To 4.10.2012 Jokerit-HIFK

  • 50 107
  • 187

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi olla, että Soppa ja teidän toimistolla ollaan hyvässä sovussa päätetty antaa hieman tasoitusta, jotta saadaan mahdollisimman tasainen ottelu, kun meilläkin on noita miehiä lasaretissa muutama kappale.

Nääh. Bergenheim ainakin lähti jo jenkkeihin ja ei näillä näkymin palaa enää. Vamma ilmeisesti sitä luokkaa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Bergenheimin poissaolo on varmasti suuri pettymys jokerifaneille. Sen verran kiihkolla ollaan odotettu hänen näkemistään punanutussa. Huono homma siis.

Jokerit on pelannut kotona pääsääntöisesti hyvää, liikkuvaa ja tehokasta peliä. Saipa matsikin oli hoidettavissa, mutta silloin surkea puolustuspelaaminen vei pisteet vieraille.

Kait King K tietää miten tärkeästä matsista nyt on kysymys. Lähes pakkovoiton paikka Jokereille, mutta kestääkö Virran kuuppa?

Yv, av, maalivahtipeli ja muut fraasit ratkaisevat tänäänkin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jokerien Twitter osaa kertoa myös, että Kilpeläinen on sivussa alavartalovamman vuoksi. Tästä syystä maalilla aloittaa ennakkotiedosta poiketen Frans Tuohimaa.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokerien Twitter osaa kertoa myös, että Kilpeläinen on sivussa alavartalovamman vuoksi. Tästä syystä maalilla aloittaa ennakkotiedosta poiketen Frans Tuohimaa.

Minä en ainakaan sieltä tälläistä uutista löydä, saisiko lähdettä vai onko kyseessä vain trollaus?
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ei helvetti. Meni sitten meikäläisen oikein ajatuksen kanssa ja tosissaan tehty ennakointi matsista pikkusen vihkoon jo ennen kun kiekko tippuu.
Emme anna sen häiritä vaan rinta kaarella kohti illan herkkupalaa ja tulosvetoon on kova luotto kuitenkin: Jokerit 1,3 - HIFK 5,7.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
No eipä oo toi Kilpi erikoisesti pelannutkaan. Kuntoon vaan, jos ei paikat oo kunnossa. Eihän Tuohimaalla voittotorjuja ole, mutta peruspeli kondiksessa ja pystyy kyllä voittamaan.

Keklulla on varmaan kinkkiset asiat mielessä. Puolustus vajaa, veskaripeli ei tod vakuuta, hyökkäyksestä puuttuu 7 miestä, valmentajatkin vielä tämän pelin pois. Härkäviikko menossa ja pisteitä olis saatava. Uskotaanko junnuihin, vai mennäänkö paniikkiratkaisuihin?

Edelleen maalirikaspeli toivottavasti tulossa...

Edit. joo ei ainakaan omassa Twitterissä mitään näy. Katteliko kaveri jotain vanhaa tietoa, vai hä? Eli eiköhän Kilpi pelaa..
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sorry, mun moka toi Jokerien Twitter-homma. Joku kaivanut sen vanhan viestin ja retweetannut ilmeisesti ilkeyksissään. Tweetdeckissä kun ei näy sitä, milloin tuo alkuperäinen oli kirjoitettu. Pahoittelut mahdollisista sydänvaivoista.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Jokereilta ei ainakaan ole päivän aikana tullut yhtään twiittiä koskien Kilpeläistä, IFK:lta yksi ja sekin oli linkki Bergenheimin tiedotteeseen.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Olipas mahtava fiilis käydä sm-liiga sivulta katsomassa HIFK:n kokoonpano. Ei vittu päätä eikä häntää missään ketjussa! Kakkonen ja nelonen ovat asiallisia, mutta että kolmosketjuna Kuhta - Peltonen - Lennu, huhhu! Kiirettä tulee pitämään, omissa! Niin, Bergenheim loukkaantunut ja lähtee kuntoututtamaan vammaansa rapakon taaakse, lyhyeksi jäi miehen HIFK visiitti, harmi sillä pelasi hyvin.

Mielipiteitä on monia... Itse ajattelin ihan päinvastaista, sillä nyt joka ketjussa on yksi rouhimiseen pystyvä pelaaja. Mutta ilta näyttää, kumpi meistä oli oikeassa.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Justiinsa. Näillä mennään sitten.
Mikähän idea tossa kolmosessakin on? Jalkoja toki löytyy, ne ei vaan liiku kahdella kolmesta.
Eikä siinä ketjussa kukaan osaa aloittaa.
Veikkaus tarjoaa IFK:n voitolle kerrrointa 3,50. Ei se nyt niin selvää pässinlihaa ole, etteikö tohon tarttuisi jollain kivalla panoksella.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Hyvin taas näkee HIFK:n kokoonpanosta, että mikä merkitys on sm-liigajoukkueelle yhdellä runkosarjan pelillä. Vaikka vastassa on Jokerit, niin HIFK:n ketjut ovat kuin hihasta heilautettuja testiyritelmiä. Peltonen sentterinä, pliis. Ei näistä peleistä ole kuin kannattajat 100% kiinnostuneita, kun pelataan 60 peliä runkosarjassa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Mielipiteitä on monia... Itse ajattelin ihan päinvastaista, sillä nyt joka ketjussa on yksi rouhimiseen pystyvä pelaaja. Mutta ilta näyttää, kumpi meistä oli oikeassa.

Tässä mielessä ketjut ovat hyvät, samaa mieltä. Itse ihmettelin lähinnä tuota Töykkälän, Bergenheimin ja O'Sullivanin puuttumista ja siksi lisäsin sivulauseeseen, että jollei kysymys ole loukkaantumisista, niin älytöntä meininkiä. Toivottavasti O'Sullivania vain lepuutetaan tänään, ettei mennyt hajalle tiistaina. Bergenheim siis hajosi kahden pelin jälkeen (kiitos muistutuksesta, olin itse Turussa ja silti puhuin yhdestä pelistä) ja olisiko Töykkäläkin hieman rikki? Muussa tapauksessa en ymmärrä, miksei ole kolmosessa.

Mutta tosiaan ketjutasapainoltaan vitjat ovat nyt kunnossa.
 
Isomaalinen peli tulossa. Jokereiden hyökkäyksessä on potentiaali uskomattomiin tehoihin, mutta puolustus/mv-peli vuotaa kuin seula välillä. Lapulle over 5,5 ja tulosvetoon 4,5-3,4.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Sairaslista on molemmilla jengeillä kiitettävän pitkä. IFK:n kolmosketjut papat ratkaisevat illan matsin. Kuhta pudottaa gorillan selästään ja latoo hattutempun. Peltonen kauhoo aloituksia isolla prossalla ja yllättää kaikki kypsällä sentteri pelaamisellaan. Lennu heittää pari isoa pommia ja pudottaa Jokerit jään rakoon. Tulosveikkaus: Jokerit 2,3- HIFK 4,5. Kohta nokka kohti Ilmalaa.
 
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers 92-93
I'm clutch and clutch is everything. Vai miten se Buccigross sen sanoi? Kliseisesti ensimmäinen maali ja momentumin hyödyntäminen näyttelevät tässä suurta roolia. Jätetään ilmeiset erikoistilanteet ja hooverit pois tästä.

Molempien joukkueiden peli on pieniä välähdyksiä lukuunottamatta ollut melkoista kuraa. Puolustuksessa tapahtuu karmeita hasardeja (lähinnä HIFK), hyökkääjät ei saa mistään sisään (Jokerit) ja maalivahdit imuroi miten sattuu (molemmat). Täysin mahdotonta mitään syväanalyysiä antaa johtuen kompetenssin puutteesta ja huomioiden melko erikoisen tilanteen mistä joukkueet tähän peliin lähtevät.

Jännä nähdä miten Peltonen sentterin tonttia hoitaa todennäköisen huutomyrskyn siivittämänä. Toivoisin muuten tähän liittyen, että kaikki überpaskat ja sysityhmät huudot jätettäisiin suorittamatta puolin ja toisin. Eppäillä tuota vaan soppii.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Favorin viheltämässä. Kannattaa nauhoittaa matsi ketä pystyy. Luvassa on jotain poikkeuksellista.

HIFK:n kolmosketju on lottokoneesta vedetty. Narreilla ykkönen on kyllä pelottava.

Ruutu lentää pihalle 3.erässä oikeusmurhan tuloksena.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei näytä vakuuttavalta HIFK:n ketjut. Toisaalta olen iloinen ettei yhtään täydellistä tikutaku-ketjua ole koottu. Lennu vaan taitaa mennä hukkaan pappojen vieressä, mutta toisaalta jos Lennu ja Luttinen vaihtaisivat paikkaa, ei tuota kolmosta uskaltaisi edes peluuttaa tasakentällisin.

HIFK:n voitto vaatii seuraavat asiat:

- Ortio pelaa hyvän ottelun

- HIFK ei jäähyile (Karlsson ja kump. hoitavat kyllä yv:llä ne tarvittavat maalit Jokereille jos tälle linjalle lähdetään)

- HIFK onnistuu omilla ylivoimillaan. Nyt kun vaan olisi enemmän jalkoja niin Jokeripakistolle olisi helppo saada hankittua jäähyjä. Onneksi Lennu sentään on melko vaikea pysäytettävä maalille rynniessään. YV:llä onnistumisia Redenbachilta ja/tai Granlundilta tarvitaan!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onpa harmillista, ettei O'Sullivan pelaa. Ihan sen laiskuuden ja Karlssonin takia ajattelin katsella pelin Urholta, mut nyt heti lähti puolet pelin kiinnostavuudesta pois. Hmph. Josko sitten pelaisi jommankumman voiton puolesta, niin saisi edes jotain jännitettävää matsiin.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Itse en nyt itke siitä, ketä puuttuu ja miksi, mutta siitä voisi vähän kyynelehtiä, että miksi helvetissä näitä paikallispelejä pelataan näin tiheään - kuitenkaan enää ei kohdata kahdeksaa kertaa. Ei vaan jaksa ihan niin paljon kiinnostua. Samaan aikaan Jokereilla mm. on ainakin JYP, Pelicans, Lukko, Blues ja Ässät kohtaamatta, mutta IFK tulee jo toisen kerran?!

No, näillä mennään ketä on ja silloin pelataan, kun ohjelmassa on. Voisi sanoa, että mielenkiintoiset ovat kokoonpanot tänään. Alltid-IFK:n Seanin puuttuminen toki harmi, olisi voinut sähköistää tunnelmaa.

Toivottavasti fyysistä peliä uskallettaisiin pelata enemmän kuin kauden avauksessa. Vaan kyllähän valitettavasti edelleen molemmat joukkueet on semmoisen "suurennuslasin" alla tänään, että pienikin ylilyönti käynnistäisi varmaan seuraavan välikysymyksen Eduskunnassa.

Kohta mennään ja katsotaan, miten käy. Molempien fanit ovat harvinaisen yksimielisiä siitä, että oma joukkue on nyt huonompi eli kumpikaan ei voi voittaa...

Kolme sanaa illan pelistä - tulispa hyvä matsi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös