To 21.10.2010 KalPa-Blues

  • 14 244
  • 74

Susilogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Philadelphia Flyers, sympatiat Kärpille.
Torstai.Kuopio (huom. kaupunki kirjoitettu oikein!). Lätkämatsi.
Mikä mukava yhtälö kolmen pisteen voitolle espoolaisista vieraista.

Bluesin pelit ovat viime aikoina hieman ailahdelleet hyvän alun jälkeen.
Savolaiset taasen porskuttavat huimassa kahden ottelun voittoputkessa.
Viimeksi vieraissa kaatui, tosin vasta jatkoajalla, LAPPEENRANNAN SaiPa.

KalPa on tänä kautena esittänyt parempia otteita kotonaan, joka ei todellakaan ole tavallista viime kausiin verrattuna. Viimeksi pelatussa pelissä kotona Tappara kaatui hienon esityksen jälkeen 5-2 jossa slaavilaiset Kiiskiset olivat tulessa. Tätä kaivataan myös tänään!
Adam Masuhr pääsee rangaistujen pallilta pois ja palaa "toivottavasti" kokoonpanoon. (lue alhaalta)
Viime kohtaamisessa espoolaiset olivat tyly kotijoukkue ja kaatoivat KalPan 5-2.
Lisäjännitystä otteluun tuo Ville "taklaankaikkeamikäliikkuu" Varakas paluu wanhaan kotihalliinsa.

Kolme pointtia joita odotan huomiselta KalPalta:

- Pavel Brendl. Mies joka palkattiin tekemään maaleja joukkueelle eikä iskemään kiekkoja tolppiin. Toivottavasti örrimöykky on tippunut selästä ja osuu huomenna verkkoonkin. Ei, ei päätyverkkoon perkele!
- Tuomas "Niiralan Maltsev" Kiiskinen. Ei ole mies turhaan liikanimeään saanut. Fantastisia otteita on mies esittänyt kun löysi itseluottamuksensa takaisin ja toivottavasti esittää niitä myös huomenna.
- RIIKOLA! Mies saa jälleen vastuuta ja toivottavasti käyttää sen yhtä hyvin kuin Lappeenrannassa. Jospa tällä kertaa kiekko menisi maaliin.

Itse joudun kannustamaan tämänkin pelin kotoa käsin Urpoillen, mutta menkää hyvät ihmiset sieltä Kuopiosta ja lähiseuduilta sinne halliin!
Jokainen penninpyörylä jonka maksatte, on sijoitus KalPaan!
Keltamustaa väriä on tunnustettava! Eikä se paljoa ole teidän pussista pois.

--- Peksin haastattelu Savon Sanomissa ---

- Pelimme on parantanut koko ajan, mutta edelleen se on keskeneräistä. Se harmittaa etenkin, että kaikille pelaajille ei ole käynyt selväksi millaista tekemistä kärkijoukoissa pelaaminen edellyttää.

- Olen pakotettu pieniin muutoksiin ja yksi on se, että kokoonpano ratkaistaan ainakin nyt vasta pelipäivän aamujäiden jälkeen. Katsotaan silloin keitä pelaaminen kiinnostaa, Virta heittää.

- Suhosella on ollut ollut vaikeuksia sopia pelaavaan kokoonpanoon. Hän on myös hiukan heikossa kunnossa. Joka tapauksessa mies on kuitenkin samalla viivalla kaikkien muiden kanssa: näyttöjen perusteella pelaava joukkue valitaan, Virta selvittää.

- En lupaa Adamillekaan suoraa paikkaa kokoonpanossa, mutta on selvä, että hän tuo syvyyttä kokoonpanoon, Virta kertoo.

Eli Peksi iskee kovaa pöytään! Kenenkään pelipaikka ei puheiden perusteella ole varma, ei edes Masuhrin.
 
Viimeksi muokattu:

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPan kotiottelut tällä kaudella :
KalPa-JYP 3-2 vl.
KalPa-Jokerit 0-4
KalPa-SaiPa 0-1
KalPa-HIFK 2-1
KalPa-Ilves 2-1 vl.
KalPa-Ässät 3-4
KalPa-Tappara 5-2

No eihän tuo hirveän hyvin KalPa kotona pelaillut. Yhteensä 10 p. ja kaksi 3p. voittoa HIFK:istä ja Tapparasta. Kyllähän se tekisi hyvää voittaa Blues kotonaan ja luulisi joukkueen olevan latautunut, kun viimeksi tuli turpaan Espoosta 5-2.

Omat poimintani ottelun alla:

- Syväsalmi. Josko mies olisi löytänyt puolustusvireen? Maali SaiPaa vastaan ja ihan hyviä otteita jo Tappara-pelissä. Toivottavasti parantaa peliään vain entisestään, niin ei aina tarvitsisi pelätä kun mies on kentällä.
- Ahonen. Hyviä otteita ja todella surkeita otteita. Tasaisuuden olisi löydyttävä, ja (jos ja) kun se löytyy, niin tällä osastolla meillä ei ole mitään hätää. Jos pelaa hyvän pelin, KalPan pitäisi taistella voitosta.
- Kiiskinen. Viime pelit ovat näyttäneet mistä kunnon pelimies on tehty. Toivottavasti jatkaa maalitehtailua, onhan miehellä jo kultakypärä päässään.
- Salminen. Oli kauden alkaessa suoraan sanottuna "paska", mutta nyt todellakin petrannut ja noussut KalPan sisäisessä pistepörssissä jo toiseksi. Jatkossakin on lupaa odottaa pisteitä.
- Riikola. Onkohan mies kokoonpanossa?

- Varakas. Mies palaa Niiralan monttuun, ja varmasti herättää miehessä jonkinlaisia tunteita. Nähdäänkö taas "taklaan kaikkea mikä liikkuu"-show.
- Karalahti. Tärkeä mies Bluesin takalinjoilla. Toivottavasti miehellä ei ole paras ilta.

- Katsojaluku. Katsoin lippupalvelun sivuilta ja lippuja oli vielä vapaana. Toivottavasti kansa nyt löytää itsensä peliin, eivätkä teen niinkuin minä joudun tekemään, eli katsomaan peliä URHOtvn kautta. Toivotaan nyt, että edes yli 4200 katsojan, mutta pahoin pelkään!
 

Susilogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Philadelphia Flyers, sympatiat Kärpille.
KalPan kotiottelut tällä kaudella :

No eihän tuo hirveän hyvin KalPa kotona pelaillut. Yhteensä 10 p. ja kaksi 3p. voittoa HIFK:istä ja Tapparasta. Kyllähän se tekisi hyvää voittaa Blues kotonaan ja luulisi joukkueen olevan latautunut, kun viimeksi tuli turpaan Espoosta 5-2.
En nyt tarkoittanut tuolla suoraan kotivoittoja, vaan otteet ovat kotona olleet mielestäni huomattavasti paremmat tänä kautena kuin vieraskentillä.
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En nyt tarkoittanut tuolla suoraan kotivoittoja, vaan otteet ovat kotona olleet mielestäni huomattavasti paremmat tänä kautena kuin vieraskentillä.

Varsin ailahtelevia ne on ollut kotona sekä vieraissa. Vaikka olisikin takana hyvä avauserä, niin toinen erä onkin jo ollut varsin sekavaa paskaa. Toivottavasti tähän nyt tulee muutos, ja peli on tasaisen hyvää alusta loppuun.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Minä olen veikannut Kalpaa Kuopiosta yllätys (mutta ei kuitenkaan niin kovin suuri yllätys)mestariksi. Onhan nuo Kuopion Kalpan otteet olleet näin kauden alkuun yllättävän vaisuja. Tosin ovat tiettävästi parantaneet menoa siitä kun viimeksi Bluesin Espoossa kohtasivat. Mielenkiinnolla seuraan erityisesti Kuopion Kalpan ulkomaalaisvahvistusten esityksiä.

Urpo tv näyttää tämän matsin joten sohvakatsomo kutsuu. Bluesilta odotan onnistumisia laajalla rintamalla ja mielenkiinnolla odotan, millaisiksi ketjut on taas kerran arvottu. Savolaisille tuttu Ville Varakas on ollut Bluesissa todella hyvä ja uskon että motivaatiota rymistelyyn riittää entisessä kotihallissa. Ja te hyökkääjät, kyllä: Luttinen, Lammassaari , Kähkönen, juuri teitä tarkoitan: ansaitkaa jo palkkanne.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
- Syväsalmi. Josko mies olisi löytänyt puolustusvireen? Maali SaiPaa vastaan ja ihan hyviä otteita jo Tappara-pelissä. Toivottavasti parantaa peliään vain entisestään, niin ei aina tarvitsisi pelätä kun mies on kentällä.
SaiPaa vastaa tosiaan tuollainen puolilämärimaali, mutta vastapainona oli sitten molempien takaiskujen aikaan jäällä, SaiPan avausmaalissa jopa avainpaikalla luutimassa kiekosta ohi. Toivottavasti tehty maali toi kuitenkin ripauksen itseluottamusta, mutta pitkä matka on vielä siihen, että Syviksen peliä kehtaisi hyvillä mielin katsoa.

Minä olen veikannut Kalpaa Kuopiosta yllätys (mutta ei kuitenkaan niin kovin suuri yllätys)mestariksi.
Mukavaa, että noinkin rohkeita veikkauksia löytyy, mutta pelillisesti KalPa on vielä kaukana sellaista liidosta mitä mestarilta vaaditaan. No mutta, mestaruudethan ratkotaan vasta keväällä...

Illan ottelusta en osaa odottaa sitten yhtään mitään. Lehdistön ja essonbaari-puheiden perusteella joillakin pelaajilla KalPan pukukopissa on suuria vaikeuksia opetella tavoille ja tehdä töitä kaukalossa. Virta ei epäile onneksi antaa kovaakaan kritiikkiä, sen on useampikin pelaaja saanut vuosien varrella kokea. Olikos se niin, että vain kirkassilmäisimmät pelaa?
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mukavaa, että noinkin rohkeita veikkauksia löytyy, mutta pelillisesti KalPa on vielä kaukana sellaista liidosta mitä mestarilta vaaditaan.

Veikkaus antoi Kalpalle Kuopiosta kohtalaisen hyvän kertoimen. Kalpan mestaruus ei ole missään tapauksessa mahdoton asia. Kohtalaisen hyvä runko kasassa ja täsmävahvistukset niin se on siinä. Kunnon ajoitus on kaiken aa ja oo, kuten ollaan viime vuosina nähty.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Blues tänään taas liikkeellä "Vittu me mitään ykkösketjua tarvita" -tyyppisellä Sparta Esbo -muodostelmalla:


Maalissa
35 Iiro Tarkki

Varalla
32 Mikko Tolvanen

1. kenttä
12 Jari Sailio
24 Jani Lajunen
9 Arttu Luttinen
2 Oskari Korpikari
47 Ville Lajunen ”A”

2. kenttä
85 Toni Kähkönen ”C”
52 Camilo Miettinen
27 Roope Ranta
6 Mikael Kurki
10 Jere Karalahti

3. kenttä
28 Pentti Nöyränen
41 Stefan Öhman
14 Petri Lammassaari
8 Ville Varakas
3 Santeri Heiskanen

4.kenttä
19 Roope Talaja
80 Jere Sallinen
21 Valtteri Virkkunen
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Ei kai KalPalla ole hyökkäyspään ongelmaa, jos se tekee 2-5 maalia per ottelu, kuten viime peleissä on tehnyt. Ongelma on enemmän puolustuspäässä, jonne on tällä kaudella tehty selvästi enemmän häkkejä kuin viime kaudella. Nollapelejä ei ole vielä ensimmäistäkään. Jos tuo puolustus saadaan pitäväksi ja kiekonhallintaa edelleen parannettua (jolloin vastustajalle jää vähemmän aikaa ja paikkoja) voi KalPa vielä kannua nostellakin keväällä.
Yksi tekijä, mikä ei ole alkukaudella oikein natsannut, on pelaajien halu saada tehopisteitä itselleen. Tällöin pitkien hyökkäyksien pyörittämisen sijaan käytetään hanakasti eteen tullut tilaisuus. Seurauksena on tämän kuuluisan identiteetin rikkoutuminen. Pelitapa edellyttäisi kiekon hallintaa pitkiä toveja erityisesti vastustajan ykkösnyrkkejä vastaan, jolloin niiden peliaika kuluisi lähinnä kiekon perässä juoksemisessa. Samoin vastustajan puolustajien kuorma kasvaisi ja kun kiekko vihdoin saataisiin haltuun, olisi jo aika luistella vaihtoon eikä lähteä nousuihin.
Nyt kun kiekkoa ei ole maltettu pitää tarpeeksi, peli on päässyt aaltoilemaan ja vastustaja saanut enemmän paikkoja - tämä näkyy selvästi laukaisutilastoista. Monesti tämä tilasto on nurinpäin viime kauteen verrattuna, jolloin suhde usein oli 3:2. Nyt vastustaja laukoo enemmän kuin KalPa.
Positiivisenä puolena KalPan pelitavassa viime peleissä on näkynyt nopeiden avausten ja nousujen käyttö silloin, kun vastustaja karvaa syvältä. Nyt on saatu jo pari läpiajoakin per ottelu, joita koko viime kaudella nähtiin vain muutama. Ei tämä Brendlin loikoilu punaviivan yläpuolella ole KalPan peliä heikentänyt.

Mutta tämän iltaiseen otteluun mennäkseni, mitä Bluesissa oikein on tapahtunut alkukauden jälkeen. SS-turnauksessa Blues oli ylivoimainen KalPaa vastaan (4-0) ja sarjassa ensimmäisessä kohtaamisessa (5-2). Odotin Bluesin taistelevan tällä kaudella jopa mestaruudesta Karalahden johdolla, mutta nyt joukkue vajoaa kohti sarjan tyveä.
Tältä illalta odotan - edellyttäen ettei kumpikaan maalivahti epäonnistu - vähämaalista iltaa. Jatkoerä mahdollinen. Nämä Salmiset ja Kiiskiset lienevät sarjan kovimpia 4-4 vastaan. Rankuissa lisäksi Brendl ja Kerman ovat erityisen vahvoja. KalPa onkin pelannut nyt viisi jatkoerää, joista voittanut jokaisen.
Bluesin mahdolllisuudet ovat ylivoimissa ja koko kentän karvauksen onnistumisessa (kuten SS-turnauksessa) ja siinä että KalPa jatkaa tolppien kolisuttelua. Taitaa kahden pelin yhteenlasketut tolpat olla melkein 10. Toisaalta Blues kykenee vastaamaan KalPan luisteluun ja taitoa joukkueessa riittää, samoin fyysisyyttä.
Erikoinen piirre tällä kaudella on ollut KalPan jäähytilaston johto. TPS- ja Lukko-otteluissa alettiin oikein nyrkkitalkoisiin. Voisiko Virran pelaajille antama paine olla syynä liikaan agressiivisuuteen? Syntyykö tänään kentälle pareja, ja ratkeaako ottelu niihin?
Ja mitä yleisömäärään tulee, luulen monen yllättyvän tänään iloisesti, koska istumapaikkojen ennakkomyynti on parasta sitten sarja-avauksen ja koululaisten lomaviikko tuonee seisomapaikoille tavallista enemmän viiden euron väkeä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Arttu Luttinen, espoolaisjoukkueen markkuhurme. Jalat käy, mutta mitään ei tapahdu. Kädet käy, mutta kiekko ei liiku. Tämä totaaliseksi turhakkeeksi osoittautunut pelaaja se vaan jatkaa Matikaisen suosikkina ns. ykkösketjussa. Jokohan alkaisi olla aika tehdä tulosta, Arttu? Enää ei olla HIFKissä, missä yhden hyvän kauden perusteella omalle kasvatille oli annettu vakiopelipaikka.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Kalapa tännään:

Pavel Brendl - Robert Petrovicky - Tuomas Kiiskinen
Janne Jalasvaara - Simo-Pekka Riikola

Tommi Jokinen - Tommi Miettinen - Kalle Kerman
Kai Syväsalmi - Adam Masuhr

Janne Laakkonen - Tapio Laakso - Sakari Salminen
Mikko Kukkonen - Henri Laurila

Timo Salo - Mathias Månsson -Toni Hyvärinen

Maalivahti: Ari Ahonen


Ketjut laitettu uusiksi ykköstä lukuunottamatta. Saa nähdä minkälaiseen vauhtiin Jokinen pääsee kakkosessa. Kolmonen saattaa itseasiassa osoittautua ihan hyväksi kokeiluksi noin. Tuntuu, että Laakkonen ei ole istunut oikein minkään ketjun mukaan ja hänelle toivoisi löytyvän oikean roolin jotta peli alkaisi kulkemaan. Nelonen on tällä kertaa tuollainen perinteinen rymistelyketju. Suhonen ei mahtunut taaskaan kokoonpanoon ja Masuhrin paluu tuo parannusta pakkiosastolle. Hienoa, että Riikola saa vastuuta hyvin sujuneen debyytin jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

kmek07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Malaga CF, KalPa,(Hifk)
Mikä sitä Sevee vaivaa??? vai onko vaan olevinaan liian suuri stara Kuopioon
 

Susilogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Philadelphia Flyers, sympatiat Kärpille.
Mikä sitä Sevee vaivaa??? vai onko vaan olevinaan liian suuri stara Kuopioon

Kuten Virta sanoi, miehen asenne ja kunto on tällä hetkellä sellaisella tasolla ettei ole mitään jäkeä peluuttaa kun kentälle haluaa myös todella suuren potentiaalin omaava Riikola.
Mielummin peluutetaan nälkäistä junioria kuin halunsa täydellisesti kadottanutta Seveä.
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Arttu Luttinen, espoolaisjoukkueen markkuhurme. Jalat käy, mutta mitään ei tapahdu. Kädet käy, mutta kiekko ei liiku. Tämä totaaliseksi turhakkeeksi osoittautunut pelaaja se vaan jatkaa Matikaisen suosikkina ns. ykkösketjussa. Jokohan alkaisi olla aika tehdä tulosta, Arttu? Enää ei olla HIFKissä, missä yhden hyvän kauden perusteella omalle kasvatille oli annettu vakiopelipaikka.

Tämä turhake on kuitenkin Bluessin toiseksi tehokkain laituri. Tehokkaimpien laitureiden paikka on kärkiketjussa, sillä materiaalissa ei ole parempaakaan heittää tilalle.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jaaha, Virran lottokone on taas arponut illan oikean rivin. Ykkösketju ainoa, joka on säilynyt ennallaan. Sinällään muutokset ei ole välttämättä huonoja. Laakkonen-Laakso-Salminen kuulostaa ihan mielenkiintoiselta, Laaksolle jää aika selvästi puolustusvastuu... Riikolan jatkaminen kokoonpanossa on vastaus toiveisiini.

Minä odotan, että KalPa taistelee ja repii ja raastaa tänään itselleen kolme sarjapistettä. Blues ei ehkä ole varsinaisessa lennossa, mutta aina niitä vastaan joutuu tekemään kovan työn ennen kuin voitto irtoaa. Jotta voitto irtoaa, KalPan pitää saada pitkiä hyökkäyksiä. Sillä ei ole niin väliä syntyvätkö maalit viiden minuutin pyörityksen jälkeen vai vastaiskuista, lopputulos on sama.

Lisäksi toivon, että KalPa pystyisi edes hieman vastaamaan Bluesin taklauspeliin, jota oletettavasti nähdään. Etenkin Hyväriseltä, Jokiselta ja Kermanilta odotan kunnon pommeja. Masuhr voisi paluunsa kunniaksi esitella taas niitä avojäänpommeja... Niin ja hei, vapiskaa sinipaidat, Kiiskinen taklaa!

Toiveissa olisi myös, että KalPa kääntäisi hyvällä liikkeellään jäähysuhteen oikeinpäin, eli sellaiseksi kuin viime kaudella. Blues istuu jäähyllä, KalPa tuhlailee ylivoimaa ja tappaa muutaman alivoiman. YV voi olla säälittävää räpellystä, mutta kyllä sitä katsoo huomattavasti mielummin kuin jatkuvaa alivoimaa. Ihmisiä ne Laakso ja Salokin vaan on, ei ne loputtomiin kestä hengissä.

Kun kyseessä on Blues, jossa pelaa sellaisia nimiä kuin Ville Varakas ja Jari Sailio, niin KalPan olisi syytä hallita hermonsa. Varakas tulee valitettavasti taklaamaan kovaa ja useimmiten puhtaasti, Sailio sikailee minkä ehtii, mutta KalPan täytyy tyytyä vastaamaan siihen sääntöjen rajoissa. Ja ehdottomasti ei mitään nyrkkien heilutusta tänään.

Tässähän alkaa olla jo pientä jännitystä ilmassa, varmaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella jos ensimmäistä peliä ei lasketa. Ja hei, nyt kannattaa tulla Niiralaan katsomaan Kuopion suosituinta ruotsalaista! Kiva saada Masuhr takaisin.

Ja Hirvonen on varmaan saanut lepovuoron. Masuhr palaa kehiin ja Riikola jatkaa -> jonkun on tiputtava kokoonpanosta.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Tämä turhake on kuitenkin Bluessin toiseksi tehokkain laituri. Tehokkaimpien laitureiden paikka on kärkiketjussa, sillä materiaalissa ei ole parempaakaan heittää tilalle.

Arttu Luttinen, tehot tähän mennessä 2+3=5. Saman verran tehoja on Jani Lajusella ja Toni Kähköselläkin. Lammasaarella on 2+4. Jos tehot suhteuttaa peliaikaan, synkkenee Luttisen tilasto muihin nähden.

Yksi erikoisuus muuten on, että Bluesin TOP 5 -pistemiehistä kolme on pakkeja (1. V-Lajunen, 2. Karalahti 5.Varakas).
 
Tämä turhake on kuitenkin Bluessin toiseksi tehokkain laituri. Tehokkaimpien laitureiden paikka on kärkiketjussa, sillä materiaalissa ei ole parempaakaan heittää tilalle.

Tämän on pakko olla joku läppä? Mitä Luttinen on tehnyt ansaitakseen paikkansa ykkösessä? Iso liksa? Pari kakkossyöttöä ja yksi hieno mutta merkityksetön maali josta minäkin olisin laittanut sisään?
Mies hankittiin meille kuitenkin profiilihyökkääjäksi, esimerkiksi nuorille, ykköseen tekemään muille tilaa, repimään ja raastamaan sekä iskemään ribarit sisään. Toistaiseksi yksikään näistä "vaatimuksista" ei ole täyttynyt. No, eiköhän katsomo kutsu ensi viikolla kun Veilleux liittyy joukkueeseen...
 

Grafite

Jäsen
Mitä Luttinen on tehnyt ansaitakseen paikkansa ykkösessä? No, eiköhän katsomo kutsu ensi viikolla kun Veilleux liittyy joukkueeseen...

Toivotaan parasta, mutta on alkanut tuntua siltä, että Luttisesta on tullut Matikaisen kultapoika, eli pelaaja jonka kohdalla Matikainen löytää surkeankin esityksen jälkeen aina jotain positiivista, joten pahoin pelkään, ettei edes Veilleuxin tulo riitä syrjäyttämään Luttista kokoonpanosta pois...
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Arttu Luttinen, tehot tähän mennessä 2+3=5. Saman verran tehoja on Jani Lajusella ja Toni Kähköselläkin. Lammasaarella on 2+4. Jos tehot suhteuttaa peliaikaan, synkkenee Luttisen tilasto muihin nähden.

Yksi erikoisuus muuten on, että Bluesin TOP 5 -pistemiehistä kolme on pakkeja (1. V-Lajunen, 2. Karalahti 5.Varakas).

Kähy on saanut vähemmän peliaikaa kuin Luttinen ja syystäkin. Kapteenin viimeiset 200 tehokasta peliminuuttia ovat tuottaneet saldon 0+0. Lajunen on palkittu hyvistä otteistaan ja nostettu ykköseen. Lammassaari on ainoa laituri joka on onnistunut edes välttävästi.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Odotuksissa on vauhdikas kiekkoilta jossa laidat ryskyvät. Uusi tuttavuus Simo Pekka Riikola, pari junnumatsia nähneenä tälläkin kaudella ei kyseinen herra ole jäänyt mieleen. Edellisen pelin kommentit nostavat odotusarvon vähintään Pub yläpesän tasalle.

Itse olisin juuri tähän peliin kaivannut kokoonpanoon I.Pakarista. Jokiselle tarjotaan "taas" näyteikkunaa kakkosen laidassa. Kerman-Miettinen kaksikolle on toimiva laituri ruvettava vähitellen löytymään, pakko.

Aleksis Ahlqvist oli pari peliä sivussa luukkuvahdin virasta. Ilmeisesti jotain vaivaa taustalla, toivottavasti Ahonen ei notkahda parin hyvän matsin jälkeen. Jostain syystä täysi luottamus on vielä hakusessa...ja se on saavutettavissa parilla kopilla pelin alussa :D

Salminen ja Syväsalmi ovat parantaneet eniten, parjatuista. Vielä siellä erityisesti Laakkoselle ja Laurilalle toivoisi onnistumisia.

Jäähyt minimiin ja Brendlin tähtäin johonkin suuntaan, tolpan keskeltä!
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Odotuksissa on vauhdikas kiekkoilta jossa laidat ryskyvät. Uusi tuttavuus Simo Pekka Riikola, pari junnumatsia nähneenä tälläkin kaudella ei kyseinen herra ole jäänyt mieleen. Edellisen pelin kommentit nostavat odotusarvon vähintään Pub yläpesän tasalle.

Ehkä nuo edellisen matsin kommentit kannattaa suhteuttaa millaiset odotukset on noin niinkuin yleensä ekaa matsiaan pelaavan 18 vuotiaan jannun suorituksia kohtaan. Tosi hyvän matsin Riikola pelasi kuitenkin.
 

petete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Voihan rähmä, Juntusen Mikko selostamassa. Katsotaan pystyykö yhtään enempää olemaan puolueeton kuin radiossa. Miehen radioselostusten mukaan vastustajan pelaajat lähestulkoon murhaavat kalpalaisia joka vaihdossa ilman jäähyjä. Vastaavasti en ole ikinä kuullut Juntusen sanovat, että kalpalaisen jäähy oli aiheellinen, vaan tuomarit vetävät aina vastustajalle.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Voihan rähmä, Juntusen Mikko selostamassa. Katsotaan pystyykö yhtään enempää olemaan puolueeton kuin radiossa. Miehen radioselostusten mukaan vastustajan pelaajat lähestulkoon murhaavat kalpalaisia joka vaihdossa ilman jäähyjä. Vastaavasti en ole ikinä kuullut Juntusen sanovat, että kalpalaisen jäähy oli aiheellinen, vaan tuomarit vetävät aina vastustajalle.

Tämän illan perusteella tuntuu vetävän niin paljon Kuopion suuntaan, että kaukalossa tuntuu välillä olevan vain mustapaitainen jengi... Missä on se selostuksen poistava näppäin, joka kuitenkin sallisi kaukaloäänet...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Semmoista tänään. Blues on kuin Ässät muutaman vuoden takaa ja tämä ei ole kehu. No, eipähän tarvitse lähteä seuraavaan peliin. Mikähän on Matikaisen kommentti, hyvä peli-ilme, kova yritys jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös