To 3.3.2011 Blues - HIFK

  • 11 054
  • 42
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
No niin, tällaista tarjolla tänään. Pelsumatsin jälkeen tuumin, että antaa loppujen matsien olla kun ei tästä tule lasta eikä paskaa mutta pakkohan tuonne on kuitenkin mennä. Onhan tämä sinisten kannattaminen kuitenkin enimmäkseen jonkinsortin masokismin alalaji.

IFK:lle on kuitenkin tällä kaudella kotimatseissa tarjottu kovaa vastusta. Miten vaikuttaa henkiseen kanttiin se, että suora pudotuspelipaikka valui tiistain tappion myötä tavoittamattomiin? Teoreettisen mahdollisuudet vielä on, uskokoon niihin ken tahtoo. Bluesin helvetin tärkeässä pelsumatsissa mystisesti lepuutetut miehet ovat tänään kehissä (ainakin Bluesin sivujen otteluennakon mukaan).

Seurattuja tänään:
- Jergus. Jatkosoppari tehty mutta huhut vellovat joissakin piireissä varmaan ensi kauden siirtorajaan asti. Uskon että syttyy punanuttuja vastaan, mikä voi näkyä maalin tai ulosajon muodossa.
- Jargus. Näissä matseissa nousevat esiin todelliset taistelijat. Jari Sailio on ehdottomasti sellainen.
- Joukkueiden maalivahtipeli. Tähän pisteet luultavasti ratkeavat.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Turpaanhan tästä tulee, mutta ainakin itselleni tämä on runkosarjan (ja todennäköisesti koko kauden) viimeinen peli paikanpäällä, joten ei auta itkeä.

Mielenkiinto tosiaan kohdistuu Karalahteen ja miehen otteisiin. Ajaako Riskmanin telakalle kahden kentän pituisella vauhdilla vai vetääkö Matikaista turpaan? Tekeekö Ville Peltonen viisi maalia vai alistuuko LänsiAuto Areenan puolityhjän katsomon edessä ja palaa vahingossa liiaksi itään, Siperian gulageille? Entä mitä tekee Arttu "Arttu Luttinen" Luttinen? Missä Ben Eaves, hoitaako Hole homman? Kuinka paljon on kuusi?
 

Skoger

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään on käytännössä pakkovoiton paikka, jos mieli mielii kakkossijalle. Ässät kohtaa kotonaan huonovireisen Tapparan ja käytännössä Ässien voitto on varma. Eli nyt pitäisi ottaa väkisen ne 3 p.
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Tsemppiä IFK!

Kakkospaikka mielessä pitää lähteä tänään tosissaan sotaan. Etukäteen itse epäilin viime viikolla että Ässät -pelin jälkeen tästä saattaa tulla se vaikein matsi ennen Poffeja.
Vaikka kuinka mediassa sanotaan että kakkospaikka on IFK:n omissa käsissä. Pitäähän tuo jollain tavalla paikkansa. Mutta Blues on kuitenkin "sille päälle" sattuessaan todella paha vastustaja.

Tiukka peli tulossa: 1-3 IFK:lle
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Ei pitäisi kirjoittaa, mutta kirjoitanpa kuitenkin; Tuntuu siltä, että HIFK seisoo tai kaatuu H.Hyvösen mukana eli tänään tulee 3 pistettä.

Koska Hesalaisesta kilpakumppanistamme ei ole enää tarjoamaan viihdyttäviä paikallisvääntöjä, kannattaa seurata näitä pelejä pikkuveljeä vastaan, koska näissä yleensä sattuu ja tapahtuu.

Melart on parantanut peliään kauden aikana huomattavasti, Hamilton on siirtynyt maalitykistä syöttäjäksi (varauksella), neloskenttä jyrää matsista toiseen ja V.Peltonen haluaa voittaa pistepörssin. K.Kuhta jatkaa maalitehtailuaan ja Riksman (vaikka häntä alkukaudella arvostelinkin) nappaa tarvittavat kopit.

Bluesin touhuista, Jeren jatkosopparia lukuunottamatta, olen täysin kuutamolle, joten kommentoikoot niitä niistä perillä olevat.

1-4 lopputulos ja pari ulosajoa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
UrhoTv:ssä on tänään keskustelun aiheena "Missä on Hannes?" - Hyvönen on muutaman huhun mukaan heitetty joukkueesta ulos ja suunnannut Barcelonaan päin. Laituriosasto on pirun hyvässä kunnossa nytkin, muta ammattimainen Hannes olisi ollut kolmosketjussa hyvä tulivoimabackup (vrt. todellinen stara CRuuttu mestaruuskaudella, joka (ulkoisesti) nurisematta tippui rotaatiossa kauden alun ykkösketjusta kolmanteen ketjuun). Onneksi IFKlla on syvyyttä leveydessä ja joukkue on pirun hyvässä balanssissa tällä hetkellä.

Illan kokoonpanosta:
Uugen jorinoiden perusteella mallikkaasti esiintynyt Niko Piiparinen jatkaa kokoonpanossa ja saattaa esiintyä jäällä pidempäänkin sillä "joukkueen peliä tekevä kalusto saadaan hänen myötään päivitettyä ajan tasalle ja ennen kaikkea playoffseihin, joissa eheän neljän kentällisen muodostaman kokonaisuuden arvo on mittaamaton". Viittaako tämä Wirtasen kohdalla pahempaan loukkaantumiseen vai Ramstedtin hyllytykseen? Granlund ja Liivik ovat jo omalla esimerkillään sementoineet sentteripaikkansa.

HIFK lähtenee siis samoilla ketjuilla kuin tiistain Ilves-matsiin. Tiukka ottelu tulossa, joukkueet saattavat hyvin kohdata puolivälierissä, joten asemien haku on erityisen tärkeää. Eiköhän IFK tämän hyvän asenteen turvin klaaraa viimeistään jatkoajalla.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Eniten minua kiinnostaa tässä pelissä Ville Peltonen. Siinä on kyllä pelimies, jonka liikettä on ilo seurata Bluesin puukäsikoohotukseen verrattuna.

Kaljaa ja sipsejä hankittu illan TV-peliä varten joo.

Pataan tulee enemmän tai vähemmän (riippuen pakistosta ja Iiro Tarkista). Tekeekö Blues yhden maalin?
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mites onko Patrik Lostedt päässyt pelailemaan Bluesin kokoonpanossa? Mietiskelin vaan että kun meillä on tuo Ilu Melart joka on viime peleissä keskittynyt vain ja ainoastaan pelaamiseen (ja onkin hoitanut erinomaisesti roolinsa), niin olisiko tänään hitaiden paikka?

Kädet syyhyää jo kyllä tämän pelin takia. Nämä on niin paljon parempia kohtaamisia kuin jotkut muoviset paikalliset HIFK - Jokeri pelit. Tunnetta, rytinää, rätinää, tötinää, aina sattuu ja tapahtuu.

Hienoa että Piiparinen jatkaa kokoonpanossa. Pelannut aivan erinomaisesti nämä pari peliä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mielenkiintoinen kokoonpano IFK:lla tänään:

Peltonen-Granlund-Haataja
Järventie-Kankaanperä

Kuhta-Ramstedt-Hamilton
Melart-Kousa

Järvinen-Ahtola-Wärn
Söderholm-Kurvinen

Nyholm-Töykkälä-Pöysti

Riksman

Liivikin poissaolo harmittaa, mutta nyt on Ramstedt Kuhdan ja Hamiltonin kanssa, ja sitä siirtoa odotin jo viime peliin Wirtasen ollessa pois. Turo Järvinen näköjään mukana pitkästä aikaa.

Lähde: Koff.net
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
douppi ehti ensiksi...

Tänään lähdetään sitten näköjää painimaan Bluesin spartalaisuutta vastaan. Kaksi vikaa ketjua ovat pelaajamateriaaliltaan aivan Petun näköisiä pelaajia, onko tänään käynnissä jokin rekrytointi-tilaisuus ensi kautta ajatellen?

Piiparisen poissaolo vähän harmittaa, mutta ehkä hänellä ei vielä riitä pati, jos tänään pyritään ottamaan luulot pois Espoolaisista. Pelasi kuitenkin hienosti kaksi edellistä peliä.

edit. ei ole Lostedt kokoonpanossa, joten Melart voi noutaa vaikka Karalahden jälleen kerran. (tämä oli puoliksi vitsi)
 

trap

Jäsen
Alkaa kieltämättä olla mitta täynnä PM:n aivoituksia. Miiksi esim. Pate hankittiin, jos näissä peleissä ei muka ole käyttöä?! Etenkin kun Lostedt on kaikissa pelaamissaan peleissä esiintynyt erinomaisesti.

No joka tapauksessa, vaikka maku Bluesin touhuun on mennyt niin itse matsi voi olla ihan mielenkiintoinen. Väittäisin että jopa liigan mielenkiintoisimmat matsit nämä Blues-IFK-pelit nimenomaan Espoon areenassa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Hyvönen on muutaman huhun mukaan heitetty joukkueesta ulos ja suunnannut Barcelonaan päin.
Ei oo näkyny. Heh, heh päivän huonoin. Mutta eipä enää harmita että Hifk nokitti viime metreillä Bluesin tarjouksen Hyvösestä. Tosin Arnason oli kyllä ihan samanlainen tyhjä arpa...

Alkaa kieltämättä olla mitta täynnä PM:n aivoituksia. Miiksi esim. Pate hankittiin, jos näissä peleissä ei muka ole käyttöä?! Etenkin kun Lostedt on kaikissa pelaamissaan peleissä esiintynyt erinomaisesti.
Itse ihmettelen ihan samaa, mutta kai Pena sitten on päättäny olla vaan ihan kiltisti tulevaa työnantajaansa kohtaan. Siksi ihmettelen myös että miksi Tolvanen tai Torenius ei ole tänään maalissa.

Edit. Espoo tänään:

Sailio-Lajunen J-Luttinen
Turunen-Lajunen V

Lammassaari-Sallinen T-Robinsoni
Varakas-Karalahti

Talaja-Öhman-Nöyränen
Kurki-Heiskanen

Kähkönen-Miettinen-Sallinen J

Tarkki (Tolvanen)
 
Viimeksi muokattu:

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Mielenkiintoinen kokoonpano IFK:lla tänään:

Peltonen-Granlund-Haataja
Järventie-Kankaanperä

Kuhta-Ramstedt-Hamilton
Melart-Kousa

Järvinen-Ahtola-Wärn
Söderholm-Kurvinen

Nyholm-Töykkälä-Pöysti

Riksman

Liivikin poissaolo harmittaa, mutta nyt on Ramstedt Kuhdan ja Hamiltonin kanssa, ja sitä siirtoa odotin jo viime peliin Wirtasen ollessa pois. Turo Järvinen näköjään mukana pitkästä aikaa.

Lähde: Koff.net

Harmi tosiaan että Malkin on kuumeessa, koska tuo nelonen on toiminut paljon paremmin Simon kanssa. Toivotaan, että Tykin luisteluvoima riittää tänään.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo

-lätkäossi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään sitten testataan toimiiko veikkauksen sivut eli näkyykö ilmaispeli kunnolla, hivenen epäilen urho-tv:n kokeusten perusteella. Runkosarjan kakkostila olisi mukava saada, joten voitto olisi hyvä ottaa kun Ässätkin luultavasti viime aikojen esityksillä Tapparan kaataa.

Poissaolijoita on harmillisen paljon, Ahtola näköjään sentterinä ja Ramulle kunnon näyttöpaikka, jonka tämän soisi käyttävän. Kuhta on ollut sen verran "kuuma" viime peleissä, että syöttöä lapaan niin eiköhän verkko heilu. Ykkönen jatkaa onneksi ennallaan, toivotaan Peltoselle onnistumisia riittävän paljon pistepörssin voiton kannalta.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eiköhän tästäkin ottelusta tule vähämaalinen vääntöpeli, niin kuin kaikki muutkin aikaisemmat kauden kohtaamiset ovat olleet. Paljon taklauksia, niitä varmasti tullaan näkemään ja veskarit ovat avainasemassa, se on täällä jo mainittukin. HIFK:lta on tosiaan paljon pelaajia poissa, mutta mitään vakia loukkaantumisia ei pitäisi olla kenelläkään, taitaa olla muutaman pelaaajan kohdalla enemmän varotoimenpiteistä. Vierasjoukkueen voittoa tästä odotellaan, mutta kovan päivätyön takana se tulee olemaan...
 

jarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC #52
Todella surkea matsi, Blues oli tosi huono ja IFK:lta myös tosi väkinäinen nyhjäys. Bluesin peli näytti siltä ettei heillä ole minkäänlaista hyökkäyspeli-suunnitelmaa!? Ottelun parasta antia oli Ramstedtin saama 2min väkivaltaisuudesta kun Ramu otti väkivaltaisesti poikkarin naamaansa.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rutiinikamaa. Blegin jätkistä kyllä paistoi aikalailla ettei hirveästi nappaa toi Petun johdolla pelaaminen. Luttinen oli tietysti taas vahva maalinedessä. Pilas Juuson nollan perkele.

Espoolaisten hyökkäyspeli on kuin ryssiltä toisesta maailmansodasta: Suoraan päin vihollista huutaen ja toivotaan että joku pääsee läpi. Päätä lyödään seinään vaikka kuinka tippuu ukkoa vierestä.

HIFK:n nelonen oli pirteä. Voisin veikata mm. Nyholmin ja Pöystin menosta että jatkosoppari on jo selviö..
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Bluesin peli näytti siltä ettei heillä ole minkäänlaista hyökkäyspeli-suunnitelmaa!? Ottelun parasta antia oli Ramstedtin saama 2min väkivaltaisuudesta kun Ramu otti väkivaltaisesti poikkarin naamaansa.

Ramu sai siitä vielä 10min., mutta se tulikin ihan oikein, kun heitti limpun verkkoon vihellyksen jälkeen. Tuo 2min. jäähy oli kyllä naurettava. Onko merkitystä jollain suunnittelmalla, kun ei niiden hyökkääjät osu edes ladon seinään. HIFK:lla on kahdeksalla pelaajalla enemmän pisteitä, kuin Bluesin parhaalla ja sekin on pakki. Kertoo aika paljon joukkueen materiaalista. Tietysti, jos olisi joku plääni hyökätä, niin niitä mestojakin saattaisi siunaantua hiukan enemmän. Tämä sama juttu on ensi kaudella HIFK:ssa. Saas nähdä, kuinka paljon Peltonen saa valmentaa hyökkäyskuvioita?
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
1-4 lopputulos ja pari ulosajoa.

Noni, tulos veikattu oikein.

Ei ulosajoja, ei tappeluita, eikä oikein sattunut tai tapahtunut. Hesalainen virkamieskiekko läsnä stadin ja espoon kohtaamisessa, UrhoTV:n striimi pätkii tuttuun tapaan eli ei tästä paljoa jäänyt plakkariin, pisteet kuitenkin ja hyvä niin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Olipahan taas vaisu liigapeli, mutta 1-4 ovat mukavat lukemat HIFK:lle. Juuso on nyt päästänyt 0 ja 1 maalia kahdessa pelaamassaan pelissä, flunssasta taas toivuttuaan. Merlart teki pelin voittomaalin, hieno homma Ilarille.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Olipahan taas vaisu liigapeli, mutta 1-4 ovat mukavat lukemat HIFK:lle. Juuso on nyt päästänyt 0 ja 1 maalia kahdessa pelaamassaan pelissä, flunssasta taas toivuttuaan.

Itseasiassa, maalit menevät järjestyksessä 3, 2 ,0 ja 1. Neljä matsia ja yhtä monta voittoa Juusolla, huomaa kyllä kuka seisoo jälleen tolppien välissä. Tänään taisi saada tokassa erässä vähän kipeää, kun Jere ajoi päälle...
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Bluesin peli näytti siltä ettei heillä ole minkäänlaista hyökkäyspeli-suunnitelmaa!

Sitähän se on ollut koko vuoden, tai...no, kaksi vuotta. Petu tulee siis teille, olkaa hyvä, Mr.Koohotuskiekko. Pitäkää hauskaa hänen kanssaan! Verta, hikeä ja kyyneleitä! Sotaa ja taistelua, saatana!

Varsinkin ylivoima oli Bluesilta todella köyhää. Pahinta on se, ettei jätkiä tunnu edes nappaavan. Sääleissä tulee luultavasti vastaan Ilves jota taatusti nappaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös