To 2.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 53 254
  • 705

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei nyt vielä tarvi ranteita vetää auki. Pelejä on vielä jäljellä ja tästäkin pelistä on vielä mahdollisuudet pisteille
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Åstenilta tyhmä taklaus ja hyvä että selvittiin 2min jäähyllä ja pelsun kaveri ehjänä.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässillä mahdoton tehtävä edessä, kun pitäisi tehdä reilussa kahdessa erässä kaksi maalia! Paikkoja tarvitaan noin 50kpl / 1 maali tämän hetken puukäsiongelmaisille.Onnea Kookoolle pisteistä.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Sport tarvisi myös maalin. Viimeisissä 5:ssä ottelussa se on onnistunut kerran. Pari paikkaa mut toistaiseksi ei tulosta.
E. korjataan ny viel että 4:ssä siis jääty ilman.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Kiitos. Joo aloin kanssa enemmän katselemaan. Päin vittua nimetty ja markkinoidaan "kaudeen parhaat hetket jne jne" niin rupesin miettimään, että perkele tarviiko toi hommata. Ei ollut kuukausitilaus vaan just meni umpeen ja en olisi viitsinyt loppu runkkarista maksaa täyttä kuuta, mutta tilasin nyt uusiksi.
Ei midist. Se playoffpassihan on tehty ihan sen takia, että saadaa kesälle myös maksavia asiakkaita. Sama urheilupaketti siis kyseessä mutta määräaikainen kesänkin ajaksi. Voi olla, että pääset halvemmalla kun ostat vaan 2 kuukautta irtotilauksena jossei kesän ohjelma kiinnosta. Mutta joo, ehkä se tästä tässä ketjussa.
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tun Lyytinen! Ensin idioottimainen jäähy ja ja sitten pelaa lentopalloa suoraan vastustajan lapaan. Peli ollut täysin KalPan, ilman Lyytisen munailuja. Onneksi tää kaveri munailee ensi kaudella Kärpissä!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Miksi helvetin takia ei koskaan heitetä miestä boksiin, kun tullaan vihellyksen jälkeen maalivahdin suojuksia ronkkimaan? Ei koskaan. Larmia ronkitaan aina vihellyksen jälkeen ja siitä Larmi suuttuu. Mutta mielestäni noista kuuluisi boksiin.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miksei päätuomari nouki tuota Sport pelurin hanskaa vaikka menee aivan, turhaan hanska tuolla jäässä vaikka kuinka kauan
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jerry!!!! 3-0
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös