To 27.11.2008 SaiPa - JYP

  • 13 184
  • 70

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Huomenna lappeenrannan Kisapuistossa iskevät yhteen sarjassa yhdeksäntenä majaileva kotijoukkue SaiPa ja sarjakärki JYP. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tämän kauden Runkosarjassa kaksi kertaa, voitot näistä peleistä ovat tasan.

20.9 SaiPa - JYP 3-2 ja. / 11.10 SaiPa - JYP 1-4

Ensimmäisen kohtaamisen SaiPa voitti jatkoajalla ja toisessa JYP haki selvän vierasvoiton.

JYP saapuu siis jo kolmatta kertaa Kisapuistoon tämän kauden aikana ja se lähtee huomiseen otteluun ennakkosuosikkina vaikka SaiPa onkin ollut kotonaan vahva tämän kauden peleissä.

SaiPa pelasi eilen oulussa missä hävisi Kärpille niukasti 2-1 kun taas JYP murskasi Ässät kotiottelussaan 7-2 lukemin.

Mitä huomenna tapahtuu? Jatkuuko SaiPan hyvä peli-ilme ja maalivahti Tarkin huippuvire? SaiPan verkkoon on mennyt viidessä edellisessä ottelussa ainoastaan kuusi maalia. SaiPa on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan niukoilla 2-1 lukemilla Jokereille ja Kärpille. JYP on puolestaan ottanut kaksi peräkkäistä voittoa kahden peräkkäisen tappion jälkeen.

Maalivahtipeli on huomenna tärkeässä osassa. SaiPan maalilla jatkanee Tarkki. JYP? Olisiko Wallinheimon vuoro huomenna?

SaiPa saa huomenna sairastuvalta mukaan ainankin alkukauden superyllättäjän, puolustaja Antti Nyrhisen. Anssi Löfmanin ja Jussi Tarvaisen paluut ovat myös mahdollisia huomenna. JYPiltä on sivussa ainankin Kalle Kaijomaa ja Samuli Piiroinen sekä Jani Tuppurainen joka ei ole vielä kauttaan aloittanut.

SaiPan pitää saada huomenna VIP-ketju kuriin mutta se ei yksistään riitä sillä JYPillä riittää ratkaisuvoimaa jokaisessa ketjussa. Montahan kertaa Ossi Louhivaara on huomenna karussa SaiPan puolustukselta? Tämä kaveri tekee vähintään yhden maalin huomisessa pelissä minkä lisäksi JP Hytönen osuu satavarmasti. SaiPalta onnistuu huomenna ainankin Jouhkimainen joka upottaa läpiajostaan kiekon JYPin veskarin mailakäden puolelta sisään.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Sanoin jo tuossa JYPin edellisessä otteluketjussa, että SaiPaa vastaan pitää olla nöyrä eikä liidellä vielä hyväntuulisena kukkaiskedolla Ässä-voiton jälkeen. Toki onnistumisia tuli usealle pelaajalle, mutta niistä pitää ammentaa voimaa nöyrään työntekoon eikä tehdä siitä heikkoutta jonka vastustaja voisi hyödyntää.

En siis odota JYPiltä mitään kiekkoilun riemujuhlaa, ne on varattu kotikaukaloon. Odotan JYPiltä sumputuksen kautta hankittua kolmea pistettä. Silti, SaiPan kannattajien kannattaa seurata Heikki Lainetta. Siinä on mies joka ei oli mikään riski mutta ajelee surutta aivan ketä vaan ja onnistuu joskus maalinkin tekemään.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
SaiPan kannattajien kannattaa seurata Heikki Lainetta. Siinä on mies joka ei oli mikään riski mutta ajelee surutta aivan ketä vaan ja onnistuu joskus maalinkin tekemään.

Juu. Muistissa on vielä hyvin kolmen vuoden takainen SaiPa-HIFK peli jossa Hesus ajeli Zeppin päälle ja Malmivaara sitten pudotti kintaat ja koitti parhaansa mukaan kouluttaa tätä kaveria. Nythän nuo herrat ovat joukkuekavereita :) Onkohan ollut kovaa vääntöä siitä kumpi tuon tanssin vei..

Siinä vielä clippi tuosta Malmin ja Hesuksen myllystä ->

http://www.youtube.com/watch?v=J-nrOImk6m8
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt on JYPillä huomattavasti vaikeampi paikka edessään kuin edellisessä pelissä liigakarsintoja odottavaa Aneemista Alpoa kohtaan. SaiPan ärsyttävän tehokas kotityyli tiedetään - meilkeinpä sama kuin hakkaisi päätänsä kiviseinään 60 minuuttia. Se on nyt vain murrettava, eikä siihen ole kuin yksi lääke: liike, liike, liike. Perinteinen resepti, jolla pakotetaan SaiPan pelaajat rikkomaan ja sitä kautta jäähyilemään. Ylivoimalla sitten tarvittavt börsät.

Tasakentällisin tulemme näkemään tasaisen tuskaista kiekkoilua. Hesusta seuraisin minäkin mielenkiinnolla, jos paikalla olisin. Jatkaako pommien antamista ja ärsyttämistä vai muuttuuko kuoripojaksi, kun vastassa on suuresti arvostamani Jonne Virtanen.

Maaliveikkaus: 1-2 SaiPa ja 2-3 JYP.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
SaiPa on kova kotona, Jyp on kova kaikkialla. Tulossa vauhdikas peli, joka toivottavasti kestää tasaisena. Jos lähdetään maalintekokilpailuun, Jyp on vahvoilla. SaiPan viime aikojen otteiden perusteella oma pää kuitenkin tullee kestämään Jypin rynnistyksen kunnialla. Kiekolliseen peliin saadaan rautainen annos taitoa Löfmanin, Nyrhisen ja Tarvaisen paluiden ansiosta. Maalivahtipeli on kuosissa molemmilla joukkueilla, pelasipa Jypillä kumpi tahansa. Toivottavasti Jokerit-pelin tappeluista oli hyötyä, eikä jypiläisillä ole intoa Topon varjostamiseen. Tämä peli ratkeaa yhden maalin erolla (paitsi jos lopussa heitetään toinen tyhjään maaliin).
 

Niksuli_

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Dallas Stars.
Tänään tuomarikaksikkona on muuten Teemu Salminen - Tatu Savolainen.. no, jospa tällä kertaa Selinin ei tarvitse harkita painiotteita vaan pari viheltää hyvän ottelun.

Nyrhinen pelannee tänään, myös Löfman ja Tarvainen saattavat palata. Löfmanin paluu tarkoittaisi sitä että Kaksonen pääsee pelaamaan taas laiturin paikalle. Maalissa jatkanee Tarkki, toisessa päässä varmaan Tuokkola?
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Yllättäen JYPin kokoonpano löytyy jo nyt liigan sivuilta. Kentälliset ovat täysin samat kuin tiistainakin ja maalissa jatkaa Tuokkola.

JYP tänään:

Tuokkola, Pekka (Wallinheimo, Sinuhe)

1. Kenttä
Pihlman, Tuomas - Immonen, Jarkko - Virtanen, Antti
Koskinen, Kalle - Mäntymaa, Ville

2. Kenttä
Jääskeläinen, Jari - Hytönen, Juha-Pekka - Louhivaara, Ossi
Välivaara, Jyrki - Malmivaara, Olli

3. Kenttä
Virpiö, Jouni - Hakkarainen, Mikko - Bicek, Jiri
Viitanen, Mikko - Saksinen, Esa

4. Kenttä
Sipiläinen, Olli - Riska, Filip - Laine, Heikki
Forsberg, Henrik, Vänttinen, Tuomas (h)
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Taitaa muuten olla eka kerta kun Tatu Savolainen viheltää JYPin liigamatsia. Ainakin ennen on ollut niin, että Jyri Rönn, Savolainen ja Antti Hämäläinen (päätuomarina) eivät saa JYPin matseja jyväskyläläisinä viheltää. Selväähän on että Tatu ei vahingossakaan halua antaa kuvaa että suosisi JYPiä, joten jäähyjä pukannee tiuhaan tahtiin.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Toivottavasti SaiPa ja etenkin Löfman saa hyvät ottelun aikaan.

Anssilta on edelleen lupaa odottaa hyvää loppukautta, vaikka loukkaantuminen tulikin. Tälläisia pelaajia tämä liiga tarvitsee.

Virtanen - Löfman - Kaksonen voisi pistää ranttaliksi vaikka heti tänään jyppiä vastaan
 

Puernu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tiukka matsi taas tulossa. Vaikea sanoa kummalle kääntyy mutta veikataan nyt 2-3ja. Toivotaan että jypin nelonen jatkaa hyviä otteitaan. Niin, ja Tatu Savolainenhan ei ole enää vuoteen asunut Jyväskylässä vaan Lahdessa.
 

Niksuli_

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Dallas Stars.
1. Jouhkimainen - Koho - Toporowski
Levokari - Tuominen

2. Nabokov - Koskiranta - Tarvainen
Iliakis - Mälkiä

3. Pyymäki - Holma - Yli-Torkko
Nyrhinen - Backman

4. Kaksonen - Löfman - Virtanen
Pulkki - Nöyränen (H)

Tarkki (Hostikka)

***

Erittäin mielenkiintoiset kentät. Innolla odotan miten toimivat, ensituntuman perusteella vaikuttavat kyllä ihan hyviltä.
 

Sartar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän Suuret muinaiset
1. Jouhkimainen - Koho - Toporowski
Levokari - Tuominen

2. Nabokov - Koskiranta - Tarvainen
Iliakis - Mälkiä

3. Pyymäki - Holma - Yli-Torkko
Nyrhinen - Backman

4. Kaksonen - Löfman - Virtanen
Pulkki - Nöyränen (H)

Tarkki (Hostikka)

***

Erittäin mielenkiintoiset kentät. Innolla odotan miten toimivat, ensituntuman perusteella vaikuttavat kyllä ihan hyviltä.

Totta. Löfman laitettu näköjään tuttuun ketjuun totuttelemaan rytmiin ja samalla tämä saattaa tuoda tehoja. Ykös kentässä on ainakin nyt jalkoja ja kyllä Jouhkimainen näytönpaikan ansaitsee kuten myös Koho ,toki loukkaantumiset ovat taustalla. Kakos kenttä on aika mielenkiintoinen , toivotaan että Nabo pääsee passaamaan pojille. Kolmosessa on rytinää.

Lupaavalta näyttää, pitänee lähteä katsomaan kun SaiPa ottaa 3-2 voiton :D
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Tuo kakkonen on kyllä aika hyvän näköinen, Koskiranta on ollut koko kauden todella hyvä. Tuolla paikalla ei tarvitse rakentaa vaan latoa kiekkoa reppuun. Löfman luonnollisestikin totuttelee tuttujen jätkein kanssa nelosessa ja lauantaina viimeistään tokassa erässä ykköseen.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näppituntumalla sellainen olo että aina kun olen saanut tuntemuksen suurista numeroista ja kun olen siitä jollekkin sanonut niin se on myös toteutunut. Vaikka siis aiempien pelien ja molempien joukkueiden kunnon mukaan voisisikin odottaa tasaista. No, eilen sain taas tämän "suuret numerot" olon, mutta "järkeilin" että tiukkaa tulee...ja yllätys ylltätys 7-2 voitto. Jälleen tänään on aavistus suuri numeroisesta voitosta, joten nyt uskon siihen!

Ei nyt mitään 7-2 murkajaisia, mutta sanotaan vaikka että 2-5 seisoo kolmen erän jälkeen. Harmittaa että vasta huomenna olen Lappeenrannassa, muuten olisi ollut melkein pakko tulla paikalle. Vänttinen ilmeisesti "harjoitteluvapaalla" 13. hyökkääjänä, mutta kuitenkin varmaan pelaa kohtuullisesti. Tuokkolan jatko maalilla mielenkiintoinen asia( toki pelannut hyvin), saa nähdä pelaako lauantainakin Kerhoa vastaan? Itse olisin ehkä laittanut sinkun tänää ja Pekin launtaina, mutta joo..

Virpiölle soisi maaliputkea nyt kun on taas saatu korkki avattua ja Louhivaara voisi tehdä ne pakoliset "SaiPamaalinsa" myös! Katsellaan mitä ilta tuo...vai tuoko mitään?
 
Tämä tulee kyllä olemaan erittäin vaikea peli Jypille. Pisteitä Kisapuistosta ei helposti heru ja tänään kolme pistettä olisi jopa pieni yllätys. Tasaväkinen kamppailu luvassa, joka kuitenkin kääntyy Jypille jatkoajalla. Voittomaalista vastaa hyvässä vireessä oleva Jouni Virpiö.
 

Imone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Minnesota Wild, Tyler Redenbach
JYP voittaa 2 - 4. SaiPan maalit tekevät Koskiranta ja Löfman. JYPiltä Immonen, Virtanen, ja yllätys yllätys herra Louhivaara(2).
 

Pappa1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Tribe, Tigers, Angels, Rangers (Texas)
Positiivista tässä oli se, että Jokeritkin "konttasi" TPS:ää vastaan.

Peki sais tervehtyä nopeasti!
 

jlahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eipä olisi ajassa 15.10 uskonut, että SaiPa vie pelin varsinaisella peliajalla. Kiitos kuuluu pääosin liigan kenties kuumimmalle maalivahdille Iiro Tarkille. Vuokramies Nöyränenkin yllättäen osui.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
SaiPassa nämä lainamiehet onnistuvat aina. Katotaan nyt niin Nöyränen tulee vielä ensi kaudella meille pitkällä sopparilla, kun on kerran jo käynyt haistelemassa SaiPaa. :)

Hieno voitto kertakaikkiaan ja voiton arvoa nostaa se, että päästiin sekoitetuilla uusilla kentillä pelaamaan. Sairastuvalta tuli Löbö, Nyrkki ja Tare. Vastaavasti ilmeisesti Jouhkimainen joutui sivuun. Noh.. mutta jäätiin kuitenkin plussalle ja kunnolla. Hieno hieno voitto. Kiitos!!
 

ahal

Jäsen
Hieno mutta karvas voitto

Kyllä on SaiPa-mopo viritetty äärimmilleen. Tulosta tulee, mutta kone ei tahdo kestää, edes kahta matsia peräkkäin. Enää ei ole kyse ainoastaan bensan loppumisesta, vaan kyllä siellä nyt paukkuu sylinterit ja männät, laakerit sun muut. Ei matsia ettei olisi jonoa otilla.

Mutta voitto aina rakkaasta Jypistä lämmittää kurjuudenkin keskellä. Hienosti jäljelle jääneet taistelivat Simon ulosajonkin jälkeen. Ei voi kuin hattua nostaa jätkille ja korkealle. Ei taida kuitenkaan yltää aivan samoihin sfääreihin kuin Tarkin Iiron markkina-arvo... Alkaa hipoa kuusinumeroisia lukuja.

Nöyräsen Pena saisi pysähtyä vähän pitempäänkin Lappeessa, palaisi vasta jouluksi kotiin. Maali per matsi riittäisi vallan hyvin.
 

tiikeri

Jäsen
Surkean tehotonta oli JYPin pelaaminen tänään ja vielä tuollainen täysin ilmainen voittomaali vastustajalle, ei todellakaan näin. Tuo yv:n tökkiminen ottaa kyllä päähän, mikä helvetti siinä taas maksaa ettei edes vitosen aikana pystytä maalia tekemään. Koko homman kruunuksi vielä Tuokkola saikulle, toivottavasti ei tule kovin pitkää huilia.

No eipä siinä, varmaan SaiPalta hyvä ja uhrautuva matsi, onnea vaan sinne. Nämä levokarit, pulkit sun muut olivat tänään liikaa JYPin nimimiehille. Onneksi ei tarvitse enää tällä kaudella Lappeenrantaan mennä, on kyllä todella vittumainen paikka pelata.
 

ladamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Sergei Fedorov,D-Team
- Sinkku sai vissiin lappeenrantalaiset kuumaksi?
- Ylivoima ei toimi. Missä vika?
- En toivo Saipaa playoffeissa vastustajaksi.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Kyllä on SaiPa-mopo viritetty äärimmilleen. Tulosta tulee, mutta kone ei tahdo kestää, edes kahta matsia peräkkäin. Enää ei ole kyse ainoastaan bensan loppumisesta, vaan kyllä siellä nyt paukkuu sylinterit ja männät, laakerit sun muut. Ei matsia ettei olisi jonoa otilla.
Loistava vertaus. Torekin sivuun. Perkeleen perkele mie sanon! Onneksi ei ole kuin puujalka, mutta kai se nyt on pikkuhiljaa myönnettävä, että on se tuo SaiPan pelityyli varsin kuluttava.
 

Sartar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän Suuret muinaiset
Joo, loisto ottelu. Oli rytinää ja meininkiä. Pirun kova porukka tämä Jyväskylän nippu, jos SaiPa olisi nukahtanut muutaman kerran olisi tulos toinen.

Ainoa mikä ärsytti oli tuomareiden työskentely näissä maalivahdin ajelu tilanteissa. SaiPan jamppa sai 5min ja pihalle kun luisteli Sinuhen ohi ja hiukan hipaisi. Jypin mies ajaa suoraan Tarkkia päin ja rangaistus on 2+2 ja samalla SaiPan Nabokoville 2min kun puolusti maalivahtia.
Noh, tasan ei käy tuomarien lahjat.

Ilo nähdä kuinka Nabokov parantaa kokoajan. Taito niekka on alkanut taklaamaakin aika miehekkäästi.
 

vsop

Jäsen
Onnittelut SaiPalle voitosta. Nyt vain haluaisin tietää miksi Mälkiä ajettiin ulos tai pikemminkin miksi Mälkiä meni vihellyksen jälkeen vastustajan maalivahtia ajelemaan. Vastaus on tosiaan jo tuossa edellisessä lauseessa. Korjaankin kysymyksen toiseen muotoon, miksi otteluseuranta-ketjussa syytettiin Wallinheimoa jostakin suuresta "rikoksesta" tai näin annettiin ymmärtää? Vastaukseksi ei riitä Mälkiän tuomio tai ajelemisen jälkeinen Wallinheimon pötköttely jäällä.

Vastaava toinen tilanne oli pelitilanne, josta tuli jäähyt oikein, Vänttinen(2+2 min) ja "Nakuttaja(?)" (2min). Tämä tilanne OK.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös