To 4.11.2010 JYP-Ässät

  • 40 866
  • 204

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Eiköhän olisi jo aika avata tälle ottelulle ketju.

Huomenna sarjajohtaja JYPin vieraaksi saapuu kahden pisteen päässä vaaniva kova vireinen Ässät Porista. Eli todellinen kärkikampailu ja etukäteen yksi alkusyksyn mielenkiintoisimmista kohtaamisista on luvassa.

JYPillä on alla kahdeksan pelin voittoputki ja kotona on kulkenut mukavasti; 9 peliä, 26 pistettä ja maaliero 28-6. Eikä Ässilläkään pahemmin peli ole yskähdellyt viime aikoina. Porilaisten viimeiseen 12:n peliin mahtuu 1 jatkoaikatappio, 3 jatkoaikavoittoa ja 8 voittoa varsinaisella peliajalla. Ässät on myös liigan kovin vierasjoukkue. 22 pistettä 9 vieraspelistä on aika vakuuttavaa luettavaa.

Ässien peliä en vielä tällä kaudella ole nähnyt, mutta pelkkiä viime aikaisia tuloksia seuraamaalla voi veikata kyseessä olevan kohtalaisen sitkeä porukka. Takaa on tultu rinnalle ja ohi kolmannessa erässä monta kertaa. Ässäfanit voi valottaa tarkemmin minkälaisella pelillä patapaidat on pisteitä laariinsa napsinut.

Jypiltä voi odottaa kotipeleistä tuttua liikkuvaa ja energistä peliä, ehkä jopa muutamaa kovaa pommia. Hyville maalipaikollekkin sen myötä suurella todennäköisyydellä päästään, mutta maalintekotehokkuudessa JYPin leirissä on ollut alkukaudesta toivomisen varaa. Toivon mukaan pahimpien tuhlaripoikien, Pesosen ja Pihlströmin, viime pelin onnistumiset kantavat hedelmää myös Ässiä vastaan.

Toivon mukaan yleisö löytää huomenna hallille ja saadaan hyvä tunnelma aikaseksi vaikka torstaipeli onkin kyseessä. Itsekkin muutaman pelin tauon jälkeen aion paikalle raahautua. Tiukka matsi varmasti tulossa. Eiköhän kotijoukkue väännä taas kerran maalin tai parin voiton kotiin, vaikka Ässät saattaa hyvinkin pistää JYPiläiset tiukemmalle kun kukaan muu joukkue tällä kaudella Synergialla.

Viiltävää analyysia vaan kehiin tytöt ja pojat
 
Viimeksi muokattu:

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Ässäfanit voi valottaa tarkemmin minkälaisella pelillä patapaidat on pisteitä laariinsa napsinut.

Kyllähän pisteitä on tullut lähinnä onnistuneen kahden miehen karvauksen ja nopean luistelun ansiosta. Myös suunnanmuutos peli on erittäin toimivaa. Tärkein lenkki löytyy maalilta ja Kilpeläinen on ollut alkukauden paras molari.Ässiltä löytyy ratkaisioita 4 hyökkäysketjusta eli laajalta rintamalta tulitusta on huomenna luvassa. Veikkaan huomisen pelin ratkeavan erikoistilanne pelaamiseen, joten jos Ässät pysyy boksista poissa ja Armia iskee pari häkkiä ylivoimalla niin täyspistepotti voi olla mahdollinen. Huominen on kyllä todellinen tasonmittari Ässille, joten jos hiemankin lepsulla asenteella ollaan, niin käy todella kusiset. Veikkaus puskee Ässille ihan pelattavaa kerrointakin, päälle 4. Itse uskon, että lähes jokainen tulos on 7-0 kotivoitosta Ässien 1-2 voittoon mahdollista. Huomenna ollaan taas viisaampia. Mahtaakohan Nykäskylässä olla huomenna häkki täynnä?

Ps: Kiinnittäkääpäs Jyppifanit huomiota Zaborskyyn ja Uusitaloon. Siinä kaksi peluria jotka vahvistaisivat jopa JYP:äkin..
 
Viimeksi muokattu:

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Veikkauksen kerroin on kyllä sitä luokkaa, että on jo suorastaan pakko pistää ruksia Ässille. Tosin siitä huolimatta näkisin kotijoukkueen lieväksi ennakkosuosikiksi. JYPin robottiarmeija vaan osaa tehdä sen.

Todella mielenkiintoinen ottelu kyllä luvassa! Yleensä näiden Ässät-matsien ainoa mielenkiinto on ollut siinä, kuinka pitkä provoketju Jatkoajassa saadaan aikaan, mutta tällä kertaa päähuomio onkin kentällä.

Näkisin, että huomenna ratkaistaan syyskauden piikkipaikka.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ässien peliä en vielä tällä kaudella ole nähnyt, mutta pelkkiä viime aikaisia tuloksia seuraamaalla voi veikata kyseessä olevan kohtalaisen sitkeä porukka. Takaa on tultu rinnalle ja ohi kolmannessa erässä monta kertaa. Ässäfanit voi valottaa tarkemmin minkälaisella pelillä patapaidat on pisteitä laariinsa napsinut.

Tosiaan.. Ässät on viimeksi hävinnyt ottelun "reilusti" (eli siis suoraan) 2. lokakuuta, jolloin HIFK oli maalein 11-3 hiuksenhienosti parempi. Tämä oli sitten lopulta se vaadittu kärsimyksen hinta, joka mahdollisti tulevan paraatimarssin. Sitä minkälaisella pelillä tämä voittokavalkadi on sitten otettu, on mahdoton yksilöidä, niin rajusti otteet pelien välillä vaihdelleet. Tiivistäen voisi ehkä sanoa että lukuunottamatta sitä yhtä pientä säröä maalipinnassa josta turo-urpo jo mainitsikin (jatkoaikatappio Ilvekselle kahden viikon takaa), niin riippumatta siitä miten hyvin/huonosti Ässät ovat pelanneet tai miten hyvin/huonosti vastustaja on pelannut, niin hyvällä tai pahalla Ässät ovat aina voittaneet. Aina

Huomenna on siis edessä ultimaattinen testi, vieraspeli Jyskylässä Dufvan robottikiekkoarmeijaa vastaan. Olen useassa vierasottelu ketjussa sanonut saman fraasin, "kaikki pisteet mitä mukaan saadaan ovat kotiinpäin", ja nyt jos koskaan sitä on helppo todella tarkoittaa. Huolestuttavinta, tai sanoisinko haasteellisinta, huomisessa pelissä on se että JYPille on tosiaan tehty äärimmäisen vähän maaleja kotona. Toisaalta kääntäen: jos Ässät on onnistunut tekemään itse kolme maalia, niin yleensä se on riittänyt voittoon koska Ässiä vastaan on viimeisen kuukauden aikana vain neljässä pelissä tehty enemmän kuin kaksi maalia..

En epäile sekunnin murto-osaa etteikö kolme pistettä olisi otettavissa mikäli ilme vain on oikea. Todennäköisempi lopputulema lienee kuitenkin jotain 0-2 pisteen väliltä, tässä on nyt ennen kaikkea kyseessä pelitapojen, viisikkopuolustuksien ja paikkojen hyödyntämisen kohtaaminen. Kyse on aina myös hengen asioista: viime aikoina Ässät ei kerta kaikkiaan vain ole suostunut häviämään. Sielujen sota tästä ei kuitenkaan tule, koska tahdottomilla roboteillahan ei sielua ole..

Myös se 0 pisteen tilastotappio häämöttää jossain vaiheessa edessä, ja tämä olisi "looginen" peli sille.. mutta, mutta.. enpä menisi vannomaan että ihan nollille jäädään..

JYP on toki 100% ennakkosuosikki, siitä tuskin kukaan on eri mieltä. Pidän itse JYPiä ihan vahvimpana mestarisuosikkinakin. Harmi etten itse huomenna pysty peliä edes kuuntelemaan netistä, kun menoistani tulen illalla kotiin niin avaan vain koneen jännityksestä väristen katsoakseni lopputuloksen..
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Aijai mielenkiintoinen ilta todellakin tulossa huomenna. Ensinnäkin mukava nähdä, että Ässät on pelannut noin huikean hyvän alkukauden. Ainakin pisteiden valossa - yhtään peliä kun en ole vielä nähnyt porilaisilta. En siis osaa sanoa oikein mitään vierasjoukkueesta muuta kuin tilastojen varjolla.

Ilmeisesti Kilpeläinen on kovassa tikissä, ja itse myös kallistuisin kutsumaan häntä tämän hetkisen liigan kuumimmaksi mokeksi. Perusteluksi antaisin lähinnä sen, että vaikka Myllykoski on ollut myös maaginen välillä (joitakin lipsahduksia lukuunottamatta), on JYPin puolustuspaketti tällä hetkellä suorastaan dominoiva SM-liigassa eikä pahimmille maalintekopaikoille vastustajaa kovin helpolla päästetä tehden näin maalivahdin pelaamisesta ehkä hivenen helpompaa.

JYPistä: joukkue on tällä hetkellä ennakkosuosikki jokaiseen otteluun. JYPille on tehty ainoastaan kerran varsinaisella peliajalla/jatkoajalla yli kaksi maalia, eikä joukkue suostu - Ässien tavoin - häviämään millään otteluita. Ja omasta mielestäni ainoastaan HIFKiä vastaan JYP on ollut huonompi kaukalossa olleista joukkueista - ja kauden toinen häviökin varsinaisella peliajalla tuli tuolloin.

Ja vaikka tämä kuulostaa mehutukselta, mielestäni se ei ole aivan liiallista: JYP on pelannut myös välillä heikommin, mutta ollut silti vahvempi kuin vastustaja 60 minuutin aikana. HIFK-peli oli mielestäni ensimmäinen tasonmittaus - se ei mennyt aivan putkeen ja HIFK ansaitsi voittonsa: nyt tulee se syyskauden toinen tasonmittaus. Itselleni ainakin alkukauden ennakointieni perusteella aika yllättäen Ässistä. Mutta mikäs siinä, game on!
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näkisin, että huomenna ratkaistaan syyskauden piikkipaikka.

Jos syyskaudesta puhutaan siten että se päättyy maaottelutaukoon, niin sitten se on mahdollista että Ässät vie piikkipaikan. Mutta katsos kun tässä ollaan otettu järjestelmällisesti turpaan viimeiset neljä vuotta niin se opettaa nöyryyttä. Mitä tahansa voi tapahtua ja tällä pistemäärällä voi jäädä vielä sarjajumboksi.

Tästä otetaan kuitenkin kaikki irti ja hallille mennään kannustamaan ääntä käheäksi :) Tämä hetki on upeaa terapiaa Tammisen ja karsintasarjan aiheuttamille kroonisille paniikkihäiriöille ja pelkotiloille.

Jos me voitetaan huomenna niin sitten kyllä jo piru viheltää helvetissä seuraavat jääkiekon MM-kisat. Helvettihän näet jäätyi jo keväällä 2006 kun Suomi vei euroviisut.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos joku joukkue tällä hetkellä pystyy lyömään pientä kiilaa Jypin dominointiin, niin se on erittäin kovakuntoinen Ässät. Veikkaan, että huomisesta pelistä tulee jälleen kerran vähämaalinen taisto ja peli ratkeaa erikoistilanteisiin. Huomion arvoista on, että Ässät ovat selvästi vähentäneet jäähyilyään alkukaudesta (hyvä liike) ja en usko että huomennakaan Jyp hirveän moneen ylivoimapeliin pääsee.

Ässien avainpelaajat: Kilpeläinen ja Zabo-Yeti akseli. Jos Kilppari venyy parhaimpaansa ja Zabo-Yeti jatkaa viime pelien tasollaan niin vierasvoitto ei todellakaan ole maailman kahdeksas ihme. Tätä toivotaan.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Ässäfanien kommenteista päätellen Ässät karvaa kahdella ja JYP samoin. Äärimmäisen pienillä marginaaleilla mennään. Tulossa henkien taisto, joka tulee päättymään yhdellä maalilla suuntaan tai toiseen.

Pitkästä aikaa pelottaa tuon kotitaian kohtalo. Täytyy kuitenkin luottaa siihen, että robottimiehistö hoitaa tämänäkin pelin pienillä onnistumisilla ja tällä kertaa riittävällä viimeistelyllä. Jäähyjä Ässien ei kannata ottaa.

Täytyy vain toivoa, ettei Ässät pysty pelaamaan yhtä hyvin JYP-kiekkoa, kuin HIFK taannoin Nordiksella. Myrkkyä. Täytyy vain hitsata tykimmin näissä ns. "ratkaisevissa" peleissä, vaikka kautta on pelattu vasta hieman yli neljännes.

Tähän asti Ässiltä hyvää suorittamista poislukien repsahduksia. JYP ei vielä tällä kaudella ole repsahtanut. Toivottavasti ei huomennakaan ko. liikettä tapahdu.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Milloin muuten JYP on hävinnyt viimeksi kotonaan runkosarjaottelun? Ihan näin kiinostaisi tietää jos joku tilastonikkari sen kertoisi :)

Huommenna kyllä tulossa tiukka ottelu ja voi ratketa maalilla jompaan kumpaan suuntaan.. Ässien kerroin voi vedonlyöntiin ehkä houkuttaa, mutta toisaalta kun tässä voi käydä miten tahansa ja vaikka tasan niin empä tiedä onko ainakaan ylikerrointa. 4.75 kerroin kärkikamppailusta kuitenkin ässille suhteelisen kova
 

bryant

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & D-Team
Milloin muuten JYP on hävinnyt viimeksi kotonaan runkosarjaottelun? Ihan näin kiinostaisi tietää jos joku tilastonikkari sen kertoisi :)

Nopealla selauksella 2.2.2010 JYP - Pelicans 2-5

Itse pelistä odotan paljon. Onhan kärki ottelu kyseessä. Toivottavasti peli pysyy tasaisena loppuun asti ja ratkeaa jypin maalin voittoon kolmannessa erässä.
 
Milloin muuten JYP on hävinnyt viimeksi kotonaan runkosarjaottelun? Ihan näin kiinostaisi tietää jos joku tilastonikkari sen kertoisi :)

en oo tilastonikkari mutta JYP on hävinnyt edellisen kerran runkosarjassa ns. "kansainvälisenä homojen päivänä" eli toinen toista (2.2.). Tämän jälkeen JYP on pelannut Hippoksella 18 runkosarjan ottelua ja voittanut jokaisen. 54 mahdollisesta pisteestä on Hippokselle jäänyt 53 eli tervetuloa Ässät!

Tätä taustaa vasten tilastotappio on vain ajan kysymys ja hitto sentään, pelottaa että se on huomenna mutta katsotaan nyt peli ensin. Parempi voittakoon.
 

Jysky #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jyppi repsahataa tällä kaudella jossain vaiheessa, mutta sen aika ei varmaankaan ole vielä seuraavassa pelissä. Jotenkin tuntuu, että tässä olisi sen putken rikkova peli edessä. Kaikki pisteet on tervetulleita tästä pelistä. Jyppi sattuu vaan olevan niin kova tällähetkellä Eli Maalin tai kahden voitto jypille on todennäköisin lopputulos.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Itse odotan kyllä tätä matsia innolla, koska JYP ja Ässät ovat eittämättä tämän kauden kaksi parasta joukkuetta tähän asti. Ja todennäköisesti melko samanlaisin avuin: kova taistelu, kurinalainen pelityyli ja pelaajat, jotka toteuttavat pelityyliä täydellisesti.
 

meciar81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
Jos JYP voittaa, se on kärjessä tauolle lähdettäessäkin. Ässillä ei ole aivan parhaalla vireellä putki kulkenut, mutta silti tiukat pelit on onnistuttu kääntämään voitoksi.

JYPillä on puolestaan tilastotappion paikka, mutta jotenkin valitettavasti uskon sen tappion siirtyvän vielä yhdellä kotimatsilla eteenpäin ja Ässille koittaa romahtaminen tyyliin 7-1 :(
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Hohhoijjaa,,

HMV Ässät ja kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta, sunnuntai hockey lähetys, mutta vaan Torstaina ja livenä, väsyttää jo etukäteen mutta paikalle on raahauduttava..

Hyvinhän on Ässät kautensa aloittanut, siis todella uskomattomasti. En olisi ihan heti uskonut että Marraskuun JYP-Ässät on kärkiottelu.
Vieläköhän keväällä putki kulkee padalla?

Tulosveikkaus: 1-0.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sellanen pointti että padan edellinen voitto jyväskylästä 7.12.2006.... Eiköhän tuonkin putken voisi katkaista :P Rockylle hyvä aihe motivaatiopuheeseen ;P

Toivottavasti hyvä matsi tulossa!
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
JYPillä on puolestaan tilastotappion paikka, mutta jotenkin valitettavasti uskon sen tappion siirtyvän vielä yhdellä kotimatsilla eteenpäin ja Ässille koittaa romahtaminen tyyliin 7-1 :(

Kyllä se yhtä lailla on aika Ässien pisteputkenkin katketa. Eka 20 min näyttää paljon suuntaa ottelulle. Jos Jyp heittää pari "helppoa" maalia ja johtaa 2-0, on robottipuolustuksen murtaminen lähes mahdoton tehtävä. Mielelläni olen väärässä...
 

Legion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Everton, FC Bayern
HMV Ässät ja kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta, sunnuntai hockey lähetys, mutta vaan Torstaina ja livenä, väsyttää jo etukäteen mutta paikalle on raahauduttava..

Hyvinhän on Ässät kautensa aloittanut, siis todella uskomattomasti. En olisi ihan heti uskonut että Marraskuun JYP-Ässät on kärkiottelu.
Vieläköhän keväällä putki kulkee padalla?

Tulosveikkaus: 1-0.

"HMV Ässät" hahahehehihihohohuhuhyhyhähähöhö.

Liigassa ei nyt just kiinnostavampaa joukkuetta olekkaan kuin liekehtivä PATA. Toki perspektiivi pitää osata ottaa huomioon. Ei muakaan kiinnosta No smoking team Jyp yhtään mahdollista kolmea pistettä enempää, vaikka tehokas ja paha porukka onkin nyt kyseessä.

Oliskohan joku soittanut piipaa-auton hakemaan, jos kauden alussa olis sanonut tänään olevan kaksi liigan parasta joukkuetta tulessa? Viimeistään passituksen suljetulle olis voinut saada väitteellä Ässien sijoituksesta kahden parhaan joukossa Karjala-tauolla.

Tänään tarvitaan kyllä Padalta ihan äärimmäistä puolustamista, maalivahtipeliä ja niiden jokusten paikkojen hyödyntämistä. Jyp ei varmasti päästä harjoittelemaan sitä pörsään osumista. Pitää napsutella heti osumia, jos paikkoja urkenee.

JYP voittanee jotakin 4-2 tai vastaavaa. Toivon luonnollisesti olevani aivan kujalla lopputuloksen ja voittajan veikkauksessani.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
HMV Ässät

Joo porilaisittain samaa voisi sanoa JYP:stä. Sattuvat nyt vain keikkumaan kärkipaikalla niin vastustaja kiinnostaa edes minimaalisesti. Maajoukkuepakki Vatasen otteita tulee seurattua raporteissa ja koosteissa. Muussa tapauksessa JYP:ssä ei ole mitään mielenkiintoista sen koommin kuin sen kotikaupungissa tai faneissakaan. Porin ja Jyväskylän välillä on niin paksu seinä ettei tule huomattua koko Jyppiä muuten kuin sarjataulukossa ja joskus uutisissa. Sääli että sarjan paras joukkue on viihdearvoltaan niin heikko nyt kun lätkääkin tuotteistetaan kovaa tahtia.

Sitten ettei tule banaania niin pelistä vielä sen verran että vähämaalinen ottelu tosiaan on luvassa. Molemmilla on veskarit vireessä ja paljon kuumia pelaajia. Toivon että saadaan maksimoitua tämä hurmos vierasvoitolla. Sillä saataisiin otsikot kaapattua mediassa lauantaihin asti ja palautettua lisää uskottavuutta porilaiseen jääkiekkoiluun joka on ollut kadoksissa jo pitkään.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Padalla ei tule olemaan mitään jakoja. Jos niin hullusti kävisi, että jotenkin roikuttaisiin mukana, niin viimeistään tuomarit kääntävät pelin Dufvan poitsuille. Kai siellä vielä joku Henrikson on tänään puhaltelemassa, niin voi luottavaisin mielin laittaa tulosvetoon isoa kotivoittoa. Yllätyn jos Ässät maalin saa tänään aikaiseksi.

LT: 5-0
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllähän kotijoukkue on niin selkeä ennakkosuosikki tähän otteluun kuin vain olla voi. Ässien mahdollisuudet ovat siinä, että 1) JYP lähtee peliin takki auki tai se aukeaa pelin aikana tai 2) lähtee heti kättelyssä hakemaan runsasmaalista voittoa. Jälkimmäinen siksi, että se näkyisi muutoksena hyväksi ja toimivaksi todistetussa pelitavassa, ja olisi näin ollen riskitekijä.

Pistekin Poriin olisi jo käsittämättömän kova suoritus patapakalta.
 
Hurricanella näyttäisi olevan melko kovaa katkeruutta Porin suuntaan, puhui Ässistä "Ketkä kiinnostavat?" ketjussakin melko negatiiviseen sävyyn. Liekö porilaiset joskus kiusannut?

Itse pelistä vaikea lähteä sanomaan mitään. Jyp on täydellinen ennakkosuosikki ja voi parhaimmillaan viedä pelin aivan miten tahtoo. Sellainen pelko perseessä, että tämä peli hävitään. Niin se tosin oli KalPa, Tps, SaiPa, Kärpät ja Jokerit peleissäkin ja ne kaikki sitten voitettiinkin.

Ykköseltä vaaditaan jo tehoja. Muuten edessä on muutoksia. Zaborsky jatkanee pisteiden tekoa ja tehnee ainakin yhden pojon. Kilpeläisen tulisi esittää huippupeli. Näillä eväillä ja kovalla työnteolla piste tai pari on mahdollisia. Nähtäväksi jää miten käy.

Yksi asia on kuitenkin selvä. Pelin jälkeen Jyp-fanit huomaavat, että kyllä tonne pakistoon yksi Uusitalo menisi. :)
 

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
En olisi ihan heti uskonut että Marraskuun JYP-Ässät on kärkiottelu.
Vieläköhän keväällä putki kulkee padalla?

Tulosveikkaus: 1-0.

Joo, en mäkään olis uskonut, että JYP on kärkikahinoissa mukana. Ne on kuitenki semmonen mauton ja identeetitön puuhastelijajoukkue, mikä profiloituu pitämään Nykäsen Mattia ykkösfaninaan.

No joo, syksyn Ässät-Jyp pelin nähneeni tulosveikkaukseen 2,3-0,1.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Jyväskylän pelit ovat olleet pahoja, mutta 0-0 tilanteesta kuitenkin lähdetään. Kaiken mennessä hyvin joku niukka vierasvoitto on mahdollista. Oikeastaan arvion, että joko tulee maalin tappio suuntaan tai toiseen, tai sitten JYP lyö tauluun vaikka 5 maalin voiton.

Maalivahdit ovat molemmat olleet suorastaan loistavia, tilastot ovat selkeästi Myllykosken hyväksi, mutta täytyy muistaa, että torjuntoja on kertynyt n. puolet siitä, mitä Kilpeläisellä. Tämä taas kertoo siitä omin silmin nähdystä loistavasta puolustuspelaamisesta. Miten menikään vanha sanonta? "Hyökkäyspelillä voitetaan yksittäisiä otteluita, puolustaen mestaruuksia."

Perinteinen torstaipäivä menossa, ensimmäisen erän ehtii seuraamaan, sitten on salibandyn aika.

EDIT

Padan puolella ollaan, totta kai. Silti budjetoin kyllä mielessäni sen tappion tästä ottelusta. Lauantaina Bluesia vastaan voisi antaa jo sitten vaikka Järvenpäälle koko pelin pelattavaksi.
 
Viimeksi muokattu:

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voi pyhä Sylvi tätä pessimismin määrää. Ässät on jumalauta ollut kovimmassa vireessä sitten syksyn -78 ja täällä ollaan 100% varmoja tappiosta ja manataan rumia lukemia. Ei pojat ei.

Tottakai prosentit on kotijoukkueen puolella, mutta älkää nyt perkele luovuttako näin reippaasti ennen matsia. Ässät on pelannut tällä kaudella 9 vierasmatsia, joista 7 voittoa, 1 tasapeli ja 1 ruma romahdus Helsingissä.

Uskon helposti, että muiden joukkueiden fanit odottavat padan romahdusta, mutta omilla pitäisi olla edes vähän toivoa. Häpeällista "fanittamista".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös