To 23.5.2019 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

  • 229 661
  • 3 251

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei Sveitsillä vain riitä. Näkihän sen viime vuonnakin, finaalissa loppujen lopuksi huono viimeistely ja that´s it. Sama homma oli 2013 finaalissa ja lopulta "tiukkojen vaiheiden" jälkeen Ruotsille mestaruus. Saattaa Sveitsi finaaliin päästäkin nyt ja lähivuosina, mutta ei se mitään voita, ellei hopeaa lasketa voitoksi. Saksakin voi tänään yllättää Tsekin, mutta välierässä tulee varmasti lähtö.

Katsotaan 10v päästä uudestaan.

En nyt varsinkaan Sveitsin kohdalla noin pessimistinen olisi. Kyllähän siellä eroa vielä muutamiin huippuihin on, mutta onhan se Suomikin raapinut 2 kultaa ja hopeaa sitten senkin edestä. Saksakin tekee kovaa nousua ja mitalit lähivuosina enemmän kuin mahdollisia.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Joo, ei Sveitsillä olisi mitään jakoa jatkopeleissä. Eiköhän Kris Draper tai Rick Nash kohta tasoita.
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Tilanne onkin melko jännittävä tänään.

Ainakin alustavasti kun Sveitsi johtaa 1-0. Venäjä johtaa 2-0, mutta pystyykö Yhdysvallat nousemaan. Eräs heidän juniorinsa on kyllä kuin Kaapo Kakko, mutta olisikohan huikeasta lahjakkuudesta huolimatta ehkä ollut vielä vuosi tai kaksi junioripuolella sittenkin parempi ratkaisu? Ainakin kun näyttää aina saavan nenilleen tai putoavan vähänkin jäälle kun venäläispelaaja vain osuu häneen.

Vuoden, parin-kolmen päästä tilanne toki voi hänenkin osaltaan olla toinen kun on enemmän fyysisyyttä pelissä.

Nyt tilanne näyttää pahalta, mutta onhan peli kuitenkin vasta vain 2-0 eikä tyyliin jo 5-0 tai 6-0 Venäjälle.

Päivitys: Yhdysvallat kavensi lukemiksi 2-1 Venäjälle ja itselleen 1-2.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Vaikka yhdysvallat mukana pelissä vielä rimpuileekin, niin onhan tuo venäjän peli melkoista jääkiekkopornoa.Tykkään!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Eräs heidän juniorinsa on kyllä kuin Kaapo Kakko, mutta olisikohan huikeasta lahjakkuudesta huolimatta ehkä ollut vielä vuosi tai kaksi junioripuolella sittenkin parempi ratkaisu?

Ehkäpä, mutta tätä tää on nykyään. Entistä nopeammin ja entistä nuorempina viedään talentit suoraan ammattilaisjäille. Tämä näkyy Liigassakin selvästi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös