To 27.4.2023 Tappara - Pelicans

  • 78 293
  • 1 360

Ränse

Jäsen
Rehellisyyden nimissä, Pelicansin voitto olisi ollut vaan kosmetiikkaa tästä. Ei Tappara olisi hävinnyt kolmea putkeen ikimaailmassa. Onnea sinne, pitkä on haastajilla matka. Seuraava kausi tuo vähän toivoa kun Rautakorpi-Tapola putki katkeaa. Mutta jotenkin semmoinen kutina että mikään ei muutu, ei Tappara ryssi.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Ihan tälläistä omaa pohdiskelua vain, mutta eikös toi oo vähän tyhmää kutsua noi junnut tonne kentälle juhlimaan Suomen mestaruutta, kun eihän he virallisesti mestareita ole niin voi jäädä vähän hapan maku vaikka ajatus hyvä tosta kaikki mukaan meiningistä.

Edit : olihan siellä osa ihan virallisiakin Suomen mestareita, mutta ei kaikki.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Hieman tylsäksihän Liigajääkiekko on vuosien mittaan käynyt Tapparan mahtavuuden takia, mutta siinä on muilla oppimisen ja kovan työnteon paikka. Sen saa mitä ansaitsee ja Tapparalla on vuosikymmenien kovan työn kulttuuri takana kaikissa sen saavuttamissa mestaruuksissa. Joten vakuuttavalle Tapparalle jälleen onnittelut uudesta v. 2022-2023 mestaruuskaudesta. Kultalinja säilyy vahvana.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös