To 2.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 53 256
  • 705

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Sport "ylivoima" Jeesus sentään...

Tomek + kumppanit on saaneet mun yli 40 vuotta kestäneen Sport kannatuksen muuttumaan Sport vihaksi.
 

firsov

Jäsen
Hodgmanin pitäisi pitää pää ylhäällä ja olla valmiina kontaktiin kun tulee kikkailemaan vastustajan maalille. Hodgmanin oma vika. Itse päätti kyyryssä ajaa malille. Ehkä ensi kerralla pitää pään ylhäällä. Jos oppi jotain.

Mut hei, kivasti hööbötti pakin ekaks:) 8-3 on jättänyt jälkensä ja stadin maalaiset heräilee.
 

Liito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Paha kyllä tuo Finleyn taklaus. Osuu ikävästi päähän koska Hodgman pää kyyryssä, mutta jos ajat maalille niin lähes ainahan sulla pää on vähän kyyryssä. Toivottavasti pääsee takasin kehiin pian!

3.erässä nähdään varmasti kuumenevia tunteita lisää.
 

Ralph

Jäsen
Innala, Innala. Älä perkele lauo tuosta ohi.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Niin niin sitä kirjoitinkin. Kaikki hankkii tuollaisen saatanan pitkän mörön tiimiin niin saa ihan luvallisesti ajaa päähän tähtipelaajia koska kokoero.
Jos tietää, että vastustajalla on jäällä "pitkä mörkö", niin ei varmaan kannata hiihdellä pää noin alhaalla. Ei tuollaisille tilanteille vaan voi mitään, ellei haluta jättää taklaamatta.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Välillä tuntuu että ihan sama kenet JYP sainaa niin ko pelaaja pelaa uransa parhaan kauden. Ensi kaudeksi joku OPG JYPiin niin se varmaan pelaa eht pelejä sen jälkeen
Huhhuh, pahan pistit. Omalla kierolla tavallaan houkuttelisi nähdä OPG JYP-paidassa, mutta tuo voi olla liian iso haaste jopa JYPille!
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tavallaan samaa mieltä, mutta jos ajaa maalille pää noin alhaalla, on se jo hieman itsetuhoista. Melko mahdotonta olla osumatta päähän ja toinen vaihtoehto on päästää vastustaja maalille.

Eli jos vastusta ohittaa pakin kahden metrin päästä, niin pakki saa lyödä tätä mailalla päähän, koska melko mahdotonta on muuten pysäyttää tämä? Toinen vaihtoehto on päästää vastustaja ohi.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tälleen Lahtelaisen näkökulmasta Finleyn niitti ei osu todellakaan suoraan päähän. Se toki osuu sen ensi impaktin jälkeen siihen. Toivotaan että Hodari on jo kehissä kolmannessa erässä, ikävä sattuma jos tuohon loukkaantui.. voi olla että meidänkin pari pommijunaa saattaa painaa jonkun kylmäksi siinä tapauksessa.. tiedä näistä..
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kevyt oli vihellys kyllä.
Ei ole kevyttä potkua, se on nollatoleranssi, koska noilla terillä voi tehdä ikävää jälkeä. Toi opitaan jo helvetti pikku junnuissa, että puskeminen ja potkiminen on täysin no no tuolla kentällä. Itkut pois, olisi vaikka vittu lyönyt. TYHMÄ!
 

Ralph

Jäsen
Miksi näiden Liigan linjatuomarien pitää pilkkiä, mitä hyötyä siitä on? Taas pilkkii, sekä Palve että Vänttinen menee tähän ja tuomari päättää vaihtaa vain Palven.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Pitäisi jokaisen joukkueen hankkia tuollainen 2 metrinen mörkö joukkueeseen niin saisi ihan luvalla ajaa päähän tähtipelaajia koska kokoero. Vai miten tämä menee?
Vai 1 Antti Tyrväinen joka taklaa puhtaasti aina ja ei ole koskaan ollut pelikiellossa typerästä taklauksesta?!
 

chubster

Jäsen
JYP tekee itselleen vaikeaa ottelua löysäilemällä. Pakko tosin sanoa, että kyllähän Marko Virtasen suurena valmentajavelhona pitäisi huomata se minkä kaikki muut on nähnyt koko pelin ajan: JYPin nelosketju on todella paska ja jatkuvasti pulassa, tänäänkin tästä seurannut kaksi kalpan maalia. Toivoin, että 5-2 kavennuksen jälkeen ei nelosta kentällä näkyisi. Olin väärässä, näkyi ja samalla KalPa teki toisen maalinsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös