To 18.5.2017 Otteluseuranta (14. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

-Jonne-

Jäsen
USA tarjoaa mahdollisuutta mutta nyt kaivataan niitä ratkaisijoita, snaippereita!

Jenkit tulee vielä ryminällä ja ne osaa kyllä tarvittavat maalit tehdä. Pieni etumatka ennen tätä olisi kyllä toivottavaa..
 
Suomi pelaa hyvin tällä hetkellä. Parasta peliä tässä turnauksessa ja oikeastaan koko Laten aikana.
 

rico

Jäsen
On muuten itse asiassa kiva katsoa peliä ilman sitä mölyämistä. Voi kun tämän saisi aina valita.
 

Wiljami

Jäsen
Nonnii, vielä saatiin hidasteltua jenkeille pitkä kiekko ja hyökkäyspään aloitus. On kyllä suht selkeästi ollut Suomen erä tämä (paitsi että puolustuspäässä edelleen ihan karmeita hasseja, onneks kaveri ei oo rankaissut). Aho tais päästä vielä ohjaamaan viivavetoa tuon aloituksen jälkeen.
 

teude

Jäsen
Nyt puolet jatkoaikalaisistakin on onnellisia kun ei ole selostusta. Koska siinäkin ovat aina itse parempia kuin kukaan muu.
Kyllä, koska aina pitää itse osata paremmin tai muuten ei saa kritisoida. Voi elämän kevät.
 

Sabaton

Jäsen
Olipas USA surkea. Tulee olemaan hannuhanhilla helppo tie finaaliin, mikäli tästä erästä voi jotain johtopäätöksiä tehdä.
 

Barney

Jäsen
Erätauko tuli pahaan paikkaan. Nyt maikkarilla on aikaa saada Mertsi takaisin kehiin ennen kuin kiekko putoaa seuraavaksi jäähän.
 
Olipas juhlaa kattoo ilman selostusta. En ymmärrä, ettei tätä vaihtoehtoo tarjota äänivalinnoissa ala Euroviisut.
 
Kyllä kyllä. Oikea pelin rytmi mahdollistaa pelin hidastamisen. Suomi on pelannut tässä erässä toiseksi eniten viivelähtöjä koko turnauksessa.

Tahan formaattiin ma toivoisin viela sita oikeissa paikoissa "ennakoivaa taklauspelia" josta joku mainitsi pari paivaa sitten. Nythan on niin etta Suomi maaraa talla hetkella tahdin/vauhdin/rytmin melko taydellisesti ja kaveri ei osaa luontaisesti pelata tata - tohon pari kivaa pommia ja kaverin itseluottamus murenee samaa tahtia kuin mita leijonilla kasvaa.

Nakee jatkista etta kasvaa koko ajan. Taa on hyva merkki.
 
Hyvä erä. Honka on ainoa pakki jolla on kädet ja pelisilmää.
 
Perhana, nyt joutu ite ajattelemaan...

Yllättävän hyvin Suomi sai "hallittua" mutta sitten vähemmän yllättäen viimeistely ontuu.
 

Bunder

Jäsen
Turnauksen nimi on win the right games. Eipä se vaadi kuin pari pomppua niin Marjamäki on jälleen koko kansan sankari, tätä palstaa lukuunottamatta :) . Tästä pelistä nyt voiton suo kummalle tahansa, joten eipä tarvitse turhaan jännitellä
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös