikkomaan.
- KalPan ylivoima ei kyllä todellakaan vakuuttanut, vaikka yksi maali tehtiinkin.
- HPK:sta erottui edukseen Janne Laakkonen, jonka kiemurat oli komeita varsinkin kolmannessa erässä.
- Miten helvetissä Vihko sai siitä avopaikasta vielä ohi???
- HPK oli kaksi erää täysin vastaantulija, mutta kolmannessa oli silläkin omat hetkensä tosiaan tulla tasoihin.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Muutama hajahuomio.
- Dalla Dalla!n 3 tähteä, jüst jüst. Siellä on taas tilastojen perusteella arvottu, eihän siinä muuten mitään, mutta jos peliä yrittäisi edes vähän seurata raadin jäsenet kun hallille asti ovat vaivautuneet. Hyvä syöttö Kermanin maaliin + koski viimeisenä kiekkoon, jonka Tuulola lopulta potki omiin. Puolitoista hyvää suoritusta, mutta pöytäkirjassa lukee 1+1, pakko olla matsin paras.
- Kiiskinen ei pysy pystyssä. Ei ollut ainoa, joka kaatuili rähmälleen tilanteiden ulkopuolella, mutta kun puolet volttilähdöistä menevät sananmukaisesti volttien hyppelyksi, niin joko mennään luistelukouluun tai sitten kysellään terämestarilta, että onko tylsää.
- Kerhon puolustuspelaaminen on näin futiskiekkoon tottuneena ihan järkyttävää. Mäenpää katkoo mailansa kulmaväännössä aikansa huidottuaan ja sen jälkeen yrittää ottaa KalPapelaajalta keppiä tilalle. Muutenkin melkoista halailua ja kiekottoman tönimistä isokokoisilta järkäleiltä. Mutta en halua valittaa, yv-minuutit menivät muutenkin harvinaisen epätasaisesti. Sen takiahan siellä tuomarit on, että viheltävät rikkeet pois.
- Syväsalmi kuoli, kun Hartikaisen maila osui häntä kypärään. Korkea maila kyllä, mutta melko dramaattisesti lähti isolta mieheltä jalat alta. Huvitti.
- Mikä helvetti siinä ylivoiman hyödyntämisessä on niin vaikeaa? Okei, Kerho pelasi ERITTÄIN hyvin alivoimansa, ihmettelin jo muutamaan otteeseen, että eikö ne väsy millään. Mutta kun siellä kentällä on yksi mies enemmän kuin vastustajalla, niin luulisi nyt löytyvän edes jotain variaatiota. Laukoiko Sahlstedt kertaakaan? Kuti on hänelläkin kuitenkin sen verran painava, että sietäisi joskus kokeilla, eikä vain tyytyä parkkeeraamaan sinne kulmaan.

Nyt saa mainita, että olen taas ollut katsomassa eri peliä kuin muut.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kun edellisen pelin jälkeen Jalonen mainitsi että kukaan vastustaja ei ole yhtä kovaa luistellut vastaan, niin nyt Kalpa näytti että mistä se puhui. Ensimmäisessä erässä Kerho-puolustus oli kolme potkua perässä jatkuvassa todella hyvin liikkuneita Kalpa-hyökkääjiä. Taktiikka onnistui sikäli että jäähyjähän siitä seurasi, mutta YV oli taaskin todella heikkoa. HPK:lla oli pelissä 3-4 maalipaikkaa (ml. Vihkon ihan tyhjä maali lopussa), joista ensimmäinen noin 29 minuutin kohdalla, joten sen puolesta voiton olisi suonut olevan suurempikin. Ottelun hienoin taklaus oli muuten Varakkaan keskialueen vastapalloniitti Syväsalmeen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tuntuu kyllä erikoiselta tämä ottelu. Ensimmäinen veto Kerholla kohti Järvistä toisessa erässä, ensimmäinen erä oli lähes puolet alivoimaa ja silti hävittiin vain 2-1 ja lopussa Kerholla oli aivan tyhjä maali, josta olisi 90% mennyt kiekko reppuun.

En osaa sanoa sitten mistä tämä kertoo, ehkä KalPan huonoudesta. Kyllähän jos noin ylivoimainen on avauserässä, pitäisi tehdä sentään parikin kaappia. Jos Kerho pelasi periaatteessa vain yhden erän, häviten koko pelin 2-1, lupaa se kai kohtalaisen erikoista kevättä. Ilmeisesti virvelin kaikki kolme koukkua olivat ensimmäisessä erässä kaverin puserossa. Oli tuo melko koomisen näköistä kun ekan erän jälkeen vasta pääsin katsomaan tilastoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös