To 21.11.2013 Ilves - Blues

  • 10 739
  • 30

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Pistetään tälle ketju pystyyn kun sellaista ei vielä ollut.

Hyvässä vireessä oleva Blues saapuu Hakametsään viimeaikoina heikosti esiintyneen Ilveksen vieraaksi.

Ennakot


Jatkoajan ennakko
Ilves.comin ennakko
Bluesin ennakko

Veikkauksen pitkävedon kertoimet: 1.95 - 4.00 - 3.00

Kokoonpanot

Ilves
Kantola - Sandell - Keränen
Jekimovs - Asplund - Pesonen
Ruuttu - Kangasniemi - Veistola
Välimaa - Corso - Korhonen

Järventie - Peltola
Gysbers - Kukkonen
Kivistö - Näppilä

Kolppanen (Järvenpää)

Blues
Huhtala - Hirschovits - Nyberg
Aaltonen - Sallinen - McRae
Tiivola - Makkonen - Järvinen
Pitkänen - Liivik - Pöysti

Seppälä - Jalvanti
Kaijomaa - Valkonen
Kuukka - Malmivaara

Volden (Nieminen)
 
Viimeksi muokattu:

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Noin 10 peliä sitten Blues oli sarjan viimeinen. Noin 10 peliä sitten Ilves oli ykkönen. Nyt ollaan suunnilleen tasapisteissä. Jos Blues voittaa, niin se menee tosiasiallisesti Ilveksen ohi. Näin nopeasti sijoitukset voivat muuttua sarjan kärjestä / pohjalta.

Mielenkiintoinen peli tulossa etenkin vedonlyönnin näkökulmasta.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Espoo Blues kokoonpano:

Hyökkääjät:

#61 Tommi Huhtala - #44 Kim Hirschovits (C) - #29 Nico Nyberg
#15 Miro Aaltonen - #40 Tomi Sallinen (A) - #10 Philip McRae
#39 Peter Tiivola - #25 Jussi Makkonen - #71 Matti Järvinen
#73 Ilmari Pitkänen - #72 Siim Liivik - #79 Eetu Pöysti

Puolustajat:

#4 Jere Seppälä - #9 Joonas Jalvanti
#56 Kalle Kaijomaa - #5 Joonas Valkonen
#19 Mikko Kuukka - #64 Olli Malmivaara (A)

Maalivahdit:

#31 Lars Volden (#93 Jani Nieminen)

Blues.fi: "Kokoonpanosta ovat tänään sivussa loukkaantumisista johtuen puolustajat Santeri Arousva, Arto Laatikainen ja Joni Tuominen sekä hyökkääjät Valtteri Virkkunen ja Daniel Widing."

Kappas Widing ilmoitettu loukkaantuneeksi. Minä kun luulin että mies olisi hyllytettynä ja poissa myös sen takia että hänelle etsittäisiin uutta seuraa. Voihan toki niinkin olla että Daniel potee samanlaista "vatsatautia" kuin Juuso Ikonen.

Mielenkiintoista myös tuo että Voldenia peluutetaan maalilla.
 

Red28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Detroit Red Wings
Helpot pisteet pitäisi olla tiedossa, mutta Volden maalissa kummittelee aina. Vaikka pelasi viime matsin yhtä hörppyä lukuunottamatta varsin kelvosti niin jostain syystä pelottaa aina kun Lasse maalilla on...
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
'Tilastotappiohan' Bluesille on tulossa. Liigan pisin menossa oleva oikea voittoputki katkeaa ja vastaavasti Ilves katkaisee menossa olevan liigan pisimmän oikeiden tappioiden putken.

Tasuri voisi olla hyvä 'kompromissi'.

Toivottavasti Nelosen studiotiimi pitää vapaata. Ei jaksaisi enää kuunnella juoruja
näiden 'huonosti johdettujen kriisijoukkueiden' kriiseistä ja niiden syistä.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Lars Volden antaa valheellisen hyvän olon tunteen. Yleensä kun niin käy pelaa "ennalta heikompi" maalivahti vähintään hyvällä tasolla.

Ilveksen (kuten muidenkin joukkueiden) pitää pystyä kääntämään nämä keskikastin kohtaamiset edukseen kotikentällä, muuten kausi kääntyy synkäksi.

Ennustan (jälleen) vähämaalista ottelua.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
'Tilastotappiohan' Bluesille on tulossa.
Jossain vaiheessa se tilastovoitonkin on Bluesille tultava. Nyt siihen ois ollu hyvä sauma kun Ilves on tappioputkessa, mutta kyllä toi Voldenin näkeminen alottavana maalivahtina pudotti ainakin omia odotuksia.
 

Driver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Suomi, Suomalaiset NHL:ssä, V. Ze
Blues pelannut hyvin viime aikoina, tosin antaa tasoitusta Voldenin ollessa maalissa. Ilves jonkinmoisessa alamäessä, mutta voittoa lähdetään tottakai hakemaan! Corso nelosessa...plussa Tuokkolalle! Pessi ratkaisee tänään, 3-2.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
150€ tuli pistettyä Espoolaisille ja näin varmistettiin että Ilves saa ainakin pisteen tästä ottelusta. Win-win. 3-3 se varmaankin päättyy ja ja. pelin ratketessa jää yksi pojo plakkariin.
 

Aabe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
150€ tuli pistettyä Espoolaisille ja näin varmistettiin että Ilves saa ainakin pisteen tästä ottelusta. Win-win. 3-3 se varmaankin päättyy ja ja. pelin ratketessa jää yksi pojo plakkariin.

Itse pistin vain 50€ Blegille.. Parin viime viikon pitkävetosaldo näyttää aika punaiselta, joten toivotaan että tämä veto pitää! Volden maalilla ei kyllä todellakaan aiheuta riemunkiljahduksia.. Tuntuu että Larssille menee aika hyvällä prosentilla sisään 0-kulmasta "toivotaantoivotaan" vedot.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Bluesin viisi perättäistä voittoa on kommenttien mukaan tullut peleistä, joissa vastustaja on pelannut kauden huonoimmat ottelunsa. 'Täyttä kauraa ja paskaa'.

Bluesin oljenkorsi tänään siis on, että Ilveskin sortuu tähän samaan. Ilveshän ei ole pelannut huonosti vaikka tappioita on tullutkin joten tilaus huonolle pelille on.
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Jackie Moon ja Aabe; kiitos ! Saitte veikkauksen sedän tiputtamaan Bluesin kertoimen, nyt enää 2,55. Ja juuri kun piti rupee pelaamaan... Noh, kyllä tuo 2,55 kelpaa. Paremman puutteessa. Veikkaan että Volden hörppää taas sen yhden pakollisen mutta Huhtala rankaisee vanhaa seuraansa. 2-4.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
En mä nää oikeastaan mitään syytä miksi Blues ei jatkaisi voittoputkeaan. No ok, Volden maalissa pelottaa hieman. Ite kokeilin satasella Veikkauksen lievää ylikerrointa (3,00) ja toivottavasti natsaa.

Viimeisestä viidestä matsista Blues on saalistanut 15 pistettä - Ilves 3 pistettä. Viimeisestä kymmenestä matsista Blues on saalistanut 24 pistettä - Ilves 7 pistettä. Kuntopuntari menee niin rajusti sinisille, että tuleeko tänään sittenkin tilastotappio ja Blues pettää aina?
 

Oldus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Helpot pisteet pitäisi olla tiedossa, mutta Volden maalissa kummittelee aina. Vaikka pelasi viime matsin yhtä hörppyä lukuunottamatta varsin kelvosti niin jostain syystä pelottaa aina kun Lasse maalilla on...

Realistiset mahdollisuudet voittoon, mutta Volden todellakin potentiaalinen syy tappiolle. Ihan kiva jos on torjunut muutaman voiton ja on hyvä tyyppi treeneissä, mutta minkä takia laitetaan maaliin/edes pelaa joukkueessa. Tänään sanokaa minun sanoneen 3 helppoa maalia. Pistejako riippuu vaan saako Blues enemmän Ilves maaliin..
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Helpot pisteet ja Ilves? Missä pelaa? Koskas muistat että Ilvekseltä on saatu "helppoja pisteitä"?

Piti oikein tutkia tarkemmin asiaa, koska Bluesin saldo Ilvestä vastaan on tosiaan viime vuosina ollut käsittämättömän huono, kun otetaan huomioon, miten Ilves noin ylensä on kontannut. Jos katsotaan helppojen pisteiden määritelmään kuuluvan voitto yli yhdellä maalilla, niin edellinen kerta oli 30.9.2010, jolloin peli päättyi Espoossa lukemin 7-2. Blues voitti tuolla kaudella myös kerran maalin erolla (viimeisin voitto Hakametsässä, liki 3 vuotta sitten) ja kerran rankkareilla.

Tämän ja kahden edellisen kauden ajalta onkin sitten vain yksi voitto tasan vuosi sitten Espoossa luvuin 4-3. Loput kahdeksan on voittanut Ilves, tosin toissa kaudella joka peli meni jatkoille. Noista viime kauden peleistä muuten vain yksi päättyi yli yhden maalin erolla, joten sikäli on kyllä ollut kovin tasaista. Ja nyt syyskuussahan Ilves vei sen varsinaisen maali-ilottelun lukemin 0-1.

Kuten on todettu, pelillisten trendien jatkaessa suuntiinsa Bluesin pitäisi hakea tänään helppo voitto. Kuitenkin siis viime kausina Blues on ilveksen surkeudesta huolimatta useimmiten jotenkin onnistunut löytämään keinot hävitä. Marraskuussa Ilves on muuten pelannut vuorotahtiin surkeasti ja "taistellen". Nyt olisi taas "taistelupelin" vuoro, ja lauantaina Oulussa sitten... No, jokainen voi ihan itse ennustaa, miten siellä käy.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllä taas tarjotaan voittoa vastustajalle. On vaan käsittämätöntä, että tota norjalaista imuria peluutetaan matsista toiseen, mutta kai vaan halutaan nyt todella varmistaa, että ei siitä ole luoton kohteeksi. Tai sit en ymmärrä mitä ne miettii, sillä samanlaista sähläämistä Larsin peli on ollut kaikki nämä vuodet.
 

sierramies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vituttaa, myös sekin.
Olipa tällä kertaa mainio peli Ipalta. Nyt pelattiin fiksusti omilla vahvuuksilla. Luistin kulki mukavasti. Bluesilla oli kyllä hyvä ote pelistä niihin muutamaan jäähyyn asti - ja ihme kyllä- Ilves rankaisi yv:llä. Muutama harhainen Blues-syöttö taisi ratkaista pelin tänään. Ilveksen kolmonen oli hyvä, Kolppanen tutun varma mutta Corso pihalla kuin lumiukko. Montakohan vaihtoa pelasi? Surkeuden surkeus kuvaa miehen peliä nykyään. No, tästä on hyvä jatkaa. Tappioputki poikki ja onnistumisia oikeille kavereille.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Pelistä en nähnyt muuta kuin muutaman viimeisen minuutin, mutta olipahan tärkeä voitto Ilvekselle! Tästä on taas vähän parempi jatkaa eteenpäin. Hyvä myös, että onnistumisia tuli ratkaisuosastolle, joiden pitäisi tätä rekeä hinata huonoina hetkinä perässään.

Se on kummallista miten hyvin Blues sopii vuodesta toiseen Ilveksen vastustajaksi. Joskus kun tuli fanimatkoilla käytyä, niin Espoon reissut oli aina mukavia, kun yleensä tuli pisteetkin mukaan.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Ensimmäisessä erässä Blues oli niskan päällä, mutta lähinnä laitojen lähistöllä joihin se sai pitkiä hyökkäyksiä, joista syntyi myös ensimmäinen maali Tommi Huhtalan saadessa kiekon ohjattua läheltä ohi Kolppasen.

Ilves hiipi koko ajan paremmin peliin ja kahdella ylivoimamaalilla joukkue siirtyikin johtoon. Ensimmäisessä sahattiin kauniisti puolustus halki ja Jekimovs laittoi kiekon riman alle. Toisessa maalissa kiekko oli aivan viivan pinnassa (Blues #44 mukaan viivan yli), josta Näppilä huitaisi kohti maalia, jossa Antti Kangasniemi ohjasi taidokkaasti kiekon maaliin.

Kolmannessa erässä Ilves pelasi parasta kiekkoaan viime aikoina ja ensin loistavan ottelun pelannut Michael Keränen tarjosi upealla rystylätyllä kiekon noin 1,5 metriin josta Turo Asplun jatkoi kiekon aivan riman alle.

Lopussa Blues-puolustaja hölmöili kiekon Alexander Ruutulle, jonka läpiajon jälkeisen irtokiekon taisteli maaliin järkyttävän työmäärän kentälle jättänyt Jiri Veistola.

Pisteeksi iin päälle Tommi Kivistö kauhaisi omasta päästä tyhjään Blues-maaliin kiekon ja Ilves voitti ansaitusti 5-1. Tasoero ei lukemia vastaa, mutta tänään Ilves viimeisteli hyvin ja pelasi hyvät viimeiset 40 minuuttia.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Hyvä peli Ilvekseltä. 1. erä tasaista vääntöä, mutta Ilveksestä jotenkin näki että nyt on asennetta touhussa. 2. ja 3. erä sitten taas aika selvästi Ilveksen nimiin.

Bluesilta mieleen jäi Huhtala, on se hyvä. Myös tämä Volden jäi mieleen, mutta vähän eri merkeissä, aika epävarmaa suorittamista.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Nyt on päästy kotiin ja pitää sanoa, että aivan huikea kokemus.

Mukaan lähti Antti Höllin maila Ilves-pelaajien nimmareilla ja tapasin myös mm. Esa Honkalehdon, Lasse Oksasen ja herra pääomista Vincent Manngardin. Kaikkia tuli käteltyä, vaikka Manngardin kättely oli pakkopullaa. Upea matsi ja hyvät tarjoilut. Tuli kirjaimellisesti juotua ja syötyä "firman piikkiin" (Collector Finlandin). Pienessä humassa ja silti omasta mielestä kirjoittaminen sujuu hyvin, vaikka ottelun päätyttyä meinasin kaatua, kun nousi alkoholi päähän.
Collector Finlandin toimitusjohtaja on todella mukava äijä ja hän veikkaisi ottelun lopputulokseksi 5-1.
Ennen ottelua oli outo tunne kävellä kohti aitoita ja sitten kun astuin sisään, niin ensimmäinen tyyppi, jonka näin oli Esa Honkalehdon, jonka olen nähnyt vain kuvissa. Epäuskon tunne tuli, kun meidän kaikkien rakastama Vincent Manngard tuli onnittelemaan meitä voittajia erätauolla. Manngard yritti myös varastaa aitiosta kakun, mutta tuo Collectorin toimistusjohtaja esti hänen katalan juonen.

Upeaa oli! Harmittavaa on se, että tämä oli once in a lifetime momentti, jota en luultavasti koe enää. Ilmaiset juomat ja ruuat ja parhaasta aitiosta. Ensimmäistä kertaa elämässä olin V.I.P henkilö.
 

V8350

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kolppanen tutun varma mutta Corso pihalla kuin lumiukko. Montakohan vaihtoa pelasi? Surkeuden surkeus kuvaa miehen peliä nykyään.

Kolppasesta samaa mieltä mutta Corso oli mielestäni ihan ok. Siirto neloseen lisäsi ketjujen tasaisuutta ja Corson myötä neloselta hyvä peli. Eri asia sitten on, että onko se oikea paikka ykkösvahvistukselle...

Pelistä muuten jäi mieleen Pesosen fyysinen peli, alkaa mies pikku hiljaa kuntoutua ja tulostakin alkaa toivottavasti syntyä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös