To 19.10 HIFK - Jokerit

  • 31 280
  • 177

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Mitäs sviddua tää on? Miksei ole ketjua auki jo tälle kauden yhdelle kohokohdalle? Missä ovat kunnon hiuksianostattavat provokaatiot ja paikallisvastustajan solvaamiset? Onhan edellisestä kohtaamisesta aikaa jo ruhtinaalliset... 2 viikkoa.

Kiitos SM-liigan perseestä revityn otteluohjelman en vuodata kyyneleitä, vaikka huominen pakkopulla jääkin näkemätt pakollisten esteiden takia. Suurin mielenkiinto pelissä lienee tämän Jokerien uuden kanukin debyytti. Tekeekö maalin tai vaikka useamman vai keskittyykö kunnonkohottamiseen?

Avainkysymyksiä lienee: Onko Narrit löytäneet lääkkeet IFK:n keskialueen sumputukseen, joka käänsi pelin IFK:lle viimeksi Jaffatölkissä. IFK:lla on toki nyt avainjätkät Kuola ja Smurffi nyt taas kehissä, joten se takaa taas vastustajan kannalta pelottavan ylivoiman. Toivottavasti Dagenää tuo vähän tulivoimaa meidänkin ylivoimaan, sillä peli ratkennee viime kädessä juuri erikoistilanteisiin.

Maalivahtienkin taisto on 1-1 tällä hetkellä. Kumman kuuppa kestää huomenna?

Veikkaan, että todella väsynyt ottelu luvassa. Nielikäinen ja Vandy eivät käy samaan aikaan kentällä, Hirso ei tee maalia, Dagenais ei tee maalia, ottelu päättyy 2-1 jommalle kummalle jatkoajalla.
 

Stigu

Jäsen
Oma mielenkiintoni kohdistuu huomenna seuraaviin henkilöihin:

VanDenBusse:Jos Pena+Francis pelaavat korttinsa oikein, usuttavat he Nielipuolen tämän raivohullun kojootin kimppuun heti ottelun alussa. Haluan nähdä seuraavan katsekontaktiketjun: VanDenBusse kysyy katseellaan Sheddeniltä, saako haasteeseen vastata, Shedden (tietäen Narrien huonon rahatilanteen) etsii katseellaan Virmasen, joka etsii katseellaan Harkimon, joka pikaisen kassakirstun analyysin jälkeen toteaa, ettei fyrkkaa sanktioiden maksuun enää löydy, viestittää kieltävän vastauksen Virmasen kautta Sheddenille, joka pudistaa päätään VanDenBusselle.

Valtonen: Nielipuoli hakee tämän jälkeen tanssikaveria Neiti Valtosesta. Vetäytyykö Neiti Valtonen hänelle perinteiseen kilpikonnapuolustusasentoon, vai luisteleeko vain tyynesti paskat housuissa vaihtoaitioon?

Hirso: Joko olisi esim. Schnabin aika nöyryyttää tätä Ikijokeria?

Eduskuntalaiset hallissa: Kuinka monta ääniä kalastelevaa kansanedustajaa voi bongata jäähallissa?

Poliisi: Onko poliisi varustautunut otteluun esim. tuplamiehistöllä?
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Ainakin puolustuksen pitäisi olla nyt pitävämpi kuin viime pelissä kun Pulkki ja mitä ilmeisemmin myös Kuparinen ovat mukana. Hyökkäyksessä kiinnostus tietenkin kohdistuu Dagenaisiin. Louhen menetys sairastuvalle ei pelillisesti ole kaikkein suurin. Joukkue on saanut nyt huilata lauantaista asti ja ilmeisesti joukkue on saanut nauttia myös vapaapäivästä, joten akkujen pitäisi olla ladatut. Itse odotankin ainakin Jokereiden puolelta vauhdikasta peliä.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Itse odotan, että Hirso viimeinkin saisi kunnon muistutuksen ja läksiäislahjan HIFK:lta. Anna Jere se oikein iso muhkea "pusu" Hirsovitsille. Kiitos.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Nielikäisen ja VandenBusschen yhteenotolta ei viimeksi voitu välttyä. Miten käy nyt kun Liiga yrittää puhdistaa lajia, spekuloi NordicBet.

Both players have to be thrown out for fighting in order for Yes to be correct. Kertoimet: Yes 7,0 - No 1,05

Jos joku pääkaupunkiseudulla voisi haistella viime hetken tunnelmia, niin olisi helpompi ratkaista tämä visainen panostus -kysymys.
 
aceman81 kirjoitti:
Both players have to be thrown out for fighting in order for Yes to be correct. Kertoimet: Yes 7,0 - No 1,05

Jos joku pääkaupunkiseudulla voisi haistella viime hetken tunnelmia, niin olisi helpompi ratkaista tämä visainen panostus -kysymys.

Tällä kertaa ei tanssahdella. VandenBussche on parempi pitää pelissä mukana. Uskon Sheddenin antaneen Ryanille käskyn pysyä pelissä vähintään 2,5 erää.

Siis onko tuo 7,0 sille, että ei tapella? Tässä tapauksessa laittaisin kyllä rahat siihen.

Toisin kuin Ikijokeri, uskon Dagenaisin pistävän laatan verkkoon vähintään kerran yv:llä. Peli päättyy tasan tai niukkaan voittoon jommalle kummalle.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Valioyksilö kirjoitti:
Siis onko tuo 7,0 sille, että ei tapella? Tässä tapauksessa laittaisin kyllä rahat siihen.

Toisin kuin Ikijokeri, uskon Dagenaisin pistävän laatan verkkoon vähintään kerran yv:llä. Peli päättyy tasan tai niukkaan voittoon jommalle kummalle.

Jos lukisit tuon tekstin uudelleen.

Both players have to be thrown out for fighting in order for Yes to be correct. Kertoimet: Yes 7,0 - No 1,05

Itselläni ei ole oikein mitään odotuksia peliä kohtaan. Jotenkin veikkaisin että jokerit tämän pelin vie.

- tinke.80
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jopa neljän päivän huili alla. Ei ole ollut tavallista viime aikoina, hyvä asia pelin kannalta. IFK:lla Mr. Guolla ja Eddie kehissä, lupauksia antavaa.

Jo ensimmäisessä pelissä Petoluolassa IFK oli mielestäni pelilisesti Jokereita parempi, niinkuin toisessakin Jaffalassa. Tämä trendi jatkunee, miksi ei jatkuisi.

Avausviestissä kritisoitiin paikallisotteluiden suurta määrää; mielestäni se on myös hyvä asia, näistä tulee ikäänkuin oma sarjansa varsinaisen liigan rinnalle. Tullaan tutummiksi puolin ja toisin ja voidaan haistella vastapuolen heikkoudet ja vahvuudet viimeisen päälle. Ja jos ja kun Stadin herruutta nimenomaan näillä pelillä mitataan, niin ainakin sattuman osuus pienenee.

4-2 tänään.
 

mikkojii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Nielikäinen Ilta-Pulun mukaan tappelukiellossa. Parempi näin, keskitytään itse peliin. Vaikeeta tulee tänään, jos peli tasaviisikoilla on yhtä tuloksetonta kuin esimerkiksi viime lauantaina Ipaa vastaan.

Ylivoimaan on onneksi laittaa taas paukkuja.

Tyhjäpäinen analyysi, mutta niin totta: pysykää poissa boksista ja tehkää ylivoimalla ne tarvittavat osumat. Tasaviisikoilla sitten keskialue tukkoon, niin on mahikset pärjätä.

Nyhjäysottelu, joka päättyy rankkareihin. Lopputulos: 4-3
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tasaista tiedossa

Ihan mielenkiintoinen ottelu tulossa. narrit tulevat pohjoisesta hevostallistaan vierailemaan etelän aurinkoon. Lantahaju ehtii ehkä tarttua peliasuihin, kun HelsinkiHeppaSchou tänään on jo vallannut Hjalliksen Areenan. Shedden laittaa varmuuden vuoksi joukkueen kävelemään Nordikselle. Sillä tavalla tuulettuvat asuteet ehkä pikkasen. Voi olla, että joukkue myös kävelee takaisin. Se kun lienee sopiva muistutusharjoitus tappiollisen ottelun jälkeen...:o)


Narrit on pelannut ihan hyvin tämän alkukauden. Tyypilliseen Sheddeniläiseen tyyliin voittaa joukkue ottelunsa, joskin aika pienillä marginaalilla. Hirso on kuulemma taas hiljaiselon jälkeen heräämässä. Tämä aaltoliike on erittäin Hirsomainen. Aina kun menee hyvin, nousee keltaneste Hirson päähän. Sitten pitää taas ravistella, jotta mies palautuisi maan pinnalle. Uusi koeajalla oleva Pirre Kanadasta on varmasti jännä seurata. Pieni kaukalo sopiinee herralle, jonka luistelu kertoman mukaan on tahmea. Toivottavasti mies näyttää laukaisunsa joka ollee kova. Kudit voisivat kuitenkin tässä vaiheessa mennä HIFK.n byyrin ohi...:o)

HIFK.n miehistö on taas jotenkin kasassa, kun toipilaat ovat palanneet kentälle. Toivon tietysti, että Guolla saisi taas ykköskentän lentoon. Jos Laakkonen ja kakkoskenttä säilyttävät vireensä, ja meidän todellinen työmyyräkolmonen jatkaa hyviä otteitaan on luvassa hyvä ottelu. Neloskentän taklaajapojat voisivat sitten ajaa muutaman narrin levyksi. Ihannetilanteessa Nielikäinen vetäisee Hirson puhtaalla niitillä laitaan niin, että Hirso haukkoo vähän henkeä. Tämän jälkeen "VanDerPuucee" joutuu kysymään Sheddeniltä lupaa ojentaa Pasia. Syntyykö tästä sitten kukkahattutätien hyväksymä peliinkuuluva nyrkkihippa josta ei langeteta Eurolaskua ?

Myös B2 ja Stadin Kingien toiminta versus narrien huutosakkia on mielenkiintoista seurata. Viime kerralla oli aika tasuri, vaikka sitten narrit ehkä otti henkisen yliotteen sillä määrätietoisella JOKERIT- huudolla. Saa nähdä montako narrifania tänään vaivautuu Nordikseen, ja miten huutoskabassa menee. Ilvesottelussa oli Nordiksella hetkittäin ihan hyvä tunnelma.

Kaikenkaikkiaan uskon HIFK.n vetävän tästä ottelusta pidemmän korren. Luvut ovat lopussa 4-3 ja narrit eivät saa tasoitusta, lopussa ilman mv:tä, eikä HIFK saa kiekkoa tyhjiin.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näsä kirjoitti:
Kyllä näin on. Tässä vielä linkkiä tohon juttuun.
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1252497

Jaa-a. Taas vaikuttaa IS olevan provomielellä suhteessa päivän derbyyn. Oletus IS:n toimituksella: laitetaan lehteen kakkaa Pasin tappelukiellosta ja päälle mausteeksi Sheddenin ja RVB:n kommentteja --> Pasi lukee iltasanomat, joka on ystävällisen toimittajan avustuksella toimitettu suoraan aamiaispöytään ja närkästyy (pää punaisena: "Vittu mulla tappelukieltoa on...")--> ajassa 00.38 kansakunnan seuratuin tanssipari ottaa uusintatangon ja saa kutsun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman seuraavalle seasonille.

Itse ottelun avaimia:

* HIFK:n ylivoima rulaa = nimet Guolla ja Murphy usein tulostaululla
* Riksman ei pelaa lähelläkään huippuveskan tasoa - Ei kasetti kestä
* Turo Järvinen tekee ainakin yhden AV-maalin
* HIFK:n puolustuspelaaminen pitää narrit poissa hyviltä tekopaikoilta
* HIFK ajaa,ajaa ja ajaa

Kiekkoa jäähän.
 
Viimeksi muokattu:

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoista nähdä onko Dagenefter todellakin niin hidas, että ehtii hyökkäysalueelle vasta huomenissa.
Jotenkin tylsistynyt tunnelma kun ollaan vihulaisen kanssa samalla puolella yhteistä vihollista (SM-liiga) vastaan :) Mutta luotan, että se tunnetaso siellä katsomon puolellakin nousee pelin aikana. Ei mitään uutta auringon alla, mutta kahden hengen Jouhkimainen-fan-club saa toivottavasti tuulettaa tänäänkin. Kyyyllähän me viedään tämä.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
tant gredulin kirjoitti:
Mielenkiintoista nähdä onko Dagenefter todellakin niin hidas, että ehtii hyökkäysalueelle vasta huomenissa.

Niin, Dagenefter kommentoi IS:lle tulleensa mm. kehittämään tänne pohjolan perukoille nopeuttaan. Sheddenillä on varmasti hyvät referenssit tässä suhteessa, sillä Peter "thegreatesteveranywhere" Whitekin ehti viime kauden lopussa jo hyvissä ajoin pukukoppiin ennen erätauon päättymistä.

Ihan mielenkiintoinen tapaus tämä narritulokas. Saako Shedden ranskiksesta kaikki irti?
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Guolla ja Murphy pelaavat, ei ole mitään syytä miksi Jokerit voittaisi.
Jos Guolla ja Murphy eivät pelaa, ei ole mitään syytä miksi HIFK voittaisi.

Yksinkertaista. Kokoonpanot selville iltapäivällä ja single vetämään kammopanoksella.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaan, että heti kun kiekko putoaa jäähän, niin kaikki alkaa kentällä kuin myös katsomossa tappelemaan. Homma loppuu kuitenkin siihen, kun Urpo "urpo" Helkovaaran naama tulee Helsingin jäähallin skriinille ja sanoo: Tää ei oo enää kivaa. Taustalta kuitenkin näkee, että urpo on kotona katsomassa jalkapalloa.

Jokereilla viime pelistä ihanan pitkä tauko, mutta enpä tiedä onko se hyvä vai huono asia. Onneksi Dagenais on kehissä jo tänään, niin jotain mielenkiintoa riittää. Ihan hyvin Jokereilla menee edelleen, voittoon vaaditaan kuitenkin Riksmanilta varmaa peliä. Jokereilta loistava alku, mutta loppua kohden hifk alkaa viemään jolloin 60 min jälkeen taulussa komeilee luvut 3-5. Jokerit tulevat näyttävästi hevosilla matsiin ja pysäköivät ne pääoven eteen haisemaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukilahden Työväen Ampujat
Clocks kirjoitti:
Jos Guolla ja Murphy pelaavat, ei ole mitään syytä miksi Jokerit voittaisi.
Jos Guolla ja Murphy eivät pelaa, ei ole mitään syytä miksi HIFK voittaisi.

Yksinkertaista. Kokoonpanot selville iltapäivällä ja single vetämään kammopanoksella.

On se ny prkl. Edelleen kun luen ifk-juttuja niin nimestä Murphy tulee ensimmäisenä mieleen Mark Murphy ja sen jälkeen reaktio wtf, eihän se pelaa enää meillä. Pitkät on piuhat meikäläisella.
 

Brad

Jäsen
HIFK elää ylivoimastaan, 5v5-pelissä Jokerit on parempi. Guolla ja Murphy joilla ei ole mitään tekemistä ison ja pahan HIFK:n brändin kanssa ovat ylivoimassa helvetin hyviä joten SM-liigan parhaan valmentajan Doug Sheddenin suunnitelma on tänään tämä.. Vandy ajelee ekassa vaihdossa pienen ja heikon Murphyn jolla ei ole mitään tekemistä HIFK:n brändin kanssa, takaapäin selästä niin että pikkuinen ei pelaa kun vasta keväällä. Kiitos siitä. Guolla seuravaksi, olen kuullut että hän pelaa loukkaantuneena koska HIFK ei voita pelejä ilman häntä. Surullista. Ehdoitan Neiti-Valtosta hoitamaan tämän sankarin pois HIFK:sta jolla ei ole mitään tekemistä HIFK:n brändin kanssa. Tomek, poikittaista kipeeseen selkään. Kiitos. Pulkki heittelee Jereä seinille muutaman kerran ja Hirschovits ajelee Lundellin. Jalkanen haastaa Nielikäisen mutta Pasi ei uskallla, tänään ei tapella.

Murphy ja Guolla kun hoidetaan pelistä pois niin HIFK:lla ei ole mitään mahdollisuuksia. Heikko joukkue.

Dagenais on hidas ja kankea jättiläinen joka ei taklaa ja on kiltti kuin nallekarhu. Tänään tehot 2+1 ja Jokerit vie 1-8. Kiitos.

Edittiä. Jokerit vie tämän peli paremman pelaajamateriaalin ja vahvemman peli-intensiteetin turvin niukasti nimiinsä. -Petteri Sihvonen
 
Viimeksi muokattu:

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tiukka peli tulossa tänään ja uskoisin että ratkeaa yhden maalin erolla jommalle kummalle. Ifk:lla kotietu, mutta fanit olleet tällä kaudella sen verran hiljaisia että se vie tuota etua jonkin verran pois.

Jokereissa uusi "hyvönen" tänään kehissä. Toivotaan että saa lämärinsä kuntoon heti ensimmäisessä pelissä. Ifk:lla taas paluun tehneet Guolla ja Murphy. Toivotaan että Shedden ottaa pelihalut pois näiltä heti alussa, vaikka VdB:n muutamalla mojovalla pusulla. Guolla onkin sitten taas muutaman viikon hodarikuurilla.

Mielenkiintoista kuulla naapurin fanien kommentteja jos VdB haastaa Seiskan, mutta Seiska luikkiikin vaihtoaitoon. Jokereille hyvä tilanne, jos tappelukielto on totta. Voidaan pistää samanlainen härdelli päälle kuin Alpo Suhosen näkemässä "törkeimmässä pelissä mitä on koskaan nähty".

- Jere taklailee taas kädet ylhäällä
- Lundell päästää pakollisen längistä
- VdB törmää vahingossa Murphyyn maalin takana
- VdB törmää vahingossa Guollaan keskialueella
- Schnabel avaa upeasti oman maalin eteen, ja Stapleton viimeistelee
- Hirso syöttää 3 maalia

7 tuntia enää..
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Brad kirjoitti:
HIFK elää ylivoimastaan, 5v5-pelissä Jokerit on parempi. Guolla ja Murphy joilla ei ole mitään tekemistä ison ja pahan HIFK:n brändin kanssa ovat ylivoimassa helvetin hyviä joten SM-liigan parhaan valmentajan Doug Sheddenin suunnitelma on tänään tämä.. Vandy ajelee ekassa vaihdossa pienen ja heikon Murphyn jolla ei ole mitään tekemistä HIFK:n brändin kanssa, takaapäin selästä niin että pikkuinen ei pelaa kun vasta keväällä.


Sä et nyt vaan ole sisäistänyt mitä brändi tarkoittaa ja mitä ko. brändin sisältö tarkoittaa. H&V taas yrittää ottaa siitä selvää ja tehdä teistä narrikannattajista suomenruotsalaisen kyykytyksen alla olevia wanna-be-brändi -faneja (viittaus suomenruotsalaiseen rahaan ja osaamiseen + päivän kauppalehteen). Super-jokereiden liito saa tänään viimeistään alas suuntaavan kaaren, kun joukkue lähtee Ilmalaan neppariinsa saaneena.

Edit. Ja lisätäänpä nyt iso kasa hymiöitä vielä tähän loppuun
 
Viimeksi muokattu:

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitenkäs se olikaan, onko tähän otteluun tulossa molempien joukkueiden faneille yhteistä huutoa Helkovaaraa ja kumppaneita vastaan? Tällaista puhettahan oli ja se olisi erittäin hyvä idea. Voitte nimittäin unohtaa kaiken maailman sähköpostit ja muut adressit, ei niitä lueta. Sen sijaan koko hallin täydeltä kajahtava protestihuuto ei jätä ketään kylmäksi.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Brad kirjoitti:
HIFK elää ylivoimastaan, 5v5-pelissä Jokerit on parempi. Guolla ja Murphy joilla ei ole mitään tekemistä ison ja pahan HIFK:n brändin kanssa ovat ylivoimassa helvetin hyviä joten SM-liigan parhaan valmentajan Doug Sheddenin suunnitelma on tänään tämä.. Vandy ajelee ekassa vaihdossa pienen ja heikon Murphyn jolla ei ole mitään tekemistä HIFK:n brändin kanssa, takaapäin selästä niin että pikkuinen ei pelaa kun vasta keväällä. Kiitos siitä. Guolla seuravaksi, olen kuullut että hän pelaa loukkaantuneena koska HIFK ei voita pelejä ilman häntä. Surullista. Ehdoitan Neiti-Valtosta hoitamaan tämän sankarin pois HIFK:sta jolla ei ole mitään tekemistä HIFK:n brändin kanssa. Tomek, poikittaista kipeeseen selkään. Kiitos. Pulkki heittelee Jereä seinille muutaman kerran ja Hirschovits ajelee Lundellin. Jalkanen haastaa Nielikäisen mutta Pasi ei uskallla, tänään ei tapella.

Murphy ja Guolla kun hoidetaan pelistä pois niin HIFK:lla ei ole mitään mahdollisuuksia. Heikko joukkue.

Dagenais on hidas ja kankea jättiläinen joka ei taklaa ja on kiltti kuin nallekarhu. Tänään tehot 2+1 ja Jokerit vie 1-8. Kiitos.

Edittiä. Jokerit vie tämän peli paremman pelaajamateriaalin ja vahvemman peli-intensiteetin turvin niukasti nimiinsä. -Petteri Sihvonen

Ei hyvää päivää, mistä näitä "bradeja" tulee? Helvetinmoista skeidaa eikä edes provoiluna ole hauska. Huumorihan on taitolaji, mutta jos on "bradin" pelisilmä niin sitä tekee itsestään pellen...fakta joka tosin osuu hyvin kohdalleen kun katsoo "bradin" edustamaa joukkuetta.

Ps. Helkovaara-temmellys ja yhteishuuto olisi loistava tapa osoittaa epätyytyväisyyttä kyseistä paskahousua kohtaan.
 

Lorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU, Avs. Selänteen Teemu ja Anaheim.
Renegade kirjoitti:
Ei hyvää päivää, mistä näitä "bradeja" tulee? Helvetinmoista skeidaa eikä edes provoiluna ole hauska. Huumorihan on taitolaji, mutta jos on "bradin" pelisilmä niin sitä tekee itsestään pellen...fakta joka tosin osuu hyvin kohdalleen kun katsoo "bradin" edustamaa joukkuetta.

Ps. Helkovaara-temmellys ja yhteishuuto olisi loistava tapa osoittaa epätyytyväisyyttä kyseistä paskahousua kohtaan.

Älä muuta sano.

Mitä itse pelistä odotan on se, että tapahtumia varmasti riittää ja mielenkiintoa jo senkin takia enemmän kun näkee Pierre pojan ekan kerran pelaavan. Ottelun kulminaatio pisteenä toimii taas kerran yv pelaaminen, jos Jokerit jäähyilee niin kyyti voi olla kylmää ja jos taas Hifk jäähyilee niin Jokerien olisi aika saada Yv toimimaan kunnolla.

Tiukkaa varmaankin tulee olemaan jotenka pientä arvailua tähän, Ifk 2,3 - Jokerit 3,4.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Brad kirjoitti:
Vandy ajelee ekassa vaihdossa pienen ja heikon Murphyn jolla ei ole mitään tekemistä HIFK:n brändin kanssa, takaapäin selästä niin että pikkuinen ei pelaa kun vasta keväällä. Kiitos siitä. Guolla seuravaksi, olen kuullut että hän pelaa loukkaantuneena koska HIFK ei voita pelejä ilman häntä. Surullista. Ehdoitan Neiti-Valtosta hoitamaan tämän sankarin pois HIFK:sta jolla ei ole mitään tekemistä HIFK:n brändin kanssa. Tomek, poikittaista kipeeseen selkään.

Tää kaveri taitaa olla niitä tappelun vastustajia?

Alkaahan se veri virrata wanhankin suonissa kun näitä lukee :)
 

Brad

Jäsen
Renegade kirjoitti:
Ei hyvää päivää, mistä näitä "bradeja" tulee? Helvetinmoista skeidaa eikä edes provoiluna ole hauska. Huumorihan on taitolaji, mutta jos on "bradin" pelisilmä niin sitä tekee itsestään pellen...fakta joka tosin osuu hyvin kohdalleen kun katsoo "bradin" edustamaa joukkuetta.

On se niin hauskaa nähdä näitä ex-Jokereita täällä huutelemassa ja jauhamassa paskaa. Miten tää on mahdollista että iso ja paha HIFK laittaa yhden "gooneistaan" tappelukieltoon? Naurettavaa jos pitää paikkansa, heh. Olen ymmärtänyt että HIFK:n johto ei muuta halua kuin että nyrkit heiluu ja fanit saa viihdettä, menestys tulee sitten siinä bonuksena.. Naurettavaa jälleen jos pitää paikkansa.

Eiköhän Jokerit lähde tänään aggressiivisesti heti alusta lähtien, kova paine HIFK:n hitaisiin puolustajiin ja paljon taklauksia. Varsinkin Vandy! Ei mitään samanlaista peruuttelua kuin mitä HIFK on tällä kaudella esittänyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös