To 20.2.2014 TUTO Hockey - Sport

  • 18 478
  • 109
Tila
Viestiketju on suljettu.

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Näyttää olevan useankin vaasalaisen mielestä kypärien remmit ja Ikan pressiesitys illan oleellisinta antia. No tavallaan sen toki ymmärtää, kun sarjakakkonen yllätti ykkösen housut kintuissa ja painoi taulukossakin ohi. Eikä pahus sentään oltu edes fyysisyydessä niin ylivertaisia kuin ajateltiin, pikemminkin päinvastoin. Mikkihiiret tuntuvat perkele pärjäävän siinäkin. Eikä asiaa muuta miksikään potan nauhat tai klovnin virkaa TUTOssa hoitava Palonen.

Toisin kuin monella vaasalaisella, meikäläiselle jäi illasta mieleen vauhdikas ja latausta täynnä oleva peli, jossa olivat jopa varsin selkeästi Mestiksen tämän hetken kaksi parasta joukkuetta. Avauserässä näytti siltä, että hommasta kehkeytyy täysi sota, mutta suurimmat höyryt taisi haihtua jäähyjen myötä.

Palosesta sen verran, että Palonen on aina Palonen. Filmaa aina kun on paikka, eikä siitä tietenkään kukaan pidä (ei edes turkulaiset), mutta turha miehelle on noin paljoa huomiota osoittaa. Sitä paitsi, kannattaa kuitenkin huomioida sekin, että pelleilyn lisäksi Palonen osaa myös ottaa kovaa. Varsin usein on vastustaja katollaan kun Palonen niittaa.

Helvetin hieno pari, josta TUTO oli tänään parempi. Olisi kyllä komeaa jos nämä samaiset jengit kohtaisivat finaalissa.

Ai niin, kotkakainaloiden #28 otti tänään ihan selkeästi varovammin kuin yleensä. Ei tainnut ajella kertaakaan koko pelissä, mikä on tavallaan kyllä sääli, sillä hienosti osaa kaveri niitata. Hienosti siis silloin kun niittaa puhtaasti.
 

Oadie

Jäsen
Erittäin lapsellista ja epäammattimaista kyllä tuo Ikan käytös tossa pressissä. Räsänen ikävä kyllä teki itestään liian helposti pellen, olisi pitänyt vain suunsa. Ikalta todella turhaa ja lapsellista piikittelyä tuossa kohtaa, ja vielä peliin kuulumaton "liiga-herjaa". Räsänen on sitäpaitsi aivan väärä kohde tuossa, ei kabinettipelleily ole Räpsän vika eikä hän Sportia ensi kaudella valmenna. En ole Ikasta tykännyt koskaan ja sanon että tykkään koko ajan vähemmän. Onneksi en ole pelaaja tai valmentaja, olis varmaan itsehillintä pettänyt jo ajat sitten tuon mulkvistin kanssa.

Me puolestamme täällä Turussa suorastaan rakastamme tuota teidän pikku pullukkaa, joka vaihtoaitiossa märisee. Hieno mies ja varsinkin näytti olevan homma hanskassa penkin takana kun yhdessä kakkosvalmentajan(??) kanssa jotain tiputanssi-liikkeitä tekivät. Siinähän naureskelivat toisiaan kuin pikkuiset koltiaiset, vaikka taululla oli 3-1 tuossa vaiheessa. Mukava heppu tosiaan, jolla tuntuu joukkue pysyvän kivasti käsissä.

TUTO oli tänään hyvä ja katsomo täynnä (2940). Peli oli todella kiivasta ja tunteenpurkauksia oli paljon. Tuomarilinja oli totutusti heikko. Aika velikultia nuokin herrat. Onneksi Anrei sai tehtyä maalin tänään, jospa se apina nyt putosi sieltä selästä. Kokkalaan tuli kiinnitettyä sen verran huomiota, että mies oli yllättävänkin onneton tänään. Sopimusko muualle siellä taskussa jo pilkotti. Mainitaan nyt vielä maalivahdit, jotka molemmissa päissä olivat hyviä. Virtanen kuitenkin sen piirun verran parempi. Tuohimaahan Sport ei kuitenkaan tule kaatumaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos kypärän remmien kiinnityksessä (tai muissa varusteissa) on jotain filua, niin kyllähän niistä voi käydä tuomarille huomauttamassa. Muutama vuosi sittenhän tämä oli tuomareilla ihan yhtenä vuoden teemoista ja kymppejä ropisi silloin tällöin.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Ikalta todella turhaa ja lapsellista piikittelyä tuossa kohtaa, ja vielä peliin kuulumaton "liiga-herjaa". Räsänen on sitäpaitsi aivan väärä kohde tuossa, ei kabinettipelleily ole Räpsän vika eikä hän Sportia ensi kaudella valmenna.

En kuullut lähetystä sen verran tarkasti että olisin havainnut sen, mutta selkeä isku vyön alle. Herkempi voisi hakea kanne kunnianloukkauksesta (en toki hallitse ne juriidiset polut)

Kuulostaa varmaan katkeruuden häviöstä tällaiset minun heitot, mutta ei voi mitään. Tämä oli viimeiset havainnot lähetyksestä: lehdistötilaisuudessa oli huono voittaja, ei kuulu urheiluun.

PS, propsit Tutolle voitosta
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Toisin kuin monella vaasalaisella, meikäläiselle jäi illasta mieleen vauhdikas ja latausta täynnä oleva peli, jossa olivat jopa varsin selkeästi Mestiksen tämän hetken kaksi parasta joukkuetta. Avauserässä näytti siltä, että hommasta kehkeytyy täysi sota, mutta suurimmat höyryt taisi haihtua jäähyjen myötä.
i siis silloin kun niittaa puhtaasti.

Väärin. Vaasasta ei ole löytynyt tämän vuoden puolella sitä JOUKKUETTA!

e. Vaikka tässä onkin banaanin otsassa, pitää muistaa, että playoffit on oma maailmansa.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Juu, vilpittömät onnittelut vaan TUTO:lle.
Eihän tuosta meidän rosterista tämän enempää saa irti tuolla Räpsän kokeiluilla.
Tässähän on vielä aikaa lukita kokoonpanot, jos nyt vielä muutama ketjumuutos katottaisiin ja toi meidän yv:kin (7 kpl.) näyttää pikkuhiljaa paremmalta, ei yhtäkään av.-maalia vastustajalle.

Tällä menolla tätä laumaa ei pelasta Raskin Tuukkakaan.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Jos kypärän remmien kiinnityksessä (tai muissa varusteissa) on jotain filua, niin kyllähän niistä voi käydä tuomarille huomauttamassa. Muutama vuosi sittenhän tämä oli tuomareilla ihan yhtenä vuoden teemoista ja kymppejä ropisi silloin tällöin.

Totta.

Enkä edes kiellä sitä, etteikö muutamalla TUTOn pelaajalla olisi joko A) kypärät liian isoja tai B) remmit liian löysällä. Olen pitkin kautta kiinnittänyt huomiota siihen, että näiltä määrätyiltä tipahtaa potta päästä useammin kuin vastustajilla. Mutta että olisiko sellainen tarkoituksellista? Tuskin. Ja jos olisikin, niin ei muuta kuin siitä vaan vastustajat huomauttamaan tuomareille. Mikäli se vituttaa yhtä paljon kuin kannattajia.

Joka tapauksessa varsin omituista, että kun Sporan ukot ajelee sääntöjen vastaisesti ja niissä taklauksissa kypärät irtoaa, niin juuri ne potan lähtemiset on tilanteiden oleellisinta antia. Oikeasti hei, eikö ongelma ratkeaisi sillä, että ajeltaisiin puhtaasti?
 

Oranssipipo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO HOCKEY
Näyttää Ika ja Palonen päässeen vaasalaisten ihon alle (hymiö)

Mutta asiaan. Hyvää rähinälätkää ekassa erässä, mutta toisessa ja kolmannessa hieman rauhoittui. Tuomarit täysin ulapalla kuten yleensäkin. Porukkaa hallissa oli komeasti karvan verran alle 3000.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Me puolestamme täällä Turussa suorastaan rakastamme tuota teidän pikku pullukkaa, joka vaihtoaitiossa märisee.

Kun nyt edes märisisi, eikä kädet puuskassa vaan katselisi kattoon tai kenkiensäkärkiin.
Mutta kuten jo tossa pari päivää sitten kirjoitin, tolla Ikalla on jäänyt levy pahasti päälle. Aivan vitun ärsyttävä vikisijä, jota oppii inhoamaan päivä päivältä enemmän.

Tuto oli parempi ja ansaitsi voittonsa, ei kahta sanaa. Sport taas konttasi ja oli haluton sekä kuriton. Mikä hitto siinä nyt mättää?

Ne aloitukset, ne aloitukset. Peli ratkesi taas kerran 100-0 häviö, siitä rööki-Ana kiskoo kiekon eka päin pakkia ja sitten reppuun. Game over.

Muuten en mitään kritisoi, mutta miksi ihmeessä se peikko Palola ei saanut sukeltamisesta jäähyä, kun loikkaamalla maastoutui Sportin maalinedessä ja nauroi perään? Herätys! Nämä pois. Muuten hyvää tuomaritoimintaa.

Kiitos Räsänen. Ota suunnaksi Savonlinna. Älä tule tänne enää, pliiis!
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Mitäs helvettiä nyt oikeasti? Katselin juuri äsken tuon matsin pressin, niin sehän oli ihan hauskainen ja tunnettakin löytyi, samoin kuin itse matsissa. Molemmat koutsit käyttivät värikynää, eikä se Räpsäkään loppujen lopuksi näyttänyt kauhean pahoillaan olevan, vaikka tovin joutui Ikan viisastelua kuuntemaankin. Lisää vaan näitä hiukan värikkäämpiä pressejä.

Jotenkin ymmärtäisin paremmin tuon Räpsän rutinan, mikäli vaasalaiset olisivat näissä parissa viime pelissäkin pommitelleet ihan puhtaasti, ja saaneet jäähyjä väärin perustein. Mutta kun näin ei ole, vaan selkeästi rumia niittejä ovat olleet niin Kärmeniemeen, Lehtoseen kuin Paloseenkin kohdistuneet pommit. Mistä siis mies tarkalleen ottaen kitisee? Mulle ainakin pienoinen mysteeri.
 

Toveri-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Otteluanalyysi vähän sini-puna-valkoisin silmälasein...

Arvon vaasalaiset palstaveljet (ja -siskot, mikäli heitäkin täällä on). Olen yllättynyt. Tietysti positiivisesti, kun kannattamani joukkue otti ennakkoon erittäin kovana pitämästäni Sportista noin maukkaan voiton ja nousi samalla pitkän tauon jälkeen sarjan kärkipaikalle. Olen yllättynyt myös siitä, että Sport ei ollut lopulta tänään niin kova kuin millaisena olen heitä pitänyt. Olitte oikeassa otteluennakoissanne. Aiempien kohtaamisten perusteella odotin ottelua kieli pitkänä, mutta rehellisesti sanoen myös hieman pelon sekaisin tuntein. Ennakoin, että vaasalaiset tulevat todella kovaa ja fyysisesti, ja luistelevat TUTOn yli. Teillä on myös erittäin taitavia viimeistelijöitä ja uusi huippumaalivahti, joilta oli lupa odottaa jäätäviä ratkaisuja.

Ensimmäinen 10 min yllätti täysin. TUTO olikin se, joka luisteli kovaa ja oli myös erittäin fyysinen. Ensimmäiseen penkkiriviin pleksin taakse näytti kuinka Sportin kavereilta oli joko jalat unohtuneet bussiin tai varosivat ottamasta jäähyjä ja pelasivat yllättävän pehmeästi. TUTO ei varonut ja ottikin heti alkuun jäähyn. Ehkä luottivat niin paljon alivoimaansa. Mene ja tiedä. TUTOn raskas ja tunnepitoinen pelaaminen kuitenkin tarttui Sporttiin ja lähes joka vaihdossa oli jotain pikku kismailua. Itse ennakoin tuomareista jopa tämän pelin ratkaisijoiksi, mutta he suoriutuivat lopulta haastavasta illasta varsin hyvin. Paljon oli jäähyjä molemmilla ja monta jäi varmasti molemmilta puhaltamattakin. Myös joitakin varsin puhtailta näyttäviä taklauksia, kuten Sportin Kujanpään niitti Kärmeniemestä johti parin minuutin istunnolle. Itse tulkitsin niin, että ottelun kiihkeyden jo ennakkoon tietäen, olivat tuomarit päättäneet pelata varman päälle ja mielummin kitkeä vaaralliset otteet pois kaukalosta heti. Ja siinä mielestäni onnistuivat siis. Kaiken kaikkiaan jäähyt menivät kutakuinkin tasan ja oikeudenmukaisesti, eikä peli niihin lopulta ratkennut. Ja pakko todeta vielä tähän väliin, että on tuo Räsänen todella oudolla tavalla mielenkiintoinen tyyppi seurata kentällä. Seuratkaapa joskus niitä miehen liikkeitä, eleitä ja isällisiä toruja päätä pidemmille pelaajille. Todella huvittavan näköistä.

Takaisin peliin...

Toinen erä on ollut TUTOlle monesti vaikea ja niin se tuntui olevan tänäänkin. Jos en ihan väärin kuullut niin taisi Tommi Virtasella olla tuplasti torjuntoja toisessa erässä verrattuna Tuohimaahan, joten tuossa kohtaa oli Sportin paikka. Vähän paremmalla tuurilla tai viimeistelyllä ja lopputulos olisi voinut olla jotain ihan muuta. Mutta Betoni hoiti tänäänkin, ja TUTOn puolustus siivosi loput. TUTOlla oli vuoden alussa useamman ottelun tappioputki, jolloin peli oli totaalisen sekaisin. Sitten vieraskiertueella tiivistettiin puolustuspelaamista, ja sen jälkeen joukkue on napsinut voittoja toisensa perään, kuten syksyllä parhaimman putken aikaan. Peli ei ole ehkä enää niin viihdyttävää kuin mitä se oli syksyllä, mutta näyttää siltä, että tällä pelillä voidaan todellakin viedä tämä koko sarja. Ainakin askeleen lähempänä ollaan.

Kuten täällä vaasalaiset palstaveljetkin totesivat niin kolmannessa erässä Sport putosi täysin kyydistä. Loppuiko bensa vai itseluottamus? Ehkä ensin bensa ja sitten loput. Siihen kohtaan varsin ensimmäisessä erässä aivan ilmiömäisen loistavasti pelanneelta Tuohimaalta myös hienoinen hörppy, kun torjui eteensä eikä tiennyt, missä kiekko oli... ja peli oli selvä.

Ilon aiheita ja noston arvoisia asioita TUTO-leiristä:

- Tommi Virtanen oli jälleen betonia... (eilen kirjoitin TUTOn sivuilla, että epäilen, ettemme pysty Tommia pitämään enää ensi kaudella Mestiksessä ja veikkailin, että TPS saattaisi viedä, kuten Famularen viime kauden jälkeen. Tarkemmin ajateltuna, keksin juuri toisenkin potentiaalisen Liiga-joukkueen, joka saattaa olla miehen perässä kauden jälkeen...)

- Puolustuksessa Heinimäki, Vidgren, Kärmeniemi ja Ruikka keräsivät itseltäni parhaat pisteet, mutta eipä ollut muissakaan moittimista. Franssilalta tärkeä maali.

- Ennakoin, että Hakulinen saatetaan siirtää Keinäsen ja Pulliaisen kenttään, mikäli palaset eivät loksahtele ja näinhän sitten tapahtui kolmannessa erässä. Ja sitten alkoi verkot soida. Loistavaa, että Hakulinen sai pitkästä aikaa osuman. Pari hetkeä aiemmin oli loistavan luistelun päätteeksi melkein tehdä, mutta silloin jäi tolppaan. Hetkeä myöhemmin sitten onnistui. Ei ollut kaunis, mutta näytti tuntuvan sitäkin paremmalta, kun tuuletuksessa piti oikein polvillaan jäällä liukua.

- Virru, Vainiola ja Honka toimi erittäin hyvin.

- Nelosketju on fyysisesti todella kova ja Helenius sopii siihen hyvin silloin, kun Tuokko ei pelaa. Helenius hoiti hienosti myös alivoimia, joten olen näin toivottanut miehen viikon tutustumisen jälkeen tervetulleeksi joukkueeseen.

- Ainoa, joka ei tänään saanut mitään erityistä aikaan oli kolmoskenttä. Mutta siitäkään ei ole syytä huolestua. Siinä kentässä on kuitenkin paljon energiaa ja myös kykyä ratkaista.

Kaiken kaikkiaan mielestäni tämän päiväinen kokoonpano on lähes paras mahdollinen. Manelius vielä mukaan kuvioihin ja Tuokko välillä kolmoseen tai neloseen kierrätykseen niin kevät on enää pelaamista vaille valmis. :)

Sitten voisi katsoa sen paljon kehutun lehdistötilaisuuden... :)
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Helvetin hieno kiekkomatsi johon tarvittiin kaksi helvetin hyvää kiekkojoukkuetta. TUTOn 3 erä oli nyt tällä kertaa liikaa Sportille, mutta muuten tämä peli olisi voinut päättyä ihan miten vaan. Sen verran hyvä Sporttikin oli. Pakko kuitenkin sanoa että jos tänään oli askissa Mestiksen 2 parasta joukkuetta, niin kyllä nämä joukkueet pelaavat Mestiksen paskinta YVtä. Ei helkkari että on vaiketa saada se YV toimimaan kun pelaajisto on sen verran laadukas. Skarpatkaa YVn kanssa pleijareihin!!!

Ja jumalauta tämä kitinä että TUTOn pelaajat makailee ympäri jäätä niin tänään siellä makasi myös Sportin pelaajat.
Ja katselin myös äsken sitä pressiä. Kun ensin lukee näitä kommentteja niin saa kuvan että Ika olisi kusenut Räpsän päälle. Mitä helvettiä siinä nyt oli niin pahaa?! Molemmat koutsit kinailee keskenään, ja lopussa huomasi kyllä että huumorillahan se lopujen lopuksi vedettiin. Kyllä huomaa että respecti on molempiin suuntiin iso Ikan ja Räpsän välillä. Vähän turhaa vinkumista Räpsältä Palosen pelistä, mutta kyllähän me kaikki tiedetään millainen pelaaja Palonen on. Tänään meni kyllä ehkä vähän överiksi Palosen kepposet. Ja se Palosen kohdistunut taklaus oli ruma. Täysin ansaittu penalti.

Muuten dumarit veti kyllä molempiin suuntiin päin persettä, mutta se oli odotettavissa kun Räsänen-Väyrynen viheltää. Ei kuitenkaan ratkaissut peliä.

Toivon että nämä joukkueet pelaavat finaalissa, koska sanoin kaverille pelin jälkeen että tuntui kuin olisi finaalia katsellut tänään. Tunnetta oli muille jakaa.
Propsit Sportille ja niille Sportti-faneille jotka olivat paikan päällä. Ja myös koko Kupittaan yleisölle: 2940 silmäparia. Loistavaa! Kyllä oli kiehuva tunnelma lehtereillä. Näitä lisää!

Ja ei kun eteenpäin...ja sarjajohdossa vieläkin ;-) Jätkät on saunaillansa ansainneet. Minäkin korkkaan nyt yhden pitkän ja kylmän.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Helvetin hieno kiekkomatsi johon tarvittiin kaksi helvetin hyvää kiekkojoukkuetta.
En väitä vastaan, hieno pelihän se oli. Valmentajapeli on toinen peli. Toivottavasti löytyy lääkkeet Lehkosen Woodoon silloin kun tavataan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Erittäin kuuma ja värikäs kamppailu. Vuosiin paras ja jännittävin runkosarjapeli TuTon osalta. TuTo saavutti mielestäni tänään muutaman merkittävän asian. Runkosarjan voitto on omissa käsissä, enää neljä peliä jäljellä. Kotietu aina loppuun asti on myös käsien ulottuvilla. Lisäksi saatiin vielä pieni henkinen niskalenkki Sportista. Runkosarjan voitot menivät TuTon hyväksi.

Sport oli tänään erittäin vaarallinen ja vahva. Ehkä jopa ylilatautunut. Ensimmäinen erä oli todellista "taistelu" kiekkoa ja osin vaikutti jopa pientä ajojahtiakin puolin ja toisin. Alussa Sport oli hiukan tunnustelevan oloinen, mutta heräsi pian vahvoihin vääntöihin. Taistelupareja oli useita. Itselle jäi parhaiten mieleen Henrion-Ruikka tuokiot. Tähän kun lisää mausteeksi päivän dumarit, niin aika selvää oli että kasettien kestävyyttä koeteltiin ja kovaa. TuTo oli kaiketi Ikan johdolla hiukan oppinut edellisistä, että aivan turha lähtenä pelissä natisemaan tuomareista ja keskittymään heihin. Sport leirissä ei hermo kestänyt tuomarointia ja siitä vieraat joutuivat kärsimään todennäköisestii vielä lisää. Vaikka alussa ei maaleja nähty niin tilanteita oli molemmilla useita. Veskarit pitävät kuitenkin joukkueitaan pystyssä.

Toisessa erässä sama meno jatkui ja jäähyjä sateli. Lopulta TuTo onnistui tekemään avausmaalin 5-3 ylivoimalla. Maali oli ainoa mikä tehtiin ylivoimalla, vaikka sitä oli molemmille tarjolla runsaasti. Tasoitus tuli myös aika nopeasti perään, kun maalihai Kivimäki karkasi hyökkäys siniseltä läpi ja iski kiekon maaliin. Tämän jälkeen pelin hallinta hiukan siirtyi vieraille ja ei johto maalikaan ollut kaukana Sportilta. TuTo kuitenkin kesti erätauolle asti. Viimeiseen erään TuTo tuli hyvin latautuneena ja Antti Virtasen maali erän alkuun vapautti kotijoukkueen pelin. Vieraiden peli sitävastoin sekosi takaa-ajossa ja TuTon pelissä vahvuudet pääsivät vain paremmin esiin. Kotijoukkueen puolustus oli täyttä myrkkyä Sportin takaa-ajolle. TuTo iski tasakentällisin kahdesti ja peli oli selvä. Honka ja Hakulinen iskivät TuTon viimeiset niitit Sportin verkkoon. Sport yritti vielä lopussa ilman veskaria, mutta eväät oli syöty. Seuraavaksi voikin sitten keskittyä jo huomiseen Ruotsi-Suomi jännitys näytelmään. Makeaa tuntuu olevan tarjolla mahan täydeltä, huh.
 

Ertzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo/ paikallinen kiekkoilu
- Puolustuksessa Heinimäki, Vidgren, Kärmeniemi ja Ruikka keräsivät itseltäni parhaat pisteet, mutta eipä ollut muissakaan moittimista. Franssilalta tärkeä maali.

En kyllä saa millään ilveellä Ruikan pelistä mitään kehuttavaa. Kauden aikana hieman parantanut otteita. Sitoo nykyään jo välillä miehiä laitoihin, ei niin pahasti seisoskele kakkosmolarina, kuin ennen joulua. (yleistä aktiivisuutta tullut ripaus) Ja se hänen niin ylistetty avaaminen, siis onnistuuko hänelta avaukset vieraspeleissä? Sillä ei ne ainakaan kotona onnistu. Toki nyt 3-5metrin passit yleensä menee kohdalleen, mutta ne kuuluisat pelin avaukset???

En myöskään kehu Kärmeniemeä. Heikommin vain menee mitä enemmän pelaa. Sopisi muuttaa jo suuntaa parempaan..

Heinimäki, hän on yllättänyt nyt jo parissa viime ottelussa. Todella hyvää ja reipasta puolustamista. Ei mikään helvetin patsas(Ruikka). Ei ole tainnut virheitäkään pahemmin enää tulla.

Franssila, ei kyllä oikein osaa sanoa missä vika. Jokin mätännyt jo hyvän tovin. Aloitti hyvillä peleillä tullessaan, jatkanut ei niin kovin hyvin.

Kyllä nää pakit ihan hyviä on tälle tasolle, mutta ei nää mitään helmiä ole. Vidgren ainoa jota pidän oikeastaan koko Tuton puolustuksen ylivoimaisesti parhaana. Ohan toki Manelius kova pelimies ylivoimalle, mutta palais jo takaisin..
 
Suosikkijoukkue
Tuto
Kaikki muut asiat varmaan täällä on jo käsitelty, mutta maalikoosteesta kun pääsi uudestaan katsomaan tätä Sporan #76 pommia Palosta kohtaan niin ei voi kun ihmetellä mitä miehen päässä liikkuu? Mies ei ole ollut aktiivinen kiekon kanssa pitkään aikaan eikä ole myöskään tulossa aktiiviseksi niin Sporan älyllinen johtaja painaa puun takaa päähän kohdistuneen taklauksen. Vaikka on puhuttu löysistä remmeistä niin niillä ei ole tuon tilanteen kanssa mitään tekemistä. Toivottavasti kakkua tulee enemmänkin. Ei pysty yksinkertaisesti vaan käsittämään. Tämän kauden ehdottomasti rumin.
 

Toveri-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
En kyllä saa millään ilveellä Ruikan pelistä mitään kehuttavaa... (koko teksti)

TUTO on päästänyt 13 viime pelissä yhteensä 13 maalia. Molemmat molarit ovat pelanneet toki erittäin hyvin, mutta ilman hyvin pelaavaa puolustusta molarin edessä (ja hyvin puolustavaa koko joukkuetta) noin vähillä takaiskuilla ei selvitä. Totta kai yksittäisissä tilanteissa voi pelata paremmin ja virheitä sattuu, mutta kokonaisuutena meillä on tällä hetkellä rautainen puolustus. Koko sarjassa olemme päästäneet vähiten maaleja ja lähes 20 % vähemmän kuin Sport.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Vaikka on puhuttu löysistä remmeistä niin niillä ei ole tuon tilanteen kanssa mitään tekemistä. Toivottavasti kakkua tulee enemmänkin. Ei pysty yksinkertaisesti vaan käsittämään. Tämän kauden ehdottomasti rumin.

Jep, tuskin on montaakaan tuon rumempaa kauden aikana vedetty. Näytti videolta aivan yhtä pahalta aivopierulta kuin livenäkin.

Mutta Räsänen se vaan kehtaa mutista. Ja useat vaasalaiset täällä kehtaavat peesata Räpsää. Häpeäisitte edes.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Yksi asia tossa pressissä oli hyvää. Vaikka siellä vähän hymyillä yritettiin, niin aivan varmasti jäi paskanmaku kummallakin suuhun. Tämä taas tietää hyvää jatkoa ajatellen. Voi hitto, kun finaalissa kohdattaisiin. Tulisi aivan varmasti koko mestishistorian kiihkein finaalisarja.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Toveri-76 kirjoitti:
TUTO on päästänyt 13 viime pelissä yhteensä 13 maalia. Molemmat molarit ovat pelanneet toki erittäin hyvin, mutta ilman hyvin pelaavaa puolustusta molarin edessä (ja hyvin puolustavaa koko joukkuetta) noin vähillä takaiskuilla ei selvitä. Totta kai yksittäisissä tilanteissa voi pelata paremmin ja virheitä sattuu, mutta kokonaisuutena meillä on tällä hetkellä rautainen puolustus. Koko sarjassa olemme päästäneet vähiten maaleja ja lähes 20 % vähemmän kuin Sport.

Omastakin mielestä TuTon pakisto on Mestikseen helkkarin hyvä, Ertzie taitaa ajatella jo pidemmälle ja miettiä Liigassa pärjäämistä. Siinä on varmasti monella tekemistä, mutta onhan TuTon nykypakeista todella moni jo kolkutellutkin Liigan ovia. Lehtonen pelannut +20 peliä Liigaa, Manelius +60, Vidgren +30, Kärmeniemi +90, Franssilakin muutaman. Lisäksi TuTossa pelatessa moni on ottanut hyviä askeleita eteenpäin. Tilastoista katsoen esim +/- tilasto on parantunut TuTon pakeilla rajusti viime peleissä laajalla rintamalla.

Pelissä juhlinut kapteeni Antti Virtanen juhlii myös tilastoissa. Hän on tällä hetkellä koko Mestiksen kärjessä +/- tilastossa lukemalla +29 ja TuTon sisäisessä pistepörsissä jo toisella sijalla. Tänään Virru iski voittomaalin ja viime peleissä on ollut täyttä terästä yhdessä VVV:n kanssa. Vielä jos Hakulinen alkaa löytää itsensä tuossa kentässä kunnolla niin se on menoa vastustajille.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Heh, illan parata antia ehdottomasti tuo lehdistötilaisuus. Täyttä kummelia kymmenen minuutin edestä. Rässykään ei meinää enää housuissa pysyä, kun ei löydä keinoja kurssin korjaamiseen. Ika nyt kuittailee aina joka asiasta, mistä vähänkin siimaa löytää.

Nämä tämän kauden kärkimatsit TuTon ja Sportin välillä ovat osoittaneet raakaa evidenssiä siitä, miten tämän sarjan pelillinen anti on suorastaan romahtanut. Olen nähnyt tämän kauden kohtaamisista yhtä vaille kaikki, eikä missään olisi tiennyt kyseessä olleen kärkikamppailu ellei olisi sarjataulukkoa katsonut. Todella puuduttavaa kiekkoa. Rehdisti kuitenkin todettava, että TuTo on näistä kahdesta juuri tuon verran parempi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös