To 30.11.2006 Tuto - FPS

  • 1 385
  • 15
Suosikkijoukkue
TuTo
Rakas vanha paikallisvastustaja Forssasta saapuu ihailemaan Tuton uuden kotiluolan kirkkaita valoja. FPS on perinteisesti TuTolle vaikea vastustaja, kauden ensimmäisessä kohtaamisessa FPS voitti kotonaan. Se olikin FPS:n alkukauden ainoa voitto, mikä ei sanottavammin mairittele TuToa. Kotijoukkueella on siis kalavelkoja maksettavana torstain ottelussa.

TuTon hyökkäys vahvistuu kun Timo Salo palaa kokoonpanoon. Hän ottaa paikkansa kakkosketjussa taistelutoverinsa Tapio Laakson vierellä. Ketjun toinen laituri on Aki Keinänen, joka on pitkään odottanut mahdollisuuttaan pelata avainketjuissa. Nyt se mahdollisuus suodaan, toivottavasti Akin sihti on kohdallaan.

Odotettavissa on taas tiukka vääntö. Jos TuTo edelleen tuskailee maalinteko-ongelmansa kanssa, jäävät maalilukemat pieniksi. Veikataan 2-1, varsinaisella peliajalla.
 
Viimeksi muokattu:

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Forsell vs. Santanen

Tämä ei ole TuTolle helppo rasti. Kenttätapahtumia se varmasti hallitsee mutta Vorssan verkoilla Santanen on torjunut mennen tullen 40-50 kutia per ottelu viime aikoina. Kun tämä yhdistetään huippuluokan laukojien vähyyteen TuTossa niin... Tasuri pitkävetoon tästä?
 

TilastoToveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
Omakin tulosveikkaus osuu tuon 2-1:n suuntaan, ja FPS:n maalin viimeistelee luultavimmin Essen, omilla koirilla kun on tapana purra aina. Hänellä ja Santasella on varmasti näyttöhaluja Turussa, luvassa lienee TuTon hyökkääjien kannalta (jälleen) vaikea ilta.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
TilastoToveri kirjoitti:
Omakin tulosveikkaus osuu tuon 2-1:n suuntaan, ja FPS:n maalin viimeistelee luultavimmin Essen, omilla koirilla kun on tapana purra aina. Hänellä ja Santasella on varmasti näyttöhaluja Turussa, luvassa lienee TuTon hyökkääjien kannalta (jälleen) vaikea ilta.

Joo, Essen tekee maalin ja Tommi Heinonen syöttää. Jos omat koirat rankaisevat oikein kunnolla, on kyseessä voittomaali.

TuTolla taas hiukan leveyttäkin, kun Lehtisalo ja Kesti pelannevat kolmosketjussa. Toiseen laitaan voisi laittaa Vilpun, joka on parantanut pitkin kautta.
 

puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
Jotenkin on sellainen olo, että nyt tulee helppo voitto. Tänään TuTo saattaa tehdä jopa viisi maalia, eli varsinainen ilotulitus TuTon tapauksessa. Salon paluun myötä kaksi kenttää pystyy taas varsin hyvään hyökkäyspeliin. Veikataan nyt sitten 5-1.

Täytyy toivoa, ettei sama vanha suuntaus jatku. Hirveä tulitus kohti Forssan maalia ja häviö jatkoajalla. Mutta kuten sanottu, nyt on sellainen kutina, että lätty alkaa taas menemään pussiin. Toivottavasti olen oikeassa.
 

lavos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisi kiva kuulla niiltä ketkä menevät paikan päälle, että miten Santanen pärjää FPS:n maalilla. Tepsissä kun kyseistä kaveria ei nyt vähään aikaan pääse näkemään kentällä. Ei mulla muuta.
 

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
puumaila kirjoitti:
Täytyy toivoa, ettei sama vanha suuntaus jatku. Hirveä tulitus kohti Forssan maalia ja häviö jatkoajalla. Mutta kuten sanottu, nyt on sellainen kutina, että lätty alkaa taas menemään pussiin. Toivottavasti olen oikeassa.

Niinpä. Jos katselee tuolta otteluennakosta Santasen torjuntalukemia viidestä viimeisestä pelistä, niin 52+43+31+47+46... Mitäs siitä tulee? Ihan helvetisti. Eli jos Forssan pojat jatkavat samaan malliin ja TuTon peli on edelleen samanlaista, niin rumat lukemat tulee. Siis torjuntatilastoihin. Lopputuloksesta ei uskalla sanoa mitään, sen verran tässä on jo oppinut.
 
Viimeksi muokattu:

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Helppoon voitttoon en usko. TuTolle kun niitä helppoja voittoja ei juurikaan tule. Sellainen tutina mullakin kuitenkin on, että maalimäärä voisi tänään olla suurempi kuin mitä viime aikoina on nähty.

Santanen on FPS:ssä tottunut torjumaan paljon, joten siinä mielessä mennään varmaan tutttua rataa. Ja erittäin todennäköisesti omat koirat Essen ja Heinonen purevat. Essen saattaa purra aika kovinkin, mutta eiköhän heillekin ole tutolaisten suunnasta jotain erikoisterveisiä luvassa.

Salo tuli takaisin, ja jotenkin hyökkäysmateriaali tuntuukin heti taas paljon leveämmältä, kun kolmoseenkin on laittaa trio Kesti-Kauppinen-Lehtisalo. Ei huono. Toivon mukaan Salo saa paluunsa jälkeen lentävän lähdön eli verkko heiluu jo tänään. Ja voisi Virpiökin niistä Forren tarjoiluista jo ruveta laittamaan lättyä pussiin. Pakisto on mitä on, mutta valittaminen ei auta. Näillä mennään.
 
Viimeksi muokattu:

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mielenkiintoinen peli

Forssassa pelaa todellakin hyvä nippu turkulaislähtöisiä pelaajia. Mielenkiintoisimpina näistä voidaan ehkä pitää Oskar Esseniä ja Juho Santasta. Molemmilla on varmasti käyttämätöntä potentiaalia ja näyttöhaluja varsinkin TuToa vastaan. Tosin tuskin TuTossakaan kukaan haluaa pisteitä Forssaan luovuttaa.

Uskoisin kuumaan peliin, jossa tunnetta tulee kentällä riittämään. Toivottavasti tuomarillakin pysyy nuppi kylmänä, ettei peli lähde lapasesta. TuTon uusi nelonen Mäki-Köhler-Vilppu on myös aika hyvä tunteiden hiillostamiseen. Santanen on varmasti paljon vartijana, mikäli FPS haluaa voitosta kamppailla. En usko kuitenkaan Forssan pystyvän pysäyttämään TuTon vyörytystä. Timo Salon paluun myötä vyörytystä varmasti riittää. Ketsuppipullon korkki on madollista avata kunnolla, mikäli FPS joutuu heti alussa tappio asemaan ja mahdollisuudet vierasvoittoon menevät heti kättelyssä. Veikataan Salo-Laakso-Keinänen akselille ainakin kolmea maalia. Vahvaa uskoa TuTon kotivoittoon löytyy, sanotaan vaikka 7-2.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Alankin heti pelin jälkeen utelemaan. Ylivoima näytti ainakin tilastojen valossa sujuvan kohtuullisesti. Oliko siihen tullut jotain näkyviä muutoksia mm. enemmän miestä maalille? Salokin oli näyttänyt pääsevänsä parin pisteen valossa hyvin samantien peliin mukaan.

Joka tapauksessa hieno voitto TuTolta, eikä jäänet maestronkaan tehot huomaamatta. 2 minuuttisten perusteella tuomari ei antanut hirveästikään tasavoimin pelata.

By the way vielä tähän: Saatiinko katsomonkulmassa koko hallin kuultavaa kannustushuutoa/taputusta. Tosin nykyturun urheilutapahtumissa siihen taitaa riittää yksikin taputus, että kuuluu toiselle puolelle hallia taputukset.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Maestro Forsellin ilta tänään

TuTon ylivoima toimi tänään, 6 ylivoima maalia, ei valittamista. Muutaman kerran pelattiin nätisti Forssan maalivahti (TPS-laina) Juho Santanen täysin pihalle ja vaille mahdollisuuksia. Nyt ylivoimassa oli sitä juonikkuutta ja paikkoja haettiin hyvin. Ylivoimaa on kritisoitu jo niin paljon, että tallainen onnistuminen on varmasti tärkeää. Ainahan voisi toivoa lisää, mutta ei sitä nyt ihan joka tilanteesta voi maalia tehdä, vaikka olisi kuinka maukas paikka.

Maestro Forsell teki tänään insinöörimäisen tarkkaa työtä ja pohjusti käytännössä voiton huikeilla 1+4 tehoilla. FPS ei kerta kaikkiaan vain pysynyt mukana ja oli lähes jatkuvasti hätää kärsimässä. Santanen teki tänään sen minkä voi (muutaman olisi ehkä voinut torjua), mutta esimerkiksi Oskar Essen oli täysin näkymätön. Kun TuTo pystyi tappamaan ottelun alussa kaksi jäähyä melkein putkeen ja sai itse pari maalia jäähyjen jälkeen, oli ottelun voitto kammpailu käyty. Ensimmäisen erän jälkeen Forssa oli vailla mahdollisuuksia ja TuTo hyödynsi FPS:n turhautumisen ja siitä koituneet jäähyt.

Kannatusta hallissa oli lähinnä normaaliin tapaan, joskin muutama FPS:n kannattaja oli eksynyt paikalle. Pientä TuTon fanijoukkoa tosin oli havaittavissa myös toisessa päädyssä, joskin aika hiljaa olivat. Ylivoimalla oli myös muutamia taputuksia havaittavissa. Alussa FPS:n kannattajat vielä jaksoivat huutaa, mutta pian ei FPS:n huutoja enää pajoa kuulunut (mitä nyt vähän Santasta kritisoitiin).
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Hyvä ja tärkeä voitto. Peli oli ajoittain jopa iloista ja yv:kin oli taas ihan mukavan näköistä. Muutama maali meni hieman helpon näköisesti Santasen taakse, erityisesti Jortikan tekemä 2-0. Kakkosketju Salo-Laakso-Keinänen vaikutti varsin positiiviselta koostumukselta ja varsinkin ketjun värkkäämä 3-0 oli todella kaunista katseltavaa.... ja ai niin, Tero on nero.

Muutama avainpelaaja hävisi kentältä ottelun loppupuolella, mutta odotetaan raporttia ennenkuin ruvetaan hätiköimään mistään suuremmista loukkaantumisista.

Vastustajasta mieleen jäi oikeastaan vain FPS-kapteeni Rantanen, joka tökki ja mussutti lähes jokaisen tilanteen jälkeen. Ymmärrän kyllä kapteenin turhautumisen tällaisessa tilanteessa, mutta ei Anssi näin, ei näin...

Eipä tuolla Palmbergin kulmassa vielä mitään fanihysteriaa sen enempiä ollut. Suurin osa yv:n rytmityksistä kuitenkin taisi sieltä suunnalta lähteä. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tasuri oli kieltämättä lähellä mutta TuTo kesti. No joo, ihan läpihuutojuttu tämä peli oli oikeastaan heti 2-0:n jälkeen. Muutama nätti häkki Tovereilta ja joviaaleja työläisiä kun ovat, yksi karkki jaettiin solidaarisuuden puuskassa kaverillekin. Meinaan vaan, että ei ihan noin paljon tartte jatkossa auttaa kun TuTon pakki avitti Vorssan ainokaisessa. Huomenna jatketaan, Hokki on jo kaupungissa. Pablo ja Bastu silloin kehissä myös. Lekentaarisesta O-P Hakkaraisesta ei vielä havaintoa, kuuleeko Elli & Gunnar?
 

frankeeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
takavuosien TPS, toivottavasti myös tulevaisuuden
Pressiboxi kirjoitti:
Huomenna jatketaan, Hokki on jo kaupungissa. Pablo ja Bastu silloin kehissä myös. Lekentaarisesta O-P Hakkaraisesta ei vielä havaintoa, kuuleeko Elli & Gunnar?

Olisiko aihetta mennä paikalle? Kävin Kupittaan avajaismatsissa ja petyin kyllä aika pahasti paitsi hallin, joka vaikutti toimivalta.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
frankeeni kirjoitti:
Olisiko aihetta mennä paikalle? Kävin Kupittaan avajaismatsissa ja petyin kyllä aika pahasti paitsi hallin, joka vaikutti toimivalta.

TuTo ja Hokki ovat hippasilla kaukalon ulkopuolellakin. Matsin jälkeen ei jäädä kaffelle Kupittaan uusien kioskien äärelle. Kannattanee sikälikin tulla, tänään melko ylivoimainen ja tasavahva esitys kaikin tavoin myös. Jäätävä paluu Timo Salolta esim.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös