To 24.3.2011 Pelicans - Sport 3. karsintaottelu

  • 21 234
  • 91

Winston Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Jyssy tuulettaa 8-3 osumaa karsinnoissa! Sun pitäis olla ens torstaina pelaamassa Hippoksella välieriä, pelaamassa kotona!
 

yngve

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Leijonat
Ihmetyttää tämä vaasalaisten yritys voittaa ottelut laulamalla. Ketjussa mainittiin aiemmin se, että Vaasassa lauletaan fanilauluja jo tuntia ennen ottelun alkua tai että mölyn määrä on Vaasassa kovempi. Pelicansin pelaaminen ei ole ollut tarpeeksi intensiivistä, mutta voitot ovat tulleet tyylistä huolimatta. Olen ollut hyvin kriittinen A. Tyrväisen otteisiin, mutta tässä ottelussa vaasalaiset itse hölmöilivät oikein urakalla, teloen oman maalivahtinsa. Parempi voitti taas.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Huutonaurua Lahtelaiselle kiekkoyleisölle. Fanipääty on helvetin pieni eikä sielä tapahdu mitää. Kädet lähtee taputuksiin kun se saatanan teknotumputus soi hallissa - se sama jumputus joka tappaa koko ajan kaiken tunnelman hallista. Siitä olen ylpeä, että Vaasan jäähallissa näin ei ole. Jos tämä on SM-liigan toive ja tapa hoitaa asioita niin en edes toivo Sportin nousevan koko paskaan.
No lähetä palautetta Pelicans Oy:lle jos ahistaa noin saatanasti. Viimeksi tänään manattiin kuinka paska DJ hallissa on ja joka aina päivä manataan kuinka pieni kannattajakatsomo halliin on tehty.
 

yypee74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mitäpä tässä väittelemään ja itkemään. Pelicans on tällä hetkellä sarjassa parempi 3-0. siinä ei ole mitään epäselvää.
Sport on joka pelissä onnistunut haastamaan ehkä erän verran, mutta kun ei vaan taito riitä ja pää kestä. Käsittämättömiä virheitä tulee joka pelissä älytön määrä. Kaikki kunnia myös pelsuille, heidän perustaitotasonsa riittää siihen, että tekevät tarvittavat maalit ja se riittää. Toki sport on myös väsynyt, mutta ei se ole pelsujen vika, eikä edes sm-liigan. Liittohan tekee oman peliohjelmansa mestikseen ja omat pleijarpelimääränsä määräävät. vähennetään niitä, niin ehkä mestis voittajalla riittää virtaa enemmän jatkossa.
Veikkaukseni, että lauantaina sport ottaa sen yhden voiton ja tämä siitä syystä, että pelsut tulevat selkä suorana vaasaan, sitten kotonaan katkaisevat tämän tuskaisen sarjaan
Se kumpi voittaa on aina parempi, tyylillä ei ole väliä. turhaan me sport fanit täällä itketään tuomareista tai muusta. Jääkiekossa maalit lasketaan!
Kausi on ollut Sport faneille silti aivan loistava ja onhan se ollut hienoa saada suuria tunteita vielä liigakarsinnoissakin, vaikka ne nyt eivät aivan putkeen ole mennetkään.
Me tulemme taas ensi vuonna!!!
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
"Näkikö ehkä tätä ehkä kukaan muu kuin ehkä sinä?"
Missä näitä palikoita sorvataan?

Ei ainakaan Yleisradion isossa pajassa.
Kyllä se taklaus osui päähän, onneksi ei niin kovaa kuin yritti. Siitähän se Halava sitten suuttui, ja tietäen että tappelussa voisi tulla turpaan, yritti edes jotenkin kostaa.
 
Siitähän se Halava sitten suuttui, ja tietäen että tappelussa voisi tulla turpaan, yritti edes jotenkin kostaa.

Olisi se voinut silti ihan mieskunnian nimessä muutakin keksiä kuin lyödä jaloille ja hypätä takaapäin polvillaan olevan niskaan vaikka Tyrskyä pelkäisikin.

Kaiken kaikkiaan sekava peli, Pelsu teki aina pari kun kiinnosti eivätkä leikkineet. Tämä Sportin kakkosveskari näytti alkuun siltä ettei tule hommasta yhtään mitään mutta kovasti tiukensi otettaan loppua kohti. Toivottavasti Törmänen antaa palkinnoksi aloittaa viimeisen pelin. Aika valju maku jäi tästäkin pelistä kun se tasoero on niin mahdoton. Kissaa ja hiirtä koko sarja ollut, pelsut rykäisseet aina sen eron kun on tarvinut ja muuten lasketeltu kauden päättävä saunailta mielessä.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Olisi se voinut silti ihan mieskunnian nimessä muutakin keksiä kuin lyödä jaloille ja hypätä takaapäin polvillaan olevan niskaan vaikka Tyrskyä pelkäisikin.
Tuo pelko-sanan yliviljely on vienyt sanalta kaiken tehon. Joten jos sopii, älä käytä sitä enää koskaan Tyrväisestä puhuessasi. Kukaan tuskin pelkää sellaista hukkapätkää.

Halava lienee tapellut urallaan noin nolla kertaa, ja sen kyllä huomasi. Varmaan oli ihan aikomus satuttaakin, mutta kun ei ole Tyrväisen kaltaista kymmenten selkääntaklausten tuomaa kokemusta, niin yritys jäi lähinnä vitsiksi.
 

lihaani

Jäsen
Tuo pelko-sanan yliviljely on vienyt sanalta kaiken tehon. Joten jos sopii, älä käytä sitä enää koskaan Tyrväisestä puhuessasi. Kukaan tuskin pelkää sellaista hukkapätkää.

Eiköhän kuitenkin vastustajan kiekollinen pelaaja ole normaalia varovaisempi kun Tyrsky on lähimailla. Sen ihan sääntökirjan mukaisetkin taklaukset oikeasti sattuvat.

Ovat nämä roolipelaajat metka rotunsa! Kaikki vieraiden joukkueiden kannattajat dissaavat näitä tyhmiä rottia, mutta liigassakin jokainen valmentaja ottaisi rosteriinsa Tyrväisen Antin: Tekee tunnollisesti, mitä valmentaja käskee. On sisukas ja vittumainen kusipää, joka osaa vielä pelatakkin.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Ovat nämä roolipelaajat metka rotunsa! Kaikki vieraiden joukkueiden kannattajat dissaavat näitä tyhmiä rottia, mutta liigassakin jokainen valmentaja ottaisi rosteriinsa Tyrväisen Antin: Tekee tunnollisesti, mitä valmentaja käskee.

Typerät jäähyt eivät todellakaan ole se, mitä jokainen valmentaja haluaa. Varmaan muistat kuluneeltakin kaudelta (Pelicans muuten jäi jumboksi) pari tilannetta, missä joukkue kärsi Tyrväisen tempuista. Ne pois, niin voisin olla edes hivenen samaa mieltä.

Ja kyllähän esim Ässät kaipaisi Tyrväisestä parempaa versiota omiinkin riveihinsä. Tosin ei tällä kaudella tarvittu, koska ei olisi sopinut pelisysteemiin ja Kudroc otti ne tarvittavat pelien loppukirit katkaisseet jäähyt jos paikka oli.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tyrväinen sitä, Tyrväinen tätä. Pälä pälä. Pelicans fanit paskaa , ja sitä ja tätä.

Sarja on 3-0, niinkuin sen pitääkin ja Pelicans ensimmäistä kertaa koko sarjan aikana ainakin liki, jos ei jo nyt omalla tasollaan. Vielä 1 pakollinen voitto otettavana.

Poikki menee Vaasassa, ja sitten saammekin alkaa odottamaan Jalosen aikakautta, ja minkälaisia jatkopapereita Pelikaanit sorvailee ensikautta koskien.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Tyrväinen sitä, Tyrväinen tätä. Pälä pälä. Pelicans fanit paskaa , ja sitä ja tätä.

Joo totta, parempi olisi ettei puhuttaisi koko seurasta! Vaietaan kuoliaaksi koko paska! Se olisi kunnon kulttuuria.

No joo. Tuskin kukaan epäili ennen karsintoja Pelicansia, ja eilinen pelikin osoitti, kenen siellä liigassa kuuluu pelata.
 

teukka2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ihan oikeutetusti Pelicans johtaa sarjaa tässä kohtaa 3-0.
Mitä nyt tuon eilisenkin pelin maalit katselin iltasanomien videopätkästä, niin Sportilta vaan puuttuu kovuutta maalin edestä. Pelicans-äijä sai esim. 2-1 -maalin lapioida ihan rauhassa siitä tolpalta sisään ja Tuohilampi vaan seuraa katseella ja vähän sutii mailalla siinä lähistöllä. Jumalauta, olis töötännyt äijän sinne maalin sivuverkkoihin räpiköimään, niin olis säästytty siltäkin maalilta.

Ja se Pelicansin kolmas maali vasta surkuhupaisan näköistä touhua onkin. Puurulalla on kavereina varmaan koko Sportin viisikko häsläämässä maalin edessä, ryntäillään ja huidotaan joka suuntaan siinä maalivahdin edessä, ei se ihme ole että kiekko on kohta rysässä.

Eipä noita jaksa puida enempää, paitsi että voisihan joku Sportista vähän välillä antaa fyysistä palautetta noista veskarin päälle ajeluista välillä. Tuostahan on tullut jo tapa tälle keväälle, kun kaikki vastustajat ovat huomanneet, että vaikka ajetaan veskarin päälle niin Sportin pojilta ei tuu mitään kunnon kuittia.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Se oli sellanen matsi se. Jos istut yli 60min. boksissa, et voita näitä otteluita.

Itse ottelu oli mielestäni sarjan parasta antia silti katsojan silmissä. Lämpöä oli, vaikka se laantuikin kolmanteen erään tultaessa.

Erätauolla oli juttua, että hallin ulkona olisi Ääriliikkeen toimesta järjesttävä rivitanssi. Itse en tällaisesta havainnut ulkona mitään merkkejä, tosin olihan sinne jo ennättänyt kevään ensimmäiset sinivuokotkin. Oliskohan ollut parisen kymmentä sinivalkoista autoa väijyllä.

A. Tyrväisen sikailut jatkui ja odotan tälle osastolle meidän puolelta ryhtiliikettä. Enkä tarkoita nyt mitään mallia Halvan täysillä-takaa-repimisiä, vaan kunnon tansseja. Manninen voisi ottaa asian lauantaina agendalle ja joko a) ajella tai noutaa muutoin Antin tai b) maksaa marjat marjoina ja ajella Hovisen ennen aikaiselle kesälomalle. Siitä selviää näköjään pelkällä kakkosella, joten hyvinkin suositeltavaa.

Luottamus omiin senkun jatkuu. Lautantaina otetaan eka kiinnitys, eilenkin peli olisi ollut meidän, ilman noita kakkoserän sekoiluja.

Aarolle 10 pistettä. Aivan uskomaton peli, totaalisen kylmiltään ja muutenkin pahaan paikkaan. Oletan ja ehkäpä jopa toivonkin silti Puurun olevan kunnossa ja jatkavan lauantaina.

Mitää ei ole vielä hävitty...Lauantaina on päivä uusi.

PS: Pari Lahtelaista fania uhosi, että noin 200 fania olisi tulossa Vaasaan lauantaiksi. Saas nähä, millaset hipat Vaasassa vielä nähdään.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Typerät jäähyt eivät todellakaan ole se, mitä jokainen valmentaja haluaa. Varmaan muistat kuluneeltakin kaudelta (Pelicans muuten jäi jumboksi) pari tilannetta, missä joukkue kärsi Tyrväisen tempuista. Ne pois, niin voisin olla edes hivenen samaa mieltä.

Ilmeisesti et olekaan valmentaja. Tyrväinen ottaa typeriä jäähyjä enkä arvosta jokaista idioottimaisrta ajelua, mutta fakta on, että Tyrväinen kelpaisi tässä liigassa joukkueeseen kuin joukkueeseen. Eiköhän tulevaisuus ole SM-liigaa rahakkaammissa sarjoissa. Näitä Tyrväisen tyylisiä kavereita ei liigassa samalla tasolla kovin montaa ole, joten ihmettelen, jos Ässät löytää paremman version kaverista. Toki kehittymistä on hermokontrollissakin. Eilenhän se toimi aika hyvin, vaikka Halava jotain yrittikin.

Puurulan loukkaantuminen johtui sitten ihan muista syistä ja siitä Sportin kaverit saavat syyttää itseään.

Hieman tuli mieleen harjoituspelit. Toinen joukkue leikitteli välillä miten tahtoi ja haki toinen toistaan hienompaa ratkaisua. Sport jaksoi yhden erän, mutta 2-1-maalin jälkeen voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä. Kovat panokset karsinnoissa pitäisi olla, mutta ei se kentällä näkynyt, pl. muutamat vihellyksen jälkeiset kokoukset. Pelicansin hyökkäyspeli näytti jo paremmalta, mutta puolustuspäässä tulee edelleen karmeita virheitä. Tehokkaampi joukkue olisi tehnyt noista virheistä jokusen maalin. Toisaalta Pelicansilla oli paikat tuplata maalimääränsä.

Homma katkeaa Vaasassa tai viimeistään Lahdessa tiistaina. Siitä sitten unelmoimaan pelikirjasta ja pelaajista, jotka Jalosen Kari tuo mukanaan. Kesä on Pelicansin kannattajan parasta aikaa.
 
Tuo pelko-sanan yliviljely on vienyt sanalta kaiken tehon. Joten jos sopii, älä käytä sitä enää koskaan Tyrväisestä puhuessasi. Kukaan tuskin pelkää sellaista hukkapätkää.

Ymmärsinkö nyt oikein, sanot ensin itsekin ettei Halava uskaltanut reilusti tapella ja heti perään ettei kukaan Tyrväistä pelkää?

Tästä tosin turha enää kääntää kun sarja on taputeltu, muuten voisi hakeakin jotain asetelmia.
 

Carlos83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LeKi, Jarkko Ruutu, AS Roma, Azzurri
Ihan näin sivustakatsojana, mutta viime vuonna saman paskan läpi kahlanneena voin sanoa, että aika pitkälti samalta näyttää kuin vuosi sittenkin. Ainoa ero on se, että pelsuja näköjään kiinnostaa lyödä tauluun rumatkin lukemat. Viime vuonna Ilves alkoi neppailla heti, kun pääsi kahden maalin johtoon. Ja sekin riitti.

Liigaseura vie aina kun jaksaa ja mestiksen mestari vikisee. Välillä, kun mestisporukka yllättää, pistää liigaseura nelosvaihteen silmään ja tulee rinnalle ja ohi. Kotonaan mestisläiset pystyvät intohimoisen yleisön silmien edessä parhaimpaansa ja jopa näennäisesti hallitsee peliä, mutta sekään ei oikein riitä.

Viime vuonnahan sarja päättyi 4-1 kun juuri tässä samassa tilanteessa Ipa kävi Joensuussa ottamassa kuokkaan (2-1) matsissa, jota kuitenkin vietiin melko selvästi. En ihmettelisi, jos tänä vuonna mentäisiin saman kaavan mukaan.

Ja nyt mestis-kannattajien ei kannata vetää hernemaissipaprikaa nokkaan. Itse näkisin enemmän kuin mielelläni jonain päivänä mestiksen mestarin kaatavan liigajumbon (kunhan se ei ole Ilves) ja ottavan paikan auringossa. Erityisesti sympatiat Sportille, joka oli muutama vuosi sitten jo todella lähellä tämän tempun tehdä. Fakta nyt vain näyttää olevan se, että rankkojen pudotuspelien jälkeen paukut ei enää riitä tuoretta liigaporukkaa vastaan. Ja se on sääli.

Kaikki vieraiden joukkueiden kannattajat dissaavat näitä tyhmiä rottia, mutta liigassakin jokainen valmentaja ottaisi rosteriinsa Tyrväisen Antin: Tekee tunnollisesti, mitä valmentaja käskee. On sisukas ja vittumainen kusipää, joka osaa vielä pelatakkin.

14+9 vs 186min/-9

Ei, en haluaisi. Eikä haluaisi kaikki valmentajatkaan. Ei Antti ole mikään Ruutu/Komarov. Ei edes köyhän miehen. Jos kypsyy iän myötä, niin sitten kelpaisi.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Näitä Tyrväisen tyylisiä kavereita ei liigassa samalla tasolla kovin montaa ole, joten ihmettelen, jos Ässät löytää paremman version kaverista.

No eipä ole Ässät löytänyt viime aikoina parempaa versiota. Melkein joka kausi sitä on taidettu etsiä, omista ja vieraista. Parempia on ollut useastikin, nyt ei ole. Eikä ollut tällä kaudella tarvettakaan.

Ymmärsinkö nyt oikein, sanot ensin itsekin ettei Halava uskaltanut reilusti tapella ja heti perään ettei kukaan Tyrväistä pelkää?

Et ymmärtänyt mitään.
Fantasiakiekon retoriikkaan kuuluu sanat pelko ja uskallus, mutta tilanteessa taisi olla kuitenkin niin, että Halava tiesi kykynsä rajat. Kostohaluja oli, mutta hanskattomassa hommassa olisi tullut melko varmasti kuonoon, joten piti tehdä jotain mihin voimat ja kyvyt riittivät. Eli mailalla jaloille ja selkäpuolelta päälle. Eikä sekään kovin hyvin onnistunut. Mutta ei Halavalla ollut vaihtoehtoja, mikäli kosto piti jotenkin toteuttaa.

Itsehän mieluiten näkisin noissa tilanteissa spontaanin nyrkkimatsin, mutta minkäs teet.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans (ja aina tietysti HIFK)
Paljon puhetta Tyrväisestä.. no niin oli myös aikanaan puhetta kun otteluita "terrorisoi" muuan nuori Leo Komarov? Nuori, täynnä intoa oleva laituri joka sai vastustajat raivon partaalle ja josta vain omat tykkäsivät! Tyrsky saapastelee samoilla eväillä ainakin toistaiseksi (kunnes kokemus hioo terävimmät särmät pyöreiksi). Eilisen perusteella vieläpä varsin onnistuneesti. Pakko kyllä myöntää että Puurulan kolaaminen oli melko mauton temppu.. toisaalta kyseinen törmäys osui sportin parhaaseen ja tärkeimpään pelaajaan. Tuskin sport pelaisi karsinnassa ilman Puurulaa? Ja mikä olisi parempaa oman joukkueen kannalta kuin saada vastustajan parhaan peli sekaisin.. kun Puurulan peli hieman sekosi, meni sekaisin koko sport, alkoi vihellysksien jälkeiset poskisoitannat, tökkimiset yms. torikokoukset (siihen antoi toki hyvää tukea ottelun tuomaristo, huh huh?). Lauantaina varmasti laidat ryskyy molemmin puolin, enkä ihmettelisi josko joku/jotkut toistensa neniä vähän pyyhkisi myös?
 
Et ymmärtänyt mitään.
Fantasiakiekon retoriikkaan kuuluu sanat pelko ja uskallus, mutta tilanteessa taisi olla kuitenkin niin, että Halava tiesi kykynsä rajat. Kostohaluja oli, mutta hanskattomassa hommassa olisi tullut melko varmasti kuonoon, joten piti tehdä jotain mihin voimat ja kyvyt riittivät. Eli mailalla jaloille ja selkäpuolelta päälle. Eikä sekään kovin hyvin onnistunut. Mutta ei Halavalla ollut vaihtoehtoja, mikäli kosto piti jotenkin toteuttaa.

Itsehän mieluiten näkisin noissa tilanteissa spontaanin nyrkkimatsin, mutta minkäs teet.

Onhan se tietysti noinkin. Itsellä vain selkäpuolelta tuleminen ei kuulu vaihtoehtoihin kosto mielessä vaikka tulisikin tauluun siinä missä se teikäläisen lasien läpi se oli ainoa vaihtoehto. Sikäli en varmasti ymmärtänyt kun ajatusmaailmat ovat niin kaukana toisistaan.

Turha tästä tosin sen suurempaa numeroa tehdä, oli varmaan Sportin jätkillä pinna aika kireellä kun kausi ohi, murskalukemat taululla, epäonnisia jäähyjä yms. Inhimillistä.
 

pata 72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Sattuihan Komarovkin joskus menneisyydessä kaatumaan ja kolaamaan Lehdon Mika neljännesfinaaleissa. Että tapahtuuhan näitä. Enkä nyt heti muista liigasta vittumaisempaa kusipäätä kuin Tyrväinen (Tyrväiset) joka osaa vielä pelata. Vastustajan paidassa ei voi kuin inhota, mutta koska vaan omaan joukkueseen. Paitsi tuskin mies montaa kautta enään suomessa pelaa.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Turha tästä tosin sen suurempaa numeroa tehdä, oli varmaan Sportin jätkillä pinna aika kireellä kun kausi ohi, murskalukemat taululla, epäonnisia jäähyjä yms. Inhimillistä.
Näinhän se. Olihan tuo Halavan niskalenkki vähän mauton, mutta ei mitään verrattuna Tyrväisen sikailuihin. Meillä vaan tuppaa olemaan semmonen mikkihiirijoukkue, että nähtävästi tuo Tyrvis saa lauantainakin jatkaa rottailujaan ilman seurauksia. Vittumaisemmaksi kaverista tekee vielä todellakin se, että osaa myös pelata.

Oliko muuten linjatuomari ainoa hallissa, joka näki noi Sportin liikaa kenttäpelaajia -jäähyt? En väitä, että olisi ollut aiheettomia, mutta ei ainakaan omaan öögaan osunut yhtään, ainakaan mitään räikeetä.

Yksi asia on kuitenkin saletti, eli toisen joukkueen kannattajat voivat olla aivan helevetin pettyneitä kauteen ja toisen kannattajat lähtee torille kävi tässä sarjassa miten tahansa!
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Erityisesti sympatiat Sportille, joka oli muutama vuosi sitten jo todella lähellä tämän tempun tehdä. Fakta nyt vain näyttää olevan se, että rankkojen pudotuspelien jälkeen paukut ei enää riitä tuoretta liigaporukkaa vastaan. Ja se on sääli.

Pitää nyt liigapuolen tasoero-väkeä muistuuttaa siitä, että toissakeväänä tolpan päässä liigakarsinnan voitosta käyneellä Sportin joukkueella oli kuitenkin satojen otteluiden edestä liigakokemusta, oli AHL-kokemusta ja jopa moninkertainen MM-mitalisti apuna. Totta kai se vaikutti sarjan tasaisuuteen ja haastomahdollisuuteen, ja silti tuo joukkue ei ollut Mestiksen pudotuspeleissä mitenkään suvereeni, mutta liigakarsinnoissa kokemus pääsi oikeuksiinsa.

Tämänkertaisessa Sportissa sen sijaan monella pelaajalla on ensimmäinen mestiskausi meneillään! Ainoastaan tolppien välissä oleva äijä on nyt kokeneempi kuin toissakeväänä.

Voisikohan sen jotenkin koneellisesti laskea, montako kertaa sana "tasoero" on muuten esiintynyt taas tänä vuonna näissä väännöissä :)
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
On se jotenkin outoa että joukkue joka muka on niin ylivoimainen pitää käyttää sääntöjenvastaisia otteita ja eliminoida plaajia. Jotenkin paradoksaalista.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
On se jotenkin outoa että joukkue joka muka on niin ylivoimainen pitää käyttää sääntöjenvastaisia otteita ja eliminoida plaajia. Jotenkin paradoksaalista.

Puurulan loukkaantumisen aiheutti Sportin omat pelaajat. Ketäs muita siellä eliminoitiin? En toki puolustele Tyrväisen ajoa Puurulan päälle, mutta tuossa ei mitään loukkaantumista tapahtunut. Halava yritti toki eliminoida Tyrväisen jalkoja jonkin verran ennen loppua huitaisullaan. Nimimerkiltä "pata 72" osuva kuvaus Tyrväisestä, vaikka tätä ei kovin moni halua myöntää.

Eksyin jotenkin lukemaan Sportin oman foorumin otteluketjua. Harvinaisen huumoripitoista settiä. Pelicansilla väärin tehtyjä maaleja, tahallisia vahingoittamisia ja muutenkin Sportia on sorsittu kaikilla osa-alueilla. Täytyy tosin myöntää, ettei palstan Pelicans-kirjoittelijat tarjoa yhtään parempaa tuotosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös