To 28.11.2013 Lukko - SaiPa

  • 9 378
  • 38

mmiettinen92

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
SaiPa jatkaa länsirannikon kiertuettaan Porista Raumalle. Idän ihmeillä on kahden ottelun voittoputki, kun lauantaina se kaatoi vasta rankkareilla KalPan ja eilen Ässät kuulema melko yksipuoleisen esityksen jälkeen 4-1. Lukko puolestaan seilaa kolmen voiton putkessa, ja maaliero näistä mittelöistä on varsin hyvä 9-4.

Lokakuun puolessa välissä pelatun joukkueiden kauden ensimmäisen keskinäisen mittelön sputnikit voittivat kotonaan 3-1. Tuolloin Lukko teki karmeita virheitä puolustuspäässä SaiPan voitosta mitään pois ottamatta. Tuon koitoksen tehokkain oli Janne Tavi niputtaen tehot 1+1.

Lukko on saalistanut viimeisistä otteluistaan hyvin pisteitä, tosin suurin osa niistä koitoksista on pelattu Kivikylä Areenassa. RD:n miehistö onkin liigassa viidenneksi paras kotijoukkue. SaiPa on puolestaan napsinut 13 keikkaottelusta 14 pistettä.

Raumalaisten puolustuspeli on viime aikoina ollut rautaa, kolmessa edellisessä mittelössä omiin on mennyt siis vain neljä. Toinen vahva osa-alue on ollut ylivoimapeli. Jesse Virtanen on paikannut loukkaantunutta Petteri Nummelinia viivassa mainiosti. Viimeisestä yhdeksästä maalista raumalaiset ovat värkänneet ylivoimalla neljä. SaiPan otteisiin en pelillisesti niinkään osaa ottaa kantaa. Tehkööt heitä seuranneet sen.

SaiPalle eilinen vierasvoitto yli kuukauteen toi jobinpostiakin. Rony Ahonen, kultakypärä Patrick Davis ja Tomi Leivo jättivät pelin kesken syystä tai toisesta. Jesse Mankinen ei ollut Porissa mukana ollenkaan loukkaantumisen takia.

Yksilötasolla joukkueiden kuumimmat pelaajat ovat Lukolta kultakypärä Ville Vahalahti, joka on iskenyt viiteen viimeiseen kamppailuun hurjat pisteet 4+4. Ilkka Mikkola ja Aaron Gagnon ovat viimeistelleet kummatkin tehot 1+4. SaiPan tehokkain puolestaan on ollut Jesper Piitulainen, kun hän on saalistanut 4+3 pistettä.

EDIT. Tarkennuksena Jesse Mankinen on siis lasaretissa.
 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPalle eilinen vierasvoitto yli kuukauteen toi jobinpostiakin. Rony Ahonen, kultakypärä Patrick Davis ja Tomi Leivo jättivät pelin kesken syystä tai toisesta. Jesse Mankinen ei sen sijaan ollut syystä tai toisesta Porissa mukana ollenkaan.

Syy tai toinenkin Mankisen tapauksessa on loukkantuminen, myös Giliati ja Roope Hämäläinen on tästä samasta syystä tai toisesta poissa. Pikkasen liikaa ropisee jamppoja pois, mutta katotaan nyt saadaanko joku tai jotkut noista Ässä-koitoksessa telotuista parsittua kasaan.

Tosiaan, länsirannikon turnee jatkuu Porista wannabe-Poriin. Lugu on vetänyt viime ajat aika hyvin, SaiPa on pelannut eilen raskaan matsin ja jengiä tippuu ku talvisodassa, ei hyvältä näytä. Pahoin pelkään että tänään SaiPa on vähän niinku semmonen puolityhjiin valunut rantapallo, vaikka eilinen taisteluvoitto ja telomiset ja niihin reagoinnit voisi periaatteessa lietsoa jengiä ihan hyvään kiukkuun heti pelin alkuhetkistä lähtien, ja vasta loppuvaiheessa sit edessä olisi taistelu väsymystä ja takaa-ajavaa Lukkoa vastaan. Luulen et nyt kuitenkin lataus jotenkin läsähtää ja heti alussa jäädään jalkoihin, kurssi vähän kääntyy loppua kohden mutta hyvin vaisuksi jää esitys ja lopuksi vielä Lukko murjoo rumat numerot taululle.

Kristallipallo sanoo: Davis ja Ahonen jää telakalle Mankisen, Giliatin ja Roope Hämäläisen seuraksi. Leivo sentään parsitaan kasaan, mutta SaiPan kokoonpano on silti mallia ketänoion ja mikstoipelaatuolla. Bernard laitetaan maaliin hyvin epäkiitolliseen aikaan, ja joudutaan vaihtamaan ekalla erätauolla pois koska Lukko on mennyt jo 3-0 johtoon SaiPan lepsun esityksen takia. SaiPa tulee tokassa erässä vielä 3-2 tilanteeseen, mutta vikassa repeää ja 6-2 on taululla numerot kun kellosta loppuu aika. SaiPan maalit tekee Vauhkonen ja Piitulainen, Lukon maalintekijät ei kiinnosta, jotain Vahalahteja ja Viirlaksia ja ties mitä Mikkolaa siellä lukee.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Syy tai toinenkin Mankisen tapauksessa on loukkantuminen, myös Giliati ja Roope Hämäläinen on tästä samasta syystä tai toisesta poissa.

Roopen pitäisi kyllä olla SaiPan Facebookin mukaan pelikunnossa joten eiköhän hän ole reissussa mukana ja hyppää tänään kehiin ainakin jos Leivo tai Davis on sivussa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paskamaisen paljon tasoitusta SaiPa antoi eilisillä kolhiintumisillaan, mutta minkäs teet. Näitä tapahtuu, jokaiselle. Taitaa tuolta Lugun leiristäkin puuttua melkoisia pelimanneja, joten en nyt tiedä kaatuuko tämä homma siihen jos kaatuu.

Sovitaan, että Piitulainen tempaisee 3+0 ja Markkanen koppaa kaiken. Näillä eväin...
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
No niin, se olisi pelipäivä jälleen ja nyt Lukon vastustajaksi saapuu mikkelin jukureiden farmi-joukkue Saipa.

AIka vähän on kaikenkaikkiaan tullut Saipaa seurattua mutta kuitenkin sen verran ettei se vahingossa ole sarjataulukon 4. Eilistä peliä seuranneena paistoi läpi kova itseluottamus joka jampalla omaan tekemiseen ja ennakkoluuloton hyökkäyspeli. Mitään kongreettista ei pysty eilisen perusteella sanomaan koska heillä oli vastassa sysi-paska porilais joukkue joten kaikki on valmiina hienoon kiekkoiltaan.

Molemmilla on loukkaantumishuolia joten Saipasta ei ketään muuta varmaan tarvitse laittaa huomiolle kuin Jesper Piitulainenjoka tuntuu olevan elämänsä vedossa. Myös Saipan pakit tuntuvat olevan kovassa vedossa, ainakin laukovat paljon jos ei muuta.

Olisiko tänään Nielsenin vuoro maalilla...No, olipa tyhmä kysymys sillä ei tietenkään ole.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
AIka vähän on kaikenkaikkiaan tullut Saipaa seurattua mutta kuitenkin sen verran ettei se vahingossa ole sarjataulukon 4.
Köhömm, sijoitus on kylläkin 3.

Pientä tarkkuutta hei! Ja sijoitus ei ole tullut tosiaan minkään sortin tuurilla, vaan silkalla kovalla uurastuksella, hyvin kasatulla joukkueella ja tiukkaan iskostetulla pelitavalla missä jokainen tietää roolinsa ja vahvuutensa.

Pexi on nero.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko tänään:
MV: Zapolski (Nielsen)

Puolustajat:
Mikkola-Virtanen
Tikkanen-Jaatinen
Honkaheimo-Generous

Hyökkääjät:
Vahalahti-Gagnon-Ahtola
Nikko-AUK-Koivisto
Keränen-Jasu-Kangasmäki
E.Riska-F.Riska-Sipiläinen

Eli viime ottelun alkuun nähden Viirlas on vaihtunut Honkaheimoon ja Kauvosaari Uusikartanoon. Saarela ei siis ilmeiseti vedä tänäänkään kuin alkulämmön. En taida jaksaa vaivautua hallille, vaan katselen PRO:lta pelin, kun siellä on kai oikein studiokin ihan paikanpäältä.
 

Maanmittari

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KPK, asuinpaikkasympatiat VG-62
Tänään voisi laittaa Andyä maalinsuulle. Ei Markkasella mikään älyttömän kova ottelu ollut eilen, mutta mielestäni parempi, että lauantaille saadaan varmasti virkeä Volvo veräjänvartijaksi.

Paha ottelu SaiPalle tulossa, jos kerran koko ykkösvitja on vempassa. Ei siinä muuta kuin bussi maalin eteen ja Jesperin pari maalia, niin Jatkoaika kutsuu. Lisäpisteethän ovat tällä kaudella melko hyvin tarttuneet SaiPan matkaan. (Juu juu, Donskoi aikanaan nöyryytti...)

No, kohtahan sitä voisi lähteä kasitielle.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Sen verran, mita eilen ruutu.fi:n kautta seurasin Saipaa, niin nopealla jalalla ja vastahyokkayspelilla oli porukka liikkeella. Tata samaa saadaan nahda myos tana iltana ja onhan toisaalta Markkanen yksi liigan parhaista veskareista.

Lukko ei saa jalkeille suinkaan parasta kokoonpanoa, mutta muutama fiilaus on tehty, mikali ylla olevat tiedot pitavat paikkaansa. Uusikartano ja Honkaheimo palaavat laatikkoon, mika on hyva juttu. Nyt olisi syyta ottaa taas taydet pisteet.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
SaiPan Facebookin mukaan Davis ja Leivo mahdollisesti mukana, Ahonen varmuudella sivussa.

Oolrait. Kalle Maalahti paikkaa Ahosta puolustuksessa, ja Roope Hämäläinen tulee tarvittaessa Leivon tai Davisin stuntiksi. Jos molemmat ovat pois, niin sitten mennään ilmeisesti 11 hyökkääjällä.

Andy Bernard on varmaan tänään maalilla, ja Markkanen keräilee voimia lauantain Tappara-otteluun. Paitsi jos Andy pitää nollan ja jatkaa lauantainakin.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan Facebookin mukaan Davis ja Leivo mahdollisesti mukana, Ahonen varmuudella sivussa.

Hyviä uutisia, kuin myös se että Roope olisi pelikunnossa. Vähän hirvitti että näinköhän tulee Ruudun valojensammutuksen takia pidempikin saikku nuorelle jampalle.

Jos Leivo ja varsinkin Davis on pelikunnossa niin sitten näyttää valosammalta. Ahosen menetys toki harmittaa sekin, ollut keskiarvoisesta vakuuttavin ja hasardivapain pakki alkukaudesta.

Bernardille toivon minäkin näyttöpaikkaa, olisi hyvä saada miehelle pelituntumaa. Ja Liigapörssissäkin on nyt vähän turhan monella Markkanen riveissään.
 

komesrood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Flyers
Minä pahoitin nyt mieleni sen verran pahasti, että jää tähän matsiin paikalle menemättä. Nyt joku tiedotus ulos, eikö se Saarela nyt tosissaan mahdu kokoonpanoon? Vaikkapa AUK:n tilalle voi laittaa ihan huoletta. Tai rotaatiolla jonkun laiturin tilalle.
 

Maanmittari

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KPK, asuinpaikkasympatiat VG-62
Ja SaiPa tänään:

Tavi - Koho - Piitulainen
Glenn - Riikola

Jokinen - Rissanen - Davis
Backman - Savilahti-Nagander

Leivo - Hämäläinen - Venäläinen
Maalahti - Taipalus

Suutari - Flinck - Vauhkonen

Bernard(am)
Markkanen


Ei paha, ei niin paha...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paremmin pitää pelata kuin tiistaina HPK:ta vastaan jos tästä voitto aiotaan ottaa. Riittääkö sekään että paremmin pelaa, onkin eri juttu. Saipa on nimittäin tämän viikon kolmesta vastustajasta ylivertaisesti hankalin.

Saarelan paluuta hoettiin päivällä Satakunnan Radiossakin, kun mopoauto oli kuulemma nähty Äijänsuon pihamaalla. No, vielä joutuu mopokuski odottamaan vuoroaan mutta ehkäpä sitten lauantaina Turussa.

Nelonen Pro tulee koko lössin voimin tänään Äijänsuolle. Ja vuoroin vieraissa sano, kun kerran raumalainen Risto Leino käy selostamassa Porissa Ässien pelejä telkkuun niin totta kai Nelonen Pro'n studiovieraana on tänään Vellu Ketola.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Veikkaisin maalivahtipelin olevan tänään avainasemassa. Veteraani Markkanen huilaa la-ottelua varten ja uskoisin Bernardin päästävän 1-2 helppoa. Tuo riittää Lukolle ja odotettu 3 pisteen voitto irtoaa.

Lukko on kotipeleissä ollut tuloksellisesti erittäin hyvä ja lähtee tänäänkin suosikkina. Edelleen Lukko ei tarjoa mitään kiekollisia hienouksia, mutta tiukka puolustuspeli, kova asenne+rouhinta ja tehokas viimeistely on riittänyt pitkälle kotipeleissä. Uskon saman sapluunan tehoavan SaiPaakin vastaan. Molemmilla on jonkin verran loukkaantumisia, mutta Lukolla on varaa pitää laajempaa rosteria, tästäkin etu Lukolle.

Tähänkin peliin Lukko on kaupitellut yrityksille lippuja urakalla. Kuten Kerho-pelissäkin, voi ilmoitettu yleisömäärä olla yllättävänkin korkea.

Tulosveikkaus: Kotivoitto maalein 3-1.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Nelonen Pro tulee koko lössin voimin tänään Äijänsuolle. Ja vuoroin vieraissa sano, kun kerran raumalainen Risto Leino käy selostamassa Porissa Ässien pelejä telkkuun niin totta kai Nelonen Pro'n studiovieraana on tänään Vellu Ketola.

Niin eilenhan oli Ripan lisaksi stuodiovieraana Lukon kakkoskoutsi Juha Vuori (joka ei sivumennen sanoen ole mikaan sanaseppo) eli kaksi raumalaista selostivat Assien pelia! Kummallista. Toivottavasti Vuori ehti myos itse pelia tarkkailla eika ainoastaan keskittynyt kommunikoimaan, saattaisi nimittain hyvat neuvot olla tanaan kalliita.

Saipan puolesta harmittaa, kun ketaan lappeenrantalaista ei ole kelpuutettu Nelosen kisastudioon.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Päivän kierroksen kolmen pelin valtakunnallinen kiinnostavuusarvo oli suoraan luettavissa ottelukohtaisten ketjujen vastausmäärästä:

(tilanne klo 17.15)

TPS-Blues 3
Lukko-SaiPa 16
Tappara-Kärpät 30

Nelonen Pron studion pitäisi luonnollisesti olla tänään Hakametsässä, mutta kun logistiikka ja muu aikataulutus on sovittu jo aikoja sitten, niin näillä mennään.

Lukko on suosikki peliin - se on selvä. Markkasen jättäminen pois maalilta viestii siitä, että SaiPa sai jo Porista ne pisteet, jota länsirannikolta lähdettiin hakemaan. Kiinnostaa nähdä, pidetäänkö Bernard maalissa, vaikka reppu heiluu keskimääräistä tiuhempaan.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Markkasen jättäminen pois maalilta viestii siitä, että SaiPa sai jo Porista ne pisteet, jota länsirannikolta lähdettiin hakemaan. Kiinnostaa nähdä, pidetäänkö Bernard maalissa, vaikka reppu heiluu keskimääräistä tiuhempaan.
Bernardin peluutus ei viesti mistään muusta kuin siitä, että SaiPan on pakko saada myös toiselle maalivahdille peliaikaa. Markkanen on pelannut loistavan alkukauden mutta ei millään voi jatkossa jokaista peräkkäisten pelipäivien matseja pelata.

Bernardin helppoihin en usko ja suurempi kysymys onkin miten puolustus jaksaa eilisen jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Davis ei olekaan pelikykyinen? Oli aiemmin kokoonpanoissa mutta nyt Vauhkonen tilalla kakkosen laidassa.

Ilmeisesti Davisillä ei nokka sittenkään kestä pelaamista vielä? Onni Toivanen on näköjään nostettu neloseen Vauhkosen paikalle.

Tuli mieleen että Davisilla saattaa olla ongelmia myös kypärän kanssa. Eilisen loukkaantumisen jälkeen pitäisi varmasti pystyä käyttäämään taatusti paikallaan pysyvää ja muutenkin hyvin toimivaa kypärä+häkki yhdistelmää, ja Davisille tuntuu olevan vaikea löytää edes kunnolla päässä pysyvää normi-visiirillä varustettua kultakypärää.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Ensimmäinen Saipa-peli, jonka näin sähköisesti. Kova on sakki puurtamaan ja vääntämään. Mutta pelaa kyllä siinä sääntöjen rajamailla. Kun varsinkin jää potkussa jälkeen, niin heti tulee pikkusen sikamaista otetta.

Nyt menee hyvin, liigan kärkipaikoilla, mutta minusta pitkässä juoksussa taitaa Saipa olla sittenkin ottavana osapuolena. Ehkä materia ei kuitenkaan riitä.

Savilahti-Nakun polvitaklaus Jesse Virtaseen näytti tosi pahalta. Mutta onneksi se ei ollut sen pahempaa seurauksiltaan.

Vaikea peli Lukolta, rikkonainen matsi molempien kauhean jäähysuman takia, mutta onneksi ylivoima toimi aika hyvin ja varsinkin alivoima.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taas vaihteeksi peli, mikä olisi ollut ihan voitettavissa. Lukko joutui roikkumaan paremmin liikkuvien SaiPa-pelaajien perässä ja jäähyjä sateli myös sinne puolelle. Yllättäen yv ei kuitenkaan taaskaan toiminut (tosin pyöri jo ajoittain ihan nätisti, eli eteenpäin on menty). Kuitenkin suoraan ensimmäistä pelaajaa päin laukomisia tuli taas luvattoman paljon.

Savilahden jalan oikaisu oli aika typerä temppu. Paitsi että mahdollisuus vastustajan loukkaantumiseen on suuri, niin lisäksi siinä oli Hämäläinen ihan hyvillä hollilla ja olisi kyllä saanut estettyä ainakin suoran maalille nousun.

Ihan koko pelin jokaista kohtaa en nähnyt, mutta mieleen jäi ainakin Flinckin taklaus, josta vihellettiin jäähy. En tiedä, mutta minun silmiin se oli niin lähellä täysin puhdasta taklausta kuin vain pelin tiimellyksessä on mahdollista suorittaa.

Leivo jos olisi tällännyt "varmasta" paikastaan maalin, niin...

Bernard pelasi ihan ok-pelin, joskin vähän jäi mietityttämään, olisiko Jussi noista maaleista jonkun ottanut? Vaikkapa kolmas maali. Oli hieno nousu lukkolaiselta kulmasta, mutta vähän helponlaisesti päästi Bernard kiekon mailansa taakse.


Vaan onnittelut Lukolle voitosta. Maalintekopelihän tämä on ja eipä tuo tulos paljon jossittelulle sijaa jätä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eihän pelissä mitään hienoja kuvioita ja sommitelmia nähty, mutta sitäkin enemmän kovaa fyysistä peliä ja uhrautuvaa puolustustyöskentelyä. Näin nopeasti sen kummemmin menneitä mietiskelemättä sanon että kauden ehdottomasti kovin peli mitä Äijänsuolla on nähty. Fyysisesti kovin, tarkoitan.

Lukko aloitti hyvin ja SaiPa oli ensimmäiset 4-5 minuuttia pinteessä. Lukko sai jo kerran kiekon tolppaankin tuon alkurynnistyksen aikana, ja kyllä Bernard oli minusta epävarma heti alusta lähtien. SaiPakin alkoi saada juonesta kiinni, mutta Lukko sai pelin ensimmäisen ylivoiman kun SaiPan mies pisti kiekon katsomoon. Ja hyvin Lukko ylivoimansa käytti, Aaron Gagnon etsi syöttöpaikkaa maltilla ja kun ei sitä löytänyt, pisti kiekon tarkasti jäätä pitkin Bernardin taakse.

SaiPa tuli tasoihin reilu minuutti maalin jälkeen. Pitkä pyöritys Lukon päädyssä päättyi siihen että Lukon puolustus (Generous?) ei saanut takatolpalla Vauhkosta kuriin eikä Zapolskikaan enää ehtinyt mukaan. 1-1.

Tämän maalin jälkeen mentiinkin sitten SaiPan komennossa erän loppuun asti. Zapolskin ansiosta SaiPa ei mennyt johtoon, Otto Honkaheimon jäähyn aikana Zapolski venyi pariin komeaan torjuntaan.

Toisessa erässä rupesi sitten jäähyjäkin tulemaan puolin ja toisin. SaiPa joutui erän vanhetessa rikkomaan enemmän ja tulostakin rupesi tulemaan, erän puoliväli oli juuri ylitetty kun Jerry Ahtola päätti Lukon ylivoiman maaliin. Melkoinen härdelli siellä SaiPan maalilla oli ja Virtasen laukoma kiekko pomppi jostain lihamuurista Ahtolalle joka suti sen verkkoon.

En nyt muista oliko se ennen tätä maalia vai tämän maalin jälkeen, kun SaiPan kova taklauspeli aiheutti harmaita hiuksia Lukon puolustukselle. Honkaheimo sai kovan taklauksen, kiekko tuli Filip Riskalle joka kaatui oman maalin takana ja sohlasi kiekon SaiPan pelaajalle, jonka avopaikan nollasi kuitenkin Zapolski hanskakädellään.

Selkeästi tässä viime aikoina, erityisesti peleissä Jokereita ja SaiPaa vastaan, on näkynyt että Lukko on hiukan vaikeuksissa kovaa taklaavaa joukkuetta vastaan.

Jesse Virtasella kävi erän lopulla tuuri, kun ei loukannut itseään Per Savilahti-Naganderin polvitaklauksessa. Erän loppuun Virtanen oli penkillä eikä heti kolmannen erän alkuunkaan tullut, mutta hyvin se polvi lopulta näytti pelaamisen kestävän. Toivottavasti kestää jatkossakin, Lukon loukkaantumiskiintiö alkaa jo muutenkin olemaan täynnä.

Nagalahti-Savander (kuten joku radiotoimittaja joskus sanoi) lensi rumasta taklauksestaan suihkuun, ja kun SaiPalta oli jo ennestäänkin mies jäähyllä pääsi Lukko kahden miehen ylivoimalle. Tulosta ei silloin vielä tullut, mutta erän loppusekunneilla Joni Nikko murtautui tyypilliseen tapaansa kulmasta maalille, ja jos ei sama temppu onnistunut ensimmäisessä erässä niin nyt onnistui. Kiekko verkkoon, taisi mennä längistä taas, ja Lukko kahden maalin johdossa tauolle.

Kolmas erä oli sitten SaiPan hallintaa ja Lukon puolustustaistelua. Jäähyjäkin Lukko joutui ottamaan, mutta alivoima toimi tänäänkin erinomaisesti. Ei SaiPa silti kovin vaarallisia maalintekopaikkoja pystynyt luomaan, kiitos uhrautuvasti taistelleiden kenttäpelaajien, ja jos joku veto maalia kohti tulikin niin sen nappasi Zapolski. Toni Koivisto kävi sitten kuin varkain nelisen minuuttia ennen loppua ohjaamassa kiekon SaiPan maaliin ja peli ratkesi siihen.

Juu. Zapolski oli maalillaan erinomaisen hyvä tänään, ja kehuttakoon nyt vielä toisen kerran koko joukkueen puolustamista, erityisesti alivoimissa. Jesse Virtanen syötti pari maalia, ja hyökkäyspäässä alkaa Jerry Ahtola kenties pikku hiljaa lunastamaan niitä odotuksia mitä viime loppukauden ja kevään perusteella voi odottaa. Ylivoima toimi myös kohtalaisen hyvin tänään, kolme maalia mielestäni kuudesta yrityksestä eli 50-prosenttisesti.

Ja lisäksi on sanottava että tykkään Olli Sipiläisen pelaamisesta kuin hullu puurosta.

Neljäs voitto putkeen. Mikäpä siinä, kelpaa kyllä. Toivottavasti muillekin.

Lauantaina Tepsin kimppuun. Toivon mukaan maha ei ole vielä pojilla täynnä vaan jumbojoukkuettakin vastaan sytytään taistelemaan.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihan koko pelin jokaista kohtaa en nähnyt, mutta mieleen jäi ainakin Flinckin taklaus, josta vihellettiin jäähy. En tiedä, mutta minun silmiin se oli niin lähellä täysin puhdasta taklausta kuin vain pelin tiimellyksessä on mahdollista suorittaa.

Juu eihän siinä Flinckin taklauksessa ollut yhtään mitään. Taisi olla jonkunnäköinen paikkausjäähy siitä Riikolan selkäänajosta mikä jäi viheltämättä. Tuo Flinck pommittaa aika painavia niittejä joka pelissä. Tykkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös